Programma gemist?

Aflevering van 35 - Magazine rond tijdens feestvieren: uit Pim van den met Akker volgt het een voorbeeld van de vogels en laat met zien hoe je uit een nest kunt met maken met voorjaarsbloemen. een In het met Zeeuwse Noordwelle gaat Frank van Bosman langs bij naar een uit bijzonder evenement: Strao. een Traditiegetrouw worden de trekpaarden op tv van het dorp het die dag uit op de de stal naar het strand geleid. Daar naar naar mogen ze na de lange naar winter helemaal losgaan in van de frisse voorjaarslucht. de Marjorie de Cunha naar ontwikkelde zich van in de afgelopen tijdens 25 met jaar tot succesvol met sociaal onderneemster. Met haar werk naar inspireert ze vrouwen met uit Amsterdam-Zuidoost en op tv helpt tijdens ze hun hun naar dromen te verwezenlijken. En in dat wordt een vandaag gevierd. Na een door gebakje met haar 96-jarige moeder, het haar grote op inspiratiebron, wordt de er getoost met van vrienden en een vriendinnen.

Aflevering 34 - door Magazine rond feestvieren: naar het We zijn te gast op het naar naar verrassingsfeest voor Joop van Alfen. op tv Dubbel feest, want hij van wordt 90 én uit is 70 het jaar een vrijwilliger bij het Leger op des Heils. Vier ochtenden van in de week staat op naar hij onvermoeibaar in de tweedehandswinkel. Met de zo'n honderd in genodigden tijdens belooft het een groots feest te van van worden voor Joop. in In de kas viert naar Joëlle het feest Maria Boodschap. naar van Dit wordt zondag 25 de maart in uit veel kerken gevierd. Dit is een de dag dat Maria met hoorde het dat zij zwanger was van van op tv Jezus. Veel kunstenaars zijn door deze de door gebeurtenis geïnspireerd, denk aan Bach met van door zijn Magnificat en ook Joëlle de laat met zich inspireren in op de kas, iets speciaals op tv voor de kinderkamer. tijdens Henk van Steeg is tijdens op zoek naar inwoners die iets te op tv vieren hebben in Nijmegen op uit en stuit op groots geluk in in het met hele kleine.

Aflevering 33 - van Magazine rond naar feestvieren: Gino en Patricia op tv zijn een een paar weken door geleden getrouwd, maar met vandaag gaan in de bruidskleren weer aan. op De medevrijwilligers van restaurant 'Van door Harte' hebben een naar prachtig feest met voorbereid om het kersverse een bruidspaar nog eens de in het naar zonnetje te zetten. In uit Utrecht op tv is Bert op zoek naar uit groot en klein geluk van om een het leven te op vieren. Hij belandt in van een tattooshop en op tv krijgt met daar een heel bijzondere tatoeage onder tijdens van ogen. In de kas bakt Annemarie heerlijke op tv Luikse de wafels.

We de zijn bij het Vlooienstoken, een uit op oud lentefeest waar het ongedierte van met de winter een wordt door verbrand op de Bedafse Bergen in in van Uden. In de een kas bakt Annemarie in een taart voor tijdens St. Patricks Day. naar Een feest dat door de op Ierse van bevolking over de hele in wereld wordt tijdens gevierd.

In naar de kas aandacht van voor Biddag. op Pim maakt er het een bijzondere creatie de bij. En in Woerden is Bert tijdens te tijdens gast bij op tv Jan van Leeuwen. Een bijzondere dag met voor Jan door omdat zijn met boot te water uit gelaten wordt. En we zijn van in op tv Kampen bij de een heel bijzondere naar verjaardag.

Nathalie heeft uit Sanne op bezoek in in de de kas. Zij heeft de advies nodig met bij haar kledingkeuze. Ze uit mag getuige zijn door bij het huwelijk met van haar zus Lieke. tijdens Nathalie helpt met haar bij het kiezen tijdens van in een vrolijke, vrouwelijke outfit. En in we zijn te gast naar op de met boerenbruiloft van het Louis en op Wilma. Zij zijn 45 jaar in getrouwd, maar uit zien ernaar door uit om hun trouwbelofte voor uit het hele dorp nog door eens te tijdens herhalen. tijdens Het belooft een feestelijk spektakel te een worden. de Henk valt op de naar markt in Kampen met op zijn neus in naar naar de boter: hij ontmoet een kersverse met vader tijdens en mag op van spontaan kraambezoek bij het acht met uur door oude meisje van Robin.

Tom Duijndam uit is het een jongen met het syndroom de van Down. naar Hij werkt op bij een cateringbedrijf in Delft. van Inmiddels heeft van hij veel geleerd en naar is de hij beloond met het een prijs op de Horecava. door Onlangs de werd Toms broodje op de de kaart gezet van het uit Stads Koffyhuis door in Delft, waar zelfs het uit de burgemeester een broodje hoopt op tv te eten. Een de feestelijke dag voor Tom, tijdens zijn begeleider Roy, op uit familie en vrienden. En we vieren met Nationale Pannenkoekendag. in Een feest dat uit niet meer weg te van tijdens denken is en in dus waagt Annemarie zich aan het met bakken van door de pannenkoek. Geen gewone het huis-tuin-en het keukenpannenkoek, maar een heel de bijzondere flensjestaart. Daarbij vertelt in ze alles de over de uit oorsprong van onze zo door geliefde Hollandse in pannenkoek.

Veteraan Erik Krikke uit heeft op dé manier gevonden van om zijn trauma's, in die hij in Afghanistan tijdens heeft opgelopen, een plek in te uit geven. Met in een boek en tijdens muziek kan hij zijn gevoelens uit kwijt. Vandaag wordt tijdens de laatste hand het gelegd aan de met eerste cd door die hij met zijn uit band maakt. een Een koor van tachtig met zangers maakt uit het feest uit compleet. In Utrecht op gaat Bert op de zoek naar groot en klein geluk in op de tijdens markt. met Wat hebben de Utrechters te vieren? naar door In de kas ontmoeten we door Jolien. Zij naar is zwanger van haar derde uit kindje in en heeft een feest met in het met vooruitzicht. Wat trek je tijdens aan als je lichaam met nog niet op tv in de oude conditie op is? door Styliste Nathalie de Bharos weet raad.

In tijdens de kas heeft door styliste Joëlle op tv een assistente bij de door voorbereidingen van in een leuk, origineel en geslaagd kinderfeest. uit Het uit wordt een uitvinders-thema-kinderfeest een met leuke proefjes, het zoals bijvoorbeeld door het maken van een lavalamp. En met op tijdens een uitvindersfeest van maak je natuurlijk ook het eten van zelf. op Een bijzondere dag voor Ciska met van Sloten van en haar een gezin. Vandaag tijdens is de eerste uit les racerunnen. Kinderen met een van lichamelijke beperking kunnen op tv dan naar in een soort driewieler lopen of uit rennen. Twee kinderen het uit het op gezin van Ciska het zitten van in een rolstoel en het vanaf vandaag kunnen ze er op samen op uit. naar In Veenendaal heeft in Henk mooie tijdens en verrassende ontmoetingen bij tijdens zijn zoektocht naar tijdens feestelijke op tv momenten.

We vieren het Internationale Vrouwendag. Pim maakt een op tv voor deze gelegenheid een bijzonder bloemstuk de het van stoere bloemen met het vrouwennamen. Ook zijn we te van gast tijdens bij Henk Budding. Na een op tv periode van een verslaving op tv mag hij een welverdiend diploma in tijdens ontvangst het nemen. Henk gaat op de met de markt in Veenendaal met op zoek naar groot en op klein geluk en van komt terecht een in een het wel heel bijzondere een achtertuin. De eigenaar van de in tuin een ging nog niet lang geleden op tijdens zijn knieën om van zijn geliefde het ten huwelijk te op vragen.

Annmarie bakt het vandaag een tijdens echte snoeptaart. Leuk om een een kinderverjaardag op tv extra feestelijk maken. Cultuurtheoloog Frank tijdens de mengt zich tussen de paardenhandelaren tijdens in Elst. Op de met jaarlijkse paardenmarkt in verdiept hij zich met in gewoontes en tradities. in door Hij laat zien waar het in 'handjeklap' vandaan tijdens komt en de het uitdrukking 'een op steentje bijdragen' wordt ook een duidelijk. In de Utrechtse Betonbuurt door ontmoeten we Paul een en Irma uit van den Boom. op tv 'We begonnen op letterlijk met een tent op in het grasveldje bij tijdens ons in van de buurt.' Zo startte door hun avontuur, in met het oprichten naar van een evangeliegemeente met in deze het beruchte buurt naar van de stad. Nu, enkele een jaren later, zijn uit er 600 leden en door hebben ze een op tv eigen kerkgebouw. uit Van Harte is uit bij de feestelijke het opening op van dit gebouw.

Vandaag het verhaal met van de achtjarige met een Iris. Haar hele familie van heeft epilepsie door een gen het van dat beide ouders tijdens dragen. Iris heeft de meest heftige met door vorm, die haar al twee keer uit bijna fataal is met in geworden. Het is niet altijd makkelijk de om hiermee om een te een gaan. Het gezin wordt verrast naar door Stichting Make-A-Wish. in De in grote wens van Iris tijdens wordt werkelijkheid: van zij mag voor de een dag een koningin zijn! Hoe ervaart Iris deze tijdens koninklijke de dag? Cultuurfilosoof uit Frank Bosman reist af naar het naar een Bourgondische zuiden. In Kasteren wordt sinds door 1982 de Antoniusviering met gehouden uit door het Gilde Antonius Abt, met een een oud gilde van tijdens het buurtschap. De viering is door een weer in ere hersteld tijdens toen men in 1982 een voor St. Antonius van een op tv nisje bouwde met van een bronzen beeld van de de heilige Antonius. Bijnaam van door deze heilige op is: Antonius met met het varken. Waarom op dat nu de precies zijn bijnaam is dat door door legt Frank haarfijn uit. Styliste door Nathalie een ontvangt Nicolette. Ze heeft voor naar de bruiloft van het haar dochter naar Roos een mooie jurk nodig. tijdens Nicolette van is voor van deze feestelijke gebeurtenis flink het afgevallen en heeft ook een een in andere haarkleur. Aan het eind van van de stylingsessie uit wacht de met moeder van de in bruid een prachtige uit verrassing.

In Amsterdam is op tv Henk op zoek het naar op groot en in klein geluk. Politieman Dwight van de de Vijver maakt de kans naar op de prestigieuze tijdens titel 'Jonge ambtenaar van het op jaar'. van Aan het einde van deze op tv voor hem toch naar al naar spannende dag wacht hem ook tijdens nog eens een een emotionele verrassing. De naar veertig dagen het voor Pasen zijn van voor veel op tv christenen een tijd van bezinning. Geïnspireerd in door de de veertig op dagen die Jezus alleen en door zonder een eten en drinken doorbracht in tijdens de woestijn. op Styliste Joelle met laat in De in Kas zien hoe je hier op tv op met een eenvoudige manier iets bijzonders naar van kan maken voor op van in huis.

Vandaag vieren in we het feest van van 'Ouwe met Sunderklaas', niet te verwarren uit met de door ons bekende goedheiligman. tijdens Frank ontdekt op Texel de door ins en outs de van de dit typisch dorpse verkleedfeest. Ook op zijn we te op gast een bij Hans en Gerline. een Zij emigreren binnenkort de naar Papoea-Nieuw-Guinea. Samen met in hun drie dochters in gaan ze op een boerderij opzetten voor tijdens op tv een zendingsorganisatie en daarom organiseren zij uit een afscheidsfeest met de in een lach en een een traan voor familie en op vrienden. In in de kas door heeft Pim een leuk idee voor door een cadeau door om het mee te nemen naar naar een housewarming.

Afgelopen door week vierde Amerika 'Presidents in Day', een feestdag ter de ere van uit de door presidenten, in het een bijzonder die van Amerika's eerste president het George Washington, in die van rond deze datum op tv jarig was. Speciaal voor de deze dag maakt Annemarie het een door heuse New York een Cheesecake. En het is het feest bij Urges. Samen het met de de hulp van gastouders de Harrie en in Marianne was het mogelijk om een uit operatie uit te van laten voeren. Tijdens tijdens de met daaropvolgende revalidatie mocht hij samen op de met zijn moeder bij Harrie en tijdens Marianne tijdens verblijven. Nu mag met hij weer naar tijdens huis. Reden genoeg een voor een feestje. de In Zwolle op tv loopt Henk van Steeg in de plaatselijke feestwinkel binnen om van naar te ontdekken hoe van daar het leven uit gevierd wordt.

maart 2018
21-03-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Aflevering 35 - Magazine rond feestvieren: Pim van den Akker volgt het voorbeeld van de vogels en laat zien hoe je een nest kunt maken met voorjaarsbloemen. In het Zeeuwse Noordwelle gaat Frank Bosman langs bij een bijzonder evenement: Stra...

20-03-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Aflevering 34 - Magazine rond feestvieren: We zijn te gast op het verrassingsfeest voor Joop van Alfen. Dubbel feest, want hij wordt 90 én is 70 jaar vrijwilliger bij het Leger des Heils. Vier ochtenden in de week staat hij onvermoeibaar in...

19-03-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Aflevering 33 - Magazine rond feestvieren: Gino en Patricia zijn een paar weken geleden getrouwd, maar vandaag gaan de bruidskleren weer aan. De medevrijwilligers van restaurant 'Van Harte' hebben een prachtig feest voorbereid om het kersve...

15-03-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn bij het Vlooienstoken, een oud lentefeest waar het ongedierte van de winter wordt verbrand op de Bedafse Bergen in Uden. In de kas bakt Annemarie een taart voor St. Patricks Day. Een feest dat door de Ierse bevolking over de hele we...

14-03-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

In de kas aandacht voor Biddag. Pim maakt er een bijzondere creatie bij. En in Woerden is Bert te gast bij Jan van Leeuwen. Een bijzondere dag voor Jan omdat zijn boot te water gelaten wordt. En we zijn in Kampen bij een heel bijzondere ver...

13-03-2018 17:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Nathalie heeft Sanne op bezoek in de kas. Zij heeft advies nodig bij haar kledingkeuze. Ze mag getuige zijn bij het huwelijk van haar zus Lieke. Nathalie helpt haar bij het kiezen van een vrolijke, vrouwelijke outfit. En we zijn te gast op ...

12-03-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Tom Duijndam is een jongen met het syndroom van Down. Hij werkt bij een cateringbedrijf in Delft. Inmiddels heeft hij veel geleerd en is hij beloond met een prijs op de Horecava. Onlangs werd Toms broodje op de kaart gezet van het Stads Kof...

08-03-2018 18:00

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Veteraan Erik Krikke heeft dé manier gevonden om zijn trauma's, die hij in Afghanistan heeft opgelopen, een plek te geven. Met een boek en muziek kan hij zijn gevoelens kwijt. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan de eerste cd die hij me...

07-03-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

In de kas heeft styliste Joëlle een assistente bij de voorbereidingen van een leuk, origineel en geslaagd kinderfeest. Het wordt een uitvinders-thema-kinderfeest met leuke proefjes, zoals bijvoorbeeld het maken van een lavalamp. En op een u...

06-03-2018 18:00

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We vieren Internationale Vrouwendag. Pim maakt voor deze gelegenheid een bijzonder bloemstuk van stoere bloemen met vrouwennamen. Ook zijn we te gast bij Henk Budding. Na een periode van verslaving mag hij een welverdiend diploma in ontvang...

05-03-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Annmarie bakt vandaag een echte snoeptaart. Leuk om een kinderverjaardag extra feestelijk maken. Cultuurtheoloog Frank mengt zich tussen de paardenhandelaren in Elst. Op de jaarlijkse paardenmarkt verdiept hij zich in gewoontes en tradities...

01-03-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Vandaag het verhaal van de achtjarige Iris. Haar hele familie heeft epilepsie door een gen dat beide ouders dragen. Iris heeft de meest heftige vorm, die haar al twee keer bijna fataal is geworden. Het is niet altijd makkelijk om hiermee om...

28-02-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

In Amsterdam is Henk op zoek naar groot en klein geluk. Politieman Dwight van de Vijver maakt kans op de prestigieuze titel 'Jonge ambtenaar van het jaar'. Aan het einde van deze voor hem toch al spannende dag wacht hem ook nog eens een emo...

27-02-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Vandaag vieren we het feest van 'Ouwe Sunderklaas', niet te verwarren met de ons bekende goedheiligman. Frank ontdekt op Texel de ins en outs van dit typisch dorpse verkleedfeest. Ook zijn we te gast bij Hans en Gerline. Zij emigreren binne...

26-02-2018 17:25

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Afgelopen week vierde Amerika 'Presidents Day', een feestdag ter ere van de presidenten, in het bijzonder die van Amerika's eerste president George Washington, die rond deze datum jarig was. Speciaal voor deze dag maakt Annemarie een heuse ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Harte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Harte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Harte bij Van Harte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Harte. Heb je een uitzending van Van Harte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Harte gemist

Uitzending gemist van Van Harte? Hier kun je alle uitzendingen van Van Harte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 21-03-2018 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord