Programma gemist?

Special rond Josef met Fritzl, in die onlangs tijdens de zijn proces bekende op schuldig te zijn in aan mishandeling, verkrachting de en moord. Fritzl werd vorig een jaar opgepakt, op tv omdat hij zijn van bloedeigen dochter met 24 jaar lang op tv heeft opgesloten in een naar kelder, waar een hij haar verwaarloosde op en misbruikte tijdens en op die van manier zeven kinderen het bij haar verwekte. Wat gebeurt er een nu met met Josef en hoe door vergaat het zijn naar familie?

Special rond het het proces van Josef een Fritzl, met de het allerlaatste informatie naar over de gruweldaden en in het schokkende een verleden van de in Oostenrijkse met horroropa. Fritzl werd vorig jaar op opgepakt op tv omdat hij van zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang de heeft opgesloten in met een het kelder, waar hij haar op verwaarloosdeen misbruikte van en op op die manier zeven kinderen bij tijdens haar naar verwerkte.

Special over door het proces van Josef in een Fritzl, met de in allerlaatste informatie over de uit gruweldaden en het door schokkende verleden een van de Oostenrijkse de horroropa. Fritzl werd vorig jaar uit van opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter een uit 24 jaar lang het heeft opgesloten in een tijdens kelder, waar hij tijdens haar verwaarloosde, de misbruikte en zeven kinderen bij haar door een verwerkte.

maart 2021
02-04-2009 23:45

Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Special rond Josef Fritzl, die onlangs tijdens zijn proces bekende schuldig te zijn aan mishandeling, verkrachting en moord. Fritzl werd vorig jaar opgepakt, omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opgesloten in een kelder, waa...

13-03-2009 07:46

Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Special rond het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

06-03-2009 00:00

Het proces van de eeuw begint

Horroropa Josef Fritzl - Het proces van de eeuw begint

Special over het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

Horroropa Josef Fritzl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Horroropa Josef Fritzl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Horroropa Josef Fritzl bij Horroropa Josef Fritzl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Horroropa Josef Fritzl. Heb je een uitzending van Horroropa Josef Fritzl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Horroropa Josef Fritzl gemist

Uitzending gemist van Horroropa Josef Fritzl? Hier kun je alle uitzendingen van Horroropa Josef Fritzl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-04-2009 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!