Programma gemist?

We uit zijn te gast in het Wilhelminaoord, bij met Michiel en Jose. van Zij vieren vandaag hun de liefde door hun naar trouwfoto in van toen opnieuw te maken. De in het bruiloft is nog maar zes jaar een geleden, het maar ze hebben de drukke jaren gehad het met veel veranderingen. Ze zijn van met verhuisd naar een klein op dorp, kregen kinderen het en zijn op een eigen onderneming gestart. met Het is een de uitdaging om als in geliefden en collega's samen de te uit leven, maar de liefde overwint. Het met schooljaar uit loopt ten einde door en dat betekent dat de de tijd in van examens en examenfeesten de aangebreekt. In de het kas heeft Joëlle op tv een leuk idee een voor een persoonlijk van en origineel cadeau. door Een uniek met zelfgemaakt tafeltje om mee te tijdens op tv nemen als er een nieuwe studie in wordt gevolgd in uit een tijdens andere stad. Bert uit is in Wijk bij naar Duurstede op zoek naar met wat de inwoners het van het op mooie stadje te vieren de naar hebben.

We het zijn te gast op de in bijzondere bruiloft van het Aswin de en Michaela. Zij van hebben elkaar het ontmoet tijdens een in vakantie van Stichting Zonnebloem uit en werden verliefd. Aswin op tv heeft de spastische tetraparese en op zit daardoor in een rolstoel en het praat moeilijker. het Vandaag vieren tijdens zij de liefde, samen met met door vrienden en familie. In de kas in vieren we met een op tv kraamfeest. Het wonder van een tijdens geboorte wordt niet gevierd van naar met gewoon beschuit op met muisjes, maar met op een croquembouche, op tv een toren van soesjes. In de het kas tijdens maakt Annemarie dit originele Franse een alternatief. uit Bert is het in Haarlem op zoek naar groot naar en tijdens klein geluk.

De de Rotterdamse Leida het Klomp viert vandaag een heel de bijzondere een gebeurtenis: ze wordt vandaag gedoopt. in Haar ouders zijn tijdens vroeg overleden en zelf een door maakte ze verkeerde keuzes met in relaties. Op door aandringen van van haar kinderen besloot door ze het roer uit om te gooien. Ze werd uit uitgenodigd om een dienst een in de een kerk te in zoeken. Het voelde als een het warm van bad en vandaag gaat ze op tv door dan ook echt kopje onder. het In door de kas is Simone bij een styliste door Nathalie. Binnenkort is Simone 12,5 jaar een getrouwd een en dus is de er feest. Doordat ze veel naar is op tv afgevallen kan ze wel wat op naar inspiratie gebruiken voor een feestelijke outfit. door Bert op is in Bunschoten-Spakenburg op uit zoek naar wat door de inwoners van naar het mooie op stadje daar te vieren in hebben.

We zijn naar te gast bij de uit 76-jarige Hans Klompe uit in op Kamperland. Deze markante Zeeuw met viert op vandaag feest. Het geschilderde met panorama van Noord-Beveland ter herinnering het aan door zijn overleden vrouw het Maria wordt in vandaag feestelijk geopend. Acht een maanden is hij een met veel van mensen druk geweest de dit te schilderen en vandaag uit is de grote het opening. naar Een emotionele maar naar ook feestelijke dag. In door de kas vieren we Tweede naar Pinksterdag met het bijpassende boeketten van in Pim een die je eenvoudig de zelf kunt maken en van uitdelen. En naar Bert is in Wijk de bij Duurstede en met vraagt de inwoners tijdens hoe en of daar Pinksteren een wordt uit gevierd.

We zijn uit te gast bij van Truus van en Wim Groothuis in het Zuidhorn. Ze zijn al 45 uit jaar getrouwd in en een hebben heel wat lief en leed het samen meegemaakt. Vandaag in vieren de zij hun het liefde en maken zij door de trouwfoto van 45 op jaar geleden tijdens opnieuw. In de kas van vieren we op tv de verjaardag van onze Koningin de Máxima. Speciaal het voor haar door verjaardag maakt op tv Pim een koninklijk boeket, in de de kleuren van onze door vlag. uit Henk is in de dierentuin tijdens in Arnhem naar op zoek naar de feestelijke de momenten.

In in Woerden zijn een we bij de opening van een de nieuwe werkplaats in van Arjan Nihot. tijdens Arjan met knapt fietsen op voor het goede tijdens tijdens doel. De fietsen gaan naar kinderen door op die in armoede opgroeien. met Dat wordt gedaan door in een groep jongens zonder een een baan die Arjan aanstuurt. Een win-winsituatie op waarbij Arjan een inspiratie haalde uit op eigen ervaringen. de De jongens van van de werkplaats hebben een verrassing de voor hem geregeld. uit In de met kas vieren we uit de dag de van het kasteel. op Op Tweede Pinksterdag een zetten vele kastelen hun het poorten of met deuren open om de bezocht te worden. Speciaal voor van deze naar gelegenheid bakt Annemarie kasteelgebakjes. Bert het is uit in Bunschoten-Spakenburg en heeft op gesprekken met de mensen een op het straat over een het vieren van het tijdens leven.

We zijn een te gast bij Sieb naar tijdens Bandstra, die zeer gepassioneerd met is door naar de Friese skûtsjes. Dit tijdens jaar is het de naar tiende de keer dat Sieb als op tv drijvende kracht de eerste tijdens wedstrijd door van het jaar organiseert. Tijdens de naar voorbereidingen met van deze wedstrijd wordt hij door onverwachts in het met zonnetje gezet. In in de kas is op tv Hetty bij op styliste op tv Nathalie voor advies. het Haar dochter gaat trouwen door en wil van tijdens deze dag op een mooie, feestelijke outfit. Omdat een Hetty vrij lang naar is, vindt zij in het lastig op om goede met kleding te vinden met de juiste uit kleurcombinaties. het Nathalie gaat op op zoek om op voor Hetty de perfecte outfit te uit vinden. Henk door is op zoek naar tijdens een groot en klein geluk in tijdens Katwijk.

Vandaag uit bestaat de staat Israël zeventig op tv jaar. met We zijn daarom van te gast rabbijn bij Tzvi tijdens het Marx in Vught. door De rabbijn heeft een feest georganiseerd de de voor iedereen die door dit jubileum wil meevieren. Het op wordt een feest de vol dankbaarheid, vreugde tijdens en dans. van In de kas maakt Annemarie uit een Israëlische lekkerij van naar in het kader van het jubileum: uit Ma'aroud. Joodse koekjes, tijdens uit waarin dadel is verwerkt. in Henk is op het een strand van in Katwijk en vraagt een wat de mensen allemaal vieren uit in het een leven.

We zijn te op gast bij uit Piet op tv Hein en Edith in Wielhouwer. We vieren met hen in de liefde door de op trouwfoto van zes uit jaar geleden, opnieuw naar uit te maken. Edith en Piet met Hein tijdens hebben allebei een van scheiding meegemaakt, maar vonden bij elkaar naar nieuwe liefde het en vormen op nu met hun kinderen, met een nieuw samengesteld gezin. op In de kas in staan de we stil bij Hemelvaart. Annemarie een bakt scones, uit die je ook tijdens eenvoudig zelf kunt maken op tv en meenemen. Bijvoorbeeld met tijdens het uit dauwtrappen, dat de traditioneel in de door vroege ochtend op van Hemelvaart wordt gedaan, door in heel veel gemeentes. naar Henk gaat de straat met op in op tv Geldermalsen om te in peilen het hoe Hemelvaart hier gevierd op tv wordt.

We een zijn te de gast bij de met enthousiaste Jannie Wemmenhove, beheerder van speeltuin tijdens op de Torteltuin in Utrecht. naar Een mooie plek door waar twee door feesten te vieren zijn. De in speeltuin bestaat 25 met jaar en op Jannie is tien de jaar beheerder. De feestgangers zijn een het allemaal met het elkaar het eens: Zonder een Jannie geen Torteltuin en in andersom. Er is daarom tijdens een heel bijzonder het cadeau in voor Jannie geregeld: naar Moederdag in de kas. Joëlle maakt met een origineel en tijdens praktisch cadeau, op tv dat je op eenvoudig zelf door in elkaar kunt tijdens zetten voor je moeder. Een tijdschriftenrek van en een een dienblad met een persoonlijke in boodschap. Bert van is in Wijk bij tijdens Duurstede van en heeft naar gesprekken op straat de over hoe de naar inwoners het leven in vieren.

Feest op tv voor Jeannie door Beek, zij wordt vandaag 60 op tv jaar! Een bijzondere dag op met voor haar én door haar drie zussen. Jeannie is uit geboren met een verstandelijke van beperking, haar zussen in op zijn daarom erg betrokken bij het haar. Door een het ongeluk verblijft het Jeannie sinds enkele maanden in de het een zorghotel. De op tv zussen gunnen Jeannie door een spetterend feest het en hebben daarom met een leuke verrassing voor haar naar geregeld. In de kas naar krijgt Mirjam uit kledingadvies van styliste op tv Nathalie. Mirjam is gewend een om tijdens onopvallende kleren te dragen, maar de wil wel uit eens wat naar anders. Nathalie de laat haar kiezen uit drie op kleurrijke outfits. Henk op tv is vandaag op de op markt in Weesp, de en ontmoet op bijzondere met mensen met mooie op verhalen.

In Noorbeek, in op het zuidelijkste met puntje van Limburg, zijn op tv uit we te gast door bij het jaarlijkse 'den-halen' ter de ere van uit Sint Brigida. Een gebedsverhoring in met 1634 waarbij het tijdens een vee gespaard bleef voor de in veepest is aanleiding om door elk tijdens jaar een tijdens den van dertig het meter voor de kapel van Sint tijdens Brigida op te zetten. Kapitein door Barry Ritzen ziet er tijdens op toe dat de een vrijgezellen 'de uit Jonkheid' de boom halen een en met dat de hele door dag goed verloopt. op Wij vieren dit een feest mee. In de kas tijdens viert Pim met IJsheiligen. Voor iedereen met op tv groene vingers is het het het wel bekend op dat na IJsheiligen het de kans op nachtvorst nog met maar heel klein is, de de zodat je dus met in gerust hart aan op de slag kunt in in de tuin. Pim tijdens vertelt waar op de naam vandaan komt én naar heeft van een wel heel met origineel idee voor in de op tv tijdens tuin of op het van balkon. Henk is op tv in Kampen op op tv zoek naar klein en door groot het geluk. Hij ontmoet daar naar een kersverse vader, met en heeft een naar bijzonder gesprek.

We zijn het te tijdens gast bij Gerrit naar Mes, hij is timmerman en dominee, tijdens beide taken beoefent van tijdens hij met grote passie. Vandaag viert naar hij het een 25-jarig op tv bestaan van zijn kerk in met Alblasserdam, die uit ooit begon als klein clubje op mensen maar inmiddels naar is uitgegroeid tot met een grote uit maar hechte gemeenschap. de In de kas wordt naar alvast naar bevrijdigingsdag gevierd. Geïnspireerd door de de bevrijders die chocolade in uitdeelden tijdens uit de bevrijding, bakt Annemarie in een brownietaart. Cultuurtheoloog uit Frank Bosman op tv is bij naar een bijzonder Zeeuws op tv feest: Strao. op Traditiegetrouw worden de trekpaarden van in het dorp die door dag uit de stal het naar het in strand met geleid.

Han en op Jolanda Smelt in staan in het middelpunt. Ze door zijn 25 jaar het getrouwd de en delen vele met mooie en liefdevolle herinneringen. met In het Veenmuseum wordt de ook hun trouwfoto op tv opnieuw gemaakt. met Elkaar dienen (zoals naar Jezus dat deed) een heeft door hun huwelijk veel uit inhoud gegeven, ze hebben door hier ook van het gezongen tijdens in het jubileumfeest. In de kas het laat Styliste Nathalie haar van gast Marian stralen. een Marian op tv wordt op binnenkort 55 in jaar en het wil een tuinfeest de geven. Dit hele plan stond uit eigenlijk uit gepland voor met het vijftigste verjaardag, door maar vanwege een moeilijk jaar op tv is het feest een toen met niet door gegaan. Wat trek een je aan op op zo'n bijzonder de feest?

Vandaag wordt een op zorgboerderij geopend in op de Bruchterveld. Een droom van die uitkomt, aldus eigenaar Annemarie. het Het van bijzondere is dat de zij vooral gaat werken met honden. in door Ze vertelt waarom zij deze keuze in heeft gemaakt. Pim een begint deze naar maand mei het met het maken van met een van prachtig en vrolijk bloemstuk uit in de kas. En Bert met is ook van vandaag door op zoek in de straten van door Elburg het om te vragen wat de met inwoners te vieren op tv een hebben.

februari 2019
24-05-2018 18:15

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast in Wilhelminaoord, bij Michiel en Jose. Zij vieren vandaag hun liefde door hun trouwfoto van toen opnieuw te maken. De bruiloft is nog maar zes jaar geleden, maar ze hebben drukke jaren gehad met veel veranderingen. Ze zijn ...

23-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast op de bijzondere bruiloft van Aswin en Michaela. Zij hebben elkaar ontmoet tijdens een vakantie van Stichting Zonnebloem en werden verliefd. Aswin heeft spastische tetraparese en zit daardoor in een rolstoel en praat moeilij...

22-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

De Rotterdamse Leida Klomp viert vandaag een heel bijzondere gebeurtenis: ze wordt vandaag gedoopt. Haar ouders zijn vroeg overleden en zelf maakte ze verkeerde keuzes in relaties. Op aandringen van haar kinderen besloot ze het roer om te g...

21-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij de 76-jarige Hans Klompe in Kamperland. Deze markante Zeeuw viert vandaag feest. Het geschilderde panorama van Noord-Beveland ter herinnering aan zijn overleden vrouw Maria wordt vandaag feestelijk geopend. Acht maanden ...

17-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Truus en Wim Groothuis in Zuidhorn. Ze zijn al 45 jaar getrouwd en hebben heel wat lief en leed samen meegemaakt. Vandaag vieren zij hun liefde en maken zij de trouwfoto van 45 jaar geleden opnieuw. In de kas vieren we d...

16-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

In Woerden zijn we bij de opening van de nieuwe werkplaats van Arjan Nihot. Arjan knapt fietsen op voor het goede doel. De fietsen gaan naar kinderen die in armoede opgroeien. Dat wordt gedaan door een groep jongens zonder baan die Arjan aa...

15-05-2018 18:15

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Sieb Bandstra, die zeer gepassioneerd is door de Friese skûtsjes. Dit jaar is het de tiende keer dat Sieb als drijvende kracht de eerste wedstrijd van het jaar organiseert. Tijdens de voorbereidingen van deze wedstrijd w...

14-05-2018 18:15

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Vandaag bestaat de staat Israël zeventig jaar. We zijn daarom te gast rabbijn bij Tzvi Marx in Vught. De rabbijn heeft een feest georganiseerd voor iedereen die dit jubileum wil meevieren. Het wordt een feest vol dankbaarheid, vreugde en da...

10-05-2018 18:00

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Piet Hein en Edith Wielhouwer. We vieren met hen de liefde door de trouwfoto van zes jaar geleden, opnieuw te maken. Edith en Piet Hein hebben allebei een scheiding meegemaakt, maar vonden bij elkaar nieuwe liefde en vor...

09-05-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij de enthousiaste Jannie Wemmenhove, beheerder van speeltuin de Torteltuin in Utrecht. Een mooie plek waar twee feesten te vieren zijn. De speeltuin bestaat 25 jaar en Jannie is tien jaar beheerder. De feestgangers zijn he...

08-05-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Feest voor Jeannie Beek, zij wordt vandaag 60 jaar! Een bijzondere dag voor haar én haar drie zussen. Jeannie is geboren met een verstandelijke beperking, haar zussen zijn daarom erg betrokken bij haar. Door een ongeluk verblijft Jeannie si...

07-05-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

In Noorbeek, in het zuidelijkste puntje van Limburg, zijn we te gast bij het jaarlijkse 'den-halen' ter ere van Sint Brigida. Een gebedsverhoring in 1634 waarbij het vee gespaard bleef voor de veepest is aanleiding om elk jaar een den van d...

03-05-2018 16:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Gerrit Mes, hij is timmerman en dominee, beide taken beoefent hij met grote passie. Vandaag viert hij het 25-jarig bestaan van zijn kerk in Alblasserdam, die ooit begon als klein clubje mensen maar inmiddels is uitgegroe...

02-05-2018 16:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Han en Jolanda Smelt staan in het middelpunt. Ze zijn 25 jaar getrouwd en delen vele mooie en liefdevolle herinneringen. In het Veenmuseum wordt ook hun trouwfoto opnieuw gemaakt. Elkaar dienen (zoals Jezus dat deed) heeft hun huwelijk veel...

01-05-2018 17:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Vandaag wordt een zorgboerderij geopend in Bruchterveld. Een droom die uitkomt, aldus eigenaar Annemarie. Het bijzondere is dat zij vooral gaat werken met honden. Ze vertelt waarom zij deze keuze heeft gemaakt. Pim begint deze maand mei met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Harte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Harte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Harte bij Van Harte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Harte. Heb je een uitzending van Van Harte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Harte gemist

Uitzending gemist van Van Harte? Hier kun je alle uitzendingen van Van Harte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 72
  • Laatste uitzending op 24-05-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord