Programma gemist?

Speciale het studio-uitzending waarin Ryanne gasten Kaj tijdens Gorgels, Hans door Kazan, op tv Rapper Donnie, Ahmed Markouch, Fajah Lourens op tv en Bobbi het Eden onderwerpt aan in een quiz over de op tv Nederlandse identiteit. op tv Samen met de kijkers tijdens thuis door stelt ze vast hoe het de Nederlandse van identiteit er op dit moment van met uitziet.

Ryanne van een Dorst gaat op op zoek naar het de Nederlandse in Identiteit. Wat is die door identiteit precies en in wat verbindt ons met nou daadwerkelijk? Met op zeventien miljoen mensen in is het niet naar makkelijk om ons allemaal verbonden naar de te voelen met uit elkaar. We zoeken daarom vaak op naar kleinere groepen gelijkgestemden. van de Ryanne zoekt uit of dit onze door nationale identiteit een in de weg het zit.

Ryanne op van Dorst een gaat op zoek naar een de Nederlandse Identiteit. Wat uit is die identiteit een precies uit en wat verbindt ons nou naar daadwerkelijk? In deze met aflevering staan onze bekendste van tradities centraal. Ryanne door onderzoekt of het uit misschien tijd wordt de om uit Sinterklaas in tijdens een nieuw jasje door te steken en uit Carnaval ook eens naar boven de rivieren te een gaan vieren.

Ryanne een van Dorst gaat op zoek uit naar een de Nederlandse Identiteit. van Wat is de die identiteit precies en in wat verbindt ons uit nou daadwerkelijk? Wat zijn op tv onze belangrijkste normen met en met waarden en houdt naar iedereen zich hieraan? Ryanne praat naar erover in met een ex-gedetineerde die op jarenlang vast uit heeft gezeten. Daarnaast praat ze met de onze oudste bewoners tijdens en de nieuwe tijdens met Nederlanders.

Ryanne uit van Dorst met gaat op zoek naar de Nederlandse op het Identiteit. Wat is die met identiteit precies en wat uit verbindt ons met nou daadwerkelijk? Ryanne uit bezoekt een van de grootste het hobbybeurzen van ons een land, gaat uit naar een seksclub en naar neemt de op inkomensverschillen tussen naar mannen en vrouwen onder de een een loep.

Wat tijdens is identiteit op precies en wat op tv verbindt ons nou uit daadwerkelijk? We zien van Nederland graag als op tv een vrijzinnig en door tolerant land. Ryanne onderzoekt of dit tijdens tegenwoordig nog steeds in het geval tijdens is. Ze de onderzoekt het drugsbeleid, gaat uit demonstreren en bezoekt door een op tv van de laatste op tv krakersbolwerken van Nederland.

Wat tijdens vindt een van ex-gedetineerde van de Nederlandse met normen en naar waarden? Hoe denkt de in voorman van een rechts-extremistische tijdens groep over op tv een begrip als tijdens saamhorigheid? En hoe kijken een de toeristen op de door op Zaanse Schans naar ons? De in Nederlandse identiteit is een een veelbesproken onderwerp, maar op als je van mensen vraagt naar wat die identiteit precies inhoudt, in geeft iedereen een een ander antwoord. In het tijdens nieuwe programma naar Holland! gaat Ryanne van op tv Dorst op naar zoek naar de deze Nederlandse identiteit. Ze trekt van het land in door en uit neemt op haar tijdens eigengereide, eerlijke en humoristische op tv wijze de een dingen die ons als landgenoten een verdelen en een verbinden onder naar de loep. Holland! is vanaf op tv met vanavond iedere maandagavond te zien om uit uit 20:25 uur op NPO door 3. Ryanne, die eerder het door programma de Geslacht! voor BNNVARA een maakte: "Mensen hebben heel tijdens uiteenlopende meningen over Nederland een en uit Nederlander zijn. Ook een in Den Haag zijn ze door er veel mee van bezig. Ik wilde met met dit programma graag in zelf uitvinden hoe in het er op nu tijdens voor staat en zelf in die zogenaamde 'Nederlandse identiteit' ontdekken." In uit met zes thema-afleveringen gaat Ryanne door dwars door op Nederland en stelt ze politici, BN'ers het en andere landgenoten in hardop kritische op vragen over de in Nederlandse identiteit. Zo ondervraagt naar ze gasten het van een seksclub naar over de uit seksuele moraal uit terwijl ze op door dat moment bezig zijn een met een gangbang, onderzoekt ze met op tv haar eigen nostalgische door gevoelens wanneer ze van meevaart met Sinterklaas in met haar geboortedorp en bekijkt ze uit van de Nederlandse vrijzinnigheid van in het laatste krakersbolwerk door van Nederland. op In een afsluitende studio-aflevering onderwerpt naar Ryanne een panel van tijdens bijzondere gasten aan van de bevindingen naar van van haar zoektocht en probeert ze vast door een te stellen hoe onze Nederlandse naar identiteit van er op dit tijdens moment uitziet.

december 2021
19-02-2018 20:25

Aflevering 7 - Finale

Holland! - Aflevering 7 - Finale

Speciale studio-uitzending waarin Ryanne gasten Kaj Gorgels, Hans Kazan, Rapper Donnie, Ahmed Markouch, Fajah Lourens en Bobbi Eden onderwerpt aan een quiz over de Nederlandse identiteit. Samen met de kijkers thuis stelt ze vast hoe de Nede...

12-02-2018 20:30

Aflevering 6 - Gelijkgestemden

Holland! - Aflevering 6 - Gelijkgestemden

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Met zeventien miljoen mensen is het niet makkelijk om ons allemaal verbonden te voelen met elkaar. We zoeken ...

05-02-2018 20:30

Aflevering 5 - Tradities

Holland! - Aflevering 5 - Tradities

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? In deze aflevering staan onze bekendste tradities centraal. Ryanne onderzoekt of het misschien tijd wordt om ...

29-01-2018 20:30

Aflevering 4 - Ex-gedetineerde, oudste bewoners en nieuwe Nederlanders

Holland! - Aflevering 4 - Ex-gedetineerde, oudste bewoners en nieuwe Nederlanders

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Wat zijn onze belangrijkste normen en waarden en houdt iedereen zich hieraan? Ryanne praat erover met een ex-...

22-01-2018 20:25

Aflevering 3 - Hobbybeurzen en inkomstverschillen

Holland! - Aflevering 3 - Hobbybeurzen en inkomstverschillen

Ryanne van Dorst gaat op zoek naar de Nederlandse Identiteit. Wat is die identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? Ryanne bezoekt een van de grootste hobbybeurzen van ons land, gaat naar een seksclub en neemt de inkomensvers...

15-01-2018 20:25

Aflevering 2 - Vrijzinnig en tolerant land

Holland! - Aflevering 2 - Vrijzinnig en tolerant land

Wat is identiteit precies en wat verbindt ons nou daadwerkelijk? We zien Nederland graag als een vrijzinnig en tolerant land. Ryanne onderzoekt of dit tegenwoordig nog steeds het geval is. Ze onderzoekt het drugsbeleid, gaat demonstreren en...

08-01-2018 20:25

Nieuw: Holland!

Holland! - Nieuw: Holland!

Wat vindt een ex-gedetineerde van de Nederlandse normen en waarden? Hoe denkt de voorman van een rechts-extremistische groep over een begrip als saamhorigheid? En hoe kijken de toeristen op de Zaanse Schans naar ons? De Nederlandse identite...

Holland! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland! bij Holland! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland!. Heb je een uitzending van Holland! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland! gemist

Uitzending gemist van Holland!? Hier kun je alle uitzendingen van Holland! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-02-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!