Programma gemist?

Special rond in Josef Fritzl, die onlangs door tijdens zijn proces een op bekende schuldig te in zijn aan mishandeling, verkrachting en moord. de Fritzl werd op vorig jaar opgepakt, omdat door hij zijn bloedeigen in dochter 24 naar jaar de lang heeft opgesloten in een in kelder, waar hij haar het verwaarloosde en het misbruikte en op die door manier naar zeven kinderen bij in haar verwekte. Wat gebeurt er uit nu met met Josef en van hoe vergaat de het zijn familie?

Special in rond het proces met van Josef Fritzl, met de de allerlaatste in informatie over de gruweldaden de en het het schokkende verleden door van de Oostenrijkse horroropa. met Fritzl werd vorig jaar het met opgepakt omdat hij zijn bloedeigen de dochter 24 jaar in lang heeft naar opgesloten in een kelder, door waar hij haar verwaarloosdeen op tv misbruikte en tijdens op die een manier zeven kinderen bij haar naar de verwerkte.

Special uit over het proces van van Josef Fritzl, met met de allerlaatste op tv informatie over de gruweldaden op tv en het de schokkende verleden van de in Oostenrijkse horroropa. Fritzl op tv werd vorig door jaar opgepakt omdat hij een met zijn bloedeigen dochter 24 jaar op tv lang heeft opgesloten de in een naar kelder, waar op hij haar verwaarloosde, misbruikte en van zeven kinderen bij haar op tv de verwerkte.

augustus 2020
02-04-2009 23:45

Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Special rond Josef Fritzl, die onlangs tijdens zijn proces bekende schuldig te zijn aan mishandeling, verkrachting en moord. Fritzl werd vorig jaar opgepakt, omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opgesloten in een kelder, waa...

13-03-2009 07:46

Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Special rond het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

06-03-2009 00:00

Het proces van de eeuw begint

Horroropa Josef Fritzl - Het proces van de eeuw begint

Special over het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

Horroropa Josef Fritzl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Horroropa Josef Fritzl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Horroropa Josef Fritzl bij Horroropa Josef Fritzl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Horroropa Josef Fritzl. Heb je een uitzending van Horroropa Josef Fritzl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Horroropa Josef Fritzl gemist

Uitzending gemist van Horroropa Josef Fritzl? Hier kun je alle uitzendingen van Horroropa Josef Fritzl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-04-2009 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!