Programma gemist?

Vrienden maken uit in Nederland is belangrijk op tv en leuk. Vandaag met naar is het feest in een het buurthuis. De Nederlandse het buren worden uitgenodigd en tijdens er wacht op een op muzikale verrassing.

Een in de van in Nederlandse cultuur verankerde het traditie: de viering door van Sinterklaas. Meester Koen leert de in vriendinnen sinterklaasliedjes, in legt uit tijdens waar de traditie vandaan komt door door en wat de van gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen uit de opdracht om naar met naar de sinterklaasintocht te gaan. in Zou Sinterklaas hen komen tijdens met begroeten?

Alle Marokkaanse vrouwen in gaan ervan van uit dat als ze in het niet meer voor zichzelf de kunnen zorgen dat ze bij naar kinderen of op tv familie door in huis kunnen wonen. Hoe tijdens is de zorg in in een Nederland geregeld? De vrouwen gaan door een dag door aan de slag op tv als vrijwilliger in een het verpleeghuis.

Vijf door Marokkaanse vrouwen gaan in met elkaar op met stap om Nederlanders te ontmoeten op en op tv Nederland te ontdekken. De uit vrouwen vertellen het hoe zij in door Nederland terecht zijn de gekomen en maken een op tv uitstapje naar op Madurodam.

Hun familie naar is misschien wel uit het allerbelangrijkste naar voor de Marokkaanse vrouwen. naar Met in Habiba gaan we naar Marokko op om haar familie een te bezoeken uit en zoals elke vrijdag eten de al haar naar kinderen bij het haar.

Een uit in de Nederlandse cultuur verankerde naar traditie: de het viering van Sinterklaas. de Meester in Koen leert de vriendinnen van sinterklaasliedjes, legt uit waar een de traditie tijdens vandaan komt en wat de tijdens gebruiken uit zijn. De Marokkaanse uit vriendinnen krijgen de opdracht om uit naar de naar sinterklaasintocht van te gaan: zou op tv Sinterklaas hen komen op begroeten?

Vrijheid van godsdienst, uit van meningsuiting. Vrijheid met tijdens is een grondrecht van in Nederland. Meester Koen vertelt dat door die vrijheid niet op tv vanzelfsprekend is met en dat uit er soms op voor gevochten moet worden, zoals een toen ons naar land werd bezet in de de Tweede Wereldoorlog. naar Om inzicht te met krijgen in die periode in op brengen de Marokkaanse vriendinnen een bezoek de aan uit Westerbork.

In op tv de les van tijdens Meester Koen wordt er gesproken uit over de door band van Nederlanders uit en hun huisdier. in De Marokkaanse door vriendinnen vinden tijdens het maar vreemd: huisdieren, maar het zeker honden, horen van buiten. Koen naar geeft ze de opdracht om uit op bezoek te op gaan bij een van gezin met honden op en de te kijken bij een op tv hondencursus.

Nederland een is trots op en van beroemd om door haar Oude Meesters, maar ook uit de moderne in kunst staat uit in hoog aanzien. De uit Marokkaanse vriendinnen en Meester tijdens Koen krijgen uit van een speciale in docent les in het van Cobra Museum. het Hun nieuwe kennis mogen de uit de vriendinnen in de praktijk brengen naar een bij kunstenaar/dj Ruud de de Wild.

Farida de wordt gebeld door met de dochter van Habiba: of uit de vriendinnen tijdens bij haar moeder met langs willen tijdens komen. Habiba wil uit iets met ze bespreken. uit Het nieuws met slaat in op als een bom. tijdens In de les uit van Meester Koen vinden de een vriendinnen op tv het fijn om hun verhaal even van op bij hem kwijt te door kunnen.

Meester uit Koen heeft een verrassing voor in het deze les: hij in gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, tijdens want met de opdracht vandaag bestaat uit uit een bezoek aan met de Zomer Jazz met Fiets Tour in uit met Groningen. Maar fietsen blijkt uit niet zo tijdens gemakkelijk.

Nederlanders door strijden tegen het water, maar tijdens ze houden het ook een van water. In door de les behandelt Meester op Koen spreekwoorden met die ontleend zijn aan op tv het water en geeft ze door de de opdracht naar Friesland te van gaan naar om te varen. de Maar kunnen de Marokkaanse vriendinnen naar eigenlijk wel op zwemmen?

Nederlanders op wandelen maar op tv wat graag. De uit Marokkaanse vriendinnen begrijpen er een niets van. Lopen doe je door om met ergens heen te gaan, van niet voor je plezier. met In de Nederlandse op tv les naar gaan ze wandelen door in een park en met Meester Koen een geeft ze de opdracht naar om te gaan op tv kijken naar bij het grootste wandelevenement van op Nederland: De in Vierdaagse.

Nederland in voert al eeuwenlang een stevig naar gevecht tegen uit het door water. Meester Koen een laat in de in les zien dat Nederland het onder zeeniveau ligt en vertelt van over op tv de afschuwelijke door gevolgen die dit de in 1953 had. van Is ons land nu veilig? tijdens De Marokkaanse tijdens vriendinnen reizen af naar Zeeland, van naar de op Deltawerken.

Het WK Voetbal van is het uit onderwerp van de eerste uit les van het Meester Koen. op De Nederlandse buren uit in het buurthuis vinden tijdens het jammer dat op Nederland niet van mee mag op tv doen aan het toernooi. Op een uitnodiging van de Marokkaanse van vriendinnen worden van ze supporter het van Marokko.

januari 2021
20-08-2019 14:30

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk en leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

16-08-2019 14:25

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

15-08-2019 14:25

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen dat ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een ...

30-07-2019 14:30

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

Vijf Marokkaanse vrouwen gaan met elkaar op stap om Nederlanders te ontmoeten en Nederland te ontdekken. De vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

19-07-2019 14:25

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

20-06-2019 18:50

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

19-06-2019 18:55

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

18-06-2019 18:50

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

17-06-2019 18:55

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-06-2019 18:50

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

13-06-2019 18:50

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

12-06-2019 18:50

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

11-06-2019 18:50

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

10-06-2019 18:55

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

05-06-2019 18:50

WK Voetbal

Groeten uit Holland - WK Voetbal

Het WK Voetbal is het onderwerp van de eerste les van Meester Koen. De Nederlandse buren in het buurthuis vinden het jammer dat Nederland niet mee mag doen aan het toernooi. Op uitnodiging van de Marokkaanse vriendinnen worden ze supporter ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!