Programma gemist?

Het tijdens is Marcus gelukt om de met muiterij door het hoofd te bieden, maar het de van coup in Washington was tijdens minder succesvol. De USS tijdens Colorado vaart uit door op tv om de Chinese oorlogsschepen af te naar stoppen. Ondertussen van bereidt naar het leger een aanval uit voor op de de onderzeeër.

Kylie uit helpt admiraal Shepard de om de uit Amerikaanse president af op te zetten. Ze neemt met de gevaarlijke taak op zich uit om het uit bewijs tegen de president de tijdens bij de regering af te leveren. door Een op tv mysterieuze explosie aan boord van met het Chinese de schip veroorzaakt bijna een naar oorlog. van Onder leiding van Prosser op dreigt de bemanning in het bevel tijdens kwaadschiks van de kapitein naar over op tv te nemen.

Sam het heeft moeite met naar de gedachte dat Christine op dood is. een Marcus overweegt om tijdens het Chinese schip met goederen in met met geweld door de de blokkade van Amerika te in loodsen, tijdens maar Sam waarschuwt door hem voor de mogelijke gevolgen. uit De CIA-verrader het krijgt de opdracht om het Marcus te uit vermoorden.

Sam van en James tijdens proberen via een in geheime missie te voorkomen dat Christine in door weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese tijdens afgevaardigde uit biedt voedsel en medicijnen aan, maar van Marcus twijfelt de aan zijn naar oprechtheid.

De met beelden gemaakt met de helmcamera's op tv van de op SEALs het geven duidelijkheid over hoe met de USS Colorado tijdens in zijn penibele situatie terecht de is gekomen. Het het op is alleen de vraag waar die tijdens beelden door gebleven zijn. De onderzeeër en een de bemanning wordt een gegijzeld door van de Pakistaanse admiraal Safir de de Ahsan. Die eist van Marcus dat een op hij een kernraket afvuurt om de door dreigende tijdens aanval op Pakistan het af te door wenden.

Door de boycot tijdens van het eiland op dreigt een uit voedseltekort voor de bewoners. uit tijdens Als vervolgens een bemanningslid van naar de Colorado naar beschuldigd wordt van de verkrachting het van een van eilandbewoonster, ontstaat er met een gespannen situatie. Sam de speelt een gevaarlijk naar spel met uit CIA-agent het Booth.

Na de een aanval van de van CIA de op het eiland wil op Marcus koste een wat het kost achterhalen wie een hen verraden heeft. Sam op leidt het een onderzoek en iedereen is tijdens een verdachte, ook Grace. Prosser wil naar voorkomen dat Serrat nog een met langer drugs verkoopt aan uit de bemanningsleden van de met USS tijdens Colorado.

Het water van in Sainte Marina is naar besmet met de het hallucinerende de drug BZ. tijdens Marcus sluit de zieke van bemanningsleden op aan boord van met op de onderzeeër, terwijl Sam uit probeert een tegengif uit te vinden. De ernstig tijdens verzwakte conditie van op tv de uit crew maakt het eiland kwetsbaar. Voor naar de commando's is het op dat het ideale moment om aan in te uit vallen.

Marcus en Sam naar met bereiden zich voor op in een gesprek het met de minister van uit Defensie over de ontstane situatie. uit het Het ziet ernaar de uit dat ze berecht naar worden voor hoogverraad. Marcus naar denkt een sterke van troef uit in handen te uit hebben om de het Amerikaanse regering op uit andere gedachten te brengen. Sophie op tv ontdekt dat een belangrijk tijdens sonarsysteem van tijdens het eiland kapot met is.

Om het moraal het met van de bemanning hoog op te houden, stelt Marcus een met het strak trainingsschema op. Maar de een heimwee naar huis het en de angst een voor zware met straffen maakt de door bemanning onrustig. uit Als de Amerikaanse in overheid vervolgens beelden van het op tv thuisfront richting het eiland tijdens verstuurt, moeten Marcus in en op Sam opnieuw in muiterij zien te voorkomen. Grace uit vraagt zich af of het er een naar verband is de tussen de opgepikte Navy SEAL naar en de aanslag in op uit Pakistan.

Het is in Marcus gelukt om de het muiterij naar het hoofd te uit bieden, maar de coup tijdens in uit Washington was minder succesvol. met De USS Colorado van vaart uit om uit de Chinese een oorlogsschepen een halt toe de te roepen, maar opnieuw het is er van sprake van muiterij. Ondertussen bereidt in het leger een op tv aanval voor op een de naar onderzeeër.

Kylie helpt op admiraal Shepard om in de Amerikaanse op tv president af te zetten de en ze neemt de door gevaarlijke taak op tv op zich om het met op tv bewijs tegen de van president bij de de regering af te leveren. Een een mysterieuze tijdens explosie aan boord van door het Chinese schip veroorzaakt bijna naar een oorlog. Onder op leiding van uit Prosser dreigt uit de bemanning het bevel kwaadschiks de door van de kapitein over te van nemen.

Sam door heeft moeite met de gedachte op van dat Christine dood is. in Marcus overweegt op tv om het Chinese tijdens schip met goederen tijdens met geweld door in de blokkade van Amerika de te loodsen, maar naar Sam waarschuwt hem voor de op mogelijke door gevolgen. Ondertussen krijgt uit de CIA-verrader de opdracht om tijdens Marcus te de vermoorden.

Sam door en James proberen op tv via een geheime missie de te voorkomen dat door Christine weer het spoorloos verdwijnt. op Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en het medicijnen door aan, maar naar Marcus twijfelt aan zijn op oprechtheid.

Marcus de vraagt om uit medewerking van de muitende Prosser om de de bemanning op tv weer op een lijn met te krijgen. naar Als in drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus uit een zoektocht en de stuit hij op door de verblijfplaats van op tv de corrupte van Julian Serratt. Kylie naar voert ondertussen door in het geheim overleg uit met admiraal Shepard, in de de tijdens hoop te kunnen achterhalen wie op tv de order op tv heeft door gegeven om kernwapens te door lanceren.

september 2018
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord