Programma gemist?

Als het onze helden tijdens hun boetseerles een aan andere plaatsen in op tv denken, verdwijnen ze een voor tijdens een naar de naar plek waar ze aan de dachten om uit daarna weer terug te op op tv keren naar school. Al het snel begrijpen met ze dat Nebby kan teleporteren. op Team Rocket een doet er alles aan de om het Nebby te vangen.

Ash de ontmoet in een droom een de legendarische Pokémon Solgaleo naar uit en Lunala en doet op hun een belofte, maar naar hij is alles met vergeten als hij tijdens wakker wordt. Dan uit komt een hij een vreemde, een kleine Pokémon tegen naar die eruitziet als een wolk vol op tv sterren. op Lillie geeft hem de bijnaam uit tijdens Nebby en daardoor naar herinnert Ash zich zijn droom: tijdens hij heeft beloofd om de een voor Nebby te op tv zorgen.

Na uit hun reis door het door Ultra Wormgat, keren op onze het helden terug naar de in Pokémon School. Daar bedankt op tv Lillie iedereen voor hun door hulp bij het in redden op tv van haar moeder. Tijdens een het strandwandeling vraagt naar professor Kukui de professor Burnet ten huwelijk. Ze op tv willen geen uit huwelijksceremonie op tv houden, maar onze helden het hebben andere plannen: er wacht in hun in een verrassingsceremonie!

Buiten Fuchsia van City komen onze op helden in Hitmonchan tegen, een Vechtsoort Pokémon. uit Ash probeert tegen op hem te vechten, de maar hij en van Pikachu worden snel verslagen. door Wie is de door mysterieuze Trainer van het deze buitengewone het Hitmonchan?

Op in dringend verzoek het van Brock stoppen onze met helden bij het een bekende plek voor Pokémon-fokkers, vanwege het de tijdens Pokémon-schoonheidssalons die daar op zijn.

Agent Jenny zegt de uit dat er een tijdens mysterieuze slaapgolf heerst. Onze helden uit vermoeden dat dit van te maken heeft met het de vermissing van van de veel kinderen en het feit naar dat de het Pokémon in het Pokémon op Center op niet beter worden.

Nadat op tv hij het in parfum van Gym Leader van Erika in een warenhuis heeft tijdens op tv afgekraakt, moet Ash veel moeite in doen uit om toegang te van krijgen tot de Celadon Gym. van Het is door nog maar de vraag of tijdens hij op tv geschikt bevonden wordt om een haar uit uit te mogen van dagen.

Als uit Ash een wilde Mankey van probeert te op tv vangen, verliest de tijdens Mankey zijn zelfbeheersing en wordt uit hij boos op met de hele groep. uit Ook steelt hij met door de pet van Ash. Kan op Ash deze vechtlustige Pokémon op tv tijdens tot bedaren brengen?

Na op hun reis door op tv het Ultra Wormgat, keren in onze helden terug het naar de door Pokémon School. Daar naar bedankt Lillie iedereen voor met hun tijdens hulp bij het redden het van haar moeder. Tijdens een een strandwandeling uit vraagt professor door Kukui professor Burnet ten op huwelijk. Ze willen geen een huwelijksceremonie houden, naar maar onze helden hebben uit andere plannen: het er wacht hun een in verrassingsceremonie!

Onze helden vechten in door hard tegen een groep Pokémon tijdens die onder invloed van een een een Ultra Beast staan. Lusamine verzet de zich nog steeds in in en wil niet op gered worden. Gladion beseft dat de door aanvallen door van de Pokémon op tv blijven doorgaan, totdat het door Ultra van Beast is verslagen. op Ash stelt voor om Z-moves te van gebruiken. Terwijl in Gladion en uit zijn Pokémon voor een afleiding zorgen, slaan Ash en naar Pikachu toe met naar een krachtige door nieuwe Z-move: in een bliksemstraal op van 10 miljoen de volt!

Ash op verlaat Pokémon met Tower met een Haunter en door keert terug naar in Saffron City met met maar een doel: tijdens een Gym Badge tijdens winnen van een de sterke tijdens Psychosoort Gym Leader op Sabrina.

Nadat tijdens hij door Sabrina naar verslagen is, realiseert Ash uit zich dat hij van een Spooksoort Pokémon uit moet vangen om van de geweldige de Psychosoort Pokémon in van de Saffron Gym in Leader te in kunnen verslaan.

De groep komt door eindelijk aan de in Saffron van City, waar een jong op tv meisje met uit haar paranormale krachten de een leiding op heeft over een Pokémon op Gym. Als Ash van Gym Leader Sabrina verslaat, zal in hij een zijn vierde Gym op tv Badge verdienen.

Onze helden zien naar een groep Butterfree naar boven zee vliegen. naar Als Ash' Butterfree in verliefd wordt op in het een roze Butterfree, besluit Ash uit hem vrij te door laten. Zal de Butterfree de van Ash in het hart van het zijn geliefde kunnen in stelen?

Onze de helden komen uit aan in een kleine havenstad, waar tijdens net een de zomerfestival gevierd op tv wordt. Om een bij te komen van het hun zware het reis, besluiten Ash en zijn het vrienden om te de ontspannen en te genieten met van de met festiviteiten.

juni 2018
19-06-2018 07:42

Zo zie je ze, en zo zijn ze weer weg!

Pokémon - Zo zie je ze, en zo zijn ze weer weg!

Als onze helden tijdens hun boetseerles aan andere plaatsen denken, verdwijnen ze een voor een naar de plek waar ze aan dachten om daarna weer terug te keren naar school. Al snel begrijpen ze dat Nebby kan teleporteren. Team Rocket doet er ...

18-06-2018 07:42

Een droomontmoeting!

Pokémon - Een droomontmoeting!

Ash ontmoet in een droom de legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala en doet hun een belofte, maar hij is alles vergeten als hij wakker wordt. Dan komt hij een vreemde, kleine Pokémon tegen die eruitziet als een wolk vol sterren. Lillie gee...

16-06-2018 08:06

Het nieuwe avontuur van de professoren!

Pokémon - Het nieuwe avontuur van de professoren!

Na hun reis door het Ultra Wormgat, keren onze helden terug naar de Pokémon School. Daar bedankt Lillie iedereen voor hun hulp bij het redden van haar moeder. Tijdens een strandwandeling vraagt professor Kukui professor Burnet ten huwelijk....

15-06-2018 07:42

De vecht-Pokémon

Pokémon - De vecht-Pokémon

Buiten Fuchsia City komen onze helden Hitmonchan tegen, een Vechtsoort Pokémon. Ash probeert tegen hem te vechten, maar hij en Pikachu worden snel verslagen. Wie is de mysterieuze Trainer van deze buitengewone Hitmonchan?

14-06-2018 07:42

De allernieuwste mode

Pokémon - De allernieuwste mode

Op dringend verzoek van Brock stoppen onze helden bij een bekende plek voor Pokémon-fokkers, vanwege de Pokémon-schoonheidssalons die daar zijn.

13-06-2018 07:46

De slaapgolven van Hypno

Pokémon - De slaapgolven van Hypno

Agent Jenny zegt dat er een mysterieuze slaapgolf heerst. Onze helden vermoeden dat dit te maken heeft met de vermissing van veel kinderen en het feit dat de Pokémon in het Pokémon Center niet beter worden.

12-06-2018 07:45

geur-rukkelijk

Pokémon - geur-rukkelijk

Nadat hij het parfum van Gym Leader Erika in een warenhuis heeft afgekraakt, moet Ash veel moeite doen om toegang te krijgen tot de Celadon Gym. Het is nog maar de vraag of hij geschikt bevonden wordt om haar uit te mogen dagen.

11-06-2018 07:42

Primeape wordt stapelgek

Pokémon - Primeape wordt stapelgek

Als Ash een wilde Mankey probeert te vangen, verliest de Mankey zijn zelfbeheersing en wordt hij boos op de hele groep. Ook steelt hij de pet van Ash. Kan Ash deze vechtlustige Pokémon tot bedaren brengen?

10-06-2018 08:10

Het nieuwe avontuur van de professoren!

Pokémon - Het nieuwe avontuur van de professoren!

Na hun reis door het Ultra Wormgat, keren onze helden terug naar de Pokémon School. Daar bedankt Lillie iedereen voor hun hulp bij het redden van haar moeder. Tijdens een strandwandeling vraagt professor Kukui professor Burnet ten huwelijk....

09-06-2018 08:06

10.000.000 redenen om te vechten!

Pokémon - 10.000.000 redenen om te vechten!

Onze helden vechten hard tegen een groep Pokémon die onder invloed van een Ultra Beast staan. Lusamine verzet zich nog steeds en wil niet gered worden. Gladion beseft dat de aanvallen van de Pokémon blijven doorgaan, totdat het Ultra Beast ...

08-06-2018 07:42

De strijd tussen Haunter en Kadabra

Pokémon - De strijd tussen Haunter en Kadabra

Ash verlaat Pokémon Tower met een Haunter en keert terug naar Saffron City met maar een doel: een Gym Badge winnen van de sterke Psychosoort Gym Leader Sabrina.

07-06-2018 07:42

De toren der verschikking

Pokémon - De toren der verschikking

Nadat hij door Sabrina verslagen is, realiseert Ash zich dat hij een Spooksoort Pokémon moet vangen om de geweldige Psychosoort Pokémon van de Saffron Gym Leader te kunnen verslaan.

06-06-2018 07:43

Abra en de uitzonderlijke krachtmeting

Pokémon - Abra en de uitzonderlijke krachtmeting

De groep komt eindelijk aan in Saffron City, waar een jong meisje met haar paranormale krachten de leiding heeft over een Pokémon Gym. Als Ash Gym Leader Sabrina verslaat, zal hij zijn vierde Gym Badge verdienen.

05-06-2018 07:42

Vaarwel Butterfree

Pokémon - Vaarwel Butterfree

Onze helden zien een groep Butterfree boven zee vliegen. Als Ash' Butterfree verliefd wordt op een roze Butterfree, besluit Ash hem vrij te laten. Zal de Butterfree van Ash het hart van zijn geliefde kunnen stelen?

04-06-2018 07:41

De geest van Maiden's Peak

Pokémon - De geest van Maiden's Peak

Onze helden komen aan in een kleine havenstad, waar net een zomerfestival gevierd wordt. Om bij te komen van hun zware reis, besluiten Ash en zijn vrienden om te ontspannen en te genieten van de festiviteiten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pokémon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pokémon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pokémon bij Pokémon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pokémon. Heb je een uitzending van Pokémon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pokémon gemist

Animatieserie over Ash Ketchum. Het is de tiende verjaardag van Ash en hij wil, net als vele 10-jarigen in de Kanto-regio, een Pokémon-trainer worden!

Uitzending gemist van Pokémon? Hier kun je alle uitzendingen van Pokémon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 164
  • Laatste uitzending op 19-06-2018 om 07:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord