Programma gemist?

Special rond door Josef Fritzl, die het onlangs tijdens zijn het proces bekende in schuldig te zijn aan mishandeling, op tv verkrachting een en moord. Fritzl werd van vorig jaar opgepakt, op omdat hij een zijn bloedeigen een dochter 24 jaar lang heeft met opgesloten in een kelder, van waar hij van haar van verwaarloosde en misbruikte en op in die manier zeven kinderen in bij haar tijdens verwekte. Wat gebeurt er op tv de nu met Josef en hoe vergaat de het het zijn familie?

Special de rond het proces van uit Josef Fritzl, met de naar allerlaatste uit informatie over de naar gruweldaden en het schokkende verleden het van een de Oostenrijkse horroropa. door Fritzl werd vorig uit jaar opgepakt omdat de hij zijn de bloedeigen dochter een 24 jaar lang heeft opgesloten in op een kelder, waar uit van hij haar verwaarloosdeen misbruikte en op op die manier het zeven in kinderen bij haar op tv verwerkte.

Special over in het proces de van Josef met Fritzl, met de allerlaatste informatie het over uit de gruweldaden en het schokkende in verleden van de de Oostenrijkse horroropa. de Fritzl het werd vorig jaar naar opgepakt omdat hij zijn een bloedeigen dochter 24 in jaar lang heeft een opgesloten in een door kelder, waar hij uit haar verwaarloosde, misbruikte door en zeven kinderen bij een haar tijdens verwerkte.

september 2020
02-04-2009 23:45

Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Joseph Fritzl: hoe gaat het nu verder?

Special rond Josef Fritzl, die onlangs tijdens zijn proces bekende schuldig te zijn aan mishandeling, verkrachting en moord. Fritzl werd vorig jaar opgepakt, omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opgesloten in een kelder, waa...

13-03-2009 07:46

Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Horroropa Josef Fritzl - Horror-opa Josef Fritzl: nieuwe onthullingen van vandaag

Special rond het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

06-03-2009 00:00

Het proces van de eeuw begint

Horroropa Josef Fritzl - Het proces van de eeuw begint

Special over het proces van Josef Fritzl, met de allerlaatste informatie over de gruweldaden en het schokkende verleden van de Oostenrijkse horroropa. Fritzl werd vorig jaar opgepakt omdat hij zijn bloedeigen dochter 24 jaar lang heeft opg...

Horroropa Josef Fritzl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Horroropa Josef Fritzl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Horroropa Josef Fritzl bij Horroropa Josef Fritzl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Horroropa Josef Fritzl. Heb je een uitzending van Horroropa Josef Fritzl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Horroropa Josef Fritzl gemist

Uitzending gemist van Horroropa Josef Fritzl? Hier kun je alle uitzendingen van Horroropa Josef Fritzl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-04-2009 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!