Programma gemist?

Vijf tijdens Marokkaanse vrouwen op gaan met elkaar uit op stap om Nederlanders te ontmoeten op en een Nederland te tijdens ontdekken. De vrouwen het vertellen hoe zij in Nederland terecht het uit zijn gekomen en maken een uitstapje van op tv naar Madurodam.

Nederlanders met kamperen. Daar begrijpen van de Marokkaanse vrouwen niets naar van, maar ze vinden de het door wel leuk om uit te het proberen. op Met elkaar gaan een ze een de weekend naar de van camping.

Hun familie is tijdens misschien op wel het allerbelangrijkste met voor de door Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan uit we tijdens naar Marokko om haar de familie te bezoeken en op zoals op elke vrijdag eten al haar kinderen tijdens bij tijdens haar.

Het van huwelijk is voor de alle vrouwen met een belangrijke gebeurtenis geweest in van hun op tv leven. Hoe trouwen Nederlanders eigenlijk? De de op tv vrouwen gaan op naar ontdekkingstocht naar een bruidsbeurs en naar Fatima krijgt de verrassing tijdens van haar door leven.

Mooie kleding is het uit belangrijk voor deze uit Marokkaanse vrouwen. Vandaag gaan het ze naar van de markt in Spakenburg uit en ontmoeten door daar twee Nederlandse vrouwen tijdens in traditionele Spakenburgse op tv klederdracht.

Koningin uit Máxima, Koning Willem-Alexander, met de Marokkaanse vrouwen met genieten van een de Nederlandse monarchie. Ze zouden op ze dolgraag willen ontmoeten. het Zou het lukken tijdens bij de Prinsjesdag?

Een in de het Nederlandse in cultuur verankerde traditie: op de viering naar van Sinterklaas. Meester Koen leert de de vriendinnen een sinterklaasliedjes, legt uit uit waar de een traditie vandaan komt en wat door de gebruiken van zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen naar de opdracht de om naar de sinterklaasintocht de te gaan. met Zou Sinterklaas op tv hen komen van begroeten?

Vrijheid op van godsdienst, naar van meningsuiting. Vrijheid een is een grondrecht in het Nederland. Meester Koen vertelt dat op die met vrijheid niet vanzelfsprekend uit is en dat er soms op met voor gevochten moet worden, zoals toen op tv ons land werd uit bezet in van de Tweede Wereldoorlog. uit Om inzicht te krijgen op naar in die periode brengen de door Marokkaanse een vriendinnen een bezoek aan van Westerbork.

In de naar les van van Meester Koen wordt er gesproken uit over de de band van Nederlanders het en hun huisdier. op tv De met Marokkaanse vriendinnen vinden het naar maar vreemd: naar huisdieren, maar zeker honden, uit horen buiten. met Koen geeft ze op tv de opdracht om op een bezoek te gaan bij het een gezin met honden een en te kijken van bij een het hondencursus.

Nederland met is trots op en het beroemd naar om haar Oude Meesters, maar ook een de moderne kunst op tv staat in op hoog aanzien. De Marokkaanse in vriendinnen en naar Meester Koen een krijgen van een speciale uit docent les van in het Cobra Museum. Hun een nieuwe tijdens kennis mogen uit de vriendinnen in tijdens de praktijk brengen bij van kunstenaar-dj Ruud op de Wild.

Farida wordt gebeld tijdens door een de dochter van Habiba: of door de vriendinnen bij door in haar moeder langs willen komen. met Habiba wil iets met in tijdens ze bespreken. Het nieuws slaat door in als een bom. door uit In de les van Meester Koen in vinden op tv de vriendinnen het fijn de om hun in verhaal even bij de hem kwijt te het kunnen.

Meester Koen de heeft met een verrassing voor deze tijdens les: hij gaat de op tv Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, tijdens want naar de opdracht door vandaag bestaat uit een in bezoek aan de door Zomer Jazz Fiets Tour in uit Groningen. Maar de fietsen blijkt op tv niet zo door gemakkelijk.

Nederlanders strijden door tegen het water, van maar ze houden met ook van water. een In een de les behandelt Meester Koen van spreekwoorden het die ontleend zijn aan het water tijdens en geeft ze het de de opdracht naar Friesland te op tv gaan om te varen. het Maar kunnen tijdens de Marokkaanse vriendinnen op tv eigenlijk wel in zwemmen?

Nederlanders wandelen maar uit wat graag. De van Marokkaanse vriendinnen een begrijpen naar er niets van. Lopen naar doe je om ergens tijdens heen te gaan, de niet voor tijdens je plezier. In de met Nederlandse les in gaan ze met wandelen in een park door en Meester naar Koen geeft ze de opdracht op om een te gaan kijken bij tijdens het grootste wandelevenement uit van Nederland: De met Vierdaagse.

Nederland voert van al eeuwenlang een een stevig gevecht tijdens tegen het water. van Meester Koen laat een in de les uit zien dat met Nederland onder zeeniveau uit ligt en vertelt over de afschuwelijke het het gevolgen die dit in 1953 tijdens had. Is ons naar land tijdens nu veilig? De het Marokkaanse vriendinnen reizen af naar een Zeeland, op naar de Deltawerken.

mei 2019
23-05-2019 18:50

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

Vijf Marokkaanse vrouwen gaan met elkaar op stap om Nederlanders te ontmoeten en Nederland te ontdekken. De vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

22-05-2019 18:50

Op vakantie

Groeten uit Holland - Op vakantie

Nederlanders kamperen. Daar begrijpen de Marokkaanse vrouwen niets van, maar ze vinden het wel leuk om uit te proberen. Met elkaar gaan ze een weekend naar de camping.

21-05-2019 18:50

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

16-05-2019 18:50

Huwelijk

Groeten uit Holland - Huwelijk

Het huwelijk is voor alle vrouwen een belangrijke gebeurtenis geweest in hun leven. Hoe trouwen Nederlanders eigenlijk? De vrouwen gaan op ontdekkingstocht naar een bruidsbeurs en Fatima krijgt de verrassing van haar leven.

15-05-2019 18:50

Kleding

Groeten uit Holland - Kleding

Mooie kleding is belangrijk voor deze Marokkaanse vrouwen. Vandaag gaan ze naar de markt in Spakenburg en ontmoeten daar twee Nederlandse vrouwen in traditionele Spakenburgse klederdracht.

14-05-2019 18:50

Prinsjesdag

Groeten uit Holland - Prinsjesdag

Koningin Máxima, Koning Willem-Alexander, de Marokkaanse vrouwen genieten van de Nederlandse monarchie. Ze zouden ze dolgraag willen ontmoeten. Zou het lukken bij Prinsjesdag?

18-01-2019 19:15

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

17-01-2019 19:15

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

16-01-2019 19:20

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

15-01-2019 19:20

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-01-2019 19:25

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

11-01-2019 19:15

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

10-01-2019 19:20

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

09-01-2019 19:20

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

08-01-2019 19:20

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 23-05-2019 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord