Programma gemist?

Het is tijdens Marcus de gelukt om de muiterij het hoofd naar naar te bieden, maar de coup op tv in door Washington was minder succesvol. De de USS door Colorado vaart uit om op tv de Chinese oorlogsschepen af een te in stoppen. Ondertussen bereidt het leger op tv een aanval voor het op de in onderzeeër.

Kylie helpt admiraal door Shepard om met de Amerikaanse president met af te zetten. door Ze het neemt de gevaarlijke taak op zich van om de het bewijs tegen op de president bij de in regering af te het leveren. Een mysterieuze explosie de aan boord op van het Chinese schip naar veroorzaakt bijna een door uit oorlog. Onder leiding tijdens van Prosser dreigt de bemanning op het op bevel kwaadschiks van de van kapitein over van te nemen.

Sam op heeft moeite in met de gedachte dat uit Christine dood is. Marcus overweegt met op tv om het Chinese op schip met goederen met geweld op tv door de tijdens blokkade van in Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt op hem op tv voor de mogelijke gevolgen. De tijdens CIA-verrader de krijgt de opdracht om Marcus uit te op vermoorden.

Sam en door James proberen naar via een geheime de missie te voorkomen een dat Christine weer spoorloos een verdwijnt. Een Chinese het afgevaardigde biedt voedsel en naar medicijnen aan, met maar Marcus uit twijfelt aan de zijn oprechtheid.

De tijdens beelden gemaakt met van de helmcamera's tijdens van de SEALs geven het duidelijkheid over een hoe de USS Colorado in het zijn penibele situatie naar terecht van is gekomen. Het is alleen de de vraag waar die van beelden gebleven uit zijn. De onderzeeër en uit in de bemanning wordt gegijzeld van door de Pakistaanse het admiraal Safir Ahsan. Die door eist van naar Marcus dat van hij een kernraket afvuurt om op tv de dreigende aanval in op naar Pakistan af te van wenden.

Door een de boycot van het door eiland van dreigt een voedseltekort voor met de bewoners. tijdens Als vervolgens een op tv bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt op van de verkrachting door naar van een eilandbewoonster, ontstaat door er een het gespannen situatie. Sam speelt op tv een gevaarlijk spel met naar CIA-agent op Booth.

Na de aanval op naar van de CIA op het eiland van wil Marcus koste de in wat het kost achterhalen wie hen een verraden heeft. Sam op tv leidt in het onderzoek en iedereen met is verdachte, in ook Grace. Prosser wil voorkomen uit dat Serrat van nog langer uit drugs verkoopt met aan de bemanningsleden in van de USS door Colorado.

Het naar water van Sainte Marina is met besmet uit met de hallucinerende drug BZ. een Marcus sluit de in zieke naar bemanningsleden op aan boord door van de onderzeeër, naar terwijl Sam probeert een een tegengif te een vinden. De ernstig verzwakte met conditie van van de crew de maakt het eiland tijdens kwetsbaar. Voor de commando's tijdens is dat het een ideale moment om aan het naar te vallen.

Marcus en Sam de bereiden zich op voor op een gesprek de met door de minister in van Defensie over met de ontstane situatie. Het door ziet ernaar uit dat de ze berecht worden door voor hoogverraad. Marcus denkt een op een sterke troef in handen te op tv hebben om naar de Amerikaanse regering op op op andere gedachten te op brengen. Sophie ontdekt dat een tijdens belangrijk sonarsysteem van uit het eiland van kapot is.

Om op het moraal van de bemanning in de hoog te houden, stelt op tv Marcus een strak trainingsschema op. van Maar de heimwee op tv de naar huis en de angst voor met zware straffen maakt tijdens de van bemanning onrustig. Als naar de Amerikaanse overheid de vervolgens beelden van het thuisfront tijdens richting het eiland met naar verstuurt, moeten Marcus en Sam de opnieuw muiterij zien uit te voorkomen. Grace vraagt door zich af of een er tijdens een verband in is tussen de opgepikte Navy SEAL uit met en de aanslag op op tv Pakistan.

Het op tv is Marcus gelukt om de tijdens muiterij het hoofd door te door bieden, maar de de coup in naar Washington was minder succesvol. De USS van op Colorado vaart uit om de Chinese uit oorlogsschepen een naar halt toe uit te roepen, maar opnieuw de is er sprake van de muiterij. Ondertussen van bereidt het leger van een aanval voor op in de tijdens onderzeeër.

Kylie door helpt admiraal Shepard met om de Amerikaanse president af de te zetten door en ze op tv neemt de met gevaarlijke taak op met zich om het bewijs tegen de door president bij het de de regering af te de leveren. Een mysterieuze explosie aan op boord van uit het Chinese schip veroorzaakt bijna naar een oorlog. op tv Onder leiding van uit Prosser de dreigt de bemanning door het bevel kwaadschiks van de kapitein het de over te nemen.

Sam van heeft moeite met tijdens de gedachte dat Christine dood met is. Marcus tijdens overweegt om het het Chinese schip tijdens met goederen de met geweld door de tijdens blokkade van Amerika door te loodsen, maar Sam op tv waarschuwt hem voor het de mogelijke gevolgen. Ondertussen op krijgt de CIA-verrader van op de opdracht om Marcus te door vermoorden.

Sam tijdens en James het proberen via een op tv geheime missie te voorkomen in dat Christine weer spoorloos op tv verdwijnt. een Een Chinese afgevaardigde biedt met voedsel en medicijnen aan, maar op tv Marcus twijfelt op tv aan tijdens zijn oprechtheid.

Marcus vraagt om op medewerking een van de muitende Prosser om tijdens uit de bemanning weer op op tv een lijn te krijgen. tijdens Als drie op tv bemanningsleden worden vermist, start Marcus tijdens met een zoektocht en van stuit hij op de verblijfplaats van een de de corrupte Julian Serratt. de Kylie voert op tv ondertussen in het geheim op tv overleg met admiraal Shepard, in naar de hoop tijdens te kunnen achterhalen wie een de order naar heeft naar gegeven om kernwapens te op tv lanceren.

november 2019
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!