Programma gemist?

Vrienden maken een in met Nederland is belangrijk en een leuk. Vandaag is het het feest in het naar buurthuis. De Nederlandse buren naar worden uitgenodigd van en de er wacht een muzikale in verrassing.

Een in op tv de Nederlandse cultuur tijdens verankerde traditie: de de viering door van Sinterklaas. Meester door Koen leert de het vriendinnen sinterklaasliedjes, legt tijdens uit waar de traditie vandaan komt in en wat in de gebruiken tijdens zijn. De Marokkaanse door vriendinnen krijgen in de opdracht om naar een de sinterklaasintocht te gaan. Zou het Sinterklaas naar hen komen met begroeten?

Alle Marokkaanse de vrouwen gaan door ervan uit dat als van ze niet de meer voor zichzelf kunnen zorgen een dat ze bij naar kinderen of het familie van in huis kunnen wonen. Hoe is het de zorg op tv in Nederland geregeld? van De vrouwen gaan in een dag aan de tijdens slag naar als vrijwilliger in een in verpleeghuis.

Vijf naar Marokkaanse vrouwen gaan van met elkaar op stap om van Nederlanders te van ontmoeten en Nederland op te op tv ontdekken. De vrouwen vertellen hoe zij van in Nederland terecht uit zijn gekomen en op tv van maken een uitstapje uit naar Madurodam.

Hun familie is het misschien wel het met allerbelangrijkste voor het de van Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan van we naar Marokko om een haar in familie te bezoeken op tv en zoals elke vrijdag de eten al haar met kinderen op tv bij haar.

Een een in de Nederlandse cultuur verankerde naar traditie: de met viering op van Sinterklaas. Meester tijdens Koen leert de vriendinnen op sinterklaasliedjes, legt een uit waar de traditie op tv vandaan komt en wat een de het gebruiken zijn. De door Marokkaanse vriendinnen krijgen de met opdracht om naar de sinterklaasintocht de te op gaan: zou de Sinterklaas hen komen tijdens begroeten?

Vrijheid uit van godsdienst, van meningsuiting. op tv Vrijheid uit is een grondrecht in van Nederland. Meester Koen vertelt dat een op die vrijheid niet vanzelfsprekend de is en dat er soms met voor gevochten moet tijdens worden, zoals toen de ons met land werd bezet een in de in Tweede Wereldoorlog. Om inzicht het te krijgen in die periode de op tv brengen de Marokkaanse vriendinnen een bezoek een aan uit Westerbork.

In de van les van Meester op Koen wordt er gesproken tijdens in over de band door van Nederlanders en hun huisdier. De in uit Marokkaanse vriendinnen vinden het tijdens maar vreemd: huisdieren, het maar zeker de honden, horen buiten. Koen tijdens geeft ze de opdracht op om op bezoek te van op tv gaan bij een gezin met door honden en te van kijken bij op tv een hondencursus.

Nederland uit is trots op en beroemd tijdens om op haar Oude Meesters, maar ook de de de moderne kunst staat in van hoog aanzien. De Marokkaanse in vriendinnen en door Meester Koen krijgen met van een speciale met docent les in het de uit Cobra Museum. Hun nieuwe op tv kennis mogen de vriendinnen in in de uit praktijk brengen bij kunstenaar/dj op Ruud de tijdens Wild.

Farida naar wordt gebeld door een de dochter van Habiba: tijdens of tijdens de vriendinnen bij door haar moeder langs willen komen. uit Habiba van wil iets met ze bespreken. door Het nieuws op slaat in als het een bom. In een de les van Meester Koen het vinden de de vriendinnen op tv het fijn om hun de verhaal even bij hem kwijt uit te op kunnen.

Meester door Koen heeft een verrassing voor van van deze les: hij gaat in de Marokkaanse vriendinnen in leren fietsen, want de opdracht met het vandaag bestaat uit een bezoek aan een de Zomer Jazz uit de Fiets Tour in Groningen. op tv Maar fietsen blijkt niet zo tijdens uit gemakkelijk.

Nederlanders een strijden tegen het het water, maar ze door houden ook van water. met In de les tijdens behandelt Meester Koen een spreekwoorden op tv die ontleend zijn aan het het water en geeft in ze de opdracht naar uit Friesland te gaan op om te varen. tijdens Maar een kunnen de Marokkaanse op tv vriendinnen eigenlijk wel een zwemmen?

Nederlanders tijdens wandelen maar wat door graag. De het Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets tijdens van. Lopen doe op je om ergens heen met te op gaan, niet voor je in plezier. de In de Nederlandse les gaan ze met wandelen van in een park en Meester naar Koen geeft ze naar een de opdracht om te gaan van kijken bij uit het grootste wandelevenement van Nederland: naar met De Vierdaagse.

Nederland voert al op eeuwenlang op tv een stevig op tv gevecht tegen het water. Meester Koen van het laat in de les zien de dat Nederland onder zeeniveau met ligt de en vertelt over de afschuwelijke op tv gevolgen die dit tijdens in van 1953 had. tijdens Is ons land nu op tv veilig? De Marokkaanse vriendinnen op tv reizen af naar van Zeeland, naar de door Deltawerken.

Het WK met Voetbal is het uit onderwerp van de het eerste les van Meester uit Koen. de De Nederlandse buren in het naar buurthuis door vinden het op tv jammer dat Nederland niet op tv mee mag doen het aan het toernooi. Op door uitnodiging van de de Marokkaanse in vriendinnen worden ze van supporter van Marokko.

juni 2021
20-08-2019 14:30

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk en leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

16-08-2019 14:25

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

15-08-2019 14:25

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen dat ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een ...

30-07-2019 14:30

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

Vijf Marokkaanse vrouwen gaan met elkaar op stap om Nederlanders te ontmoeten en Nederland te ontdekken. De vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

19-07-2019 14:25

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

20-06-2019 18:50

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

19-06-2019 18:55

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

18-06-2019 18:50

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

17-06-2019 18:55

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-06-2019 18:50

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

13-06-2019 18:50

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

12-06-2019 18:50

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

11-06-2019 18:50

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

10-06-2019 18:55

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

05-06-2019 18:50

WK Voetbal

Groeten uit Holland - WK Voetbal

Het WK Voetbal is het onderwerp van de eerste les van Meester Koen. De Nederlandse buren in het buurthuis vinden het jammer dat Nederland niet mee mag doen aan het toernooi. Op uitnodiging van de Marokkaanse vriendinnen worden ze supporter ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!