Programma gemist?

Aflevering 12 - naar Na de het overlijden van zijn vrouw, de besluit columnist naar Sjors uit Mulder het roer helemaal om op tv te gooien uit en met zijn kinderen uit van tijdens Amsterdam naar het Zeeuwse naar dorpje Lekzand te verhuizen. op tv Zijn het dochter Fenna en zoon van Jurgen zitten helemaal tijdens niet te wachten op deze uit plotselinge verandering. De een enige die het naar besluit een van Sjors uit nog enigszins begrijpt de is zijn eindredacteur en goede vriendin op tv Juul. Sjors blijkt in uit een nieuwe buurvrouw te hebben die het een onvergetelijke indruk uit naar maakt op Tim. Ze naar woont in het huis dat tijdens hij eigenlijk had tijdens willen kopen. Sjors de kan het uit huis tijdens kopen, maar wil door hij dat nog wel? De dames het van Lekzand naar staan hem maar al naar te graag in bij met advies. in Zal naar dit leiden tot de eerste date naar van op Sjors?

Aflevering 11 door - tijdens Na het overlijden van door zijn vrouw, besluit in columnist Sjors door Mulder het roer helemaal om te tijdens gooien en in met zijn van kinderen van Amsterdam naar door het Zeeuwse door dorpje Lekzand te het verhuizen. Zijn dochter Fenna en naar zoon Jurgen van zitten helemaal niet te met in wachten op deze door plotselinge verandering. De enige die door het uit besluit van Sjors nog tijdens enigszins begrijpt met is zijn eindredacteur en goede door vriendin Juul. door Na een op tv gruwelijke vondst stellen op tv de inwoners van Lekzand het zich eensgezind op. Sjors met besluit agent Kamiel een met handje te op helpen met het naar speurwerk. Hij vermoedt niet met dat hij uit een door verborgen verleden oprakelt waar een niemand op op tv zit te wachten. naar De dames van Lekzand komen door in een tijdens ander daglicht te de staan.

Aflevering 10 tijdens - Na het tijdens overlijden van zijn vrouw, op een besluit columnist Sjors Mulder het roer door helemaal om te op gooien en met met uit zijn kinderen van Amsterdam naar het op tijdens Zeeuwse dorpje Lekzand door te verhuizen. Zijn op tv dochter Fenna en zoon Jurgen van zitten helemaal het niet te met wachten op deze met plotselinge verandering. De door enige die het besluit van Sjors met van nog enigszins begrijpt het is zijn eindredacteur en uit goede vriendin Juul. Sjors in maakt oude wonden open het van zonder het te het beseffen. Titia en Tim zijn oude het geliefden in die nog veel uit moeten uitpraten. tijdens Lukt het Jurgen met om Lilian het naar huis uit te werken? van En wil het Jurgen dat eigenlijk wel? Na het tijdens vertrek in van Juul op komt de romantiek al snel terug tijdens in van Lekzand.

Aflevering 9 - door Na het overlijden een het van zijn vrouw, een besluit columnist Sjors Mulder het op tv roer helemaal om in te gooien en met op zijn op tv kinderen van uit Amsterdam naar het door Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn de dochter Fenna naar en zoon Jurgen van zitten door helemaal niet te wachten op tv op deze in plotselinge verandering. De enige die in het besluit van door Sjors nog enigszins door begrijpt is uit zijn eindredacteur en in goede vriendin uit Juul. Zal het plan van Sjors in en Jurgen uit werken om op tv met omgekeerde de psychologie Fenna terug naar Lekzand tijdens te krijgen? een Sjors mist zijn tijdens dochter, en Juul roept gemengde een een emoties op bij hem. Ze tijdens was uit immers de beste vriendin van zijn de een overleden vrouw. Ook op Fenna heeft het moeilijk met uit de herinneringen aan haar door moeder. tijdens En hoe leuk vindt het ze tijdens Boaz?

Aflevering de 8 - naar Na het overlijden van uit zijn vrouw, besluit columnist Sjors naar Mulder in het roer helemaal op tv om te door gooien en met het zijn kinderen van Amsterdam op tv naar het Zeeuwse dorpje Lekzand de te van verhuizen. Zijn van dochter Fenna en zoon Jurgen zitten naar helemaal niet van te wachten op op deze plotselinge door verandering. De enige met die het besluit van een Sjors de nog enigszins begrijpt is zijn eindredacteur op tv en goede vriendin het Juul. De komst de van tijdens Juul veroorzaakt onrust op tv onder de dames van Lekzand. tijdens De op tv spanning tussen haar en uit Sjors van wordt al snel door Jurgen opgemerkt. tijdens Ondertussen neemt de het het protest tegen Grote Bob's bouwplannen door toe. De bevolking van van Lekzand in is verdeeld wat tot komische naar situaties met leidt.

Aflevering tijdens 7 - in Na het overlijden van op zijn vrouw, besluit columnist uit Sjors Mulder op het roer helemaal om te in gooien en met op tv zijn kinderen naar van met Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje van Lekzand te verhuizen. Zijn op dochter Fenna naar en zoon Jurgen op zitten helemaal door niet te wachten naar op deze door plotselinge verandering. De enige die naar het besluit van op Sjors nog op tv enigszins begrijpt is zijn in eindredacteur en goede uit vriendin Juul. Fenna is met de held naar van van Lekzand maar wanneer ze zich uit moet verantwoorden op voor haar protestactie met met Boaz, is Sjors radeloos. het een Het leidt tot een emotionele column, door waar de kinderen het naar verrassend op reageren. de De dames van Lekzand willen tijdens graag helpen, op tv of gaat het ze naar er om bij Sjors met in de buurt door te het zijn?

Aflevering op 6 - de Na het overlijden van zijn een vrouw, besluit columnist Sjors op tv tijdens Mulder het roer uit helemaal om te gooien tijdens en met zijn kinderen naar van Amsterdam naar naar het met Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. door Zijn van dochter Fenna en naar zoon Jurgen zitten het helemaal niet te wachten op op deze plotselinge van verandering. De enige op tv die het besluit op tv van Sjors nog de enigszins begrijpt is op zijn eindredacteur en goede vriendin het Juul. Sjors met besluit op tv een poging te wagen een misdaad een van uit het verleden van tijdens Lekzand op naar te lossen. Al snel blijkt uit dat niemand van een de door inwoners daar op zit te in wachten. Zeker van de dames niet. Uit hun tijdens eerlijke bekentenissen blijkt door weer dat het door dorp op tv vol romantische en ingewikkelde de geheimen tijdens zit. De verliefde Fenna wordt geconfronteerd naar op tv met het verleden van naar Boaz.

Aflevering 5 - in uit Na het overlijden naar van zijn vrouw, besluit columnist Sjors op tv een Mulder het roer helemaal het om te uit gooien en met zijn kinderen van een Amsterdam naar het het Zeeuwse dorpje Lekzand een uit te verhuizen. Zijn door dochter Fenna en zoon Jurgen zitten de op helemaal niet te wachten op op deze plotselinge verandering. De op enige door die het besluit van Sjors uit nog naar enigszins begrijpt is door zijn eindredacteur de en goede vriendin Juul. Op van de uit dag waarop Laura, de overleden tijdens echtgenote van van Sjors voor het in eerst weer van jarig zou zijn geweest, zoekt het op gezin naar met een manier deze een dag mooi te in besteden. Sjors wordt geconfronteerd naar met zijn het verleden door in Lekzand. Dit alles leidt tot een een emotioneel moment uit waarop het op gezin dichter naar bij elkaar van komt dan ooit naar tevoren.

Aflevering op 4 - de Na het overlijden van zijn uit vrouw, besluit columnist van Sjors Mulder door het roer helemaal een om te gooien en uit met zijn kinderen van tijdens Amsterdam naar het de Zeeuwse met dorpje Lekzand te door verhuizen. Zijn dochter Fenna uit en zoon Jurgen zitten de helemaal niet de te van wachten op deze plotselinge verandering. het De enige die het uit besluit van Sjors een nog enigszins begrijpt een het is zijn eindredacteur uit en goede vriendin Juul. Sjors ontdekt van in het grote geheim van een de familie Beuker. een Een geschiedenis die het daglicht door niet kan verdragen, op tv vooral omdat het de voor iedereen in het Lekzand beter is met als er door niet tijdens in wordt gewroet. het Ondertussen trekt Fenna het niet de dat de dames van van Lekzand zo veel tijdens interesse hebben met in haar van vader.

Aflevering 3 de - Na het overlijden de van zijn van vrouw, besluit columnist op tv Sjors Mulder op tv het roer helemaal om uit te gooien en met uit zijn kinderen van de Amsterdam naar het het tijdens Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. met Zijn dochter Fenna het en zoon Jurgen door zitten een helemaal niet te wachten op deze van plotselinge verandering. tijdens De enige die in het besluit van Sjors op nog enigszins op tv begrijpt een is zijn eindredacteur en in goede vriendin een Juul. Met haar op bespreekt hij het vreemde reilen en een zeilen in met Lekzand, waar hij markante uit types op leert kennen. Als blijkt het dat Sjors zijn ongezouten de mening over het van op dorp beschrijft in een het column in uit een dagblad, komt hij direct in van de het middelpunt van de belangstelling te een staan van op de met dorpsgenoten. In Lekzand gaat een beledigende op tv op tv roddel rond over de familie het Mulder. met Sjors probeert te achterhalen wie tijdens dit verhaal de van wereld in de geholpen heeft. in De uitkomst is door even verrassend als op emotioneel. De manier uit waarop Sjors de uit waarheid vertelt doet vooral de in harten van de in vrouwen tijdens in Lekzand sneller de kloppen.

Aflevering in 2 - Na het van overlijden van zijn op tv vrouw, besluit naar columnist Sjors Mulder in het roer naar helemaal om te gooien en het met zijn kinderen in van Amsterdam naar de het het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn de dochter Fenna door en zoon Jurgen zitten op tv helemaal van niet te op wachten op deze plotselinge van verandering. De enige die het de besluit van Sjors het nog enigszins begrijpt op is zijn eindredacteur van en goede vriendin in Juul. met De familie Mulder probeert zich door te settelen naar in een hun nieuwe huis in Zeeland. van Dit blijkt nog door een de grotere bouwval dan in ze dachten. Als hun giertank naar ontploft, zijn ze ook tijdens nog met eens verstoken van een fatsoenlijk op tv uit toilet. Dat is nog maar het naar begin van veel het een tegenwerking van de lokale bevolking. Alleen de een emotionele bekentenis naar van Sjors kan het het tij op nog keren. Maar wil het hij dat? naar Is het verdriet om op tv van zijn overleden echtgenote nog tijdens te groot?

Vanaf vanavond is uit de nieuwe komische op dramaserie een Zomer in Zeeland te de zien bij de SBS 6. de In Zomer in Zeeland naar verhuist columnist Sjors van Mulder (Daniël Boissevain) met zijn van kinderen van Fenna (Pip Pellens) met en Jurgen (Tonko tijdens Bossen) naar het Zeeuwse op tv dorp een Lekzand om daar in een nieuw leven met te beginnen. Behalve Sjors’ van goede vriendin Juul in (Jennifer Hoffman) begrijpt niemand op zijn keuze. de De cast een van Zomer in Zeeland bestaat uit verder uit onder anderen een Hanna met Verboom, Charlie Chan een Dagelet, Tamara Brinkman, tijdens Nyncke Beekhuyzen, Guido Pollemans, in Marc Nochum, Wilbert Gieske, uit Kim-Lian van der op tv Meij en Anne-Marie de met Jung. Zij vormen samen de ietwat het naar vreemde inwoners van het dorpje in Lekzand. In Zeeland door aangekomen gaat gelijk alles mis door uit wat maar mis kan in gaan. De auto van Sjors in wordt de total loss geramd op door een groot op tv rollend kunstwerk. Als van hij daarna door op de makelaar wordt de meegenomen naar zijn met nieuwe onderkomen, blijkt een hij het verkeerde huis te naar hebben gekocht. Bovendien met is het in ook nog op eens een deprimerend van bouwval. En dat is uit nog maar het begin… met Door het het gemis van op zijn pas overleden vrouw, op gaat de door verhuizing naar Zeeland bij een de familie Mulder door ook met de nodige met de emoties gepaard. En ondertussen op tv is een aantal dames een in Lekzand wel heel uit erg nieuwsgierig een naar uit de aantrekkelijke vrijgezel een Sjors, tot ongenoegen van zijn dochter uit de Fenna… Zomer in Zeeland is een remake op van de tijdens zeer op tv succesvolle Australische serie 800 words. op De serie werd daar met vijf uit keer genomineerd voor een prestigieuze uit Logie award, waaronder op tijdens Most Outstanding Drama uit Series en Best Drama een Program. In 2016 won 800 op words uit ook daadwerkelijk twee Logie op awards en de was het de op beste bekeken een dramaserie van Australië.

november 2020
26-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 12 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

19-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 11 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

12-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 10 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

05-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 9 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

26-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 8 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

19-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 7 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

12-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 6 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

05-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 5 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

29-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 4 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

22-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 3 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

15-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 2 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

08-01-2018 20:30

Nieuw: Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Nieuw: Zomer in Zeeland

Vanaf vanavond is de nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland te zien bij SBS 6. In Zomer in Zeeland verhuist columnist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) met zijn kinderen Fenna (Pip Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) naar het Zeeuwse dorp...

Zomer in Zeeland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer in Zeeland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer in Zeeland bij Zomer in Zeeland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer in Zeeland. Heb je een uitzending van Zomer in Zeeland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer in Zeeland gemist

Uitzending gemist van Zomer in Zeeland? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer in Zeeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!