Programma gemist?

Blanka vindt op naar Davors op computer beelden uit van Sven, die wordt de gemarteld. Ze beseft dat naar Christian in gevaar op tv is, de maar is ze naar haar familie trouw of Christian? naar Als met Hanna met haar collega's in in het boothuis aankomt uit waar de op tv heroïne naar verwachting zal met worden geleverd, krijgt ze het een met sms'je dat alles het verandert.

Hanna, op Björn en Tina weten de wat Operatie Krajina het behelst. De Mimica's willen het grote hoeveelheden naar heroïne Zweden de binnensmokkelen. Ze komen erachter de dat op tv Majmun de drugs een in ontvangst zal nemen, maar ze op tv weten niet waar. tijdens Christian, in die sinds Stefans in dood aan paniekaanvallen lijdt, op tv wordt gevraagd om de een tracker de onder Majmuns motor te op tv bevestigen. op tv Blanka doet een schokkende op tv ontdekking op met Davors computer.

Na de moord het op door Stefan stort Christian uit in. Als Hanna op en Björn erachter komen dat op tv Christian uit de dader is, het besluiten ze hem te van gaan halen. Maar uit Davor naar heeft andere plannen met Christian. het Hij maakt deel uit door van naar Operatie Krajina en het is nu een stap dichter tijdens bij in de onthulling van Davors duivelse tijdens uit plan.

Davor door krijgt belangrijke informatie op van zijn mol bij de met politie. Stefan maakt het Christian het leven het zuur, omdat door die een verhouding heeft het in met Stefans vriendin Blanka. in Maar dan ontdekt Stefan tijdens iets veel belangrijkers: op tv Christians ontmoetingen met met Hanna. Kort daarna uit worden Christian en een Hanna uitgenodigd in voor een uit etentje in huize naar Mimica.

Nu naar Hanna weet dat Inez het niemand minder dan in haar zoon de is, wil ze het hele het onderzoek afbreken. het Maar Christian wil doorgaan, het ongeacht het risico de dat ze erachter tijdens een komen wie hij is. van Operatie Krajina in staat op het punt van beginnen, met en van het duivelse plan wordt op onthuld. Maar het Davor, het hoofd van de op Mimica's, is verdwenen een en alleen van Christian weet met waar hij kan het zijn.

Stefan van weet dat zijn vriendin Blanka uit hem een met zijn beste op vriend Christian tijdens bedriegt, en nu speelt hij een op tv gevaarlijk op kat-en-muisspelletje met ze. tijdens Davor gaat door met Operatie Krajina een op tv nieuwe fase in, maar als door Stefan de per ongeluk een met schot lost, in brengt dat de hele de onderneming in gevaar. de Hanna wil de infiltrant per een se ontmoeten, in maar Inez komt het niet opdagen. Toch zullen met hun wegen zich op de gauw genoeg kruisen.

Hanna, Björn naar en Tina in weten dat er een mol het is op binnen Georganiseerde Misdaad die informatie door doorspeelt met naar de familie Mimica. Inez uit geeft ze te met een verstaan dat de Mimica's de macht het over de onderwereld met willen door grijpen. Davor heeft de contact gezocht met de in motorbende De met Mobsters, en op tv nu wordt zijn duivelse uit plan ten uitvoer gebracht. Ondertussen de vermoedt Christians van vriend het Stefan dat zijn vriendin Blanka een op tv in minnaar heeft. Hij wil de twee op tv het doodschieten.

De van baas van Hanna en een Björn neemt een wat mensen in vertrouwen omdat naar zij vreest in dat er een een lek een is bij de tijdens politie en hoopt te voorkomen dat door hun een infiltrant Inez ook wordt door vermoord. uit Als Davor Christian bedreigt, vreest deze op dat naar hij ontmaskerd in is.

Hanna uit en Björns op tv achtervolging op de door ontvoerders draait uit op een van ongeluk. Hanna probeert van tijdens Inez op tv informatie los te uit weken die haar op tijdens het spoor naar van Sven kan de zetten. Christian een raakt nauwer betrokken bij naar de activiteiten van familie tijdens Mimica.

Vanavond met gaat de Zweedse tijdens misdaadserie Before We Die van van start. De naar serie gaat over naar een vrouwelijke speurder in bij de politie tijdens van in Stockholm die persoonlijk naar betrokken raakt bij het een machtsstrijd in de onderwereld. De op tv serie is het de komende een zaterdagen om op tv 20:20 uur te zien op op NPO op 3. Hanna Svensson is een politieagente met op een tijdens hoog moreel op besef en sterke principes. tijdens Twee jaar geleden stuurde van ze het haar eigen zoon Christian naar de naar cel voor het op verkopen de van drugs. Hij van is net op tv vrijgelaten, maar tot haar een grote spijt wil hij naar niks meer met uit haar te maken hebben. naar Wanneer haar van collega met en minnaar Sven met verdwijnt, blijkt dat hij tijdens een geheim naar onderzoek aan het van voeren was naar een ernstige met zaak die het criminele het milieu op z'n op tv kop kan zetten. het Hanna van heeft maar één kans om door dat tijdens te verhinderen: de infiltrant een 'Inez'.

september 2020
17-03-2018 20:25

Aflevering 10

Before We Die - Aflevering 10

Blanka vindt op Davors computer beelden van Sven, die wordt gemarteld. Ze beseft dat Christian in gevaar is, maar is ze haar familie trouw of Christian? Als Hanna met haar collega's in het boothuis aankomt waar de heroïne naar verwachting z...

03-03-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna, Björn en Tina weten wat Operatie Krajina behelst. De Mimica's willen grote hoeveelheden heroïne Zweden binnensmokkelen. Ze komen erachter dat Majmun de drugs in ontvangst zal nemen, maar ze weten niet waar. Christian, die sinds Stefa...

24-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Na de moord op Stefan stort Christian in. Als Hanna en Björn erachter komen dat Christian de dader is, besluiten ze hem te gaan halen. Maar Davor heeft andere plannen met Christian. Hij maakt deel uit van Operatie Krajina en is nu een stap ...

17-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Davor krijgt belangrijke informatie van zijn mol bij de politie. Stefan maakt Christian het leven zuur, omdat die een verhouding heeft met Stefans vriendin Blanka. Maar dan ontdekt Stefan iets veel belangrijkers: Christians ontmoetingen met...

10-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Nu Hanna weet dat Inez niemand minder dan haar zoon is, wil ze het hele onderzoek afbreken. Maar Christian wil doorgaan, ongeacht het risico dat ze erachter komen wie hij is. Operatie Krajina staat op het punt van beginnen, en het duivelse ...

03-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Stefan weet dat zijn vriendin Blanka hem met zijn beste vriend Christian bedriegt, en nu speelt hij een gevaarlijk kat-en-muisspelletje met ze. Davor gaat met Operatie Krajina een nieuwe fase in, maar als Stefan per ongeluk een schot lost, ...

27-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna, Björn en Tina weten dat er een mol is binnen Georganiseerde Misdaad die informatie doorspeelt naar de familie Mimica. Inez geeft ze te verstaan dat de Mimica's de macht over de onderwereld willen grijpen. Davor heeft contact gezocht ...

20-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

De baas van Hanna en Björn neemt wat mensen in vertrouwen omdat zij vreest dat er een lek is bij de politie en hoopt te voorkomen dat hun infiltrant Inez ook wordt vermoord. Als Davor Christian bedreigt, vreest deze dat hij ontmaskerd is.

13-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna en Björns achtervolging op de ontvoerders draait uit op een ongeluk. Hanna probeert van Inez informatie los te weken die haar op het spoor van Sven kan zetten. Christian raakt nauwer betrokken bij de activiteiten van familie Mimica.

06-01-2018 20:25

Nieuwe serie: Before We Die

Before We Die - Nieuwe serie: Before We Die

Vanavond gaat de Zweedse misdaadserie Before We Die van start. De serie gaat over een vrouwelijke speurder bij de politie van Stockholm die persoonlijk betrokken raakt bij een machtsstrijd in de onderwereld. De serie is de komende zaterdage...

Before We Die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Before We Die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Before We Die bij Before We Die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Before We Die. Heb je een uitzending van Before We Die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Before We Die gemist

Uitzending gemist van Before We Die? Hier kun je alle uitzendingen van Before We Die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!