Programma gemist?

Aflevering op 4 - met Een boomhut heeft iets van magisch. Het is een van plek waar je je in door lekker kan terugtrekken, onbezonnen op kan ravotten en die de doet denken aan je met kindertijd. Het gevoel door uit van iets creëren, het de zoeken naar een met geschikte plek, het op juiste materiaal bij het elkaar scharrelen en de inrichting tijdens natuurlijk. Boomhut XXL op haalt dit een gevoel terug, maar dan tijdens in van het kwadraat! In tijdens dit nieuwe naar programma dagen wij creatieve teams naar uit om de meest het unieke, uit bijzondere boomhut van Nederland de te ontwerpen op én te op bouwen.

Aflevering het 3 - uit Een boomhut heeft iets op tv magisch. Het een is een plek waar je je naar lekker het kan terugtrekken, onbezonnen op kan ravotten en uit die doet denken aan je het kindertijd. de Het gevoel van iets creëren, in het zoeken naar naar op tv een geschikte plek, het juiste materiaal een bij elkaar op tv scharrelen op tv en de inrichting de natuurlijk. Boomhut XXL haalt dit naar gevoel terug, maar dan het in het kwadraat! op tv op tv In dit nieuwe programma dagen wij de creatieve naar teams uit om de op meest in unieke, bijzondere boomhut van een Nederland te in ontwerpen én te van bouwen.

Aflevering 2 op - Een boomhut naar heeft een iets magisch. Het is een een plek waar je je op tv lekker door kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten een en een die doet denken aan de je kindertijd. Het gevoel van van iets in creëren, het zoeken tijdens naar een geschikte plek, het het juiste het materiaal bij elkaar door scharrelen en de inrichting een in natuurlijk. Boomhut XXL op haalt dit gevoel terug, maar een dan in door het kwadraat! In met dit nieuwe programma dagen wij het creatieve teams van uit om de meest uit unieke, het bijzondere boomhut van het Nederland te uit ontwerpen én te naar bouwen.

Een boomhut de heeft iets naar magisch. Het is tijdens een plek waar je van je uit lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten op tv en die tijdens doet denken aan op tv je kindertijd. Het het gevoel van in iets creëren, het zoeken met naar een op geschikte plek, het juiste materiaal naar bij elkaar met scharrelen de en de inrichting een natuurlijk. Boomhut XXL haalt dit gevoel het terug, met maar dan in het door kwadraat. tijdens In dit nieuwe naar programma worden creatieve teams in uitgedaagd om van de meest unieke, bijzondere uit boomhut van Nederland te naar ontwerpen én te met bouwen. Dit avontuur gaan zij op tv aan de in de provincie op met de meeste monumentale uit bomen van Nederland: met Drenthe. door Vijf campings hebben op tv een perceel ter beschikking gesteld op het van hun campingterrein waarop door vijf duo’s de meest prachtige, bijzondere op of tijdens over the top boomhut mogen met realiseren. tijdens ‘s Lands van bekendste boomhuttenbouwer Rob van tijdens der Wulp begeleidt de het koppels bij het door ontwerp en een schiet te hulp uit waar nodig.

juli 2020
28-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 4 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

21-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 3 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

14-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 2 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

07-01-2018 18:30

Nieuw: Boomhut XXL

Boomhut XXL - Nieuw: Boomhut XXL

Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste materiaal bij elka...

Boomhut XXL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boomhut XXL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boomhut XXL bij Boomhut XXL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boomhut XXL. Heb je een uitzending van Boomhut XXL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boomhut XXL gemist

Uitzending gemist van Boomhut XXL? Hier kun je alle uitzendingen van Boomhut XXL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-01-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!