Programma gemist?

Aflevering op 4 - Een boomhut uit heeft iets met magisch. Het de is een plek waar je je naar lekker uit kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten in en die op tv doet denken door aan je kindertijd. Het op gevoel van iets creëren, met een het zoeken naar een uit geschikte plek, door het juiste materiaal op bij elkaar scharrelen en op tv de inrichting natuurlijk. Boomhut een XXL het haalt dit gevoel terug, maar dan van in het het kwadraat! In dit nieuwe naar programma een dagen wij op tv creatieve teams uit om de meest uit unieke, bijzondere boomhut op op van Nederland te ontwerpen uit én te de bouwen.

Aflevering uit 3 - Een boomhut in heeft het iets magisch. Het is een een plek waar je in je lekker kan terugtrekken, een op tv onbezonnen kan ravotten en die doet op tv denken tijdens aan je kindertijd. een Het gevoel een van iets creëren, het zoeken het naar een geschikte het plek, het juiste het materiaal bij elkaar scharrelen het en in de inrichting natuurlijk. Boomhut van XXL haalt dit gevoel een terug, de maar dan in het kwadraat! door In door dit nieuwe programma naar dagen wij creatieve teams uit op een om de meest unieke, het bijzondere boomhut van het Nederland te ontwerpen met én te op tv bouwen.

Aflevering met 2 - door Een boomhut heeft iets magisch. Het door naar is een plek waar je je de lekker kan op tv terugtrekken, onbezonnen kan in ravotten en die doet in denken aan je naar kindertijd. Het gevoel het van uit iets creëren, het zoeken naar uit uit een geschikte plek, het juiste op tv materiaal bij elkaar scharrelen in en de inrichting in natuurlijk. Boomhut XXL op tv haalt dit gevoel het terug, maar dan op tv naar in het kwadraat! In dit een nieuwe programma dagen van wij creatieve teams uit door om het de meest unieke, bijzondere boomhut uit van Nederland te naar ontwerpen én te op tv in bouwen.

Een boomhut de heeft iets magisch. in Het is een een plek waar je je op tv lekker kan uit terugtrekken, onbezonnen kan met ravotten en die doet het een denken aan je kindertijd. van Het gevoel met van iets creëren, het zoeken in naar tijdens een geschikte plek, van het juiste materiaal bij elkaar scharrelen tijdens en in de inrichting natuurlijk. Boomhut op tv XXL haalt dit uit gevoel het terug, maar dan door in het kwadraat. In dit nieuwe op tv het programma worden creatieve op tv teams uitgedaagd om de de meest unieke, bijzondere boomhut van het Nederland te ontwerpen de én te op bouwen. Dit de avontuur gaan zij tijdens aan in de provincie met de van meeste monumentale op bomen van van Nederland: Drenthe. naar Vijf campings hebben een perceel ter de beschikking met gesteld op op hun campingterrein waarop vijf duo’s de op meest prachtige, bijzondere de of over the tijdens top boomhut door mogen uit realiseren. ‘s Lands bekendste uit boomhuttenbouwer Rob van der op tv Wulp een begeleidt de koppels bij een het ontwerp van en schiet te hulp met waar nodig.

augustus 2020
28-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 4 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

21-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 3 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

14-01-2018 18:30

Boomhut XXL

Boomhut XXL - Boomhut XXL

Aflevering 2 - Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste mat...

07-01-2018 18:30

Nieuw: Boomhut XXL

Boomhut XXL - Nieuw: Boomhut XXL

Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste materiaal bij elka...

Boomhut XXL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boomhut XXL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boomhut XXL bij Boomhut XXL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boomhut XXL. Heb je een uitzending van Boomhut XXL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boomhut XXL gemist

Uitzending gemist van Boomhut XXL? Hier kun je alle uitzendingen van Boomhut XXL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-01-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!