Programma gemist?

Speciale naar studio-uitzending waarin Ryanne de gasten Kaj Gorgels, met Hans Kazan, door Rapper Donnie, Ahmed Markouch, Fajah Lourens uit en het Bobbi Eden onderwerpt aan in een quiz over de tijdens van Nederlandse identiteit. Samen met de uit kijkers thuis stelt ze naar vast tijdens hoe de Nederlandse identiteit er het op dit moment op een uitziet.

Ryanne van Dorst een met gaat op zoek naar de Nederlandse met uit Identiteit. Wat is door die identiteit precies en wat verbindt tijdens ons in nou daadwerkelijk? Met zeventien miljoen het mensen is in het niet makkelijk om een ons allemaal verbonden van te uit voelen met elkaar. een We zoeken daarom vaak naar op in kleinere groepen gelijkgestemden. Ryanne zoekt uit met of dit onze door nationale van identiteit in de weg naar zit.

Ryanne op tv van Dorst gaat op met zoek naar naar de Nederlandse op Identiteit. Wat is die identiteit de precies van en wat verbindt ons uit nou daadwerkelijk? van In deze aflevering staan onze bekendste de tradities centraal. tijdens Ryanne onderzoekt door of het misschien tijd wordt een om Sinterklaas door in een nieuw uit jasje van te steken en Carnaval uit ook eens boven de op rivieren te gaan het vieren.

Ryanne de van Dorst gaat de op zoek naar de Nederlandse een van Identiteit. Wat is die identiteit naar precies en wat met verbindt ons nou in daadwerkelijk? Wat zijn een onze belangrijkste normen de en waarden een en houdt iedereen van zich hieraan? op Ryanne praat erover met een ex-gedetineerde van die jarenlang vast met heeft gezeten. Daarnaast de de praat ze met onze oudste bewoners op tv en de in nieuwe het Nederlanders.

Ryanne van van Dorst gaat op het zoek op tv naar de Nederlandse op Identiteit. Wat is die identiteit in precies en wat het verbindt op tv ons nou daadwerkelijk? Ryanne een bezoekt een het van de grootste hobbybeurzen de van ons land, gaat uit naar een een seksclub en neemt de inkomensverschillen door tussen op tv mannen en vrouwen het onder de een loep.

Wat door is identiteit uit precies en wat verbindt ons uit nou daadwerkelijk? de We zien Nederland graag als door een vrijzinnig door en tolerant land. Ryanne het onderzoekt of op tv dit tegenwoordig nog door steeds met het geval is. Ze onderzoekt het het in drugsbeleid, gaat demonstreren en op tv bezoekt een van de laatste het krakersbolwerken van op Nederland.

Wat vindt het een ex-gedetineerde van de op Nederlandse met normen en waarden? van Hoe denkt het de voorman van in een rechts-extremistische groep over een in begrip als saamhorigheid? de En hoe kijken de tijdens toeristen op met de Zaanse Schans naar de ons? De Nederlandse in naar identiteit is een veelbesproken op tv onderwerp, maar als op tv je mensen vraagt wat die op tv identiteit precies inhoudt, met geeft van iedereen een ander antwoord. In het in nieuwe programma het Holland! gaat Ryanne van uit door Dorst op zoek naar deze tijdens Nederlandse identiteit. op Ze trekt in het land in en neemt op door haar eigengereide, eerlijke de en de humoristische wijze de tijdens dingen die tijdens ons als landgenoten verdelen tijdens en verbinden onder de door loep. de Holland! is vanaf vanavond iedere uit maandagavond te zien om op tv 20:25 uur op het in NPO 3. Ryanne, die eerder van het programma Geslacht! naar voor BNNVARA maakte: "Mensen uit hebben heel de uiteenlopende meningen over Nederland en een met Nederlander zijn. Ook in naar Den Haag de zijn ze er veel mee bezig. op tv op Ik wilde met dit programma tijdens graag zelf uitvinden hoe uit het er de nu voor op tv staat en zelf die van zogenaamde op 'Nederlandse identiteit' ontdekken." In zes thema-afleveringen gaat met Ryanne dwars een door Nederland en stelt op ze het politici, BN'ers het en andere landgenoten hardop kritische de vragen over door de Nederlandse identiteit. op tv Zo ondervraagt ze een gasten van een door seksclub over de seksuele moraal een het terwijl ze op tijdens dat moment bezig zijn met op een gangbang, onderzoekt ze een de haar eigen nostalgische op tv gevoelens wanneer ze het meevaart met Sinterklaas in de haar geboortedorp en bekijkt op ze de Nederlandse vrijzinnigheid door de in het laatste tijdens krakersbolwerk van Nederland. In een uit afsluitende studio-aflevering onderwerpt Ryanne naar een panel van op bijzondere op gasten aan de de bevindingen van met haar zoektocht en probeert ze op tv vast het te stellen hoe onze het Nederlandse identiteit er naar op dit moment door uitziet.

mei 2020
19-02-2018 20:25

Aflevering 7 - Finale

Holland! - Aflevering 7 - Finale

Speciale studio-uitzending waarin Ryanne gasten Kaj Gorgels, Hans Kazan, Rapper Donnie, Ahmed Markouch, Fajah Lourens en Bobbi Eden onderwerpt aan een quiz over de Nederlandse identiteit. Samen met de kijkers thuis stelt ze vast hoe de Nede...

12-02-2018 20:30

Aflevering 6 - Gelijkgestemden

Holland! - Aflevering 6 - Gelijkgestemden

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Met zeventien miljoen mensen is het niet makkelijk om ons allemaal verbonden te voelen met elkaar. We zoeken ...

05-02-2018 20:30

Aflevering 5 - Tradities

Holland! - Aflevering 5 - Tradities

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? In deze aflevering staan onze bekendste tradities centraal. Ryanne onderzoekt of het misschien tijd wordt om ...

29-01-2018 20:30

Aflevering 4 - Ex-gedetineerde, oudste bewoners en nieuwe Nederlanders

Holland! - Aflevering 4 - Ex-gedetineerde, oudste bewoners en nieuwe Nederlanders

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Wat zijn onze belangrijkste normen en waarden en houdt iedereen zich hieraan? Ryanne praat erover met een ex-...

22-01-2018 20:25

Aflevering 3 - Hobbybeurzen en inkomstverschillen

Holland! - Aflevering 3 - Hobbybeurzen en inkomstverschillen

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Ryanne bezoekt een van de grootste hobbybeurzen van ons land, gaat naar een seksclub en neemt de inkomensvers...

15-01-2018 20:25

Aflevering 2 - Vrijzinnig en tolerant land

Holland! - Aflevering 2 - Vrijzinnig en tolerant land

Wat is identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? We zien Nederland graag als een vrijzinnig en tolerant land. Ryanne onderzoekt of dit tegenwoordig nog steeds het geval is. Ze onderzoekt het drugsbeleid, gaat demonstreren en...

08-01-2018 20:25

Nieuw: Holland!

Holland! - Nieuw: Holland!

Wat vindt een ex-gedetineerde van de Nederlandse normen en waarden? Hoe denkt de voorman van een rechts-extremistische groep over een begrip als saamhorigheid? En hoe kijken de toeristen op de Zaanse Schans naar ons? De Nederlandse identite...

Holland! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland! bij Holland! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland!. Heb je een uitzending van Holland! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland! gemist

Uitzending gemist van Holland!? Hier kun je alle uitzendingen van Holland! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-02-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!