Programma gemist?

Vrienden de maken in de Nederland is belangrijk de en leuk. Vandaag is het op feest in het buurthuis. de De Nederlandse op tv buren worden uitgenodigd en de er wacht uit een muzikale met verrassing.

Een naar in de op Nederlandse cultuur verankerde traditie: naar de viering van Sinterklaas. Meester van Koen de leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt op uit waar de op tv traditie vandaan in komt en wat het de een gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen de krijgen de door opdracht om naar op de sinterklaasintocht te gaan. op tv Zou Sinterklaas tijdens hen komen het begroeten?

Alle tijdens Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit de dat als ze tijdens niet in meer voor zichzelf kunnen zorgen uit op tv dat ze bij kinderen van of familie op tv in huis kunnen wonen. Hoe is in de zorg in door Nederland op tv geregeld? De vrouwen gaan met een dag aan de met slag als vrijwilliger in een in een verpleeghuis.

Vijf Marokkaanse vrouwen het gaan de met elkaar op stap op tv om Nederlanders door te ontmoeten en Nederland door te het ontdekken. De vrouwen de vertellen hoe zij in Nederland uit terecht zijn een gekomen en maken een door uitstapje op tv naar Madurodam.

Hun op familie is misschien wel uit het allerbelangrijkste voor tijdens de Marokkaanse vrouwen. in Met Habiba gaan op tv we in naar Marokko om haar familie te van bezoeken en naar zoals op elke vrijdag eten al van haar kinderen met bij haar.

Een van in de een Nederlandse cultuur verankerde traditie: de naar viering van Sinterklaas. Meester in met Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, van legt uit in waar de een traditie vandaan komt en wat de door gebruiken zijn. op tv De Marokkaanse vriendinnen krijgen op de opdracht om een naar de sinterklaasintocht in uit te gaan: zou op Sinterklaas hen komen uit begroeten?

Vrijheid van godsdienst, met een van meningsuiting. Vrijheid is een van grondrecht uit in Nederland. Meester tijdens Koen vertelt dat die vrijheid niet uit vanzelfsprekend is en een een dat er soms voor een gevochten moet worden, op zoals toen ons land werd naar bezet een in de Tweede Wereldoorlog. Om op tv tijdens inzicht te krijgen in die periode tijdens brengen de op tv Marokkaanse vriendinnen een bezoek door aan met Westerbork.

In de les door van door Meester Koen wordt er in gesproken over de op tv band tijdens van Nederlanders en hun huisdier. De tijdens Marokkaanse vriendinnen van vinden het naar maar vreemd: huisdieren, maar in zeker honden, horen het buiten. Koen geeft van ze de door opdracht om op bezoek te in op gaan bij een gezin een met honden met en te kijken bij een in hondencursus.

Nederland naar is trots in op en beroemd om haar Oude de Meesters, maar uit ook met de moderne kunst staat de in hoog aanzien. de De Marokkaanse vriendinnen tijdens en Meester Koen krijgen van een uit een speciale docent les in een het op tv Cobra Museum. Hun nieuwe kennis met mogen de vriendinnen in met de op tv praktijk brengen bij kunstenaar/dj de Ruud de een Wild.

Farida wordt gebeld van door de in dochter van Habiba: van of de op tv vriendinnen bij haar op tv moeder langs willen komen. van Habiba wil iets de met ze bespreken. Het uit nieuws in slaat in het als een bom. een In de les in van Meester Koen vinden de een vriendinnen het fijn om in hun verhaal door even bij hem in kwijt te met kunnen.

Meester Koen heeft het een verrassing tijdens voor tijdens deze les: hij gaat met de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, de want op de opdracht op vandaag bestaat uit een tijdens bezoek aan de Zomer tijdens Jazz Fiets Tour in tijdens op Groningen. Maar fietsen blijkt niet naar zo in gemakkelijk.

Nederlanders strijden naar tegen het water, het maar ze houden van ook van water. In de tijdens de les behandelt Meester Koen tijdens spreekwoorden die ontleend op zijn aan het op water en geeft het ze uit de opdracht naar Friesland in te gaan om te varen. uit Maar kunnen de van een Marokkaanse vriendinnen eigenlijk wel op zwemmen?

Nederlanders wandelen van maar wat op graag. De het Marokkaanse vriendinnen begrijpen uit er niets van. een Lopen doe je de om ergens heen te tijdens gaan, niet voor het je plezier. In de op tv Nederlandse les naar gaan ze wandelen in in een park naar en Meester Koen geeft in ze naar de opdracht om te gaan op kijken bij het een grootste wandelevenement een van Nederland: in De Vierdaagse.

Nederland voert al een eeuwenlang een stevig tijdens gevecht met tegen het water. Meester de Koen op laat in de les zien met dat Nederland onder tijdens zeeniveau ligt en vertelt het over in de afschuwelijke gevolgen die door dit in 1953 door had. Is ons de land nu veilig? De in Marokkaanse vriendinnen een reizen af de naar Zeeland, naar de de Deltawerken.

Het WK Voetbal naar is door het onderwerp van de de eerste les het van Meester Koen. De tijdens Nederlandse buren op tv in het het buurthuis vinden het jammer op dat Nederland niet mee van mag doen door aan het toernooi. Op uitnodiging van van op tv de Marokkaanse vriendinnen worden ze een in supporter van Marokko.

augustus 2020
20-08-2019 14:30

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk en leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

16-08-2019 14:25

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

15-08-2019 14:25

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen dat ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een ...

30-07-2019 14:30

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

Vijf Marokkaanse vrouwen gaan met elkaar op stap om Nederlanders te ontmoeten en Nederland te ontdekken. De vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

19-07-2019 14:25

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

20-06-2019 18:50

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

19-06-2019 18:55

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

18-06-2019 18:50

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

17-06-2019 18:55

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-06-2019 18:50

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

13-06-2019 18:50

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

12-06-2019 18:50

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

11-06-2019 18:50

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

10-06-2019 18:55

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

05-06-2019 18:50

WK Voetbal

Groeten uit Holland - WK Voetbal

Het WK Voetbal is het onderwerp van de eerste les van Meester Koen. De Nederlandse buren in het buurthuis vinden het jammer dat Nederland niet mee mag doen aan het toernooi. Op uitnodiging van de Marokkaanse vriendinnen worden ze supporter ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!