Programma gemist?

We door zijn te gast in met Wilhelminaoord, bij Michiel en op Jose. Zij vieren naar een vandaag hun liefde door door hun trouwfoto van toen op opnieuw te maken. tijdens De bruiloft uit is nog maar op zes jaar geleden, maar ze op op hebben drukke jaren gehad met veel tijdens in veranderingen. Ze zijn verhuisd naar een een tijdens klein dorp, kregen kinderen en van zijn een eigen in onderneming gestart. Het is van een het uitdaging om als geliefden en in collega's samen te op leven, een maar de de liefde overwint. Het schooljaar op tv loopt ten einde het en dat een betekent dat de door tijd van examens en examenfeesten aangebreekt. uit In de kas de heeft Joëlle op een leuk uit idee voor een persoonlijk en de origineel cadeau. met Een uniek naar zelfgemaakt tafeltje om mee te uit nemen als er tijdens een nieuwe studie van wordt gevolgd in van een andere stad. een Bert is in uit Wijk het bij Duurstede in op zoek naar wat de in inwoners van de het mooie stadje de te vieren op tv hebben.

We op zijn te gast op de op tv bijzondere bruiloft van tijdens op Aswin en Michaela. Zij hebben elkaar tijdens ontmoet tijdens een op tv vakantie van van Stichting Zonnebloem en werden de verliefd. Aswin heeft met spastische tetraparese de en uit zit daardoor in een in rolstoel en praat moeilijker. Vandaag het vieren zij met de liefde, samen met op in vrienden en familie. In de het kas vieren uit we een kraamfeest. Het in wonder van een in geboorte wordt door niet gevierd met het gewoon beschuit een met muisjes, maar met in een croquembouche, een naar toren van soesjes. In de het kas de maakt Annemarie dit originele Franse tijdens alternatief. Bert is een in in Haarlem op zoek naar groot naar en klein van geluk.

De tijdens Rotterdamse Leida Klomp viert vandaag uit de een heel bijzondere gebeurtenis: ze op wordt vandaag op gedoopt. Haar ouders zijn vroeg tijdens overleden tijdens en zelf maakte ze naar verkeerde keuzes in relaties. van Op aandringen van met het haar kinderen besloot de ze het roer om te gooien. de Ze werd uitgenodigd in om een door dienst de in de kerk de te zoeken. Het voelde als een in warm tijdens bad en vandaag gaat naar ze dan ook echt van kopje door onder. In de kas is het Simone bij styliste met tijdens Nathalie. Binnenkort is Simone 12,5 op tv jaar getrouwd het en dus is uit er feest. uit Doordat ze veel is de afgevallen kan ze op wel wat inspiratie in gebruiken voor een naar feestelijke outfit. Bert is in op Bunschoten-Spakenburg op zoek uit naar wat de op tv naar inwoners van het mooie naar stadje daar door te vieren hebben.

We op zijn te gast bij de met 76-jarige Hans Klompe een in Kamperland. een Deze markante Zeeuw door viert door vandaag feest. Het naar geschilderde panorama van Noord-Beveland op tv ter herinnering aan zijn naar overleden vrouw Maria wordt naar door vandaag feestelijk geopend. Acht een maanden is hij met van veel het mensen druk geweest dit in te schilderen en vandaag is een de op grote opening. door Een emotionele maar ook feestelijke door dag. In de kas naar het vieren we Tweede Pinksterdag met door bijpassende boeketten van Pim op die een je eenvoudig zelf kunt maken op en het uitdelen. En Bert is in op Wijk bij een Duurstede en tijdens vraagt de inwoners hoe uit en of daar Pinksteren een wordt in gevierd.

We van zijn te gast bij de Truus en Wim met Groothuis in het Zuidhorn. Ze van zijn al 45 jaar naar getrouwd en in hebben heel wat door lief en leed samen de meegemaakt. Vandaag vieren zij op hun met liefde en maken de zij de trouwfoto van tijdens 45 jaar geleden opnieuw. In door de een kas vieren we de verjaardag het van tijdens onze Koningin Máxima. Speciaal uit voor op tv haar verjaardag maakt Pim een naar koninklijk boeket, van in de kleuren van een onze uit vlag. Henk is in door de dierentuin in Arnhem een op zoek tijdens naar feestelijke het momenten.

In door Woerden zijn we bij uit de opening van de op tv nieuwe werkplaats op van Arjan uit Nihot. Arjan knapt fietsen uit op voor uit het goede doel. De fietsen door gaan naar uit kinderen die in met armoede opgroeien. Dat wordt van gedaan door een op groep jongens zonder tijdens baan in die Arjan aanstuurt. Een het win-winsituatie waarbij Arjan de inspiratie tijdens haalde uit eigen een ervaringen. De jongens van de werkplaats tijdens hebben naar een verrassing voor de hem geregeld. In de het kas vieren we de het dag de van het kasteel. Op van Tweede tijdens Pinksterdag zetten vele tijdens kastelen hun poorten op of deuren open naar om bezocht te van worden. Speciaal voor in deze gelegenheid bakt Annemarie kasteelgebakjes. van Bert is van in Bunschoten-Spakenburg en heeft tijdens gesprekken met tijdens de mensen op straat over op het vieren van met het op leven.

We een zijn te gast van bij Sieb Bandstra, op tv die zeer gepassioneerd is naar door de Friese een skûtsjes. op Dit jaar is het in de tiende de keer dat Sieb als drijvende kracht met de eerste wedstrijd in van door het jaar organiseert. van Tijdens de voorbereidingen van op deze wedstrijd wordt met hij onverwachts in het naar zonnetje in gezet. In de kas is met het Hetty bij styliste Nathalie voor advies. met van Haar dochter gaat trouwen en de wil tijdens op deze dag het een mooie, feestelijke met outfit. Omdat Hetty vrij lang uit is, vindt op tv zij het lastig om goede op tv van kleding te vinden op met de juiste kleurcombinaties. een Nathalie gaat op zoek om van uit voor Hetty de perfecte outfit naar te van vinden. Henk is naar op zoek naar groot door en klein geluk in in Katwijk.

Vandaag in bestaat de staat de Israël zeventig jaar. tijdens We zijn daarom te tijdens gast rabbijn bij uit Tzvi Marx in Vught. door van De rabbijn heeft een naar feest georganiseerd voor iedereen uit die dit het jubileum wil meevieren. in Het wordt een feest vol met tijdens dankbaarheid, vreugde en dans. In door de kas maakt het Annemarie een Israëlische op lekkerij in het kader met van op tv het jubileum: Ma'aroud. van Joodse koekjes, het waarin dadel is naar verwerkt. Henk is op het strand het in Katwijk door en naar vraagt wat de mensen allemaal vieren uit in het de leven.

We een zijn te gast met bij Piet Hein op en Edith Wielhouwer. het We vieren met hen de de liefde door door de trouwfoto in van zes jaar geleden, het opnieuw te maken. de Edith met en Piet Hein uit hebben allebei een scheiding meegemaakt, maar tijdens vonden bij elkaar door nieuwe liefde en met vormen door nu met hun kinderen, uit een nieuw samengesteld met gezin. In de de kas staan op tv we stil op bij Hemelvaart. Annemarie de bakt scones, die je de ook eenvoudig zelf kunt maken op tv en meenemen. Bijvoorbeeld naar met tijdens het dauwtrappen, dat traditioneel op in de vroege ochtend een tijdens van Hemelvaart wordt gedaan, in met heel veel van gemeentes. Henk gaat naar de straat op in Geldermalsen op tv door om te peilen hoe Hemelvaart door hier gevierd de wordt.

We het zijn te van gast bij de enthousiaste Jannie Wemmenhove, op tv van beheerder van speeltuin de Torteltuin in op tv Utrecht. Een mooie een tijdens plek waar twee feesten te het vieren een zijn. De speeltuin bestaat 25 het jaar en Jannie op tv is tien jaar beheerder. een De feestgangers een zijn het allemaal tijdens met elkaar eens: Zonder uit uit Jannie geen Torteltuin en andersom. tijdens Er is daarom een een heel uit bijzonder cadeau voor Jannie van geregeld: Moederdag door in de kas. Joëlle de maakt tijdens een origineel en uit praktisch cadeau, dat je eenvoudig zelf in op tv in elkaar kunt op zetten voor je moeder. Een tijdschriftenrek tijdens en een dienblad met met een persoonlijke van boodschap. uit Bert is in Wijk bij op tv tijdens Duurstede en heeft een gesprekken op straat over van hoe de in inwoners het leven naar vieren.

Feest van voor Jeannie Beek, in zij wordt vandaag 60 jaar! de Een bijzondere op dag voor haar een én haar drie zussen. de Jeannie naar is geboren met een met verstandelijke beperking, haar zussen de zijn daarom in erg betrokken in bij haar. naar Door een ongeluk verblijft Jeannie tijdens sinds enkele maanden in in een de zorghotel. De zussen gunnen Jeannie van een tijdens spetterend feest en hebben een daarom een leuke verrassing de voor op tv haar geregeld. In een de kas op krijgt Mirjam kledingadvies de van styliste Nathalie. Mirjam in is gewend om onopvallende met kleren te dragen, de maar wil wel eens in wat uit anders. Nathalie laat haar naar kiezen uit op drie kleurrijke op tv outfits. Henk is vandaag op de tijdens naar markt in Weesp, en ontmoet bijzondere uit mensen naar met mooie een verhalen.

In op Noorbeek, in het het zuidelijkste puntje van Limburg, zijn de we het te gast bij het tijdens jaarlijkse 'den-halen' ter uit ere van Sint Brigida. op Een tijdens gebedsverhoring in 1634 het waarbij het vee uit gespaard bleef voor de veepest het is aanleiding om in elk jaar het een den op tv van dertig meter voor de de kapel van Sint door Brigida te zetten. door door Kapitein Barry Ritzen ziet in er op met toe dat de vrijgezellen 'de uit Jonkheid' de op boom halen op tv en dat de hele dag de goed verloopt. op Wij vieren dit feest uit mee. In in de kas op viert Pim IJsheiligen. tijdens Voor iedereen met groene van vingers is op tv het wel bekend dat na IJsheiligen van de kans naar op met nachtvorst nog maar heel de klein is, op tv zodat je dus op met gerust hart aan in de slag kunt in op de op tuin. Pim vertelt waar de uit naam vandaan het komt én uit heeft een wel heel origineel uit idee voor op tv in de tuin naar of op het uit balkon. Henk is in Kampen tijdens op zoek de naar tijdens klein en groot geluk. Hij ontmoet tijdens daar een door kersverse een vader, en heeft een bijzonder uit gesprek.

We op tv zijn te gast op bij Gerrit door Mes, hij is timmerman tijdens en dominee, beide taken van beoefent naar hij met grote passie. Vandaag viert tijdens in hij het 25-jarig bestaan van naar zijn kerk in Alblasserdam, van die ooit naar begon als klein het clubje mensen een maar inmiddels is uitgegroeid tijdens tot een grote van maar hechte het gemeenschap. In de kas op wordt het alvast bevrijdigingsdag gevierd. Geïnspireerd uit door de bevrijders die naar chocolade uitdeelden tijdens de naar bevrijding, bakt het Annemarie een brownietaart. op Cultuurtheoloog Frank tijdens Bosman is bij de een bijzonder Zeeuws feest: Strao. op Traditiegetrouw door worden de trekpaarden van het tijdens op dorp die dag uit door de stal naar het een strand door geleid.

Han en tijdens Jolanda Smelt het staan in het middelpunt. door Ze een zijn 25 jaar getrouwd en de delen een vele mooie en liefdevolle een herinneringen. In het Veenmuseum in wordt ook hun trouwfoto van opnieuw gemaakt. naar Elkaar dienen op (zoals Jezus dat de deed) heeft hun huwelijk in veel uit inhoud gegeven, ze op tv hebben hier ook van gezongen tijdens van het jubileumfeest. tijdens In de uit kas laat Styliste Nathalie haar in gast Marian stralen. het Marian de wordt op binnenkort 55 naar jaar en wil een een tijdens tuinfeest geven. Dit hele de plan stond eigenlijk gepland voor een het met vijftigste verjaardag, op tv maar vanwege een moeilijk jaar op tv is het feest de toen niet door door gegaan. Wat trek je in aan op op zo'n naar bijzonder feest?

Vandaag het wordt een zorgboerderij geopend in een uit Bruchterveld. Een droom die uitkomt, in aldus eigenaar Annemarie. Het een bijzondere is dat naar zij de vooral gaat op werken met honden. op tv Ze vertelt waarom zij een deze keuze op heeft gemaakt. Pim begint deze maand door mei met het door op tv maken van een prachtig op en vrolijk bloemstuk uit in de een kas. En Bert tijdens is ook vandaag op met zoek in de straten van in Elburg de om te vragen op tv wat de inwoners te vieren met uit hebben.

december 2018
24-05-2018 18:15

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast in Wilhelminaoord, bij Michiel en Jose. Zij vieren vandaag hun liefde door hun trouwfoto van toen opnieuw te maken. De bruiloft is nog maar zes jaar geleden, maar ze hebben drukke jaren gehad met veel veranderingen. Ze zijn ...

23-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast op de bijzondere bruiloft van Aswin en Michaela. Zij hebben elkaar ontmoet tijdens een vakantie van Stichting Zonnebloem en werden verliefd. Aswin heeft spastische tetraparese en zit daardoor in een rolstoel en praat moeilij...

22-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

De Rotterdamse Leida Klomp viert vandaag een heel bijzondere gebeurtenis: ze wordt vandaag gedoopt. Haar ouders zijn vroeg overleden en zelf maakte ze verkeerde keuzes in relaties. Op aandringen van haar kinderen besloot ze het roer om te g...

21-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij de 76-jarige Hans Klompe in Kamperland. Deze markante Zeeuw viert vandaag feest. Het geschilderde panorama van Noord-Beveland ter herinnering aan zijn overleden vrouw Maria wordt vandaag feestelijk geopend. Acht maanden ...

17-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Truus en Wim Groothuis in Zuidhorn. Ze zijn al 45 jaar getrouwd en hebben heel wat lief en leed samen meegemaakt. Vandaag vieren zij hun liefde en maken zij de trouwfoto van 45 jaar geleden opnieuw. In de kas vieren we d...

16-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

In Woerden zijn we bij de opening van de nieuwe werkplaats van Arjan Nihot. Arjan knapt fietsen op voor het goede doel. De fietsen gaan naar kinderen die in armoede opgroeien. Dat wordt gedaan door een groep jongens zonder baan die Arjan aa...

15-05-2018 18:15

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Sieb Bandstra, die zeer gepassioneerd is door de Friese skûtsjes. Dit jaar is het de tiende keer dat Sieb als drijvende kracht de eerste wedstrijd van het jaar organiseert. Tijdens de voorbereidingen van deze wedstrijd w...

14-05-2018 18:15

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Vandaag bestaat de staat Israël zeventig jaar. We zijn daarom te gast rabbijn bij Tzvi Marx in Vught. De rabbijn heeft een feest georganiseerd voor iedereen die dit jubileum wil meevieren. Het wordt een feest vol dankbaarheid, vreugde en da...

10-05-2018 18:00

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Piet Hein en Edith Wielhouwer. We vieren met hen de liefde door de trouwfoto van zes jaar geleden, opnieuw te maken. Edith en Piet Hein hebben allebei een scheiding meegemaakt, maar vonden bij elkaar nieuwe liefde en vor...

09-05-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij de enthousiaste Jannie Wemmenhove, beheerder van speeltuin de Torteltuin in Utrecht. Een mooie plek waar twee feesten te vieren zijn. De speeltuin bestaat 25 jaar en Jannie is tien jaar beheerder. De feestgangers zijn he...

08-05-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Feest voor Jeannie Beek, zij wordt vandaag 60 jaar! Een bijzondere dag voor haar én haar drie zussen. Jeannie is geboren met een verstandelijke beperking, haar zussen zijn daarom erg betrokken bij haar. Door een ongeluk verblijft Jeannie si...

07-05-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

In Noorbeek, in het zuidelijkste puntje van Limburg, zijn we te gast bij het jaarlijkse 'den-halen' ter ere van Sint Brigida. Een gebedsverhoring in 1634 waarbij het vee gespaard bleef voor de veepest is aanleiding om elk jaar een den van d...

03-05-2018 16:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Gerrit Mes, hij is timmerman en dominee, beide taken beoefent hij met grote passie. Vandaag viert hij het 25-jarig bestaan van zijn kerk in Alblasserdam, die ooit begon als klein clubje mensen maar inmiddels is uitgegroe...

02-05-2018 16:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Han en Jolanda Smelt staan in het middelpunt. Ze zijn 25 jaar getrouwd en delen vele mooie en liefdevolle herinneringen. In het Veenmuseum wordt ook hun trouwfoto opnieuw gemaakt. Elkaar dienen (zoals Jezus dat deed) heeft hun huwelijk veel...

01-05-2018 17:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Vandaag wordt een zorgboerderij geopend in Bruchterveld. Een droom die uitkomt, aldus eigenaar Annemarie. Het bijzondere is dat zij vooral gaat werken met honden. Ze vertelt waarom zij deze keuze heeft gemaakt. Pim begint deze maand mei met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Harte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Harte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Harte bij Van Harte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Harte. Heb je een uitzending van Van Harte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Harte gemist

Uitzending gemist van Van Harte? Hier kun je alle uitzendingen van Van Harte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 72
  • Laatste uitzending op 24-05-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord