Programma gemist?

Speciale studio-uitzending waarin de Ryanne gasten Kaj met Gorgels, Hans het Kazan, Rapper Donnie, op Ahmed Markouch, op Fajah Lourens en Bobbi naar Eden onderwerpt aan een van quiz over de de Nederlandse identiteit. Samen op tv met in de kijkers thuis op tv stelt ze vast hoe de met Nederlandse identiteit er met op dit moment met in uitziet.

Ryanne van Dorst uit op tv gaat op zoek de naar de Nederlandse Identiteit. Wat is de die identiteit precies van en wat naar verbindt ons nou tijdens daadwerkelijk? Met zeventien tijdens miljoen tijdens mensen is het niet makkelijk om de op tv ons allemaal verbonden te het voelen met elkaar. We naar zoeken daarom vaak naar op kleinere groepen door gelijkgestemden. Ryanne zoekt uit met of dit onze een nationale naar identiteit in op de weg zit.

Ryanne het van Dorst op gaat op zoek naar een de Nederlandse Identiteit. Wat is het die identiteit precies op tv en met wat verbindt ons nou daadwerkelijk? een In door deze aflevering een staan onze bekendste van tradities centraal. Ryanne onderzoekt een of het misschien een tijd wordt om tijdens Sinterklaas in een in nieuw jasje te steken en in in Carnaval ook eens boven de van rivieren uit te gaan vieren.

Ryanne van Dorst naar gaat op zoek een de naar de Nederlandse Identiteit. naar Wat is tijdens die identiteit precies en van wat verbindt ons nou daadwerkelijk? door uit Wat zijn onze belangrijkste normen van en in waarden en houdt iedereen zich een hieraan? de Ryanne praat erover met een van ex-gedetineerde die jarenlang in vast heeft gezeten. Daarnaast naar praat ze op tv met onze oudste bewoners tijdens en de nieuwe met van Nederlanders.

Ryanne naar van Dorst gaat op tv op zoek naar de Nederlandse het op Identiteit. Wat is die identiteit op tv precies en wat verbindt tijdens van ons nou daadwerkelijk? Ryanne het bezoekt een een van de grootste hobbybeurzen van van ons land, gaat naar naar een seksclub en naar neemt de uit inkomensverschillen tussen mannen en naar vrouwen naar onder de een loep.

Wat is door identiteit precies naar en wat verbindt ons in nou daadwerkelijk? een We zien door Nederland graag als een vrijzinnig op en tolerant tijdens land. Ryanne onderzoekt uit of dit tegenwoordig nog het steeds een het geval is. Ze in onderzoekt het tijdens drugsbeleid, gaat demonstreren op tv en bezoekt een van op tv de laatste op tv krakersbolwerken van Nederland.

Wat vindt uit een ex-gedetineerde van de door Nederlandse op normen en waarden? door Hoe denkt de voorman op tv van een rechts-extremistische groep door over een in begrip als saamhorigheid? En tijdens het hoe kijken de toeristen tijdens op de tijdens Zaanse Schans naar ons? in De Nederlandse identiteit in is een veelbesproken onderwerp, tijdens maar met als je mensen vraagt wat het die identiteit in precies inhoudt, geeft iedereen met een ander met antwoord. In het nieuwe programma tijdens Holland! gaat Ryanne van uit Dorst op zoek uit naar deze naar Nederlandse tijdens identiteit. Ze trekt het op tv land in en neemt op in haar eigengereide, tijdens eerlijke het en humoristische wijze de dingen die tijdens op ons als landgenoten uit verdelen en verbinden onder de loep. op Holland! met is vanaf uit vanavond iedere maandagavond in te zien om 20:25 uur door op door NPO 3. Ryanne, die eerder van het programma Geslacht! voor op BNNVARA tijdens maakte: "Mensen hebben heel het uiteenlopende meningen over Nederland het en het Nederlander zijn. Ook in het Den Haag zijn tijdens ze er veel mee uit bezig. Ik wilde naar met dit programma graag van zelf het uitvinden hoe het er van nu voor op staat en zelf met die zogenaamde 'Nederlandse identiteit' ontdekken." In op zes thema-afleveringen op tv gaat de Ryanne dwars door Nederland en tijdens stelt ze in politici, BN'ers en naar andere landgenoten op hardop kritische vragen over de door Nederlandse een identiteit. Zo ondervraagt met ze gasten van naar een seksclub over de seksuele op tv moraal terwijl ze op in dat het moment bezig zijn een met een gangbang, onderzoekt ze met haar op eigen nostalgische het gevoelens wanneer ze meevaart van met Sinterklaas in in haar geboortedorp naar en bekijkt ze de Nederlandse vrijzinnigheid tijdens in tijdens het laatste krakersbolwerk met van Nederland. In door een afsluitende studio-aflevering tijdens onderwerpt Ryanne op tv een panel van bijzondere gasten in aan de een bevindingen van haar zoektocht de en het probeert ze vast een te stellen hoe onze Nederlandse de identiteit er op dit tijdens moment op tv uitziet.

januari 2021
19-02-2018 20:25

Aflevering 7 - Finale

Holland! - Aflevering 7 - Finale

Speciale studio-uitzending waarin Ryanne gasten Kaj Gorgels, Hans Kazan, Rapper Donnie, Ahmed Markouch, Fajah Lourens en Bobbi Eden onderwerpt aan een quiz over de Nederlandse identiteit. Samen met de kijkers thuis stelt ze vast hoe de Nede...

12-02-2018 20:30

Aflevering 6 - Gelijkgestemden

Holland! - Aflevering 6 - Gelijkgestemden

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Met zeventien miljoen mensen is het niet makkelijk om ons allemaal verbonden te voelen met elkaar. We zoeken ...

05-02-2018 20:30

Aflevering 5 - Tradities

Holland! - Aflevering 5 - Tradities

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? In deze aflevering staan onze bekendste tradities centraal. Ryanne onderzoekt of het misschien tijd wordt om ...

29-01-2018 20:30

Aflevering 4 - Ex-gedetineerde, oudste bewoners en nieuwe Nederlanders

Holland! - Aflevering 4 - Ex-gedetineerde, oudste bewoners en nieuwe Nederlanders

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Wat zijn onze belangrijkste normen en waarden en houdt iedereen zich hieraan? Ryanne praat erover met een ex-...

22-01-2018 20:25

Aflevering 3 - Hobbybeurzen en inkomstverschillen

Holland! - Aflevering 3 - Hobbybeurzen en inkomstverschillen

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Ryanne bezoekt een van de grootste hobbybeurzen van ons land, gaat naar een seksclub en neemt de inkomensvers...

15-01-2018 20:25

Aflevering 2 - Vrijzinnig en tolerant land

Holland! - Aflevering 2 - Vrijzinnig en tolerant land

Wat is identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? We zien Nederland graag als een vrijzinnig en tolerant land. Ryanne onderzoekt of dit tegenwoordig nog steeds het geval is. Ze onderzoekt het drugsbeleid, gaat demonstreren en...

08-01-2018 20:25

Nieuw: Holland!

Holland! - Nieuw: Holland!

Wat vindt een ex-gedetineerde van de Nederlandse normen en waarden? Hoe denkt de voorman van een rechts-extremistische groep over een begrip als saamhorigheid? En hoe kijken de toeristen op de Zaanse Schans naar ons? De Nederlandse identite...

Holland! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland! bij Holland! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland!. Heb je een uitzending van Holland! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland! gemist

Uitzending gemist van Holland!? Hier kun je alle uitzendingen van Holland! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-02-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!