Programma gemist?

De van meest vernieuwende goochelaar van de met wereld keert terug op in met een alfabetische reis door tijdens zijn adembenemende werk van uit naar magie en illusie. op tv Dynamo: A-Z toont clips uit op de vier bekroonde series uit met beroemdheden, op tv zoals Chris van Martin van Coldplay. Daarnaast is een tijdens aantal van de van meest bijzondere illusies uit van Dynamo te van uit zien, zwevend boven The Shard, lopend in op tv via de buitenkant naar van het LA Times-gebouw naar met beneden of uit wandelend over het water de van de van rivier de de Theems. Dynamo introduceert op zelf de fragmenten door en vertelt bij elk fragment met iets bijzonders. We op tv zien in deze special van niet alleen de Dynamo's meest een ongelooflijke stunts uit zijn vier op tv voorgaande op tv series, maar ook een aantal met nieuwe, op tv exclusieve illusies.

september 2020
05-01-2018 19:25

Goochelshow: Dynamo A-Z

Dynamo A-Z - Goochelshow: Dynamo A-Z

De meest vernieuwende goochelaar van de wereld keert terug met een alfabetische reis door zijn adembenemende werk van magie en illusie. Dynamo: A-Z toont clips uit de vier bekroonde series met beroemdheden, zoals Chris Martin van Coldplay. ...

Dynamo A-Z gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynamo A-Z de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynamo A-Z bij Dynamo A-Z liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynamo A-Z. Heb je een uitzending van Dynamo A-Z gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynamo A-Z gemist

Uitzending gemist van Dynamo A-Z? Hier kun je alle uitzendingen van Dynamo A-Z kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!