Programma gemist?

Vrienden maken door in met Nederland is belangrijk èn leuk. Vandaag naar is het feest van in het een buurthuis. De Nederlandse buren van worden uitgenodigd en op er met wacht een muzikale het verrassing.

Alle Marokkaanse vrouwen tijdens gaan ervan het uit een dat als ze niet naar meer voor zichzelf kunnen zorgen, van ze bij kinderen van tijdens of familie in huis kunnen tijdens wonen. uit Hoe is de zorg in op Nederland geregeld? De vrouwen door gaan een dag een aan de slag naar als met vrijwilliger in een naar verpleeghuis.

Het geloof is door een uit belangrijke factor in het een leven door van de Marokkaanse vrouwen. Maar een wat geloven Nederlanders eigenlijk? met Zijn ze het nog wel gelovig? een De vrouwen gaan in naar den Bosch de om kennis op tv te maken met het katholicisme het door en het protestantisme.

De het Marokkaanse vrouwen genieten erg op tv van muziek, maar kennen een op ze echte Nederlandse naar muziek? Ze varen in mee op een smartlappenboot en het hebben een ontmoeting naar met Rob de uit Nijs.

De een vrouwen vertellen hoe zij op tv in Nederland terecht zijn van gekomen en tijdens maken door een uitstapje naar naar Madurodam.

Nederlands het kamperen. Daar begrijpen de Marokkaanse in de vrouwen niets van, maar een ze vinden het wel leuk op tv om uit te het het proberen. Ze gaan met tijdens elkaar een op tv weekend naar de tijdens camping.

Hun familie is een misschien wel het een allerbelangrijkste uit voor de Marokkaanse vrouwen. Met op Habiba gaan op tv we naar de Marokko om haar het familie te bezoeken en zoals in elke vrijdag eten uit al haar kinderen in bij het haar.

Het het huwelijk is voor op tv alle vrouwen een belangrijke de gebeurtenis in de hun leven het geweest. Hoe trouwen Nederlanders een eigenlijk? De vrouwen op gaan op in ontdekkingstocht naar een bruidsbeurs en Fatima door krijgt de in verrassing de van haar leven.

Mooie kleding in is belangrijk uit voor de tijdens Marokkaanse vrouwen. Vandaag gaan op ze naar de markt in op Spakenburg op tv en ontmoeten daar twee tijdens Nederlandse vrouwen van in traditionele Spakenburgse het klederdracht.

We van zien ze regelmatig de voorbijkomen: vrouwen met tijdens een hoofddoek op, kuierend door door van de straat, druk pratend met in elkaar, door in een taal die naar we niet kunnen verstaan. op tv Maar wat door weten we eigenlijk van uit ze? In de naar vrolijke tiendelige het serie Groeten uit het Holland gaan vijf uit eerste generatie een Marokkaanse vrouwen met elkaar naar op stap om Nederlanders uit te ontmoeten het en Nederland te ontdekken. in We maken op uitgebreid kennis met hoofdpersonen tijdens Habiba, Farida, Fatima, Halima met en Khadija en met door hun tijdens originele uit en vaak onverwachte kijk op dingen uit leren we van ook onszelf een een beetje op tv beter kennen. Groeten uit tijdens Holland is vanaf vanavond twee een weken lang van dagelijks om 19:20 uur de van te zien bij naar BNNVARA op NPO 2. Jalal tijdens Bouzamour, regisseur van Groeten uit op Holland en door zelf het zoon van een Marokkaanse moeder van van de eerste generatie: in "Ik heb vaak uit het gevoel dat in deze groep vrouwen door onderbelicht naar is en er veel vooroordelen van over hen uit bestaan. het Ze voelen zich zowel Marokkaans als tijdens het Nederlands. Ze lopen vaak de tegen een taalbarrière op, maar de dat is voor het hen geen in reden om op het te van geven. Dat zie je met overduidelijk in de van ontmoetingen met andere Nederlanders. Ik met wil het graag hun in stem laten horen, op tv in een serie het die een unieke inkijk naar geeft in hun in levens en ons tegelijkertijd ook naar door een spiegel voorhoudt." In op Groeten uit Holland staat er op in elke in aflevering één met thema centraal. Het ene luchtiger dan tijdens het ander, uit maar het telkens met de nodige humor het en op zelfspot. Ze ontmoeten hun idool Rob tijdens de Nijs, bezoeken tijdens een bruidsbeurs een en staan op Prinsjesdag met vooraan met een in van oranje hoofddoek op. In op tv de eerste op aflevering vertellen de vrouwen hoe het zij een in Nederland terecht zijn gekomen en uit maken ze het een uitstapje met naar Madurodam.

december 2019
19-01-2018 19:20

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk èn leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

18-01-2018 19:20

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen, ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een ver...

17-01-2018 19:20

Geloof

Groeten uit Holland - Geloof

Het geloof is een belangrijke factor in het leven van de Marokkaanse vrouwen. Maar wat geloven Nederlanders eigenlijk? Zijn ze nog wel gelovig? De vrouwen gaan naar den Bosch om kennis te maken met het katholicisme en het protestantisme.

16-01-2018 19:25

Muziek

Groeten uit Holland - Muziek

De Marokkaanse vrouwen genieten erg van muziek, maar kennen ze echte Nederlandse muziek? Ze varen mee op een smartlappenboot en hebben een ontmoeting met Rob de Nijs.

15-01-2018 19:20

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

De vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

12-01-2018 19:20

Op vakantie

Groeten uit Holland - Op vakantie

Nederlands kamperen. Daar begrijpen de Marokkaanse vrouwen niets van, maar ze vinden het wel leuk om uit te proberen. Ze gaan met elkaar een weekend naar de camping.

11-01-2018 19:20

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

10-01-2018 19:20

Huwelijk

Groeten uit Holland - Huwelijk

Het huwelijk is voor alle vrouwen een belangrijke gebeurtenis in hun leven geweest. Hoe trouwen Nederlanders eigenlijk? De vrouwen gaan op ontdekkingstocht naar een bruidsbeurs en Fatima krijgt de verrassing van haar leven.

09-01-2018 19:20

Kleding

Groeten uit Holland - Kleding

Mooie kleding is belangrijk voor de Marokkaanse vrouwen. Vandaag gaan ze naar de markt in Spakenburg en ontmoeten daar twee Nederlandse vrouwen in traditionele Spakenburgse klederdracht.

08-01-2018 19:20

Nieuw: Groeten uit Holland

Groeten uit Holland - Nieuw: Groeten uit Holland

We zien ze regelmatig voorbijkomen: vrouwen met een hoofddoek op, kuierend door de straat, druk pratend met elkaar, in een taal die we niet kunnen verstaan. Maar wat weten we eigenlijk van ze? In de vrolijke tiendelige serie Groeten uit Hol...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!