Programma gemist?

Aflevering 12 - uit Na het het overlijden van zijn op tv vrouw, besluit columnist Sjors door Mulder het naar roer de helemaal om te gooien en met op zijn van kinderen van Amsterdam een naar het naar Zeeuwse dorpje Lekzand tijdens te verhuizen. Zijn dochter het Fenna en zoon Jurgen naar zitten de helemaal niet te wachten de op deze plotselinge verandering. De tijdens enige met die het besluit naar van Sjors nog enigszins begrijpt de is zijn op eindredacteur en goede naar vriendin Juul. in Sjors blijkt met een nieuwe buurvrouw van te hebben die uit een onvergetelijke indruk maakt op Tim. met een Ze woont in het door huis dat de hij eigenlijk had willen op kopen. Sjors kan het naar huis kopen, uit maar wil hij dat een nog wel? De dames de van Lekzand staan in van hem maar al te graag met bij tijdens met advies. Zal tijdens dit leiden tot de de eerste date door van Sjors?

Aflevering 11 op tv - Na het op tv overlijden in van zijn vrouw, een besluit columnist Sjors Mulder het in roer helemaal om een te gooien het en met zijn kinderen van van Amsterdam naar een het Zeeuwse dorpje Lekzand in te verhuizen. Zijn een dochter Fenna op tv en zoon Jurgen zitten door helemaal op niet te wachten op deze tijdens plotselinge verandering. op De tijdens enige die het besluit in van Sjors nog enigszins begrijpt op is uit zijn eindredacteur en goede in vriendin een Juul. Na een op tv gruwelijke vondst stellen de inwoners van door Lekzand zich met eensgezind met op. Sjors besluit agent met Kamiel een handje te helpen door met het speurwerk. met op tv Hij vermoedt niet dat hij uit een verborgen op tv verleden oprakelt waar niemand op van zit naar te wachten. De dames van van Lekzand komen de in een tijdens ander daglicht te in staan.

Aflevering in 10 - Na het overlijden door tijdens van zijn vrouw, besluit columnist een Sjors Mulder een het roer helemaal uit om te gooien en met het uit zijn kinderen van Amsterdam van naar het van Zeeuwse dorpje Lekzand op tv te verhuizen. Zijn dochter naar Fenna en zoon Jurgen met zitten het helemaal niet te wachten op deze uit plotselinge het verandering. De op tv enige die het besluit op tv van Sjors nog van enigszins begrijpt met is zijn eindredacteur en goede van vriendin Juul. met Sjors maakt naar oude wonden open zonder het op tv te naar beseffen. Titia en naar Tim zijn oude geliefden die van nog het veel moeten uitpraten. op Lukt het Jurgen om van Lilian het huis uit te uit werken? En door wil Jurgen uit dat eigenlijk op wel? Na het vertrek met van Juul komt het de romantiek de al snel terug in de Lekzand.

Aflevering 9 - tijdens door Na het overlijden van zijn in vrouw, besluit het columnist Sjors op tv Mulder het roer op tv helemaal om te een gooien en met zijn kinderen van door een Amsterdam naar het Zeeuwse met dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn de naar dochter Fenna en door zoon Jurgen zitten helemaal niet de te wachten op in deze plotselinge van verandering. De enige tijdens die het besluit van Sjors het nog de enigszins begrijpt is zijn naar eindredacteur en goede vriendin tijdens Juul. door Zal het plan van naar Sjors en Jurgen werken in om met tijdens omgekeerde de psychologie Fenna terug uit naar Lekzand te krijgen? Sjors mist het zijn dochter, tijdens en Juul roept door gemengde emoties de op bij uit hem. Ze was immers de beste de vriendin met van zijn overleden vrouw. Ook een Fenna door heeft het moeilijk met met de herinneringen in aan haar tijdens moeder. En hoe leuk vindt ze van de Boaz?

Aflevering in 8 - met Na het overlijden van op tv zijn vrouw, besluit op columnist Sjors uit Mulder het roer helemaal om te naar gooien en op met naar zijn kinderen van Amsterdam naar de het Zeeuwse dorpje Lekzand de te verhuizen. uit Zijn dochter een Fenna en zoon Jurgen op tv zitten helemaal niet te het wachten op deze tijdens plotselinge verandering. De met enige door die het besluit van naar Sjors nog enigszins tijdens begrijpt is zijn naar eindredacteur en uit goede vriendin op Juul. De komst van Juul veroorzaakt met een onrust onder de dames van met Lekzand. De spanning op tussen tijdens haar en Sjors uit wordt al snel door naar Jurgen opgemerkt. Ondertussen neemt naar het tijdens protest tegen Grote door Bob's bouwplannen toe. De bevolking van door Lekzand is naar verdeeld wat tot komische een situaties een leidt.

Aflevering 7 - de een Na het overlijden van zijn tijdens vrouw, op besluit columnist Sjors Mulder door het roer helemaal om naar te gooien in en met zijn kinderen van met naar Amsterdam naar het Zeeuwse in dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn door de dochter Fenna en zoon op tv Jurgen zitten helemaal niet te een wachten op deze door plotselinge met verandering. De enige die in het besluit van Sjors door nog op enigszins begrijpt met is zijn eindredacteur en goede vriendin uit van Juul. Fenna is de held in van naar Lekzand maar wanneer ze een zich moet verantwoorden voor haar op protestactie met Boaz, met is een Sjors radeloos. het Het leidt tot een naar emotionele column, door waar de kinderen verrassend op met reageren. De dames de van Lekzand het willen graag helpen, tijdens of gaat van het ze er om de bij Sjors in de buurt een uit te zijn?

Aflevering 6 door - een Na het overlijden van zijn op vrouw, met besluit columnist Sjors Mulder het uit roer helemaal om te uit gooien uit en met zijn het kinderen van Amsterdam naar in het een Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn uit dochter Fenna en met zoon Jurgen de zitten helemaal door niet te het wachten op deze op tv plotselinge verandering. De enige die het met besluit van met Sjors nog enigszins tijdens begrijpt is met zijn eindredacteur en op tv goede vriendin Juul. Sjors op besluit een poging een te wagen een uit misdaad uit het tijdens verleden van op tv Lekzand op op tv te lossen. Al het snel blijkt dat niemand van de de inwoners op tv daar op zit te op wachten. Zeker de op dames niet. op Uit hun eerlijke bekentenissen blijkt tijdens op tv weer dat het het dorp vol romantische en op tv ingewikkelde geheimen zit. De op verliefde Fenna het wordt geconfronteerd met het verleden met van door Boaz.

Aflevering het 5 - Na het naar overlijden van zijn tijdens vrouw, besluit columnist op tv Sjors het Mulder het roer van helemaal om te gooien het en met op zijn kinderen van Amsterdam naar het op Zeeuwse dorpje op tv Lekzand te uit verhuizen. Zijn uit dochter Fenna en zoon door Jurgen zitten in helemaal niet te wachten het op deze plotselinge verandering. het De enige op tv die het naar besluit van Sjors nog enigszins begrijpt tijdens is zijn eindredacteur het een en goede vriendin Juul. Op de door dag waarop het Laura, de overleden echtgenote de van Sjors het voor naar het eerst weer jarig zou zijn uit geweest, uit zoekt het uit gezin naar een manier deze dag uit mooi uit te besteden. op tv Sjors wordt geconfronteerd op met zijn verleden in Lekzand. van Dit alles leidt tot op een emotioneel moment naar waarop het naar gezin dichter bij van elkaar komt dan ooit naar op tv tevoren.

Aflevering uit 4 - Na het overlijden de van naar zijn vrouw, besluit columnist Sjors een Mulder het naar roer helemaal met om te gooien en met op zijn een kinderen van Amsterdam de naar het Zeeuwse de dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn het het dochter Fenna en zoon Jurgen zitten van helemaal niet tijdens te wachten op een deze plotselinge verandering. De naar enige die het van in besluit van Sjors een nog enigszins begrijpt is in zijn eindredacteur en op goede vriendin op Juul. Sjors ontdekt het grote op geheim van de familie op naar Beuker. Een geschiedenis die het daglicht een niet van kan verdragen, vooral omdat op tv het voor iedereen door in Lekzand in beter is als er niet met in wordt van gewroet. Ondertussen trekt tijdens Fenna op het niet dat de dames op van uit Lekzand zo veel interesse hebben in van haar het vader.

Aflevering 3 de - Na het tijdens overlijden van uit zijn vrouw, op tv besluit columnist Sjors Mulder het roer het helemaal om in te gooien een en met zijn kinderen in van in Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand een te verhuizen. naar Zijn dochter naar Fenna en zoon door Jurgen zitten helemaal de niet te wachten op deze op tijdens plotselinge verandering. De van enige die het besluit van door Sjors nog een enigszins begrijpt is zijn in eindredacteur en goede een vriendin van Juul. Met haar bespreekt uit hij het met vreemde reilen en zeilen in tijdens Lekzand, waar uit hij markante types in leert kennen. Als blijkt het dat door Sjors zijn ongezouten mening over de het dorp beschrijft naar in een column in met de een dagblad, komt hij direct het in tijdens het middelpunt van de belangstelling met te staan van met de dorpsgenoten. In Lekzand in gaat een het beledigende roddel in rond over de het familie Mulder. Sjors probeert in te achterhalen tijdens wie dit verhaal de een wereld in geholpen heeft. de De uitkomst is uit even verrassend als een emotioneel. De manier van waarop op Sjors de waarheid tijdens vertelt doet vooral de harten met van door de vrouwen het in Lekzand sneller van kloppen.

Aflevering in 2 - Na het overlijden op tv van naar zijn vrouw, naar besluit columnist Sjors Mulder het roer de helemaal om te uit van gooien en met zijn van kinderen van Amsterdam naar naar het Zeeuwse met dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn een dochter Fenna en op tv uit zoon Jurgen zitten helemaal niet het te wachten op deze van plotselinge met verandering. De een enige die het besluit van Sjors op nog tijdens enigszins begrijpt is tijdens zijn eindredacteur en goede het vriendin Juul. De uit familie in Mulder probeert zich te settelen in door in hun nieuwe huis het in Zeeland. Dit blijkt nog naar een grotere bouwval dan in ze dachten. het Als hun van giertank ontploft, zijn door ze ook nog eens tijdens verstoken van een een fatsoenlijk toilet. het Dat is nog maar het door begin van een veel door tegenwerking van de op lokale bevolking. Alleen een op emotionele bekentenis van Sjors kan door het het tij nog keren. Maar van wil hij dat? de Is het verdriet uit om zijn overleden op tv echtgenote uit nog te groot?

Vanaf op tv vanavond is de nieuwe een komische dramaserie Zomer het in Zeeland het te zien bij tijdens SBS 6. In Zomer in een Zeeland verhuist columnist op Sjors Mulder (Daniël van Boissevain) met tijdens zijn kinderen een Fenna (Pip op Pellens) en Jurgen (Tonko het Bossen) naar het Zeeuwse van dorp Lekzand om naar daar een een nieuw leven tijdens te beginnen. Behalve Sjors’ goede vriendin door Juul (Jennifer in Hoffman) begrijpt niemand zijn in keuze. De door cast van Zomer in door Zeeland bestaat in verder van uit onder anderen Hanna door Verboom, Charlie Chan uit Dagelet, Tamara Brinkman, in Nyncke Beekhuyzen, Guido het Pollemans, Marc Nochum, Wilbert Gieske, van Kim-Lian van in der Meij op tv en Anne-Marie Jung. het Zij vormen een samen de ietwat vreemde inwoners van met het dorpje Lekzand. In tijdens Zeeland aangekomen gaat met gelijk alles mis op wat maar mis op kan op tv gaan. De auto van Sjors een wordt op tv total loss geramd door uit een groot naar rollend kunstwerk. Als hij daarna een door de makelaar een wordt met meegenomen naar zijn nieuwe van onderkomen, blijkt hij uit het met verkeerde huis te hebben op gekocht. Bovendien is het ook naar nog eens door een deprimerend op tv bouwval. En dat in is nog maar op het begin… Door door het gemis van zijn tijdens pas overleden met vrouw, gaat de verhuizing in naar Zeeland bij een de familie Mulder van ook met van de nodige emoties gepaard. En een ondertussen is in een aantal dames door in Lekzand wel heel op erg naar nieuwsgierig naar op de aantrekkelijke vrijgezel op tv Sjors, tot ongenoegen van in zijn dochter op tv Fenna… Zomer in Zeeland is een met remake van tijdens de zeer succesvolle Australische van serie 800 het words. De serie werd daar een het vijf keer genomineerd naar voor een prestigieuze Logie award, waaronder de Most Outstanding naar Drama met Series en Best Drama Program. in In 2016 won door 800 words ook daadwerkelijk op tv twee Logie awards op en was op tv het de beste bekeken op tv dramaserie van de Australië.

augustus 2020
26-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 12 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

19-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 11 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

12-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 10 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

05-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 9 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

26-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 8 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

19-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 7 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

12-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 6 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

05-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 5 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

29-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 4 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

22-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 3 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

15-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 2 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

08-01-2018 20:30

Nieuw: Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Nieuw: Zomer in Zeeland

Vanaf vanavond is de nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland te zien bij SBS 6. In Zomer in Zeeland verhuist columnist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) met zijn kinderen Fenna (Pip Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) naar het Zeeuwse dorp...

Zomer in Zeeland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer in Zeeland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer in Zeeland bij Zomer in Zeeland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer in Zeeland. Heb je een uitzending van Zomer in Zeeland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer in Zeeland gemist

Uitzending gemist van Zomer in Zeeland? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer in Zeeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!