Programma gemist?

Film over de op diepe kloof tussen het vader uit en zoon in naar een Buthaans met gezin, waar de tegengestelde verlangens tijdens van twee generaties met met elkaar uit botsen. In een tijdens afgelegen dorp tijdens in de Himalaya door draagt de vader volgens een op eeuwenlange de familietraditie de zorg voor een boeddhistische op het tempel. De vader wil deze de familietraditie tijdens voortzetten en de zorg een van het klooster naar aan zijn zoon Gyembo overdragen, door maar een zijn zoon Gyembo heeft naar het daar door moeilijk mee. Hij houdt in van voetbal, zijn met smartphone en op tv is nieuwsgierig naar meisjes. Zijn in vader wil naar dat naar hij een gedegen boeddhistische opleiding naar gaat de volgen in een jongensklooster, op maar het op tv celibaat trekt Gyembo niet op tv aan. De vader geeft zich een niet gewonnen op en probeert zijn zoon een te met overtuigen van de voordelen het om monnik in te worden. van Zo zou het op tv goed voor zijn karma in en dat van op de familie de zijn. Maar wat de vader wellicht een nog sterker uit drijft is dat op tv als hij geen opvolger van het levert, de tempel in handen in van anderen op komt, waarmee de sociale uit status van door het gezin verloren het zou gaan. Een lastige door keuze voor Gyembo met die klem door zit tussen gehoor geven aan een het verlangen van van zijn vader of de zijn door zus Tashi die op hem aanmoedigt zijn hart te in een volgen.

februari 2020
07-01-2018 15:40

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian - De Boeddhistische Blik: The Next Guardian

Film over de diepe kloof tussen vader en zoon in een Buthaans gezin, waar de tegengestelde verlangens van twee generaties met elkaar botsen. In een afgelegen dorp in de Himalaya draagt de vader volgens een eeuwenlange familietraditie de zor...

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian bij De Boeddhistische Blik: The Next Guardian liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-01-2018 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!