Programma gemist?

De meest vernieuwende het goochelaar van de tijdens wereld keert terug tijdens met een uit alfabetische reis door zijn van adembenemende werk van uit magie en illusie. van Dynamo: A-Z toont op clips uit de een op tv vier bekroonde series met beroemdheden, op zoals Chris Martin van naar Coldplay. Daarnaast is een naar aantal in van de meest bijzondere naar illusies een van Dynamo te zien, zwevend een boven The Shard, lopend het via tijdens de buitenkant van van het LA Times-gebouw naar beneden door of met wandelend over het water van met door de rivier de Theems. Dynamo het introduceert zelf de in fragmenten door en vertelt bij door elk fragment iets het bijzonders. We zien in deze special niet een alleen Dynamo's meest door ongelooflijke door stunts uit naar zijn vier voorgaande series, van maar ook een een aantal nieuwe, exclusieve met illusies.

mei 2020
05-01-2018 19:25

Goochelshow: Dynamo A-Z

Dynamo A-Z - Goochelshow: Dynamo A-Z

De meest vernieuwende goochelaar van de wereld keert terug met een alfabetische reis door zijn adembenemende werk van magie en illusie. Dynamo: A-Z toont clips uit de vier bekroonde series met beroemdheden, zoals Chris Martin van Coldplay. ...

Dynamo A-Z gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynamo A-Z de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynamo A-Z bij Dynamo A-Z liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynamo A-Z. Heb je een uitzending van Dynamo A-Z gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynamo A-Z gemist

Uitzending gemist van Dynamo A-Z? Hier kun je alle uitzendingen van Dynamo A-Z kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!