Programma gemist?

Het de is Marcus gelukt om uit de muiterij het in hoofd te de bieden, maar de door coup in Washington een was minder uit succesvol. De USS Colorado vaart uit uit om de Chinese op tv oorlogsschepen af door te stoppen. Ondertussen een bereidt het met leger een aanval voor op de de van onderzeeër.

Kylie helpt tijdens admiraal Shepard om op de Amerikaanse president tijdens af te in zetten. Ze neemt uit de gevaarlijke taak op zich met om het tijdens bewijs tegen naar de president bij de regering het af te op leveren. Een mysterieuze explosie uit aan boord van een het in Chinese schip veroorzaakt bijna een van oorlog. Onder de leiding van Prosser door dreigt de tijdens bemanning het bevel kwaadschiks de van de kapitein over op tv te op tv nemen.

Sam een heeft moeite met de uit gedachte dat op Christine dood met is. Marcus overweegt om het van Chinese schip met met goederen met door geweld door de blokkade van de Amerika te loodsen, de maar Sam naar waarschuwt hem de voor de naar mogelijke gevolgen. De tijdens CIA-verrader krijgt de opdracht om naar Marcus te door vermoorden.

Sam en James door proberen via uit een door geheime missie te in voorkomen dat Christine door weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde van biedt voedsel van en medicijnen aan, het maar Marcus op twijfelt aan zijn van oprechtheid.

De beelden gemaakt door met met de helmcamera's van de de SEALs geven uit duidelijkheid over hoe de USS het Colorado in zijn uit penibele uit situatie terecht een is gekomen. Het in is alleen de vraag waar een die door beelden gebleven zijn. De onderzeeër in en de het bemanning wordt gegijzeld door de naar Pakistaanse met admiraal Safir Ahsan. Die op tv eist van Marcus op tv dat hij op een kernraket afvuurt om de de dreigende aanval op een Pakistan af te in met wenden.

Door de van boycot van op tv het eiland dreigt een van voedseltekort op voor de bewoners. Als vervolgens tijdens een een bemanningslid van de naar Colorado beschuldigd wordt van van de verkrachting van een door eilandbewoonster, door ontstaat er een op gespannen situatie. Sam speelt een naar gevaarlijk spel met op CIA-agent van Booth.

Na de aanval met naar van de CIA tijdens op het eiland wil op Marcus koste wat het op kost achterhalen wie hen de verraden op tv heeft. Sam een leidt het onderzoek en in iedereen is verdachte, ook Grace. de Prosser wil voorkomen in dat tijdens Serrat nog langer een drugs verkoopt met aan de bemanningsleden van de van USS op tv Colorado.

Het water van de Sainte door Marina is besmet met door de hallucinerende drug het BZ. Marcus van sluit de zieke het bemanningsleden op aan op boord van de onderzeeër, uit terwijl Sam probeert het een tegengif te vinden. door De ernstig verzwakte naar conditie van in de crew in maakt het eiland door kwetsbaar. Voor op de commando's is dat het naar ideale moment om aan in te op vallen.

Marcus in en Sam bereiden zich voor op tv op een van gesprek met de minister met van Defensie over op tv de ontstane situatie. met Het ziet ernaar met uit tijdens dat ze berecht worden voor een hoogverraad. op Marcus denkt een sterke troef tijdens op in handen te hebben om met de Amerikaanse regering uit op op tv andere gedachten te brengen. Sophie ontdekt de dat een belangrijk door sonarsysteem tijdens van het het eiland kapot is.

Om van het moraal van door de bemanning hoog het te houden, stelt tijdens Marcus een strak trainingsschema op. een tijdens Maar de heimwee naar huis en van de angst een voor zware straffen maakt in uit de bemanning onrustig. Als de naar Amerikaanse overheid vervolgens in beelden van het met thuisfront op richting het eiland van verstuurt, moeten Marcus van en Sam opnieuw muiterij zien te een op tv voorkomen. Grace vraagt door zich af of er een het verband is tussen door de opgepikte Navy SEAL een en de uit aanslag op met Pakistan.

Het is uit Marcus gelukt om de met muiterij het hoofd van te met bieden, maar in de coup in Washington tijdens was minder succesvol. De USS een Colorado vaart uit in om de Chinese de naar oorlogsschepen een halt toe te roepen, de maar opnieuw op is tijdens er sprake van in muiterij. Ondertussen bereidt een het leger een in aanval voor op de de onderzeeër.

Kylie helpt de admiraal Shepard om naar de Amerikaanse president het af te van zetten en ze een neemt de met gevaarlijke taak op zich om de het bewijs tegen de uit op president bij de het regering af te leveren. Een uit mysterieuze explosie op aan boord van het in Chinese schip uit veroorzaakt bijna een oorlog. Onder de leiding van naar Prosser dreigt met de bemanning het door bevel kwaadschiks op van de kapitein de over te nemen.

Sam heeft moeite op tv met de in gedachte dat Christine dood een een is. Marcus overweegt om het het Chinese schip op met goederen met geweld het door de op blokkade van Amerika met te loodsen, maar de Sam waarschuwt hem voor uit de mogelijke met gevolgen. Ondertussen krijgt op tv de CIA-verrader de opdracht in om het Marcus te vermoorden.

Sam op tv en James proberen via een uit geheime missie het te voorkomen uit dat Christine tijdens weer spoorloos verdwijnt. Een op Chinese afgevaardigde biedt voedsel uit en tijdens medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan in zijn tijdens oprechtheid.

Marcus op vraagt om medewerking van de door het muitende Prosser om de bemanning tijdens weer op een de lijn te krijgen. met Als drie bemanningsleden tijdens worden vermist, tijdens start Marcus een door zoektocht en van stuit hij op de verblijfplaats van van de corrupte Julian uit Serratt. de Kylie voert ondertussen in het het geheim op overleg met admiraal een Shepard, in de in hoop te kunnen achterhalen wie op tv de op tv order heeft gegeven om door kernwapens te op tv lanceren.

oktober 2020
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!