Programma gemist?

Speciale studio-uitzending van waarin Ryanne gasten met Kaj tijdens Gorgels, Hans Kazan, Rapper Donnie, in Ahmed Markouch, op tv Fajah Lourens met en Bobbi Eden onderwerpt aan een uit quiz over de op tv met Nederlandse identiteit. Samen met de met kijkers thuis stelt in ze vast door hoe de Nederlandse identiteit er een op dit moment naar naar uitziet.

Ryanne van met Dorst gaat naar op zoek tijdens naar de Nederlandse Identiteit. Wat is de die identiteit een precies van en wat verbindt een ons nou daadwerkelijk? naar Met zeventien miljoen mensen uit is het van niet makkelijk om ons tijdens allemaal verbonden te naar voelen met elkaar. We een zoeken daarom vaak tijdens naar op kleinere groepen gelijkgestemden. Ryanne naar zoekt uit of dit het onze tijdens nationale identiteit in de weg naar zit.

Ryanne op van Dorst gaat op naar zoek naar de uit Nederlandse Identiteit. Wat is tijdens die identiteit precies het en naar wat verbindt het ons nou daadwerkelijk? in In deze aflevering staan onze naar bekendste tradities van centraal. Ryanne onderzoekt tijdens of het op tv misschien tijd wordt om op tv Sinterklaas in een nieuw in jasje te steken de en Carnaval op ook eens naar boven de rivieren te uit gaan vieren.

Ryanne het van Dorst gaat op zoek door het naar de Nederlandse tijdens Identiteit. Wat is die identiteit precies op tv door en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? in Wat zijn onze op belangrijkste normen en het de waarden en houdt iedereen zich naar hieraan? Ryanne praat naar erover uit met een ex-gedetineerde door die jarenlang vast heeft gezeten. Daarnaast op praat ze met met onze op tv oudste bewoners en door de nieuwe op tv Nederlanders.

Ryanne van de Dorst door gaat op zoek naar de door Nederlandse Identiteit. Wat is met die identiteit de precies met en wat verbindt van ons nou daadwerkelijk? Ryanne bezoekt een met van op tv de grootste hobbybeurzen van ons tijdens land, gaat naar een een op seksclub en het neemt de inkomensverschillen tussen mannen tijdens en vrouwen van onder de door loep.

Wat naar is identiteit precies tijdens en wat verbindt op ons nou daadwerkelijk? We het zien Nederland graag als op tv met een vrijzinnig en tolerant een land. Ryanne het onderzoekt of dit de tegenwoordig nog steeds het het geval is. Ze onderzoekt de het drugsbeleid, gaat demonstreren het en van bezoekt een van de laatste het krakersbolwerken van op tv Nederland.

Wat vindt een het ex-gedetineerde van de het door Nederlandse normen en waarden? Hoe denkt tijdens de door voorman van met een rechts-extremistische groep over een van begrip een als saamhorigheid? En naar hoe kijken de toeristen het op de Zaanse door Schans naar ons? van De Nederlandse identiteit is op tv een veelbesproken het onderwerp, maar als je op mensen vraagt wat een die identiteit precies naar inhoudt, geeft iedereen naar een ander antwoord. In met het nieuwe programma door Holland! gaat Ryanne van tijdens Dorst op zoek door een naar deze Nederlandse identiteit. met Ze trekt het land in uit en neemt op uit haar tijdens eigengereide, eerlijke en humoristische wijze tijdens de dingen op die ons als landgenoten een verdelen en verbinden het onder de loep. door Holland! van is vanaf het vanavond iedere maandagavond te zien met om 20:25 uur op tv op op tv NPO 3. Ryanne, die eerder het op tv programma Geslacht! voor van BNNVARA maakte: een "Mensen hebben heel een uiteenlopende meningen tijdens over Nederland en Nederlander zijn. het Ook in Den Haag naar zijn op tv ze er veel mee bezig. de een Ik wilde met dit programma graag op tv door zelf uitvinden hoe het er nu door door voor staat en de zelf die zogenaamde 'Nederlandse een identiteit' ontdekken." In zes op thema-afleveringen gaat Ryanne dwars door in op Nederland en stelt ze het politici, BN'ers en uit andere landgenoten hardop op tv kritische vragen over op tv de Nederlandse identiteit. Zo de ondervraagt met ze gasten van een seksclub op tv over de de seksuele moraal terwijl tijdens ze op dat moment een bezig zijn met een uit gangbang, onderzoekt ze tijdens haar eigen nostalgische het in gevoelens wanneer ze het meevaart met Sinterklaas in uit haar geboortedorp en uit bekijkt ze op de Nederlandse vrijzinnigheid in het de laatste krakersbolwerk de van Nederland. In een met afsluitende op tv studio-aflevering onderwerpt Ryanne tijdens een panel van in bijzondere gasten aan het de bevindingen van in haar zoektocht en probeert ze naar vast te op stellen hoe onze Nederlandse identiteit de er op van dit moment in uitziet.

mei 2021
19-02-2018 20:25

Aflevering 7 - Finale

Holland! - Aflevering 7 - Finale

Speciale studio-uitzending waarin Ryanne gasten Kaj Gorgels, Hans Kazan, Rapper Donnie, Ahmed Markouch, Fajah Lourens en Bobbi Eden onderwerpt aan een quiz over de Nederlandse identiteit. Samen met de kijkers thuis stelt ze vast hoe de Nede...

12-02-2018 20:30

Aflevering 6 - Gelijkgestemden

Holland! - Aflevering 6 - Gelijkgestemden

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Met zeventien miljoen mensen is het niet makkelijk om ons allemaal verbonden te voelen met elkaar. We zoeken ...

05-02-2018 20:30

Aflevering 5 - Tradities

Holland! - Aflevering 5 - Tradities

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? In deze aflevering staan onze bekendste tradities centraal. Ryanne onderzoekt of het misschien tijd wordt om ...

29-01-2018 20:30

Aflevering 4 - Ex-gedetineerde, oudste bewoners en nieuwe Nederlanders

Holland! - Aflevering 4 - Ex-gedetineerde, oudste bewoners en nieuwe Nederlanders

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Wat zijn onze belangrijkste normen en waarden en houdt iedereen zich hieraan? Ryanne praat erover met een ex-...

22-01-2018 20:25

Aflevering 3 - Hobbybeurzen en inkomstverschillen

Holland! - Aflevering 3 - Hobbybeurzen en inkomstverschillen

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Ryanne bezoekt een van de grootste hobbybeurzen van ons land, gaat naar een seksclub en neemt de inkomensvers...

15-01-2018 20:25

Aflevering 2 - Vrijzinnig en tolerant land

Holland! - Aflevering 2 - Vrijzinnig en tolerant land

Wat is identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? We zien Nederland graag als een vrijzinnig en tolerant land. Ryanne onderzoekt of dit tegenwoordig nog steeds het geval is. Ze onderzoekt het drugsbeleid, gaat demonstreren en...

08-01-2018 20:25

Nieuw: Holland!

Holland! - Nieuw: Holland!

Wat vindt een ex-gedetineerde van de Nederlandse normen en waarden? Hoe denkt de voorman van een rechts-extremistische groep over een begrip als saamhorigheid? En hoe kijken de toeristen op de Zaanse Schans naar ons? De Nederlandse identite...

Holland! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland! bij Holland! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland!. Heb je een uitzending van Holland! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland! gemist

Uitzending gemist van Holland!? Hier kun je alle uitzendingen van Holland! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-02-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!