Programma gemist?

Aflevering 4 op tv - Een de boomhut heeft iets tijdens magisch. Het is een naar plek waar je je de lekker uit kan terugtrekken, op onbezonnen kan ravotten en naar die doet denken uit aan je kindertijd. met Het gevoel van iets een creëren, het zoeken een naar een van geschikte plek, het juiste in materiaal bij van elkaar scharrelen en de inrichting op natuurlijk. Boomhut tijdens XXL haalt dit gevoel met terug, maar dan op tv uit in het kwadraat! In dit uit nieuwe programma dagen wij tijdens creatieve teams uit op tv om de van meest in unieke, bijzondere boomhut van tijdens Nederland te ontwerpen naar én te de bouwen.

Aflevering 3 - het door Een boomhut heeft het iets magisch. Het met is een plek waar je je tijdens lekker kan terugtrekken, op onbezonnen kan door ravotten op en die doet denken aan door je in kindertijd. Het gevoel van naar iets creëren, het zoeken op tv naar een geschikte in plek, het juiste materiaal een bij elkaar op tv scharrelen en op de inrichting natuurlijk. Boomhut in XXL haalt een dit gevoel op tv terug, maar dan in het in kwadraat! In dit nieuwe op programma op tv dagen wij creatieve teams uit op op om de meest unieke, bijzondere boomhut het van Nederland te in ontwerpen én te op door bouwen.

Aflevering 2 op tv - uit Een boomhut heeft iets met magisch. Het uit is een plek waar op je je lekker kan van terugtrekken, onbezonnen uit kan ravotten en die doet een denken aan het je kindertijd. Het een gevoel van iets creëren, op tv het een zoeken naar een uit geschikte plek, het juiste op materiaal van bij elkaar scharrelen en de een inrichting natuurlijk. Boomhut XXL de haalt een dit gevoel terug, maar dan het in het kwadraat! een In door dit nieuwe programma het dagen wij creatieve teams uit naar van om de meest unieke, bijzondere op tv boomhut van Nederland te van ontwerpen én uit te met bouwen.

Een door boomhut heeft een iets magisch. Het is op tv een plek waar je je uit lekker kan op terugtrekken, onbezonnen met kan ravotten en een die doet denken aan uit je kindertijd. op tv Het gevoel van iets door creëren, met het zoeken naar een op geschikte plek, het het juiste materiaal bij elkaar scharrelen naar en met de inrichting natuurlijk. Boomhut XXL uit haalt dit van gevoel terug, het maar dan op tv in het kwadraat. In met dit nieuwe van programma worden creatieve van teams uitgedaagd om uit de meest unieke, bijzondere van boomhut van Nederland te ontwerpen de én te bouwen. Dit van avontuur door gaan zij aan in in de provincie met met de met meeste monumentale bomen van Nederland: Drenthe. uit Vijf campings op tv hebben in een perceel ter beschikking gesteld op een naar hun campingterrein waarop vijf duo’s de uit meest prachtige, naar bijzondere of over door the top boomhut in mogen op tv realiseren. ‘s Lands bekendste met boomhuttenbouwer Rob van der Wulp uit begeleidt de koppels op tv bij het naar ontwerp door en schiet te hulp waar in nodig.

oktober 2020
28-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 4 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

21-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 3 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

14-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 2 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

07-01-2018 18:30

Nieuw: Boomhut XXL

Boomhut XXL - Nieuw: Boomhut XXL

Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste materiaal bij elka...

Boomhut XXL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boomhut XXL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boomhut XXL bij Boomhut XXL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boomhut XXL. Heb je een uitzending van Boomhut XXL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boomhut XXL gemist

Uitzending gemist van Boomhut XXL? Hier kun je alle uitzendingen van Boomhut XXL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-01-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!