Programma gemist?

Special rond Josef van Fritzl, die een onlangs tijdens op zijn proces het bekende schuldig te op zijn aan mishandeling, op tv verkrachting en moord. Fritzl werd de vorig jaar met opgepakt, omdat hij zijn bloedeigen van dochter van 24 jaar lang heeft met opgesloten in een in kelder, waar hij haar op tv verwaarloosde en van misbruikte uit en op die manier van zeven kinderen bij haar verwekte. het een Wat gebeurt er nu met op Josef en met hoe vergaat het het zijn familie?

Special rond op het door proces van Josef Fritzl, van met de allerlaatste informatie het over de gruweldaden en door het tijdens schokkende verleden van met de Oostenrijkse horroropa. met Fritzl werd vorig met jaar opgepakt omdat in hij van zijn bloedeigen dochter tijdens 24 jaar lang uit heeft opgesloten in een kelder, waar van door hij haar verwaarloosdeen misbruikte en de op naar die manier zeven kinderen bij van haar een verwerkte.

Special over het het proces van op tv Josef met Fritzl, met de allerlaatste informatie over het de gruweldaden en naar een het schokkende verleden van het de Oostenrijkse in horroropa. Fritzl werd vorig op jaar opgepakt de omdat hij zijn bloedeigen dochter de uit 24 jaar lang heeft opgesloten in uit een een kelder, waar hij haar verwaarloosde, naar in misbruikte en zeven in kinderen bij haar op verwerkte.

november 2020
02-04-2009 23:45

Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Special rond Josef Fritzl, die onlangs tijdens zijn proces bekende schuldig te zijn aan mishandeling, verkrachting en moord. Fritzl werd vorig jaar opgepakt, omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opgesloten in een kelder, waa...

13-03-2009 07:46

Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Special rond het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

06-03-2009 00:00

Het proces van de eeuw begint

Horroropa Josef Fritzl - Het proces van de eeuw begint

Special over het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

Horroropa Josef Fritzl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Horroropa Josef Fritzl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Horroropa Josef Fritzl bij Horroropa Josef Fritzl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Horroropa Josef Fritzl. Heb je een uitzending van Horroropa Josef Fritzl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Horroropa Josef Fritzl gemist

Uitzending gemist van Horroropa Josef Fritzl? Hier kun je alle uitzendingen van Horroropa Josef Fritzl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-04-2009 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!