Programma gemist?

Het uit is Marcus gelukt om op tv de muiterij het hoofd naar te bieden, de maar naar de coup in Washington was minder met succesvol. De een USS Colorado vaart uit uit om de Chinese door oorlogsschepen af te een stoppen. Ondertussen uit bereidt het het leger een aanval voor door op de door onderzeeër.

Kylie helpt in admiraal Shepard van om de Amerikaanse president af in door te zetten. Ze neemt de de gevaarlijke taak op het zich tijdens om het bewijs de tegen de president bij de regering het af van te leveren. Een het mysterieuze explosie met aan boord van het Chinese schip het veroorzaakt bijna door een oorlog. Onder leiding in van Prosser op dreigt de bemanning het op de bevel kwaadschiks van de kapitein over met het te nemen.

Sam een heeft moeite met de tijdens gedachte dat van Christine dood is. tijdens Marcus overweegt uit om het Chinese schip met met goederen met met geweld door de blokkade met van Amerika uit te loodsen, maar Sam met waarschuwt op hem voor de op tv mogelijke gevolgen. De CIA-verrader van krijgt de opdracht de om Marcus te van vermoorden.

Sam en James met in proberen via een geheime naar missie te in voorkomen dat Christine het weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde op tv biedt voedsel het en medicijnen aan, een maar Marcus twijfelt aan in zijn met oprechtheid.

De beelden door gemaakt het met de helmcamera's van de met SEALs geven duidelijkheid de over hoe van de USS Colorado in in zijn penibele situatie op terecht op tv is gekomen. Het is alleen tijdens de vraag naar waar die beelden op gebleven zijn. De het onderzeeër en de bemanning het wordt gegijzeld uit door de Pakistaanse admiraal op tv Safir naar Ahsan. Die eist de van Marcus dat op hij een kernraket afvuurt een om de dreigende aanval in op Pakistan af te een naar wenden.

Door de naar boycot van het eiland een dreigt een voedseltekort in voor een de bewoners. Als het vervolgens een bemanningslid van op de Colorado het beschuldigd wordt van de op tv verkrachting van een eilandbewoonster, op uit ontstaat er een het gespannen situatie. Sam speelt een gevaarlijk op spel met CIA-agent op tv de Booth.

Na een de aanval van op de CIA tijdens op het eiland wil Marcus koste naar tijdens wat het kost achterhalen wie op hen verraden op heeft. Sam leidt het in onderzoek naar en iedereen is verdachte, op ook Grace. Prosser wil door voorkomen dat Serrat nog van van langer drugs verkoopt aan naar de bemanningsleden van tijdens de USS een Colorado.

Het water een van Sainte uit Marina is besmet van met de met hallucinerende drug BZ. Marcus in sluit de zieke bemanningsleden tijdens op aan boord uit van de door onderzeeër, terwijl Sam tijdens probeert een tegengif te met vinden. op tv De ernstig verzwakte conditie door van de crew het maakt het eiland kwetsbaar. op Voor de op commando's is in dat het ideale moment om aan door te door vallen.

Marcus het en Sam bereiden zich voor met op een gesprek uit met de een minister van Defensie van over de ontstane van situatie. een Het ziet ernaar uit dat ze tijdens berecht worden voor naar hoogverraad. een Marcus denkt een sterke troef van in handen te uit hebben om tijdens de Amerikaanse regering op tv op door andere gedachten te brengen. Sophie het ontdekt op tv dat een belangrijk door sonarsysteem van het de eiland kapot is.

Om het de moraal tijdens van de bemanning hoog een te houden, stelt Marcus de een strak met trainingsschema op. Maar de heimwee naar naar naar huis en de met angst voor zware straffen maakt een de een bemanning onrustig. Als de de Amerikaanse overheid de vervolgens beelden op van het thuisfront richting het van eiland verstuurt, naar moeten Marcus en Sam opnieuw in muiterij zien te het voorkomen. het Grace vraagt een zich af of van er een verband is tussen de op tijdens opgepikte Navy SEAL in en de aanslag op de Pakistan.

Het is de Marcus gelukt om de van muiterij het een hoofd te bieden, het maar de coup in in Washington het was minder de succesvol. De USS tijdens Colorado vaart uit op om de Chinese oorlogsschepen met een halt toe te een roepen, maar in opnieuw is er uit sprake van het muiterij. Ondertussen bereidt het leger naar een aanval op tv voor op de op onderzeeër.

Kylie naar helpt admiraal Shepard om in de Amerikaanse tijdens president af een te zetten en in ze neemt de gevaarlijke door taak op zich een om het bewijs tegen de van president bij door de naar regering af te leveren. naar Een mysterieuze uit explosie aan boord van het Chinese op tv schip veroorzaakt de bijna een met oorlog. Onder op tv leiding van Prosser dreigt de bemanning een het het bevel kwaadschiks van de kapitein een over te naar nemen.

Sam heeft moeite uit met met de gedachte dat in Christine dood naar is. Marcus overweegt om uit het Chinese schip op tv met goederen met met geweld door de uit blokkade van een Amerika te loodsen, op maar Sam waarschuwt hem voor de van mogelijke gevolgen. met Ondertussen krijgt uit de CIA-verrader de opdracht om door Marcus in te vermoorden.

Sam uit en James op tv proberen via een geheime missie het te voorkomen op tv dat Christine weer spoorloos naar verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde de van biedt voedsel en medicijnen aan, maar op tv tijdens Marcus twijfelt aan een zijn oprechtheid.

Marcus tijdens vraagt om medewerking uit van de muitende het Prosser om in de bemanning weer op een een lijn te krijgen. Als met drie een bemanningsleden worden vermist, van start Marcus een met zoektocht en stuit hij op een de verblijfplaats van op de corrupte Julian in naar Serratt. Kylie voert op tv ondertussen in het geheim overleg met van admiraal Shepard, van in tijdens de hoop te kunnen achterhalen op wie de order op tv heeft gegeven een om kernwapens te op tv lanceren.

april 2020
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!