Programma gemist?

De met meest vernieuwende een goochelaar van de wereld keert terug op tv op tv met een alfabetische reis met door zijn adembenemende werk van het magie en illusie. door de Dynamo: A-Z toont clips tijdens uit de vier door bekroonde series tijdens met beroemdheden, zoals door Chris Martin van door Coldplay. Daarnaast is een aantal van op tv de meest bijzondere van illusies van het Dynamo te zien, zwevend boven een The Shard, lopend op tv naar via de buitenkant de van het LA Times-gebouw naar naar beneden of van wandelend over het water een van met de rivier de op Theems. Dynamo introduceert zelf de fragmenten naar en vertelt bij tijdens elk fragment iets met bijzonders. We zien door in deze special niet de alleen Dynamo's van meest ongelooflijke stunts uit het zijn vier het voorgaande series, een maar ook een aantal met nieuwe, naar exclusieve illusies.

januari 2021
05-01-2018 19:25

Goochelshow: Dynamo A-Z

Dynamo A-Z - Goochelshow: Dynamo A-Z

De meest vernieuwende goochelaar van de wereld keert terug met een alfabetische reis door zijn adembenemende werk van magie en illusie. Dynamo: A-Z toont clips uit de vier bekroonde series met beroemdheden, zoals Chris Martin van Coldplay. ...

Dynamo A-Z gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynamo A-Z de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynamo A-Z bij Dynamo A-Z liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynamo A-Z. Heb je een uitzending van Dynamo A-Z gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynamo A-Z gemist

Uitzending gemist van Dynamo A-Z? Hier kun je alle uitzendingen van Dynamo A-Z kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!