Programma gemist?

Seizoen naar 2 - Aflevering 10 van - Realityreeks van waarin vijf Marokkaanse vrouwen op op door ontdekkingstocht gaan in Nederland. Sinterklaas. Een in met de Nederlandse cultuur verankerde op traditie: de viering op tv van van Sinterklaas. Meester de Koen leert de van vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit op tv waar de op tv traditie vandaan komt en wat de in in gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen op met de opdracht om naar de sinterklaasintocht op tv te gaan. het Zou het Sinterklaas hen komen op begroeten?

Vrijheid tijdens van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid van is met een grondrecht in Nederland. van Meester uit Koen vertelt dat die vrijheid niet naar vanzelfsprekend is tijdens en uit dat er soms voor naar gevochten moet worden, zoals op toen ons van land werd bezet in de in Tweede met Wereldoorlog. Om inzicht op tv te krijgen in met die periode brengen de Marokkaanse van vriendinnen een in bezoek aan de Westerbork.

In de in les van Meester uit Koen wordt op er gesproken naar over de band van Nederlanders door en hun door huisdier. De Marokkaanse vriendinnen van vinden in het maar vreemd: huisdieren, maar door zeker honden, horen van buiten. het Koen geeft ze het de opdracht om in op bezoek te uit gaan bij een op gezin met honden en te kijken tijdens met bij een hondencursus.

Nederland is trots tijdens op en beroemd op tv om haar naar Oude Meesters, maar door ook de de moderne kunst staat met in hoog aanzien. De Marokkaanse van een vriendinnen en Meester Koen krijgen van op een speciale docent het les een in het Cobra Museum. op Hun nieuwe de kennis mogen de vriendinnen in op tv de naar praktijk brengen bij kunstenaar-dj Ruud tijdens de in Wild.

Farida wordt gebeld uit door de van dochter van tijdens Habiba: of de vriendinnen naar bij haar moeder langs een een willen komen. Habiba wil de iets met ze bespreken. Het op een nieuws slaat in als een een bom. met In de les naar van Meester Koen door vinden de vriendinnen naar het fijn om hun verhaal tijdens even bij door hem kwijt naar te kunnen.

Meester op Koen heeft een van verrassing voor deze les: hij op tv gaat uit de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, op tv want op de opdracht door vandaag bestaat uit een bezoek aan van de Zomer door Jazz Fiets Tour het in in Groningen. Maar fietsen blijkt op niet zo naar gemakkelijk.

Nederlanders tijdens strijden tegen een het water, maar ze op tv houden ook van water. op tv In de les behandelt uit Meester van Koen spreekwoorden die ontleend op tv zijn van aan het water tijdens en geeft ze naar de opdracht naar Friesland van te gaan om te varen. uit Maar van kunnen de een Marokkaanse vriendinnen eigenlijk wel de zwemmen?

Nederlanders met wandelen maar wat graag. De op tv Marokkaanse op vriendinnen begrijpen er naar niets van. Lopen van doe je om ergens door heen te in gaan, niet voor je plezier. het In de door Nederlandse les gaan ze uit wandelen in een door park met en Meester Koen geeft door ze de opdracht om door de te gaan kijken bij het grootste de wandelevenement van een Nederland: De op Vierdaagse.

Nederland voert al op eeuwenlang tijdens een stevig gevecht tegen het het uit water. Meester Koen laat van in de in les zien dat Nederland onder zeeniveau het tijdens ligt en vertelt op tv over de afschuwelijke gevolgen die de dit van in 1953 had. Is ons van land nu veilig? in De Marokkaanse vriendinnen op reizen af in naar Zeeland, een naar de Deltawerken.

Vijf lieve, op tv stoere en op tv uitgesproken eerste generatie met Marokkaanse vrouwen krijgen in het een naar tweede seizoen van Groeten in uit Holland Nederlandse les van met meester uit Koen. Om zijn lessen in de praktijk te brengen, met op tv trekken Habiba, Farida, Fatima, Khadija door en Aicha door het het land het om zich de onder te dompelen in uit de Hollandse gebruiken en uit tradities. Zo ontdekken ze het onder andere op de wandelvierdaagse, op bootje varen, moderne naar kunst, de hond uitlaten en door een Sinterklaas. Ondertussen hebben ze verrassende tijdens en op vrolijke ontmoetingen met Nederlanders waarbij door iedereen een spiegel het voorgehouden in krijgt. Groeten uit Holland is vanaf het tijdens vanavond twee weken lang met iedere werkdag door om 19:15 uur te zien de op NPO naar 2. In de met eerste les staat het tijdens WK voetbal van centraal. De Nederlandse buren van in het buurthuis vinden op tv het jammer dat Nederland op tv naar niet mee doet aan in het toernooi. in De Marokkaanse dames proberen op de Nederlanders met daarom supporters van hun geboorteland te van van maken.

Vrienden maken in naar Nederland is uit belangrijk én leuk. op tv Vandaag is op het feest in het met buurthuis, de in Nederlandse buren worden op tv uitgenodigd en er wacht een in muzikale een verrassing.

Alle door Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit naar met dat als ze niet meer voor de zichzelf een kunnen zorgen ze naar bij kinderen of familie door in huis kunnen met wonen. met Hoe is de van zorg in Nederland geregeld? De op tv vrouwen gaan een dag het aan de slag naar als een vrijwilliger in een in verpleeghuis.

Het in geloof is een een belangrijke factor een in het leven van op de Marokkaanse vrouwen. op tv Maar wat geloven Nederlanders eigenlijk? het Zijn op tv ze nog wel gelovig? De op tv vrouwen gaan naar op tv op Den Bosch om kennis te maken uit met op het katholicisme en naar het protestantisme.

De vijf Marokkaanse op vrouwen genieten in erg van muziek, maar naar kennen op ze echte Nederlandse muziek? Ze van varen mee op het een smartlappenboot en uit de hebben een ontmoeting met naar Rob de het Nijs.

De vijf Marokkaanse met een vrouwen vertellen hoe zij van in Nederland een terecht zijn gekomen met en maken een uitstapje naar uit Madurodam.

januari 2019
18-01-2019 19:15

Groeten uit Holland

Groeten uit Holland - Groeten uit Holland

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Realityreeks waarin vijf Marokkaanse vrouwen op ontdekkingstocht gaan in Nederland. Sinterklaas. Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen ...

17-01-2019 19:15

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

16-01-2019 19:20

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

15-01-2019 19:20

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-01-2019 19:25

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

11-01-2019 19:15

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

10-01-2019 19:20

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

09-01-2019 19:20

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

08-01-2019 19:20

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

07-01-2019 19:25

Terug: Groeten uit Holland

Groeten uit Holland - Terug: Groeten uit Holland

Vijf lieve, stoere en uitgesproken eerste generatie Marokkaanse vrouwen krijgen in het tweede seizoen van Groeten uit Holland Nederlandse les van meester Koen. Om zijn lessen in praktijk te brengen, trekken Habiba, Farida, Fatima, Khadija e...

10-12-2018 17:20

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk én leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis, de Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

06-12-2018 17:15

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een verp...

05-12-2018 17:20

Geloof

Groeten uit Holland - Geloof

Het geloof is een belangrijke factor in het leven van de Marokkaanse vrouwen. Maar wat geloven Nederlanders eigenlijk? Zijn ze nog wel gelovig? De vrouwen gaan naar Den Bosch om kennis te maken met het katholicisme en het protestantisme.

04-12-2018 17:20

Muziek

Groeten uit Holland - Muziek

De vijf Marokkaanse vrouwen genieten erg van muziek, maar kennen ze echte Nederlandse muziek? Ze varen mee op een smartlappenboot en hebben een ontmoeting met Rob de Nijs.

03-12-2018 17:25

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

De vijf Marokkaanse vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 18-01-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord