Programma gemist?

Speciale op tv studio-uitzending waarin Ryanne gasten uit Kaj de Gorgels, Hans Kazan, Rapper Donnie, het Ahmed Markouch, Fajah een Lourens en Bobbi een Eden naar onderwerpt aan een quiz over door de tijdens Nederlandse identiteit. Samen met de kijkers door thuis stelt ze op vast hoe de naar Nederlandse identiteit door er op dit moment door met uitziet.

Ryanne uit van Dorst het gaat op zoek naar de Nederlandse door Identiteit. Wat is het die identiteit op precies de en wat verbindt ons nou in daadwerkelijk? Met zeventien in miljoen in mensen is het niet makkelijk de om de ons allemaal verbonden te tijdens voelen met elkaar. We zoeken een daarom vaak naar een kleinere groepen met gelijkgestemden. Ryanne zoekt de uit of dit onze met nationale naar identiteit in de naar weg zit.

Ryanne het van Dorst het gaat op zoek naar de de Nederlandse Identiteit. Wat naar is die identiteit in precies en wat verbindt het ons naar nou daadwerkelijk? In deze op aflevering staan onze op bekendste tradities centraal. Ryanne uit onderzoekt of naar het misschien op tijd wordt om Sinterklaas in door naar een nieuw jasje te steken en het Carnaval ook eens naar boven de rivieren van te naar gaan vieren.

Ryanne van met Dorst gaat naar op zoek naar de Nederlandse een Identiteit. Wat naar is die identiteit door precies en het wat verbindt ons nou naar daadwerkelijk? Wat zijn uit onze belangrijkste normen een en waarden met en houdt iedereen tijdens zich hieraan? Ryanne praat erover op tv met op tv een ex-gedetineerde die jarenlang tijdens vast heeft gezeten. Daarnaast naar praat een ze met de onze oudste bewoners en de door nieuwe op Nederlanders.

Ryanne van de Dorst gaat op zoek met naar de het Nederlandse op tv Identiteit. Wat is die identiteit van precies van en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? tijdens uit Ryanne bezoekt een van de grootste met hobbybeurzen van op tv ons land, gaat op tv naar een seksclub en op neemt de een inkomensverschillen tussen mannen en de een vrouwen onder de de loep.

Wat is naar identiteit precies en wat door verbindt ons in nou daadwerkelijk? We op zien Nederland graag als in een vrijzinnig de en van tolerant land. Ryanne onderzoekt door of dit tegenwoordig het nog steeds het geval uit is. Ze in onderzoekt het drugsbeleid, gaat demonstreren op en bezoekt een met van de laatste de het krakersbolwerken van Nederland.

Wat vindt een het ex-gedetineerde naar van de Nederlandse uit normen en waarden? in Hoe denkt de uit voorman van een rechts-extremistische op groep over uit een begrip als van saamhorigheid? En hoe kijken de uit toeristen op de het Zaanse Schans naar van ons? De een Nederlandse identiteit is een uit veelbesproken onderwerp, maar tijdens als op je mensen vraagt wat die van identiteit precies inhoudt, op het geeft iedereen een ander antwoord. In het uit nieuwe programma een Holland! gaat Ryanne uit van op Dorst op zoek naar deze op Nederlandse tijdens identiteit. Ze trekt het land een in en neemt een op haar uit eigengereide, eerlijke op en humoristische wijze de dingen die naar ons van als landgenoten verdelen en verbinden in onder de van loep. Holland! is op vanaf vanavond iedere van maandagavond te zien om van 20:25 uur op het NPO uit 3. Ryanne, die eerder het de programma Geslacht! voor BNNVARA de maakte: "Mensen in hebben heel uiteenlopende meningen het over het Nederland en Nederlander zijn. in Ook in Den uit Haag zijn ze op er veel mee bezig. door Ik wilde met in dit op tv programma graag zelf uitvinden hoe op het er het nu voor staat en van zelf die met zogenaamde 'Nederlandse identiteit' van ontdekken." In zes thema-afleveringen een gaat Ryanne dwars de door Nederland en tijdens stelt de ze politici, BN'ers en op tv andere landgenoten hardop op tv kritische vragen met over de Nederlandse identiteit. Zo een ondervraagt ze een gasten van een seksclub over in de naar seksuele moraal terwijl ze van op uit dat moment bezig zijn met een van een gangbang, onderzoekt ze haar een eigen nostalgische gevoelens wanneer door ze de meevaart met Sinterklaas in in haar geboortedorp en bekijkt ze het de Nederlandse door vrijzinnigheid in in het laatste krakersbolwerk van een Nederland. In een afsluitende op studio-aflevering de onderwerpt Ryanne een panel van het bijzondere met gasten aan met de bevindingen van haar zoektocht en uit probeert ze een vast met te stellen hoe onze tijdens Nederlandse identiteit de er op dit moment tijdens uitziet.

september 2020
19-02-2018 20:25

Aflevering 7 - Finale

Holland! - Aflevering 7 - Finale

Speciale studio-uitzending waarin Ryanne gasten Kaj Gorgels, Hans Kazan, Rapper Donnie, Ahmed Markouch, Fajah Lourens en Bobbi Eden onderwerpt aan een quiz over de Nederlandse identiteit. Samen met de kijkers thuis stelt ze vast hoe de Nede...

12-02-2018 20:30

Aflevering 6 - Gelijkgestemden

Holland! - Aflevering 6 - Gelijkgestemden

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Met zeventien miljoen mensen is het niet makkelijk om ons allemaal verbonden te voelen met elkaar. We zoeken ...

05-02-2018 20:30

Aflevering 5 - Tradities

Holland! - Aflevering 5 - Tradities

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? In deze aflevering staan onze bekendste tradities centraal. Ryanne onderzoekt of het misschien tijd wordt om ...

29-01-2018 20:30

Aflevering 4 - Ex-gedetineerde, oudste bewoners en nieuwe Nederlanders

Holland! - Aflevering 4 - Ex-gedetineerde, oudste bewoners en nieuwe Nederlanders

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Wat zijn onze belangrijkste normen en waarden en houdt iedereen zich hieraan? Ryanne praat erover met een ex-...

22-01-2018 20:25

Aflevering 3 - Hobbybeurzen en inkomstverschillen

Holland! - Aflevering 3 - Hobbybeurzen en inkomstverschillen

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Ryanne bezoekt een van de grootste hobbybeurzen van ons land, gaat naar een seksclub en neemt de inkomensvers...

15-01-2018 20:25

Aflevering 2 - Vrijzinnig en tolerant land

Holland! - Aflevering 2 - Vrijzinnig en tolerant land

Wat is identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? We zien Nederland graag als een vrijzinnig en tolerant land. Ryanne onderzoekt of dit tegenwoordig nog steeds het geval is. Ze onderzoekt het drugsbeleid, gaat demonstreren en...

08-01-2018 20:25

Nieuw: Holland!

Holland! - Nieuw: Holland!

Wat vindt een ex-gedetineerde van de Nederlandse normen en waarden? Hoe denkt de voorman van een rechts-extremistische groep over een begrip als saamhorigheid? En hoe kijken de toeristen op de Zaanse Schans naar ons? De Nederlandse identite...

Holland! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland! bij Holland! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland!. Heb je een uitzending van Holland! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland! gemist

Uitzending gemist van Holland!? Hier kun je alle uitzendingen van Holland! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-02-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!