Programma gemist?

Aflevering 12 uit - Na de het overlijden van uit zijn vrouw, besluit een columnist Sjors op Mulder het roer helemaal met om te tijdens gooien en met zijn kinderen uit van Amsterdam naar met het in Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn door op tv dochter Fenna en zoon Jurgen zitten het helemaal van niet te wachten op een deze plotselinge verandering. De uit enige die het uit besluit van van Sjors nog enigszins begrijpt van is zijn de eindredacteur en goede vriendin op tv een Juul. Sjors blijkt een nieuwe buurvrouw in te uit hebben die met een onvergetelijke indruk de maakt op Tim. Ze van woont in het huis dat met hij van eigenlijk had willen van kopen. Sjors kan het de huis kopen, maar wil naar hij dat nog een wel? De van dames van Lekzand met staan met hem maar al te tijdens graag bij naar met advies. Zal in dit leiden tot uit de eerste date van in Sjors?

Aflevering 11 - naar Na het naar overlijden van een zijn vrouw, de besluit columnist Sjors op Mulder het roer helemaal om te naar gooien en uit met zijn een kinderen van Amsterdam naar tijdens het Zeeuwse dorpje een Lekzand in te verhuizen. Zijn in dochter Fenna en zoon Jurgen van zitten helemaal door niet te wachten de op deze plotselinge verandering. De van tijdens enige die het besluit van op tv Sjors het nog enigszins begrijpt is zijn naar eindredacteur en goede vriendin op tv Juul. Na een door gruwelijke vondst een stellen van de inwoners van Lekzand zich een eensgezind op. van Sjors besluit agent in Kamiel een naar handje te helpen met op tv het speurwerk. Hij het vermoedt niet dat hij de een verborgen verleden oprakelt met waar niemand op op zit te op wachten. De dames van op tv Lekzand komen in de een ander op tv daglicht te uit staan.

Aflevering 10 de - naar Na het overlijden door van zijn vrouw, besluit columnist Sjors uit met Mulder het roer door helemaal om te gooien en uit met zijn kinderen met van Amsterdam naar uit het op tv Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. de Zijn dochter Fenna met en met zoon Jurgen zitten helemaal niet het te naar wachten op deze plotselinge verandering. De uit tijdens enige die het besluit van van Sjors nog in enigszins begrijpt is zijn eindredacteur tijdens en de goede vriendin Juul. het Sjors maakt op oude wonden open zonder het een te beseffen. Titia uit en naar Tim zijn oude geliefden op tv die nog veel in moeten uitpraten. Lukt het door Jurgen om uit Lilian het huis door uit te werken? En wil met in Jurgen dat eigenlijk wel? een Na het vertrek tijdens van Juul komt de het romantiek al snel terug een in tijdens Lekzand.

Aflevering 9 naar - Na het overlijden tijdens van zijn vrouw, uit besluit columnist Sjors het Mulder het naar roer op helemaal om te gooien en van met zijn met kinderen van Amsterdam naar op het Zeeuwse dorpje van Lekzand te verhuizen. Zijn door dochter Fenna en met zoon met Jurgen zitten helemaal in niet te wachten op deze uit plotselinge door verandering. De enige die het de besluit van Sjors door nog op enigszins begrijpt is zijn het eindredacteur en goede vriendin door Juul. Zal het van plan in van Sjors met en Jurgen werken een om met omgekeerde psychologie Fenna terug op tv naar Lekzand te in krijgen? Sjors mist uit zijn dochter, en tijdens Juul roept gemengde uit emoties op uit bij hem. Ze was van het immers de beste vriendin naar van zijn overleden vrouw. Ook in Fenna een heeft het met moeilijk met de herinneringen aan van haar moeder. naar En hoe leuk op vindt ze van Boaz?

Aflevering met 8 - Na het overlijden in van zijn vrouw, op besluit columnist op tv Sjors Mulder naar het roer helemaal in om te gooien en op met zijn kinderen op van het Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand met het te verhuizen. Zijn van dochter Fenna en op tv zoon Jurgen zitten helemaal niet in te wachten op in deze plotselinge verandering. een De enige van die het tijdens besluit van Sjors tijdens nog enigszins begrijpt is zijn in eindredacteur en goede vriendin met Juul. op tv De komst van Juul veroorzaakt uit onrust onder de uit dames van het Lekzand. naar De spanning tussen door haar en Sjors wordt al een snel door van Jurgen opgemerkt. Ondertussen met neemt het protest tegen Grote in van Bob's bouwplannen toe. De bevolking van van Lekzand uit is verdeeld een wat tot komische situaties in leidt.

Aflevering in 7 - op tv Na het overlijden van op zijn vrouw, besluit columnist Sjors tijdens op tv Mulder het roer helemaal de om te gooien en de met zijn kinderen uit van uit Amsterdam naar het door Zeeuwse dorpje Lekzand uit te verhuizen. Zijn van dochter Fenna en het zoon Jurgen zitten helemaal niet te op wachten op deze uit plotselinge verandering. naar De enige die op tv het besluit van Sjors op tv nog enigszins begrijpt door is in zijn eindredacteur door en goede vriendin Juul. Fenna de is naar de held van Lekzand maar wanneer van naar ze zich moet het verantwoorden voor haar protestactie met Boaz, tijdens is Sjors radeloos. door Het leidt door tot een emotionele column, door waar een de kinderen verrassend op reageren. naar De dames naar van Lekzand het willen graag helpen, of met gaat het ze met er om uit bij Sjors in de door buurt met te zijn?

Aflevering 6 het - Na met het overlijden van tijdens zijn vrouw, besluit op columnist Sjors Mulder het door roer helemaal om op tv te gooien en met met zijn met kinderen van Amsterdam naar het op tv Zeeuwse op tv dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn naar dochter tijdens Fenna en zoon Jurgen zitten de met helemaal niet te wachten de op deze plotselinge verandering. De in enige die naar het in besluit van Sjors uit nog enigszins begrijpt is zijn eindredacteur van en met goede vriendin Juul. tijdens Sjors besluit een poging naar te wagen een misdaad op van uit het verleden uit van Lekzand op te tijdens lossen. Al snel blijkt tijdens dat niemand een van de inwoners daar met op zit te tijdens wachten. Zeker de dames een niet. Uit hun de door eerlijke bekentenissen blijkt op tv weer dat het het dorp vol romantische en een ingewikkelde geheimen zit. met De verliefde Fenna wordt naar geconfronteerd met naar het verleden van de Boaz.

Aflevering 5 - op een Na het overlijden op tv van zijn vrouw, besluit columnist naar Sjors Mulder het naar roer helemaal om te op gooien en met het zijn kinderen het van Amsterdam naar in het in Zeeuwse dorpje Lekzand op te verhuizen. Zijn dochter Fenna in en zoon Jurgen de zitten helemaal niet te in wachten met op deze plotselinge verandering. De door enige met die het besluit van naar Sjors nog enigszins begrijpt door is van zijn eindredacteur en goede vriendin op tv Juul. Op de op tv dag waarop Laura, naar de overleden tijdens echtgenote van Sjors voor op tv het tijdens eerst weer jarig uit zou zijn geweest, zoekt op het gezin naar tijdens een op tv manier deze dag mooi te op tv besteden. tijdens Sjors wordt geconfronteerd met uit zijn verleden uit in Lekzand. Dit alles leidt tot het een emotioneel moment het waarop door het gezin het dichter bij elkaar komt op dan ooit tijdens tevoren.

Aflevering met 4 - in Na het overlijden van zijn in vrouw, in besluit columnist Sjors Mulder het op roer helemaal om door te op tv gooien en met tijdens zijn kinderen van Amsterdam door naar het Zeeuwse dorpje tijdens Lekzand te verhuizen. Zijn tijdens dochter van Fenna en zoon Jurgen naar zitten helemaal een niet te wachten op deze naar plotselinge verandering. met De enige die de het een besluit van Sjors nog op tv enigszins begrijpt is met zijn eindredacteur op tv en goede vriendin op tv Juul. Sjors ontdekt het grote geheim door van van de familie Beuker. Een tijdens geschiedenis die het met daglicht niet een kan verdragen, vooral uit omdat het voor het iedereen in het Lekzand beter is als er niet van in met wordt gewroet. Ondertussen de trekt Fenna het niet dat de de dames van de tijdens Lekzand zo veel interesse hebben in in van haar vader.

Aflevering 3 het - naar Na het overlijden van door zijn vrouw, besluit columnist uit Sjors Mulder het met roer helemaal naar om te gooien en op tv met een zijn kinderen van Amsterdam tijdens naar het Zeeuwse dorpje Lekzand het te naar verhuizen. Zijn dochter Fenna in en zoon Jurgen op tv zitten helemaal met niet te wachten op naar deze plotselinge verandering. de De enige het die het besluit uit van Sjors nog enigszins begrijpt met op is zijn eindredacteur uit en goede vriendin Juul. van Met haar bespreekt hij het op vreemde van reilen en door zeilen in Lekzand, in waar hij markante van types leert kennen. met Als blijkt dat Sjors het zijn ongezouten mening uit over het dorp beschrijft in de een uit column in in een dagblad, komt hij op direct in het middelpunt van op tv de belangstelling het te staan van de op tv in dorpsgenoten. In Lekzand gaat een het beledigende roddel met rond over de de familie Mulder. Sjors het probeert te achterhalen door wie dit verhaal de wereld van op tv in geholpen heeft. De uitkomst is het even verrassend als op emotioneel. De manier op waarop het Sjors de met waarheid vertelt doet door vooral de harten van de in vrouwen in Lekzand het sneller uit kloppen.

Aflevering naar 2 - Na de het overlijden naar van zijn vrouw, met besluit columnist Sjors Mulder het roer op door helemaal om te gooien en van met met zijn kinderen van Amsterdam tijdens naar het Zeeuwse op tv dorpje Lekzand de te verhuizen. Zijn dochter Fenna en de zoon in Jurgen zitten helemaal niet te van op tv wachten op deze plotselinge het verandering. De enige naar die het besluit het van Sjors nog naar enigszins begrijpt is zijn eindredacteur op en goede van vriendin tijdens Juul. De familie Mulder probeert zich het te van settelen in hun nieuwe huis het in op tv Zeeland. Dit blijkt tijdens nog een grotere bouwval dan uit ze dachten. op Als hun giertank ontploft, uit op zijn ze ook het nog eens verstoken met van een fatsoenlijk toilet. uit Dat is nog met maar het begin met van veel op tv tegenwerking van de lokale bevolking. Alleen tijdens een emotionele bekentenis door van Sjors kan in het tij nog tijdens keren. uit Maar wil hij dat? van Is het verdriet de om zijn overleden echtgenote uit nog op te groot?

Vanaf vanavond is van uit de nieuwe komische dramaserie naar Zomer in Zeeland te zien met door bij SBS 6. In Zomer in uit op Zeeland verhuist columnist Sjors Mulder op (Daniël Boissevain) met zijn naar het kinderen Fenna (Pip Pellens) en de Jurgen van (Tonko Bossen) naar door het Zeeuwse dorp de Lekzand om daar een nieuw op tv leven te uit beginnen. Behalve Sjors’ op tv goede vriendin Juul (Jennifer Hoffman) op een begrijpt niemand zijn door keuze. De cast van Zomer op tv in Zeeland bestaat verder in uit onder tijdens anderen Hanna van Verboom, Charlie Chan in Dagelet, Tamara Brinkman, de Nyncke Beekhuyzen, op Guido Pollemans, Marc Nochum, het Wilbert Gieske, Kim-Lian van der een tijdens Meij en Anne-Marie Jung. Zij vormen in de samen de ietwat in vreemde inwoners van het dorpje Lekzand. In in Zeeland aangekomen gaat van gelijk alles op mis wat maar mis naar kan gaan. in De de auto van Sjors wordt naar total loss geramd door de een uit groot rollend kunstwerk. het Als hij daarna door de het makelaar wordt meegenomen uit naar zijn nieuwe onderkomen, met blijkt hij het de verkeerde op tv huis te hebben gekocht. Bovendien uit is het van ook nog eens een de op deprimerend bouwval. En dat naar is nog maar het door begin… Door het met gemis het van zijn pas overleden vrouw, gaat naar de de verhuizing naar Zeeland bij de uit familie Mulder ook tijdens met met de nodige emoties het gepaard. En ondertussen is een met aantal dames in met Lekzand wel met heel erg nieuwsgierig naar naar de aantrekkelijke de vrijgezel Sjors, tot door ongenoegen van tijdens zijn dochter Fenna… Zomer op in Zeeland is van een remake van de zeer door naar succesvolle Australische serie een 800 words. De serie door werd daar vijf keer het genomineerd voor tijdens een prestigieuze Logie door award, waaronder Most Outstanding Drama de Series en Best de Drama Program. een In op tv 2016 won 800 met words ook daadwerkelijk twee Logie awards uit en was het met de beste bekeken door dramaserie van op tv Australië.

januari 2019
26-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 12 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

19-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 11 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

12-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 10 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

05-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 9 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

26-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 8 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

19-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 7 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

12-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 6 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

05-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 5 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

29-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 4 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

22-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 3 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

15-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 2 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

08-01-2018 20:30

Nieuw: Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Nieuw: Zomer in Zeeland

Vanaf vanavond is de nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland te zien bij SBS 6. In Zomer in Zeeland verhuist columnist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) met zijn kinderen Fenna (Pip Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) naar het Zeeuwse dorp...

Zomer in Zeeland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer in Zeeland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer in Zeeland bij Zomer in Zeeland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer in Zeeland. Heb je een uitzending van Zomer in Zeeland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer in Zeeland gemist

Uitzending gemist van Zomer in Zeeland? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer in Zeeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord