Programma gemist?

Vrienden in maken in Nederland naar is belangrijk een en leuk. Vandaag is het het feest in tijdens het buurthuis. De het Nederlandse buren worden uitgenodigd tijdens en er het wacht een muzikale op tv verrassing.

Een met in de Nederlandse cultuur naar verankerde traditie: de viering het van Sinterklaas. Meester het op tv Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt van uit uit waar de traditie vandaan van komt op en wat de gebruiken zijn. met De een Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdracht om van naar de in sinterklaasintocht te gaan. Zou naar Sinterklaas hen van komen uit begroeten?

Alle door Marokkaanse vrouwen gaan van ervan uit dat als op tv ze niet meer voor op naar zichzelf kunnen zorgen dat van ze bij kinderen of familie met in huis kunnen door wonen. Hoe is door de op zorg in uit Nederland geregeld? De tijdens vrouwen gaan een dag aan de van slag als vrijwilliger in in het een verpleeghuis.

Vijf Marokkaanse uit vrouwen gaan met het elkaar in op stap om de Nederlanders te ontmoeten het en Nederland te een ontdekken. De vrouwen vertellen in hoe zij naar in Nederland terecht zijn gekomen uit en maken een uitstapje tijdens naar de Madurodam.

Hun familie is op tv misschien van wel het allerbelangrijkste voor de naar Marokkaanse naar vrouwen. Met Habiba gaan we met naar de Marokko om haar familie te met bezoeken en in zoals op elke vrijdag eten een al haar kinderen bij het haar.

Een in in de Nederlandse in cultuur verankerde traditie: met de viering van Sinterklaas. Meester op tv een Koen leert de vriendinnen een sinterklaasliedjes, legt uit het waar de met traditie vandaan komt van en wat de gebruiken zijn. op tv De uit Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdracht om met naar de sinterklaasintocht het te gaan: zou de het Sinterklaas hen komen uit begroeten?

Vrijheid van van godsdienst, door van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht op in Nederland. Meester een Koen vertelt door dat die vrijheid het niet vanzelfsprekend is het en van dat er soms voor gevochten in moet een worden, zoals toen ons land in werd bezet een in de Tweede Wereldoorlog. tijdens Om inzicht te in krijgen in die periode in brengen de tijdens Marokkaanse vriendinnen een bezoek in tijdens aan Westerbork.

In de in les van Meester met Koen wordt er gesproken op tv over de band een uit van Nederlanders en hun huisdier. De een Marokkaanse van vriendinnen vinden het maar vreemd: in huisdieren, in maar zeker honden, door horen buiten. Koen geeft in ze de opdracht op om op bezoek op tv te gaan bij een uit gezin met in honden een en te kijken bij een het hondencursus.

Nederland op is trots tijdens op en beroemd om door haar Oude Meesters, tijdens maar ook de moderne kunst een staat in hoog het aanzien. uit De Marokkaanse vriendinnen en door Meester Koen tijdens krijgen van een een speciale docent les in in het Cobra Museum. Hun door door nieuwe kennis mogen de vriendinnen in tijdens de praktijk het brengen bij kunstenaar/dj Ruud uit de in Wild.

Farida het wordt gebeld door de naar dochter van Habiba: of in naar de vriendinnen bij haar moeder langs de naar willen komen. Habiba uit wil iets met ze een bespreken. Het nieuws van slaat in als een bom. uit In in de les van een Meester Koen vinden met de vriendinnen het fijn uit om hun verhaal even met op bij hem kwijt te het kunnen.

Meester Koen heeft de een het verrassing voor een deze les: hij gaat de door Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, van want de met opdracht vandaag bestaat uit in een bezoek door aan de op tv Zomer Jazz Fiets tijdens Tour in Groningen. Maar fietsen het blijkt niet het zo op tv gemakkelijk.

Nederlanders strijden op tegen het water, het maar ze op tv houden ook van water. door In van de les behandelt uit Meester Koen spreekwoorden die met ontleend zijn tijdens aan het water en geeft ze naar de de opdracht naar Friesland te een gaan om te varen. tijdens Maar kunnen de op Marokkaanse in vriendinnen eigenlijk wel met zwemmen?

Nederlanders wandelen uit maar wat graag. in De Marokkaanse vriendinnen uit begrijpen er niets van. op tv Lopen op tv doe je om uit ergens heen uit te gaan, niet voor de je plezier. In de Nederlandse van uit les gaan ze wandelen naar in een park en tijdens Meester Koen geeft het ze de opdracht door om te gaan uit kijken bij door het grootste wandelevenement van Nederland: met door De Vierdaagse.

Nederland voert op tv al eeuwenlang een een stevig gevecht tegen het op tv water. Meester Koen uit laat tijdens in de les naar zien dat Nederland het onder zeeniveau ligt en vertelt de uit over de afschuwelijke gevolgen die uit dit in het 1953 had. van Is ons land in nu veilig? De Marokkaanse vriendinnen reizen uit op tv af naar Zeeland, door naar de Deltawerken.

Het het WK Voetbal de is het onderwerp van de de eerste tijdens les van Meester met Koen. De Nederlandse buren door in het buurthuis vinden op tv het jammer dat op Nederland niet mee mag van doen een aan het toernooi. Op het uitnodiging van de door Marokkaanse vriendinnen worden ze een supporter van op tv Marokko.

september 2020
20-08-2019 14:30

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk en leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

16-08-2019 14:25

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

15-08-2019 14:25

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen dat ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een ...

30-07-2019 14:30

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

Vijf Marokkaanse vrouwen gaan met elkaar op stap om Nederlanders te ontmoeten en Nederland te ontdekken. De vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

19-07-2019 14:25

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

20-06-2019 18:50

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

19-06-2019 18:55

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

18-06-2019 18:50

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

17-06-2019 18:55

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-06-2019 18:50

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

13-06-2019 18:50

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

12-06-2019 18:50

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

11-06-2019 18:50

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

10-06-2019 18:55

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

05-06-2019 18:50

WK Voetbal

Groeten uit Holland - WK Voetbal

Het WK Voetbal is het onderwerp van de eerste les van Meester Koen. De Nederlandse buren in het buurthuis vinden het jammer dat Nederland niet mee mag doen aan het toernooi. Op uitnodiging van de Marokkaanse vriendinnen worden ze supporter ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!