Programma gemist?

Sherazade een en haar vrienden vinden in de uit levensboom! Maar wanneer naar Dunyazed hem vernielt en alle op tv kwade demonen loslaat op naar van aarde, moeten onze vrienden iets vinden op tv om haar het te stoppen. de Zal het ze lukken? tijdens En zal Karim in ooit weer tijdens zichzelf worden?

Sherazade het en haar vrienden uit gaan op weg om met de gouden het sleutel terug te een stelen van de veertig op tv rovers, die een tijdens verbond hebben gesloten met het Dunyazed. Zal het van ze met lukken?

Sherazade en naar Karim door komen aan bij het de Kristallen Stad. de Sultan Yunan weigert echter ze naar te helpen,tenzij Karim in kan bewijzen dat naar hij de met echte sultan is. In een met proces moeten ze in het opnemen op tv tegen de de valsspelende Shazaman uit en de heks door Dunyazed.

Karim, van Sinbad, Duban, Morganan tijdens en Halil bedenken een plan met van om Sherazade te bevrijden en de het de gouden sleutel in handen te het krijgen.

Dunyazed in vermomt zich als een rebel om te spioneren uit bij Sherazade van en haar vrienden. Ondertussen een laat naar ze een spoor van parels achter van in de uit woestijn, zodat naar Shazaman, Osman en hun op wachters hun vijanden kunnen van een vangen.

Sherazade en door haar vrienden zoeken Duban een op uit om de van kaart die ze van Peribanu kregen het te ontcijferen. Hij in neemt door ze mee tijdens naar het orakel van de uit afariet.

Sherazade en tijdens haar vrienden moeten door naar op tv de top van een berg klimmen uit in om de levensboom te bereiken, maar op tv met de heks Peribanu maakt een het ze wel erg lastig. naar in Gelukkig krijgen ze hulp uit onverwachte in op tv hoek.

Aangekomen op van het Wak Wak eiland in in geeft de lokale heks Sherazade de haar vrienden de opdracht op tv de levensboom naar te het vinden voor de middag. op tv Zal het onze vrienden op tv lukken?

Sherazade met en haar vrienden worden tijdens opgeslokt door een in groot vijandig op tv zeemonster en gaan als watergeesten tijdens terug naar het een Gouden met Paleis.

Sherazade naar en haar vrienden varen vol op tv van goede moed weer naar de de stormbarrière, de maar komen terecht op een eiland uit de vol cyclopen.

Shazaman een verklaart de oorlog aan de met met Kristallen Stad en Dunyazed naar probeert Sherazade te laten vernietigen naar een door een bovennatuurlijk uit wezen.

Sherazade en de haar in vrienden stranden op een eiland dat in geregeerd wordt door tijdens een vreemd wezen. op Zijn naar ze in staat hem met te uit verslaan?

Sherazade en haar het op tv vrienden vertrekken met hun de nieuwe schip. Wanneer in Sinbad de drager een rots op tv op ei aan boord brengt, moeten de ze alles op het alles op zetten om het kuiken uit van te laten vliegen van voor zijn moeder arriveert. de Zal van het onze het helden lukken?

april 2020
06-07-2018 14:50

De levensboom

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht - De levensboom

Sherazade en haar vrienden vinden de levensboom! Maar wanneer Dunyazed hem vernielt en alle kwade demonen loslaat op aarde, moeten onze vrienden iets vinden om haar te stoppen. Zal het ze lukken? En zal Karim ooit weer zichzelf worden?

05-07-2018 14:45

Het paleis van de laatste macht

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht - Het paleis van de laatste macht

Sherazade en haar vrienden gaan op weg om de gouden sleutel terug te stelen van de veertig rovers, die een verbond hebben gesloten met Dunyazed. Zal het ze lukken?

03-07-2018 14:50

Gerechtigheid

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht - Gerechtigheid

Sherazade en Karim komen aan bij de Kristallen Stad. Sultan Yunan weigert echter ze te helpen,tenzij Karim kan bewijzen dat hij de echte sultan is. In een proces moeten ze het opnemen tegen de valsspelende Shazaman en de heks Dunyazed.

02-07-2018 14:55

Zang en dans

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht - Zang en dans

Karim, Sinbad, Duban, Morganan en Halil bedenken een plan om Sherazade te bevrijden en de gouden sleutel in handen te krijgen.

29-06-2018 14:55

Parels in de woestijn

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht - Parels in de woestijn

Dunyazed vermomt zich als rebel om te spioneren bij Sherazade en haar vrienden. Ondertussen laat ze een spoor van parels achter in de woestijn, zodat Shazaman, Osman en hun wachters hun vijanden kunnen vangen.

28-06-2018 14:50

Het orakel van de afariet

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht - Het orakel van de afariet

Sherazade en haar vrienden zoeken Duban op om de kaart die ze van Peribanu kregen te ontcijferen. Hij neemt ze mee naar het orakel van de afariet.

26-06-2018 14:55

Het mechanische paard

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht - Het mechanische paard

Sherazade en haar vrienden moeten naar de top van een berg klimmen om de levensboom te bereiken, maar de heks Peribanu maakt het ze wel erg lastig. Gelukkig krijgen ze hulp uit onverwachte hoek.

25-06-2018 14:50

Op het Wak-Wak eiland

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht - Op het Wak-Wak eiland

Aangekomen op het Wak Wak eiland geeft de lokale heks Sherazade haar vrienden de opdracht de levensboom te vinden voor de middag. Zal het onze vrienden lukken?

22-06-2018 14:50

De sheik van de zee

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht - De sheik van de zee

Sherazade en haar vrienden worden opgeslokt door een groot vijandig zeemonster en gaan als watergeesten terug naar het Gouden Paleis.

21-06-2018 14:50

De cyclopen

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht - De cyclopen

Sherazade en haar vrienden varen vol goede moed weer naar de stormbarrière, maar komen terecht op een eiland vol cyclopen.

19-06-2018 14:50

Uit de fles

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht - Uit de fles

Shazaman verklaart de oorlog aan de Kristallen Stad en Dunyazed probeert Sherazade te laten vernietigen door een bovennatuurlijk wezen.

18-06-2018 14:45

Het duveltje dat in je schuilt

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht - Het duveltje dat in je schuilt

Sherazade en haar vrienden stranden op een eiland dat geregeerd wordt door een vreemd wezen. Zijn ze in staat hem te verslaan?

15-06-2018 14:45

Rots in de branding

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht - Rots in de branding

Sherazade en haar vrienden vertrekken met hun nieuwe schip. Wanneer Sinbad de drager een rots ei aan boord brengt, moeten ze alles op alles zetten om het kuiken uit te laten vliegen voor zijn moeder arriveert. Zal het onze helden lukken?

29-01-2018 14:50

De wraak van de rovers

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht - De wraak van de rovers

26-01-2018 14:50

Het Slangeneiland

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht - Het Slangeneiland

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht bij Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht. Heb je een uitzending van Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht gemist

Uitzending gemist van Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht? Hier kun je alle uitzendingen van Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!