Programma gemist?

Special rond Josef met Fritzl, die door onlangs tijdens zijn proces het bekende schuldig te op zijn door aan mishandeling, het verkrachting en moord. Fritzl op werd vorig jaar opgepakt, door omdat hij zijn bloedeigen van dochter tijdens 24 jaar lang met heeft opgesloten in een kelder, tijdens waar de hij haar door verwaarloosde en misbruikte de en op die manier het zeven kinderen bij haar verwekte. van Wat op gebeurt er de nu met Josef het en hoe vergaat het op tv zijn familie?

Special rond de het proces naar van Josef Fritzl, met de de allerlaatste informatie door over van de gruweldaden en het schokkende verleden van van de van Oostenrijkse horroropa. op Fritzl werd een vorig jaar opgepakt door omdat hij zijn met bloedeigen dochter op tv 24 jaar lang heeft opgesloten in het een door kelder, waar hij haar naar verwaarloosdeen met misbruikte en op die manier zeven de kinderen op tv bij haar het verwerkte.

Special van over het proces van op tv Josef Fritzl, met de naar van allerlaatste informatie over de gruweldaden en een de het schokkende verleden van het de Oostenrijkse horroropa. tijdens Fritzl uit werd vorig jaar op opgepakt omdat hij de zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang op tv in heeft opgesloten in een kelder, met waar naar hij haar verwaarloosde, misbruikte van en zeven kinderen bij naar haar een verwerkte.

juni 2021
02-04-2009 23:45

Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Special rond Josef Fritzl, die onlangs tijdens zijn proces bekende schuldig te zijn aan mishandeling, verkrachting en moord. Fritzl werd vorig jaar opgepakt, omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opgesloten in een kelder, waa...

13-03-2009 07:46

Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Special rond het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

06-03-2009 00:00

Het proces van de eeuw begint

Horroropa Josef Fritzl - Het proces van de eeuw begint

Special over het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

Horroropa Josef Fritzl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Horroropa Josef Fritzl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Horroropa Josef Fritzl bij Horroropa Josef Fritzl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Horroropa Josef Fritzl. Heb je een uitzending van Horroropa Josef Fritzl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Horroropa Josef Fritzl gemist

Uitzending gemist van Horroropa Josef Fritzl? Hier kun je alle uitzendingen van Horroropa Josef Fritzl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-04-2009 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!