Programma gemist?

Blanka vindt het op Davors computer op tv beelden van Sven, die in wordt uit gemarteld. Ze beseft in dat Christian in gevaar is, tijdens maar op is ze een haar familie trouw een of Christian? Als Hanna van met haar collega's in het op in boothuis aankomt waar in de heroïne naar verwachting zal in worden geleverd, het krijgt ze een met sms'je dat alles op tv verandert.

Hanna, het Björn en Tina van weten wat de Operatie Krajina behelst. De Mimica's willen naar grote hoeveelheden heroïne uit Zweden binnensmokkelen. Ze een komen erachter op tv dat Majmun de de drugs in ontvangst zal een nemen, een maar ze weten het niet waar. Christian, op die sinds Stefans dood aan een paniekaanvallen lijdt, wordt tijdens gevraagd om een in tracker door onder Majmuns motor te bevestigen. van Blanka doet een in schokkende een ontdekking op Davors door computer.

Na tijdens de moord op Stefan stort van Christian in. Als van van Hanna en Björn erachter door komen dat Christian de op dader is, besluiten op ze hem te van gaan van halen. Maar Davor heeft andere plannen tijdens met Christian. met Hij maakt deel van uit van door Operatie Krajina en is tijdens nu een stap op tv dichter bij de onthulling van van tijdens Davors duivelse een plan.

Davor krijgt de belangrijke informatie op tv van zijn mol een bij de politie. door Stefan maakt Christian het op leven zuur, omdat het die een verhouding tijdens heeft met Stefans uit vriendin tijdens Blanka. Maar dan ontdekt Stefan iets op tv veel door belangrijkers: Christians ontmoetingen met door Hanna. Kort daarna op tv worden het Christian en Hanna uitgenodigd voor een door etentje met in huize de Mimica.

Nu tijdens Hanna weet dat een Inez niemand minder op dan haar zoon in is, wil ze met het hele onderzoek afbreken. Maar met tijdens Christian wil doorgaan, ongeacht met het risico dat ze van erachter van komen wie hij is. Operatie Krajina op staat op op tv het met punt van beginnen, en op het duivelse op plan wordt onthuld. Maar Davor, in het hoofd van de op Mimica's, is verdwenen op en met alleen Christian tijdens weet waar hij kan op zijn.

Stefan in weet dat van zijn vriendin Blanka in hem met zijn beste vriend tijdens Christian bedriegt, op tv en nu tijdens speelt hij een gevaarlijk naar kat-en-muisspelletje met ze. Davor gaat van op met Operatie Krajina een door nieuwe fase in, maar als een Stefan per ongeluk de tijdens een schot lost, brengt het dat de hele onderneming in van gevaar. uit Hanna wil de infiltrant per in tijdens se ontmoeten, maar Inez komt niet tijdens opdagen. Toch in zullen op hun wegen zich gauw tijdens genoeg kruisen.

Hanna, naar Björn en door Tina weten dat er een door mol is binnen Georganiseerde van Misdaad die op tv informatie doorspeelt tijdens naar de familie van Mimica. Inez geeft van ze te verstaan dat de de Mimica's van de macht over in de onderwereld willen het grijpen. Davor heeft met contact gezocht met naar de motorbende De Mobsters, met en nu naar wordt zijn duivelse plan tijdens ten uitvoer gebracht. Ondertussen tijdens naar vermoedt Christians vriend Stefan dat de zijn vriendin met Blanka een met minnaar heeft. Hij wil het de twee het doodschieten.

De uit baas van uit Hanna en Björn tijdens neemt wat mensen in tijdens vertrouwen omdat zij vreest uit dat er naar een lek is de bij de in politie en hoopt te voorkomen dat tijdens op hun infiltrant Inez ook wordt vermoord. naar een Als Davor Christian bedreigt, vreest van deze dat hij ontmaskerd met op is.

Hanna tijdens en Björns achtervolging op met de ontvoerders draait het uit op door een ongeluk. Hanna een probeert van in Inez informatie los door te weken die haar op het tijdens spoor van de Sven kan zetten. Christian in naar raakt nauwer betrokken bij de activiteiten naar uit van familie Mimica.

Vanavond gaat het de Zweedse misdaadserie een Before uit We Die van uit start. De serie gaat over op een vrouwelijke speurder de bij de politie tijdens van in Stockholm die persoonlijk uit betrokken raakt bij een machtsstrijd in het de onderwereld. uit De serie is het de komende zaterdagen uit om 20:20 uur het te zien in op NPO 3. Hanna Svensson op tv is een politieagente uit met op tv een hoog moreel besef en naar sterke principes. met Twee jaar geleden stuurde ze door haar uit eigen zoon de Christian naar de cel voor het naar verkopen van drugs. met Hij is net op tv vrijgelaten, maar tot een haar grote door spijt wil hij in niks meer met haar een te maken hebben. de de Wanneer haar collega op en minnaar Sven verdwijnt, naar blijkt dat hij een geheim met onderzoek aan het uit voeren was naar in een uit ernstige zaak die het criminele op tv van milieu op z'n kop kan op zetten. Hanna heeft maar het één kans in om naar dat te verhinderen: met de infiltrant 'Inez'.

januari 2020
17-03-2018 20:25

Aflevering 10

Before We Die - Aflevering 10

Blanka vindt op Davors computer beelden van Sven, die wordt gemarteld. Ze beseft dat Christian in gevaar is, maar is ze haar familie trouw of Christian? Als Hanna met haar collega's in het boothuis aankomt waar de heroïne naar verwachting z...

03-03-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna, Björn en Tina weten wat Operatie Krajina behelst. De Mimica's willen grote hoeveelheden heroïne Zweden binnensmokkelen. Ze komen erachter dat Majmun de drugs in ontvangst zal nemen, maar ze weten niet waar. Christian, die sinds Stefa...

24-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Na de moord op Stefan stort Christian in. Als Hanna en Björn erachter komen dat Christian de dader is, besluiten ze hem te gaan halen. Maar Davor heeft andere plannen met Christian. Hij maakt deel uit van Operatie Krajina en is nu een stap ...

17-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Davor krijgt belangrijke informatie van zijn mol bij de politie. Stefan maakt Christian het leven zuur, omdat die een verhouding heeft met Stefans vriendin Blanka. Maar dan ontdekt Stefan iets veel belangrijkers: Christians ontmoetingen met...

10-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Nu Hanna weet dat Inez niemand minder dan haar zoon is, wil ze het hele onderzoek afbreken. Maar Christian wil doorgaan, ongeacht het risico dat ze erachter komen wie hij is. Operatie Krajina staat op het punt van beginnen, en het duivelse ...

03-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Stefan weet dat zijn vriendin Blanka hem met zijn beste vriend Christian bedriegt, en nu speelt hij een gevaarlijk kat-en-muisspelletje met ze. Davor gaat met Operatie Krajina een nieuwe fase in, maar als Stefan per ongeluk een schot lost, ...

27-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna, Björn en Tina weten dat er een mol is binnen Georganiseerde Misdaad die informatie doorspeelt naar de familie Mimica. Inez geeft ze te verstaan dat de Mimica's de macht over de onderwereld willen grijpen. Davor heeft contact gezocht ...

20-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

De baas van Hanna en Björn neemt wat mensen in vertrouwen omdat zij vreest dat er een lek is bij de politie en hoopt te voorkomen dat hun infiltrant Inez ook wordt vermoord. Als Davor Christian bedreigt, vreest deze dat hij ontmaskerd is.

13-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna en Björns achtervolging op de ontvoerders draait uit op een ongeluk. Hanna probeert van Inez informatie los te weken die haar op het spoor van Sven kan zetten. Christian raakt nauwer betrokken bij de activiteiten van familie Mimica.

06-01-2018 20:25

Nieuwe serie: Before We Die

Before We Die - Nieuwe serie: Before We Die

Vanavond gaat de Zweedse misdaadserie Before We Die van start. De serie gaat over een vrouwelijke speurder bij de politie van Stockholm die persoonlijk betrokken raakt bij een machtsstrijd in de onderwereld. De serie is de komende zaterdage...

Before We Die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Before We Die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Before We Die bij Before We Die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Before We Die. Heb je een uitzending van Before We Die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Before We Die gemist

Uitzending gemist van Before We Die? Hier kun je alle uitzendingen van Before We Die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!