Programma gemist?

Aflevering door 12 - Na het overlijden uit van zijn de vrouw, besluit columnist op tv Sjors Mulder het op tv roer helemaal een om te in gooien en met zijn kinderen van tijdens Amsterdam tijdens naar het Zeeuwse het dorpje Lekzand te met verhuizen. Zijn dochter Fenna en de zoon het Jurgen zitten helemaal niet te in een wachten op deze plotselinge verandering. De tijdens enige die op het besluit een van Sjors nog enigszins de begrijpt is zijn eindredacteur het en goede van vriendin Juul. Sjors met blijkt een nieuwe op tv buurvrouw door te hebben die door een onvergetelijke indruk maakt op de Tim. met Ze woont in het op tv huis dat hij uit eigenlijk had willen kopen. Sjors in uit kan het huis kopen, op tv maar wil door hij dat nog wel? De in dames van Lekzand door staan hem maar al van te graag bij door met advies. Zal van dit leiden op tot naar de eerste date van op tv Sjors?

Aflevering op 11 - Na het van overlijden van het zijn vrouw, op tv besluit columnist Sjors Mulder uit het roer helemaal om te in een gooien en met zijn door kinderen van Amsterdam naar het door Zeeuwse dorpje het Lekzand te verhuizen. Zijn van dochter uit Fenna en op zoon Jurgen zitten helemaal op tv niet te wachten op deze op met plotselinge verandering. De enige die uit het besluit op tv van Sjors nog enigszins begrijpt een is een zijn eindredacteur en goede vriendin op Juul. Na naar een gruwelijke vondst het stellen tijdens de inwoners van op tv Lekzand zich eensgezind op. Sjors op besluit agent Kamiel in een handje te met helpen met het speurwerk. op tv Hij de vermoedt niet dat hij een tijdens verborgen verleden oprakelt tijdens waar uit niemand op zit te wachten. van De op tv dames van Lekzand komen een in een naar ander daglicht te op tv staan.

Aflevering 10 - het Na het overlijden van van tijdens zijn vrouw, besluit columnist Sjors een Mulder het roer de helemaal om te een gooien en met op tv zijn met kinderen van een Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje in Lekzand te verhuizen. een Zijn dochter Fenna van en van zoon Jurgen zitten helemaal van niet te wachten op tijdens deze plotselinge verandering. De van enige de die het besluit van Sjors in nog enigszins begrijpt de uit is zijn eindredacteur met en goede vriendin Juul. de Sjors maakt het oude wonden open zonder de het te beseffen. Titia en een Tim zijn oude in op tv geliefden die nog veel moeten uitpraten. uit Lukt het van Jurgen om Lilian een het huis uit de te werken? En wil door Jurgen met dat eigenlijk wel? Na het op tv vertrek van de Juul komt de romantiek met op tv al snel terug in op tv Lekzand.

Aflevering 9 - een Na het overlijden in van zijn in vrouw, besluit tijdens columnist Sjors de Mulder het roer helemaal om te in gooien en een met zijn op tv kinderen van Amsterdam een naar het Zeeuwse een dorpje Lekzand te een verhuizen. Zijn tijdens dochter Fenna en zoon een Jurgen zitten helemaal niet naar te wachten op deze naar plotselinge in verandering. De enige die op het besluit tijdens van Sjors nog tijdens enigszins begrijpt is de zijn eindredacteur en goede vriendin op tv Juul. Zal het met plan van Sjors naar van en Jurgen werken een om met omgekeerde psychologie Fenna het terug naar Lekzand het te krijgen? Sjors mist door zijn dochter, en een Juul roept van gemengde door emoties op bij hem. op tv Ze was immers de naar beste door vriendin van zijn van overleden vrouw. Ook Fenna heeft het van moeilijk op met de een herinneringen aan haar moeder. in En hoe leuk in vindt ze van Boaz?

Aflevering 8 - uit tijdens Na het overlijden van zijn vrouw, in besluit columnist Sjors van het Mulder het roer helemaal om te op tv gooien op tv en met het zijn kinderen van Amsterdam naar tijdens het Zeeuwse dorpje in Lekzand te verhuizen. de Zijn tijdens dochter Fenna en met zoon Jurgen zitten helemaal een niet te wachten op de deze door plotselinge verandering. De enige uit die het uit besluit van Sjors nog op enigszins begrijpt is zijn van eindredacteur en goede uit vriendin op Juul. De komst van Juul veroorzaakt een onrust door onder de op dames van Lekzand. De spanning op tv tussen van haar en Sjors wordt uit al snel door Jurgen een opgemerkt. Ondertussen een neemt het protest tegen in Grote tijdens Bob's bouwplannen toe. De bevolking op tv van tijdens Lekzand is verdeeld wat tot met komische met situaties leidt.

Aflevering 7 - door Na het naar overlijden van zijn vrouw, door van besluit columnist Sjors een Mulder het roer op helemaal om te op gooien en met zijn kinderen met van Amsterdam naar het het Zeeuwse dorpje Lekzand door te verhuizen. Zijn op door dochter Fenna en zoon een Jurgen zitten helemaal de niet te wachten op deze tijdens in plotselinge verandering. De door enige die het de besluit van Sjors nog enigszins begrijpt door is het zijn eindredacteur en goede vriendin op tv Juul. uit Fenna is de door held van in Lekzand maar wanneer ze zich het moet verantwoorden voor naar haar protestactie met Boaz, door is Sjors radeloos. uit Het leidt tijdens tot een emotionele column, van waar door de kinderen naar verrassend op reageren. van De dames van Lekzand willen op tv graag helpen, uit of gaat het de ze er om bij Sjors op in in de buurt met te zijn?

Aflevering het 6 - Na het door overlijden in van zijn vrouw, besluit columnist Sjors van Mulder een het roer helemaal om in te gooien door en met het zijn kinderen van tijdens Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje met Lekzand in te verhuizen. Zijn dochter van Fenna en zoon door Jurgen zitten van helemaal niet te wachten op naar deze plotselinge op tv verandering. De de enige die het besluit van naar Sjors nog enigszins begrijpt op is zijn op tv eindredacteur en in goede vriendin Juul. Sjors besluit tijdens een door poging te wagen op een misdaad uit in het verleden van een Lekzand op te tijdens lossen. Al snel in blijkt dat niemand van in de op inwoners daar op zit met te wachten. uit Zeker de dames niet. in Uit hun eerlijke bekentenissen door blijkt uit weer dat het dorp vol uit romantische met en ingewikkelde geheimen zit. de De verliefde Fenna in wordt geconfronteerd met het uit verleden van uit Boaz.

Aflevering 5 door - op Na het overlijden van zijn vrouw, het besluit columnist Sjors tijdens Mulder het het roer helemaal om te naar gooien en met in zijn kinderen een van Amsterdam naar uit het Zeeuwse in dorpje Lekzand door te verhuizen. Zijn dochter Fenna door en zoon op Jurgen zitten tijdens helemaal niet te wachten op deze in op tv plotselinge verandering. De enige die het op in besluit van Sjors nog enigszins door begrijpt is zijn eindredacteur op tv en goede vriendin tijdens Juul. Op op tv de uit dag waarop Laura, de tijdens overleden echtgenote van het Sjors voor van het eerst weer jarig zou tijdens zijn van geweest, zoekt het gezin naar tijdens een manier deze in dag mooi het te besteden. Sjors wordt tijdens geconfronteerd met uit zijn verleden in met Lekzand. Dit uit alles leidt tot uit een emotioneel moment waarop het gezin uit dichter bij naar elkaar komt dan een ooit een tevoren.

Aflevering 4 van - Na op het overlijden naar van zijn vrouw, besluit door columnist Sjors Mulder op het roer helemaal om te het op gooien en met zijn kinderen van met Amsterdam naar naar het Zeeuwse dorpje in Lekzand met te verhuizen. Zijn naar dochter Fenna en zoon van Jurgen zitten helemaal niet te de in wachten op deze plotselinge tijdens verandering. De enige die het uit besluit van tijdens Sjors nog enigszins op begrijpt met is zijn eindredacteur naar en goede vriendin uit Juul. Sjors ontdekt het naar grote geheim een van de familie Beuker. Een geschiedenis op die het uit daglicht niet in kan verdragen, vooral omdat het tijdens voor met iedereen in Lekzand beter is tijdens als een er niet in wordt van gewroet. Ondertussen trekt Fenna op de het niet dat de dames uit van Lekzand het zo veel interesse hebben een in naar haar vader.

Aflevering 3 - met Na het op overlijden van zijn vrouw, in besluit columnist op Sjors door Mulder het roer helemaal om te uit gooien met en met tijdens zijn kinderen van Amsterdam naar het het Zeeuwse dorpje de Lekzand in te verhuizen. Zijn dochter het Fenna en zoon Jurgen van zitten helemaal niet van te wachten op in deze plotselinge tijdens verandering. De enige die op het van besluit van Sjors nog op tv enigszins begrijpt is zijn eindredacteur van van en goede vriendin Juul. Met van haar bespreekt met hij het naar vreemde reilen en zeilen in met Lekzand, waar hij naar markante types in leert kennen. Als tijdens blijkt dat de Sjors zijn ongezouten tijdens mening over het dorp op beschrijft in een column door in uit een dagblad, komt hij direct in uit de het middelpunt van de op tv belangstelling te naar staan van de dorpsgenoten. op tv In Lekzand het gaat een beledigende roddel rond tijdens over de in familie Mulder. Sjors door probeert te achterhalen wie dit de verhaal op de wereld het in geholpen heeft. De uit uitkomst is even een verrassend als emotioneel. naar De manier waarop Sjors de met naar waarheid vertelt doet van vooral de harten van van de vrouwen in op Lekzand sneller met kloppen.

Aflevering met 2 - Na door het overlijden van zijn vrouw, uit besluit columnist Sjors een Mulder van het roer helemaal om uit te gooien van en met zijn kinderen een van Amsterdam door naar het Zeeuwse dorpje naar Lekzand te door verhuizen. Zijn dochter Fenna op tv en zoon door Jurgen zitten helemaal niet een te wachten op door deze plotselinge verandering. De het tijdens enige die het besluit van uit Sjors op nog enigszins begrijpt is van zijn eindredacteur en goede het vriendin Juul. de De familie een Mulder probeert zich te met settelen in hun de nieuwe huis een in Zeeland. Dit blijkt nog het een grotere bouwval naar dan op tv ze dachten. Als hun giertank de ontploft, naar zijn ze ook op tv nog eens verstoken van een fatsoenlijk in van toilet. Dat is nog maar met het begin van op tv veel tegenwerking van op tv de lokale bevolking. met Alleen van een emotionele bekentenis met van Sjors kan het tij van nog uit keren. Maar wil hij dat? een Is het verdriet van om met zijn overleden echtgenote naar nog te groot?

Vanaf vanavond is met het de nieuwe komische naar dramaserie Zomer in Zeeland te door zien bij SBS 6. met In Zomer in in in Zeeland verhuist columnist naar Sjors Mulder (Daniël de Boissevain) met zijn van kinderen Fenna (Pip op tv Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) naar het tijdens het Zeeuwse dorp Lekzand om daar een een door nieuw leven te in beginnen. Behalve op Sjors’ goede vriendin Juul (Jennifer Hoffman) op op begrijpt niemand zijn keuze. De het cast van de Zomer in Zeeland door bestaat verder van uit onder anderen in Hanna Verboom, Charlie Chan Dagelet, Tamara door Brinkman, tijdens Nyncke Beekhuyzen, Guido Pollemans, het Marc Nochum, uit Wilbert Gieske, Kim-Lian met van der naar Meij en Anne-Marie met Jung. Zij vormen samen de ietwat op tv een vreemde inwoners van het dorpje Lekzand. In door Zeeland aangekomen tijdens gaat gelijk alles op tv mis wat maar mis door kan door gaan. De auto van met Sjors wordt total van loss geramd door uit een groot rollend op kunstwerk. Als hij daarna een door de makelaar op tv wordt meegenomen de naar zijn nieuwe uit onderkomen, blijkt hij het met verkeerde huis te door hebben gekocht. Bovendien naar is het het ook nog eens een het deprimerend bouwval. naar En dat met is nog maar het op begin… Door tijdens het gemis van zijn naar pas overleden op vrouw, gaat in de verhuizing naar Zeeland bij de uit familie Mulder de ook met de nodige het emoties gepaard. En op tv ondertussen is een een aantal dames in van Lekzand door wel heel erg nieuwsgierig naar uit de een aantrekkelijke vrijgezel Sjors, op tot ongenoegen van de zijn dochter Fenna… Zomer de in Zeeland is een naar remake van in de zeer succesvolle Australische een serie 800 words. De het serie werd daar uit door vijf keer genomineerd voor een prestigieuze een Logie award, het waaronder Most de Outstanding Drama Series en uit Best Drama Program. op tv In 2016 won 800 door words ook met daadwerkelijk het twee Logie awards en de was het de beste bekeken van naar dramaserie van Australië.

november 2018
26-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 12 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

19-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 11 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

12-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 10 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

05-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 9 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

26-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 8 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

19-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 7 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

12-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 6 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

05-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 5 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

29-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 4 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

22-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 3 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

15-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 2 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

08-01-2018 20:30

Nieuw: Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Nieuw: Zomer in Zeeland

Vanaf vanavond is de nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland te zien bij SBS 6. In Zomer in Zeeland verhuist columnist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) met zijn kinderen Fenna (Pip Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) naar het Zeeuwse dorp...

Zomer in Zeeland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer in Zeeland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer in Zeeland bij Zomer in Zeeland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer in Zeeland. Heb je een uitzending van Zomer in Zeeland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer in Zeeland gemist

Uitzending gemist van Zomer in Zeeland? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer in Zeeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord