Programma gemist?

Aflevering 4 - op tv Een boomhut heeft tijdens iets magisch. Het met een is een plek waar je je door lekker kan terugtrekken, in een onbezonnen kan ravotten en door die doet denken aan door je kindertijd. een Het gevoel het van iets creëren, het zoeken naar op een geschikte plek, op tv het op tv juiste materiaal bij op elkaar scharrelen en de de inrichting natuurlijk. Boomhut de XXL haalt dit het gevoel terug, maar de dan op tv in het kwadraat! In het dit nieuwe programma dagen wij tijdens tijdens creatieve teams uit om de meest door op tv unieke, bijzondere boomhut van Nederland te tijdens ontwerpen én een te op tv bouwen.

Aflevering naar 3 - Een boomhut een heeft iets magisch. Het naar is op een plek een waar je je een lekker kan terugtrekken, onbezonnen een kan ravotten en die de doet denken aan de je kindertijd. Het naar gevoel van iets door creëren, met het zoeken naar het een geschikte plek, het door juiste materiaal bij elkaar door scharrelen en de inrichting tijdens van natuurlijk. Boomhut XXL de haalt dit gevoel terug, van maar dan in het van kwadraat! In dit nieuwe op programma dagen wij naar creatieve teams met uit om de meest de unieke, bijzondere boomhut het van Nederland uit te ontwerpen én tijdens te een bouwen.

Aflevering de 2 - Een boomhut uit heeft iets magisch. uit Het is een op plek waar je je naar tijdens lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan met ravotten en met die doet denken de aan je kindertijd. Het de gevoel van iets creëren, het het zoeken naar uit een geschikte op plek, het juiste het materiaal bij elkaar een scharrelen en de inrichting van natuurlijk. uit Boomhut XXL met haalt dit gevoel terug, maar naar dan in het de kwadraat! het In dit nieuwe programma dagen naar wij creatieve teams tijdens uit om de door meest op tv unieke, bijzondere boomhut op tv van Nederland te ontwerpen op én te met bouwen.

Een boomhut uit heeft iets op magisch. Het is een plek in het waar je je lekker kan met terugtrekken, in onbezonnen kan ravotten en die op tv doet denken aan met je kindertijd. Het gevoel in van iets in creëren, het tijdens zoeken naar uit een geschikte plek, het op juiste materiaal uit bij elkaar scharrelen en de tijdens inrichting natuurlijk. Boomhut een XXL haalt dit gevoel een terug, maar met dan in door het kwadraat. In dit nieuwe het programma worden creatieve van teams uitgedaagd om het de meest op tv unieke, bijzondere tijdens boomhut van Nederland te ontwerpen naar én met te bouwen. Dit avontuur naar gaan zij aan in in de provincie met de op meeste monumentale bomen tijdens van Nederland: het Drenthe. Vijf campings met hebben een perceel op ter tijdens beschikking gesteld op uit hun campingterrein waarop vijf duo’s van de het meest prachtige, bijzondere het of over the top in boomhut mogen naar realiseren. ‘s Lands uit bekendste boomhuttenbouwer Rob van naar der Wulp in begeleidt de koppels bij een het ontwerp en een schiet te op tv hulp waar nodig.

juli 2021
28-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 4 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

21-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 3 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

14-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 2 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

07-01-2018 18:30

Nieuw: Boomhut XXL

Boomhut XXL - Nieuw: Boomhut XXL

Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste materiaal bij elka...

Boomhut XXL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boomhut XXL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boomhut XXL bij Boomhut XXL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boomhut XXL. Heb je een uitzending van Boomhut XXL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boomhut XXL gemist

Uitzending gemist van Boomhut XXL? Hier kun je alle uitzendingen van Boomhut XXL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-01-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!