Programma gemist?

Aflevering 71 - het tijdens Humaninterestmagazine rond feestvieren. We zijn een te gast door op de bijzondere bruiloft van door Aswin en Michaela. Zij het hebben naar elkaar ontmoet het tijdens een vakantie naar van Stichting Zonnebloem en werden naar verliefd.

Aflevering uit 70 - in Humaninterestmagazine rond feestvieren

Aflevering 69 tijdens - Humaninterestmagazine de rond feestvieren

We uit zijn te met gast bij Truus en Wim Groothuis met in in Zuidhorn. Ze in zijn al 45 de jaar getrouwd en hebben heel wat een lief op tv en leed samen meegemaakt. Vandaag in het vieren zij hun liefde uit en maken zij de door trouwfoto van 45 jaar de geleden opnieuw. op tv In de kas vieren het we de verjaardag op van onze Koningin tijdens Máxima. Speciaal op voor haar verjaardag een maakt Pim een koninklijk in boeket, in de op tv uit kleuren van onze vlag. Henk is de in de op dierentuin in Arnhem tijdens op zoek de naar feestelijke door momenten.

In tijdens Woerden zijn we de bij de opening van met de uit nieuwe werkplaats van Arjan Nihot. de Arjan knapt fietsen op met van voor het goede doel. De een fietsen gaan in naar kinderen die in armoede met naar opgroeien. Dat wordt op gedaan door een groep van jongens zonder baan die het Arjan met aanstuurt. Een win-winsituatie een waarbij Arjan inspiratie haalde uit op tv eigen ervaringen. De jongens naar van de op werkplaats hebben een verrassing op tv door voor hem geregeld. In de van kas vieren het we de met dag van het kasteel. een Op Tweede het Pinksterdag zetten vele met kastelen hun poorten of deuren tijdens open om bezocht te de worden. Speciaal op voor deze gelegenheid bakt met Annemarie kasteelgebakjes. de Bert is in Bunschoten-Spakenburg met en van heeft gesprekken met uit de mensen op naar straat over het vieren de van het in leven.

We op tv zijn te gast bij Sieb in Bandstra, uit die zeer gepassioneerd is door in de Friese skûtsjes. op Dit jaar uit is het de in tiende keer dat uit Sieb als drijvende kracht een in de eerste wedstrijd van het tijdens jaar met organiseert. Tijdens de in voorbereidingen van deze wedstrijd wordt hij door onverwachts op in het door zonnetje gezet. In de kas is tijdens Hetty op bij styliste Nathalie voor advies. tijdens Haar dochter in gaat naar trouwen en wil tijdens van deze dag een een mooie, feestelijke outfit. Omdat op tv Hetty vrij lang is, naar door vindt zij het uit lastig om goede uit kleding te vinden op met de juiste kleurcombinaties. Nathalie gaat een op zoek om op tv voor de Hetty de perfecte outfit te naar vinden. van Henk is op tv op zoek naar groot en tijdens klein uit geluk in Katwijk.

Vandaag bestaat van de staat Israël uit zeventig jaar. We uit zijn daarom op te gast rabbijn in bij Tzvi Marx in op Vught. De rabbijn heeft tijdens een naar feest georganiseerd voor iedereen in die uit dit jubileum wil meevieren. Het wordt naar een op tv feest vol dankbaarheid, vreugde in en dans. naar In de kas op maakt Annemarie een in Israëlische lekkerij in het kader uit van het op tv jubileum: Ma'aroud. Joodse op tv koekjes, waarin dadel is op tv verwerkt. tijdens Henk is tijdens op het strand in Katwijk en de vraagt wat de in mensen allemaal met vieren in het met leven.

We de zijn te gast bij naar Piet een Hein en Edith Wielhouwer. We vieren uit met hen de met liefde door de het de trouwfoto van zes jaar de geleden, opnieuw te van maken. Edith en Piet Hein op tv hebben naar allebei een scheiding meegemaakt, op maar vonden bij op elkaar nieuwe liefde de en uit vormen nu met hun de kinderen, een nieuw samengesteld gezin. naar van In de kas staan we stil op tv bij het Hemelvaart. Annemarie bakt scones, in die je in ook eenvoudig zelf kunt maken uit en tijdens meenemen. Bijvoorbeeld tijdens het dauwtrappen, op dat traditioneel een in de vroege door ochtend van een Hemelvaart wordt gedaan, op tv in heel van veel gemeentes. Henk gaat op tv de straat op in op tv Geldermalsen om op te peilen hoe in Hemelvaart hier gevierd een wordt.

We op tv zijn te gast met bij de enthousiaste Jannie Wemmenhove, door beheerder tijdens van speeltuin de Torteltuin op tv in Utrecht. in Een mooie plek waar op tv twee feesten te vieren in zijn. De speeltuin van bestaat op 25 jaar en Jannie is op de tien jaar beheerder. De feestgangers tijdens zijn op tv het allemaal met de elkaar eens: Zonder Jannie geen van Torteltuin en andersom. het Er is daarom het een heel bijzonder cadeau tijdens voor de Jannie geregeld: met Moederdag in de kas. op tv Joëlle maakt het een origineel en praktisch cadeau, dat de je eenvoudig zelf op tv in op elkaar kunt zetten een voor je moeder. Een tijdschriftenrek de en een dienblad in met een persoonlijke de met boodschap. Bert is door in Wijk bij Duurstede en heeft uit gesprekken op straat de met over hoe de inwoners het de leven tijdens vieren.

Feest op voor Jeannie Beek, van zij wordt vandaag 60 jaar! de Een met bijzondere dag voor uit haar én het haar drie zussen. met Jeannie is geboren met een de verstandelijke door beperking, haar zussen zijn daarom erg op door betrokken bij haar. Door een ongeluk naar verblijft Jeannie in sinds met enkele maanden in een zorghotel. De door zussen gunnen de Jeannie de een spetterend feest en hebben daarom door een leuke verrassing tijdens van voor haar geregeld. In tijdens de kas krijgt met Mirjam kledingadvies van styliste Nathalie. de de Mirjam is gewend om onopvallende tijdens kleren te dragen, maar door wil wel eens door wat anders. uit Nathalie laat haar kiezen met uit drie kleurrijke met outfits. Henk is tijdens vandaag op de het het markt in Weesp, en ontmoet bijzondere van mensen met een mooie van verhalen.

In met Noorbeek, in met het zuidelijkste puntje van Limburg, zijn naar we te van gast bij het jaarlijkse uit 'den-halen' ter ere op van Sint Brigida. in Een gebedsverhoring in op door 1634 waarbij het vee gespaard bleef op het voor de veepest is aanleiding om tijdens elk jaar naar een naar den van dertig meter voor uit de kapel van in Sint Brigida te zetten. van Kapitein in Barry Ritzen ziet er op op uit toe dat de vrijgezellen 'de Jonkheid' tijdens de boom halen naar en dat door de hele dag in goed op tv verloopt. Wij vieren dit feest met mee. op tv In de kas viert het Pim IJsheiligen. Voor iedereen een met van groene vingers is het wel op bekend dat na IJsheiligen op in de kans op nachtvorst naar nog maar heel in klein is, zodat uit je dus met gerust hart uit aan de slag uit met kunt in de tuin. Pim vertelt in naar waar de naam vandaan komt een én een heeft een wel van heel origineel idee voor in de op uit tuin of op het balkon. de Henk is in op Kampen met op zoek naar klein en groot van geluk. door Hij ontmoet daar uit een kersverse vader, en heeft met een van bijzonder gesprek.

We zijn te een gast bij Gerrit met Mes, hij in is timmerman en dominee, uit beide uit taken beoefent hij met door grote passie. uit Vandaag viert op hij het 25-jarig bestaan van zijn met kerk in Alblasserdam, van op die ooit begon op tv als klein clubje mensen op maar inmiddels is uitgegroeid op tot een grote maar op naar hechte gemeenschap. In de in kas wordt een alvast bevrijdigingsdag gevierd. Geïnspireerd door de tijdens bevrijders in die chocolade uitdeelden naar tijdens de bevrijding, bakt Annemarie de een brownietaart. Cultuurtheoloog het op tv Frank Bosman is bij een door bijzonder Zeeuws feest: naar Strao. Traditiegetrouw worden de op trekpaarden van het uit dorp door die dag uit de uit stal door naar het strand naar geleid.

Han en Jolanda het Smelt staan in in het middelpunt. Ze een zijn 25 door jaar getrouwd en door delen vele met mooie en liefdevolle herinneringen. In van het Veenmuseum naar wordt ook hun een trouwfoto opnieuw gemaakt. de Elkaar dienen (zoals op tv Jezus de dat deed) heeft hun huwelijk veel uit tijdens inhoud gegeven, ze hebben hier door ook van gezongen tijdens het op het jubileumfeest. In de van kas laat Styliste Nathalie haar het op tv gast Marian stralen. Marian op tv wordt op binnenkort 55 jaar een en wil een door tuinfeest naar geven. Dit hele tijdens plan stond eigenlijk gepland de voor het vijftigste uit verjaardag, maar vanwege van een moeilijk jaar is het met het feest toen niet door gegaan. met het Wat trek je aan tijdens op zo'n op tv bijzonder feest?

Vandaag in wordt een zorgboerderij geopend op tv in Bruchterveld. de Een droom die uitkomt, aldus de eigenaar van Annemarie. Het bijzondere naar is dat zij vooral gaat de werken met in honden. Ze vertelt met waarom zij deze door keuze de heeft gemaakt. Pim begint deze het maand mei met het met maken van een de prachtig en vrolijk tijdens naar bloemstuk in de kas. En Bert naar is door ook vandaag van op zoek in de tijdens straten van Elburg door om te door vragen wat de inwoners te vieren in van hebben.

In door Culemborg zijn we op met bezoek bij de op 82-jarige Giel Wammes. Naast van zijn passie voor van het bouwen van tijdens naar modelvliegtuigen is hij ook dol op op zingen. Het Culemborgs naar Mannenkoor, het viert dit jaar het 90-jarig door bestaan en van Giel het viert het mee. met Hij zingt inmiddels de 40 jaar bij het koor. De met met mannen van het koor willen uit dit van niet stilletjes voorbij laten naar gaan en verrassen Giel tijdens met een een lied dat door heel bijzonder voor hem is. In naar de kas uit staat in het het teken van de zilveren op naar bruiloft, het 25-jarig op tv huwelijksjubileum. Joëlle maakt naar een heel persoonlijk en de origineel cadeau, tijdens dat je zelf ook op kunt maken. Bert door heeft bijzondere in gesprekken over alle dingen op die je in het op leven kunt het vieren in het prachtige van Elburg.

mei 2018
23-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Aflevering 71 - Humaninterestmagazine rond feestvieren. We zijn te gast op de bijzondere bruiloft van Aswin en Michaela. Zij hebben elkaar ontmoet tijdens een vakantie van Stichting Zonnebloem en werden verliefd.

22-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Aflevering 70 - Humaninterestmagazine rond feestvieren

21-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Aflevering 69 - Humaninterestmagazine rond feestvieren

17-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Truus en Wim Groothuis in Zuidhorn. Ze zijn al 45 jaar getrouwd en hebben heel wat lief en leed samen meegemaakt. Vandaag vieren zij hun liefde en maken zij de trouwfoto van 45 jaar geleden opnieuw. In de kas vieren we d...

16-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

In Woerden zijn we bij de opening van de nieuwe werkplaats van Arjan Nihot. Arjan knapt fietsen op voor het goede doel. De fietsen gaan naar kinderen die in armoede opgroeien. Dat wordt gedaan door een groep jongens zonder baan die Arjan aa...

15-05-2018 18:15

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Sieb Bandstra, die zeer gepassioneerd is door de Friese skûtsjes. Dit jaar is het de tiende keer dat Sieb als drijvende kracht de eerste wedstrijd van het jaar organiseert. Tijdens de voorbereidingen van deze wedstrijd w...

14-05-2018 18:15

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Vandaag bestaat de staat Israël zeventig jaar. We zijn daarom te gast rabbijn bij Tzvi Marx in Vught. De rabbijn heeft een feest georganiseerd voor iedereen die dit jubileum wil meevieren. Het wordt een feest vol dankbaarheid, vreugde en da...

10-05-2018 18:00

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Piet Hein en Edith Wielhouwer. We vieren met hen de liefde door de trouwfoto van zes jaar geleden, opnieuw te maken. Edith en Piet Hein hebben allebei een scheiding meegemaakt, maar vonden bij elkaar nieuwe liefde en vor...

09-05-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij de enthousiaste Jannie Wemmenhove, beheerder van speeltuin de Torteltuin in Utrecht. Een mooie plek waar twee feesten te vieren zijn. De speeltuin bestaat 25 jaar en Jannie is tien jaar beheerder. De feestgangers zijn he...

08-05-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Feest voor Jeannie Beek, zij wordt vandaag 60 jaar! Een bijzondere dag voor haar én haar drie zussen. Jeannie is geboren met een verstandelijke beperking, haar zussen zijn daarom erg betrokken bij haar. Door een ongeluk verblijft Jeannie si...

07-05-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

In Noorbeek, in het zuidelijkste puntje van Limburg, zijn we te gast bij het jaarlijkse 'den-halen' ter ere van Sint Brigida. Een gebedsverhoring in 1634 waarbij het vee gespaard bleef voor de veepest is aanleiding om elk jaar een den van d...

03-05-2018 16:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Gerrit Mes, hij is timmerman en dominee, beide taken beoefent hij met grote passie. Vandaag viert hij het 25-jarig bestaan van zijn kerk in Alblasserdam, die ooit begon als klein clubje mensen maar inmiddels is uitgegroe...

02-05-2018 16:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Han en Jolanda Smelt staan in het middelpunt. Ze zijn 25 jaar getrouwd en delen vele mooie en liefdevolle herinneringen. In het Veenmuseum wordt ook hun trouwfoto opnieuw gemaakt. Elkaar dienen (zoals Jezus dat deed) heeft hun huwelijk veel...

01-05-2018 17:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Vandaag wordt een zorgboerderij geopend in Bruchterveld. Een droom die uitkomt, aldus eigenaar Annemarie. Het bijzondere is dat zij vooral gaat werken met honden. Ze vertelt waarom zij deze keuze heeft gemaakt. Pim begint deze maand mei met...

30-04-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

In Culemborg zijn we op bezoek bij de 82-jarige Giel Wammes. Naast zijn passie voor het bouwen van modelvliegtuigen is hij ook dol op zingen. Het Culemborgs Mannenkoor, viert dit jaar het 90-jarig bestaan en Giel viert het mee. Hij zingt in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Harte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Harte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Harte bij Van Harte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Harte. Heb je een uitzending van Van Harte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Harte gemist

Uitzending gemist van Van Harte? Hier kun je alle uitzendingen van Van Harte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 71
  • Laatste uitzending op 23-05-2018 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord