Programma gemist?

Film tijdens over de diepe kloof op tussen vader en zoon naar in een tijdens Buthaans gezin, waar een de tegengestelde tijdens verlangens van twee generaties tijdens met elkaar botsen. In met naar een afgelegen dorp in de Himalaya in naar draagt de vader door volgens een eeuwenlange familietraditie de zorg op tv op voor een boeddhistische tempel. De van vader wil van deze familietraditie voortzetten en de de zorg van met het klooster het aan zijn zoon Gyembo van overdragen, met maar zijn zoon Gyembo door heeft het op daar moeilijk mee. Hij houdt op van het voetbal, zijn smartphone en door is nieuwsgierig naar meisjes. op Zijn vader wil dat door hij met een gedegen tijdens boeddhistische opleiding gaat met volgen in een jongensklooster, maar door het celibaat van trekt Gyembo niet in aan. De vader geeft zich van niet uit gewonnen en probeert zijn zoon uit te overtuigen uit van de voordelen om een door monnik te worden. Zo door zou het goed voor uit zijn karma en op tv dat van de een familie zijn. Maar uit wat de vader op tv wellicht met nog sterker drijft is dat in als op tv hij geen opvolger levert, van de tempel in van handen van anderen komt, het waarmee de sociale het status van het het gezin verloren het zou gaan. Een lastige het keuze van voor Gyembo die klem het zit tussen gehoor geven aan het het door verlangen van zijn het vader of uit zijn zus Tashi die hem aanmoedigt uit zijn in hart te de volgen.

juni 2021
07-01-2018 15:40

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian - De Boeddhistische Blik: The Next Guardian

Film over de diepe kloof tussen vader en zoon in een Buthaans gezin, waar de tegengestelde verlangens van twee generaties met elkaar botsen. In een afgelegen dorp in de Himalaya draagt de vader volgens een eeuwenlange familietraditie de zor...

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian bij De Boeddhistische Blik: The Next Guardian liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-01-2018 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!