Programma gemist?

Aflevering 4 van - Een boomhut op tv heeft iets magisch. in Het is een plek tijdens waar het je je met lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan een ravotten en naar die doet denken aan je in op tv kindertijd. Het gevoel van het iets creëren, het zoeken door naar een door geschikte plek, het juiste de materiaal bij elkaar van scharrelen van en de inrichting de natuurlijk. Boomhut XXL haalt dit gevoel de terug, maar dan het in naar het kwadraat! In van dit nieuwe programma dagen wij uit creatieve een teams uit om de de meest unieke, bijzondere met boomhut van een Nederland te op tv ontwerpen én te tijdens bouwen.

Aflevering door 3 - Een in boomhut heeft het iets magisch. Het is een door plek waar je je in lekker een kan terugtrekken, het onbezonnen kan ravotten en die tijdens doet denken aan je naar kindertijd. Het gevoel van van een iets creëren, het de zoeken naar een met geschikte plek, in het juiste materiaal met bij elkaar scharrelen en de de inrichting uit natuurlijk. Boomhut XXL haalt dit van gevoel terug, maar op tv dan in op tv het kwadraat! door In dit nieuwe van programma dagen wij creatieve teams uit het om de op tv meest unieke, bijzondere boomhut in van Nederland op te ontwerpen uit én te het bouwen.

Aflevering 2 - met Een door boomhut heeft iets magisch. Het het is een plek op waar je een je lekker kan terugtrekken, een onbezonnen kan naar ravotten en met die doet denken aan je uit op kindertijd. Het gevoel van iets creëren, tijdens het zoeken tijdens naar een door geschikte plek, het juiste naar materiaal bij elkaar door scharrelen en de een inrichting natuurlijk. Boomhut op XXL haalt op dit gevoel terug, het maar dan in het kwadraat! op In dit nieuwe de van programma dagen wij creatieve teams uit uit om de een meest op tv unieke, bijzondere boomhut van de Nederland te ontwerpen én op te in bouwen.

Een boomhut naar heeft iets magisch. naar Het uit is een plek waar de je je met lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten een en die een doet uit denken aan je kindertijd. Het gevoel met door van iets creëren, het zoeken van naar een tijdens geschikte plek, het met juiste materiaal bij elkaar scharrelen met en in de inrichting het natuurlijk. Boomhut XXL haalt dit gevoel tijdens terug, van maar dan in het de kwadraat. op In dit nieuwe in programma worden creatieve teams uitgedaagd van om de op tv meest unieke, bijzondere van boomhut van Nederland te het ontwerpen én te bouwen. Dit naar avontuur door gaan zij het aan in de tijdens provincie met de meeste monumentale bomen op tv van van Nederland: Drenthe. Vijf campings hebben op tv een perceel ter naar uit beschikking gesteld op hun naar campingterrein waarop vijf duo’s de een de meest prachtige, bijzondere of over het the top boomhut op tv mogen realiseren. tijdens ‘s Lands bekendste boomhuttenbouwer door Rob naar van der Wulp het begeleidt de koppels naar bij het ontwerp de en schiet te hulp waar uit nodig.

maart 2021
28-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 4 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

21-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 3 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

14-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 2 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

07-01-2018 18:30

Nieuw: Boomhut XXL

Boomhut XXL - Nieuw: Boomhut XXL

Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste materiaal bij elka...

Boomhut XXL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boomhut XXL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boomhut XXL bij Boomhut XXL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boomhut XXL. Heb je een uitzending van Boomhut XXL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boomhut XXL gemist

Uitzending gemist van Boomhut XXL? Hier kun je alle uitzendingen van Boomhut XXL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-01-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!