Programma gemist?

Een op tv in de Nederlandse cultuur verankerde tijdens traditie: door de viering van Sinterklaas. tijdens Meester Koen op leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt door uit waar tijdens de een traditie vandaan komt en tijdens wat de gebruiken zijn. De een Marokkaanse een vriendinnen krijgen tijdens de opdracht om naar de in sinterklaasintocht te gaan. door Zou Sinterklaas met hen komen uit begroeten?

Vrijheid van godsdienst, uit van van meningsuiting. Vrijheid is een door grondrecht naar in Nederland. Meester op tv Koen vertelt dat die vrijheid niet in tijdens vanzelfsprekend is en op dat er soms voor gevochten moet van van worden, zoals toen ons land werd van bezet een in de Tweede op tv Wereldoorlog. Om inzicht te krijgen op tv in die periode in tijdens brengen de Marokkaanse uit vriendinnen een bezoek aan naar Westerbork.

In de les naar in van Meester Koen wordt er gesproken door over de tijdens band een van Nederlanders en hun huisdier. De uit Marokkaanse vriendinnen vinden door het maar vreemd: op tv huisdieren, maar zeker op met honden, horen buiten. Koen door geeft ze de uit opdracht om op met bezoek te met gaan bij een gezin met tijdens honden en de te kijken uit bij een hondencursus.

Nederland is naar trots op en beroemd naar om haar door Oude Meesters, in maar ook de moderne het kunst staat uit in hoog van aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en het Meester naar Koen krijgen van een een speciale docent les in het op tv Cobra Museum. de Hun nieuwe kennis mogen uit naar de vriendinnen in de praktijk een brengen bij kunstenaar-dj Ruud de de in Wild.

Farida in wordt gebeld door de van dochter tijdens van Habiba: of de vriendinnen door bij op tv haar moeder langs met willen komen. Habiba wil iets met een ze bespreken. Het naar nieuws tijdens slaat in als een bom. het tijdens In de les van Meester Koen de vinden de vriendinnen de in het fijn om hun verhaal in even bij hem de kwijt te een kunnen.

Meester Koen heeft uit een van verrassing voor deze op tv les: hij gaat het de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, naar want de opdracht van vandaag bestaat uit door naar een bezoek aan de Zomer de Jazz Fiets op Tour in Groningen. Maar door fietsen blijkt niet op tv zo het gemakkelijk.

Nederlanders strijden in tegen op het water, maar ze houden van ook van water. uit In de op tv les behandelt Meester het Koen spreekwoorden van die ontleend zijn op aan het water en geeft met ze de opdracht naar naar Friesland op tv te gaan om een te varen. Maar kunnen de de Marokkaanse vriendinnen eigenlijk tijdens wel naar zwemmen?

Nederlanders van wandelen maar wat een graag. De Marokkaanse uit vriendinnen begrijpen naar er niets van. op Lopen doe je uit om ergens heen te de gaan, niet voor tijdens je plezier. In de uit Nederlandse met les gaan ze wandelen in op een park en Meester uit Koen geeft een ze het de opdracht om te gaan kijken het bij op tv het grootste wandelevenement van met Nederland: De het Vierdaagse.

Nederland voert in al naar eeuwenlang een stevig gevecht met tegen het water. de Meester Koen laat op in de les zien dat uit Nederland door onder zeeniveau naar ligt en vertelt door over de afschuwelijke uit gevolgen die dit in 1953 door had. Is ons land uit nu een veilig? De op tv Marokkaanse vriendinnen reizen op tv af naar Zeeland, naar uit de Deltawerken.

Vijf lieve, het stoere en in uitgesproken eerste generatie naar Marokkaanse vrouwen de krijgen in het tweede seizoen de van Groeten uit in Holland Nederlandse les tijdens van meester Koen. het Om zijn in lessen in praktijk te in brengen, trekken Habiba, Farida, de Fatima, Khadija van en Aicha door door het uit land om zich onder te dompelen de op tv in de Hollandse gebruiken en uit tradities. het Zo ontdekken ze onder op tv andere de wandelvierdaagse, bootje varen, uit een moderne kunst, de hond op uitlaten en Sinterklaas. Ondertussen hebben door met ze verrassende en op vrolijke ontmoetingen met de Nederlanders waarbij iedereen een tijdens spiegel voorgehouden van krijgt. Groeten uit Holland is vanaf een vanavond met twee weken lang iedere werkdag naar met om 19:15 uur een te zien op NPO 2. In op de eerste les staat naar het op tv WK voetbal centraal. in De Nederlandse buren de in het buurthuis vinden op tv het jammer op tv dat Nederland niet mee naar doet een aan het toernooi. De Marokkaanse het dames een proberen de Nederlanders in daarom supporters van hun op tv geboorteland te met maken.

Vrienden maken met in Nederland van is belangrijk én leuk. de Vandaag is de het feest in het het buurthuis, de met Nederlandse buren worden uitgenodigd tijdens en er wacht een een het muzikale verrassing.

Alle Marokkaanse tijdens vrouwen gaan in ervan uit dat het als ze niet meer in voor uit zichzelf kunnen zorgen ze bij kinderen met of familie in van huis kunnen wonen. door Hoe is tijdens de zorg in Nederland een geregeld? De vrouwen in gaan op tv een dag aan de slag uit als door vrijwilliger in uit een verpleeghuis.

Het op tv geloof is een belangrijke factor het in met het leven van de Marokkaanse op tv op tv vrouwen. Maar wat geloven Nederlanders eigenlijk? het Zijn van ze nog wel gelovig? De op tv op vrouwen gaan naar Den Bosch door om kennis te naar maken naar met het katholicisme en het de protestantisme.

De vijf het Marokkaanse uit vrouwen genieten erg van muziek, maar het kennen ze in echte naar Nederlandse muziek? Ze varen de mee op in een smartlappenboot en de hebben een ontmoeting met Rob een de van Nijs.

De de vijf Marokkaanse vrouwen vertellen met hoe zij in Nederland op tv terecht zijn van gekomen naar en maken een uitstapje het naar Madurodam.

maart 2019
18-01-2019 19:15

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

17-01-2019 19:15

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

16-01-2019 19:20

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

15-01-2019 19:20

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-01-2019 19:25

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

11-01-2019 19:15

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

10-01-2019 19:20

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

09-01-2019 19:20

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

08-01-2019 19:20

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

07-01-2019 19:25

Terug: Groeten uit Holland

Groeten uit Holland - Terug: Groeten uit Holland

Vijf lieve, stoere en uitgesproken eerste generatie Marokkaanse vrouwen krijgen in het tweede seizoen van Groeten uit Holland Nederlandse les van meester Koen. Om zijn lessen in praktijk te brengen, trekken Habiba, Farida, Fatima, Khadija e...

10-12-2018 17:20

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk én leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis, de Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

06-12-2018 17:15

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een verp...

05-12-2018 17:20

Geloof

Groeten uit Holland - Geloof

Het geloof is een belangrijke factor in het leven van de Marokkaanse vrouwen. Maar wat geloven Nederlanders eigenlijk? Zijn ze nog wel gelovig? De vrouwen gaan naar Den Bosch om kennis te maken met het katholicisme en het protestantisme.

04-12-2018 17:20

Muziek

Groeten uit Holland - Muziek

De vijf Marokkaanse vrouwen genieten erg van muziek, maar kennen ze echte Nederlandse muziek? Ze varen mee op een smartlappenboot en hebben een ontmoeting met Rob de Nijs.

03-12-2018 17:25

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

De vijf Marokkaanse vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 18-01-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord