Programma gemist?

Film op tv over de diepe kloof in tussen vader naar en zoon in een Buthaans een gezin, waar de met tegengestelde verlangens van een twee generaties met in naar elkaar botsen. In een afgelegen op dorp in de Himalaya naar draagt door de vader in volgens een eeuwenlange op familietraditie de zorg de voor een boeddhistische tempel. De naar vader wil deze door familietraditie voortzetten het en de zorg van het op klooster aan op zijn zoon Gyembo met overdragen, maar zijn op zoon Gyembo op tv heeft het met daar moeilijk mee. Hij houdt op van voetbal, op zijn smartphone en is nieuwsgierig het naar in meisjes. Zijn op vader wil dat hij met een gedegen boeddhistische met opleiding gaat volgen in op tv een uit jongensklooster, maar het celibaat trekt tijdens Gyembo van niet aan. De het vader geeft zich niet gewonnen en op probeert naar zijn zoon te overtuigen op van de voordelen om naar monnik te worden. de Zo zou op het op goed voor zijn karma en op tv dat van de familie op zijn. door Maar wat een de vader wellicht nog sterker op drijft is dat als naar hij naar geen opvolger levert, de tempel met tijdens in handen van van anderen komt, waarmee de sociale in status van het op gezin verloren zou gaan. in Een met lastige keuze voor uit Gyembo die klem op tv zit tussen van gehoor geven aan het in verlangen van zijn van vader of door zijn zus Tashi die uit hem aanmoedigt zijn hart een te uit volgen.

april 2021
07-01-2018 15:40

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian - De Boeddhistische Blik: The Next Guardian

Film over de diepe kloof tussen vader en zoon in een Buthaans gezin, waar de tegengestelde verlangens van twee generaties met elkaar botsen. In een afgelegen dorp in de Himalaya draagt de vader volgens een eeuwenlange familietraditie de zor...

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian bij De Boeddhistische Blik: The Next Guardian liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: The Next Guardian gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: The Next Guardian kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-01-2018 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!