Programma gemist?

Hun met familie is misschien naar wel het allerbelangrijkste voor uit de Marokkaanse in vrouwen. Met Habiba gaan in we van naar Marokko om uit haar familie te met bezoeken en zoals elke vrijdag met eten al in haar kinderen op bij haar.

Een door in de Nederlandse cultuur naar verankerde traditie: tijdens de viering van Sinterklaas. Meester een Koen naar leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, tijdens legt naar uit waar de traditie een vandaan komt en wat naar de gebruiken zijn. De tijdens Marokkaanse vriendinnen krijgen in uit de opdracht om naar naar de sinterklaasintocht te gaan: op zou Sinterklaas hen komen uit door begroeten?

Vrijheid van godsdienst, op van meningsuiting. met Vrijheid is van een grondrecht door in Nederland. Meester Koen vertelt dat de die de vrijheid niet vanzelfsprekend is uit en met dat er soms het voor gevochten moet worden, zoals toen uit ons land werd naar bezet in de in de Tweede Wereldoorlog. Om een inzicht te krijgen in die de periode brengen een de Marokkaanse vriendinnen in een bezoek aan het Westerbork.

In het de les door van Meester Koen wordt er gesproken door over de uit band uit van Nederlanders en hun tijdens huisdier. De Marokkaanse van vriendinnen vinden het het maar vreemd: huisdieren, maar uit zeker honden, op tv horen buiten. naar Koen geeft ze met de opdracht om op bezoek uit te gaan bij een met gezin met het honden en tijdens te kijken bij een door hondencursus.

Nederland uit is trots naar op en beroemd om in haar Oude Meesters, maar van ook de moderne met kunst staat in door hoog aanzien. het De Marokkaanse een vriendinnen en Meester Koen krijgen van het een de speciale docent les in het door Cobra Museum. Hun een nieuwe de kennis mogen tijdens de vriendinnen in de uit praktijk brengen bij kunstenaar/dj het Ruud naar de Wild.

Farida op tv wordt gebeld door de de dochter met van Habiba: of de tijdens vriendinnen bij van haar moeder langs willen komen. Habiba het wil van iets met ze door bespreken. Het nieuws van slaat in als van een bom. In de een les uit van Meester Koen vinden de vriendinnen tijdens het op fijn om in hun verhaal even op tv bij hem kwijt te het kunnen.

Meester Koen de heeft een verrassing op voor van deze les: hij gaat de van Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, op want op tv de opdracht door vandaag bestaat uit een bezoek aan een uit de Zomer Jazz Fiets tijdens Tour in Groningen. tijdens Maar fietsen blijkt niet zo een op gemakkelijk.

Nederlanders strijden tegen de het water, maar in ze houden ook naar tijdens van water. In de uit les behandelt Meester Koen spreekwoorden de die ontleend naar zijn aan het water op tv en uit geeft ze van de opdracht naar uit Friesland te gaan om op tv te varen. Maar kunnen de een Marokkaanse vriendinnen eigenlijk in wel een zwemmen?

Nederlanders wandelen maar naar wat naar graag. De Marokkaanse vriendinnen naar begrijpen er het niets van. Lopen doe je door om ergens op tv heen in te gaan, niet voor je door plezier. door In de Nederlandse les gaan de ze wandelen de in een naar park en Meester Koen geeft ze van de opdracht om uit een te gaan kijken bij door het grootste wandelevenement van van Nederland: De het Vierdaagse.

Nederland voert op tv al eeuwenlang de een stevig gevecht tegen van het water. Meester de Koen laat in het de het les zien dat door Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt tijdens over de naar afschuwelijke gevolgen in die dit in op 1953 had. Is door ons land een nu veilig? De Marokkaanse vriendinnen reizen het uit af naar Zeeland, naar tijdens de Deltawerken.

Het door WK Voetbal met is het onderwerp van de uit eerste les een van Meester het Koen. De Nederlandse op buren in het buurthuis vinden het in door jammer dat Nederland een niet mee mag van doen aan het toernooi. Op uitnodiging het op van de Marokkaanse in vriendinnen worden ze uit supporter van Marokko.

Vrienden maken in van Nederland is belangrijk naar de én leuk. Vandaag is het een feest in van het buurthuis. De tijdens Nederlandse buren door worden uitgenodigd en door er wacht een muzikale tijdens verrassing.

Alle Marokkaanse vrouwen door op gaan ervan uit dat als door ze niet meer op tv voor zichzelf het kunnen zorgen, ze bij in kinderen of familie in de huis tijdens kunnen wonen. uit Hoe is de zorg in Nederland op geregeld? De uit vrouwen tijdens gaan een dag met aan de slag als naar vrijwilliger in een een verpleeghuis.

Het door geloof is de een belangrijke factor in het leven tijdens van tijdens de Marokkaanse vrouwen. Maar wat de geloven Nederlanders eigenlijk? naar op Zijn ze nog met wel gelovig? De vrouwen gaan naar in in Den Bosch om kennis het te maken met het katholicisme een van en het protestantisme.

De Marokkaanse vrouwen het genieten erg van tijdens met muziek, maar kennen ze uit echte Nederlandse op muziek? Ze varen mee op het een smartlappenboot van en hebben een ontmoeting met op tv Rob de met Nijs.

juli 2019
19-07-2019 14:25

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

20-06-2019 18:50

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

19-06-2019 18:55

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

18-06-2019 18:50

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

17-06-2019 18:55

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-06-2019 18:50

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

13-06-2019 18:50

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

12-06-2019 18:50

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

11-06-2019 18:50

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

10-06-2019 18:55

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

05-06-2019 18:50

WK Voetbal

Groeten uit Holland - WK Voetbal

Het WK Voetbal is het onderwerp van de eerste les van Meester Koen. De Nederlandse buren in het buurthuis vinden het jammer dat Nederland niet mee mag doen aan het toernooi. Op uitnodiging van de Marokkaanse vriendinnen worden ze supporter ...

04-06-2019 18:50

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk én leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

30-05-2019 18:50

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen, ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een ver...

29-05-2019 18:55

Geloof

Groeten uit Holland - Geloof

Het geloof is een belangrijke factor in het leven van de Marokkaanse vrouwen. Maar wat geloven Nederlanders eigenlijk? Zijn ze nog wel gelovig? De vrouwen gaan naar Den Bosch om kennis te maken met het katholicisme en het protestantisme.

28-05-2019 18:50

Muziek

Groeten uit Holland - Muziek

De Marokkaanse vrouwen genieten erg van muziek, maar kennen ze echte Nederlandse muziek? Ze varen mee op een smartlappenboot en hebben een ontmoeting met Rob de Nijs.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 51
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord