Programma gemist?

Speciale studio-uitzending waarin tijdens door Ryanne gasten Kaj Gorgels, het Hans Kazan, Rapper Donnie, door Ahmed Markouch, op Fajah Lourens in en Bobbi Eden onderwerpt het aan een quiz over op tv de Nederlandse identiteit. door Samen met de tijdens kijkers thuis stelt uit ze vast hoe de in Nederlandse in identiteit er op dit moment het in uitziet.

Ryanne in van Dorst gaat op op tv zoek naar de het Nederlandse Identiteit. Wat op tv is die van identiteit precies en wat verbindt door ons nou de daadwerkelijk? Met zeventien het miljoen mensen is in het niet makkelijk om op tv ons allemaal met verbonden te voelen met het elkaar. We zoeken van door daarom vaak naar kleinere het groepen gelijkgestemden. Ryanne van zoekt uit door of dit onze in nationale identiteit in de tijdens weg zit.

Ryanne van in Dorst gaat op met zoek naar de Nederlandse uit op Identiteit. Wat is die identiteit precies een en het wat verbindt ons nou daadwerkelijk? in In deze in aflevering staan onze bekendste het tradities naar centraal. Ryanne onderzoekt of het met misschien tijd in wordt uit om Sinterklaas in een nieuw door jasje op tv te steken en Carnaval ook eens op tv met boven de rivieren de te gaan vieren.

Ryanne van in Dorst een gaat op zoek naar de van Nederlandse Identiteit. Wat is de die identiteit precies het en de wat verbindt ons nou daadwerkelijk? op Wat in zijn onze belangrijkste met normen en uit waarden en houdt iedereen zich hieraan? met Ryanne praat erover in op met een ex-gedetineerde uit die jarenlang vast heeft met gezeten. Daarnaast praat van ze met onze oudste bewoners met en de nieuwe het op Nederlanders.

Ryanne van Dorst een door gaat op zoek naar de Nederlandse op het Identiteit. Wat is die identiteit precies met en naar wat verbindt in ons nou daadwerkelijk? Ryanne bezoekt op een van de naar grootste door hobbybeurzen van ons land, tijdens gaat naar een door seksclub en neemt de door inkomensverschillen tussen op mannen en vrouwen door onder de door loep.

Wat is identiteit de uit precies en wat verbindt ons nou op daadwerkelijk? We zien uit Nederland graag als uit een vrijzinnig en tijdens tolerant land. Ryanne het onderzoekt een of dit door tegenwoordig nog steeds het een geval is. Ze onderzoekt het tijdens drugsbeleid, gaat demonstreren een en een bezoekt een van de laatste een krakersbolwerken de van Nederland.

Wat uit vindt een ex-gedetineerde in van de Nederlandse op tv normen en waarden? Hoe denkt de de voorman van op een rechts-extremistische van groep over een een begrip als saamhorigheid? En uit hoe kijken de van toeristen op de uit Zaanse in Schans naar ons? De de Nederlandse op identiteit is een veelbesproken onderwerp, maar met uit als je mensen vraagt wat die van identiteit naar precies inhoudt, geeft iedereen een tijdens ander antwoord. In een het nieuwe programma de Holland! naar gaat Ryanne van Dorst het op zoek naar naar deze Nederlandse op identiteit. Ze trekt naar het land in en uit neemt op haar eigengereide, eerlijke op tv en de humoristische wijze het de dingen die in ons als landgenoten verdelen en verbinden tijdens onder de loep. in Holland! is vanaf door tijdens vanavond iedere maandagavond te zien om naar 20:25 tijdens uur op op NPO 3. Ryanne, die eerder het door programma Geslacht! de voor BNNVARA maakte: "Mensen hebben het in heel uiteenlopende meningen over Nederland door en Nederlander tijdens zijn. Ook in Den in Haag zijn ze er in veel mee bezig. op tv Ik met wilde met dit programma met graag zelf uitvinden hoe de het er nu naar voor staat en van zelf die zogenaamde uit 'Nederlandse van identiteit' ontdekken." In zes thema-afleveringen naar gaat Ryanne dwars op tv door de Nederland en stelt ze politici, het BN'ers en het andere landgenoten hardop kritische in vragen over de Nederlandse door identiteit. de Zo ondervraagt ze met gasten van een seksclub de over de seksuele moraal een terwijl van ze op dat van moment bezig zijn de met een gangbang, onderzoekt ze uit haar eigen naar nostalgische gevoelens het wanneer ze meevaart van met Sinterklaas in haar van geboortedorp en bekijkt ze een een de Nederlandse vrijzinnigheid in het laatste met krakersbolwerk van van Nederland. In een afsluitende naar studio-aflevering tijdens onderwerpt Ryanne een de panel van bijzondere gasten aan de de het bevindingen van een haar zoektocht en met probeert ze vast te stellen hoe met onze Nederlandse identiteit de een er op dit moment in uitziet.

oktober 2021
19-02-2018 20:25

Aflevering 7 - Finale

Holland! - Aflevering 7 - Finale

Speciale studio-uitzending waarin Ryanne gasten Kaj Gorgels, Hans Kazan, Rapper Donnie, Ahmed Markouch, Fajah Lourens en Bobbi Eden onderwerpt aan een quiz over de Nederlandse identiteit. Samen met de kijkers thuis stelt ze vast hoe de Nede...

12-02-2018 20:30

Aflevering 6 - Gelijkgestemden

Holland! - Aflevering 6 - Gelijkgestemden

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Met zeventien miljoen mensen is het niet makkelijk om ons allemaal verbonden te voelen met elkaar. We zoeken ...

05-02-2018 20:30

Aflevering 5 - Tradities

Holland! - Aflevering 5 - Tradities

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? In deze aflevering staan onze bekendste tradities centraal. Ryanne onderzoekt of het misschien tijd wordt om ...

29-01-2018 20:30

Aflevering 4 - Ex-gedetineerde, oudste bewoners en nieuwe Nederlanders

Holland! - Aflevering 4 - Ex-gedetineerde, oudste bewoners en nieuwe Nederlanders

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Wat zijn onze belangrijkste normen en waarden en houdt iedereen zich hieraan? Ryanne praat erover met een ex-...

22-01-2018 20:25

Aflevering 3 - Hobbybeurzen en inkomstverschillen

Holland! - Aflevering 3 - Hobbybeurzen en inkomstverschillen

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Ryanne bezoekt een van de grootste hobbybeurzen van ons land, gaat naar een seksclub en neemt de inkomensvers...

15-01-2018 20:25

Aflevering 2 - Vrijzinnig en tolerant land

Holland! - Aflevering 2 - Vrijzinnig en tolerant land

Wat is identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? We zien Nederland graag als een vrijzinnig en tolerant land. Ryanne onderzoekt of dit tegenwoordig nog steeds het geval is. Ze onderzoekt het drugsbeleid, gaat demonstreren en...

08-01-2018 20:25

Nieuw: Holland!

Holland! - Nieuw: Holland!

Wat vindt een ex-gedetineerde van de Nederlandse normen en waarden? Hoe denkt de voorman van een rechts-extremistische groep over een begrip als saamhorigheid? En hoe kijken de toeristen op de Zaanse Schans naar ons? De Nederlandse identite...

Holland! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland! bij Holland! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland!. Heb je een uitzending van Holland! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland! gemist

Uitzending gemist van Holland!? Hier kun je alle uitzendingen van Holland! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-02-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!