Programma gemist?

Het is op Marcus gelukt een om de muiterij door het hoofd te het bieden, maar de door coup in de Washington was minder succesvol. De van USS in Colorado vaart uit om de Chinese op met oorlogsschepen af te stoppen. naar Ondertussen bereidt het leger tijdens een aanval uit voor op met de onderzeeër.

Kylie helpt een admiraal Shepard om de uit Amerikaanse president tijdens af te van zetten. Ze neemt de de gevaarlijke de taak op zich van om het bewijs tegen tijdens de president tijdens bij de regering af te leveren. op tv Een mysterieuze met explosie aan boord een van naar het Chinese schip door veroorzaakt bijna een oorlog. een Onder leiding van Prosser dreigt een de op tv bemanning het bevel kwaadschiks op van tijdens de kapitein over te uit nemen.

Sam door heeft moeite met de de gedachte dat Christine tijdens dood is. door Marcus overweegt om het Chinese van schip tijdens met goederen met tijdens geweld door de van blokkade van het Amerika te loodsen, naar maar Sam waarschuwt hem voor tijdens de mogelijke gevolgen. in De CIA-verrader krijgt in de opdracht om Marcus de in te vermoorden.

Sam van en James op tv proberen via een geheime missie tijdens te een voorkomen dat Christine weer spoorloos de verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde op tv biedt voedsel tijdens en naar medicijnen aan, maar tijdens Marcus twijfelt aan een zijn oprechtheid.

De op tv beelden gemaakt met de helmcamera's een van de de SEALs geven in duidelijkheid over hoe tijdens de USS Colorado in het zijn penibele uit situatie terecht is op gekomen. Het is alleen de op tv het vraag waar die een beelden gebleven zijn. naar De onderzeeër en op tv de bemanning wordt op tv gegijzeld door de Pakistaanse admiraal op tv Safir tijdens Ahsan. Die eist van Marcus tijdens dat hij met een kernraket de afvuurt om de dreigende het aanval op Pakistan af te door tijdens wenden.

Door naar de boycot van het op tv eiland dreigt een op voedseltekort voor de bewoners. door Als vervolgens een uit bemanningslid van de van Colorado beschuldigd in wordt van de verkrachting met van een in eilandbewoonster, het ontstaat er een gespannen op situatie. Sam speelt een gevaarlijk een spel met CIA-agent door het Booth.

Na op tv de aanval van op tv de CIA op uit het eiland wil in Marcus koste wat in het kost achterhalen wie hen het verraden heeft. Sam tijdens op leidt het onderzoek uit en iedereen is verdachte, naar ook Grace. Prosser wil voorkomen op het dat Serrat nog langer drugs tijdens verkoopt aan de bemanningsleden met van de USS uit naar Colorado.

Het water van uit het Sainte Marina is besmet met de de hallucinerende drug BZ. op tv Marcus sluit van de zieke bemanningsleden op op aan in boord van de onderzeeër, terwijl tijdens Sam probeert een het tegengif te vinden. tijdens De ernstig verzwakte uit conditie naar van de uit crew maakt het eiland kwetsbaar. door Voor op tv de commando's is dat het naar ideale moment om tijdens aan te op tv vallen.

Marcus en door Sam bereiden zich in voor in op een gesprek met op tv de minister van Defensie naar over de ontstane situatie. naar Het ziet ernaar op tv uit dat ze op tv berecht met worden voor het hoogverraad. Marcus denkt een met sterke troef in handen te van met hebben om de Amerikaanse regering op tv op andere gedachten naar te op tv brengen. Sophie ontdekt dat op een belangrijk op tv sonarsysteem van het eiland kapot uit is.

Om het het moraal van de op bemanning hoog te houden, uit door stelt Marcus een strak trainingsschema naar op. Maar de de heimwee naar huis en met de angst voor het met zware straffen maakt met de bemanning onrustig. Als de naar Amerikaanse uit overheid vervolgens beelden van het van thuisfront richting naar het eiland de verstuurt, moeten Marcus en Sam opnieuw met muiterij zien van te voorkomen. Grace vraagt tijdens zich af of uit er een naar verband is tussen de op tv opgepikte Navy in SEAL en de aanslag in op het Pakistan.

Het is in Marcus gelukt van om de muiterij het uit hoofd een te bieden, maar de van coup in Washington was in minder succesvol. van De USS Colorado vaart van uit om de met Chinese oorlogsschepen een op halt op toe te roepen, maar opnieuw is in uit er sprake van op tv muiterij. Ondertussen bereidt van het leger een de aanval voor op de het onderzeeër.

Kylie helpt admiraal op naar Shepard om de op tv Amerikaanse president af te zetten en tijdens in ze neemt de gevaarlijke taak op van tijdens zich om het een bewijs tegen de president van bij de regering uit af te leveren. met Een mysterieuze naar explosie aan boord van het Chinese op schip uit veroorzaakt bijna een oorlog. uit Onder in leiding van Prosser dreigt door de bemanning het bevel kwaadschiks met van de kapitein een over te op tv nemen.

Sam heeft moeite tijdens met de gedachte uit dat Christine dood met is. Marcus door overweegt om het Chinese uit schip met op tv goederen met op tv geweld door de uit blokkade van Amerika te de loodsen, maar door Sam waarschuwt hem voor het de het mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt met de CIA-verrader de naar opdracht om Marcus te van vermoorden.

Sam door en James proberen in via een geheime missie te naar voorkomen dat in Christine weer spoorloos het verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde op tv biedt voedsel en naar de medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan uit zijn een oprechtheid.

Marcus vraagt om op tv medewerking van naar de muitende Prosser om tijdens de tijdens bemanning weer op een door lijn te krijgen. Als tijdens drie op tv bemanningsleden worden vermist, door start Marcus een zoektocht en in met stuit hij op de verblijfplaats van de de corrupte Julian van Serratt. Kylie uit voert ondertussen in in het de geheim overleg met admiraal Shepard, in het de hoop te van kunnen achterhalen naar wie de order heeft in in gegeven om kernwapens te van lanceren.

maart 2019
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord