Programma gemist?

Special in rond Josef Fritzl, die in onlangs tijdens van zijn proces van bekende schuldig te zijn naar aan mishandeling, verkrachting en moord. tijdens in Fritzl werd vorig tijdens jaar opgepakt, omdat hij zijn bloedeigen het dochter de 24 jaar lang heeft opgesloten tijdens op tv in een kelder, waar hij door haar op verwaarloosde en misbruikte en op met die manier zeven de kinderen met bij haar verwekte. Wat gebeurt van er nu met Josef naar en hoe vergaat op tv het zijn tijdens familie?

Special op rond het proces van het Josef Fritzl, met de een allerlaatste het informatie over de gruweldaden het en het schokkende het verleden naar van de Oostenrijkse horroropa. de Fritzl werd vorig jaar met opgepakt omdat hij in de zijn bloedeigen dochter 24 tijdens jaar lang tijdens heeft opgesloten in een kelder, uit waar hij haar een verwaarloosdeen van misbruikte en op die manier zeven een kinderen bij haar in van verwerkte.

Special een over het proces op van Josef Fritzl, tijdens met de allerlaatste informatie de over op tv de gruweldaden en tijdens het schokkende verleden van de Oostenrijkse met op horroropa. Fritzl werd vorig jaar tijdens opgepakt omdat hij naar zijn bloedeigen door dochter 24 jaar in lang heeft opgesloten op in een kelder, tijdens waar hij haar verwaarloosde, tijdens het misbruikte en zeven door kinderen bij haar de verwerkte.

april 2021
02-04-2009 23:45

Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Special rond Josef Fritzl, die onlangs tijdens zijn proces bekende schuldig te zijn aan mishandeling, verkrachting en moord. Fritzl werd vorig jaar opgepakt, omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opgesloten in een kelder, waa...

13-03-2009 07:46

Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Special rond het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

06-03-2009 00:00

Het proces van de eeuw begint

Horroropa Josef Fritzl - Het proces van de eeuw begint

Special over het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

Horroropa Josef Fritzl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Horroropa Josef Fritzl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Horroropa Josef Fritzl bij Horroropa Josef Fritzl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Horroropa Josef Fritzl. Heb je een uitzending van Horroropa Josef Fritzl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Horroropa Josef Fritzl gemist

Uitzending gemist van Horroropa Josef Fritzl? Hier kun je alle uitzendingen van Horroropa Josef Fritzl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-04-2009 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!