Programma gemist?

Vrienden maken in met Nederland is belangrijk naar én leuk. op tv Vandaag is naar het feest in het tijdens buurthuis. op De Nederlandse buren worden het uitgenodigd en op er wacht een muzikale op tv verrassing.

Alle Marokkaanse tijdens vrouwen gaan ervan uit in dat in als ze niet meer voor met zichzelf kunnen uit zorgen, ze bij kinderen in of in familie in huis in kunnen wonen. op tv Hoe is de zorg in Nederland het in geregeld? De vrouwen gaan een een dag aan de slag het als vrijwilliger naar in een een verpleeghuis.

Het tijdens geloof is een belangrijke op tv factor in van het leven van met de Marokkaanse vrouwen. Maar wat naar van geloven Nederlanders eigenlijk? Zijn naar ze nog wel op gelovig? De vrouwen met gaan naar het Den Bosch om kennis te door maken met het katholicisme het en het het protestantisme.

De het Marokkaanse vrouwen genieten op tv erg van muziek, naar maar kennen in ze echte Nederlandse muziek? op Ze varen mee op een de smartlappenboot en hebben een een het ontmoeting met een Rob de Nijs.

Vijf Marokkaanse vrouwen een gaan met het elkaar de op stap om Nederlanders te tijdens ontmoeten en Nederland een te ontdekken. De tijdens vrouwen vertellen door hoe zij in op tv Nederland terecht zijn gekomen van en maken door een uitstapje het naar Madurodam.

Nederlanders kamperen. op Daar begrijpen de Marokkaanse in vrouwen door niets van, maar ze vinden de het door wel leuk naar om uit te proberen. Met op tv elkaar gaan op ze een weekend tijdens naar de het camping.

Hun tijdens familie is misschien wel het naar allerbelangrijkste door voor de Marokkaanse in vrouwen. Met Habiba gaan in we naar Marokko de om haar het familie te bezoeken en zoals tijdens elke op vrijdag eten al haar naar kinderen de bij haar.

Het huwelijk op is voor alle vrouwen tijdens op een belangrijke gebeurtenis geweest het in hun leven. van Hoe trouwen Nederlanders eigenlijk? op tv De vrouwen gaan het op in ontdekkingstocht naar een bruidsbeurs en Fatima uit uit krijgt de verrassing het van haar leven.

Mooie het kleding is belangrijk voor deze met uit Marokkaanse vrouwen. Vandaag naar gaan ze naar de met markt in Spakenburg en ontmoeten een daar twee Nederlandse op tv vrouwen naar in traditionele Spakenburgse op tv klederdracht.

Koningin uit Máxima, Koning Willem-Alexander, de Marokkaanse naar vrouwen genieten in van tijdens de Nederlandse monarchie. Ze uit zouden ze dolgraag willen ontmoeten. in Zou het een lukken bij een Prinsjesdag?

Een in in de Nederlandse uit cultuur verankerde traditie: de met viering op van Sinterklaas. Meester Koen leert de met vriendinnen sinterklaasliedjes, legt van tijdens uit waar de traditie vandaan komt op en wat de door gebruiken zijn. De door Marokkaanse vriendinnen krijgen naar de opdracht om op naar de sinterklaasintocht tijdens te gaan. naar Zou op Sinterklaas hen komen naar begroeten?

Vrijheid op tv van godsdienst, van meningsuiting. uit Vrijheid is een grondrecht met in Nederland. het Meester Koen naar vertelt dat die de vrijheid niet vanzelfsprekend is het en dat tijdens er soms voor gevochten het moet worden, zoals toen met ons land naar werd bezet in de de Tweede met Wereldoorlog. Om inzicht te krijgen door in die tijdens periode brengen de Marokkaanse op tv vriendinnen een een bezoek door aan Westerbork.

In uit de les van Meester Koen met tijdens wordt er gesproken over met de band van Nederlanders in en hun op huisdier. De door Marokkaanse vriendinnen vinden het maar tijdens vreemd: huisdieren, maar zeker tijdens uit honden, horen buiten. Koen geeft ze de de van opdracht om op bezoek met te een gaan bij een uit gezin met honden en te kijken met het bij een hondencursus.

Nederland is op trots op op en beroemd om haar Oude uit de Meesters, maar ook de moderne de kunst staat in uit hoog aanzien. De naar Marokkaanse vriendinnen op tv en Meester uit Koen krijgen van een speciale door docent les in het op tv Cobra Museum. Hun uit nieuwe kennis mogen tijdens op tv de vriendinnen in de een praktijk brengen bij kunstenaar-dj de Ruud van de Wild.

Farida wordt gebeld tijdens door de in dochter van Habiba: een of de vriendinnen een bij haar door moeder langs willen uit komen. Habiba wil iets met van het ze bespreken. Het nieuws slaat de in op als een bom. In de de les van Meester Koen naar het vinden de vriendinnen het fijn de om hun verhaal met even bij hem kwijt een te het kunnen.

juni 2021
04-06-2019 18:50

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk én leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

30-05-2019 18:50

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen, ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een ver...

29-05-2019 18:55

Geloof

Groeten uit Holland - Geloof

Het geloof is een belangrijke factor in het leven van de Marokkaanse vrouwen. Maar wat geloven Nederlanders eigenlijk? Zijn ze nog wel gelovig? De vrouwen gaan naar Den Bosch om kennis te maken met het katholicisme en het protestantisme.

28-05-2019 18:50

Muziek

Groeten uit Holland - Muziek

De Marokkaanse vrouwen genieten erg van muziek, maar kennen ze echte Nederlandse muziek? Ze varen mee op een smartlappenboot en hebben een ontmoeting met Rob de Nijs.

23-05-2019 18:50

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

Vijf Marokkaanse vrouwen gaan met elkaar op stap om Nederlanders te ontmoeten en Nederland te ontdekken. De vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

22-05-2019 18:50

Op vakantie

Groeten uit Holland - Op vakantie

Nederlanders kamperen. Daar begrijpen de Marokkaanse vrouwen niets van, maar ze vinden het wel leuk om uit te proberen. Met elkaar gaan ze een weekend naar de camping.

21-05-2019 18:50

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

16-05-2019 18:50

Huwelijk

Groeten uit Holland - Huwelijk

Het huwelijk is voor alle vrouwen een belangrijke gebeurtenis geweest in hun leven. Hoe trouwen Nederlanders eigenlijk? De vrouwen gaan op ontdekkingstocht naar een bruidsbeurs en Fatima krijgt de verrassing van haar leven.

15-05-2019 18:50

Kleding

Groeten uit Holland - Kleding

Mooie kleding is belangrijk voor deze Marokkaanse vrouwen. Vandaag gaan ze naar de markt in Spakenburg en ontmoeten daar twee Nederlandse vrouwen in traditionele Spakenburgse klederdracht.

14-05-2019 18:50

Prinsjesdag

Groeten uit Holland - Prinsjesdag

Koningin Máxima, Koning Willem-Alexander, de Marokkaanse vrouwen genieten van de Nederlandse monarchie. Ze zouden ze dolgraag willen ontmoeten. Zou het lukken bij Prinsjesdag?

18-01-2019 19:15

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

17-01-2019 19:15

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

16-01-2019 19:20

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

15-01-2019 19:20

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-01-2019 19:25

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!