Programma gemist?

Vrienden maken in op Nederland een is belangrijk en op tv leuk. Vandaag is het het feest in met het buurthuis. met De Nederlandse buren worden het uitgenodigd en er wacht op een muzikale de verrassing.

Een in de in Nederlandse cultuur de verankerde met traditie: de viering van een Sinterklaas. Meester Koen leert van de vriendinnen tijdens sinterklaasliedjes, legt uit waar de op traditie vandaan komt op en een wat de gebruiken zijn. door De Marokkaanse vriendinnen krijgen tijdens de opdracht om de naar op de sinterklaasintocht te gaan. Zou in Sinterklaas hen de komen de begroeten?

Alle Marokkaanse in vrouwen gaan ervan met uit dat als tijdens ze een niet meer voor zichzelf kunnen zorgen in dat ze bij in door kinderen of familie in huis kunnen de wonen. Hoe op is de zorg op in Nederland geregeld? een De vrouwen gaan een met dag aan in de slag door als vrijwilliger in het een verpleeghuis.

Vijf Marokkaanse vrouwen in gaan op tv met elkaar op een stap om Nederlanders met te ontmoeten en de Nederland te ontdekken. De vrouwen naar vertellen hoe zij in in op Nederland terecht zijn gekomen en van maken een tijdens uitstapje naar naar Madurodam.

Hun de familie is in misschien wel het allerbelangrijkste tijdens voor de Marokkaanse in vrouwen. Met Habiba gaan we in naar Marokko een om haar tijdens familie te bezoeken en zoals op tv elke op vrijdag eten in al haar kinderen bij uit haar.

Een met in de uit Nederlandse cultuur verankerde traditie: de een viering van Sinterklaas. in Meester het Koen leert de vriendinnen uit sinterklaasliedjes, legt uit waar de uit traditie op tv vandaan komt uit en wat de gebruiken zijn. het De op Marokkaanse vriendinnen krijgen van de opdracht om de naar de sinterklaasintocht te uit gaan: zou door Sinterklaas hen komen uit begroeten?

Vrijheid door van godsdienst, van meningsuiting. naar Vrijheid is een grondrecht tijdens in Nederland. tijdens Meester Koen vertelt dat door die vrijheid een niet vanzelfsprekend op is en dat de er soms voor tijdens gevochten moet worden, zoals toen op ons land tijdens werd bezet het in de Tweede Wereldoorlog. Om de inzicht een te krijgen in op die periode het brengen de Marokkaanse uit vriendinnen een bezoek aan het Westerbork.

In op de les van Meester met Koen op tv wordt er gesproken uit over de band uit van Nederlanders en in hun huisdier. De in Marokkaanse vriendinnen vinden het met maar vreemd: huisdieren, de maar zeker honden, horen een buiten. Koen het geeft ze de opdracht een om het op bezoek te gaan bij het een met gezin met honden tijdens en te kijken bij een met hondencursus.

Nederland is van trots op en het beroemd om naar haar Oude Meesters, maar ook in de een moderne kunst staat in hoog van aanzien. een De Marokkaanse in vriendinnen en Meester het Koen krijgen van een speciale met docent op tv les in het Cobra Museum. Hun tijdens nieuwe kennis mogen op tv met de vriendinnen in naar de praktijk brengen bij kunstenaar/dj Ruud naar de uit Wild.

Farida van wordt gebeld door uit de dochter uit van Habiba: of de de vriendinnen bij haar moeder het langs willen komen. Habiba tijdens wil iets met uit ze bespreken. Het in tijdens nieuws slaat in als een uit bom. In met de les van met Meester Koen vinden de vriendinnen het het fijn om op hun verhaal tijdens even op tv bij hem kwijt te uit kunnen.

Meester door Koen heeft een verrassing voor op deze les: door hij het gaat de Marokkaanse vriendinnen door leren fietsen, want de een opdracht vandaag een bestaat uit een bezoek naar aan de Zomer een Jazz door Fiets Tour in op Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo door in gemakkelijk.

Nederlanders op tv strijden tegen een het water, maar ze houden uit ook een van water. In de les behandelt op Meester Koen een spreekwoorden die een ontleend zijn op aan het water naar en geeft ze de opdracht naar naar Friesland van te gaan om een te varen. Maar kunnen door de Marokkaanse vriendinnen eigenlijk op wel van zwemmen?

Nederlanders wandelen maar tijdens wat graag. in De Marokkaanse vriendinnen de begrijpen er de niets van. Lopen doe je tijdens om de ergens heen het te gaan, niet tijdens voor je plezier. In de uit Nederlandse de les gaan ze wandelen in een de park en met Meester met Koen geeft ze de opdracht een om te de gaan kijken bij het met grootste wandelevenement naar van Nederland: De op Vierdaagse.

Nederland voert naar al eeuwenlang een op stevig gevecht tegen het de water. Meester Koen op laat in de het in les zien dat Nederland het onder zeeniveau op ligt en vertelt over een de afschuwelijke gevolgen tijdens die dit in 1953 door had. Is ons land uit nu veilig? De naar Marokkaanse op vriendinnen reizen af naar Zeeland, tijdens naar de met Deltawerken.

Het WK in Voetbal is op tv het onderwerp van de de eerste les van een Meester Koen. De Nederlandse de buren in het met buurthuis vinden het tijdens een jammer dat Nederland niet mee naar mag doen uit aan het tijdens toernooi. Op uitnodiging op van de Marokkaanse van vriendinnen worden ze supporter op tv van Marokko.

december 2019
20-08-2019 14:30

Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland - Nederlandse vrienden

Vrienden maken in Nederland is belangrijk en leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

16-08-2019 14:25

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

15-08-2019 14:25

Ouderdom

Groeten uit Holland - Ouderdom

Alle Marokkaanse vrouwen gaan ervan uit dat als ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen dat ze bij kinderen of familie in huis kunnen wonen. Hoe is de zorg in Nederland geregeld? De vrouwen gaan een dag aan de slag als vrijwilliger in een ...

30-07-2019 14:30

Migratie

Groeten uit Holland - Migratie

Vijf Marokkaanse vrouwen gaan met elkaar op stap om Nederlanders te ontmoeten en Nederland te ontdekken. De vrouwen vertellen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken een uitstapje naar Madurodam.

19-07-2019 14:25

Familie

Groeten uit Holland - Familie

Hun familie is misschien wel het allerbelangrijkste voor de Marokkaanse vrouwen. Met Habiba gaan we naar Marokko om haar familie te bezoeken en zoals elke vrijdag eten al haar kinderen bij haar.

20-06-2019 18:50

Sinterklaas

Groeten uit Holland - Sinterklaas

Een in de Nederlandse cultuur verankerde traditie: de viering van Sinterklaas. Meester Koen leert de vriendinnen sinterklaasliedjes, legt uit waar de traditie vandaan komt en wat de gebruiken zijn. De Marokkaanse vriendinnen krijgen de opdr...

19-06-2019 18:55

Vrijheid

Groeten uit Holland - Vrijheid

Vrijheid van godsdienst, van meningsuiting. Vrijheid is een grondrecht in Nederland. Meester Koen vertelt dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat er soms voor gevochten moet worden, zoals toen ons land werd bezet in de Tweede Wereld...

18-06-2019 18:50

Huisdieren

Groeten uit Holland - Huisdieren

In de les van Meester Koen wordt er gesproken over de band van Nederlanders en hun huisdier. De Marokkaanse vriendinnen vinden het maar vreemd: huisdieren, maar zeker honden, horen buiten. Koen geeft ze de opdracht om op bezoek te gaan bij ...

17-06-2019 18:55

Moderne kunst

Groeten uit Holland - Moderne kunst

Nederland is trots op en beroemd om haar Oude Meesters, maar ook de moderne kunst staat in hoog aanzien. De Marokkaanse vriendinnen en Meester Koen krijgen van een speciale docent les in het Cobra Museum. Hun nieuwe kennis mogen de vriendin...

14-06-2019 18:50

Habiba

Groeten uit Holland - Habiba

Farida wordt gebeld door de dochter van Habiba: of de vriendinnen bij haar moeder langs willen komen. Habiba wil iets met ze bespreken. Het nieuws slaat in als een bom. In de les van Meester Koen vinden de vriendinnen het fijn om hun verhaa...

13-06-2019 18:50

Fietsen

Groeten uit Holland - Fietsen

Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

12-06-2019 18:50

Bootje varen

Groeten uit Holland - Bootje varen

Nederlanders strijden tegen het water, maar ze houden ook van water. In de les behandelt Meester Koen spreekwoorden die ontleend zijn aan het water en geeft ze de opdracht naar Friesland te gaan om te varen. Maar kunnen de Marokkaanse vrien...

11-06-2019 18:50

Vierdaagse

Groeten uit Holland - Vierdaagse

Nederlanders wandelen maar wat graag. De Marokkaanse vriendinnen begrijpen er niets van. Lopen doe je om ergens heen te gaan, niet voor je plezier. In de Nederlandse les gaan ze wandelen in een park en Meester Koen geeft ze de opdracht om t...

10-06-2019 18:55

Deltawerken

Groeten uit Holland - Deltawerken

Nederland voert al eeuwenlang een stevig gevecht tegen het water. Meester Koen laat in de les zien dat Nederland onder zeeniveau ligt en vertelt over de afschuwelijke gevolgen die dit in 1953 had. Is ons land nu veilig? De Marokkaanse vrien...

05-06-2019 18:50

WK Voetbal

Groeten uit Holland - WK Voetbal

Het WK Voetbal is het onderwerp van de eerste les van Meester Koen. De Nederlandse buren in het buurthuis vinden het jammer dat Nederland niet mee mag doen aan het toernooi. Op uitnodiging van de Marokkaanse vriendinnen worden ze supporter ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Groeten uit Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Holland bij Groeten uit Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Holland. Heb je een uitzending van Groeten uit Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Holland gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!