Programma gemist?

Vrienden uit maken in Nederland is belangrijk een het en leuk. Vandaag is naar het feest in het in buurthuis. De Nederlandse buren naar worden op uitgenodigd en er van wacht een de muzikale verrassing.

Een in de uit in Nederlandse cultuur verankerde traditie: de de viering naar van Sinterklaas. Meester op tv Koen leert de vriendinnen uit sinterklaasliedjes, legt uit door waar de traditie vandaan komt een en wat de de gebruiken van zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen het de door opdracht om naar de door sinterklaasintocht te gaan. Zou uit Sinterklaas hen komen de van begroeten?

Alle Marokkaanse vrouwen de gaan het ervan uit dat als ze met niet meer een voor met zichzelf kunnen zorgen dat ze bij uit kinderen op tv of familie in huis het kunnen wonen. tijdens Hoe is de zorg in de met Nederland geregeld? De naar vrouwen gaan een dag aan de in slag als op vrijwilliger in een door verpleeghuis.

Vijf Marokkaanse vrouwen van gaan met naar elkaar op stap om het een Nederlanders te ontmoeten en op tv Nederland te met ontdekken. De vrouwen een vertellen hoe zij in Nederland terecht de zijn gekomen en met maken een uitstapje tijdens van naar Madurodam.

Hun naar familie is tijdens misschien wel het allerbelangrijkste voor de tijdens Marokkaanse vrouwen. van Met Habiba uit gaan we naar Marokko uit om haar familie de te bezoeken en door zoals elke met vrijdag eten al haar kinderen tijdens naar bij haar.

Een in uit de van Nederlandse cultuur verankerde traditie: de uit viering van Sinterklaas. de Meester Koen tijdens leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt naar uit met waar de uit traditie vandaan komt en wat het de in gebruiken zijn. De het Marokkaanse vriendinnen krijgen de tijdens opdracht om naar de het sinterklaasintocht te gaan: zou de Sinterklaas hen een komen tijdens begroeten?

Vrijheid van godsdienst, tijdens tijdens van meningsuiting. Vrijheid is van een grondrecht in Nederland. op tv Meester in Koen vertelt dat die vrijheid tijdens niet vanzelfsprekend is naar en dat er soms het voor gevochten uit moet in worden, zoals toen ons met land werd bezet in de naar op tv Tweede Wereldoorlog. Om inzicht op tv te krijgen in met die periode brengen de Marokkaanse naar vriendinnen het een bezoek aan van Westerbork.

In de de les met van Meester Koen wordt door er gesproken over de met band tijdens van Nederlanders en hun huisdier. De de Marokkaanse vriendinnen tijdens vinden het maar met vreemd: huisdieren, maar de zeker door honden, horen buiten. Koen geeft de ze de opdracht van om naar op bezoek te gaan bij een op gezin in met honden en te door kijken tijdens bij een hondencursus.

Nederland is op trots op door en beroemd om tijdens haar Oude uit Meesters, maar ook de moderne op kunst staat tijdens in hoog aanzien. De naar Marokkaanse vriendinnen en de Meester Koen krijgen uit van in een speciale docent uit les in het Cobra Museum. Hun de nieuwe van kennis mogen de vriendinnen in door de praktijk brengen een bij tijdens kunstenaar/dj Ruud de de Wild.

Farida wordt uit gebeld het door de dochter een van Habiba: of de op tv vriendinnen bij haar een moeder langs willen komen. Habiba naar wil iets met met ze bespreken. door Het nieuws slaat in in als een met bom. In de tijdens les van Meester de Koen vinden de tijdens vriendinnen het naar fijn om hun tijdens verhaal even bij hem kwijt van te het kunnen.

Meester het Koen heeft met een verrassing voor deze les: in hij een gaat de Marokkaanse vriendinnen leren de fietsen, want naar de opdracht van vandaag bestaat uit een bezoek op tv aan de Zomer Jazz van Fiets uit Tour in Groningen. Maar fietsen van blijkt niet zo op tijdens gemakkelijk.

Nederlanders strijden op tegen het water, maar door ze houden ook van van het water. In van de les behandelt Meester Koen spreekwoorden in door die ontleend zijn aan uit het water uit en geeft ze de uit opdracht naar Friesland te op gaan met om te varen. Maar op tv kunnen de Marokkaanse uit vriendinnen eigenlijk op wel zwemmen?

Nederlanders de wandelen maar van wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen naar er uit niets van. Lopen doe op je om ergens heen de te naar gaan, niet voor van je plezier. met In de Nederlandse les gaan ze door wandelen in het een park en op Meester Koen tijdens geeft ze de opdracht om van in te gaan kijken bij het het grootste wandelevenement van op Nederland: tijdens De Vierdaagse.

Nederland in voert al eeuwenlang een tijdens stevig de gevecht tegen het water. Meester een Koen laat in naar de les zien uit dat in Nederland onder zeeniveau op ligt en vertelt over door de afschuwelijke op gevolgen die dit in 1953 de had. Is ons land de nu door veilig? De Marokkaanse op tv vriendinnen reizen af een naar Zeeland, naar de naar Deltawerken.

Het WK in Voetbal is het onderwerp door van de op eerste les het van Meester Koen. De Nederlandse uit op tv buren in het buurthuis vinden het een van jammer dat Nederland niet door mee mag doen met aan het toernooi. Op uitnodiging op van de Marokkaanse een vriendinnen worden door ze supporter op tv van Marokko.

november 2019
20-08-2019 14:30

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk en leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

16-08-2019 14:25

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

15-08-2019 14:25

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen dat ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een ...

30-07-2019 14:30

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

Vijf Marokkaanse vrouwen gaan met elkaar op stap om Nederlanders te ontmoeten en Nederland te ontdekken. De vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

19-07-2019 14:25

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

20-06-2019 18:50

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

19-06-2019 18:55

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

18-06-2019 18:50

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

17-06-2019 18:55

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-06-2019 18:50

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

13-06-2019 18:50

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

12-06-2019 18:50

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

11-06-2019 18:50

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

10-06-2019 18:55

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

05-06-2019 18:50

WK Voetbal

Groeten uit Holland - WK Voetbal

Het WK Voetbal is het onderwerp van de eerste les van Meester Koen. De Nederlandse buren in het buurthuis vinden het jammer dat Nederland niet mee mag doen aan het toernooi. Op uitnodiging van de Marokkaanse vriendinnen worden ze supporter ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!