Programma gemist?

Aflevering 12 van - met Na het overlijden van zijn de vrouw, uit besluit columnist Sjors Mulder het het roer helemaal om op tv te gooien en met op tv zijn van kinderen van Amsterdam naar uit het van Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. de Zijn dochter Fenna en op tv zoon Jurgen zitten het helemaal niet met te wachten door op deze plotselinge verandering. De het enige die op tv het de besluit van Sjors nog enigszins op tv begrijpt van is zijn eindredacteur en goede op tv vriendin tijdens Juul. Sjors blijkt een nieuwe buurvrouw in te de hebben die een een onvergetelijke indruk maakt op Tim. door Ze woont de in het in huis dat hij eigenlijk had met willen kopen. Sjors op tv kan het huis door kopen, maar in wil hij de dat nog een wel? De dames van een Lekzand staan de hem maar al te in graag bij met advies. Zal op tv dit in leiden tot de het eerste date van het Sjors?

Aflevering naar 11 - Na in het overlijden uit van zijn vrouw, in besluit columnist Sjors met Mulder het roer helemaal om te de gooien en met de zijn het kinderen van Amsterdam op naar het Zeeuwse de dorpje Lekzand te in verhuizen. Zijn dochter naar Fenna en zoon Jurgen naar zitten helemaal niet te in wachten op naar deze het plotselinge verandering. De enige die een het besluit een van Sjors nog enigszins door begrijpt van is zijn eindredacteur en goede in vriendin Juul. Na een een gruwelijke vondst stellen het de op inwoners van Lekzand met zich eensgezind op. Sjors van besluit uit agent Kamiel een handje te helpen naar met het speurwerk. een Hij in vermoedt niet dat hij een op tv verborgen in verleden oprakelt waar niemand met op zit te wachten. met De door dames van Lekzand komen in in een ander op tv daglicht te een staan.

Aflevering naar 10 - Na het het overlijden van zijn vrouw, naar met besluit columnist Sjors in Mulder het roer door helemaal om te gooien en met van zijn kinderen van naar het Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand op tv in te verhuizen. Zijn door dochter Fenna en zoon naar Jurgen zitten op tv helemaal niet te wachten op tijdens deze op tv plotselinge verandering. De enige die uit het besluit door van Sjors nog enigszins op begrijpt is zijn van eindredacteur uit en goede vriendin Juul. Sjors maakt in oude wonden uit open zonder het te op tv beseffen. met Titia en Tim zijn oude van geliefden die nog met op veel moeten uitpraten. Lukt het met Jurgen met om Lilian het huis van uit te werken? En tijdens wil Jurgen dat naar eigenlijk op wel? Na het vertrek van het Juul naar komt de romantiek de al snel terug in een Lekzand.

Aflevering op tv 9 - tijdens Na het overlijden van het zijn vrouw, besluit columnist Sjors door Mulder het de roer helemaal de om te gooien in en met zijn kinderen in van Amsterdam naar van het uit Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn het dochter met Fenna en zoon Jurgen zitten de helemaal op niet te met wachten op deze plotselinge verandering. De van in enige die het de besluit van Sjors nog naar enigszins begrijpt is tijdens zijn eindredacteur en door goede vriendin Juul. Zal een het plan de van Sjors de en Jurgen werken om met op omgekeerde psychologie in Fenna terug naar Lekzand op te met krijgen? Sjors mist naar zijn dochter, en Juul op roept gemengde emoties op het bij hem. in Ze was immers de op beste vriendin van naar zijn overleden op vrouw. Ook Fenna in heeft het moeilijk met een de herinneringen aan met haar moeder. op En hoe leuk vindt ze door het Boaz?

Aflevering met 8 - Na het op overlijden van zijn vrouw, op tv met besluit columnist Sjors Mulder het de roer helemaal om te tijdens gooien op tv en met zijn een kinderen van Amsterdam naar het het Zeeuwse dorpje Lekzand de te verhuizen. door Zijn dochter Fenna het en zoon op tv Jurgen zitten helemaal op tv niet te wachten uit op deze een plotselinge verandering. De enige met die het uit besluit van Sjors nog op enigszins begrijpt is zijn naar eindredacteur en een goede vriendin Juul. De van komst met van Juul veroorzaakt onrust onder de een een dames van Lekzand. naar De spanning tussen haar en Sjors een wordt al snel naar door Jurgen door opgemerkt. Ondertussen neemt het naar protest van tegen Grote Bob's bouwplannen toe. uit De op bevolking van Lekzand is de verdeeld wat tot in komische tijdens situaties leidt.

Aflevering tijdens 7 - Na het het overlijden tijdens van zijn vrouw, besluit columnist Sjors in Mulder tijdens het roer helemaal op om te gooien en met de zijn kinderen op tv van Amsterdam naar het het Zeeuwse naar dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn een dochter Fenna en naar uit zoon Jurgen zitten helemaal niet met te wachten op deze van plotselinge verandering. tijdens De enige naar die het besluit van in Sjors nog het enigszins begrijpt is zijn eindredacteur op en naar goede vriendin Juul. in Fenna is met de held van Lekzand op maar wanneer ze zich tijdens moet verantwoorden uit voor haar protestactie met van Boaz, is Sjors radeloos. de Het naar leidt tot een emotionele door column, waar de de kinderen naar verrassend op reageren. De het dames van Lekzand uit willen graag helpen, of tijdens gaat tijdens het ze er om bij door Sjors in de buurt op te door zijn?

Aflevering 6 met - Na met het overlijden uit van zijn vrouw, besluit columnist Sjors een Mulder het uit roer helemaal om met te gooien het en met op tv zijn kinderen van Amsterdam de naar het Zeeuwse dorpje Lekzand uit in te verhuizen. Zijn dochter Fenna op en zoon tijdens Jurgen zitten helemaal in niet te wachten van op deze plotselinge verandering. met De enige die het in besluit van Sjors op tv nog op tv enigszins begrijpt naar is zijn eindredacteur en goede vriendin in uit Juul. Sjors besluit op een poging te van wagen een misdaad uit het verleden door van Lekzand een op te lossen. het Al snel blijkt dat een niemand op tv van de inwoners daar tijdens op zit te op tv wachten. Zeker de dames met niet. Uit met hun eerlijke bekentenissen uit blijkt weer dat het naar dorp een vol romantische en ingewikkelde uit geheimen zit. De een verliefde Fenna wordt op tv geconfronteerd met in het verleden van uit Boaz.

Aflevering van 5 - Na uit het overlijden van zijn de vrouw, besluit columnist Sjors door Mulder het het roer tijdens helemaal om te gooien een en met met zijn kinderen van Amsterdam in naar het Zeeuwse in dorpje Lekzand te verhuizen. uit Zijn dochter Fenna en op tv zoon Jurgen zitten uit helemaal niet een te wachten op deze op plotselinge verandering. De tijdens enige die de het besluit door van Sjors nog enigszins begrijpt naar is zijn eindredacteur met en goede het vriendin Juul. naar Op de dag waarop Laura, het de op tv overleden echtgenote op van Sjors voor het het eerst weer jarig zou door zijn een geweest, zoekt het gezin naar een tijdens een manier deze dag mooi door te besteden. tijdens Sjors wordt geconfronteerd met door zijn verleden in in Lekzand. Dit tijdens alles leidt tot een emotioneel moment naar waarop naar het gezin dichter bij een elkaar naar komt dan ooit van tevoren.

Aflevering op 4 - van Na het overlijden van zijn van vrouw, besluit naar columnist Sjors Mulder uit het roer helemaal om naar te gooien en de met zijn kinderen naar van op tv Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand op tv tijdens te verhuizen. Zijn dochter Fenna tijdens en zoon Jurgen een zitten op tv helemaal niet te wachten op op deze plotselinge door verandering. De van enige die het besluit van op Sjors nog enigszins begrijpt op tv is een zijn eindredacteur en goede in vriendin Juul. Sjors met ontdekt het een grote geheim een van de familie Beuker. Een geschiedenis tijdens die van het daglicht niet op tv kan verdragen, vooral omdat naar het voor iedereen in tijdens Lekzand beter van is met als er niet in wordt uit gewroet. Ondertussen trekt in Fenna het in niet dat de door dames van Lekzand zo van veel interesse hebben op tv in haar op tv vader.

Aflevering 3 - de Na het het overlijden van zijn het vrouw, besluit columnist Sjors met Mulder het roer uit helemaal om uit te gooien en met op zijn in kinderen van Amsterdam naar uit het Zeeuwse in dorpje Lekzand te de verhuizen. Zijn het dochter Fenna en zoon van Jurgen zitten helemaal niet te door wachten met op deze met plotselinge verandering. De enige in die het besluit in van Sjors nog enigszins de begrijpt is op zijn eindredacteur en goede in vriendin Juul. Met haar de bespreekt hij het op vreemde reilen in en zeilen in tijdens Lekzand, waar hij markante een types in leert kennen. Als blijkt door dat Sjors zijn ongezouten uit een mening over het tijdens dorp beschrijft in een een column in een dagblad, van komt hij direct het in de het middelpunt van op tv de belangstelling te met staan van de dorpsgenoten. In Lekzand de gaat een beledigende uit roddel rond het over de familie in Mulder. uit Sjors probeert te in achterhalen wie dit verhaal met de wereld in geholpen heeft. tijdens De uitkomst met is op even verrassend als emotioneel. tijdens De manier van waarop Sjors de waarheid vertelt op tv doet vooral de harten naar op tv van de vrouwen in Lekzand het sneller een kloppen.

Aflevering 2 - naar Na het overlijden naar van zijn de vrouw, het besluit columnist Sjors op Mulder het roer de helemaal om te gooien en met in zijn kinderen van tijdens Amsterdam naar op tv het Zeeuwse naar dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn met naar dochter Fenna en het zoon Jurgen zitten helemaal niet te in wachten op een deze plotselinge het verandering. De een enige die het besluit van naar Sjors nog door enigszins begrijpt is zijn eindredacteur met en goede vriendin in Juul. De familie op de Mulder probeert zich te settelen naar in hun nieuwe een huis in Zeeland. Dit met de blijkt nog een grotere de bouwval dan ze dachten. op Als hun van giertank ontploft, zijn ze het ook nog eens verstoken op tv van een uit fatsoenlijk toilet. Dat uit is nog maar het met van begin van veel tegenwerking van op tv de lokale de bevolking. Alleen een emotionele bekentenis met van van Sjors kan het op tv tij nog keren. Maar wil tijdens hij met dat? Is het verdriet in om zijn overleden op tv echtgenote nog te op tv groot?

Vanaf in vanavond is de nieuwe het komische dramaserie de Zomer in Zeeland het te zien bij door SBS 6. In een Zomer in Zeeland verhuist columnist in Sjors Mulder (Daniël de Boissevain) met door zijn kinderen Fenna tijdens (Pip Pellens) en een Jurgen (Tonko Bossen) uit naar het Zeeuwse dorp naar Lekzand om daar de het een nieuw leven te beginnen. Behalve naar Sjors’ goede op vriendin Juul met (Jennifer Hoffman) begrijpt niemand zijn naar keuze. De cast door van Zomer de in door Zeeland bestaat verder uit onder anderen een Hanna Verboom, met Charlie naar Chan Dagelet, Tamara Brinkman, Nyncke het Beekhuyzen, Guido door Pollemans, Marc Nochum, Wilbert Gieske, met Kim-Lian van der op Meij naar en Anne-Marie Jung. Zij door vormen samen het de ietwat vreemde inwoners naar van het tijdens dorpje Lekzand. In Zeeland van aangekomen gaat uit gelijk alles mis wat maar mis door op kan gaan. De auto van Sjors door wordt total loss op tv geramd uit door een groot rollend door kunstwerk. met Als hij daarna door het de makelaar wordt meegenomen van naar naar zijn nieuwe onderkomen, blijkt hij het uit verkeerde huis uit te hebben het gekocht. Bovendien is het ook het nog door eens een tijdens deprimerend bouwval. En dat is met nog in maar het begin… Door het gemis door van zijn door pas overleden vrouw, gaat door de verhuizing naar een Zeeland bij de op familie Mulder ook op tv met de de nodige emoties gepaard. met En ondertussen met is een aantal met dames in Lekzand wel heel in erg nieuwsgierig door naar de aantrekkelijke uit vrijgezel Sjors, tot in ongenoegen van zijn dochter met Fenna… Zomer in in Zeeland is een remake met in van de zeer door succesvolle Australische serie 800 naar words. De serie werd door daar vijf door keer genomineerd voor de een prestigieuze Logie award, waaronder uit op Most Outstanding Drama op Series en Best Drama Program. In naar een 2016 won 800 een words ook daadwerkelijk twee uit Logie awards en was het in de beste bekeken een dramaserie van door Australië.

april 2020
26-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 12 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

19-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 11 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

12-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 10 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

05-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 9 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

26-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 8 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

19-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 7 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

12-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 6 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

05-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 5 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

29-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 4 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

22-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 3 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

15-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 2 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

08-01-2018 20:30

Nieuw: Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Nieuw: Zomer in Zeeland

Vanaf vanavond is de nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland te zien bij SBS 6. In Zomer in Zeeland verhuist columnist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) met zijn kinderen Fenna (Pip Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) naar het Zeeuwse dorp...

Zomer in Zeeland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer in Zeeland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer in Zeeland bij Zomer in Zeeland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer in Zeeland. Heb je een uitzending van Zomer in Zeeland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer in Zeeland gemist

Uitzending gemist van Zomer in Zeeland? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer in Zeeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!