Programma gemist?

Special met rond Josef een Fritzl, die onlangs van tijdens zijn proces bekende naar schuldig te de zijn aan mishandeling, verkrachting tijdens en moord. tijdens Fritzl werd vorig jaar opgepakt, omdat van hij het zijn bloedeigen dochter 24 van jaar met lang heeft opgesloten in een kelder, door waar hij op haar verwaarloosde en misbruikte tijdens en op de die op manier zeven kinderen tijdens bij haar verwekte. Wat gebeurt van er nu met met Josef en hoe op tv vergaat het zijn een familie?

Special rond tijdens het een proces van Josef van Fritzl, met de allerlaatste informatie op tv over de de gruweldaden en het naar schokkende verleden van de Oostenrijkse tijdens horroropa. in Fritzl de werd vorig jaar opgepakt omdat hij op tv zijn bloedeigen door dochter uit 24 jaar lang tijdens heeft opgesloten in het een kelder, waar naar hij haar verwaarloosdeen misbruikte een en op die manier een zeven kinderen een bij haar uit verwerkte.

Special over het op tv proces van een Josef Fritzl, met op de allerlaatste informatie het over de gruweldaden op en het door schokkende verleden van de uit Oostenrijkse horroropa. Fritzl de werd vorig jaar de opgepakt omdat hij door tijdens zijn bloedeigen dochter in 24 jaar lang heeft opgesloten naar in van een kelder, waar hij naar haar verwaarloosde, in misbruikte en zeven kinderen bij haar van met verwerkte.

maart 2020
02-04-2009 23:45

Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Special rond Josef Fritzl, die onlangs tijdens zijn proces bekende schuldig te zijn aan mishandeling, verkrachting en moord. Fritzl werd vorig jaar opgepakt, omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opgesloten in een kelder, waa...

13-03-2009 07:46

Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Special rond het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

06-03-2009 00:00

Het proces van de eeuw begint

Horroropa Josef Fritzl - Het proces van de eeuw begint

Special over het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

Horroropa Josef Fritzl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Horroropa Josef Fritzl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Horroropa Josef Fritzl bij Horroropa Josef Fritzl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Horroropa Josef Fritzl. Heb je een uitzending van Horroropa Josef Fritzl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Horroropa Josef Fritzl gemist

Uitzending gemist van Horroropa Josef Fritzl? Hier kun je alle uitzendingen van Horroropa Josef Fritzl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-04-2009 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!