Programma gemist?

Terwijl Ash en met zijn vrienden zich de haasten om de naar van laatste veerboot van Cinnabar Island te uit halen, naar worden ze uit opgehouden door een groep Squirtle, Wartortle op tv van en Blastoise, die hun hulp nodig op door hebben.

Ash heeft naar eindelijk de naar Gym gevonden boven tijdens een plas gesmolten lava! naar Alleen een sterke Vuursoort in Pokémon kan hem in van helpen in dit gevecht voor de door Volcano Badge, dus op op tv moet Ash vertrouwen op zijn slecht in luisterende door Charizard.

Onze helden van reizen naar Cinnabar Island, naar waar Ash het de Volcano Badge wil in door winnen. Een vreemde zegt in in raadsels tijdens waar ze de Gym kunnen uit vinden. Ash en Pikachu met houden een hevig uit gevecht met de een voor met hen onbekende in Pokémon.

Het uit is Kinderdag en Ash en een tijdens zijn vrienden helpen op een paar schoolkinderen. Team in Rocket verpest alles door uit een uit kind te pakken in het plaats van Pikachu. tijdens Er volgt een schokkende wending op waarbij Meowth een een tijdens goeierd wordt. Of toch uit niet?

De een Pokémon School wordt verrast met tijdens een onverwacht met bezoek door van Ilima, een door van de beste oud-leerlingen. Ash en de Lillie zijn vastbesloten de om erachter van te in komen of de op legendes over Ilima in als trainer waar zijn. naar Team Skull in is ook geïnteresseerd in met Ilima, maar voor Tupp gaat op tv het om op het vereffenen van in een oude rekening. van Hij daagt Ilima uit in tot een door gevecht.

De de mysterieuze Masked Royal en zijn tijdens partner Incineroar zijn op tv de sterren tijdens een tijdens het Koninklijk Gevecht, een Alolan-traditie in waarin vier Pokémon op tv het tegen elkaar opnemen. uit De laatste naar die overblijft, is op tv de winnaar. Ash tijdens ziet het op tijdens tv met en kan niet wachten naar om in actie de te komen.

Misty en Jessie tijdens doen door mee aan van de koninginnenwedstrijd van het met Prinses Festival. op tv Ash en Brock lenen met Misty hun Pokémon voor het de met gevecht en Jessie krijgt lik tijdens op stuk, de ondanks de naar inzet van een met van haar eigen nieuwe door Pokémon.

Ash het en de op tv rest besluiten om het fokcentrum te met uit bezoeken dat ze in een reclame naar de hebben gezien. Het op tv centrum blijkt een dekmantel te zijn met voor een duivels tijdens plan van de met Team Rocket-leden Butch tijdens een en Cassidy, oude rivalen op tv van Jessie een en James.

Ash een beseft dat hij al een van tijdje geen Gym door Badges meer een heeft gewonnen het en doet mee uit aan het Pokémon League uit Toelatingsexamen. door Dit is een mooie kans om op tv te bewijzen het dat hij alles in van zich door heeft om op Pokémon Meester te uit worden.

Ash uit en zijn naar vrienden ontmoeten tijdens een korte met lunchpauze Todd Snap, een op Pokémon-fotograaf die uit probeert een perfect door plaatje te door schieten van op Pikachu.

Onze op helden gaan op tv voor een speciale training mee het met de agent Jenny en uit de Growlithe die op bij de politie werkt. door Ze hopen de vechttechnieken op van Pikachu te het verbeteren.

De mysterieuze Masked door Royal en zijn door partner op tv Incineroar zijn de sterren tijdens door het Koninklijk een Gevecht, een Alolan-traditie waarin op vier Pokémon het uit op tv tegen elkaar opnemen. met De laatste die overblijft, is een de winnaar. Ash op tv ziet het op tv op tv en kan niet op tv uit wachten om in actie te op komen.

Team de Rocket komt de een Alolan Meowth tegen en Jessie op tv en het Meowth bewonderen zijn een slimme houding. Maar onze Meowth met weet uit op ervaring het dat deze dubbelganger het er alleen maar op uit is op tijdens om op de de eerste plaats te op komen. Meowth is er niet van blij mee dat op Jessie de en James willen dat op tv de Alolan Meowth zich bij door Team Rocket aansluit. de Dan is opeens door met de Alolan Meowth nergens tijdens meer te het bekennen.

Tijdens op een gevecht met met een Rhyhorn begint de bol tijdens op de rug naar van uit Bulbasaur te gloeien. Ash met brengt hem meteen naar tijdens door een Pokémon Center. op tv Daar ontdekken ze dat Bulbasaur niet met ziek is, van maar in op het punt staat om in te van evolueren.

Bij het verlaten van van het van Pokémon Center in gissen onze op helden naar wat tijdens er uit het het Pokémon-ei van Ash naar zal komen. Vlakbij zit Team Rocket in uit te broeden op een in nieuw gewaagd plan op tv om het naar ei te stelen.

augustus 2018
16-08-2018 09:24

Blastoise, eiland in een roes

Pokémon - Blastoise, eiland in een roes

Terwijl Ash en zijn vrienden zich haasten om de laatste veerboot van Cinnabar Island te halen, worden ze opgehouden door een groep Squirtle, Wartortle en Blastoise, die hun hulp nodig hebben.

15-08-2018 09:26

De brullende vulkaan

Pokémon - De brullende vulkaan

Ash heeft eindelijk de Gym gevonden boven een plas gesmolten lava! Alleen een sterke Vuursoort Pokémon kan hem helpen in dit gevecht voor de Volcano Badge, dus moet Ash vertrouwen op zijn slecht luisterende Charizard.

14-08-2018 09:28

De zaak van de K-9 eenheid!

Pokémon - De zaak van de K-9 eenheid!

Onze helden reizen naar Cinnabar Island, waar Ash de Volcano Badge wil winnen. Een vreemde zegt in raadsels waar ze de Gym kunnen vinden. Ash en Pikachu houden een hevig gevecht met een voor hen onbekende Pokémon.

13-08-2018 09:31

De Purr-fecte held

Pokémon - De Purr-fecte held

Het is Kinderdag en Ash en zijn vrienden helpen een paar schoolkinderen. Team Rocket verpest alles door een kind te pakken in plaats van Pikachu. Er volgt een schokkende wending waarbij Meowth een goeierd wordt. Of toch niet?

12-08-2018 08:11

Kijk, leer en bewonder!

Pokémon - Kijk, leer en bewonder!

De Pokémon School wordt verrast met een onverwacht bezoek van Ilima, een van de beste oud-leerlingen. Ash en Lillie zijn vastbesloten om erachter te komen of de legendes over Ilima als trainer waar zijn. Team Skull is ook geïnteresseerd in ...

11-08-2018 08:04

Alles op alles zetten!

Pokémon - Alles op alles zetten!

De mysterieuze Masked Royal en zijn partner Incineroar zijn de sterren tijdens het Koninklijk Gevecht, een Alolan-traditie waarin vier Pokémon het tegen elkaar opnemen. De laatste die overblijft, is de winnaar. Ash ziet het op tv en kan nie...

10-08-2018 09:28

Prinses tegen prinses

Pokémon - Prinses tegen prinses

Misty en Jessie doen mee aan de koninginnenwedstrijd van het Prinses Festival. Ash en Brock lenen Misty hun Pokémon voor het gevecht en Jessie krijgt lik op stuk, ondanks de inzet van een van haar eigen nieuwe Pokémon.

09-08-2018 09:28

Het geheimzinnige fokcentrum

Pokémon - Het geheimzinnige fokcentrum

Ash en de rest besluiten om het fokcentrum te bezoeken dat ze in een reclame hebben gezien. Het centrum blijkt een dekmantel te zijn voor een duivels plan van de Team Rocket-leden Butch en Cassidy, oude rivalen van Jessie en James.

08-08-2018 09:29

Het pittige Pokémon-examen

Pokémon - Het pittige Pokémon-examen

Ash beseft dat hij al een tijdje geen Gym Badges meer heeft gewonnen en doet mee aan het Pokémon League Toelatingsexamen. Dit is een mooie kans om te bewijzen dat hij alles in zich heeft om Pokémon Meester te worden.

07-08-2018 09:29

paparazzi

Pokémon - paparazzi

Ash en zijn vrienden ontmoeten tijdens een korte lunchpauze Todd Snap, een Pokémon-fotograaf die probeert een perfect plaatje te schieten van Pikachu.

06-08-2018 09:32

De zaak van de K-9 Eenheid!

Pokémon - De zaak van de K-9 Eenheid!

Onze helden gaan voor een speciale training mee met agent Jenny en de Growlithe die bij de politie werkt. Ze hopen de vechttechnieken van Pikachu te verbeteren.

05-08-2018 08:10

Alles op alles zetten!

Pokémon - Alles op alles zetten!

De mysterieuze Masked Royal en zijn partner Incineroar zijn de sterren tijdens het Koninklijk Gevecht, een Alolan-traditie waarin vier Pokémon het tegen elkaar opnemen. De laatste die overblijft, is de winnaar. Ash ziet het op tv en kan nie...

04-08-2018 08:05

Je ware aard tonen!

Pokémon - Je ware aard tonen!

Team Rocket komt een Alolan Meowth tegen en Jessie en Meowth bewonderen zijn slimme houding. Maar onze Meowth weet uit ervaring dat deze dubbelganger er alleen maar op uit is om op de eerste plaats te komen. Meowth is er niet blij mee dat J...

03-08-2018 09:27

De geheimzinnige tuin van Bulbasaur

Pokémon - De geheimzinnige tuin van Bulbasaur

Tijdens een gevecht met een Rhyhorn begint de bol op de rug van Bulbasaur te gloeien. Ash brengt hem meteen naar een Pokémon Center. Daar ontdekken ze dat Bulbasaur niet ziek is, maar op het punt staat om te evolueren.

02-08-2018 09:28

Voor wie is Togepi?

Pokémon - Voor wie is Togepi?

Bij het verlaten van het Pokémon Center gissen onze helden naar wat er uit het Pokémon-ei van Ash zal komen. Vlakbij zit Team Rocket te broeden op een nieuw gewaagd plan om het ei te stelen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pokémon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pokémon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pokémon bij Pokémon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pokémon. Heb je een uitzending van Pokémon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pokémon gemist

Animatieserie over Ash Ketchum. Het is de tiende verjaardag van Ash en hij wil, net als vele 10-jarigen in de Kanto-regio, een Pokémon-trainer worden!

Uitzending gemist van Pokémon? Hier kun je alle uitzendingen van Pokémon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 221
  • Laatste uitzending op 16-08-2018 om 09:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord