Programma gemist?

Film een over de diepe een kloof tussen vader naar en zoon in een Buthaans de gezin, waar op de tegengestelde de verlangens van twee van generaties met uit elkaar botsen. In uit een afgelegen dorp in de met Himalaya draagt de een vader volgens in een eeuwenlange familietraditie de een zorg voor tijdens een boeddhistische tempel. De vader een van wil deze familietraditie voortzetten en de de zorg in van het klooster op tv aan zijn naar zoon Gyembo overdragen, maar met zijn zoon Gyembo heeft van het daar moeilijk door mee. Hij houdt op van voetbal, zijn smartphone naar en is nieuwsgierig in naar meisjes. een Zijn vader het wil dat hij een gedegen van boeddhistische uit opleiding gaat door volgen in een jongensklooster, maar het van celibaat trekt Gyembo tijdens niet aan. De een vader geeft uit zich niet gewonnen uit en probeert zijn op tv zoon te overtuigen van op met de voordelen om monnik met te worden. Zo met zou het goed voor op zijn uit karma en dat van de familie met zijn. op tv Maar wat de van vader wellicht nog tijdens sterker drijft is dat als het hij op tv geen opvolger uit levert, de tempel in handen van van anderen komt, het waarmee de sociale door status in van het gezin verloren van zou gaan. Een lastige naar keuze voor Gyembo die door met klem zit tussen gehoor de geven aan het de verlangen van de zijn vader of op tv zijn zus Tashi die de hem aanmoedigt een zijn hart te tijdens volgen.

mei 2020
07-01-2018 15:40

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian - De Boeddhistische Blik: The Next Guardian

Film over de diepe kloof tussen vader en zoon in een Buthaans gezin, waar de tegengestelde verlangens van twee generaties met elkaar botsen. In een afgelegen dorp in de Himalaya draagt de vader volgens een eeuwenlange familietraditie de zor...

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian bij De Boeddhistische Blik: The Next Guardian liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-01-2018 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!