Programma gemist?

Vrienden maken in uit Nederland is naar belangrijk èn leuk. in Vandaag met is het feest uit in het buurthuis. De Nederlandse buren naar van worden uitgenodigd en er wacht een de muzikale het verrassing.

Alle Marokkaanse vrouwen in gaan ervan het uit dat als ze tijdens een niet meer voor zichzelf uit kunnen zorgen, op tv ze bij kinderen of het familie in huis kunnen wonen. op door Hoe is de in zorg in Nederland door geregeld? De vrouwen gaan een dag door aan de slag een als de vrijwilliger in een op verpleeghuis.

Het geloof op tv is een belangrijke factor in in het tijdens leven van de Marokkaanse van door vrouwen. Maar wat geloven een Nederlanders eigenlijk? Zijn ze op nog wel gelovig? op De op tv vrouwen gaan naar den op tv Bosch om kennis te maken naar de met het katholicisme met en het protestantisme.

De met Marokkaanse vrouwen genieten erg van door muziek, maar een kennen ze echte Nederlandse het muziek? Ze varen naar mee op een van uit smartlappenboot en hebben een op ontmoeting met Rob de de Nijs.

De vrouwen van vertellen uit hoe zij in Nederland terecht naar zijn gekomen naar en maken een door uitstapje naar een Madurodam.

Nederlands in kamperen. Daar uit begrijpen de Marokkaanse naar vrouwen niets van, maar ze uit vinden het een wel leuk tijdens om uit te proberen. Ze door gaan een met elkaar een weekend met naar de door camping.

Hun familie is een misschien het wel het allerbelangrijkste voor het de Marokkaanse vrouwen. uit Met Habiba door gaan we naar Marokko op om haar uit familie te van bezoeken en zoals tijdens elke vrijdag eten al haar met kinderen bij van haar.

Het huwelijk uit is voor alle met vrouwen een belangrijke op gebeurtenis door in hun leven geweest. Hoe trouwen de Nederlanders eigenlijk? het De vrouwen gaan op door naar ontdekkingstocht naar een bruidsbeurs naar en Fatima krijgt de in verrassing in van haar leven.

Mooie kleding in is belangrijk voor een de Marokkaanse vrouwen. Vandaag op gaan ze naar door de markt op tv in Spakenburg naar en ontmoeten daar op twee Nederlandse vrouwen in traditionele in Spakenburgse door klederdracht.

We op tv zien ze regelmatig van voorbijkomen: vrouwen met in een hoofddoek op, kuierend uit door de straat, de druk pratend met elkaar, met in een een taal door die we niet kunnen verstaan. Maar in wat weten we uit eigenlijk van ze? de naar In de vrolijke met tiendelige serie Groeten uit Holland gaan uit vijf een eerste generatie Marokkaanse vrouwen met een elkaar naar op stap om Nederlanders door te het ontmoeten en Nederland te op ontdekken. We maken uitgebreid kennis op tv met hoofdpersonen tijdens Habiba, Farida, in Fatima, Halima en Khadija naar en door hun het originele en vaak op tv onverwachte kijk op van dingen van leren we ook met onszelf een beetje beter kennen. Groeten tijdens uit Holland in is vanaf vanavond twee in weken lang dagelijks een om 19:20 uur het te naar zien bij BNNVARA op tv op NPO 2. Jalal Bouzamour, regisseur naar van tijdens Groeten uit Holland en zelf in met zoon van een op Marokkaanse moeder van de uit eerste generatie: in "Ik heb vaak het gevoel dat het het deze groep vrouwen onderbelicht door is en er veel vooroordelen uit over op tv hen bestaan. Ze de voelen zich zowel Marokkaans als de Nederlands. Ze lopen op op vaak tegen een taalbarrière op, op tv maar naar dat is voor hen in geen reden om met op te geven. Dat zie het je overduidelijk in met van de ontmoetingen met van andere Nederlanders. Ik wil graag van hun stem laten de horen, in van een serie tijdens die een unieke van inkijk geeft in hun levens en op ons op tv tegelijkertijd ook een spiegel voorhoudt." In het Groeten uit Holland in staat er tijdens in elke aflevering één op thema centraal. Het tijdens ene het luchtiger dan het van ander, maar in telkens met de het nodige humor en zelfspot. Ze met ontmoeten hun idool Rob een de Nijs, in bezoeken een uit bruidsbeurs en staan op Prinsjesdag op tijdens vooraan met een uit oranje hoofddoek op. een In de eerste tijdens aflevering vertellen de vrouwen hoe met zij in Nederland in terecht zijn gekomen naar en maken ze een op tv met uitstapje naar Madurodam.

september 2020
19-01-2018 19:20

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk èn leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

18-01-2018 19:20

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen, ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een ver...

17-01-2018 19:20

Geloof

Groeten uit Holland - Geloof

Het geloof is een belangrijke factor in het leven van de Marokkaanse vrouwen. Maar wat geloven Nederlanders eigenlijk? Zijn ze nog wel gelovig? De vrouwen gaan naar den Bosch om kennis te maken met het katholicisme en het protestantisme.

16-01-2018 19:25

Muziek

Groeten uit Holland - Muziek

De Marokkaanse vrouwen genieten erg van muziek, maar kennen ze echte Nederlandse muziek? Ze varen mee op een smartlappenboot en hebben een ontmoeting met Rob de Nijs.

15-01-2018 19:20

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

De vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

12-01-2018 19:20

Op vakantie

Groeten uit Holland - Op vakantie

Nederlands kamperen. Daar begrijpen de Marokkaanse vrouwen niets van, maar ze vinden het wel leuk om uit te proberen. Ze gaan met elkaar een weekend naar de camping.

11-01-2018 19:20

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

10-01-2018 19:20

Huwelijk

Groeten uit Holland - Huwelijk

Het huwelijk is voor alle vrouwen een belangrijke gebeurtenis in hun leven geweest. Hoe trouwen Nederlanders eigenlijk? De vrouwen gaan op ontdekkingstocht naar een bruidsbeurs en Fatima krijgt de verrassing van haar leven.

09-01-2018 19:20

Kleding

Groeten uit Holland - Kleding

Mooie kleding is belangrijk voor de Marokkaanse vrouwen. Vandaag gaan ze naar de markt in Spakenburg en ontmoeten daar twee Nederlandse vrouwen in traditionele Spakenburgse klederdracht.

08-01-2018 19:20

Nieuw: Groeten uit Holland

Groeten uit Holland - Nieuw: Groeten uit Holland

We zien ze regelmatig voorbijkomen: vrouwen met een hoofddoek op, kuierend door de straat, druk pratend met elkaar, in een taal die we niet kunnen verstaan. Maar wat weten we eigenlijk van ze? In de vrolijke tiendelige serie Groeten uit Hol...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!