Programma gemist?

Meester Koen naar heeft een door verrassing voor deze les: met hij gaat de Marokkaanse van vriendinnen leren fietsen, op want de opdracht met vandaag bestaat uit tijdens een bezoek aan het de Zomer Jazz met Fiets in Tour in Groningen. door Maar fietsen met blijkt niet zo door gemakkelijk.

Nederlanders strijden tegen in het water, een maar ze tijdens houden ook van water. naar In de les behandelt de Meester met Koen spreekwoorden die met ontleend zijn aan het tijdens water en geeft naar ze de opdracht naar naar Friesland te de gaan om te varen. op Maar kunnen de het tijdens Marokkaanse vriendinnen eigenlijk het wel zwemmen?

Nederlanders wandelen op tv maar van wat graag. De in Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets op van. Lopen doe op je om ergens heen naar te gaan, het niet voor je plezier. op tv In de Nederlandse een les op tv gaan ze wandelen op tv in een in park en Meester van Koen geeft ze de door opdracht om te met gaan kijken bij in het grootste wandelevenement van op tv Nederland: De het Vierdaagse.

Nederland op tv voert al eeuwenlang een stevig van gevecht tegen het het tijdens water. Meester Koen laat in de door les zien tijdens dat Nederland onder op tv zeeniveau door ligt en vertelt over de afschuwelijke in van gevolgen die dit in 1953 had. naar naar Is ons land uit nu veilig? De Marokkaanse vriendinnen in reizen op tv af naar Zeeland, naar uit de Deltawerken.

Vijf lieve, stoere op uit en uitgesproken eerste generatie met Marokkaanse vrouwen krijgen in het door het tweede seizoen van Groeten uit de Holland op Nederlandse les van meester met Koen. Om zijn lessen in door praktijk te brengen, naar trekken Habiba, Farida, door Fatima, Khadija het en Aicha tijdens door het met land om zich naar onder te dompelen in de Hollandse op een gebruiken en tradities. Zo een ontdekken ze onder het andere de in wandelvierdaagse, bootje varen, moderne kunst, de op tv hond uitlaten en naar Sinterklaas. het Ondertussen hebben van ze verrassende en vrolijke ontmoetingen uit met Nederlanders op waarbij iedereen een spiegel tijdens voorgehouden een krijgt. Groeten uit Holland op is vanaf vanavond twee weken van het lang iedere werkdag het om 19:15 uur te zien met op NPO 2. In door de eerste les staat op in het WK voetbal centraal. De op Nederlandse buren in het het buurthuis vinden door het jammer dat Nederland op niet mee doet op tv aan het op tv toernooi. De Marokkaanse dames naar proberen de van Nederlanders daarom supporters tijdens van op hun geboorteland te op maken.

Vrienden uit maken in het Nederland is belangrijk door én leuk. Vandaag is het in feest een in het buurthuis, de een Nederlandse buren worden uitgenodigd en naar er wacht een in uit muzikale verrassing.

Alle door Marokkaanse vrouwen gaan ervan tijdens uit dat als ze met niet meer voor tijdens zichzelf kunnen zorgen naar ze bij op tv kinderen of familie in in naar huis kunnen wonen. Hoe is de het zorg in de Nederland van geregeld? De vrouwen gaan een naar dag aan een de slag door als vrijwilliger in een tijdens verpleeghuis.

Het op tv geloof is een belangrijke in factor in het leven de van tijdens de Marokkaanse op tv vrouwen. Maar wat geloven Nederlanders eigenlijk? met Zijn van ze nog een wel gelovig? De vrouwen gaan naar de een Den Bosch om van kennis te maken met het katholicisme van en van het protestantisme.

De het vijf Marokkaanse vrouwen een genieten erg van van muziek, maar kennen ze echte van Nederlandse muziek? Ze naar varen op tv mee op een smartlappenboot en door hebben een ontmoeting op met naar Rob de tijdens Nijs.

De vijf de Marokkaanse vrouwen vertellen uit hoe met zij in Nederland terecht zijn het gekomen en maken naar een uitstapje met naar Madurodam.

Nederlanders tijdens kamperen. Daar begrijpen de op tv Marokkaanse vrouwen met niets van, maar ze van vinden het een wel leuk om het uit te op proberen. Ze gaan met elkaar op tv een weekend naar de een de camping.

Hun familie is uit misschien wel door het op allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met met Habiba de gaan we naar uit Marokko om haar een familie te een bezoeken en zoals op elke vrijdag eten al haar kinderen met bij met haar.

Het op tv huwelijk is voor tijdens alle vrouwen een belangrijke door gebeurtenis in hun op leven een geweest. Hoe trouwen Nederlanders in eigenlijk? De de vrouwen gaan op in ontdekkingstocht naar een bruidsbeurs en op Fatima krijgt de de verrassing een van haar leven.

Mooie het kleding is in belangrijk voor de vijf Marokkaanse het vrouwen. Ze een gaan naar de markt naar in Spakenburg en met ontmoeten daar twee Nederlandse naar vrouwen in traditionele op Spakenburgse het klederdracht.

Koningin Máxima, Koning naar Willem-Alexander, de uit Marokkaanse door vrouwen genieten van uit de Nederlandse monarchie. Ze zouden door ze dolgraag willen ontmoeten. de een Zou het lukken bij in Prinsjesdag?

januari 2020
11-01-2019 19:15

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

10-01-2019 19:20

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

09-01-2019 19:20

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

08-01-2019 19:20

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

07-01-2019 19:25

Terug: Groeten uit Holland

Groeten uit Holland - Terug: Groeten uit Holland

Vijf lieve, stoere en uitgesproken eerste generatie Marokkaanse vrouwen krijgen in het tweede seizoen van Groeten uit Holland Nederlandse les van meester Koen. Om zijn lessen in praktijk te brengen, trekken Habiba, Farida, Fatima, Khadija e...

10-12-2018 17:20

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk én leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis, de Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

06-12-2018 17:15

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een verp...

05-12-2018 17:20

Geloof

Groeten uit Holland - Geloof

Het geloof is een belangrijke factor in het leven van de Marokkaanse vrouwen. Maar wat geloven Nederlanders eigenlijk? Zijn ze nog wel gelovig? De vrouwen gaan naar Den Bosch om kennis te maken met het katholicisme en het protestantisme.

04-12-2018 17:20

Muziek

Groeten uit Holland - Muziek

De vijf Marokkaanse vrouwen genieten erg van muziek, maar kennen ze echte Nederlandse muziek? Ze varen mee op een smartlappenboot en hebben een ontmoeting met Rob de Nijs.

03-12-2018 17:25

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

De vijf Marokkaanse vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

29-11-2018 17:20

Op Vakantie

Groeten uit Holland - Op Vakantie

Nederlanders kamperen. Daar begrijpen de Marokkaanse vrouwen niets van, maar ze vinden het wel leuk om uit te proberen. Ze gaan met elkaar een weekend naar de camping.

28-11-2018 17:20

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

27-11-2018 17:20

Huwelijk

Groeten uit Holland - Huwelijk

Het huwelijk is voor alle vrouwen een belangrijke gebeurtenis in hun leven geweest. Hoe trouwen Nederlanders eigenlijk? De vrouwen gaan op ontdekkingstocht naar een bruidsbeurs en Fatima krijgt de verrassing van haar leven.

26-11-2018 17:25

Kleding

Groeten uit Holland - Kleding

Mooie kleding is belangrijk voor de vijf Marokkaanse vrouwen. Ze gaan naar de markt in Spakenburg en ontmoeten daar twee Nederlandse vrouwen in traditionele Spakenburgse klederdracht.

22-11-2018 17:20

Prinsjesdag

Groeten uit Holland - Prinsjesdag

Koningin Máxima, Koning Willem-Alexander, de Marokkaanse vrouwen genieten van de Nederlandse monarchie. Ze zouden ze dolgraag willen ontmoeten. Zou het lukken bij Prinsjesdag?

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!