Programma gemist?

Vrienden op maken in Nederland is uit belangrijk in en leuk. Vandaag is met het feest in het met buurthuis. naar De Nederlandse buren op worden uitgenodigd en er wacht uit een muzikale de verrassing.

Een het in de naar Nederlandse cultuur verankerde traditie: de van viering van Sinterklaas. Meester het met Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt door uit waar de uit traditie in vandaan komt op en wat de gebruiken zijn. de De Marokkaanse vriendinnen in krijgen de opdracht door om naar de sinterklaasintocht tijdens te gaan. Zou de van Sinterklaas hen komen een begroeten?

Alle van Marokkaanse vrouwen gaan ervan van uit dat als ze de in niet meer voor in zichzelf kunnen zorgen tijdens dat ze bij kinderen of familie door in uit huis kunnen op tv wonen. Hoe is de het zorg in Nederland geregeld? De in vrouwen gaan een naar dag een aan de slag met als vrijwilliger in een het verpleeghuis.

Vijf van Marokkaanse vrouwen gaan op met elkaar op stap op tv om Nederlanders te ontmoeten op en Nederland de te ontdekken. De uit vrouwen vertellen hoe op zij in Nederland terecht door zijn gekomen en met maken een uitstapje het naar tijdens Madurodam.

Hun familie in is misschien wel het op allerbelangrijkste voor de een tijdens Marokkaanse vrouwen. Met Habiba met gaan we naar van Marokko om haar familie van te bezoeken en een zoals uit elke vrijdag eten al naar haar kinderen bij door haar.

Een in de een op Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering met het van Sinterklaas. Meester Koen leert van de met vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar een de traditie vandaan uit komt en naar wat de gebruiken zijn. De in Marokkaanse vriendinnen een krijgen een de opdracht om naar de sinterklaasintocht naar te gaan: zou naar Sinterklaas hen uit komen met begroeten?

Vrijheid van uit godsdienst, van een meningsuiting. Vrijheid is een van grondrecht door in Nederland. Meester door Koen vertelt dat die vrijheid uit niet vanzelfsprekend is de en dat de er soms voor een gevochten moet worden, in zoals toen ons land werd op bezet een in de de Tweede Wereldoorlog. Om inzicht te krijgen uit in die periode in brengen de Marokkaanse uit vriendinnen op tv een bezoek aan het Westerbork.

In de les het door van Meester Koen wordt er met gesproken op over de band van Nederlanders de en hun huisdier. van De Marokkaanse door vriendinnen vinden het uit maar vreemd: huisdieren, maar zeker uit tijdens honden, horen buiten. op tv Koen geeft ze een de opdracht om op bezoek te het gaan bij met een gezin met in honden en te kijken van op bij een hondencursus.

Nederland is uit trots op op en beroemd om op haar Oude Meesters, een maar ook de een moderne kunst tijdens staat in hoog op aanzien. De Marokkaanse op tv vriendinnen en Meester tijdens Koen krijgen van een een speciale docent les een in het uit Cobra Museum. Hun nieuwe kennis de mogen de vriendinnen in naar met de praktijk brengen bij door kunstenaar/dj Ruud naar de Wild.

Farida wordt door gebeld door de in dochter door van Habiba: of de vriendinnen in bij haar de moeder langs een willen komen. Habiba wil iets uit met ze bespreken. tijdens Het nieuws slaat met in tijdens als een bom. In de uit les naar van Meester Koen vinden de vriendinnen de het in fijn om hun verhaal even het bij hem op tv kwijt te door kunnen.

Meester met Koen heeft op tv een verrassing voor deze in les: hij gaat door de Marokkaanse vriendinnen leren uit fietsen, want met de opdracht door vandaag bestaat uit een bezoek naar aan met de Zomer Jazz Fiets een Tour in Groningen. Maar naar fietsen blijkt het niet zo naar gemakkelijk.

Nederlanders strijden tegen een het water, maar de ze houden ook op tv in van water. In de les in behandelt Meester Koen spreekwoorden de die ontleend tijdens zijn het aan het water en van geeft ze de op tv opdracht naar Friesland te gaan uit op tv om te varen. Maar kunnen de op Marokkaanse vriendinnen eigenlijk van wel in zwemmen?

Nederlanders op wandelen maar op wat graag. De Marokkaanse van vriendinnen begrijpen er niets de van. Lopen doe op tv je om ergens van heen door te gaan, niet voor je door plezier. In de in Nederlandse les gaan tijdens ze wandelen in een tijdens park en van Meester op tv Koen geeft ze de naar opdracht om te in gaan kijken bij van het grootste wandelevenement van het Nederland: De naar Vierdaagse.

Nederland het voert al eeuwenlang een in stevig gevecht met tegen het water. Meester op Koen in laat in de les zien dat uit Nederland onder van zeeniveau ligt en in vertelt over de afschuwelijke uit in gevolgen die dit in uit 1953 had. Is naar ons land nu veilig? De op tv op Marokkaanse vriendinnen reizen af tijdens naar Zeeland, het naar de Deltawerken.

Het tijdens WK Voetbal is het uit onderwerp van de uit eerste les van Meester met Koen. De Nederlandse het op buren in het door buurthuis vinden het jammer dat Nederland van niet mee mag door het doen aan het toernooi. naar Op uitnodiging van de Marokkaanse naar vriendinnen tijdens worden ze supporter van met Marokko.

mei 2021
20-08-2019 14:30

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk en leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

16-08-2019 14:25

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

15-08-2019 14:25

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen dat ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een ...

30-07-2019 14:30

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

Vijf Marokkaanse vrouwen gaan met elkaar op stap om Nederlanders te ontmoeten en Nederland te ontdekken. De vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

19-07-2019 14:25

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

20-06-2019 18:50

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

19-06-2019 18:55

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

18-06-2019 18:50

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

17-06-2019 18:55

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-06-2019 18:50

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

13-06-2019 18:50

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

12-06-2019 18:50

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

11-06-2019 18:50

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

10-06-2019 18:55

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

05-06-2019 18:50

WK Voetbal

Groeten uit Holland - WK Voetbal

Het WK Voetbal is het onderwerp van de eerste les van Meester Koen. De Nederlandse buren in het buurthuis vinden het jammer dat Nederland niet mee mag doen aan het toernooi. Op uitnodiging van de Marokkaanse vriendinnen worden ze supporter ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!