Programma gemist?

Het naar is Marcus gelukt op om de muiterij het hoofd naar te bieden, maar uit met de coup in van Washington was minder succesvol. De USS op Colorado vaart op tv uit om op de Chinese tijdens oorlogsschepen af te stoppen. uit Ondertussen bereidt het leger een op tv door aanval voor op de op onderzeeër.

Kylie helpt admiraal naar naar Shepard om de Amerikaanse president af naar te zetten. Ze uit de neemt de gevaarlijke een taak op zich om het bewijs uit tegen de president een bij van de regering op tv af te leveren. Een het mysterieuze explosie aan door boord van het Chinese schip op veroorzaakt naar bijna een oorlog. Onder op tv leiding van op tv Prosser dreigt de de bemanning het van bevel kwaadschiks van de kapitein door over de te nemen.

Sam met heeft moeite met van de gedachte dat Christine tijdens dood een is. Marcus overweegt om op het Chinese naar schip met goederen met naar geweld door naar de blokkade van Amerika van te loodsen, maar Sam op tv waarschuwt hem voor in de mogelijke gevolgen. op De CIA-verrader krijgt door de opdracht op tv om Marcus uit te vermoorden.

Sam op tv en James proberen via een uit uit geheime missie te voorkomen van dat Christine weer spoorloos een verdwijnt. Een Chinese naar afgevaardigde tijdens biedt voedsel en medicijnen aan, maar naar Marcus twijfelt het aan in zijn oprechtheid.

De van beelden gemaakt met in de helmcamera's van de de SEALs geven duidelijkheid over naar hoe door de USS Colorado in een zijn penibele uit situatie terecht is naar gekomen. Het uit is alleen de vraag op waar die beelden gebleven zijn. met De onderzeeër en uit de bemanning met wordt naar gegijzeld door de Pakistaanse admiraal Safir naar Ahsan. naar Die eist het van Marcus dat hij een kernraket op tv op afvuurt om de dreigende naar aanval op Pakistan tijdens af te op wenden.

Door het de boycot van het naar eiland dreigt een voedseltekort van voor de bewoners. van Als vervolgens een met bemanningslid tijdens van de Colorado een beschuldigd wordt door van de verkrachting van een eilandbewoonster, het ontstaat op tv er een gespannen situatie. naar Sam speelt een het gevaarlijk spel met een CIA-agent naar Booth.

Na de tijdens aanval van de een CIA op het op tv eiland wil uit Marcus koste wat het met kost achterhalen wie tijdens hen naar verraden heeft. Sam met leidt het onderzoek naar en iedereen is verdachte, uit ook Grace. Prosser door wil voorkomen dat op tv Serrat nog langer drugs in verkoopt aan de bemanningsleden de van de van USS de Colorado.

Het water met van Sainte Marina is in besmet met de met hallucinerende drug op tv BZ. Marcus sluit de door zieke op tv bemanningsleden op op aan boord van de onderzeeër, de terwijl Sam probeert op een het tegengif te vinden. De ernstig verzwakte op tv conditie van van de door crew maakt het de eiland kwetsbaar. Voor de commando's in is dat het tijdens ideale de moment om aan een te vallen.

Marcus en Sam met bereiden zich voor op op een de gesprek met de naar minister van Defensie over het de met ontstane situatie. tijdens Het ziet ernaar uit dat ze uit berecht worden voor in hoogverraad. het Marcus denkt naar een sterke troef in handen te met tijdens hebben om de van Amerikaanse regering op andere gedachten het te brengen. Sophie op ontdekt dat een een belangrijk sonarsysteem van met het eiland kapot op is.

Om het moraal van van de bemanning op tv hoog te van houden, stelt de Marcus een tijdens strak trainingsschema op. Maar de de heimwee naar tijdens huis en de angst met voor van zware straffen maakt de bemanning onrustig. de Als de een Amerikaanse overheid door vervolgens beelden een van het thuisfront de richting het eiland op tv verstuurt, moeten Marcus en Sam tijdens opnieuw muiterij zien een te voorkomen. Grace met vraagt zich de af of op tv er een verband is tussen met de opgepikte met Navy SEAL en de aanslag uit een op Pakistan.

Het is de Marcus gelukt om in de muiterij het tijdens hoofd te bieden, maar in de coup in een Washington was tijdens minder succesvol. De USS op Colorado het vaart uit om de Chinese tijdens oorlogsschepen een uit halt in toe te roepen, maar opnieuw het is er sprake de van muiterij. Ondertussen bereidt een het leger een uit door aanval voor op de naar onderzeeër.

Kylie helpt op tv admiraal Shepard om een de Amerikaanse president door af te zetten de en de ze neemt de uit gevaarlijke taak op met zich om het bewijs de tegen de president bij de op regering de af te leveren. Een uit mysterieuze explosie aan boord een het van het Chinese in schip veroorzaakt bijna een op oorlog. Onder leiding van Prosser op tv dreigt de in bemanning tijdens het bevel kwaadschiks van uit de kapitein over te met nemen.

Sam heeft naar moeite met tijdens de gedachte dat Christine dood van is. Marcus op overweegt om op het Chinese schip met met goederen met naar geweld door de door blokkade van Amerika in te loodsen, maar op tv Sam waarschuwt hem voor van de mogelijke gevolgen. Ondertussen met de krijgt de CIA-verrader een de opdracht om Marcus op te vermoorden.

Sam en James op proberen uit via een geheime het missie te naar voorkomen dat Christine weer spoorloos een verdwijnt. Een Chinese in afgevaardigde de biedt voedsel en medicijnen aan, met maar Marcus twijfelt in aan zijn door oprechtheid.

Marcus op vraagt om medewerking van de in muitende Prosser om door de bemanning weer naar op door een lijn te krijgen. een Als op tv drie bemanningsleden worden vermist, start door Marcus een zoektocht in en stuit hij op het de verblijfplaats van uit de corrupte op tv Julian Serratt. in Kylie voert ondertussen in op tv het geheim overleg in met admiraal Shepard, in van van de hoop te uit kunnen achterhalen wie de order tijdens heeft gegeven om kernwapens op tv het te lanceren.

maart 2018
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord