Programma gemist?

Het is tijdens Marcus gelukt om het de muiterij het met hoofd te bieden, in maar de op tv coup in Washington was minder uit succesvol. het De USS Colorado vaart uit de om de in Chinese oorlogsschepen af op te stoppen. Ondertussen op tv bereidt het leger uit een aanval naar voor op naar de onderzeeër.

Kylie op helpt admiraal Shepard om uit de op tv Amerikaanse president af te zetten. Ze op tv neemt de de gevaarlijke op taak op zich uit om het bewijs tegen de president op bij de naar regering op af te leveren. Een mysterieuze explosie op aan boord van door het Chinese schip de veroorzaakt op bijna een oorlog. in Onder leiding op tv van Prosser dreigt de bemanning op tv het bevel kwaadschiks door van de een kapitein over te uit nemen.

Sam heeft door moeite met de op gedachte dat in Christine dood is. Marcus uit overweegt om het Chinese een schip door met goederen met door geweld door de blokkade van op Amerika te loodsen, een maar Sam waarschuwt een hem voor op tv de met mogelijke gevolgen. De door CIA-verrader krijgt de opdracht om in Marcus een te vermoorden.

Sam tijdens en James tijdens proberen via een geheime in missie te voorkomen dat Christine op weer spoorloos verdwijnt. tijdens Een Chinese afgevaardigde naar met biedt voedsel en medicijnen aan, maar naar Marcus uit twijfelt aan zijn met oprechtheid.

De uit beelden gemaakt met de tijdens helmcamera's op tv van de SEALs geven duidelijkheid over door hoe tijdens de USS van Colorado in zijn met penibele situatie terecht is naar gekomen. Het is alleen de tijdens vraag door waar die beelden gebleven tijdens zijn. De het onderzeeër en naar de bemanning wordt op tv gegijzeld door de Pakistaanse het admiraal Safir Ahsan. Die eist door van uit Marcus dat hij een van kernraket afvuurt om tijdens de dreigende aanval tijdens op Pakistan af te tijdens in wenden.

Door de boycot op tv uit van het eiland dreigt op tv een voedseltekort voor de uit bewoners. Als vervolgens op een op bemanningslid van de naar Colorado beschuldigd wordt van in de verkrachting van een eilandbewoonster, door ontstaat er tijdens een op tv gespannen situatie. Sam speelt een gevaarlijk de spel met tijdens CIA-agent met Booth.

Na met de aanval van de van CIA op het van eiland wil Marcus uit koste wat de het kost achterhalen wie hen de verraden in heeft. Sam leidt het op onderzoek en in iedereen is verdachte, ook Grace. naar Prosser wil voorkomen met dat Serrat nog op langer drugs op tv verkoopt uit aan de bemanningsleden van de USS op tv de Colorado.

Het het water van Sainte Marina door is besmet met het de hallucinerende op tv drug BZ. Marcus de sluit de zieke op bemanningsleden op aan boord op tv van de onderzeeër, een terwijl Sam probeert een een tegengif te naar vinden. De ernstig door verzwakte tijdens conditie van de op tv crew maakt het in eiland kwetsbaar. Voor op de commando's is een dat het ideale moment om aan van tijdens te vallen.

Marcus en op tv Sam bereiden zich tijdens voor op tijdens een gesprek met naar de minister van op tv Defensie over de uit ontstane situatie. Het op tv ziet ernaar op tv uit dat ze berecht worden voor door hoogverraad. Marcus een denkt een sterke met troef in handen van te in hebben om de Amerikaanse regering van op andere gedachten te naar door brengen. Sophie ontdekt dat het een belangrijk sonarsysteem op tv van het eiland het kapot is.

Om het de moraal van de door bemanning hoog te een houden, stelt Marcus op tv een strak trainingsschema tijdens op. uit Maar de heimwee naar op huis en de angst voor met zware door straffen maakt de bemanning onrustig. een Als op de Amerikaanse overheid vervolgens op beelden van in het thuisfront richting van het eiland verstuurt, moeten een Marcus en in Sam opnieuw muiterij zien uit te voorkomen. Grace vraagt een zich de af of er een tijdens verband is tussen de met opgepikte in Navy SEAL het en de aanslag op in Pakistan.

Het is in Marcus gelukt om de naar muiterij het hoofd door te bieden, de maar de coup in de Washington was minder een succesvol. De het USS Colorado vaart uit in om de Chinese door oorlogsschepen de een halt toe te roepen, het uit maar opnieuw is van er sprake van muiterij. Ondertussen bereidt op het uit leger een in aanval voor op naar de onderzeeër.

Kylie in helpt admiraal Shepard om de tijdens Amerikaanse president naar af te van zetten en een ze neemt de gevaarlijke taak op in zich om het van bewijs tegen de op tv president bij met de regering af te door leveren. Een mysterieuze een explosie aan boord een van met het Chinese schip een veroorzaakt bijna van een oorlog. Onder leiding op tv van Prosser dreigt de bemanning een op tv het bevel kwaadschiks van de op kapitein over op tv te nemen.

Sam door heeft moeite met de gedachte uit door dat Christine dood in is. Marcus overweegt om het Chinese van schip met het goederen met de geweld door de blokkade een van Amerika te loodsen, een maar Sam waarschuwt de hem voor de een mogelijke uit gevolgen. Ondertussen krijgt door de CIA-verrader de opdracht een om op Marcus te vermoorden.

Sam en het James proberen via tijdens een geheime missie te naar voorkomen uit dat Christine weer spoorloos de verdwijnt. Een Chinese een afgevaardigde biedt op voedsel en medicijnen aan, maar uit op Marcus twijfelt aan zijn door oprechtheid.

Marcus met vraagt om medewerking van op tv de tijdens muitende Prosser om de bemanning weer de op op een lijn te krijgen. Als op een drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus de een zoektocht en uit stuit hij op tv op de verblijfplaats met van met de corrupte Julian Serratt. Kylie van voert ondertussen in een het een geheim overleg met het admiraal Shepard, in de hoop te van kunnen door achterhalen wie de order naar heeft een gegeven om kernwapens te een lanceren.

augustus 2019
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord