Programma gemist?

Blanka in vindt op van Davors computer beelden van Sven, die in wordt van gemarteld. Ze beseft dat Christian de in gevaar is, op tv maar is op ze haar familie het trouw of het Christian? Als op tv Hanna met haar collega's in tijdens het boothuis aankomt op tv waar de met heroïne naar verwachting zal worden een het geleverd, krijgt ze een het sms'je dat de alles verandert.

Hanna, Björn en het op Tina weten wat Operatie Krajina behelst. tijdens De Mimica's van willen op grote hoeveelheden heroïne een Zweden binnensmokkelen. Ze komen erachter uit dat Majmun de drugs uit op in ontvangst zal nemen, de maar ze naar weten niet waar. Christian, die de sinds op Stefans dood aan paniekaanvallen lijdt, tijdens wordt gevraagd het om een tracker met onder Majmuns van motor te bevestigen. Blanka doet een het van schokkende ontdekking op met Davors computer.

Na de moord op tv op Stefan stort op tv Christian tijdens in. Als Hanna en naar Björn erachter komen tijdens dat Christian door de dader een is, besluiten ze het hem te gaan een halen. Maar Davor heeft het andere plannen met Christian. tijdens Hij maakt op tv deel uit van in Operatie Krajina en naar is nu een naar stap dichter bij de door onthulling van Davors duivelse op op plan.

Davor door krijgt belangrijke informatie van door zijn tijdens mol bij de politie. Stefan maakt op Christian naar het leven zuur, omdat de die een verhouding heeft een van met Stefans vriendin Blanka. Maar naar dan ontdekt Stefan iets tijdens in veel belangrijkers: Christians ontmoetingen met tijdens Hanna. Kort in daarna worden op tv Christian en Hanna uitgenodigd voor de een tijdens etentje in huize een Mimica.

Nu Hanna weet door dat Inez niemand met minder dan op haar zoon is, op tv wil op ze het hele onderzoek afbreken. op tv Maar Christian van wil doorgaan, ongeacht het op tv risico dat ze de erachter komen wie met hij is. Operatie Krajina op staat op het met punt van uit beginnen, en het een duivelse plan wordt onthuld. de de Maar Davor, het hoofd van de door Mimica's, tijdens is verdwenen en door alleen Christian de weet waar hij uit kan zijn.

Stefan weet dat met het zijn vriendin Blanka hem met op tv zijn uit beste vriend Christian bedriegt, en nu van speelt hij een naar gevaarlijk kat-en-muisspelletje met in ze. Davor gaat van naar met Operatie Krajina een het nieuwe fase in, maar op als Stefan in per ongeluk een schot de lost, brengt dat tijdens de hele onderneming in in door gevaar. Hanna wil de de infiltrant per se ontmoeten, op maar Inez van komt niet opdagen. Toch zullen uit hun op tv wegen zich naar gauw genoeg kruisen.

Hanna, met Björn en Tina weten uit dat er een mol in is door binnen Georganiseerde Misdaad die tijdens informatie doorspeelt naar de tijdens familie met Mimica. Inez door geeft ze te verstaan dat het de Mimica's de de macht over de onderwereld in willen grijpen. op tv Davor van heeft contact gezocht in met de motorbende De door Mobsters, en nu wordt op zijn duivelse plan tijdens ten uitvoer gebracht. op tv Ondertussen vermoedt Christians vriend uit Stefan dat tijdens zijn vriendin Blanka een op tv minnaar een heeft. Hij een wil de twee op doodschieten.

De baas een van Hanna van en Björn van neemt wat mensen in vertrouwen omdat op tv zij vreest door dat er een tijdens lek is naar bij de politie tijdens en hoopt te voorkomen naar dat hun de infiltrant Inez met ook wordt vermoord. Als Davor het Christian bedreigt, vreest het deze dat in hij ontmaskerd tijdens is.

Hanna op tv en Björns achtervolging in op de ontvoerders van draait uit de op een ongeluk. Hanna van probeert van Inez informatie een los te op weken die haar het op het spoor van tijdens Sven kan zetten. in Christian raakt op nauwer betrokken bij van de activiteiten van familie door Mimica.

Vanavond een gaat de Zweedse misdaadserie de Before We tijdens Die van start. De serie van gaat over een tijdens vrouwelijke speurder in bij de politie van het Stockholm de die persoonlijk van betrokken raakt bij een op tv machtsstrijd in de de onderwereld. De serie is de naar komende zaterdagen door om 20:20 uur te met naar zien op NPO 3. Hanna uit Svensson is een politieagente met uit een hoog in moreel besef en sterke tijdens principes. Twee van jaar geleden stuurde ze tijdens haar eigen tijdens zoon Christian naar de op cel voor het op verkopen naar van drugs. Hij is net naar vrijgelaten, maar tot op tv haar een grote spijt wil de hij niks naar meer met haar te het maken hebben. Wanneer de haar collega en minnaar een Sven met verdwijnt, blijkt dat hij een het geheim met onderzoek aan het voeren met was naar een ernstige zaak van naar die het criminele milieu op een z'n kop kan zetten. een naar Hanna heeft maar op één kans om uit dat te verhinderen: op tv de infiltrant 'Inez'.

mei 2021
17-03-2018 20:25

Aflevering 10

Before We Die - Aflevering 10

Blanka vindt op Davors computer beelden van Sven, die wordt gemarteld. Ze beseft dat Christian in gevaar is, maar is ze haar familie trouw of Christian? Als Hanna met haar collega's in het boothuis aankomt waar de heroïne naar verwachting z...

03-03-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna, Björn en Tina weten wat Operatie Krajina behelst. De Mimica's willen grote hoeveelheden heroïne Zweden binnensmokkelen. Ze komen erachter dat Majmun de drugs in ontvangst zal nemen, maar ze weten niet waar. Christian, die sinds Stefa...

24-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Na de moord op Stefan stort Christian in. Als Hanna en Björn erachter komen dat Christian de dader is, besluiten ze hem te gaan halen. Maar Davor heeft andere plannen met Christian. Hij maakt deel uit van Operatie Krajina en is nu een stap ...

17-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Davor krijgt belangrijke informatie van zijn mol bij de politie. Stefan maakt Christian het leven zuur, omdat die een verhouding heeft met Stefans vriendin Blanka. Maar dan ontdekt Stefan iets veel belangrijkers: Christians ontmoetingen met...

10-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Nu Hanna weet dat Inez niemand minder dan haar zoon is, wil ze het hele onderzoek afbreken. Maar Christian wil doorgaan, ongeacht het risico dat ze erachter komen wie hij is. Operatie Krajina staat op het punt van beginnen, en het duivelse ...

03-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Stefan weet dat zijn vriendin Blanka hem met zijn beste vriend Christian bedriegt, en nu speelt hij een gevaarlijk kat-en-muisspelletje met ze. Davor gaat met Operatie Krajina een nieuwe fase in, maar als Stefan per ongeluk een schot lost, ...

27-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna, Björn en Tina weten dat er een mol is binnen Georganiseerde Misdaad die informatie doorspeelt naar de familie Mimica. Inez geeft ze te verstaan dat de Mimica's de macht over de onderwereld willen grijpen. Davor heeft contact gezocht ...

20-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

De baas van Hanna en Björn neemt wat mensen in vertrouwen omdat zij vreest dat er een lek is bij de politie en hoopt te voorkomen dat hun infiltrant Inez ook wordt vermoord. Als Davor Christian bedreigt, vreest deze dat hij ontmaskerd is.

13-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna en Björns achtervolging op de ontvoerders draait uit op een ongeluk. Hanna probeert van Inez informatie los te weken die haar op het spoor van Sven kan zetten. Christian raakt nauwer betrokken bij de activiteiten van familie Mimica.

06-01-2018 20:25

Nieuwe serie: Before We Die

Before We Die - Nieuwe serie: Before We Die

Vanavond gaat de Zweedse misdaadserie Before We Die van start. De serie gaat over een vrouwelijke speurder bij de politie van Stockholm die persoonlijk betrokken raakt bij een machtsstrijd in de onderwereld. De serie is de komende zaterdage...

Before We Die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Before We Die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Before We Die bij Before We Die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Before We Die. Heb je een uitzending van Before We Die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Before We Die gemist

Uitzending gemist van Before We Die? Hier kun je alle uitzendingen van Before We Die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!