Programma gemist?

Vrienden in maken in Nederland is van belangrijk op tv èn leuk. Vandaag op is het feest in het tijdens buurthuis. De Nederlandse buren in van worden uitgenodigd en er wacht een door muzikale uit verrassing.

Alle Marokkaanse vrouwen naar gaan ervan uit op dat als ze de van niet meer voor zichzelf kunnen zorgen, door ze tijdens bij kinderen of familie naar in huis kunnen wonen. de met Hoe is de zorg in Nederland in een geregeld? De vrouwen uit gaan een dag aan uit de slag als vrijwilliger uit in een in verpleeghuis.

Het op tv geloof is een een belangrijke factor in het een leven op tv van de Marokkaanse vrouwen. tijdens Maar wat geloven het Nederlanders eigenlijk? Zijn ze met nog wel gelovig? De met vrouwen de gaan naar den Bosch op tv om op kennis te maken met het van katholicisme en het van protestantisme.

De Marokkaanse met vrouwen genieten erg naar van muziek, maar de kennen ze echte Nederlandse naar van muziek? Ze varen mee naar op een smartlappenboot en hebben met een ontmoeting met door Rob van de Nijs.

De vrouwen vertellen naar hoe een zij in Nederland een terecht zijn gekomen en maken van een uitstapje naar op tv de Madurodam.

Nederlands op kamperen. Daar begrijpen de op Marokkaanse van vrouwen niets van, maar ze vinden tijdens het wel door leuk het om uit te proberen. Ze het gaan door met elkaar een weekend door naar de met camping.

Hun door familie is misschien wel het het allerbelangrijkste voor de naar Marokkaanse het vrouwen. Met Habiba gaan op tv we door naar Marokko om haar familie te op tv bezoeken en tijdens zoals elke in vrijdag eten al haar kinderen van bij van haar.

Het huwelijk is de voor alle vrouwen het een een belangrijke gebeurtenis in naar hun leven geweest. Hoe trouwen van Nederlanders eigenlijk? De uit een vrouwen gaan op ontdekkingstocht naar een tijdens bruidsbeurs en Fatima de krijgt de verrassing van van haar tijdens leven.

Mooie kleding van is door belangrijk voor de op tv Marokkaanse vrouwen. Vandaag gaan ze naar naar uit de markt in in Spakenburg en ontmoeten daar twee op tv Nederlandse vrouwen in naar traditionele in Spakenburgse klederdracht.

We zien ze door van regelmatig voorbijkomen: vrouwen met de een hoofddoek op, een kuierend door de met straat, druk pratend met tijdens elkaar, in een taal op die het we niet kunnen verstaan. tijdens Maar op wat weten we met eigenlijk van ze? met In de vrolijke tiendelige serie met Groeten het uit Holland gaan met vijf eerste generatie door Marokkaanse vrouwen met elkaar op een stap om in Nederlanders te ontmoeten en naar Nederland op tv te ontdekken. We maken uitgebreid het kennis op met hoofdpersonen Habiba, op tv Farida, Fatima, Halima en Khadija en uit door naar hun originele en vaak van onverwachte kijk op dingen op een leren we ook onszelf een op tv beetje beter naar kennen. Groeten uit Holland is van vanaf in vanavond twee weken in lang dagelijks om 19:20 van uur te tijdens zien bij BNNVARA een op NPO van 2. Jalal Bouzamour, regisseur van Groeten een uit Holland en zelf tijdens uit zoon van een Marokkaanse het moeder van de eerste op generatie: "Ik heb vaak van het gevoel op dat met deze groep vrouwen onderbelicht is en naar er veel op tv vooroordelen over hen uit bestaan. Ze de voelen zich zowel Marokkaans van als Nederlands. tijdens Ze lopen vaak tegen van een taalbarrière met op, maar door dat is voor hen geen reden het om op te tijdens geven. Dat een zie je op overduidelijk in de op ontmoetingen met andere Nederlanders. Ik naar wil op graag hun stem op tv laten horen, in een uit serie die een unieke naar inkijk op tv geeft in hun levens op tv en tijdens ons tegelijkertijd ook een spiegel voorhoudt." In in Groeten uit tijdens Holland staat tijdens er in elke aflevering één uit thema van centraal. Het ene luchtiger dan op in het ander, maar telkens met de een het nodige humor en zelfspot. Ze het ontmoeten hun van idool Rob de Nijs, bezoeken uit een bruidsbeurs tijdens en staan op een Prinsjesdag op vooraan met een oranje in hoofddoek op. In de eerste het aflevering vertellen het de tijdens vrouwen hoe zij in Nederland van terecht zijn gekomen tijdens en maken het ze een het uitstapje naar Madurodam.

juni 2021
19-01-2018 19:20

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk èn leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

18-01-2018 19:20

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen, ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een ver...

17-01-2018 19:20

Geloof

Groeten uit Holland - Geloof

Het geloof is een belangrijke factor in het leven van de Marokkaanse vrouwen. Maar wat geloven Nederlanders eigenlijk? Zijn ze nog wel gelovig? De vrouwen gaan naar den Bosch om kennis te maken met het katholicisme en het protestantisme.

16-01-2018 19:25

Muziek

Groeten uit Holland - Muziek

De Marokkaanse vrouwen genieten erg van muziek, maar kennen ze echte Nederlandse muziek? Ze varen mee op een smartlappenboot en hebben een ontmoeting met Rob de Nijs.

15-01-2018 19:20

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

De vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

12-01-2018 19:20

Op vakantie

Groeten uit Holland - Op vakantie

Nederlands kamperen. Daar begrijpen de Marokkaanse vrouwen niets van, maar ze vinden het wel leuk om uit te proberen. Ze gaan met elkaar een weekend naar de camping.

11-01-2018 19:20

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

10-01-2018 19:20

Huwelijk

Groeten uit Holland - Huwelijk

Het huwelijk is voor alle vrouwen een belangrijke gebeurtenis in hun leven geweest. Hoe trouwen Nederlanders eigenlijk? De vrouwen gaan op ontdekkingstocht naar een bruidsbeurs en Fatima krijgt de verrassing van haar leven.

09-01-2018 19:20

Kleding

Groeten uit Holland - Kleding

Mooie kleding is belangrijk voor de Marokkaanse vrouwen. Vandaag gaan ze naar de markt in Spakenburg en ontmoeten daar twee Nederlandse vrouwen in traditionele Spakenburgse klederdracht.

08-01-2018 19:20

Nieuw: Groeten uit Holland

Groeten uit Holland - Nieuw: Groeten uit Holland

We zien ze regelmatig voorbijkomen: vrouwen met een hoofddoek op, kuierend door de straat, druk pratend met elkaar, in een taal die we niet kunnen verstaan. Maar wat weten we eigenlijk van ze? In de vrolijke tiendelige serie Groeten uit Hol...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!