Programma gemist?

Vrienden in maken in het Nederland is belangrijk een en leuk. Vandaag is het feest met in het op tv buurthuis. De Nederlandse buren in worden uitgenodigd en uit er wacht een door muzikale uit verrassing.

Een in de met Nederlandse cultuur verankerde met traditie: de viering het van in Sinterklaas. Meester met Koen leert de vriendinnen in sinterklaasliedjes, legt met uit waar de traditie vandaan naar komt en tijdens wat de gebruiken zijn. het De uit Marokkaanse vriendinnen krijgen op de opdracht om naar het de sinterklaasintocht te tijdens gaan. Zou Sinterklaas hen naar komen op tv begroeten?

Alle Marokkaanse de vrouwen gaan ervan uit een tijdens dat als ze niet tijdens meer voor zichzelf kunnen van zorgen dat een ze bij kinderen of familie op in huis door kunnen wonen. uit Hoe is naar de zorg in Nederland de geregeld? De vrouwen door gaan een dag aan de op slag het als vrijwilliger in uit een verpleeghuis.

Vijf uit Marokkaanse vrouwen een gaan met elkaar op op tv stap om tijdens Nederlanders te ontmoeten naar en Nederland te ontdekken. uit De vrouwen vertellen uit hoe zij tijdens in Nederland terecht zijn gekomen en het een maken een uitstapje naar met Madurodam.

Hun met familie is uit misschien wel het tijdens allerbelangrijkste voor de Marokkaanse op vrouwen. Met Habiba gaan op tv we naar Marokko op tv om haar een familie te bezoeken en zoals op het elke vrijdag eten tijdens al haar kinderen bij in haar.

Een in tijdens de Nederlandse cultuur de verankerde de traditie: de viering van het Sinterklaas. Meester Koen leert de uit vriendinnen sinterklaasliedjes, legt tijdens uit waar een de uit traditie vandaan komt en wat een de een gebruiken zijn. De de Marokkaanse vriendinnen krijgen de tijdens opdracht om naar naar de sinterklaasintocht te uit gaan: zou Sinterklaas een hen komen op begroeten?

Vrijheid van met godsdienst, van tijdens meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht op tv een in Nederland. Meester Koen uit vertelt dat die op vrijheid niet tijdens vanzelfsprekend is en op tv dat er soms voor gevochten een moet naar worden, zoals toen ons land werd met bezet door in de Tweede Wereldoorlog. Om op het inzicht te krijgen in die periode de brengen het de Marokkaanse vriendinnen een op tv bezoek aan op Westerbork.

In de les uit van Meester tijdens Koen wordt tijdens er gesproken de over de band met van Nederlanders en tijdens hun huisdier. De in Marokkaanse vriendinnen vinden het maar uit vreemd: door huisdieren, maar zeker honden, in horen buiten. Koen in geeft ze een de opdracht om op van bezoek te gaan bij door een van gezin met honden en te kijken uit bij een uit hondencursus.

Nederland van is trots op op en beroemd om haar Oude in Meesters, maar ook op tv in de moderne kunst uit staat in hoog aanzien. naar De Marokkaanse vriendinnen en Meester naar Koen krijgen van met een speciale docent naar les in het van Cobra Museum. Hun de nieuwe naar kennis mogen de met vriendinnen in de in praktijk brengen bij kunstenaar/dj op tv Ruud de de Wild.

Farida het wordt gebeld tijdens door de dochter van Habiba: in of de vriendinnen de bij haar het moeder langs willen het komen. Habiba wil iets met naar ze de bespreken. Het nieuws slaat de in als tijdens een bom. In de door les van Meester het Koen een vinden de vriendinnen het fijn om met hun verhaal op even bij hem in kwijt te met kunnen.

Meester een Koen heeft een van verrassing voor het deze les: hij op gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, met de want de opdracht vandaag bestaat van uit uit een bezoek aan de Zomer op tv Jazz naar Fiets Tour in Groningen. Maar de fietsen blijkt niet op tv zo op tv gemakkelijk.

Nederlanders door strijden tegen het water, maar met met ze houden ook van het water. In in de les behandelt door Meester Koen spreekwoorden die met ontleend zijn uit aan het water en geeft met ze de opdracht naar tijdens Friesland te gaan op om te naar varen. tijdens Maar kunnen de Marokkaanse vriendinnen eigenlijk naar van wel zwemmen?

Nederlanders wandelen het maar met wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen de er het niets van. Lopen doe naar je om door ergens heen naar te gaan, niet voor je van plezier. In tijdens de Nederlandse les gaan ze op tv wandelen van in een park in en Meester Koen geeft ze uit de door opdracht om te gaan kijken naar bij het grootste de wandelevenement van Nederland: van het De Vierdaagse.

Nederland voert al op tv eeuwenlang een een stevig gevecht een tegen het water. een Meester Koen met laat in de les zien met dat Nederland onder op zeeniveau ligt en vertelt een naar over de afschuwelijke tijdens gevolgen die dit in tijdens 1953 had. Is met ons land nu veilig? De het met Marokkaanse vriendinnen reizen af naar Zeeland, op naar de van Deltawerken.

Het met WK Voetbal is het onderwerp naar van de eerste op tv les op tv van Meester Koen. De van Nederlandse buren tijdens in het buurthuis van vinden het jammer dat op Nederland door niet mee mag doen aan het het toernooi. Op met uitnodiging op van de Marokkaanse vriendinnen tijdens worden ze supporter van op Marokko.

juli 2021
20-08-2019 14:30

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk en leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

16-08-2019 14:25

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

15-08-2019 14:25

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen dat ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een ...

30-07-2019 14:30

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

Vijf Marokkaanse vrouwen gaan met elkaar op stap om Nederlanders te ontmoeten en Nederland te ontdekken. De vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

19-07-2019 14:25

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

20-06-2019 18:50

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

19-06-2019 18:55

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

18-06-2019 18:50

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

17-06-2019 18:55

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-06-2019 18:50

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

13-06-2019 18:50

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

12-06-2019 18:50

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

11-06-2019 18:50

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

10-06-2019 18:55

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

05-06-2019 18:50

WK Voetbal

Groeten uit Holland - WK Voetbal

Het WK Voetbal is het onderwerp van de eerste les van Meester Koen. De Nederlandse buren in het buurthuis vinden het jammer dat Nederland niet mee mag doen aan het toernooi. Op uitnodiging van de Marokkaanse vriendinnen worden ze supporter ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!