Programma gemist?

De de Alola Pokémon in League gaat van start met en belooft vol op tv actie, drama en verrassingen het te in zitten. De kwalificatieronde bestaat tijdens uit een Koninklijk Gevecht met tussen 151 trainers. Het in is de een competitie tussen vrienden op tv en het rivalen. Alleen de beste 16 het gaan door naar naar de volgende naar ronde.

Onze het helden zijn terug op Melemele de Eiland, naar nadat ze tijdens hun onderzoeksprojecten op naar Poni Eiland hebben afgerond. het Ze hebben niet door dat in uit er een aantal kleine, mysterieuze Pokémon het in met ze is met meegegaan.

De het leerlingen van de Pokémon in School ontmoeten een de getalenteerde Pokémon-golfster Kahili door met haar de Toucannon. Kahili zit in in een dipje, van maar ze wil graag een tijdens potje op Pokémon-golf met onze helden uit spelen.

Hapu is uit de nieuwe van kahuna van Poni Eiland. met Ze stemt in de met op een gevecht met Ash voor een de grote tijdens beproeving. Het naar is een een-op-eengevecht op tv tussen Mudsdale en Pikachu, en uit Kiawe is de het scheidsrechter.

Terwijl ze bezig uit zijn naar om hun onderzoeksprojecten uit af te ronden, een worden onze met helden door een zeldzame mist omhuld. tijdens Ze hebben van een ervaring die uit ze nooit de zullen vergeten.

Ash een en Kiawe dagen van Tapu Fini in uit voor een grote beproeving, maar van ze de krijgen geen antwoord. Ze van besluiten op tegen elkaar te vechten met om zijn in aandacht te trekken. door Als het gevecht uit de een hand loopt, raakt Ash op tv gevangen een in een door energieveld.

De het Alola Pokémon League gaat tijdens van start en belooft in vol actie, drama een en de verrassingen te in zitten. De kwalificatieronde in bestaat uit een Koninklijk Gevecht tussen van tijdens 151 trainers. Het is een een competitie met tussen vrienden en de rivalen. Alleen de beste het 16 gaan door op tv naar de met volgende ronde.

Onze helden met zijn dolenthousiast over door de Alola de Pokémon League en iedereen wil op meedoen, zelfs een Team in Rocket! Maar er op is één iemand die vastbesloten op tv is om de de League en alles wat naar daarbij de hoort te uit verpesten: Guzma, de leider van op Team Skull. het Hij koestert van een wrok tegen met professor Kukui en de lessen op tv van kahuna een Hala.

Terwijl onze uit helden verder van gaan met door hun onderzoeksprojecten, wil Sophocles zijn Charjabug in helpen met naar evolueren. op Ze gaan naar de tijdens Poni Kloof en komen in Horacio tegen. Horacio wil door dat zijn door eigen Charjabug als met eerste uit evolueert.

Hapu tijdens hoort dat Ash wil uit vechten met uit Tapu Fini voor door zijn grote op tv beproeving op Poni Eiland. op Ze leest op tv hem de les over de door ware van betekenis van een grote beproeving. Mudsdale door ondersteunt dat de met uit een enorme schop!

De leerlingen van van de de Pokémon School bezoeken Poni uit Eiland en uit iedereen is opgewonden naar over de naar komende onderzoeksprojecten. Ash een wil zijn vierde met grote beproeving doen. Maar het in eiland met heeft tijdelijk geen kahuna en de daarom wil in Ash in plaats daarvan door Tapu Fini tijdens uitdagen.

Brock uit en Misty hebben een een drukke vakantie in tijdens Alola. Ash en de tijdens groep bewonderen naar de kookkunsten naar van Brock. Ze het gaan met naar Brock naar de boerderij van een Kiawe op Akala het Eiland, want hij wil uit door dolgraag de mooie uit kahuna Olivia ontmoeten.

De tijdens vakantie is door begonnen voor de leerlingen met van de op Pokémon School. Ze krijgen bezoek en van tijdens Ash kan zijn de ogen niet geloven.

Onze helden in zijn dolenthousiast over de de Alola het Pokémon League en van iedereen wil meedoen, zelfs Team op Rocket! Maar in er is één iemand met die vastbesloten is naar om de op tv League en in alles wat daarbij hoort van te op verpesten: Guzma, de leider met van Team Skull. tijdens Hij koestert een het wrok tegen professor tijdens Kukui en de lessen op van van kahuna Hala.

Professor op Kukuis droom komt op tv eindelijk uit, want de Alola door een Pokémon League gaat een beginnen. Hij verwelkomt iedereen van in het gloednieuwe Manalo een Stadion. Onze door helden gaan op uit hun dak, als hij met aankondigt dat de de kampioen van de een Alola Pokémon League een tijdens demonstratiegevecht met de het Masked Royal mag uit naar houden.

september 2020
18-01-2020 08:01

Koninklijk Gevecht 151!

Pokémon - Koninklijk Gevecht 151!

De Alola Pokémon League gaat van start en belooft vol actie, drama en verrassingen te zitten. De kwalificatieronde bestaat uit een Koninklijk Gevecht tussen 151 trainers. Het is een competitie tussen vrienden en rivalen. Alleen de beste 16 ...

17-01-2020 08:04

Dol op metaal!

Pokémon - Dol op metaal!

Onze helden zijn terug op Melemele Eiland, nadat ze hun onderzoeksprojecten op Poni Eiland hebben afgerond. Ze hebben niet door dat er een aantal kleine, mysterieuze Pokémon met ze is meegegaan.

16-01-2020 08:05

Je ogen op de bal houden!

Pokémon - Je ogen op de bal houden!

De leerlingen van de Pokémon School ontmoeten de getalenteerde Pokémon-golfster Kahili met haar Toucannon. Kahili zit in een dipje, maar ze wil graag een potje Pokémon-golf met onze helden spelen.

15-01-2020 08:04

Een groot debuut!

Pokémon - Een groot debuut!

Hapu is de nieuwe kahuna van Poni Eiland. Ze stemt in met een gevecht met Ash voor een grote beproeving. Het is een een-op-eengevecht tussen Mudsdale en Pikachu, en Kiawe is de scheidsrechter.

14-01-2020 08:02

Herinneringen in de mist!

Pokémon - Herinneringen in de mist!

Terwijl ze bezig zijn om hun onderzoeksprojecten af te ronden, worden onze helden door een zeldzame mist omhuld. Ze hebben een ervaring die ze nooit zullen vergeten.

13-01-2020 08:01

Ren, helden, ren!

Pokémon - Ren, helden, ren!

Ash en Kiawe dagen Tapu Fini uit voor een grote beproeving, maar ze krijgen geen antwoord. Ze besluiten tegen elkaar te vechten om zijn aandacht te trekken. Als het gevecht uit de hand loopt, raakt Ash gevangen in een energieveld.

12-01-2020 08:00

Koninklijk Gevecht 151!

Pokémon - Koninklijk Gevecht 151!

De Alola Pokémon League gaat van start en belooft vol actie, drama en verrassingen te zitten. De kwalificatieronde bestaat uit een Koninklijk Gevecht tussen 151 trainers. Het is een competitie tussen vrienden en rivalen. Alleen de beste 16 ...

11-01-2020 08:01

Voor- en tegenstanders van de League!

Pokémon - Voor- en tegenstanders van de League!

Onze helden zijn dolenthousiast over de Alola Pokémon League en iedereen wil meedoen, zelfs Team Rocket! Maar er is één iemand die vastbesloten is om de League en alles wat daarbij hoort te verpesten: Guzma, de leider van Team Skull. Hij ko...

10-01-2020 08:03

Evolutie-onderzoek!

Pokémon - Evolutie-onderzoek!

Terwijl onze helden verder gaan met hun onderzoeksprojecten, wil Sophocles zijn Charjabug helpen met evolueren. Ze gaan naar de Poni Kloof en komen Horacio tegen. Horacio wil dat zijn eigen Charjabug als eerste evolueert.

09-01-2020 08:04

Confrontatie op Poni Eiland!

Pokémon - Confrontatie op Poni Eiland!

Hapu hoort dat Ash wil vechten met Tapu Fini voor zijn grote beproeving op Poni Eiland. Ze leest hem de les over de ware betekenis van een grote beproeving. Mudsdale ondersteunt dat met een enorme schop!

08-01-2020 08:02

Een pittig eilandonderzoek!

Pokémon - Een pittig eilandonderzoek!

De leerlingen van de Pokémon School bezoeken Poni Eiland en iedereen is opgewonden over de komende onderzoeksprojecten. Ash wil zijn vierde grote beproeving doen. Maar het eiland heeft tijdelijk geen kahuna en daarom wil Ash in plaats daarv...

07-01-2020 08:04

Hart vol vuur, hart van steen!

Pokémon - Hart vol vuur, hart van steen!

Brock en Misty hebben een drukke vakantie in Alola. Ash en de groep bewonderen de kookkunsten van Brock. Ze gaan met Brock naar de boerderij van Kiawe op Akala Eiland, want hij wil dolgraag de mooie kahuna Olivia ontmoeten.

06-01-2020 08:03

Alola, Alola!

Pokémon - Alola, Alola!

De vakantie is begonnen voor de leerlingen van de Pokémon School. Ze krijgen bezoek en Ash kan zijn ogen niet geloven.

05-01-2020 08:02

Voor- en tegenstanders van de League!

Pokémon - Voor- en tegenstanders van de League!

Onze helden zijn dolenthousiast over de Alola Pokémon League en iedereen wil meedoen, zelfs Team Rocket! Maar er is één iemand die vastbesloten is om de League en alles wat daarbij hoort te verpesten: Guzma, de leider van Team Skull. Hij ko...

04-01-2020 08:03

Herinneringen najagen en dromen creëren!

Pokémon - Herinneringen najagen en dromen creëren!

Professor Kukuis droom komt eindelijk uit, want de Alola Pokémon League gaat beginnen. Hij verwelkomt iedereen in het gloednieuwe Manalo Stadion. Onze helden gaan uit hun dak, als hij aankondigt dat de kampioen van de Alola Pokémon League e...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 48. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pokémon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pokémon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pokémon bij Pokémon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pokémon. Heb je een uitzending van Pokémon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pokémon gemist

Animatieserie over Ash Ketchum. Het is de tiende verjaardag van Ash en hij wil, net als vele 10-jarigen in de Kanto-regio, een Pokémon-trainer worden!

Uitzending gemist van Pokémon? Hier kun je alle uitzendingen van Pokémon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 717
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!