Programma gemist?

Het is Marcus tijdens gelukt om uit de muiterij naar het hoofd te bieden, een maar de coup uit in van Washington was minder succesvol. De USS uit Colorado vaart op tv uit om de op tv Chinese oorlogsschepen af te het stoppen. Ondertussen de bereidt het met leger een aanval door voor op het de onderzeeër.

Kylie helpt op admiraal van Shepard om de Amerikaanse president af op tv te zetten. Ze het neemt de gevaarlijke door taak op zich het om het bewijs het tegen de president het bij de regering in naar af te leveren. door Een mysterieuze explosie aan naar boord van het naar Chinese schip veroorzaakt bijna een naar oorlog. Onder leiding uit in van Prosser dreigt de op bemanning het op tv bevel kwaadschiks van naar de kapitein over te naar nemen.

Sam heeft moeite uit met op de gedachte dat het Christine dood is. in Marcus overweegt om naar het Chinese schip met goederen een met geweld een door op tv de blokkade van Amerika te loodsen, uit maar Sam waarschuwt naar hem voor de de mogelijke van gevolgen. De CIA-verrader met krijgt de de opdracht om Marcus de te vermoorden.

Sam het en James proberen door via een geheime tijdens missie te voorkomen dat Christine met weer spoorloos een verdwijnt. Een Chinese naar afgevaardigde uit biedt voedsel en medicijnen aan, maar door Marcus twijfelt tijdens aan zijn naar oprechtheid.

De beelden een gemaakt uit met de helmcamera's de van de SEALs geven duidelijkheid naar over hoe de tijdens USS Colorado op in zijn penibele met situatie terecht op is gekomen. Het is van alleen de vraag op waar die beelden gebleven zijn. een De onderzeeër naar en naar de bemanning wordt gegijzeld naar door de Pakistaanse admiraal Safir een Ahsan. Die de eist van Marcus dat door hij een uit kernraket afvuurt om de de door dreigende aanval op Pakistan af met te de wenden.

Door van de boycot van naar het eiland op tv dreigt een voedseltekort naar voor de bewoners. Als vervolgens een van bemanningslid naar van de door Colorado beschuldigd wordt van uit de verkrachting het van een eilandbewoonster, ontstaat er een in gespannen situatie. Sam in met speelt een gevaarlijk op tv spel met CIA-agent uit Booth.

Na de in aanval van de CIA het op een het eiland wil Marcus koste op wat het kost het achterhalen op wie hen van verraden heeft. Sam leidt het onderzoek met een en iedereen is op verdachte, ook Grace. Prosser wil de voorkomen dat op Serrat nog langer in drugs verkoopt aan de de bemanningsleden van het de USS de Colorado.

Het uit water van Sainte naar Marina is op besmet met de hallucinerende drug BZ. het Marcus op tv sluit de zieke tijdens bemanningsleden op in aan boord van de onderzeeër, terwijl de Sam probeert een een tegengif te een vinden. De met ernstig verzwakte conditie van met de crew door maakt het eiland kwetsbaar. uit Voor de commando's is door dat het ideale in op moment om aan te het vallen.

Marcus en Sam het bereiden zich uit voor tijdens op een gesprek met de in minister van Defensie in over de ontstane de situatie. Het ziet ernaar de uit dat uit ze in berecht worden voor hoogverraad. Marcus op denkt een sterke troef een met in handen te hebben om tijdens de door Amerikaanse regering op andere gedachten te naar uit brengen. Sophie ontdekt dat een met belangrijk sonarsysteem van het een eiland door kapot is.

Om naar het moraal van de van bemanning hoog te op houden, stelt Marcus uit een een strak trainingsschema op. Maar de heimwee het naar huis en de de uit angst voor op zware straffen maakt de bemanning een onrustig. Als een de Amerikaanse overheid vervolgens beelden naar van het op thuisfront richting naar het eiland verstuurt, tijdens moeten Marcus in en Sam opnieuw muiterij zien op te voorkomen. Grace vraagt naar zich af of door er een verband door is tussen op de opgepikte Navy SEAL de en de het aanslag op op Pakistan.

Het op is Marcus gelukt om een de muiterij in het hoofd te uit bieden, maar de de coup in Washington was minder van van succesvol. De USS Colorado vaart naar uit om de Chinese op oorlogsschepen een halt in uit toe te roepen, maar op tv opnieuw is er sprake van tijdens muiterij. Ondertussen bereidt naar het een leger een in aanval voor op de met onderzeeër.

Kylie van helpt admiraal de Shepard om de Amerikaanse president een af van te zetten en op ze neemt de gevaarlijke taak op tijdens het zich om het bewijs tegen de een president een bij de uit regering af te leveren. met Een mysterieuze explosie aan boord op van het Chinese tijdens schip veroorzaakt naar bijna uit een oorlog. Onder leiding een van Prosser tijdens dreigt de bemanning het bevel naar kwaadschiks door van de kapitein over te met nemen.

Sam op heeft moeite met de gedachte van dat tijdens Christine dood is. Marcus tijdens overweegt om het op Chinese schip met goederen uit op met geweld door de met blokkade van in Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt het hem voor de uit door mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-verrader door de opdracht door om Marcus te met vermoorden.

Sam en de James met proberen via een het geheime missie te voorkomen tijdens dat Christine weer spoorloos verdwijnt. het Een Chinese afgevaardigde van biedt voedsel op en van medicijnen aan, maar Marcus de twijfelt aan de zijn oprechtheid.

Marcus het vraagt om medewerking van uit de met muitende Prosser om de de bemanning weer in op een lijn te krijgen. van Als op drie bemanningsleden worden vermist, de start Marcus een zoektocht met en stuit door hij op de verblijfplaats van naar de corrupte Julian met Serratt. Kylie voert van de ondertussen in het geheim op tv overleg met admiraal een Shepard, in een de hoop te kunnen met achterhalen wie de order heeft tijdens gegeven om kernwapens door te tijdens lanceren.

juni 2018
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord