Programma gemist?

Kan van Ash, die de naar gewonde Lara vervangt, tijdens haar vurige Ponyta het de baas en die de leiden naar een overwinning op bij de van jaarlijkse op tv race?

Ash naar en zijn een vrienden zijn onderweg naar het naar volgende Gym-gevecht, maar ze uit vermoeden dat een ze zijn verdwaald. Ze van komen bij door een enorm landhuis dat op een verbogen door schuilplaats van naar een ninja blijkt te zijn. op tv Zou dit de de Fuchsia Gym door kunnen uit zijn?

Ash, Brock, op Misty en van Pikachu zijn hoog in tijdens de bergen van verdwaald. Als ze op verder gaan over op tv een moeilijk begaanbaar op pad dat niet een op de op tv kaart staat, horen zij plotseling een met harde op tv explosie!

Als een Gringey City door op een stroomuitval in het duister tijdens gehuld is, van gaan Ash van en zijn vrienden naar de uit uit nabijgelegen energiecentrale. Ze vinden daar Magnemite in en een groep met Grimer. Zijn naar zij verantwoordelijk door voor de van stroomuitval?

Buiten op tv Fuchsia City komen naar onze helden op tv Hitmonchan tegen, een Vechtsoort Pokémon. op Ash probeert tegen hem het te het vechten, maar hij en Pikachu naar worden snel verslagen. tijdens Wie is een de mysterieuze Trainer naar van op tv deze buitengewone Hitmonchan?

Op op dringend verzoek van de Brock stoppen een onze helden bij een van bekende plek voor Pokémon-fokkers, met vanwege de de Pokémon-schoonheidssalons die daar naar zijn.

Agent Jenny de heeft het het over een mysterieuze slaapgolf in door de omgeving. Onze op het helden vermoeden te maken heeft in met de vermissing van op van veel kinderen de laatste tijd en een het in feit dat de Pokémon het in het Pokémon uit Center niet in beter worden.

Nadat de hij het parfum tijdens van Gym Leader Erika de in op een warenhuis heeft afgekraakt, moet Ash tijdens veel moeite doen met om toegang het te krijgen tot van de Celadon Gym. Het een is nog door maar de vraag met of hij geschikt door bevonden wordt om op haar uit te mogen met met dagen.

Als op tv Ash probeert naar een wilde Mankey te door vangen, verliest hij naar zijn zelfbeheersing op en gebruikt hij Afranseling tegen de op hele van groep. En hij steelt naar de pet in van Ash! Kan Ash op deze vechtlustige Pokémon tot het bedaren het brengen?

Ash verlaat uit Pokémon Tower met een tijdens Haunter en keert op tv terug naar Saffron tijdens City op met maar een doel: de een met Gym Badge winnen van de sterke tijdens Psychosoort uit Gym Leader het Sabrina!

Nadat hij door tijdens Sabrina verslagen naar is, realiseert op tv Ash zich dat hij een in Spooksoort Pokémon met moet op vangen om de geweldige Psychosoort Pokémon op van in de Saffron Gym Leader met te kunnen met verslaan.

De het groep komt eindelijk aan het in met Saffron City, waar een jong naar meisje met haar paranormale uit krachten in de leiding heeft over een een Pokémon met Gym. Als Ash Gym Leader uit Sabrina verslaat, uit zal hij zijn vierde met Gym Badge de verdienen.

Als onze op tv helden van een groep Butterfree boven uit zee ziet vliegen, besluit van Ash om zijn eigen met tijdens Butterfree vrij te de laten. Hij wordt een afgewezen. Zal de tijdens Butterfree van Ash het hart het van zijn roze geliefde in weten een te stelen?

Onze helden komen door aan het in een kleine het havenstad, waar net een zomerfestival op door gevierd wordt. Om bij te tijdens komen van hun zware van tijdens reis, besluiten Ash en het zijn vrienden van om te ontspannen en te genieten op van de in festiviteiten.

Als een van groep Tentacool zich de bemoeit met de de bouw van een hotel, van de looft een vrouw een beloning het uit aan degene die door ze het kan stoppen. in Onze helden moeten in met actie komen als de poging met van Team Rocket een jammerlijk van mislukt.

oktober 2019
06-02-2018 07:45

De Vuurpokémon-atleet

Pokémon - De Vuurpokémon-atleet

Kan Ash, die de gewonde Lara vervangt, haar vurige Ponyta de baas en die leiden naar een overwinning bij de jaarlijkse race?

05-02-2018 07:45

De Ninja Poké-demonstratie

Pokémon - De Ninja Poké-demonstratie

Ash en zijn vrienden zijn onderweg naar het volgende Gym-gevecht, maar ze vermoeden dat ze zijn verdwaald. Ze komen bij een enorm landhuis dat een verbogen schuilplaats van een ninja blijkt te zijn. Zou dit de Fuchsia Gym kunnen zijn?

04-02-2018 08:34

Daar heb je de Diglett!

Pokémon - Daar heb je de Diglett!

Ash, Brock, Misty en Pikachu zijn hoog in de bergen verdwaald. Als ze verder gaan over een moeilijk begaanbaar pad dat niet op de kaart staat, horen zij plotseling een harde explosie!

03-02-2018 08:35

Vonkenregen van Magnemite

Pokémon - Vonkenregen van Magnemite

Als Gringey City door een stroomuitval in het duister gehuld is, gaan Ash en zijn vrienden naar de nabijgelegen energiecentrale. Ze vinden daar Magnemite en een groep Grimer. Zijn zij verantwoordelijk voor de stroomuitval?

02-02-2018 07:44

De vecht-Pokémon

Pokémon - De vecht-Pokémon

Buiten Fuchsia City komen onze helden Hitmonchan tegen, een Vechtsoort Pokémon. Ash probeert tegen hem te vechten, maar hij en Pikachu worden snel verslagen. Wie is de mysterieuze Trainer van deze buitengewone Hitmonchan?

01-02-2018 07:45

De allernieuwste mode

Pokémon - De allernieuwste mode

Op dringend verzoek van Brock stoppen onze helden bij een bekende plek voor Pokémon-fokkers, vanwege de Pokémon-schoonheidssalons die daar zijn.

31-01-2018 07:45

De slaapgolven van Hypno

Pokémon - De slaapgolven van Hypno

Agent Jenny heeft het over een mysterieuze slaapgolf in de omgeving. Onze helden vermoeden te maken heeft met de vermissing van veel kinderen de laatste tijd en het feit dat de Pokémon in het Pokémon Center niet beter worden.

30-01-2018 07:45

geur-rukkelijk

Pokémon - geur-rukkelijk

Nadat hij het parfum van Gym Leader Erika in een warenhuis heeft afgekraakt, moet Ash veel moeite doen om toegang te krijgen tot de Celadon Gym. Het is nog maar de vraag of hij geschikt bevonden wordt om haar uit te mogen dagen.

29-01-2018 07:44

Primeape wordt stapelgek

Pokémon - Primeape wordt stapelgek

Als Ash probeert een wilde Mankey te vangen, verliest hij zijn zelfbeheersing en gebruikt hij Afranseling tegen de hele groep. En hij steelt de pet van Ash! Kan Ash deze vechtlustige Pokémon tot bedaren brengen?

28-01-2018 08:32

De strijd tussen Haunter en Kadabra

Pokémon - De strijd tussen Haunter en Kadabra

Ash verlaat Pokémon Tower met een Haunter en keert terug naar Saffron City met maar een doel: een Gym Badge winnen van de sterke Psychosoort Gym Leader Sabrina!

27-01-2018 08:36

De toren der verschikking

Pokémon - De toren der verschikking

Nadat hij door Sabrina verslagen is, realiseert Ash zich dat hij een Spooksoort Pokémon moet vangen om de geweldige Psychosoort Pokémon van de Saffron Gym Leader te kunnen verslaan.

26-01-2018 07:45

Abra en de uitzonderlijke krachtmeting

Pokémon - Abra en de uitzonderlijke krachtmeting

De groep komt eindelijk aan in Saffron City, waar een jong meisje met haar paranormale krachten de leiding heeft over een Pokémon Gym. Als Ash Gym Leader Sabrina verslaat, zal hij zijn vierde Gym Badge verdienen.

25-01-2018 07:45

Vaarwel Butterfree

Pokémon - Vaarwel Butterfree

Als onze helden een groep Butterfree boven zee ziet vliegen, besluit Ash om zijn eigen Butterfree vrij te laten. Hij wordt afgewezen. Zal de Butterfree van Ash het hart van zijn roze geliefde weten te stelen?

24-01-2018 07:45

De geest van Maiden's Peak

Pokémon - De geest van Maiden's Peak

Onze helden komen aan in een kleine havenstad, waar net een zomerfestival gevierd wordt. Om bij te komen van hun zware reis, besluiten Ash en zijn vrienden om te ontspannen en te genieten van de festiviteiten.

23-01-2018 07:45

Tentacool en Tentacruel

Pokémon - Tentacool en Tentacruel

Als een groep Tentacool zich bemoeit met de bouw van een hotel, looft een vrouw een beloning uit aan degene die ze kan stoppen. Onze helden moeten in actie komen als de poging van Team Rocket jammerlijk mislukt.

Je bekijkt momenteel pagina 40 van 42. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pokémon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pokémon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pokémon bij Pokémon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pokémon. Heb je een uitzending van Pokémon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pokémon gemist

Animatieserie over Ash Ketchum. Het is de tiende verjaardag van Ash en hij wil, net als vele 10-jarigen in de Kanto-regio, een Pokémon-trainer worden!

Uitzending gemist van Pokémon? Hier kun je alle uitzendingen van Pokémon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 617
  • Laatste uitzending op 20-10-2019 om 08:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!