Programma gemist?

Speciale studio-uitzending met waarin Ryanne gasten naar Kaj Gorgels, op tv Hans Kazan, op Rapper Donnie, Ahmed Markouch, op tv Fajah Lourens en naar Bobbi Eden onderwerpt aan een een quiz over door de de Nederlandse identiteit. Samen met de de kijkers thuis de stelt ze vast hoe het de het Nederlandse identiteit er op een dit moment met uitziet.

Ryanne de van Dorst in gaat op zoek naar de uit Nederlandse Identiteit. Wat is de die tijdens identiteit precies op en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? naar Met zeventien miljoen de in mensen is het niet makkelijk met om ons uit allemaal verbonden te voelen een met elkaar. We zoeken tijdens daarom van vaak naar kleinere groepen in gelijkgestemden. Ryanne de zoekt uit of dit met onze nationale identiteit van in de op weg zit.

Ryanne van van Dorst gaat door op zoek naar in de Nederlandse Identiteit. Wat is een die identiteit het precies en de wat verbindt ons nou daadwerkelijk? in In in deze aflevering staan onze bekendste van naar tradities centraal. Ryanne onderzoekt of het tijdens door misschien tijd wordt om Sinterklaas in tijdens een nieuw jasje door te steken een en Carnaval met ook eens een boven de rivieren te gaan het vieren.

Ryanne tijdens van Dorst gaat met op zoek naar de Nederlandse de Identiteit. Wat op is die identiteit tijdens precies en wat naar verbindt uit ons nou daadwerkelijk? Wat zijn onze tijdens belangrijkste normen en op tv waarden en houdt het iedereen van zich hieraan? Ryanne praat erover op met op tv een ex-gedetineerde die op jarenlang vast heeft gezeten. Daarnaast het praat door ze met onze oudste bewoners een door en de nieuwe een Nederlanders.

Ryanne van Dorst in de gaat op zoek naar met de Nederlandse Identiteit. naar Wat is die identiteit op precies met en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? op tv Ryanne van bezoekt een door van de grootste hobbybeurzen uit van ons met land, gaat naar een seksclub naar en neemt de met inkomensverschillen tussen mannen en op vrouwen uit onder de op tv loep.

Wat het is identiteit precies en wat een verbindt de ons nou daadwerkelijk? We op tv zien Nederland graag als in een vrijzinnig door en tolerant land. naar Ryanne onderzoekt uit of dit tegenwoordig van nog steeds het geval is. door Ze van onderzoekt het drugsbeleid, gaat demonstreren op tv uit en bezoekt een een van de laatste krakersbolwerken van in Nederland.

Wat vindt op tv een ex-gedetineerde in van de Nederlandse normen van en waarden? op tv Hoe denkt de voorman een van een rechts-extremistische groep door over een begrip met als saamhorigheid? op tv En de hoe kijken de toeristen op de naar Zaanse door Schans naar ons? De de Nederlandse identiteit uit is een met veelbesproken onderwerp, maar als je mensen op tv van vraagt wat die identiteit op tv precies inhoudt, geeft iedereen uit een uit ander antwoord. In het nieuwe op tv programma Holland! gaat Ryanne van met Dorst het op zoek naar deze Nederlandse uit tijdens identiteit. Ze trekt het land het in en neemt de op haar eigengereide, eerlijke een en humoristische de wijze de dingen die met ons als op tv landgenoten door verdelen en verbinden onder van de loep. met Holland! is vanaf vanavond iedere maandagavond op tv te zien om met 20:25 uur op op NPO 3. Ryanne, die naar eerder de het programma van Geslacht! voor BNNVARA maakte: "Mensen hebben de heel uiteenlopende tijdens meningen over in Nederland en een Nederlander zijn. Ook in het Den Haag zijn tijdens ze er tijdens veel mee bezig. Ik wilde met het dit programma tijdens graag zelf tijdens uitvinden hoe het er nu de voor staat en de zelf die op zogenaamde een 'Nederlandse identiteit' ontdekken." In zes door thema-afleveringen gaat Ryanne dwars door op Nederland en uit stelt in ze politici, BN'ers en op tv andere landgenoten hardop kritische naar vragen door over de Nederlandse identiteit. Zo ondervraagt op ze door gasten van naar een seksclub over op de seksuele moraal terwijl tijdens ze op dat moment van bezig zijn met het een gangbang, van onderzoekt ze haar eigen de nostalgische gevoelens wanneer met ze meevaart met Sinterklaas op tv in door haar geboortedorp en uit bekijkt ze de Nederlandse vrijzinnigheid de in in het laatste krakersbolwerk van op Nederland. In een afsluitende een studio-aflevering onderwerpt in Ryanne een panel van op tv op bijzondere gasten aan de bevindingen op van haar zoektocht de en tijdens probeert ze vast te stellen hoe van onze Nederlandse identiteit van er op dit op tv door moment uitziet.

november 2019
19-02-2018 20:25

Aflevering 7 - Finale

Holland! - Aflevering 7 - Finale

Speciale studio-uitzending waarin Ryanne gasten Kaj Gorgels, Hans Kazan, Rapper Donnie, Ahmed Markouch, Fajah Lourens en Bobbi Eden onderwerpt aan een quiz over de Nederlandse identiteit. Samen met de kijkers thuis stelt ze vast hoe de Nede...

12-02-2018 20:30

Aflevering 6 - Gelijkgestemden

Holland! - Aflevering 6 - Gelijkgestemden

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Met zeventien miljoen mensen is het niet makkelijk om ons allemaal verbonden te voelen met elkaar. We zoeken ...

05-02-2018 20:30

Aflevering 5 - Tradities

Holland! - Aflevering 5 - Tradities

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? In deze aflevering staan onze bekendste tradities centraal. Ryanne onderzoekt of het misschien tijd wordt om ...

29-01-2018 20:30

Aflevering 4 - Ex-gedetineerde, oudste bewoners en nieuwe Nederlanders

Holland! - Aflevering 4 - Ex-gedetineerde, oudste bewoners en nieuwe Nederlanders

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Wat zijn onze belangrijkste normen en waarden en houdt iedereen zich hieraan? Ryanne praat erover met een ex-...

22-01-2018 20:25

Aflevering 3 - Hobbybeurzen en inkomstverschillen

Holland! - Aflevering 3 - Hobbybeurzen en inkomstverschillen

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Ryanne bezoekt een van de grootste hobbybeurzen van ons land, gaat naar een seksclub en neemt de inkomensvers...

15-01-2018 20:25

Aflevering 2 - Vrijzinnig en tolerant land

Holland! - Aflevering 2 - Vrijzinnig en tolerant land

Wat is identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? We zien Nederland graag als een vrijzinnig en tolerant land. Ryanne onderzoekt of dit tegenwoordig nog steeds het geval is. Ze onderzoekt het drugsbeleid, gaat demonstreren en...

08-01-2018 20:25

Nieuw: Holland!

Holland! - Nieuw: Holland!

Wat vindt een ex-gedetineerde van de Nederlandse normen en waarden? Hoe denkt de voorman van een rechts-extremistische groep over een begrip als saamhorigheid? En hoe kijken de toeristen op de Zaanse Schans naar ons? De Nederlandse identite...

Holland! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland! bij Holland! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland!. Heb je een uitzending van Holland! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland! gemist

Uitzending gemist van Holland!? Hier kun je alle uitzendingen van Holland! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-02-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!