Programma gemist?

Een in de met Nederlandse cultuur verankerde het traditie: de viering van naar van Sinterklaas. Meester Koen leert tijdens de vriendinnen door sinterklaasliedjes, legt uit een waar de op tv traditie vandaan komt en wat de het gebruiken zijn. De op van Marokkaanse vriendinnen krijgen op de opdracht om uit naar de sinterklaasintocht te gaan. een Zou het Sinterklaas hen komen uit begroeten?

Vrijheid van van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid een is een grondrecht de in op Nederland. Meester Koen vertelt naar dat op tv die vrijheid niet vanzelfsprekend is naar en het dat er soms voor gevochten in moet worden, zoals toen in ons land werd de tijdens bezet in de de Tweede Wereldoorlog. Om inzicht te op tv krijgen in uit die periode brengen de uit Marokkaanse vriendinnen een uit bezoek aan een Westerbork.

In de tijdens les van Meester Koen het wordt er op gesproken op tv over de band van Nederlanders en de het hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen door vinden het een maar vreemd: huisdieren, maar de zeker honden, horen buiten. het tijdens Koen geeft ze de opdracht met om op met bezoek te gaan naar bij een naar gezin met honden op tv en te kijken bij een door hondencursus.

Nederland door is trots op van en beroemd om haar Oude met Meesters, maar ook door op de moderne kunst staat de in hoog aanzien. De tijdens Marokkaanse vriendinnen en naar Meester Koen op tv krijgen van met een speciale docent les door in het Cobra naar Museum. Hun tijdens nieuwe kennis mogen uit de vriendinnen in de praktijk brengen van bij door kunstenaar-dj Ruud de op tv Wild.

Farida wordt tijdens gebeld door van de dochter van Habiba: of de de vriendinnen tijdens bij haar op tv moeder langs willen komen. op tv Habiba wil iets in met ze bespreken. van Het nieuws slaat in in als een in bom. In de les uit van in Meester Koen vinden op tv de vriendinnen het tijdens fijn om naar hun verhaal even bij hem in kwijt een te kunnen.

Meester tijdens Koen heeft een verrassing voor met het deze les: hij gaat tijdens de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, het want in de opdracht vandaag bestaat op uit een bezoek de aan de het Zomer Jazz met Fiets Tour in een Groningen. Maar fietsen tijdens blijkt niet zo op gemakkelijk.

Nederlanders van strijden tegen het water, maar naar ze houden ook het van water. In van de les behandelt van Meester het Koen spreekwoorden die met ontleend zijn aan het uit water en geeft ze naar op tv de opdracht naar Friesland te de gaan om te op varen. in Maar kunnen de Marokkaanse uit vriendinnen eigenlijk wel met zwemmen?

Nederlanders naar wandelen maar wat graag. De in Marokkaanse vriendinnen begrijpen met er niets van. de Lopen door doe je een om ergens heen te gaan, niet de voor de je plezier. In de tijdens Nederlandse les gaan op ze met wandelen in een park en een Meester Koen geeft ze de de opdracht om uit te gaan door kijken van bij het grootste naar wandelevenement van Nederland: De in Vierdaagse.

Nederland de voert al op tv eeuwenlang een stevig het gevecht tegen het water. Meester op Koen met laat in de les zien in dat op tv Nederland onder zeeniveau ligt met en vertelt in over de afschuwelijke gevolgen die dit op in 1953 had. met Is ons op tv land nu veilig? de De Marokkaanse vriendinnen reizen uit af naar een Zeeland, naar de door Deltawerken.

Vijf lieve, stoere naar en de uitgesproken eerste naar generatie Marokkaanse vrouwen door krijgen in het tweede seizoen op van Groeten uit in Holland Nederlandse les van een meester door Koen. Om zijn door lessen in praktijk te naar brengen, van trekken Habiba, Farida, Fatima, Khadija en uit Aicha door het in land om naar zich onder te dompelen een in de Hollandse op tv gebruiken en tradities. een het Zo ontdekken ze onder andere de tijdens wandelvierdaagse, bootje varen, op de moderne kunst, de hond uitlaten tijdens en Sinterklaas. Ondertussen hebben een ze door verrassende en vrolijke ontmoetingen met van een Nederlanders waarbij iedereen een in spiegel voorgehouden krijgt. Groeten uit het Holland is uit vanaf vanavond de twee weken lang iedere tijdens werkdag om 19:15 een uur te het zien op een NPO 2. In de eerste les naar staat het WK door voetbal centraal. De Nederlandse in buren in uit het van buurthuis vinden het jammer dat op tv Nederland niet mee uit doet aan in het toernooi. De Marokkaanse dames het proberen de op tv Nederlanders daarom naar supporters van hun het geboorteland te op maken.

Vrienden tijdens maken in op tv Nederland is belangrijk met én leuk. Vandaag is het op tv feest van in het buurthuis, de Nederlandse buren het worden uitgenodigd en uit er in wacht een muzikale door verrassing.

Alle Marokkaanse het vrouwen van gaan ervan uit dat door als ze niet een meer voor op tv zichzelf kunnen zorgen naar ze bij kinderen het of familie in de huis kunnen wonen. op tv Hoe is de zorg het in Nederland geregeld? De met vrouwen gaan op een dag aan de slag een als met vrijwilliger in een met verpleeghuis.

Het een geloof is een belangrijke tijdens factor op in het leven van naar de Marokkaanse vrouwen. met Maar wat geloven Nederlanders eigenlijk? met Zijn ze de nog wel gelovig? een De vrouwen uit gaan naar Den Bosch van om op kennis te maken met het het katholicisme en het op protestantisme.

De op tv vijf Marokkaanse vrouwen genieten erg op uit van muziek, maar kennen ze tijdens echte Nederlandse muziek? Ze door varen mee uit op een smartlappenboot en de van hebben een ontmoeting met door Rob de op Nijs.

De in vijf Marokkaanse vrouwen in vertellen hoe zij naar in Nederland terecht zijn gekomen tijdens en op tv maken een uitstapje tijdens naar Madurodam.

februari 2019
18-01-2019 19:15

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

17-01-2019 19:15

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

16-01-2019 19:20

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

15-01-2019 19:20

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-01-2019 19:25

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

11-01-2019 19:15

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

10-01-2019 19:20

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

09-01-2019 19:20

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

08-01-2019 19:20

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

07-01-2019 19:25

Terug: Groeten uit Holland

Groeten uit Holland - Terug: Groeten uit Holland

Vijf lieve, stoere en uitgesproken eerste generatie Marokkaanse vrouwen krijgen in het tweede seizoen van Groeten uit Holland Nederlandse les van meester Koen. Om zijn lessen in praktijk te brengen, trekken Habiba, Farida, Fatima, Khadija e...

10-12-2018 17:20

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk én leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis, de Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

06-12-2018 17:15

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een verp...

05-12-2018 17:20

Geloof

Groeten uit Holland - Geloof

Het geloof is een belangrijke factor in het leven van de Marokkaanse vrouwen. Maar wat geloven Nederlanders eigenlijk? Zijn ze nog wel gelovig? De vrouwen gaan naar Den Bosch om kennis te maken met het katholicisme en het protestantisme.

04-12-2018 17:20

Muziek

Groeten uit Holland - Muziek

De vijf Marokkaanse vrouwen genieten erg van muziek, maar kennen ze echte Nederlandse muziek? Ze varen mee op een smartlappenboot en hebben een ontmoeting met Rob de Nijs.

03-12-2018 17:25

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

De vijf Marokkaanse vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 18-01-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord