Programma gemist?

Film over op tv de diepe kloof tussen van vader en het zoon in een Buthaans in gezin, waar de met op tv tegengestelde verlangens van twee generaties met tijdens het elkaar botsen. In het een afgelegen dorp in in de Himalaya draagt de vader door volgens naar een eeuwenlange familietraditie de zorg naar voor een boeddhistische uit op tv tempel. De vader wil van deze familietraditie voortzetten en de met zorg van het naar klooster aan zijn door zoon een Gyembo overdragen, de maar zijn zoon Gyembo heeft op het daar moeilijk mee. op met Hij houdt van voetbal, uit zijn smartphone en is nieuwsgierig op met naar meisjes. Zijn tijdens vader wil dat hij een op gedegen boeddhistische opleiding door gaat volgen in een van tijdens jongensklooster, maar het celibaat door trekt Gyembo niet op aan. De vader geeft naar zich niet in gewonnen en probeert zijn zoon met te overtuigen van naar de tijdens voordelen om monnik door te worden. de Zo zou het een goed voor zijn karma en dat met van een de familie zijn. Maar wat tijdens door de vader wellicht nog het sterker drijft het is dat als hij geen een opvolger de levert, de tempel in handen van naar anderen een komt, waarmee de sociale status in van het gezin in het verloren zou gaan. Een met lastige keuze voor Gyembo van die naar klem zit tussen gehoor geven aan door op tv het verlangen van zijn vader van of zijn met zus Tashi naar die hem aanmoedigt zijn hart met te tijdens volgen.

maart 2021
07-01-2018 15:40

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian - De Boeddhistische Blik: The Next Guardian

Film over de diepe kloof tussen vader en zoon in een Buthaans gezin, waar de tegengestelde verlangens van twee generaties met elkaar botsen. In een afgelegen dorp in de Himalaya draagt de vader volgens een eeuwenlange familietraditie de zor...

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian bij De Boeddhistische Blik: The Next Guardian liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-01-2018 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!