Programma gemist?

Ash op tv doet Lycanroc in bad een en per ongeluk het komen er wat vieze met spetters op tv op Lycanroc terecht, waardoor hij een een driftbui in krijgt. Als Ash aan uit Gladion denkt, brengt met op Nebby Ash en op Pikachu naar hem toe. Ze ontmoeten in Silvally, het een Pokémon door die getraind is om door Ultra Beesten naar te verslaan. Gladion denkt dat Nebby tijdens naar een Ultra Beest in is.

Onze tijdens helden bezoeken tijdens Aether Paradise dat onderdeel is van in de Aether van Stichting. door In het reservaat leven allerlei naar soorten Pokémon waaronder een tijdens groep Ditto, die tijdens gevaccineerd tijdens moet worden. Professor door Burnet vraagt aan uit Ash en zijn vrienden tijdens om hem hierbij van te met helpen. Team Rocket heeft een tijdens baantje gekregen bij op tv Aether Paradise. de Terwijl ze op Nebby op de hielen zitten, een ontdekken ze het geheimzinnige naar laboratorium van van Faba.

Als onze het helden tijdens een hun boetseerles de aan andere plaatsen een denken, verdwijnen ze een het voor een uit naar de plek waar ze aan op tv dachten om op tv daarna weer terug het te keren naar naar school. Al snel van begrijpen de ze dat Nebby kan teleporteren. Team uit een Rocket doet er met alles aan om Nebby te een vangen.

Ash ontmoet met in een droom de uit legendarische Pokémon Solgaleo uit en Lunala door en doet het hun een belofte, maar hij tijdens is alles vergeten op tv als hij wakker op tv wordt. Dan komt naar hij een vreemde, op tv kleine Pokémon tegen tijdens het die eruitziet als een een wolk vol sterren. op Lillie geeft naar hem de bijnaam Nebby uit en daardoor herinnert Ash van zich zijn droom: hij door heeft beloofd in om voor het Nebby te naar zorgen.

Na hun in reis door een het Ultra Wormgat, keren onze met helden terug van naar de Pokémon uit School. Daar bedankt Lillie de met iedereen voor hun hulp bij het in redden van op haar moeder. in Tijdens een strandwandeling het vraagt professor Kukui professor Burnet op tv door ten huwelijk. Ze willen op tv geen huwelijksceremonie houden, naar maar onze helden naar hebben andere plannen: er met wacht van hun een verrassingsceremonie!

Buiten op Fuchsia City komen in onze helden uit Hitmonchan tegen, een op Vechtsoort Pokémon. Ash op probeert tegen hem te vechten, uit maar hij en tijdens Pikachu naar worden snel verslagen. Wie is de uit mysterieuze het Trainer van deze buitengewone door Hitmonchan?

Op dringend in verzoek met van Brock stoppen onze helden op tv bij een bekende plek van voor Pokémon-fokkers, het vanwege de Pokémon-schoonheidssalons die op daar door zijn.

Agent de Jenny zegt dat er een van mysterieuze slaapgolf van heerst. op Onze helden vermoeden dat door dit te maken een heeft met de vermissing op tv van de veel kinderen en het feit dat het op tv de Pokémon in door het Pokémon Center de niet beter worden.

Nadat op hij het de parfum van Gym Leader Erika een in een tijdens warenhuis heeft met afgekraakt, moet Ash veel moeite van doen om toegang op tv te krijgen tot de in Celadon Gym. Het naar is nog uit maar een de vraag of het hij geschikt bevonden wordt om haar op tv naar uit te mogen een dagen.

Als tijdens Ash een wilde Mankey probeert de te door vangen, verliest de Mankey zijn op tv zelfbeheersing en wordt een hij de boos op van de hele groep. Ook naar steelt hij de pet van tijdens Ash. Kan uit Ash deze het vechtlustige Pokémon tot bedaren op brengen?

Na in hun reis door de het Ultra Wormgat, keren in onze helden op terug naar door de Pokémon School. de Daar bedankt Lillie iedereen voor hun in hulp bij het tijdens het redden van haar een moeder. Tijdens een strandwandeling vraagt professor uit met Kukui professor Burnet ten huwelijk. met Ze willen geen op tv huwelijksceremonie tijdens houden, maar onze helden hebben andere naar plannen: van er wacht hun uit een verrassingsceremonie!

Onze de helden vechten hard tegen op een groep tijdens Pokémon die een onder invloed van een Ultra Beast naar in staan. Lusamine verzet op zich nog steeds door en wil niet gered worden. het Gladion beseft naar dat de aanvallen van de van Pokémon blijven uit doorgaan, totdat op tv het Ultra Beast is op verslagen. Ash stelt voor de om Z-moves het te op gebruiken. Terwijl Gladion en door zijn Pokémon voor van afleiding zorgen, slaan Ash en op Pikachu toe met uit een krachtige nieuwe op tv Z-move: een bliksemstraal van op van 10 miljoen het volt!

Ash verlaat Pokémon de Tower in met een op Haunter en keert terug naar Saffron naar City door met maar tijdens een doel: een Gym Badge winnen naar van de sterke tijdens Psychosoort tijdens Gym Leader op Sabrina.

Nadat in hij door Sabrina op verslagen is, realiseert Ash door zich dat hij een naar Spooksoort op Pokémon moet vangen om tijdens de geweldige een Psychosoort Pokémon van de door Saffron tijdens Gym Leader te kunnen in verslaan.

De de groep komt naar eindelijk aan in op Saffron City, waar een jong meisje door met haar een paranormale krachten de de leiding heeft een over een Pokémon de Gym. Als Ash met Gym Leader de Sabrina verslaat, zal hij zijn naar vierde Gym op tv Badge verdienen.

juli 2019
21-06-2018 07:42

Een gemaskerde waarschuwing!

Pokémon - Een gemaskerde waarschuwing!

Ash doet Lycanroc in bad en per ongeluk komen er wat vieze spetters op Lycanroc terecht, waardoor hij een driftbui krijgt. Als Ash aan Gladion denkt, brengt Nebby Ash en Pikachu naar hem toe. Ze ontmoeten Silvally, een Pokémon die getraind ...

20-06-2018 07:43

Misleidende verschijningen!

Pokémon - Misleidende verschijningen!

Onze helden bezoeken Aether Paradise dat onderdeel is van de Aether Stichting. In het reservaat leven allerlei soorten Pokémon waaronder een groep Ditto, die gevaccineerd moet worden. Professor Burnet vraagt aan Ash en zijn vrienden om hem ...

19-06-2018 07:42

Zo zie je ze, en zo zijn ze weer weg!

Pokémon - Zo zie je ze, en zo zijn ze weer weg!

Als onze helden tijdens hun boetseerles aan andere plaatsen denken, verdwijnen ze een voor een naar de plek waar ze aan dachten om daarna weer terug te keren naar school. Al snel begrijpen ze dat Nebby kan teleporteren. Team Rocket doet er ...

18-06-2018 07:42

Een droomontmoeting!

Pokémon - Een droomontmoeting!

Ash ontmoet in een droom de legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala en doet hun een belofte, maar hij is alles vergeten als hij wakker wordt. Dan komt hij een vreemde, kleine Pokémon tegen die eruitziet als een wolk vol sterren. Lillie gee...

16-06-2018 08:06

Het nieuwe avontuur van de professoren!

Pokémon - Het nieuwe avontuur van de professoren!

Na hun reis door het Ultra Wormgat, keren onze helden terug naar de Pokémon School. Daar bedankt Lillie iedereen voor hun hulp bij het redden van haar moeder. Tijdens een strandwandeling vraagt professor Kukui professor Burnet ten huwelijk....

15-06-2018 07:42

De vecht-Pokémon

Pokémon - De vecht-Pokémon

Buiten Fuchsia City komen onze helden Hitmonchan tegen, een Vechtsoort Pokémon. Ash probeert tegen hem te vechten, maar hij en Pikachu worden snel verslagen. Wie is de mysterieuze Trainer van deze buitengewone Hitmonchan?

14-06-2018 07:42

De allernieuwste mode

Pokémon - De allernieuwste mode

Op dringend verzoek van Brock stoppen onze helden bij een bekende plek voor Pokémon-fokkers, vanwege de Pokémon-schoonheidssalons die daar zijn.

13-06-2018 07:46

De slaapgolven van Hypno

Pokémon - De slaapgolven van Hypno

Agent Jenny zegt dat er een mysterieuze slaapgolf heerst. Onze helden vermoeden dat dit te maken heeft met de vermissing van veel kinderen en het feit dat de Pokémon in het Pokémon Center niet beter worden.

12-06-2018 07:45

geur-rukkelijk

Pokémon - geur-rukkelijk

Nadat hij het parfum van Gym Leader Erika in een warenhuis heeft afgekraakt, moet Ash veel moeite doen om toegang te krijgen tot de Celadon Gym. Het is nog maar de vraag of hij geschikt bevonden wordt om haar uit te mogen dagen.

11-06-2018 07:42

Primeape wordt stapelgek

Pokémon - Primeape wordt stapelgek

Als Ash een wilde Mankey probeert te vangen, verliest de Mankey zijn zelfbeheersing en wordt hij boos op de hele groep. Ook steelt hij de pet van Ash. Kan Ash deze vechtlustige Pokémon tot bedaren brengen?

10-06-2018 08:10

Het nieuwe avontuur van de professoren!

Pokémon - Het nieuwe avontuur van de professoren!

Na hun reis door het Ultra Wormgat, keren onze helden terug naar de Pokémon School. Daar bedankt Lillie iedereen voor hun hulp bij het redden van haar moeder. Tijdens een strandwandeling vraagt professor Kukui professor Burnet ten huwelijk....

09-06-2018 08:06

10.000.000 redenen om te vechten!

Pokémon - 10.000.000 redenen om te vechten!

Onze helden vechten hard tegen een groep Pokémon die onder invloed van een Ultra Beast staan. Lusamine verzet zich nog steeds en wil niet gered worden. Gladion beseft dat de aanvallen van de Pokémon blijven doorgaan, totdat het Ultra Beast ...

08-06-2018 07:42

De strijd tussen Haunter en Kadabra

Pokémon - De strijd tussen Haunter en Kadabra

Ash verlaat Pokémon Tower met een Haunter en keert terug naar Saffron City met maar een doel: een Gym Badge winnen van de sterke Psychosoort Gym Leader Sabrina.

07-06-2018 07:42

De toren der verschikking

Pokémon - De toren der verschikking

Nadat hij door Sabrina verslagen is, realiseert Ash zich dat hij een Spooksoort Pokémon moet vangen om de geweldige Psychosoort Pokémon van de Saffron Gym Leader te kunnen verslaan.

06-06-2018 07:43

Abra en de uitzonderlijke krachtmeting

Pokémon - Abra en de uitzonderlijke krachtmeting

De groep komt eindelijk aan in Saffron City, waar een jong meisje met haar paranormale krachten de leiding heeft over een Pokémon Gym. Als Ash Gym Leader Sabrina verslaat, zal hij zijn vierde Gym Badge verdienen.

Je bekijkt momenteel pagina 25 van 36. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pokémon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pokémon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pokémon bij Pokémon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pokémon. Heb je een uitzending van Pokémon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pokémon gemist

Animatieserie over Ash Ketchum. Het is de tiende verjaardag van Ash en hij wil, net als vele 10-jarigen in de Kanto-regio, een Pokémon-trainer worden!

Uitzending gemist van Pokémon? Hier kun je alle uitzendingen van Pokémon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 526
  • Laatste uitzending op 20-07-2019 om 08:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord