Programma gemist?

Film in over de diepe kloof van tussen vader de en zoon de in een Buthaans gezin, naar waar de tegengestelde op tv verlangens van twee generaties met de elkaar botsen. In uit door een afgelegen dorp in de Himalaya van draagt op tv de vader volgens het een eeuwenlange familietraditie de zorg op voor het een boeddhistische het tempel. De vader wil deze familietraditie een voortzetten door en de zorg van met het uit klooster aan zijn zoon Gyembo overdragen, het uit maar zijn zoon Gyembo heeft het uit daar moeilijk de mee. door Hij houdt van uit voetbal, zijn smartphone en is nieuwsgierig een naar meisjes. door Zijn vader wil dat de hij een gedegen de boeddhistische opleiding gaat een volgen in op een op tv jongensklooster, maar het celibaat trekt de Gyembo door niet aan. De vader op geeft zich niet gewonnen van en probeert tijdens zijn zoon te het overtuigen van de voordelen om van met monnik te worden. Zo zou in het goed de voor zijn karma en dat een een van de familie zijn. Maar wat het de in vader wellicht nog sterker de drijft met is dat als hij geen opvolger van levert, de tempel de in handen van van anderen komt, op waarmee de sociale het status van het gezin de verloren zou het gaan. door Een lastige keuze voor Gyembo op tv die op klem zit tussen van gehoor geven aan het verlangen naar van uit zijn vader of zijn zus Tashi door een die hem aanmoedigt zijn hart te het door volgen.

oktober 2021
07-01-2018 15:40

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian - De Boeddhistische Blik: The Next Guardian

Film over de diepe kloof tussen vader en zoon in een Buthaans gezin, waar de tegengestelde verlangens van twee generaties met elkaar botsen. In een afgelegen dorp in de Himalaya draagt de vader volgens een eeuwenlange familietraditie de zor...

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian bij De Boeddhistische Blik: The Next Guardian liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-01-2018 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!