Programma gemist?

Blanka vindt op uit een Davors computer beelden van met Sven, die de wordt gemarteld. Ze op tv beseft dat Christian in gevaar is, op maar is ze de haar familie trouw de of Christian? Als uit Hanna met haar door collega's in in het tijdens boothuis aankomt waar de heroïne naar op verwachting zal een worden geleverd, krijgt ze een uit een sms'je dat naar alles verandert.

Hanna, op tv Björn en Tina naar weten wat Operatie tijdens Krajina behelst. De van Mimica's willen grote tijdens hoeveelheden heroïne Zweden binnensmokkelen. van Ze komen erachter naar dat tijdens Majmun de drugs in ontvangst tijdens zal de nemen, maar ze weten het niet waar. Christian, die in sinds Stefans in dood aan paniekaanvallen lijdt, op tv wordt van gevraagd om een tracker onder Majmuns met motor op tv te bevestigen. Blanka doet een het schokkende ontdekking op naar een Davors computer.

Na met de moord met op Stefan stort Christian in. Als een op Hanna en Björn erachter van komen dat Christian in de dader is, van besluiten ze hem te gaan op tv halen. tijdens Maar Davor heeft andere plannen het met op tv Christian. Hij op maakt deel uit tijdens van Operatie Krajina en is op nu een het stap dichter een bij de onthulling van het Davors duivelse een plan.

Davor krijgt in belangrijke informatie van zijn op mol bij de op politie. Stefan door maakt in Christian het leven zuur, de omdat die een op tv verhouding heeft uit met Stefans vriendin uit Blanka. Maar dan ontdekt Stefan de iets veel belangrijkers: met Christians ontmoetingen met Hanna. van Kort van daarna worden naar Christian en Hanna uitgenodigd voor een door etentje in huize de het Mimica.

Nu met Hanna weet dat Inez niemand uit minder dan een haar zoon is, wil in ze het hele een onderzoek uit afbreken. Maar Christian wil naar doorgaan, ongeacht met het risico dat ze erachter naar komen wie hij met is. Operatie Krajina uit naar staat op het naar punt van beginnen, tijdens en het duivelse plan door wordt onthuld. een Maar Davor, het hoofd op van de met Mimica's, is verdwenen van en alleen Christian weet waar een hij kan het zijn.

Stefan met weet dat tijdens zijn vriendin Blanka door hem met zijn beste een vriend Christian bedriegt, en nu uit speelt hij een van gevaarlijk naar kat-en-muisspelletje met ze. Davor op gaat met Operatie door Krajina een door nieuwe fase in, maar van als tijdens Stefan per ongeluk een schot van lost, brengt dat van de hele in onderneming in met gevaar. Hanna wil de infiltrant per naar se ontmoeten, maar in Inez komt op niet van opdagen. Toch zullen hun een wegen zich gauw genoeg door kruisen.

Hanna, Björn en op Tina weten dat in de er een mol is tijdens binnen Georganiseerde Misdaad die naar informatie doorspeelt naar door de familie een Mimica. Inez geeft van ze te verstaan het dat de Mimica's de door macht over de tijdens onderwereld door willen grijpen. Davor heeft contact gezocht het met de motorbende door met De Mobsters, en nu op wordt zijn duivelse plan ten uit uitvoer gebracht. naar Ondertussen vermoedt Christians een vriend Stefan dat zijn de uit vriendin Blanka een van minnaar heeft. Hij wil op tv de twee uit doodschieten.

De op tv baas van Hanna en door Björn de neemt wat mensen in vertrouwen naar omdat van zij vreest dat er in een lek is bij van de politie en het hoopt te voorkomen de dat de hun infiltrant Inez op tv ook wordt vermoord. een Als Davor Christian bedreigt, naar vreest deze dat naar hij ontmaskerd het is.

Hanna op tv en Björns achtervolging een op de ontvoerders draait door uit op tv op een ongeluk. tijdens Hanna probeert van Inez informatie los het te tijdens weken die van haar op het spoor van in Sven kan een zetten. Christian op raakt nauwer betrokken bij in de activiteiten van het familie Mimica.

Vanavond gaat de door op Zweedse misdaadserie Before We Die van een start. naar De serie gaat over een naar vrouwelijke speurder van bij de uit politie van Stockholm naar die persoonlijk betrokken raakt een bij een tijdens machtsstrijd in de onderwereld. de De de serie is de komende zaterdagen om de op 20:20 uur te door zien op NPO 3. Hanna naar Svensson is een politieagente met van een hoog van moreel besef en sterke van principes. Twee tijdens jaar geleden stuurde ze op op tv haar eigen zoon op tv Christian naar de naar cel voor het verkopen van drugs. naar in Hij is net vrijgelaten, maar de tot op tv haar grote spijt wil door hij niks meer met de haar te de maken hebben. Wanneer haar met collega door en minnaar Sven verdwijnt, in blijkt dat op hij een geheim uit onderzoek aan het voeren van was naar een ernstige uit zaak op die het criminele milieu op het z'n kop kan zetten. in Hanna heeft het maar één in kans om dat te verhinderen: het de infiltrant op tv 'Inez'.

januari 2021
17-03-2018 20:25

Aflevering 10

Before We Die - Aflevering 10

Blanka vindt op Davors computer beelden van Sven, die wordt gemarteld. Ze beseft dat Christian in gevaar is, maar is ze haar familie trouw of Christian? Als Hanna met haar collega's in het boothuis aankomt waar de heroïne naar verwachting z...

03-03-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna, Björn en Tina weten wat Operatie Krajina behelst. De Mimica's willen grote hoeveelheden heroïne Zweden binnensmokkelen. Ze komen erachter dat Majmun de drugs in ontvangst zal nemen, maar ze weten niet waar. Christian, die sinds Stefa...

24-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Na de moord op Stefan stort Christian in. Als Hanna en Björn erachter komen dat Christian de dader is, besluiten ze hem te gaan halen. Maar Davor heeft andere plannen met Christian. Hij maakt deel uit van Operatie Krajina en is nu een stap ...

17-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Davor krijgt belangrijke informatie van zijn mol bij de politie. Stefan maakt Christian het leven zuur, omdat die een verhouding heeft met Stefans vriendin Blanka. Maar dan ontdekt Stefan iets veel belangrijkers: Christians ontmoetingen met...

10-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Nu Hanna weet dat Inez niemand minder dan haar zoon is, wil ze het hele onderzoek afbreken. Maar Christian wil doorgaan, ongeacht het risico dat ze erachter komen wie hij is. Operatie Krajina staat op het punt van beginnen, en het duivelse ...

03-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Stefan weet dat zijn vriendin Blanka hem met zijn beste vriend Christian bedriegt, en nu speelt hij een gevaarlijk kat-en-muisspelletje met ze. Davor gaat met Operatie Krajina een nieuwe fase in, maar als Stefan per ongeluk een schot lost, ...

27-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna, Björn en Tina weten dat er een mol is binnen Georganiseerde Misdaad die informatie doorspeelt naar de familie Mimica. Inez geeft ze te verstaan dat de Mimica's de macht over de onderwereld willen grijpen. Davor heeft contact gezocht ...

20-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

De baas van Hanna en Björn neemt wat mensen in vertrouwen omdat zij vreest dat er een lek is bij de politie en hoopt te voorkomen dat hun infiltrant Inez ook wordt vermoord. Als Davor Christian bedreigt, vreest deze dat hij ontmaskerd is.

13-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna en Björns achtervolging op de ontvoerders draait uit op een ongeluk. Hanna probeert van Inez informatie los te weken die haar op het spoor van Sven kan zetten. Christian raakt nauwer betrokken bij de activiteiten van familie Mimica.

06-01-2018 20:25

Nieuwe serie: Before We Die

Before We Die - Nieuwe serie: Before We Die

Vanavond gaat de Zweedse misdaadserie Before We Die van start. De serie gaat over een vrouwelijke speurder bij de politie van Stockholm die persoonlijk betrokken raakt bij een machtsstrijd in de onderwereld. De serie is de komende zaterdage...

Before We Die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Before We Die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Before We Die bij Before We Die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Before We Die. Heb je een uitzending van Before We Die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Before We Die gemist

Uitzending gemist van Before We Die? Hier kun je alle uitzendingen van Before We Die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!