Programma gemist?

Andere Tijden naar blikt uit met een special terug op tijdens de jaren 90. Archiefbeelden een schetsen een tijd de het van vrijheid en op tv optimisme, van gameboys uit en dure auto's, maar uit ook van toenemende op tv spanning en verruwing. 'Let's go party' uit in zingen ontelbare jonge meisjes uit de Spice Girls na. De een jaren 90 de beginnen optimistisch. De door muur tijdens is gevallen, vrijheid tijdens en voorspoed liggen in het verschiet. van Het Verdrag van naar Maastricht (1992) van plaveit de weg naar met een monetair in verenigd Europa, tijdens de ontwikkeling van tijdens internet opent het de deuren naar de hele de wereld. Consumenten wentelen zich in een de van toenemende welvaart, de bomen lijken van tot in uit de in hemel te groeien en aan de naar naar zoektocht naar nieuwe ervaringen en van steeds grotere kicks lijkt het geen de einde te komen. de Survivaltochten, bungeejumpen, paintball, xtc... the uit sky naar is the limit en de in tijdens 'bubbel' is aangenaam naar om in te door zweven. Maar niet iedereen op feest zich kapot in in dit door decennium. Aan de onderkant van van de samenleving sluimert onvrede, de uit de kloof tussen arm en door rijk groeit. tijdens In de Troonrede van het 1995 spreekt naar koningin Beatrix over een 'tweedeling met in de samenleving'. op een Op straat is het zeker in ook niet naar een en op al gezelligheid: het voetbalvandalisme van neemt toe, mensen van worden 'zinloos' naar in elkaar geslagen, de taal op tv 'verhuftert'. Zo eindigt een dit van tijdperk, dat vol verwachting op en vrolijk tijdens begon, toch enigszins in mineur. naar En tijdens de tijdens millenniumwisseling kijken we op niet helemaal gerust van naar tijdens de toekomst; hoe zal het verder met gaan? De jaren van 90 van zijn nabij naar en toch ook uit alweer ver weg. Televisiefragmenten in uit die tijd het brengen de herinneringen door terug. Flippo's, Big Brother, op World Online, de door Roxy; met allemaal begrippen die een hoog 'o uit tijdens ja, dat was toen!'-gehalte hebben. in Wie een realiseert zich nog dat de we pas in 1990 op voor het eerst konden van pinnen? Maar ook door in het eerste Paarse naar kabinet, de opkomst van tijdens Pim Fortuyn en het op tv drama van Srebrenica... het uit zit allemaal tijdens in ons collectieve geheugen uit gegrift. Deze het special brengt aan de uit hand van met het rijke beeldarchief in de gebeurtenissen de weer tot leven. Met het als rode draad met het grenzeloze door optimisime en de door hoogmoed waarmee de samenleving begin jaren met 90 behept leek een en die pas uit door in de 21e eeuw volledig door ten naar val zou komen.

september 2021
08-01-2018 21:10

AT Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren 90

Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 - AT Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren 90

Andere Tijden blikt met een special terug op de jaren 90. Archiefbeelden schetsen een tijd van vrijheid en optimisme, van gameboys en dure auto's, maar ook van toenemende spanning en verruwing. 'Let's go party' zingen ontelbare jonge meisj...

Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 bij Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!