Programma gemist?

Aflevering op 12 - Na het overlijden op op van zijn vrouw, besluit een columnist Sjors Mulder van het roer helemaal om te op gooien de en met zijn van kinderen van Amsterdam naar het tijdens tijdens Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn uit dochter Fenna op en zoon Jurgen tijdens zitten helemaal niet het te wachten op deze van met plotselinge verandering. De in enige die het besluit van Sjors uit nog enigszins tijdens begrijpt is zijn eindredacteur met en de goede vriendin Juul. Sjors blijkt de een op tv nieuwe buurvrouw te hebben die tijdens een door onvergetelijke indruk maakt op het Tim. Ze woont op in het uit huis dat hij eigenlijk had een willen kopen. in Sjors kan tijdens het huis een kopen, maar wil hij naar dat nog wel? De naar dames van Lekzand door staan hem maar van al te graag door bij van met advies. Zal dit leiden de tot een de eerste date van in Sjors?

Aflevering 11 uit - Na op het overlijden van zijn naar vrouw, besluit door columnist Sjors Mulder het roer naar helemaal om te op tv gooien en met in zijn kinderen van op Amsterdam naar het met Zeeuwse dorpje tijdens Lekzand te verhuizen. Zijn de tijdens dochter Fenna en zoon van Jurgen zitten helemaal niet te van wachten op van deze plotselinge van verandering. De enige op tv die het besluit op tv van Sjors nog tijdens enigszins begrijpt is op zijn eindredacteur en door goede vriendin Juul. een Na een gruwelijke vondst van stellen op tv de inwoners van de Lekzand zich eensgezind op. Sjors door besluit agent Kamiel op tv een handje te op helpen met het het speurwerk. tijdens Hij vermoedt niet dat hij een het door verborgen verleden oprakelt waar een niemand op een zit te wachten. De dames in van Lekzand een komen in met een ander daglicht te de staan.

Aflevering op tv 10 - Na het overlijden op van zijn de vrouw, besluit op tv columnist Sjors Mulder met het roer op helemaal om te de gooien en met zijn kinderen tijdens van Amsterdam de naar het Zeeuwse dorpje door Lekzand te verhuizen. Zijn in dochter de Fenna en zoon van Jurgen zitten tijdens helemaal niet te wachten uit op deze plotselinge verandering. van De enige de die het tijdens besluit van Sjors nog het enigszins begrijpt is zijn uit eindredacteur en uit goede vriendin tijdens Juul. Sjors maakt oude uit wonden open zonder tijdens het te beseffen. Titia en naar Tim uit zijn oude geliefden die op tv nog veel moeten naar uitpraten. door Lukt het Jurgen om Lilian het van huis tijdens uit te werken? de En wil op tv Jurgen dat eigenlijk wel? op tv Na het vertrek van van Juul komt de een romantiek al snel terug op tv de in Lekzand.

Aflevering 9 op - Na van het overlijden van zijn naar vrouw, besluit columnist tijdens Sjors Mulder het roer uit helemaal om de te gooien op en met door zijn kinderen van Amsterdam naar het van met Zeeuwse dorpje Lekzand een te verhuizen. Zijn van dochter Fenna en op zoon Jurgen zitten door helemaal niet te wachten op deze met van plotselinge verandering. De op enige die het de besluit van Sjors nog op tv enigszins begrijpt een is zijn eindredacteur en goede vriendin het in Juul. Zal het plan door van Sjors en Jurgen werken in om met omgekeerde het een psychologie Fenna terug naar Lekzand te van krijgen? een Sjors mist tijdens zijn dochter, en Juul in roept gemengde emoties op bij op hem. Ze was op tv immers van de beste vriendin uit van zijn overleden met vrouw. Ook met Fenna heeft het moeilijk met de op herinneringen met aan haar moeder. En hoe door door leuk vindt ze tijdens Boaz?

Aflevering 8 - met Na door het overlijden van zijn vrouw, de besluit naar columnist Sjors Mulder het roer in in helemaal om te op tv gooien en met zijn kinderen een van Amsterdam naar op tv het Zeeuwse naar dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn met dochter Fenna tijdens en met zoon Jurgen zitten helemaal in niet te in wachten op deze plotselinge op verandering. De enige door die het van besluit van Sjors nog enigszins in begrijpt is het zijn eindredacteur en goede naar vriendin Juul. naar De komst van Juul de veroorzaakt onrust onder tijdens de dames van een Lekzand. De van spanning tussen haar en op tv Sjors wordt naar al snel op tv door Jurgen opgemerkt. Ondertussen neemt tijdens het protest een tegen Grote Bob's bouwplannen toe. de uit De bevolking van een Lekzand is verdeeld op tv wat tot komische situaties een leidt.

Aflevering 7 - het Na het op tv overlijden van zijn vrouw, met besluit columnist op tv Sjors Mulder het roer de helemaal op om te op gooien en met zijn kinderen op tv van Amsterdam naar uit het Zeeuwse dorpje Lekzand van te verhuizen. van Zijn dochter Fenna en op zoon op Jurgen zitten helemaal niet te door wachten op deze met plotselinge uit verandering. De enige uit die het op besluit van Sjors van nog enigszins begrijpt is zijn eindredacteur uit en op tv goede vriendin een Juul. Fenna is het de held van Lekzand maar met wanneer ze zich de moet verantwoorden door voor haar protestactie op tv met Boaz, is Sjors met radeloos. een Het leidt tot tijdens een emotionele column, door waar de kinderen tijdens verrassend op reageren. De dames van met Lekzand willen het graag het helpen, of gaat de het ze er naar om bij Sjors in de buurt het te de zijn?

Aflevering 6 - door Na het tijdens overlijden een van zijn vrouw, besluit de columnist Sjors Mulder het roer van helemaal tijdens om te gooien en op met met zijn kinderen van Amsterdam tijdens naar het Zeeuwse dorpje in Lekzand van te verhuizen. Zijn dochter Fenna en met zoon door Jurgen zitten het helemaal niet te wachten op deze uit plotselinge verandering. De tijdens enige die met het besluit naar van Sjors een nog enigszins begrijpt is zijn eindredacteur naar en goede op vriendin Juul. met Sjors besluit een naar poging te wagen een misdaad het uit op het verleden van door Lekzand op naar te lossen. Al snel de blijkt dat niemand tijdens van de de inwoners daar op met zit te wachten. Zeker tijdens de dames niet. de Uit hun eerlijke bekentenissen blijkt door weer dat uit het dorp het vol romantische en ingewikkelde geheimen op zit. op De verliefde Fenna wordt geconfronteerd met de met het verleden van door Boaz.

Aflevering de 5 - Na het door overlijden van uit zijn vrouw, besluit columnist op tv Sjors Mulder het naar roer van helemaal om te gooien en met het zijn het kinderen van Amsterdam een naar het Zeeuwse dorpje tijdens Lekzand te verhuizen. Zijn met in dochter Fenna en op zoon Jurgen zitten helemaal niet de te wachten op het deze plotselinge uit verandering. De enige die uit het besluit van Sjors de nog een enigszins begrijpt is zijn eindredacteur door en goede het vriendin van Juul. Op de dag tijdens waarop Laura, met de overleden echtgenote de van Sjors voor het eerst tijdens weer jarig door zou zijn geweest, zoekt van het gezin naar een in manier op tv deze dag mooi te op tv besteden. Sjors op tv wordt geconfronteerd met zijn verleden tijdens in Lekzand. tijdens Dit alles een leidt tot een emotioneel door moment waarop tijdens het gezin naar dichter bij elkaar komt dan in ooit tijdens tevoren.

Aflevering 4 met - Na het op overlijden door van zijn vrouw, besluit van columnist Sjors het Mulder het roer in helemaal om te gooien het en met zijn kinderen op van Amsterdam op tv naar het Zeeuwse dorpje Lekzand op tv door te verhuizen. Zijn dochter in Fenna en zoon met Jurgen zitten helemaal op tv niet te wachten op naar deze plotselinge een verandering. De enige die het uit besluit van van Sjors nog enigszins in begrijpt is zijn een eindredacteur van en goede vriendin Juul. Sjors ontdekt door het grote door geheim van de het familie Beuker. in Een geschiedenis die het daglicht een niet van kan verdragen, vooral omdat het het voor op iedereen in Lekzand beter is een als een er niet in de wordt gewroet. naar Ondertussen trekt Fenna het niet uit dat de dames een van het Lekzand zo veel interesse op hebben in haar van vader.

Aflevering 3 het - Na het uit overlijden van zijn vrouw, naar besluit van columnist Sjors van Mulder het roer uit helemaal om te gooien en van met tijdens zijn kinderen van een Amsterdam naar het Zeeuwse tijdens dorpje Lekzand te verhuizen. in Zijn door dochter Fenna en in zoon Jurgen zitten helemaal niet te met wachten op deze de plotselinge verandering. van De enige die het van besluit van met Sjors naar nog enigszins begrijpt is zijn een eindredacteur en goede uit vriendin Juul. Met haar de bespreekt hij het tijdens met vreemde reilen en zeilen een in Lekzand, op waar hij markante types leert kennen. van op tv Als blijkt dat Sjors zijn uit ongezouten mening over een het op tv dorp beschrijft in een een column in met een dagblad, komt hij direct de in het middelpunt van in op tv de belangstelling te staan van de uit dorpsgenoten. In Lekzand de naar gaat een beledigende roddel rond met over de familie Mulder. de uit Sjors probeert te achterhalen wie op dit het verhaal de wereld in geholpen op tv heeft. De met uitkomst is even verrassend het als emotioneel. De manier door met waarop Sjors de waarheid vertelt doet het vooral de met harten van de vrouwen door in op Lekzand sneller naar kloppen.

Aflevering 2 - op tijdens Na het overlijden van zijn vrouw, naar besluit columnist Sjors tijdens Mulder het roer uit helemaal het om te gooien en met met zijn op tv kinderen van Amsterdam uit naar het Zeeuwse een dorpje Lekzand te de verhuizen. Zijn dochter Fenna van en van zoon Jurgen zitten helemaal op tv niet te wachten op het deze plotselinge verandering. De een met enige die het een besluit van Sjors nog enigszins de begrijpt is zijn op tv eindredacteur de en goede vriendin naar Juul. De familie Mulder probeert zich naar te settelen de in hun nieuwe naar huis op tv in Zeeland. Dit blijkt de nog een grotere bouwval dan uit een ze dachten. Als een hun giertank ontploft, zijn de ze ook op nog eens verstoken van met een fatsoenlijk toilet. Dat met is tijdens nog maar het begin van het veel tegenwerking van de de lokale bevolking. tijdens Alleen een naar emotionele bekentenis van van Sjors kan door het tij nog keren. Maar van wil hij dat? de Is het van verdriet om het zijn overleden echtgenote nog te met groot?

Vanaf vanavond op tv is de nieuwe komische de dramaserie Zomer in met Zeeland te zien naar bij tijdens SBS 6. In van Zomer in Zeeland verhuist op columnist Sjors Mulder naar (Daniël met Boissevain) met zijn kinderen Fenna (Pip uit het Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) naar met tijdens het Zeeuwse dorp een Lekzand om daar een nieuw leven op te beginnen. naar Behalve Sjors’ goede door vriendin Juul (Jennifer Hoffman) tijdens begrijpt door niemand zijn uit keuze. De cast met van Zomer in naar Zeeland bestaat verder uit onder op tv anderen Hanna het Verboom, Charlie Chan Dagelet, Tamara op tv Brinkman, Nyncke een Beekhuyzen, uit Guido Pollemans, Marc Nochum, Wilbert Gieske, op de Kim-Lian van der op Meij en Anne-Marie Jung. Zij vormen de samen met de ietwat vreemde inwoners de van het dorpje tijdens Lekzand. In Zeeland aangekomen gaat een de gelijk alles mis wat met maar mis kan gaan. De het auto van door Sjors naar wordt total loss geramd door een op groot rollend kunstwerk. uit Als hij naar daarna door de makelaar uit wordt meegenomen naar naar zijn nieuwe met onderkomen, blijkt op hij het verkeerde huis door te hebben gekocht. Bovendien door is een het ook nog het eens een naar deprimerend bouwval. En dat is nog tijdens maar naar het begin… Door het gemis door de van zijn pas uit overleden vrouw, gaat op tv de verhuizing naar Zeeland bij de uit het familie Mulder ook met uit de nodige emoties gepaard. En met ondertussen is door een aantal het dames in door Lekzand wel heel erg nieuwsgierig naar de de naar aantrekkelijke vrijgezel met Sjors, tot ongenoegen van zijn dochter de tijdens Fenna… Zomer in Zeeland door is een remake van door de zeer succesvolle Australische serie de 800 words. De door serie werd daar tijdens vijf het keer genomineerd voor een in prestigieuze Logie award, waaronder op tv Most Outstanding Drama van in Series en Best Drama Program. in In op 2016 won 800 words ook daadwerkelijk uit twee Logie awards een op en was het de beste bekeken uit van dramaserie van Australië.

oktober 2019
26-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 12 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

19-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 11 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

12-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 10 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

05-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 9 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

26-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 8 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

19-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 7 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

12-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 6 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

05-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 5 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

29-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 4 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

22-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 3 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

15-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 2 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

08-01-2018 20:30

Nieuw: Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Nieuw: Zomer in Zeeland

Vanaf vanavond is de nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland te zien bij SBS 6. In Zomer in Zeeland verhuist columnist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) met zijn kinderen Fenna (Pip Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) naar het Zeeuwse dorp...

Zomer in Zeeland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer in Zeeland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer in Zeeland bij Zomer in Zeeland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer in Zeeland. Heb je een uitzending van Zomer in Zeeland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer in Zeeland gemist

Uitzending gemist van Zomer in Zeeland? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer in Zeeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!