Programma gemist?

De in meest vernieuwende goochelaar van de op van wereld keert terug met met een alfabetische reis met door zijn tijdens adembenemende werk van de magie en illusie. op tv Dynamo: A-Z toont clips naar uit de vier bekroonde series in met een beroemdheden, zoals Chris Martin met van Coldplay. Daarnaast op is een aantal van het de meest bijzondere door illusies de van Dynamo te zien, de zwevend boven The Shard, lopend door in via de buitenkant van op het LA Times-gebouw naar naar beneden of naar wandelend over het het water van de het rivier de Theems. van Dynamo introduceert zelf de tijdens fragmenten en vertelt met bij elk fragment iets uit bijzonders. We zien de in in deze special niet alleen Dynamo's het meest met ongelooflijke stunts uit zijn vier op tv voorgaande series, met maar ook een aantal nieuwe, van exclusieve de illusies.

juli 2021
05-01-2018 19:25

Goochelshow: Dynamo A-Z

Dynamo A-Z - Goochelshow: Dynamo A-Z

De meest vernieuwende goochelaar van de wereld keert terug met een alfabetische reis door zijn adembenemende werk van magie en illusie. Dynamo: A-Z toont clips uit de vier bekroonde series met beroemdheden, zoals Chris Martin van Coldplay. ...

Dynamo A-Z gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynamo A-Z de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynamo A-Z bij Dynamo A-Z liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynamo A-Z. Heb je een uitzending van Dynamo A-Z gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynamo A-Z gemist

Uitzending gemist van Dynamo A-Z? Hier kun je alle uitzendingen van Dynamo A-Z kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!