Programma gemist?

Documentaire uit over de door palingvisserij in Nederland. We op volgen de door palingvissers Gerard Heimensen, tijdens Bram van Wijk, door Freerk Visserman en Theo op van der op Zande, die met moeite het hoofd uit boven de water kunnen een houden.

Documentaire over uit de palingvisserij in op tv Nederland. in We volgen de palingvissers Gerard Heimensen, van Bram van Wijk, op tv Freerk Visserman en een Theo van van der Zande, die van met het moeite het hoofd boven op tv water kunnen het houden.

juli 2020
13-01-2018 13:58

Afl. 1

Palingvissers 2.0 - Afl. 1

Documentaire over de palingvisserij in Nederland. We volgen de palingvissers Gerard Heimensen, Bram van Wijk, Freerk Visserman en Theo van der Zande, die met moeite het hoofd boven water kunnen houden.

07-01-2018 14:00

Afl. 1

Palingvissers 2.0 - Afl. 1

Documentaire over de palingvisserij in Nederland. We volgen de palingvissers Gerard Heimensen, Bram van Wijk, Freerk Visserman en Theo van der Zande, die met moeite het hoofd boven water kunnen houden.

Palingvissers 2.0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Palingvissers 2.0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Palingvissers 2.0 bij Palingvissers 2.0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Palingvissers 2.0. Heb je een uitzending van Palingvissers 2.0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Palingvissers 2.0 gemist

Documentaire over de palingvisserij in Nederland. De palingstand in de binnenwateren is de laatste dertig jaar enorm teruggelopen. In 1980 zaten onze meren, polders en rivieren nog vol met paling. Daarvan is in 2017 nog slechts één procent over. Een handjevol palingvissers probeert het hoofd boven water te houden. We volgen de palingvissers Gerard Heimensen, Bram van Wijk, Freerk Visserman en Theo van der Zande. Hoe gaan zij om met de bedreiging van hun inkomsten én de paling?

Uitzending gemist van Palingvissers 2.0? Hier kun je alle uitzendingen van Palingvissers 2.0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-01-2018 om 13:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!