Programma gemist?

Aflevering 12 - het Na door het overlijden van zijn met vrouw, besluit columnist in Sjors Mulder in het roer helemaal het om te gooien en in met zijn het kinderen van naar Amsterdam naar het Zeeuwse tijdens dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn het van dochter Fenna en zoon op Jurgen zitten helemaal niet met te wachten op deze een plotselinge op tv verandering. De op tv enige die het besluit door van Sjors nog enigszins begrijpt op is zijn het eindredacteur en goede door vriendin met Juul. Sjors blijkt een het nieuwe buurvrouw te hebben die de een onvergetelijke indruk een maakt op tijdens Tim. naar Ze woont in het huis dat het hij eigenlijk met had willen kopen. naar Sjors tijdens kan het huis door kopen, maar wil hij dat nog naar wel? De dames tijdens van Lekzand een staan tijdens hem maar al het te graag bij met advies. Zal tijdens met dit leiden tot de eerste in date het van Sjors?

Aflevering tijdens 11 - naar Na het overlijden van zijn vrouw, tijdens in besluit columnist Sjors Mulder het roer van in helemaal om te het gooien en met zijn het kinderen van het Amsterdam naar het Zeeuwse het dorpje Lekzand te verhuizen. van Zijn het dochter Fenna en een zoon Jurgen zitten van helemaal niet te wachten op op tv deze plotselinge van verandering. De het enige die het besluit van Sjors naar nog de enigszins begrijpt naar is zijn eindredacteur en goede vriendin op Juul. Na het een gruwelijke op tv vondst stellen een de inwoners van Lekzand zich eensgezind het op tv op. Sjors besluit op tv agent Kamiel een met handje te helpen met tijdens het speurwerk. Hij op tv vermoedt niet dat hij tijdens een verborgen verleden oprakelt een waar niemand op het op zit te wachten. De uit dames van naar Lekzand komen in door een ander daglicht te in staan.

Aflevering 10 - op tv Na het overlijden een van zijn in vrouw, van besluit columnist Sjors Mulder op het roer helemaal om de te gooien op tv en met zijn kinderen de van Amsterdam naar met het Zeeuwse uit dorpje Lekzand te verhuizen. van Zijn op tv dochter Fenna en zoon Jurgen het zitten helemaal niet te naar wachten op tv op deze de plotselinge verandering. De enige die het op tv besluit in van Sjors nog tijdens enigszins begrijpt is op tv zijn eindredacteur en goede tijdens vriendin Juul. Sjors maakt uit oude wonden door open zonder door het te beseffen. Titia tijdens en Tim zijn met oude geliefden die nog door veel moeten uitpraten. een Lukt het Jurgen naar om Lilian het op huis uit op tv te werken? En met wil Jurgen op dat eigenlijk wel? met Na het door vertrek van Juul komt de het romantiek op al snel terug in in Lekzand.

Aflevering de 9 - Na het overlijden op tv van zijn van vrouw, besluit columnist Sjors een uit Mulder het roer helemaal om te in door gooien en met zijn tijdens kinderen van van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje een Lekzand met te verhuizen. Zijn dochter op tv Fenna en zoon Jurgen zitten in een helemaal niet te wachten op deze in plotselinge verandering. naar De enige in die het met besluit van Sjors een nog enigszins begrijpt is zijn de eindredacteur en goede vriendin tijdens Juul. Zal tijdens het plan een van Sjors en Jurgen de werken om naar met omgekeerde uit psychologie Fenna terug naar met Lekzand te krijgen? Sjors mist met zijn dochter, uit en Juul op tv roept gemengde emoties op bij het hem. Ze was de het immers de beste vriendin door van zijn overleden vrouw. Ook in Fenna heeft het naar het moeilijk met de herinneringen met aan haar moeder. En hoe van tijdens leuk vindt ze op tv Boaz?

Aflevering door 8 - Na het door overlijden door van zijn vrouw, besluit de columnist Sjors Mulder op het roer helemaal de om te de gooien en met zijn van kinderen van Amsterdam de naar het Zeeuwse dorpje Lekzand op tv van te verhuizen. Zijn dochter Fenna naar en zoon Jurgen zitten naar helemaal niet naar te van wachten op deze plotselinge verandering. van De enige die het de besluit van op tv Sjors op tv nog enigszins begrijpt is van zijn eindredacteur en goede vriendin op tv Juul. De uit komst van Juul het veroorzaakt onrust onder door de dames tijdens van Lekzand. De spanning tussen op haar en Sjors van een wordt al snel door Jurgen opgemerkt. op tv Ondertussen neemt op tv het protest tegen Grote op Bob's bouwplannen toe. naar De bevolking van op uit Lekzand is verdeeld wat op tot komische situaties met leidt.

Aflevering 7 met - met Na het overlijden van zijn het vrouw, besluit columnist op Sjors Mulder uit het roer helemaal naar om te uit gooien en met zijn in kinderen van Amsterdam door naar het Zeeuwse dorpje in Lekzand op tv te verhuizen. Zijn een dochter Fenna en zoon van Jurgen zitten helemaal niet te de wachten op op tv deze plotselinge verandering. uit De enige die het het besluit van van Sjors nog enigszins begrijpt door is zijn eindredacteur in en tijdens goede vriendin het Juul. Fenna is naar de held van Lekzand het maar wanneer ze op zich moet tijdens verantwoorden voor haar protestactie met door Boaz, uit is Sjors radeloos. Het leidt tot met een emotionele column, op tv waar de de kinderen verrassend op reageren. uit De dames op van Lekzand willen tijdens graag helpen, of de gaat het naar ze er op tv om bij Sjors in op tv de buurt naar te zijn?

Aflevering 6 het - naar Na het overlijden van zijn van vrouw, besluit columnist Sjors op tv op tv Mulder het roer helemaal om te de gooien in en met zijn op tv kinderen van Amsterdam naar met het de Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. met Zijn dochter Fenna en door zoon Jurgen op tv zitten helemaal niet door te wachten op deze in plotselinge de verandering. De enige die het naar besluit van in Sjors nog enigszins begrijpt van is uit zijn eindredacteur en goede vriendin door Juul. op Sjors besluit een poging te uit wagen een in misdaad het uit het verleden van op Lekzand op te lossen. van Al tijdens snel blijkt dat niemand van van de inwoners van daar op in zit te wachten. Zeker de van dames niet. Uit hun in eerlijke bekentenissen blijkt een het weer dat het dorp het vol romantische en met ingewikkelde geheimen door zit. De verliefde Fenna op wordt geconfronteerd met op het verleden van met Boaz.

Aflevering een 5 - Na het overlijden uit van zijn op tv vrouw, besluit columnist door Sjors Mulder het het roer helemaal tijdens om te gooien en uit met zijn door kinderen van van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand op tv te op verhuizen. Zijn dochter Fenna en in zoon op tv Jurgen zitten het helemaal niet te wachten op een deze door plotselinge verandering. De enige die het door besluit van Sjors met uit nog enigszins begrijpt is zijn het eindredacteur en door goede vriendin naar Juul. Op de dag waarop Laura, van de van overleden echtgenote op tv van Sjors voor het eerst weer op tv jarig in zou zijn geweest, met zoekt het uit gezin naar een manier deze een dag mooi te op besteden. Sjors wordt geconfronteerd op tv met zijn verleden naar in Lekzand. Dit een op tv alles leidt tot een emotioneel moment van op tv waarop het gezin dichter op bij elkaar komt dan ooit op met tevoren.

Aflevering uit 4 - de Na het overlijden van zijn naar vrouw, besluit met columnist Sjors Mulder op het roer door helemaal om te gooien en het met zijn van kinderen van Amsterdam naar door het uit Zeeuwse dorpje Lekzand te het verhuizen. Zijn dochter Fenna en tijdens zoon Jurgen zitten het helemaal door niet te wachten op van deze plotselinge verandering. met De enige op die het besluit van van Sjors nog enigszins begrijpt de door is zijn eindredacteur met en goede vriendin Juul. uit Sjors ontdekt op het grote geheim van van de familie een Beuker. Een geschiedenis die het met daglicht niet in kan verdragen, vooral door omdat het de voor iedereen in het Lekzand beter is als er door niet op tv in wordt gewroet. Ondertussen trekt van Fenna het een niet dat de dames van op tv Lekzand zo veel in interesse hebben het in haar in vader.

Aflevering van 3 - van Na het overlijden van het zijn vrouw, besluit tijdens columnist Sjors Mulder van het roer helemaal om te naar gooien en met een in zijn kinderen van Amsterdam de naar het Zeeuwse dorpje Lekzand het te verhuizen. Zijn door dochter de Fenna en zoon op Jurgen zitten helemaal niet op tv te wachten op in deze plotselinge verandering. naar De enige die het het tijdens besluit van Sjors nog enigszins begrijpt naar met is zijn eindredacteur en goede het vriendin een Juul. Met haar bespreekt hij het het vreemde reilen op tv en zeilen in met Lekzand, waar hij markante door types door leert kennen. Als blijkt dat van uit Sjors zijn ongezouten mening over de het dorp beschrijft in in een column op tv in in een dagblad, komt hij direct in tijdens het middelpunt van een uit de belangstelling te staan van de met op dorpsgenoten. In Lekzand gaat op een beledigende roddel op rond over de familie op Mulder. Sjors naar probeert te achterhalen wie dit uit de verhaal de wereld naar in geholpen heeft. De tijdens uitkomst is even met verrassend als emotioneel. de De manier waarop van Sjors de een waarheid vertelt doet vooral de naar harten van de door vrouwen in op Lekzand sneller de kloppen.

Aflevering met 2 - Na uit het overlijden van zijn door vrouw, besluit een columnist Sjors Mulder het de roer helemaal uit om te gooien en met tijdens zijn van kinderen van Amsterdam naar het door Zeeuwse de dorpje Lekzand te door verhuizen. Zijn naar dochter Fenna en zoon Jurgen een zitten helemaal op tv niet te wachten op van deze plotselinge verandering. De naar enige die het een op besluit van Sjors nog uit enigszins begrijpt is tijdens zijn eindredacteur en goede op vriendin op tv Juul. De familie het Mulder probeert zich te settelen uit in hun van nieuwe huis met in Zeeland. Dit blijkt nog een naar grotere naar bouwval dan ze naar dachten. Als hun giertank ontploft, naar het zijn ze ook nog eens op verstoken van een fatsoenlijk een toilet. Dat is met nog maar het van begin van veel in tegenwerking van een de een lokale bevolking. Alleen een emotionele naar bekentenis van Sjors kan naar het tij nog het keren. Maar wil van naar hij dat? Is het verdriet een om met zijn overleden echtgenote nog te de groot?

Vanaf tijdens vanavond is de op tv nieuwe komische dramaserie Zomer van in Zeeland te zien van uit bij SBS 6. In naar Zomer in tijdens Zeeland verhuist columnist met Sjors Mulder (Daniël Boissevain) tijdens met zijn kinderen Fenna (Pip in Pellens) en de Jurgen (Tonko Bossen) in naar het Zeeuwse dorp uit uit Lekzand om daar een nieuw leven in uit te beginnen. Behalve Sjors’ van goede vriendin Juul (Jennifer tijdens Hoffman) naar begrijpt niemand zijn in keuze. De cast op tv van Zomer in Zeeland van bestaat verder een uit onder anderen Hanna Verboom, Charlie tijdens Chan de Dagelet, Tamara Brinkman, Nyncke Beekhuyzen, tijdens Guido Pollemans, door Marc uit Nochum, Wilbert Gieske, Kim-Lian met van der door Meij en Anne-Marie Jung. Zij met vormen in samen de ietwat de vreemde inwoners van het dorpje Lekzand. In met Zeeland aangekomen de gaat gelijk alles door mis wat maar op mis kan gaan. met De auto van op Sjors wordt total loss de geramd door een tijdens groot rollend een kunstwerk. op tv Als hij daarna door de makelaar van een wordt meegenomen naar zijn nieuwe een onderkomen, het blijkt hij het verkeerde huis van te een hebben gekocht. Bovendien is het het ook nog eens een het deprimerend bouwval. En met naar dat is nog maar de het begin… de Door het gemis van op tv zijn pas overleden vrouw, tijdens gaat de verhuizing met naar Zeeland bij de op familie van Mulder ook met de nodige de de emoties gepaard. En ondertussen is op tv een aantal dames tijdens in Lekzand naar wel heel erg nieuwsgierig naar naar de aantrekkelijke door vrijgezel Sjors, tot ongenoegen uit van naar zijn dochter Fenna… Zomer in Zeeland naar is een remake door van de naar zeer succesvolle met Australische serie 800 words. in De serie werd op tv daar vijf keer genomineerd een voor door een prestigieuze Logie award, waaronder in door Most Outstanding Drama Series naar en Best Drama naar Program. In 2016 de won 800 words ook daadwerkelijk het twee Logie awards de tijdens en was het de beste op bekeken dramaserie van tijdens Australië.

augustus 2021
26-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 12 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

19-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 11 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

12-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 10 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

05-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 9 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

26-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 8 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

19-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 7 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

12-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 6 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

05-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 5 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

29-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 4 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

22-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 3 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

15-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 2 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

08-01-2018 20:30

Nieuw: Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Nieuw: Zomer in Zeeland

Vanaf vanavond is de nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland te zien bij SBS 6. In Zomer in Zeeland verhuist columnist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) met zijn kinderen Fenna (Pip Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) naar het Zeeuwse dorp...

Zomer in Zeeland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer in Zeeland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer in Zeeland bij Zomer in Zeeland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer in Zeeland. Heb je een uitzending van Zomer in Zeeland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer in Zeeland gemist

Uitzending gemist van Zomer in Zeeland? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer in Zeeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!