Programma gemist?

Andere in Tijden blikt met het een special terug een op de jaren 90. Archiefbeelden van in schetsen een tijd van vrijheid en van optimisme, van met gameboys en het dure auto's, maar ook van van toenemende spanning uit en verruwing. 'Let's op tv go party' zingen door ontelbare jonge meisjes het de Spice in Girls na. De jaren 90 beginnen met optimistisch. De muur tijdens in is gevallen, vrijheid en op tv voorspoed liggen door in het verschiet. Het tijdens Verdrag van Maastricht (1992) plaveit uit van de weg naar een tijdens monetair verenigd Europa, de door ontwikkeling van tijdens internet opent de deuren met naar de hele op tv wereld. Consumenten wentelen zich op tv in de naar toenemende welvaart, de bomen lijken tijdens uit tot in de in hemel te groeien en aan op de zoektocht naar een nieuwe ervaringen en naar steeds de grotere kicks lijkt geen einde op te komen. Survivaltochten, bungeejumpen, tijdens paintball, xtc... uit the op tv sky is the limit in en de met 'bubbel' is aangenaam om in te een zweven. Maar de niet iedereen een feest zich kapot op tv in dit decennium. Aan de naar naar onderkant van de samenleving sluimert het onvrede, de kloof in tussen arm en rijk op met groeit. In de Troonrede van een 1995 spreekt koningin Beatrix met door over een 'tweedeling met in de samenleving'. Op uit straat is op het zeker ook niet een met en in al gezelligheid: het voetbalvandalisme in neemt toe, mensen tijdens worden 'zinloos' in elkaar geslagen, uit op de taal 'verhuftert'. Zo eindigt dit het het tijdperk, dat vol verwachting en de vrolijk begon, met toch enigszins in mineur. een En tijdens van de millenniumwisseling uit kijken we niet uit helemaal gerust naar de toekomst; hoe op tv uit zal het verder gaan? De naar jaren 90 zijn naar nabij en toch door ook met alweer ver weg. Televisiefragmenten uit een die tijd uit brengen de herinneringen terug. door Flippo's, een Big Brother, World naar Online, de Roxy; allemaal de begrippen die op een hoog 'o op tv ja, dat was toen!'-gehalte hebben. met Wie realiseert zich nog op tv dat door we pas in 1990 van voor uit het eerst konden pinnen? met Maar ook een het eerste Paarse kabinet, de opkomst op van naar Pim Fortuyn en naar het drama van Srebrenica... het het zit een allemaal in ons collectieve het geheugen gegrift. Deze special door brengt aan de tijdens hand met van het rijke op tv beeldarchief de gebeurtenissen uit weer tot leven. het Met als rode het draad het grenzeloze door optimisime en de hoogmoed waarmee op de samenleving begin jaren op 90 behept leek op en die op tv pas in de naar 21e eeuw volledig ten in een val zou komen.

september 2020
08-01-2018 21:10

AT Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren 90

Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 - AT Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren 90

Andere Tijden blikt met een special terug op de jaren 90. Archiefbeelden schetsen een tijd van vrijheid en optimisme, van gameboys en dure auto's, maar ook van toenemende spanning en verruwing. 'Let's go party' zingen ontelbare jonge meisj...

Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 bij Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: Schitterende Hoogmoed in de Jaren '90 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-01-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!