Programma gemist?

De tijdens plannen van onze uit helden worden onderbroken door een tijdens brand het in een pakhuis in de een buurt. tijdens Als ze proberen het vuur in door te bedwingen, blijken ze door de hulp nodig tijdens te hebben van de plaatselijke door brandweer: Team een Wartortle.

Een trainer van door de Gym Leader de van op Trovita Island uit heeft over Ash gehoord en daagt het hem uit op tot een een gevecht. Als tijdens Pikachu is uitgeschakeld, het kiest Ash zijn Charizard. Lukt het in hem een om de opstandige op Pokémon te laten de luisteren?

Onze door helden hebben tijdens een slaapfeestje in Professor een Kukuis' huis onder toeziend oog tijdens van Professor op Burnet. Iedereen heeft door plezier, met maar er zijn een paar tijdens minpuntjes: Turnator uit doet een Inferno Uitbarsting, en naar Professor Burnets Munchlax tijdens eet al een het avondeten op. 's op tv Avonds met kan Lillie niet in slaap op komen. in Professor Burnet geeft haar advies in geeft op over haar op familie. De volgende dag uit teleporteert Nebby haar van onverwachts naar haar tijdens broer.

Ash naar doet Lycanroc in bad en van per ongeluk met komen er wat met vieze spetters op op Lycanroc terecht, het waardoor hij naar een driftbui krijgt. Als Ash het aan Gladion denkt, uit brengt Nebby de Ash en Pikachu uit naar hem met toe. Ze ontmoeten op tv Silvally, een Pokémon die door getraind is om Ultra met Beesten te verslaan. Gladion in denkt dat door Nebby een Ultra Beest met van is.

Ash en zijn het vrienden gaan op tv op met zoek naar een enorme Pokémon, door maar trappen uit in een val van Team tijdens Rocket. Pikachu en tijdens Meowth worden opgepikt de door een uit enorme Pidgeot en het dan moeten ze allemaal tijdens op tv samenwerken om ze terug naar te krijgen.

Nadat van Misty in een draaikolk op is de gesprongen om een meisje te redden, op een hoort ze dat haar broer, naar Rudy, verliefd de op haar uit is. Dan blijkt hij ook naar nog de eerstvolgende de Gym naar Leader te zijn een die Ash moet het uitdagen.

In Trovitopolis van City van horen Ash en zijn vrienden verhalen een over een monster een dat tijdens iedereen schrik aanjaagt. Dan van barst de grond door open en komen de ze in tijdens het riool terecht. Ze staan door oog in oog in met het met monster!

Tijdens met een zware onweersbui het zien onze een helden een groep uit Magnemite elektriciteit uit uit bliksemschichten opzuigen. Als ze met eindelijk in de stad uit kunnen uitrusten, is met er een volledige stroomuitval! in Kunnen de een Magnemite van helpen?

Onze helden ontmoeten in een paar op tv trainers die het de niet goed met elkaar naar kunnen vinden, door terwijl op hun Nidoran overduidelijk dol uit op elkaar zijn. met Misty is vastbesloten om deze van romantische uitdaging een aan uit te gaan.

Ash van doet Lycanroc uit in bad en per ongeluk komen van er wat vieze een spetters op op Lycanroc terecht, naar waardoor hij een driftbui met krijgt. Als van Ash aan Gladion denkt, brengt op tv Nebby Ash en van de Pikachu naar hem het toe. Ze ontmoeten Silvally, een Pokémon naar door die getraind is om Ultra op Beesten te verslaan. Gladion het denkt dat tijdens Nebby de een Ultra Beest naar is.

Onze helden het bezoeken Aether Paradise tijdens dat in onderdeel is van de Aether Stichting. uit In het een reservaat leven van allerlei soorten op tv Pokémon waaronder een groep met Ditto, die gevaccineerd moet het worden. Professor Burnet vraagt met aan Ash en van zijn de vrienden om hem op tv hierbij te het helpen. Team Rocket heeft met een baantje gekregen bij op tv Aether Paradise. uit Terwijl ze Nebby het op de hielen zitten, op ontdekken ze het een geheimzinnige laboratorium van het Faba.

Als een Ash en zijn vrienden een een het prachtig eiland vinden barstensvol verschillende een fruitbromen, besluiten ze uit om even te stoppen van en het te genieten van op tv deze overdaad! Natuurlijk op tv heeft Team Rocket met andere ideeën.

Misty is op niet een blij als ze aankomen op een naar van eiland vol Insectsoort Pokémon, een terwijl Ash en Tracey het het juist fantastisch vinden. de Overwint op tv Misty haar afschuw en helpt een ze als van onze uit helden een gewonde de Scyther vinden?

Team Rocket stort op neer op een met eiland en tijdens de plaatselijke het bevolking zien Meowth in aan voor de uit 'Grote Gulle Meowth', een uit machtig naar wezen uit een tijdens voorspelling. Wat gebeurt er als op tv ze achter de waarheid uit naar komen?

Als een duikers een door oude Orange League Kampioenschap Trofee een vinden, uit gaan onze helden meteen op in weg naar met het kunstmuseum waar deze tentoongesteld door wordt! met Helaas is Team Rocket de hen op voor...

april 2018
24-04-2018 07:45

Het Pokémon-watergevecht

Pokémon - Het Pokémon-watergevecht

De plannen van onze helden worden onderbroken door een brand in een pakhuis in de buurt. Als ze proberen het vuur te bedwingen, blijken ze de hulp nodig te hebben van de plaatselijke brandweer: Team Wartortle.

23-04-2018 07:45

Een ijskoude Charizard

Pokémon - Een ijskoude Charizard

Een trainer van de Gym Leader van Trovita Island heeft over Ash gehoord en daagt hem uit tot een gevecht. Als Pikachu is uitgeschakeld, kiest Ash zijn Charizard. Lukt het hem om de opstandige Pokémon te laten luisteren?

22-04-2018 08:00

De nacht van de duizend poses!

Pokémon - De nacht van de duizend poses!

Onze helden hebben een slaapfeestje in Professor Kukuis' huis onder toeziend oog van Professor Burnet. Iedereen heeft plezier, maar er zijn een paar minpuntjes: Turnator doet een Inferno Uitbarsting, en Professor Burnets Munchlax eet al het...

21-04-2018 08:05

Een gemaskerde waarschuwing!

Pokémon - Een gemaskerde waarschuwing!

Ash doet Lycanroc in bad en per ongeluk komen er wat vieze spetters op Lycanroc terecht, waardoor hij een driftbui krijgt. Als Ash aan Gladion denkt, brengt Nebby Ash en Pikachu naar hem toe. Ze ontmoeten Silvally, een Pokémon die getraind ...

20-04-2018 07:44

Pikachu in moeilijkheden

Pokémon - Pikachu in moeilijkheden

Ash en zijn vrienden gaan op zoek naar een enorme Pokémon, maar trappen in een val van Team Rocket. Pikachu en Meowth worden opgepikt door een enorme Pidgeot en dan moeten ze allemaal samenwerken om ze terug te krijgen.

19-04-2018 07:41

Misty neemt een besluit

Pokémon - Misty neemt een besluit

Nadat Misty in een draaikolk is gesprongen om een meisje te redden, hoort ze dat haar broer, Rudy, verliefd op haar is. Dan blijkt hij ook nog de eerstvolgende Gym Leader te zijn die Ash moet uitdagen.

18-04-2018 07:43

Een duistere dreiging

Pokémon - Een duistere dreiging

In Trovitopolis City horen Ash en zijn vrienden verhalen over een monster dat iedereen schrik aanjaagt. Dan barst de grond open en komen ze in het riool terecht. Ze staan oog in oog met het monster!

17-04-2018 07:44

Een belangrijke opdracht

Pokémon - Een belangrijke opdracht

Tijdens een zware onweersbui zien onze helden een groep Magnemite elektriciteit uit bliksemschichten opzuigen. Als ze eindelijk in de stad kunnen uitrusten, is er een volledige stroomuitval! Kunnen de Magnemite helpen?

16-04-2018 07:43

Twee verliefde Pokémon

Pokémon - Twee verliefde Pokémon

Onze helden ontmoeten een paar trainers die het niet goed met elkaar kunnen vinden, terwijl hun Nidoran overduidelijk dol op elkaar zijn. Misty is vastbesloten om deze romantische uitdaging aan te gaan.

15-04-2018 08:07

Een gemaskerde waarschuwing!

Pokémon - Een gemaskerde waarschuwing!

Ash doet Lycanroc in bad en per ongeluk komen er wat vieze spetters op Lycanroc terecht, waardoor hij een driftbui krijgt. Als Ash aan Gladion denkt, brengt Nebby Ash en Pikachu naar hem toe. Ze ontmoeten Silvally, een Pokémon die getraind ...

14-04-2018 08:06

Misleidende verschijningen!

Pokémon - Misleidende verschijningen!

Onze helden bezoeken Aether Paradise dat onderdeel is van de Aether Stichting. In het reservaat leven allerlei soorten Pokémon waaronder een groep Ditto, die gevaccineerd moet worden. Professor Burnet vraagt aan Ash en zijn vrienden om hem ...

13-04-2018 07:42

Een echte slechte dag

Pokémon - Een echte slechte dag

Als Ash en zijn vrienden een prachtig eiland vinden barstensvol verschillende fruitbromen, besluiten ze om even te stoppen en te genieten van deze overdaad! Natuurlijk heeft Team Rocket andere ideeën.

12-04-2018 07:43

Tracey krijgt de kriebels

Pokémon - Tracey krijgt de kriebels

Misty is niet blij als ze aankomen op een eiland vol Insectsoort Pokémon, terwijl Ash en Tracey het juist fantastisch vinden. Overwint Misty haar afschuw en helpt ze als onze helden een gewonde Scyther vinden?

11-04-2018 07:41

De heilige Meowth!

Pokémon - De heilige Meowth!

Team Rocket stort neer op een eiland en de plaatselijke bevolking zien Meowth aan voor de 'Grote Gulle Meowth', een machtig wezen uit een voorspelling. Wat gebeurt er als ze achter de waarheid komen?

10-04-2018 07:44

Het Pokémon-spookschip

Pokémon - Het Pokémon-spookschip

Als duikers een oude Orange League Kampioenschap Trofee vinden, gaan onze helden meteen op weg naar het kunstmuseum waar deze tentoongesteld wordt! Helaas is Team Rocket hen voor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pokémon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pokémon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pokémon bij Pokémon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pokémon. Heb je een uitzending van Pokémon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pokémon gemist

Animatieserie over Ash Ketchum. Het is de tiende verjaardag van Ash en hij wil, net als vele 10-jarigen in de Kanto-regio, een Pokémon-trainer worden!

Uitzending gemist van Pokémon? Hier kun je alle uitzendingen van Pokémon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 109
  • Laatste uitzending op 24-04-2018 om 07:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord