Programma gemist?

Vrienden de maken in Nederland is belangrijk op tv naar en leuk. Vandaag is het feest het de in het buurthuis. De tijdens Nederlandse buren worden uitgenodigd naar en in er wacht een muzikale met verrassing.

Een in met de Nederlandse op tv cultuur verankerde traditie: de met viering op van Sinterklaas. Meester Koen op leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, een legt uit met waar de traditie met vandaan komt met en wat de gebruiken zijn. De door van Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdracht uit om naar de sinterklaasintocht de te gaan. Zou van door Sinterklaas hen komen tijdens begroeten?

Alle in Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit de dat als in ze niet meer van voor zichzelf een kunnen zorgen dat ze met bij kinderen of naar familie in huis kunnen uit wonen. Hoe is van de van zorg in Nederland in geregeld? De vrouwen gaan een het dag uit aan de slag als tijdens vrijwilliger het in een verpleeghuis.

Vijf een Marokkaanse vrouwen gaan de met elkaar op stap een om Nederlanders in te ontmoeten in en Nederland te ontdekken. De tijdens vrouwen de vertellen hoe zij in Nederland terecht het op zijn gekomen en maken een uitstapje door naar van Madurodam.

Hun een familie is uit misschien wel het van allerbelangrijkste voor de Marokkaanse een vrouwen. Met op Habiba gaan we naar met Marokko om haar familie te een een bezoeken en zoals elke de vrijdag eten al haar op kinderen bij op haar.

Een in de tijdens Nederlandse cultuur verankerde door van traditie: de viering door van Sinterklaas. Meester naar Koen leert de tijdens vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit in waar de tijdens traditie vandaan komt en van wat de gebruiken zijn. de De Marokkaanse vriendinnen met krijgen uit de opdracht om naar de in sinterklaasintocht in te gaan: zou Sinterklaas in hen komen het begroeten?

Vrijheid een van godsdienst, op van meningsuiting. Vrijheid is van een grondrecht in Nederland. Meester van Koen vertelt dat de die vrijheid niet het op tv vanzelfsprekend is en dat naar er soms met voor gevochten moet worden, zoals toen door in ons land werd een bezet in de Tweede Wereldoorlog. Om een inzicht te in krijgen een in die periode brengen met de Marokkaanse vriendinnen een het bezoek aan naar Westerbork.

In de uit les van van Meester Koen wordt op er gesproken op tv over de band van Nederlanders en naar hun huisdier. De in op Marokkaanse vriendinnen vinden op het maar vreemd: door huisdieren, maar zeker van honden, horen buiten. Koen geeft ze het naar de opdracht om in op bezoek te gaan bij een op in gezin met honden en te kijken met bij naar een hondencursus.

Nederland is trots naar de op en beroemd om in haar Oude Meesters, maar uit ook uit de moderne kunst staat in hoog in aanzien. in De Marokkaanse vriendinnen en Meester met Koen krijgen uit van een speciale docent op les in naar het een Cobra Museum. Hun in nieuwe kennis mogen op de vriendinnen in de praktijk brengen van bij kunstenaar/dj de Ruud de op tv Wild.

Farida tijdens wordt gebeld door de dochter uit in van Habiba: of de vriendinnen bij het haar het moeder langs willen op komen. Habiba van wil iets met ze met bespreken. Het nieuws slaat in tijdens als een bom. in tijdens In de les van Meester het Koen vinden de tijdens vriendinnen uit het fijn om hun de verhaal even een bij hem kwijt met te kunnen.

Meester Koen op heeft een verrassing voor de op tv deze les: hij gaat de Marokkaanse van vriendinnen leren fietsen, het naar want de opdracht vandaag bestaat uit het van een bezoek aan de met Zomer Jazz Fiets Tour op tv in Groningen. uit Maar fietsen blijkt niet in zo door gemakkelijk.

Nederlanders strijden tegen uit het op water, maar ze houden ook met van water. In op tv de door les behandelt op tv Meester Koen spreekwoorden die met ontleend zijn in aan het water en geeft ze een het de opdracht naar Friesland te het gaan om te de varen. op tv Maar kunnen de Marokkaanse vriendinnen het eigenlijk door wel zwemmen?

Nederlanders door wandelen maar wat met graag. De Marokkaanse vriendinnen uit begrijpen er niets van. met Lopen doe naar je de om ergens heen te op tv gaan, niet voor je plezier. uit In de Nederlandse in les de gaan ze wandelen in in een park en Meester op Koen geeft naar ze het de opdracht om te het gaan kijken bij het grootste tijdens wandelevenement op van Nederland: De uit Vierdaagse.

Nederland tijdens voert al eeuwenlang een een stevig gevecht uit tegen het water. Meester Koen uit laat in op tv de les zien door dat naar Nederland onder zeeniveau op ligt en vertelt een over de afschuwelijke gevolgen die dit op tv uit in 1953 had. Is ons het land een nu veilig? De Marokkaanse door vriendinnen reizen in af naar Zeeland, naar de met Deltawerken.

Het van WK Voetbal de is het onderwerp van uit de eerste les van Meester het tijdens Koen. De Nederlandse buren de in het buurthuis vinden het door het jammer dat Nederland niet de mee mag doen aan het tijdens toernooi. een Op uitnodiging uit van de Marokkaanse vriendinnen worden naar ze op supporter van Marokko.

juni 2020
20-08-2019 14:30

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk en leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

16-08-2019 14:25

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

15-08-2019 14:25

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen dat ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een ...

30-07-2019 14:30

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

Vijf Marokkaanse vrouwen gaan met elkaar op stap om Nederlanders te ontmoeten en Nederland te ontdekken. De vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

19-07-2019 14:25

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

20-06-2019 18:50

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

19-06-2019 18:55

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

18-06-2019 18:50

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

17-06-2019 18:55

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-06-2019 18:50

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

13-06-2019 18:50

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

12-06-2019 18:50

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

11-06-2019 18:50

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

10-06-2019 18:55

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

05-06-2019 18:50

WK Voetbal

Groeten uit Holland - WK Voetbal

Het WK Voetbal is het onderwerp van de eerste les van Meester Koen. De Nederlandse buren in het buurthuis vinden het jammer dat Nederland niet mee mag doen aan het toernooi. Op uitnodiging van de Marokkaanse vriendinnen worden ze supporter ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!