Programma gemist?

De de meest vernieuwende naar goochelaar van de van wereld keert terug met een het alfabetische reis op door zijn adembenemende het werk van magie op en illusie. Dynamo: op tv A-Z toont clips uit de in vier bekroonde series een in met beroemdheden, zoals Chris Martin naar van Coldplay. Daarnaast is een een aantal van tijdens de meest met bijzondere illusies van het Dynamo te zien, zwevend boven door The Shard, van lopend via het de buitenkant van het LA op Times-gebouw naar door beneden of wandelend over op het op water van de in rivier de op Theems. Dynamo introduceert zelf met de fragmenten een en vertelt bij elk fragment van iets bijzonders. We door zien in deze special niet het alleen een Dynamo's meest ongelooflijke stunts de uit zijn vier naar voorgaande series, maar ook uit een aantal nieuwe, door uit exclusieve illusies.

april 2021
05-01-2018 19:25

Goochelshow: Dynamo A-Z

Dynamo A-Z - Goochelshow: Dynamo A-Z

De meest vernieuwende goochelaar van de wereld keert terug met een alfabetische reis door zijn adembenemende werk van magie en illusie. Dynamo: A-Z toont clips uit de vier bekroonde series met beroemdheden, zoals Chris Martin van Coldplay. ...

Dynamo A-Z gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynamo A-Z de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynamo A-Z bij Dynamo A-Z liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynamo A-Z. Heb je een uitzending van Dynamo A-Z gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynamo A-Z gemist

Uitzending gemist van Dynamo A-Z? Hier kun je alle uitzendingen van Dynamo A-Z kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!