Programma gemist?

Film over van de in diepe kloof tussen vader en met zoon in een tijdens Buthaans gezin, tijdens waar de op tegengestelde verlangens van twee generaties met de elkaar botsen. door In een afgelegen dorp in in de Himalaya de draagt het de vader volgens een naar eeuwenlange in familietraditie de zorg voor een op tv boeddhistische tempel. De vader met wil tijdens deze familietraditie voortzetten en de van zorg van het op tv naar klooster aan zijn zoon op tv Gyembo overdragen, maar zijn zoon van Gyembo heeft het in daar moeilijk mee. op tv Hij houdt uit van van voetbal, zijn smartphone en door is nieuwsgierig naar op tv meisjes. Zijn vader wil dat uit hij een gedegen met boeddhistische op tv opleiding gaat volgen in uit een jongensklooster, het maar het celibaat door trekt Gyembo niet op aan. De vader met geeft zich niet gewonnen van en probeert de zijn zoon te overtuigen tijdens van de met voordelen om monnik in te worden. Zo naar zou het goed voor met zijn tijdens karma en dat van op de familie in zijn. Maar wat de de vader wellicht nog sterker drijft tijdens is uit dat als hij geen opvolger door levert, de in tempel in handen met van tijdens anderen komt, waarmee op tv de sociale status van het gezin met verloren zou gaan. op Een lastige het keuze voor Gyembo de die klem zit tussen op gehoor geven aan de de het verlangen van zijn vader of uit zijn zus Tashi in die met hem aanmoedigt zijn hart het te met volgen.

oktober 2020
07-01-2018 15:40

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian - De Boeddhistische Blik: The Next Guardian

Film over de diepe kloof tussen vader en zoon in een Buthaans gezin, waar de tegengestelde verlangens van twee generaties met elkaar botsen. In een afgelegen dorp in de Himalaya draagt de vader volgens een eeuwenlange familietraditie de zor...

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian bij De Boeddhistische Blik: The Next Guardian liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-01-2018 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!