Programma gemist?

Blanka vindt uit op Davors met computer beelden van Sven, de die van wordt gemarteld. Ze een beseft dat Christian in tijdens gevaar is, de maar is ze haar het familie trouw of Christian? in Als Hanna met haar de collega's in het van op boothuis aankomt waar de heroïne in naar verwachting naar zal worden het geleverd, krijgt ze een sms'je in dat alles een verandert.

Hanna, naar Björn en Tina weten met wat Operatie Krajina van behelst. naar De Mimica's willen grote uit hoeveelheden heroïne Zweden de binnensmokkelen. Ze een komen erachter dat met Majmun de drugs in ontvangst uit zal nemen, maar van ze in weten niet waar. Christian, die sinds het op tv Stefans dood aan paniekaanvallen lijdt, wordt uit uit gevraagd om een tracker onder Majmuns het het motor te bevestigen. een Blanka doet een schokkende ontdekking tijdens op Davors in computer.

Na op de moord op Stefan stort naar Christian in. met Als uit Hanna en Björn met erachter komen dat in Christian de dader is, het besluiten ze het hem te gaan halen. Maar het Davor heeft andere plannen in met Christian. Hij op maakt deel uit naar van Operatie Krajina de en is naar nu op een stap dichter in bij de onthulling van Davors van duivelse op plan.

Davor naar krijgt belangrijke informatie van het zijn mol bij met de politie. de Stefan maakt Christian op het leven zuur, omdat in die een verhouding heeft uit met Stefans tijdens vriendin uit Blanka. Maar dan ontdekt van Stefan iets veel het belangrijkers: Christians ontmoetingen uit met Hanna. Kort daarna worden tijdens door Christian en Hanna uitgenodigd tijdens voor een etentje in op tv huize met Mimica.

Nu met Hanna weet dat Inez naar niemand het minder dan haar zoon is, wil van ze een het hele onderzoek afbreken. een Maar Christian wil doorgaan, met in ongeacht het risico dat ze in erachter komen wie naar hij van is. Operatie Krajina staat op een het punt in van beginnen, en het duivelse de een plan wordt onthuld. het Maar Davor, het het hoofd van de Mimica's, is verdwenen uit van en alleen Christian weet uit waar hij kan van zijn.

Stefan weet dat door door zijn vriendin Blanka hem met zijn in beste vriend in Christian bedriegt, en nu een speelt hij in een gevaarlijk uit kat-en-muisspelletje met ze. op tv Davor gaat met Operatie Krajina de van een nieuwe fase op in, maar als Stefan per ongeluk tijdens een schot lost, een brengt dat door de hele onderneming het in gevaar. naar Hanna wil de tijdens infiltrant per op tv se ontmoeten, maar Inez met komt niet opdagen. Toch zullen naar hun wegen zich naar gauw op tv genoeg kruisen.

Hanna, in Björn en Tina weten naar dat er een mol door is binnen Georganiseerde naar Misdaad die informatie op doorspeelt naar de de familie op Mimica. Inez geeft ze met te verstaan dat de van Mimica's de macht de een over de onderwereld willen grijpen. Davor uit heeft het contact gezocht met de motorbende van De Mobsters, en van de nu wordt zijn duivelse plan tijdens ten uitvoer tijdens gebracht. Ondertussen vermoedt Christians in vriend Stefan dat met zijn het vriendin Blanka een minnaar van heeft. Hij wil de uit twee het doodschieten.

De naar baas van op Hanna en Björn neemt wat het mensen in vertrouwen omdat naar zij vreest in dat door er een lek is bij het de op politie en hoopt te op tv voorkomen dat naar hun infiltrant Inez ook wordt een vermoord. Als Davor het Christian bedreigt, vreest met deze dat hij ontmaskerd met in is.

Hanna en Björns de achtervolging op door de ontvoerders tijdens draait uit op een ongeluk. een Hanna probeert van op Inez informatie los van te weken die tijdens haar in op het op spoor van Sven kan zetten. door Christian raakt nauwer tijdens betrokken de bij de activiteiten het van familie Mimica.

Vanavond met gaat de Zweedse misdaadserie naar Before We Die van een een start. De serie gaat over een uit met vrouwelijke speurder bij de politie van tijdens Stockholm die op tv persoonlijk betrokken raakt in bij een machtsstrijd op in in de onderwereld. De serie is de met op komende zaterdagen om 20:20 uur te door zien op met NPO 3. Hanna Svensson de is een politieagente met op tv een hoog moreel op besef en sterke tijdens principes. Twee door jaar geleden stuurde tijdens ze uit haar eigen zoon Christian naar de de cel voor het tijdens verkopen van op drugs. Hij is net naar vrijgelaten, het maar tot haar grote de spijt wil hij een niks meer met haar uit te in maken hebben. Wanneer haar in collega en minnaar in Sven verdwijnt, blijkt dat in hij het een geheim onderzoek van aan het voeren naar was naar in een ernstige zaak die het van criminele milieu het op z'n kop kan uit zetten. Hanna met heeft maar één een kans om dat te verhinderen: het het de infiltrant 'Inez'.

mei 2020
17-03-2018 20:25

Aflevering 10

Before We Die - Aflevering 10

Blanka vindt op Davors computer beelden van Sven, die wordt gemarteld. Ze beseft dat Christian in gevaar is, maar is ze haar familie trouw of Christian? Als Hanna met haar collega's in het boothuis aankomt waar de heroïne naar verwachting z...

03-03-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna, Björn en Tina weten wat Operatie Krajina behelst. De Mimica's willen grote hoeveelheden heroïne Zweden binnensmokkelen. Ze komen erachter dat Majmun de drugs in ontvangst zal nemen, maar ze weten niet waar. Christian, die sinds Stefa...

24-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Na de moord op Stefan stort Christian in. Als Hanna en Björn erachter komen dat Christian de dader is, besluiten ze hem te gaan halen. Maar Davor heeft andere plannen met Christian. Hij maakt deel uit van Operatie Krajina en is nu een stap ...

17-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Davor krijgt belangrijke informatie van zijn mol bij de politie. Stefan maakt Christian het leven zuur, omdat die een verhouding heeft met Stefans vriendin Blanka. Maar dan ontdekt Stefan iets veel belangrijkers: Christians ontmoetingen met...

10-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Nu Hanna weet dat Inez niemand minder dan haar zoon is, wil ze het hele onderzoek afbreken. Maar Christian wil doorgaan, ongeacht het risico dat ze erachter komen wie hij is. Operatie Krajina staat op het punt van beginnen, en het duivelse ...

03-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Stefan weet dat zijn vriendin Blanka hem met zijn beste vriend Christian bedriegt, en nu speelt hij een gevaarlijk kat-en-muisspelletje met ze. Davor gaat met Operatie Krajina een nieuwe fase in, maar als Stefan per ongeluk een schot lost, ...

27-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna, Björn en Tina weten dat er een mol is binnen Georganiseerde Misdaad die informatie doorspeelt naar de familie Mimica. Inez geeft ze te verstaan dat de Mimica's de macht over de onderwereld willen grijpen. Davor heeft contact gezocht ...

20-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

De baas van Hanna en Björn neemt wat mensen in vertrouwen omdat zij vreest dat er een lek is bij de politie en hoopt te voorkomen dat hun infiltrant Inez ook wordt vermoord. Als Davor Christian bedreigt, vreest deze dat hij ontmaskerd is.

13-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna en Björns achtervolging op de ontvoerders draait uit op een ongeluk. Hanna probeert van Inez informatie los te weken die haar op het spoor van Sven kan zetten. Christian raakt nauwer betrokken bij de activiteiten van familie Mimica.

06-01-2018 20:25

Nieuwe serie: Before We Die

Before We Die - Nieuwe serie: Before We Die

Vanavond gaat de Zweedse misdaadserie Before We Die van start. De serie gaat over een vrouwelijke speurder bij de politie van Stockholm die persoonlijk betrokken raakt bij een machtsstrijd in de onderwereld. De serie is de komende zaterdage...

Before We Die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Before We Die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Before We Die bij Before We Die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Before We Die. Heb je een uitzending van Before We Die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Before We Die gemist

Uitzending gemist van Before We Die? Hier kun je alle uitzendingen van Before We Die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!