Programma gemist?

We zijn te tijdens de gast in Wilhelminaoord, bij op tv Michiel en naar Jose. Zij vieren vandaag hun het liefde door op hun trouwfoto van tijdens toen opnieuw te het maken. De bruiloft is nog op maar zes jaar in geleden, maar de ze hebben drukke in jaren gehad de met veel uit veranderingen. Ze zijn verhuisd naar een tijdens de klein dorp, kregen kinderen naar en zijn een eigen met onderneming gestart. Het is de een uitdaging om met als geliefden met en collega's samen te op tv het leven, maar de een liefde overwint. Het op schooljaar loopt ten einde naar en dat betekent dat tijdens de tijd van door examens uit en examenfeesten aangebreekt. op tv In de kas heeft Joëlle een door leuk door idee voor een persoonlijk en op tv origineel cadeau. tijdens Een uniek zelfgemaakt tafeltje tijdens om mee in te nemen als in er een nieuwe het studie op tv wordt gevolgd in een uit andere stad. Bert is de in Wijk bij Duurstede een op zoek op naar wat de inwoners in van het mooie naar door stadje te vieren naar hebben.

We naar zijn te gast de op de bijzondere bruiloft van op Aswin en uit Michaela. Zij hebben door elkaar ontmoet tijdens in een vakantie van Stichting tijdens Zonnebloem op en werden verliefd. op tv Aswin heeft spastische tetraparese tijdens en zit de daardoor in een het rolstoel en praat het moeilijker. Vandaag het vieren zij de liefde, samen met in in vrienden en familie. uit In de kas vieren op we een van kraamfeest. Het wonder in van een geboorte wordt niet gevierd een met gewoon beschuit een van met muisjes, maar met een op tv croquembouche, een toren het van met soesjes. In de kas maakt door Annemarie dit originele Franse naar naar alternatief. Bert is uit in Haarlem op zoek op tv naar groot en het klein geluk.

De Rotterdamse Leida door door Klomp viert vandaag een heel de bijzondere gebeurtenis: uit ze wordt vandaag gedoopt. Haar de ouders op zijn vroeg met overleden en zelf maakte ze verkeerde in uit keuzes in relaties. op Op aandringen van haar kinderen besloot naar ze het uit roer om op te gooien. Ze werd uitgenodigd op om een dienst op in een de kerk te zoeken. Het een uit voelde als een de warm bad en vandaag gaat tijdens ze dan op ook echt kopje onder. In het de kas het is Simone door bij styliste op tv Nathalie. Binnenkort is Simone 12,5 jaar tijdens op getrouwd en dus is in er feest. Doordat ze veel op tv is afgevallen kan in ze op tv wel wat inspiratie gebruiken voor van een door feestelijke outfit. Bert een is in Bunschoten-Spakenburg op op zoek naar wat de tijdens inwoners van het een mooie stadje in daar te vieren in hebben.

We zijn te het gast bij een de 76-jarige Hans op tv Klompe in tijdens Kamperland. Deze markante Zeeuw viert van vandaag feest. een Het door geschilderde panorama van naar Noord-Beveland ter herinnering aan met zijn overleden vrouw Maria naar wordt met vandaag feestelijk geopend. Acht maanden is door hij het met veel een mensen druk geweest dit te schilderen door uit en vandaag is de grote uit opening. Een emotionele maar tijdens door ook feestelijke dag. In de kas uit vieren we met Tweede Pinksterdag met door bijpassende boeketten van op Pim die een je eenvoudig in zelf kunt maken en uitdelen. En tijdens Bert door is in Wijk in bij Duurstede en een vraagt de inwoners hoe en in of daar Pinksteren uit wordt op tv gevierd.

We de zijn te gast bij het Truus en uit Wim Groothuis in op Zuidhorn. Ze zijn een al 45 jaar het getrouwd en hebben met heel wat naar lief en leed samen meegemaakt. Vandaag op vieren zij op tv hun door liefde en maken zij in de trouwfoto van 45 jaar op geleden opnieuw. op In de van kas vieren in we de verjaardag op van onze Koningin Máxima. op Speciaal voor in haar verjaardag maakt het Pim een koninklijk boeket, in een de door kleuren van onze vlag. Henk is door in de het dierentuin tijdens in Arnhem op zoek van naar feestelijke op momenten.

In in Woerden zijn we naar bij de een opening van de op nieuwe werkplaats van Arjan de Nihot. Arjan door knapt fietsen op voor het goede door doel. De fietsen de naar gaan naar kinderen die in een armoede opgroeien. Dat met wordt gedaan de door een uit groep jongens zonder baan die Arjan het het aanstuurt. Een win-winsituatie waarbij Arjan tijdens inspiratie haalde van uit eigen van ervaringen. De jongens van tijdens de werkplaats een hebben een verrassing de voor hem geregeld. In de de kas vieren op we de dag van met het kasteel. naar Op Tweede Pinksterdag zetten uit vele op kastelen hun poorten een of deuren open om bezocht de te met worden. Speciaal voor op deze gelegenheid bakt Annemarie in kasteelgebakjes. Bert is naar in Bunschoten-Spakenburg en heeft gesprekken op tv met de het mensen op op straat over het vieren op van van het leven.

We zijn te op tv gast bij de Sieb in Bandstra, die zeer gepassioneerd op is door de Friese naar skûtsjes. Dit de jaar is het een de tiende keer dat met Sieb als met drijvende kracht de op tv eerste wedstrijd van het het jaar organiseert. Tijdens de naar een voorbereidingen van deze van wedstrijd wordt hij onverwachts in tijdens het zonnetje gezet. uit In de kas het is tijdens Hetty bij styliste Nathalie op tv voor advies. Haar dochter tijdens gaat de trouwen en wil tijdens deze in dag een de mooie, feestelijke outfit. Omdat Hetty tijdens op tv vrij lang is, vindt zij door het lastig om goede uit kleding te met vinden de met de juiste kleurcombinaties. met Nathalie gaat op op zoek om voor uit Hetty de de perfecte outfit te op tv vinden. Henk is met op zoek naar groot en naar klein met geluk in Katwijk.

Vandaag bestaat de tijdens staat Israël zeventig de jaar. We naar zijn daarom te naar gast rabbijn bij Tzvi een Marx in van Vught. op De rabbijn heeft een feest uit georganiseerd voor iedereen die tijdens dit het jubileum wil meevieren. door Het wordt een feest vol door op dankbaarheid, vreugde en dans. naar In de kas maakt een Annemarie met een Israëlische lekkerij in tijdens het kader van het jubileum: naar op Ma'aroud. Joodse koekjes, uit waarin dadel is verwerkt. Henk is van op het strand met een in Katwijk en vraagt wat de uit mensen allemaal uit vieren in het van leven.

We op tv zijn te gast bij het Piet Hein en naar Edith Wielhouwer. We op vieren met hen de door liefde door de uit het trouwfoto van zes op tv jaar geleden, opnieuw te maken. Edith uit en met Piet Hein hebben allebei een op uit scheiding meegemaakt, maar vonden bij op elkaar een nieuwe liefde en vormen met nu met hun kinderen, een uit naar nieuw samengesteld gezin. van In de kas staan naar we stil bij Hemelvaart. Annemarie op op tv bakt scones, die je ook tijdens eenvoudig zelf door kunt maken en in meenemen. Bijvoorbeeld in tijdens het dauwtrappen, dat het traditioneel in de vroege in ochtend een van Hemelvaart wordt gedaan, in op tv heel veel gemeentes. Henk op gaat tijdens de straat in op in Geldermalsen de om te peilen naar hoe Hemelvaart hier gevierd het wordt.

We tijdens zijn te uit gast bij de op enthousiaste Jannie Wemmenhove, beheerder van speeltuin tijdens de op tv Torteltuin in Utrecht. Een de mooie plek op waar twee door feesten te vieren zijn. De speeltuin van bestaat 25 tijdens jaar het en Jannie is uit tien jaar beheerder. De een feestgangers zijn het allemaal met op elkaar eens: op Zonder Jannie geen Torteltuin op en andersom. Er een tijdens is daarom een heel met bijzonder cadeau voor Jannie in geregeld: in Moederdag in de kas. Joëlle van maakt een een origineel en praktisch op tv cadeau, dat je tijdens eenvoudig zelf met in elkaar kunt naar zetten voor je door moeder. Een tijdschriftenrek en in een dienblad met een persoonlijke tijdens boodschap. Bert de is in Wijk op bij Duurstede en naar heeft gesprekken op van straat een over hoe de door inwoners het leven een vieren.

Feest door voor Jeannie Beek, zij door wordt vandaag 60 jaar! naar Een in bijzondere dag voor naar haar én met haar drie zussen. Jeannie is het geboren naar met een verstandelijke van beperking, haar zussen zijn daarom erg met betrokken bij door haar. Door een met ongeluk in verblijft Jeannie sinds enkele maanden tijdens in een zorghotel. het De zussen gunnen naar Jeannie een spetterend naar feest en hebben daarom in een leuke verrassing van voor haar geregeld. de In de kas op het krijgt Mirjam kledingadvies van styliste Nathalie. naar Mirjam het is gewend op om onopvallende kleren van te dragen, maar wil naar wel eens tijdens wat anders. Nathalie laat haar naar kiezen uit drie uit kleurrijke tijdens outfits. Henk is vandaag op tijdens de markt een in Weesp, en ontmoet bijzondere van een mensen met mooie tijdens verhalen.

In het Noorbeek, in het in zuidelijkste puntje van Limburg, zijn het we te het gast uit bij het jaarlijkse 'den-halen' met ter ere van Sint door Brigida. in Een gebedsverhoring in op tv 1634 waarbij het vee het gespaard bleef uit voor de veepest een is aanleiding om in elk jaar een het den van dertig meter voor de naar kapel door van Sint een Brigida te zetten. Kapitein Barry van Ritzen ziet de er op uit toe dat de vrijgezellen 'de Jonkheid' door de naar boom halen op tv en dat de hele naar dag goed verloopt. Wij met vieren dit feest van mee. In op tv de kas viert uit Pim IJsheiligen. Voor iedereen naar met groene van vingers is in het wel bekend dat na in IJsheiligen de kans op tijdens van nachtvorst nog maar heel tijdens klein is, zodat je uit dus de met gerust hart aan het de slag kunt in een de tuin. Pim vertelt uit door waar de naam vandaan komt én de heeft een een wel heel origineel idee tijdens voor in in de op tv tuin of op in het balkon. Henk is in met Kampen op zoek van naar door klein en groot geluk. Hij ontmoet tijdens daar een kersverse in vader, en heeft in een bijzonder uit gesprek.

We door zijn te gast bij Gerrit de door Mes, hij is door timmerman en dominee, een beide taken beoefent op hij met grote passie. een Vandaag viert naar hij het 25-jarig in bestaan van zijn kerk op in Alblasserdam, die ooit in begon met als klein clubje mensen een maar inmiddels is tijdens uitgegroeid tot een met grote maar hechte op tv gemeenschap. In de kas naar wordt alvast bevrijdigingsdag gevierd. naar Geïnspireerd door de door bevrijders met die chocolade op uitdeelden tijdens de bevrijding, bakt Annemarie tijdens met een brownietaart. Cultuurtheoloog Frank Bosman is op naar bij een bijzonder Zeeuws feest: Strao. een Traditiegetrouw worden de naar trekpaarden van uit het de dorp die dag uit de stal tijdens uit naar het strand door geleid.

Han en een Jolanda Smelt staan in in het middelpunt. Ze met zijn 25 het jaar getrouwd en naar delen vele mooie en tijdens liefdevolle een herinneringen. In het Veenmuseum naar wordt ook met hun trouwfoto opnieuw de gemaakt. Elkaar dienen (zoals Jezus tijdens door dat deed) heeft hun tijdens huwelijk veel inhoud gegeven, het ze hebben hier ook naar van gezongen naar tijdens in het jubileumfeest. In de op tv kas laat Styliste Nathalie in haar gast Marian het stralen. Marian wordt op tv op binnenkort 55 tijdens jaar en wil naar een tuinfeest een geven. Dit hele plan stond een eigenlijk gepland voor op uit het vijftigste verjaardag, maar vanwege een uit moeilijk het jaar is het feest toen een niet door gegaan. in Wat trek een je aan met op zo'n bijzonder een feest?

Vandaag wordt een in zorgboerderij geopend het in op Bruchterveld. Een droom die uit uitkomt, aldus eigenaar Annemarie. Het met bijzondere is in dat zij een vooral gaat werken met honden. naar de Ze vertelt waarom een zij deze keuze in heeft gemaakt. Pim begint deze maand met mei met uit het uit maken van een prachtig een en vrolijk bloemstuk in de een kas. En Bert met op tv is ook vandaag op zoek in de de straten op van Elburg uit om te vragen wat de het op inwoners te vieren naar hebben.

oktober 2018
24-05-2018 18:15

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast in Wilhelminaoord, bij Michiel en Jose. Zij vieren vandaag hun liefde door hun trouwfoto van toen opnieuw te maken. De bruiloft is nog maar zes jaar geleden, maar ze hebben drukke jaren gehad met veel veranderingen. Ze zijn ...

23-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast op de bijzondere bruiloft van Aswin en Michaela. Zij hebben elkaar ontmoet tijdens een vakantie van Stichting Zonnebloem en werden verliefd. Aswin heeft spastische tetraparese en zit daardoor in een rolstoel en praat moeilij...

22-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

De Rotterdamse Leida Klomp viert vandaag een heel bijzondere gebeurtenis: ze wordt vandaag gedoopt. Haar ouders zijn vroeg overleden en zelf maakte ze verkeerde keuzes in relaties. Op aandringen van haar kinderen besloot ze het roer om te g...

21-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij de 76-jarige Hans Klompe in Kamperland. Deze markante Zeeuw viert vandaag feest. Het geschilderde panorama van Noord-Beveland ter herinnering aan zijn overleden vrouw Maria wordt vandaag feestelijk geopend. Acht maanden ...

17-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Truus en Wim Groothuis in Zuidhorn. Ze zijn al 45 jaar getrouwd en hebben heel wat lief en leed samen meegemaakt. Vandaag vieren zij hun liefde en maken zij de trouwfoto van 45 jaar geleden opnieuw. In de kas vieren we d...

16-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

In Woerden zijn we bij de opening van de nieuwe werkplaats van Arjan Nihot. Arjan knapt fietsen op voor het goede doel. De fietsen gaan naar kinderen die in armoede opgroeien. Dat wordt gedaan door een groep jongens zonder baan die Arjan aa...

15-05-2018 18:15

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Sieb Bandstra, die zeer gepassioneerd is door de Friese skûtsjes. Dit jaar is het de tiende keer dat Sieb als drijvende kracht de eerste wedstrijd van het jaar organiseert. Tijdens de voorbereidingen van deze wedstrijd w...

14-05-2018 18:15

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Vandaag bestaat de staat Israël zeventig jaar. We zijn daarom te gast rabbijn bij Tzvi Marx in Vught. De rabbijn heeft een feest georganiseerd voor iedereen die dit jubileum wil meevieren. Het wordt een feest vol dankbaarheid, vreugde en da...

10-05-2018 18:00

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Piet Hein en Edith Wielhouwer. We vieren met hen de liefde door de trouwfoto van zes jaar geleden, opnieuw te maken. Edith en Piet Hein hebben allebei een scheiding meegemaakt, maar vonden bij elkaar nieuwe liefde en vor...

09-05-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij de enthousiaste Jannie Wemmenhove, beheerder van speeltuin de Torteltuin in Utrecht. Een mooie plek waar twee feesten te vieren zijn. De speeltuin bestaat 25 jaar en Jannie is tien jaar beheerder. De feestgangers zijn he...

08-05-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Feest voor Jeannie Beek, zij wordt vandaag 60 jaar! Een bijzondere dag voor haar én haar drie zussen. Jeannie is geboren met een verstandelijke beperking, haar zussen zijn daarom erg betrokken bij haar. Door een ongeluk verblijft Jeannie si...

07-05-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

In Noorbeek, in het zuidelijkste puntje van Limburg, zijn we te gast bij het jaarlijkse 'den-halen' ter ere van Sint Brigida. Een gebedsverhoring in 1634 waarbij het vee gespaard bleef voor de veepest is aanleiding om elk jaar een den van d...

03-05-2018 16:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Gerrit Mes, hij is timmerman en dominee, beide taken beoefent hij met grote passie. Vandaag viert hij het 25-jarig bestaan van zijn kerk in Alblasserdam, die ooit begon als klein clubje mensen maar inmiddels is uitgegroe...

02-05-2018 16:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Han en Jolanda Smelt staan in het middelpunt. Ze zijn 25 jaar getrouwd en delen vele mooie en liefdevolle herinneringen. In het Veenmuseum wordt ook hun trouwfoto opnieuw gemaakt. Elkaar dienen (zoals Jezus dat deed) heeft hun huwelijk veel...

01-05-2018 17:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Vandaag wordt een zorgboerderij geopend in Bruchterveld. Een droom die uitkomt, aldus eigenaar Annemarie. Het bijzondere is dat zij vooral gaat werken met honden. Ze vertelt waarom zij deze keuze heeft gemaakt. Pim begint deze maand mei met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Harte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Harte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Harte bij Van Harte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Harte. Heb je een uitzending van Van Harte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Harte gemist

Uitzending gemist van Van Harte? Hier kun je alle uitzendingen van Van Harte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 72
  • Laatste uitzending op 24-05-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord