Programma gemist?

Special naar rond Josef Fritzl, naar die onlangs tijdens tijdens zijn proces bekende schuldig te in op zijn aan mishandeling, verkrachting en moord. van Fritzl werd tijdens vorig op tv jaar opgepakt, omdat de hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar tijdens lang heeft opgesloten uit in een in kelder, waar op hij haar verwaarloosde en misbruikte een en op door die uit manier zeven kinderen bij haar verwekte. door het Wat gebeurt er nu met Josef met en hoe vergaat tijdens het zijn tijdens familie?

Special naar rond het proces van Josef op tv Fritzl, met de een allerlaatste informatie uit over met de gruweldaden en het schokkende op tv verleden in van de Oostenrijkse door horroropa. Fritzl werd vorig met jaar opgepakt omdat naar hij zijn bloedeigen door dochter een 24 jaar lang heeft in opgesloten in een kelder, het waar hij haar verwaarloosdeen de misbruikte en uit op die manier zeven door kinderen bij haar tijdens in verwerkte.

Special over het op proces van door Josef Fritzl, met de in allerlaatste van informatie over de gruweldaden en tijdens het door schokkende verleden van uit de Oostenrijkse horroropa. op Fritzl werd vorig jaar op tv opgepakt de omdat hij in zijn bloedeigen dochter 24 naar jaar lang heeft de opgesloten in een kelder, waar tijdens hij haar door verwaarloosde, misbruikte en naar zeven kinderen bij haar een het verwerkte.

november 2019
02-04-2009 23:45

Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Special rond Josef Fritzl, die onlangs tijdens zijn proces bekende schuldig te zijn aan mishandeling, verkrachting en moord. Fritzl werd vorig jaar opgepakt, omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opgesloten in een kelder, waa...

13-03-2009 07:46

Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Special rond het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

06-03-2009 00:00

Het proces van de eeuw begint

Horroropa Josef Fritzl - Het proces van de eeuw begint

Special over het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

Horroropa Josef Fritzl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Horroropa Josef Fritzl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Horroropa Josef Fritzl bij Horroropa Josef Fritzl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Horroropa Josef Fritzl. Heb je een uitzending van Horroropa Josef Fritzl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Horroropa Josef Fritzl gemist

Uitzending gemist van Horroropa Josef Fritzl? Hier kun je alle uitzendingen van Horroropa Josef Fritzl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-04-2009 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!