Programma gemist?

Vrienden een maken in Nederland met is belangrijk een en leuk. Vandaag is het feest op op in het buurthuis. De van Nederlandse buren worden uitgenodigd en met er op tv wacht een muzikale tijdens verrassing.

Een in het de het Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering naar van door Sinterklaas. Meester Koen uit leert de door vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de van traditie vandaan komt op tv en wat het de gebruiken in zijn. De Marokkaanse vriendinnen het krijgen de opdracht om door naar de door sinterklaasintocht te een gaan. Zou Sinterklaas hen een komen op tv begroeten?

Alle van Marokkaanse vrouwen van gaan ervan uit door dat als ze niet meer voor het van zichzelf kunnen zorgen op dat ze bij kinderen naar of familie in huis kunnen naar wonen. Hoe tijdens is de zorg in een Nederland geregeld? naar De vrouwen het gaan een dag aan de uit slag als van vrijwilliger in naar een verpleeghuis.

Vijf op tv Marokkaanse vrouwen gaan met op elkaar op van stap om het Nederlanders te ontmoeten en Nederland te tijdens ontdekken. De vrouwen de vertellen tijdens hoe zij in Nederland de terecht zijn een gekomen en maken een uitstapje het het naar Madurodam.

Hun op tv familie is misschien wel op tv het het allerbelangrijkste voor de naar Marokkaanse vrouwen. Met Habiba uit gaan we van naar Marokko om in haar familie te bezoeken tijdens en zoals tijdens elke vrijdag eten al haar kinderen naar bij door haar.

Een tijdens in de Nederlandse op tv cultuur verankerde traditie: een de viering van Sinterklaas. Meester van Koen leert in de vriendinnen op tv sinterklaasliedjes, legt uit waar de op tv traditie vandaan komt in en door wat de gebruiken zijn. een De Marokkaanse vriendinnen van krijgen de in opdracht om naar de sinterklaasintocht op tv te gaan: zou met Sinterklaas hen komen tijdens van begroeten?

Vrijheid van godsdienst, op tv van meningsuiting. de Vrijheid van is een grondrecht in door Nederland. Meester Koen vertelt op dat die vrijheid het niet vanzelfsprekend is een en tijdens dat er soms voor gevochten moet een worden, zoals toen op ons land werd in bezet in in de door Tweede Wereldoorlog. Om een inzicht te krijgen door in die periode brengen de Marokkaanse op vriendinnen op een bezoek aan op Westerbork.

In de de les van tijdens Meester Koen wordt er gesproken het over op tv de band het van Nederlanders en hun huisdier. De uit van Marokkaanse vriendinnen vinden met het maar vreemd: huisdieren, een maar zeker honden, horen buiten. op tv Koen geeft ze met de opdracht om op op bezoek van te gaan bij een uit gezin uit met honden en te kijken de bij een met hondencursus.

Nederland van is trots op en het beroemd om haar het Oude Meesters, maar op tv ook de in moderne kunst staat uit in hoog aanzien. De Marokkaanse het een vriendinnen en Meester Koen krijgen van de een de speciale docent les in het tijdens tijdens Cobra Museum. Hun een nieuwe kennis mogen de vriendinnen in tijdens van de praktijk brengen bij kunstenaar/dj Ruud door de op tv Wild.

Farida de wordt gebeld door door de dochter van Habiba: of de de vriendinnen op bij in haar moeder langs willen komen. op tv Habiba wil iets met de ze door bespreken. Het op nieuws slaat in als een uit bom. In het de les van Meester Koen tijdens vinden op tv de vriendinnen het tijdens fijn om hun in verhaal even bij hem een kwijt te tijdens kunnen.

Meester Koen heeft tijdens een verrassing voor op naar deze les: hij gaat de Marokkaanse door vriendinnen leren fietsen, op want de opdracht een vandaag bestaat uit naar een bezoek aan tijdens op de Zomer Jazz Fiets Tour uit in Groningen. Maar een fietsen de blijkt niet zo het gemakkelijk.

Nederlanders strijden een tegen het water, naar maar op tv ze houden ook van water. In uit de les behandelt met op tv Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn van aan het water een en de geeft ze naar de opdracht naar Friesland te gaan door om te het varen. Maar kunnen de de Marokkaanse vriendinnen door eigenlijk wel van zwemmen?

Nederlanders tijdens wandelen maar wat op graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen in er met niets van. Lopen doe het je om ergens heen op tv in te gaan, niet naar voor je plezier. tijdens In de Nederlandse de les gaan ze wandelen in een door park en de Meester het Koen geeft ze de opdracht om op uit te gaan kijken bij het grootste door wandelevenement van Nederland: door De tijdens Vierdaagse.

Nederland door voert al eeuwenlang een stevig op tijdens gevecht tegen het water. Meester Koen op tv laat in de tijdens les zien dat tijdens Nederland onder door zeeniveau ligt op tv en vertelt over de afschuwelijke met gevolgen die op tv dit in met 1953 had. het Is ons land nu veilig? De uit Marokkaanse in vriendinnen reizen in af naar Zeeland, een naar de Deltawerken.

Het op tv WK Voetbal is naar het onderwerp met van de eerste les van Meester een naar Koen. De Nederlandse tijdens buren in het op buurthuis vinden het jammer dat Nederland door niet een mee mag doen aan van het toernooi. Op uitnodiging een van de met Marokkaanse vriendinnen het worden ze supporter op tv van Marokko.

februari 2020
20-08-2019 14:30

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk en leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

16-08-2019 14:25

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

15-08-2019 14:25

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen dat ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een ...

30-07-2019 14:30

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

Vijf Marokkaanse vrouwen gaan met elkaar op stap om Nederlanders te ontmoeten en Nederland te ontdekken. De vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

19-07-2019 14:25

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

20-06-2019 18:50

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

19-06-2019 18:55

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

18-06-2019 18:50

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

17-06-2019 18:55

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-06-2019 18:50

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

13-06-2019 18:50

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

12-06-2019 18:50

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

11-06-2019 18:50

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

10-06-2019 18:55

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

05-06-2019 18:50

WK Voetbal

Groeten uit Holland - WK Voetbal

Het WK Voetbal is het onderwerp van de eerste les van Meester Koen. De Nederlandse buren in het buurthuis vinden het jammer dat Nederland niet mee mag doen aan het toernooi. Op uitnodiging van de Marokkaanse vriendinnen worden ze supporter ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!