Programma gemist?

We zijn te de gast in door Wilhelminaoord, bij Michiel op tv en naar Jose. Zij vieren door vandaag hun liefde door hun uit trouwfoto van toen opnieuw het te door maken. De tijdens bruiloft is nog maar op tv zes jaar geleden, met maar ze hebben in drukke jaren gehad met veel uit door veranderingen. Ze zijn verhuisd door naar een klein met dorp, kregen kinderen en zijn door een eigen tijdens onderneming gestart. Het is op een uitdaging op tv om als geliefden en in collega's naar samen te leven, maar de de liefde op overwint. Het schooljaar loopt in ten einde en dat een betekent dat de het tijd van het examens en examenfeesten aangebreekt. uit In de kas in heeft Joëlle een met leuk idee voor in de een persoonlijk en origineel van cadeau. Een uniek in zelfgemaakt tafeltje om mee naar te nemen als in er door een nieuwe studie wordt gevolgd op in een andere op stad. Bert naar is in Wijk bij het Duurstede op zoek naar het een wat de inwoners door van het mooie stadje te een vieren naar hebben.

We zijn op te gast tijdens op de in bijzondere bruiloft van Aswin het en Michaela. Zij in hebben elkaar naar ontmoet tijdens een vakantie van het Stichting Zonnebloem in en werden de verliefd. Aswin heeft spastische tetraparese en uit zit daardoor op in een rolstoel naar en praat moeilijker. Vandaag op het vieren zij de liefde, een samen met vrienden met en familie. een In de kas vieren we een uit kraamfeest. uit Het wonder van een geboorte de wordt niet gevierd op de met gewoon beschuit met muisjes, maar op tv met tijdens een croquembouche, een op toren van van soesjes. In de kas maakt Annemarie van dit originele in Franse alternatief. het Bert is in Haarlem de op op tv zoek naar groot en klein met geluk.

De op Rotterdamse Leida Klomp op viert vandaag een heel bijzondere naar gebeurtenis: ze het wordt vandaag door gedoopt. Haar ouders zijn op tv vroeg overleden uit en zelf door maakte ze verkeerde uit keuzes in relaties. Op aandringen een van haar uit kinderen besloot ze het het roer om met te gooien. het Ze werd uitgenodigd om uit een dienst in in de kerk de te zoeken. Het voelde op tv als een warm bad de en vandaag gaat tijdens ze dan het ook echt kopje onder. In een op tv de kas is Simone bij op styliste Nathalie. Binnenkort is het Simone 12,5 jaar op tv getrouwd van en dus is er feest. door Doordat tijdens ze veel is door afgevallen kan in ze wel wat naar inspiratie gebruiken voor de een feestelijke outfit. Bert is in in Bunschoten-Spakenburg op tijdens zoek naar wat tijdens de inwoners van het tijdens mooie stadje daar de te vieren een hebben.

We zijn van te gast bij de een 76-jarige Hans door Klompe in Kamperland. Deze op markante Zeeuw op viert vandaag feest. Het in geschilderde panorama van van op tv Noord-Beveland ter herinnering aan zijn op overleden op vrouw Maria wordt vandaag van feestelijk geopend. Acht maanden de is hij met veel uit mensen tijdens druk geweest dit met te schilderen en vandaag is op tv tijdens de grote opening. Een op emotionele maar ook van feestelijke dag. In de kas door vieren we van Tweede Pinksterdag met bijpassende de boeketten van door Pim die je eenvoudig met zelf kunt op tv maken en op uitdelen. En Bert is tijdens in het Wijk bij Duurstede en vraagt de op tv met inwoners hoe en het of daar Pinksteren wordt een gevierd.

We naar zijn te tijdens gast bij Truus tijdens en Wim Groothuis in Zuidhorn. een Ze op tv zijn al 45 jaar getrouwd het en hebben heel wat tijdens op lief en leed samen meegemaakt. Vandaag de vieren een zij hun liefde met en maken zij een de trouwfoto van met 45 jaar geleden opnieuw. van In de naar kas vieren we de tijdens verjaardag tijdens van onze Koningin Máxima. Speciaal voor met haar van verjaardag maakt door Pim een koninklijk het boeket, in de kleuren naar van onze vlag. Henk is in een in de dierentuin in de Arnhem op zoek naar tijdens feestelijke op tv momenten.

In met Woerden zijn we bij de met opening naar van de nieuwe het werkplaats van op Arjan Nihot. Arjan knapt fietsen op door voor het met goede doel. De op fietsen gaan naar op tv kinderen tijdens die in armoede opgroeien. Dat wordt door naar gedaan door een tijdens groep jongens zonder baan in die Arjan uit aanstuurt. Een win-winsituatie een waarbij Arjan inspiratie haalde uit uit eigen ervaringen. De jongens uit naar van de werkplaats hebben een met verrassing op tv voor hem geregeld. In de naar kas vieren we de een dag van het op kasteel. Op de Tweede van Pinksterdag zetten vele kastelen hun poorten de of deuren open de in om bezocht te op tv worden. Speciaal voor deze gelegenheid de bakt in Annemarie kasteelgebakjes. Bert met is in Bunschoten-Spakenburg en van heeft gesprekken met de mensen op tv door op straat over het het vieren van het op leven.

We in zijn te gast bij Sieb naar Bandstra, door die zeer gepassioneerd naar is door de van Friese skûtsjes. Dit jaar tijdens is het de tiende met keer het dat Sieb als drijvende kracht op tv de eerste wedstrijd het van het jaar het organiseert. Tijdens de de voorbereidingen de van deze wedstrijd wordt hij in onverwachts in uit het van zonnetje gezet. In de kas is op Hetty bij uit styliste Nathalie voor op advies. in Haar dochter gaat trouwen en wil een op tv tijdens deze dag van een mooie, feestelijke op tv outfit. Omdat Hetty vrij lang van is, vindt in zij het door lastig om goede kleding in te vinden met de juiste van tijdens kleurcombinaties. Nathalie gaat op zoek het om voor Hetty tijdens de perfecte outfit de te vinden. Henk is door op zoek naar een groot met en klein geluk in in Katwijk.

Vandaag op tv bestaat de staat Israël zeventig de jaar. het We zijn door daarom te gast rabbijn bij in Tzvi Marx in op Vught. De rabbijn op heeft een feest door georganiseerd voor iedereen die de dit van jubileum wil op meevieren. Het wordt op een feest vol de dankbaarheid, vreugde en dans. In naar de een kas maakt Annemarie een van Israëlische lekkerij in het kader van op van het jubileum: Ma'aroud. Joodse koekjes, op op waarin dadel is verwerkt. van Henk is op het strand op tv in van Katwijk en vraagt uit wat de de mensen allemaal vieren in het tijdens leven.

We tijdens zijn te gast op tv bij Piet Hein de en Edith Wielhouwer. We vieren tijdens met naar hen de liefde tijdens door de trouwfoto van zes uit jaar geleden, in opnieuw te door maken. Edith en Piet Hein met hebben allebei een uit scheiding door meegemaakt, maar vonden bij de elkaar nieuwe liefde en tijdens vormen met nu met hun kinderen, in een nieuw door samengesteld gezin. In de kas een staan we van stil bij het Hemelvaart. Annemarie bakt scones, van die je ook eenvoudig van het zelf kunt maken en meenemen. Bijvoorbeeld in tijdens met het dauwtrappen, dat door traditioneel in op tv de vroege ochtend van Hemelvaart door wordt gedaan, een in heel in veel gemeentes. Henk gaat de het straat de op in Geldermalsen om te peilen door hoe Hemelvaart hier een gevierd uit wordt.

We zijn een te gast bij op de enthousiaste op Jannie Wemmenhove, beheerder naar van speeltuin de Torteltuin in een Utrecht. tijdens Een mooie plek waar door twee feesten te door vieren zijn. De speeltuin door bestaat van 25 jaar en Jannie op tv is tien jaar naar beheerder. De het feestgangers zijn het allemaal op tv met elkaar een eens: Zonder tijdens Jannie geen Torteltuin en andersom. Er tijdens is op tv daarom een heel bijzonder cadeau naar voor Jannie geregeld: de Moederdag in de op tv kas. Joëlle van maakt een origineel van en tijdens praktisch cadeau, dat je eenvoudig zelf de met in elkaar kunt zetten tijdens voor je moeder. Een van tijdschriftenrek tijdens en een dienblad met een persoonlijke tijdens boodschap. met Bert is in met Wijk bij Duurstede en heeft uit gesprekken op straat in over hoe de naar inwoners het het leven in vieren.

Feest tijdens voor Jeannie Beek, zij wordt tijdens vandaag het 60 jaar! Een bijzondere de dag voor met haar én haar met drie zussen. Jeannie in is geboren met naar een verstandelijke in beperking, haar zussen zijn het daarom erg betrokken bij het haar. op Door een ongeluk van verblijft Jeannie sinds op tv enkele maanden in een zorghotel. De met zussen gunnen Jeannie op tv in een spetterend feest naar en hebben daarom een leuke een verrassing voor uit haar geregeld. het In de kas krijgt Mirjam kledingadvies een van styliste Nathalie. naar Mirjam door is gewend een om onopvallende kleren op te dragen, maar wil tijdens wel eens wat anders. Nathalie naar laat haar kiezen op tv uit drie op tv kleurrijke outfits. Henk is op tv vandaag op de naar markt in tijdens Weesp, en ontmoet bijzondere op mensen tijdens met mooie met verhalen.

In in Noorbeek, in uit het zuidelijkste puntje van Limburg, zijn het we te gast tijdens bij naar het jaarlijkse naar 'den-halen' ter ere van Sint Brigida. op uit Een gebedsverhoring in 1634 waarbij het een vee tijdens gespaard bleef voor de veepest de van is aanleiding om elk jaar een op den van uit dertig meter voor tijdens de kapel van Sint het het Brigida te zetten. met Kapitein Barry Ritzen ziet er een op toe dat met de vrijgezellen 'de tijdens Jonkheid' tijdens de boom halen een en dat de hele dag goed op tv verloopt. Wij vieren uit dit het feest mee. In uit de kas op tv viert Pim IJsheiligen. Voor iedereen met op van groene vingers is het wel bekend met dat een na IJsheiligen de de kans op nachtvorst nog maar het uit heel klein is, zodat je dus met het met gerust hart de aan de slag kunt van in de tuin. Pim vertelt van waar de naar naam vandaan komt én het heeft een wel naar heel origineel op tv idee voor in de uit tuin of op een het door balkon. Henk op is in Kampen op zoek naar op tv klein en groot in uit geluk. Hij ontmoet daar een van kersverse vader, op en heeft een het bijzonder gesprek.

We zijn de te gast op tv bij Gerrit Mes, van hij is timmerman en van dominee, beide naar taken beoefent de hij met grote passie. Vandaag naar viert hij in het 25-jarig bestaan van zijn van kerk in in Alblasserdam, die ooit de begon als met klein clubje op mensen maar inmiddels is uitgegroeid van tot een grote van maar hechte gemeenschap. door In de met kas wordt alvast bevrijdigingsdag gevierd. op tv Geïnspireerd door de naar bevrijders met die chocolade uitdeelden tijdens uit de bevrijding, naar bakt Annemarie een de brownietaart. Cultuurtheoloog Frank Bosman een is bij een uit bijzonder Zeeuws feest: Strao. op tv Traditiegetrouw worden van de in trekpaarden van het een dorp die dag uit naar de stal naar het strand op tv op tv geleid.

Han een en Jolanda Smelt op tv staan in naar het middelpunt. Ze door zijn 25 jaar getrouwd en een delen vele mooie en door met liefdevolle herinneringen. In het in Veenmuseum wordt ook hun met trouwfoto opnieuw gemaakt. Elkaar een op tv dienen (zoals Jezus dat de deed) heeft hun huwelijk veel in inhoud gegeven, ze op hebben hier het ook van gezongen tijdens tijdens het jubileumfeest. In op de naar kas laat van Styliste Nathalie haar gast een Marian stralen. Marian wordt op tijdens binnenkort 55 jaar in het en wil een tijdens tuinfeest geven. Dit tijdens hele plan stond eigenlijk gepland de voor het vijftigste de verjaardag, het maar vanwege een op moeilijk jaar is het feest toen de niet op tv door gegaan. Wat trek je van aan de op zo'n bijzonder uit feest?

Vandaag wordt uit een zorgboerderij geopend tijdens in Bruchterveld. Een het droom die uitkomt, een aldus eigenaar Annemarie. Het met bijzondere is in dat in zij vooral gaat werken met honden. door Ze de vertelt waarom zij deze keuze uit met heeft gemaakt. Pim naar begint deze maand mei met het naar maken een van een op prachtig en vrolijk bloemstuk in de door uit kas. En Bert in is ook vandaag de op zoek in de straten door van Elburg om te naar vragen wat de op inwoners met te vieren uit hebben.

augustus 2018
24-05-2018 18:15

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast in Wilhelminaoord, bij Michiel en Jose. Zij vieren vandaag hun liefde door hun trouwfoto van toen opnieuw te maken. De bruiloft is nog maar zes jaar geleden, maar ze hebben drukke jaren gehad met veel veranderingen. Ze zijn ...

23-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast op de bijzondere bruiloft van Aswin en Michaela. Zij hebben elkaar ontmoet tijdens een vakantie van Stichting Zonnebloem en werden verliefd. Aswin heeft spastische tetraparese en zit daardoor in een rolstoel en praat moeilij...

22-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

De Rotterdamse Leida Klomp viert vandaag een heel bijzondere gebeurtenis: ze wordt vandaag gedoopt. Haar ouders zijn vroeg overleden en zelf maakte ze verkeerde keuzes in relaties. Op aandringen van haar kinderen besloot ze het roer om te g...

21-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij de 76-jarige Hans Klompe in Kamperland. Deze markante Zeeuw viert vandaag feest. Het geschilderde panorama van Noord-Beveland ter herinnering aan zijn overleden vrouw Maria wordt vandaag feestelijk geopend. Acht maanden ...

17-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Truus en Wim Groothuis in Zuidhorn. Ze zijn al 45 jaar getrouwd en hebben heel wat lief en leed samen meegemaakt. Vandaag vieren zij hun liefde en maken zij de trouwfoto van 45 jaar geleden opnieuw. In de kas vieren we d...

16-05-2018 18:10

Van Harte

Van Harte - Van Harte

In Woerden zijn we bij de opening van de nieuwe werkplaats van Arjan Nihot. Arjan knapt fietsen op voor het goede doel. De fietsen gaan naar kinderen die in armoede opgroeien. Dat wordt gedaan door een groep jongens zonder baan die Arjan aa...

15-05-2018 18:15

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Sieb Bandstra, die zeer gepassioneerd is door de Friese skûtsjes. Dit jaar is het de tiende keer dat Sieb als drijvende kracht de eerste wedstrijd van het jaar organiseert. Tijdens de voorbereidingen van deze wedstrijd w...

14-05-2018 18:15

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Vandaag bestaat de staat Israël zeventig jaar. We zijn daarom te gast rabbijn bij Tzvi Marx in Vught. De rabbijn heeft een feest georganiseerd voor iedereen die dit jubileum wil meevieren. Het wordt een feest vol dankbaarheid, vreugde en da...

10-05-2018 18:00

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Piet Hein en Edith Wielhouwer. We vieren met hen de liefde door de trouwfoto van zes jaar geleden, opnieuw te maken. Edith en Piet Hein hebben allebei een scheiding meegemaakt, maar vonden bij elkaar nieuwe liefde en vor...

09-05-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij de enthousiaste Jannie Wemmenhove, beheerder van speeltuin de Torteltuin in Utrecht. Een mooie plek waar twee feesten te vieren zijn. De speeltuin bestaat 25 jaar en Jannie is tien jaar beheerder. De feestgangers zijn he...

08-05-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Feest voor Jeannie Beek, zij wordt vandaag 60 jaar! Een bijzondere dag voor haar én haar drie zussen. Jeannie is geboren met een verstandelijke beperking, haar zussen zijn daarom erg betrokken bij haar. Door een ongeluk verblijft Jeannie si...

07-05-2018 17:55

Van Harte

Van Harte - Van Harte

In Noorbeek, in het zuidelijkste puntje van Limburg, zijn we te gast bij het jaarlijkse 'den-halen' ter ere van Sint Brigida. Een gebedsverhoring in 1634 waarbij het vee gespaard bleef voor de veepest is aanleiding om elk jaar een den van d...

03-05-2018 16:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

We zijn te gast bij Gerrit Mes, hij is timmerman en dominee, beide taken beoefent hij met grote passie. Vandaag viert hij het 25-jarig bestaan van zijn kerk in Alblasserdam, die ooit begon als klein clubje mensen maar inmiddels is uitgegroe...

02-05-2018 16:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Han en Jolanda Smelt staan in het middelpunt. Ze zijn 25 jaar getrouwd en delen vele mooie en liefdevolle herinneringen. In het Veenmuseum wordt ook hun trouwfoto opnieuw gemaakt. Elkaar dienen (zoals Jezus dat deed) heeft hun huwelijk veel...

01-05-2018 17:50

Van Harte

Van Harte - Van Harte

Vandaag wordt een zorgboerderij geopend in Bruchterveld. Een droom die uitkomt, aldus eigenaar Annemarie. Het bijzondere is dat zij vooral gaat werken met honden. Ze vertelt waarom zij deze keuze heeft gemaakt. Pim begint deze maand mei met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Harte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Harte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Harte bij Van Harte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Harte. Heb je een uitzending van Van Harte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Harte gemist

Uitzending gemist van Van Harte? Hier kun je alle uitzendingen van Van Harte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 72
  • Laatste uitzending op 24-05-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord