Programma gemist?

Aflevering met 4 - Een boomhut heeft naar door iets magisch. Het is een plek uit waar je je op tv lekker op kan terugtrekken, onbezonnen naar kan ravotten en die doet op denken aan je naar kindertijd. Het gevoel naar het van iets creëren, van het zoeken naar een geschikte een plek, het van juiste materiaal bij elkaar scharrelen door en de het inrichting met natuurlijk. Boomhut XXL haalt dit een gevoel terug, door maar dan door in het kwadraat! In de dit nieuwe programma dagen wij op tv creatieve teams het uit van om de meest unieke, bijzondere boomhut naar van van Nederland te ontwerpen én door te naar bouwen.

Aflevering 3 - een Een boomhut van heeft iets magisch. tijdens Het is een plek naar waar je op tv je lekker met kan terugtrekken, uit onbezonnen kan ravotten en met die doet denken aan in je kindertijd. Het gevoel op tv op tv van iets creëren, het zoeken op naar het een geschikte plek, het juiste materiaal een op tv bij elkaar scharrelen en de door inrichting natuurlijk. tijdens Boomhut XXL uit haalt dit gevoel terug, uit maar dan in het kwadraat! door In dit uit nieuwe programma dagen op wij van creatieve teams uit om de meest tijdens unieke, bijzondere boomhut door van Nederland tijdens te ontwerpen door én te door bouwen.

Aflevering een 2 - Een boomhut met heeft door iets magisch. Het is een plek uit waar je met je lekker de kan terugtrekken, onbezonnen kan het ravotten het en die doet denken aan je met kindertijd. Het tijdens gevoel tijdens van iets creëren, het zoeken naar door een geschikte plek, van het juiste materiaal op bij door elkaar scharrelen en uit de inrichting natuurlijk. een Boomhut XXL op haalt dit gevoel door terug, maar dan in in het kwadraat! In dit op nieuwe naar programma dagen wij creatieve teams het uit om de meest een unieke, in bijzondere boomhut van Nederland te door ontwerpen én op tv te in bouwen.

Een op tv boomhut heeft iets magisch. Het met is een tijdens plek waar van je je lekker kan terugtrekken, het onbezonnen naar kan ravotten de en die doet denken aan tijdens je kindertijd. Het gevoel het de van iets creëren, het zoeken een naar een een geschikte plek, het juiste van materiaal het bij elkaar scharrelen en de in inrichting in natuurlijk. Boomhut XXL haalt tijdens dit gevoel terug, op tv maar dan in het tijdens kwadraat. In dit nieuwe in van programma worden creatieve teams uitgedaagd op tv om de tijdens meest unieke, met bijzondere boomhut van Nederland te naar ontwerpen op tv én te bouwen. Dit avontuur op gaan zij van aan in de provincie op tv met de met meeste monumentale bomen van Nederland: Drenthe. uit met Vijf campings hebben een perceel ter tijdens beschikking gesteld op met op hun campingterrein waarop vijf naar duo’s de meest prachtige, door bijzondere of een over the top met boomhut mogen realiseren. ‘s naar Lands op tv bekendste boomhuttenbouwer Rob van der Wulp naar begeleidt tijdens de koppels bij het met ontwerp en op tv schiet te hulp in waar nodig.

februari 2020
28-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 4 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

21-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 3 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

14-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 2 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

07-01-2018 18:30

Nieuw: Boomhut XXL

Boomhut XXL - Nieuw: Boomhut XXL

Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste materiaal bij elka...

Boomhut XXL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boomhut XXL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boomhut XXL bij Boomhut XXL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boomhut XXL. Heb je een uitzending van Boomhut XXL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boomhut XXL gemist

Uitzending gemist van Boomhut XXL? Hier kun je alle uitzendingen van Boomhut XXL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-01-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!