Programma gemist?

Blanka uit vindt op Davors computer beelden tijdens van Sven, die het wordt gemarteld. Ze met beseft de dat Christian de in gevaar is, maar is ze op van haar familie trouw of Christian? op Als Hanna de met haar collega's in met het boothuis van aankomt waar door de heroïne naar van verwachting zal worden uit geleverd, krijgt ze een sms'je dat naar alles een verandert.

Hanna, uit Björn en Tina weten met wat Operatie Krajina behelst. uit De Mimica's willen op tv grote in hoeveelheden heroïne Zweden binnensmokkelen. Ze op in komen erachter dat door Majmun de drugs in ontvangst een zal nemen, maar ze het een weten niet waar. Christian, die sinds tijdens Stefans dood aan een paniekaanvallen uit lijdt, wordt gevraagd de om een tracker onder door Majmuns uit motor te bevestigen. Blanka doet een het schokkende in ontdekking op Davors in computer.

Na de moord op tijdens op Stefan stort met Christian in. Als Hanna en een Björn erachter door komen dat Christian de op dader is, besluiten op tv ze hem te gaan op tv naar halen. Maar Davor heeft andere plannen naar met Christian. in Hij maakt van deel uit van Operatie Krajina in en is van nu een stap dichter het bij de een onthulling op tv van Davors duivelse het plan.

Davor krijgt belangrijke door informatie van zijn het mol bij de een politie. Stefan de maakt van Christian het leven zuur, omdat van die een met verhouding heeft door met Stefans vriendin Blanka. Maar dan op tv ontdekt Stefan iets op tv uit veel belangrijkers: Christians naar ontmoetingen met Hanna. Kort daarna op tv worden Christian en Hanna met uitgenodigd voor op tv een etentje in huize de op Mimica.

Nu Hanna weet van dat Inez naar niemand minder dan naar haar zoon in is, wil ze het uit hele onderzoek een afbreken. Maar tijdens Christian wil doorgaan, ongeacht een het risico dat ze erachter door komen van wie hij is. Operatie in Krajina naar staat op het punt van beginnen, van en het op tv duivelse plan van wordt onthuld. Maar het Davor, het hoofd van de van Mimica's, is naar verdwenen en alleen Christian van weet waar hij in kan in zijn.

Stefan weet dat op tv zijn vriendin een Blanka met hem met zijn het beste vriend Christian bedriegt, en het nu in speelt hij een gevaarlijk kat-en-muisspelletje met tijdens ze. Davor uit gaat met Operatie met Krajina een naar nieuwe fase in, een maar als uit Stefan per ongeluk een schot lost, naar brengt dat de op tv hele onderneming in in uit gevaar. Hanna wil de de infiltrant per se ontmoeten, maar van Inez de komt niet in opdagen. Toch zullen hun wegen zich door uit gauw genoeg kruisen.

Hanna, Björn het en het Tina weten dat het er een mol is binnen in Georganiseerde uit Misdaad die informatie doorspeelt naar de de familie Mimica. Inez naar geeft ze te in in verstaan dat de Mimica's op de macht tijdens over de onderwereld tijdens willen grijpen. Davor heeft contact gezocht de met met de motorbende De Mobsters, en de de nu wordt zijn duivelse tijdens plan ten uitvoer tijdens gebracht. Ondertussen vermoedt Christians de vriend Stefan de dat zijn door vriendin Blanka een minnaar door heeft. Hij wil op de twee op doodschieten.

De baas de van Hanna en Björn van neemt wat mensen met in vertrouwen tijdens omdat met zij vreest dat er een lek in een is bij de politie en door hoopt een te voorkomen dat het hun infiltrant Inez ook wordt vermoord. op Als Davor met Christian bedreigt, vreest een deze dat van hij ontmaskerd op is.

Hanna en op Björns achtervolging op tv op de ontvoerders draait uit door op een ongeluk. tijdens Hanna probeert een van Inez uit informatie los te weken die op tv haar op het uit spoor op tv van Sven met kan zetten. Christian raakt op nauwer betrokken bij uit de activiteiten van familie door Mimica.

Vanavond de gaat de met Zweedse misdaadserie Before We door Die van start. De het serie in gaat over een vrouwelijke speurder op tv bij de politie naar van Stockholm die van persoonlijk betrokken in raakt bij een machtsstrijd het in de onderwereld. door De een serie is de komende zaterdagen om met 20:20 uur te van op tv zien op NPO 3. Hanna Svensson het is het een politieagente met een het hoog moreel besef en de sterke door principes. Twee jaar geleden uit stuurde ze op tv haar eigen zoon Christian naar de op tv cel voor het een tijdens verkopen van drugs. van Hij is net vrijgelaten, maar tot tijdens haar grote tijdens spijt wil hij niks op tv meer met tijdens haar tijdens te maken hebben. de Wanneer haar collega en minnaar Sven op tv verdwijnt, blijkt uit dat hij een geheim in onderzoek aan de het voeren was naar op tv een met ernstige zaak op tv die het criminele milieu op z'n uit kop naar kan zetten. Hanna in heeft maar met één kans om een dat te verhinderen: de naar infiltrant 'Inez'.

september 2021
17-03-2018 20:25

Aflevering 10

Before We Die - Aflevering 10

Blanka vindt op Davors computer beelden van Sven, die wordt gemarteld. Ze beseft dat Christian in gevaar is, maar is ze haar familie trouw of Christian? Als Hanna met haar collega's in het boothuis aankomt waar de heroïne naar verwachting z...

03-03-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna, Björn en Tina weten wat Operatie Krajina behelst. De Mimica's willen grote hoeveelheden heroïne Zweden binnensmokkelen. Ze komen erachter dat Majmun de drugs in ontvangst zal nemen, maar ze weten niet waar. Christian, die sinds Stefa...

24-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Na de moord op Stefan stort Christian in. Als Hanna en Björn erachter komen dat Christian de dader is, besluiten ze hem te gaan halen. Maar Davor heeft andere plannen met Christian. Hij maakt deel uit van Operatie Krajina en is nu een stap ...

17-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Davor krijgt belangrijke informatie van zijn mol bij de politie. Stefan maakt Christian het leven zuur, omdat die een verhouding heeft met Stefans vriendin Blanka. Maar dan ontdekt Stefan iets veel belangrijkers: Christians ontmoetingen met...

10-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Nu Hanna weet dat Inez niemand minder dan haar zoon is, wil ze het hele onderzoek afbreken. Maar Christian wil doorgaan, ongeacht het risico dat ze erachter komen wie hij is. Operatie Krajina staat op het punt van beginnen, en het duivelse ...

03-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Stefan weet dat zijn vriendin Blanka hem met zijn beste vriend Christian bedriegt, en nu speelt hij een gevaarlijk kat-en-muisspelletje met ze. Davor gaat met Operatie Krajina een nieuwe fase in, maar als Stefan per ongeluk een schot lost, ...

27-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna, Björn en Tina weten dat er een mol is binnen Georganiseerde Misdaad die informatie doorspeelt naar de familie Mimica. Inez geeft ze te verstaan dat de Mimica's de macht over de onderwereld willen grijpen. Davor heeft contact gezocht ...

20-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

De baas van Hanna en Björn neemt wat mensen in vertrouwen omdat zij vreest dat er een lek is bij de politie en hoopt te voorkomen dat hun infiltrant Inez ook wordt vermoord. Als Davor Christian bedreigt, vreest deze dat hij ontmaskerd is.

13-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna en Björns achtervolging op de ontvoerders draait uit op een ongeluk. Hanna probeert van Inez informatie los te weken die haar op het spoor van Sven kan zetten. Christian raakt nauwer betrokken bij de activiteiten van familie Mimica.

06-01-2018 20:25

Nieuwe serie: Before We Die

Before We Die - Nieuwe serie: Before We Die

Vanavond gaat de Zweedse misdaadserie Before We Die van start. De serie gaat over een vrouwelijke speurder bij de politie van Stockholm die persoonlijk betrokken raakt bij een machtsstrijd in de onderwereld. De serie is de komende zaterdage...

Before We Die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Before We Die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Before We Die bij Before We Die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Before We Die. Heb je een uitzending van Before We Die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Before We Die gemist

Uitzending gemist van Before We Die? Hier kun je alle uitzendingen van Before We Die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!