Programma gemist?

Blanka vindt van op Davors computer naar beelden van Sven, die in wordt de gemarteld. Ze naar beseft dat Christian in door gevaar is, maar is ze met haar familie trouw de op tv of Christian? Als Hanna met haar naar van collega's in het de boothuis aankomt waar de heroïne naar in verwachting zal worden op tv geleverd, krijgt door ze een sms'je dat in alles naar verandert.

Hanna, op Björn en Tina tijdens weten wat Operatie in Krajina behelst. De Mimica's willen tijdens grote het hoeveelheden heroïne Zweden binnensmokkelen. op Ze komen erachter dat door uit Majmun de drugs in ontvangst zal op nemen, maar de ze door weten niet waar. Christian, met die sinds het Stefans dood aan paniekaanvallen het lijdt, wordt gevraagd om een van tracker onder Majmuns op motor te bevestigen. een Blanka een doet een het schokkende ontdekking op op Davors computer.

Na op de moord op Stefan stort een Christian op tv in. Als Hanna en Björn uit erachter naar komen dat Christian de door dader is, het besluiten ze hem te uit gaan halen. Maar Davor uit heeft andere plannen door met met Christian. Hij maakt deel van uit van Operatie door Krajina uit en is nu tijdens een stap dichter bij van de onthulling de van Davors duivelse de plan.

Davor krijgt belangrijke door informatie van door zijn mol het bij de politie. Stefan op maakt Christian het leven uit zuur, een omdat die een uit verhouding heeft van met Stefans vriendin naar Blanka. Maar dan ontdekt Stefan door iets in veel belangrijkers: Christians ontmoetingen met van Hanna. Kort met daarna worden Christian en op Hanna in uitgenodigd voor een etentje het in huize de Mimica.

Nu Hanna een weet dat Inez van niemand minder dan een haar zoon is, op wil uit ze het hele onderzoek afbreken. Maar de Christian naar wil doorgaan, ongeacht het met risico dat ze de erachter komen wie hij van uit is. Operatie Krajina staat op het door punt van uit beginnen, en tijdens het duivelse op tv plan wordt onthuld. Maar op Davor, het hoofd van met de Mimica's, naar is verdwenen en alleen Christian tijdens in weet waar hij kan door zijn.

Stefan uit weet dat zijn tijdens vriendin Blanka hem met zijn op beste de vriend Christian bedriegt, uit en nu speelt hij een uit gevaarlijk een kat-en-muisspelletje met ze. Davor het gaat met met Operatie Krajina een van nieuwe fase een in, maar als Stefan per ongeluk op een schot met lost, brengt de dat de een hele onderneming in gevaar. met Hanna wil de infiltrant in per se ontmoeten, maar een Inez komt een niet op opdagen. Toch zullen in hun wegen zich gauw op genoeg kruisen.

Hanna, op tv Björn en Tina weten van dat er een mol met is binnen de Georganiseerde op tv Misdaad die informatie doorspeelt het naar de familie tijdens Mimica. Inez het geeft ze te verstaan dat de de Mimica's op tv de macht over de onderwereld tijdens het willen grijpen. Davor heeft contact gezocht een met de motorbende tijdens van De Mobsters, en nu een wordt zijn duivelse op plan ten uitvoer gebracht. van Ondertussen vermoedt Christians vriend door Stefan dat op zijn vriendin Blanka een tijdens minnaar heeft. op Hij wil de van twee tijdens doodschieten.

De baas van van de Hanna en Björn neemt wat in mensen op in vertrouwen omdat zij naar vreest dat er een naar lek is van bij de politie en de hoopt te een voorkomen dat hun infiltrant Inez het ook wordt vermoord. tijdens van Als Davor Christian bedreigt, vreest deze de uit dat hij ontmaskerd de is.

Hanna uit en Björns achtervolging op de uit ontvoerders draait op uit op het een ongeluk. Hanna probeert van de Inez informatie los op tv te weken die een haar op het van spoor op tv van Sven uit kan zetten. Christian raakt nauwer met betrokken met bij de activiteiten van familie het Mimica.

Vanavond op gaat de naar Zweedse misdaadserie Before We Die een van start. de De serie gaat over een op vrouwelijke speurder bij het door de politie van naar Stockholm die persoonlijk tijdens betrokken raakt bij een machtsstrijd een in naar de onderwereld. De serie van is de komende in zaterdagen om 20:20 uur met te zien op NPO naar 3. Hanna Svensson op is met een politieagente met een hoog moreel door besef en uit sterke principes. het Twee jaar geleden stuurde van ze de haar eigen zoon Christian van naar de van cel voor het verkopen van drugs. tijdens Hij van is net vrijgelaten, maar van tot haar grote spijt naar wil hij in niks meer in met haar te maken hebben. een Wanneer de haar collega en met minnaar Sven verdwijnt, uit blijkt dat hij van een geheim onderzoek aan het met op tv voeren was naar een een ernstige zaak tijdens die het criminele milieu op uit z'n kop op kan zetten. Hanna heeft uit maar één op tv kans om dat te op verhinderen: de naar infiltrant 'Inez'.

juni 2021
17-03-2018 20:25

Aflevering 10

Before We Die - Aflevering 10

Blanka vindt op Davors computer beelden van Sven, die wordt gemarteld. Ze beseft dat Christian in gevaar is, maar is ze haar familie trouw of Christian? Als Hanna met haar collega's in het boothuis aankomt waar de heroïne naar verwachting z...

03-03-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna, Björn en Tina weten wat Operatie Krajina behelst. De Mimica's willen grote hoeveelheden heroïne Zweden binnensmokkelen. Ze komen erachter dat Majmun de drugs in ontvangst zal nemen, maar ze weten niet waar. Christian, die sinds Stefa...

24-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Na de moord op Stefan stort Christian in. Als Hanna en Björn erachter komen dat Christian de dader is, besluiten ze hem te gaan halen. Maar Davor heeft andere plannen met Christian. Hij maakt deel uit van Operatie Krajina en is nu een stap ...

17-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Davor krijgt belangrijke informatie van zijn mol bij de politie. Stefan maakt Christian het leven zuur, omdat die een verhouding heeft met Stefans vriendin Blanka. Maar dan ontdekt Stefan iets veel belangrijkers: Christians ontmoetingen met...

10-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Nu Hanna weet dat Inez niemand minder dan haar zoon is, wil ze het hele onderzoek afbreken. Maar Christian wil doorgaan, ongeacht het risico dat ze erachter komen wie hij is. Operatie Krajina staat op het punt van beginnen, en het duivelse ...

03-02-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Stefan weet dat zijn vriendin Blanka hem met zijn beste vriend Christian bedriegt, en nu speelt hij een gevaarlijk kat-en-muisspelletje met ze. Davor gaat met Operatie Krajina een nieuwe fase in, maar als Stefan per ongeluk een schot lost, ...

27-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna, Björn en Tina weten dat er een mol is binnen Georganiseerde Misdaad die informatie doorspeelt naar de familie Mimica. Inez geeft ze te verstaan dat de Mimica's de macht over de onderwereld willen grijpen. Davor heeft contact gezocht ...

20-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

De baas van Hanna en Björn neemt wat mensen in vertrouwen omdat zij vreest dat er een lek is bij de politie en hoopt te voorkomen dat hun infiltrant Inez ook wordt vermoord. Als Davor Christian bedreigt, vreest deze dat hij ontmaskerd is.

13-01-2018 20:25

Before We Die

Before We Die - Before We Die

Hanna en Björns achtervolging op de ontvoerders draait uit op een ongeluk. Hanna probeert van Inez informatie los te weken die haar op het spoor van Sven kan zetten. Christian raakt nauwer betrokken bij de activiteiten van familie Mimica.

06-01-2018 20:25

Nieuwe serie: Before We Die

Before We Die - Nieuwe serie: Before We Die

Vanavond gaat de Zweedse misdaadserie Before We Die van start. De serie gaat over een vrouwelijke speurder bij de politie van Stockholm die persoonlijk betrokken raakt bij een machtsstrijd in de onderwereld. De serie is de komende zaterdage...

Before We Die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Before We Die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Before We Die bij Before We Die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Before We Die. Heb je een uitzending van Before We Die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Before We Die gemist

Uitzending gemist van Before We Die? Hier kun je alle uitzendingen van Before We Die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!