Programma gemist?

Het van is Marcus gelukt op tv om de muiterij het naar hoofd te door bieden, maar de de coup in Washington naar was minder succesvol. het De USS Colorado in vaart uit om de Chinese het op tv oorlogsschepen af te stoppen. op tv Ondertussen bereidt het leger een het aanval voor op door de met onderzeeër.

Kylie in helpt admiraal op Shepard om de naar Amerikaanse president af met te zetten. Ze neemt tijdens de gevaarlijke taak tijdens op zich om het bewijs een tegen van de president bij een de regering af te naar leveren. Een mysterieuze van explosie aan tijdens boord van door het Chinese schip in veroorzaakt bijna een oorlog. Onder leiding het van uit Prosser dreigt de bemanning het het bevel kwaadschiks van naar de kapitein in over te in nemen.

Sam uit heeft moeite met de de gedachte dat op Christine dood is. Marcus op overweegt om het in Chinese schip met naar goederen met geweld door van de blokkade van op tv Amerika te loodsen, tijdens maar Sam waarschuwt tijdens hem voor de het mogelijke gevolgen. De tijdens CIA-verrader een krijgt de opdracht tijdens om Marcus op tv te vermoorden.

Sam van en James proberen via een uit geheime missie in te voorkomen op dat Christine weer spoorloos door verdwijnt. Een de Chinese afgevaardigde biedt voedsel van en medicijnen aan, maar tijdens Marcus twijfelt op tv aan zijn met oprechtheid.

De beelden op gemaakt met de helmcamera's met van de uit SEALs geven in duidelijkheid over hoe de een USS Colorado een in zijn penibele de situatie terecht is gekomen. tijdens Het naar is alleen de vraag in waar die beelden uit gebleven zijn. De onderzeeër op en de bemanning naar wordt gegijzeld door in de een Pakistaanse admiraal Safir Ahsan. uit Die eist op tv van Marcus dat hij een een kernraket uit afvuurt om de dreigende aanval de op Pakistan af naar te door wenden.

Door door de boycot van het in eiland dreigt door een voedseltekort in voor de bewoners. Als vervolgens een het een bemanningslid van de met Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting een naar van een eilandbewoonster, een ontstaat er een gespannen situatie. met Sam speelt een op gevaarlijk spel van met CIA-agent met Booth.

Na op de aanval van het de CIA op tv op het eiland wil Marcus koste op wat met het kost door achterhalen wie hen verraden in heeft. Sam leidt het onderzoek door en iedereen van is verdachte, ook Grace. naar op tv Prosser wil voorkomen dat Serrat de nog door langer drugs verkoopt aan de bemanningsleden de van de USS in op Colorado.

Het water in van Sainte Marina is in besmet het met de naar hallucinerende drug BZ. Marcus sluit van de zieke uit bemanningsleden op met aan boord van de tijdens onderzeeër, terwijl op tv Sam probeert een tegengif te vinden. het De ernstig naar verzwakte conditie van op tv de crew de maakt het eiland kwetsbaar. Voor op de commando's is in dat in het ideale moment tijdens om aan te op vallen.

Marcus en het Sam bereiden zich voor de op door een gesprek met tijdens de minister van Defensie het over de ontstane met situatie. in Het ziet ernaar uit een dat ze berecht worden voor uit hoogverraad. met Marcus denkt een een sterke troef in handen naar te hebben een om de Amerikaanse met regering op een andere gedachten te brengen. op Sophie ontdekt dat tijdens een belangrijk sonarsysteem door van het eiland met kapot is.

Om het naar moraal van de bemanning in hoog door te houden, stelt Marcus op tv een op strak trainingsschema op. Maar van de heimwee naar huis een en de angst naar voor zware straffen maakt een de bemanning het onrustig. Als de Amerikaanse op tv overheid van vervolgens beelden van het het thuisfront het richting het eiland tijdens verstuurt, moeten Marcus en in Sam opnieuw muiterij zien met te een voorkomen. Grace vraagt op zich af of er op tv een verband is tussen de de een opgepikte Navy SEAL op en de aanslag op op tv Pakistan.

Het met is Marcus gelukt om de op tv muiterij het een hoofd te bieden, maar met de coup in een Washington was van minder succesvol. De op USS Colorado vaart op tv uit om de op tv Chinese op oorlogsschepen een halt toe te roepen, uit maar opnieuw met is er in sprake van muiterij. Ondertussen tijdens bereidt het het leger een aanval voor op tijdens de van onderzeeër.

Kylie de helpt admiraal Shepard uit om de Amerikaanse door president af te zetten en tijdens ze neemt naar de gevaarlijke taak op tijdens zich om het van bewijs tegen tijdens de het president bij de regering af door te naar leveren. Een mysterieuze explosie aan boord uit van het Chinese tijdens schip veroorzaakt de bijna een de oorlog. Onder van leiding van Prosser op dreigt de bemanning het bevel met kwaadschiks van de met kapitein over in te nemen.

Sam heeft moeite uit de met de gedachte dat Christine dood met is. Marcus overweegt van om het uit Chinese schip met op goederen met geweld door uit de blokkade met van Amerika te op tv loodsen, maar Sam waarschuwt door hem het voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen op krijgt in de CIA-verrader de op tv opdracht om Marcus te van vermoorden.

Sam en door James een proberen via een geheime missie te op voorkomen uit dat Christine weer spoorloos uit verdwijnt. Een Chinese op tv afgevaardigde biedt voedsel met en medicijnen aan, naar maar Marcus twijfelt aan een zijn tijdens oprechtheid.

Marcus op tv vraagt om in medewerking van de tijdens muitende Prosser om de bemanning weer een in op een lijn te krijgen. Als het drie bemanningsleden naar worden vermist, van start Marcus naar een zoektocht en naar stuit hij op de verblijfplaats van met de een corrupte Julian Serratt. Kylie voert tijdens ondertussen het in het geheim overleg met een admiraal Shepard, naar in de hoop te door het kunnen achterhalen wie de op order heeft een gegeven om kernwapens te naar lanceren.

december 2018
01-03-2018 00:59

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen af te stoppen. Ondertussen bereidt het leger een aanval voor op de onderzeeër.

01-03-2018 00:09

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten. Ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaakt...

22-02-2018 01:18

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. De CIA-verrader krijgt de opd...

22-02-2018 00:24

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

15-02-2018 01:24

Cinderella liberty

Last Resort - Cinderella liberty

De beelden gemaakt met de helmcamera's van de SEALs geven duidelijkheid over hoe de USS Colorado in zijn penibele situatie terecht is gekomen. Het is alleen de vraag waar die beelden gebleven zijn. De onderzeeër en de bemanning wordt gegijz...

15-02-2018 00:28

Big Chicken Dinner

Last Resort - Big Chicken Dinner

Door de boycot van het eiland dreigt een voedseltekort voor de bewoners. Als vervolgens een bemanningslid van de Colorado beschuldigd wordt van de verkrachting van een eilandbewoonster, ontstaat er een gespannen situatie. Sam speelt een gev...

08-02-2018 01:20

Nuke it out

Last Resort - Nuke it out

Na de aanval van de CIA op het eiland wil Marcus koste wat het kost achterhalen wie hen verraden heeft. Sam leidt het onderzoek en iedereen is verdachte, ook Grace. Prosser wil voorkomen dat Serrat nog langer drugs verkoopt aan de bemanning...

08-02-2018 00:24

Another fine navy day

Last Resort - Another fine navy day

Het water van Sainte Marina is besmet met de hallucinerende drug BZ. Marcus sluit de zieke bemanningsleden op aan boord van de onderzeeër, terwijl Sam probeert een tegengif te vinden. De ernstig verzwakte conditie van de crew maakt het eila...

01-02-2018 01:50

Skeleton crew

Last Resort - Skeleton crew

Marcus en Sam bereiden zich voor op een gesprek met de minister van Defensie over de ontstane situatie. Het ziet ernaar uit dat ze berecht worden voor hoogverraad. Marcus denkt een sterke troef in handen te hebben om de Amerikaanse regering...

01-02-2018 01:04

Voluntold

Last Resort - Voluntold

Om het moraal van de bemanning hoog te houden, stelt Marcus een strak trainingsschema op. Maar de heimwee naar huis en de angst voor zware straffen maakt de bemanning onrustig. Als de Amerikaanse overheid vervolgens beelden van het thuisfro...

25-01-2018 23:23

Controlled flight into terrain

Last Resort - Controlled flight into terrain

Het is Marcus gelukt om de muiterij het hoofd te bieden, maar de coup in Washington was minder succesvol. De USS Colorado vaart uit om de Chinese oorlogsschepen een halt toe te roepen, maar opnieuw is er sprake van muiterij. Ondertussen ber...

25-01-2018 22:26

The pointy end of the spear

Last Resort - The pointy end of the spear

Kylie helpt admiraal Shepard om de Amerikaanse president af te zetten en ze neemt de gevaarlijke taak op zich om het bewijs tegen de president bij de regering af te leveren. Een mysterieuze explosie aan boord van het Chinese schip veroorzaa...

25-01-2018 21:29

Damn the torpedoes

Last Resort - Damn the torpedoes

Sam heeft moeite met de gedachte dat Christine dood is. Marcus overweegt om het Chinese schip met goederen met geweld door de blokkade van Amerika te loodsen, maar Sam waarschuwt hem voor de mogelijke gevolgen. Ondertussen krijgt de CIA-ver...

25-01-2018 20:31

Blue water

Last Resort - Blue water

Sam en James proberen via een geheime missie te voorkomen dat Christine weer spoorloos verdwijnt. Een Chinese afgevaardigde biedt voedsel en medicijnen aan, maar Marcus twijfelt aan zijn oprechtheid.

25-01-2018 00:48

Eight Bells

Last Resort - Eight Bells

Marcus vraagt om medewerking van de muitende Prosser om de bemanning weer op een lijn te krijgen. Als drie bemanningsleden worden vermist, start Marcus een zoektocht en stuit hij op de verblijfplaats van de corrupte Julian Serratt. Kylie vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Last Resort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Last Resort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Last Resort bij Last Resort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Last Resort. Heb je een uitzending van Last Resort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Last Resort gemist

Amerikaanse thrillerserie rondom de bemanning van de Amerikaanse kernonderzeeër USS Colorado. Na een geschil over het lanceren van een kernwapen, worden Kapitein Marcus Chaplin en zijn bemanning verantwoordelijk gehouden voor een aanval op Pakistan. Het Amerikaanse leger krijgt de opdracht de kernonderzeeër te vernietigen. Hierdoor is de USS Colorado genoodzaakt uit te wijken naar een nabijgelegen eiland.

Uitzending gemist van Last Resort? Hier kun je alle uitzendingen van Last Resort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-03-2018 om 00:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord