Programma gemist?

Aflevering uit 12 - Na het op tv overlijden van zijn door vrouw, besluit met columnist Sjors Mulder het roer op helemaal om met te gooien en met tijdens zijn kinderen op van op Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand in te verhuizen. Zijn op dochter de Fenna en zoon Jurgen zitten de met helemaal niet te wachten op uit deze plotselinge het verandering. De enige uit die het de besluit van Sjors nog enigszins door begrijpt de is zijn eindredacteur met en goede vriendin Juul. op Sjors blijkt een nieuwe uit buurvrouw te naar hebben die een onvergetelijke indruk naar met maakt op Tim. met Ze woont in het uit huis dat hij van eigenlijk had willen door kopen. Sjors uit kan het huis kopen, maar wil de hij dat nog in wel? De een dames van Lekzand naar staan hem maar in al de te graag bij met in advies. Zal de dit leiden tot de eerste date het naar van Sjors?

Aflevering 11 - een Na het in overlijden de van zijn vrouw, besluit columnist door Sjors Mulder het tijdens roer op helemaal om te gooien op tv en met zijn kinderen van op Amsterdam naar de het op tv Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn van dochter Fenna in en uit zoon Jurgen zitten helemaal het niet te op tv wachten op deze plotselinge verandering. De van enige die het op besluit van Sjors tijdens nog enigszins begrijpt in is zijn het eindredacteur en met goede vriendin het Juul. Na een van gruwelijke vondst stellen tijdens de inwoners van op tv Lekzand zich eensgezind uit op. Sjors besluit agent Kamiel een tijdens handje te helpen op met het speurwerk. het naar Hij vermoedt niet dat hij tijdens een verborgen door verleden oprakelt op waar niemand op op tv zit te wachten. De door dames van Lekzand naar komen in naar een ander daglicht te op staan.

Aflevering 10 - een Na met het overlijden naar van zijn vrouw, besluit uit columnist Sjors een Mulder het roer helemaal om te het gooien en met op zijn naar kinderen van Amsterdam naar op tv het naar Zeeuwse dorpje Lekzand op tv te verhuizen. Zijn dochter Fenna en op tv zoon een Jurgen zitten helemaal niet te in naar wachten op deze door plotselinge verandering. De enige die het op tv besluit van Sjors in nog enigszins begrijpt van is zijn eindredacteur van en in goede vriendin Juul. in Sjors maakt oude wonden met open tijdens zonder het te beseffen. Titia en door Tim het zijn oude met geliefden die nog veel moeten met uitpraten. Lukt het van Jurgen tijdens om Lilian het in huis uit te werken? En wil tijdens Jurgen dat eigenlijk door naar wel? Na het vertrek van de Juul op komt de romantiek al snel terug het in op Lekzand.

Aflevering met 9 - Na het overlijden een van zijn vrouw, het besluit op columnist Sjors Mulder in het roer helemaal om door te gooien en met tijdens zijn kinderen van op Amsterdam door naar het Zeeuwse naar dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn naar dochter Fenna de en het zoon Jurgen zitten naar helemaal niet te wachten een op deze naar plotselinge verandering. De met enige die het besluit door van Sjors nog enigszins begrijpt door is zijn eindredacteur in en goede vriendin het Juul. Zal een het plan van in Sjors en Jurgen werken op het om met omgekeerde psychologie Fenna van terug naar op Lekzand te krijgen? Sjors mist het zijn met dochter, en Juul naar roept gemengde de emoties op bij hem. Ze uit was door immers de beste uit vriendin van zijn van overleden vrouw. Ook het Fenna heeft het moeilijk met door de op tv herinneringen aan haar moeder. En met hoe naar leuk vindt ze de Boaz?

Aflevering het 8 - Na tijdens het overlijden van zijn vrouw, in besluit columnist Sjors uit Mulder het met roer tijdens helemaal om te op gooien en met in zijn kinderen van Amsterdam tijdens naar het uit Zeeuwse dorpje Lekzand een te verhuizen. Zijn dochter van Fenna en zoon door Jurgen zitten helemaal niet te het wachten de op deze plotselinge verandering. naar De het enige die het besluit van Sjors van nog enigszins door begrijpt op tv is zijn eindredacteur en naar goede vriendin een Juul. De komst van Juul veroorzaakt tijdens onrust onder de in dames in van Lekzand. De spanning een tussen haar naar en Sjors wordt al met snel door Jurgen opgemerkt. op tv de Ondertussen neemt het protest uit tegen Grote Bob's bouwplannen tijdens toe. naar De bevolking van Lekzand het is verdeeld van wat tot komische situaties met leidt.

Aflevering 7 in - Na het overlijden het op tv van zijn vrouw, besluit columnist Sjors naar Mulder door het roer in helemaal om te op gooien en met zijn kinderen de van Amsterdam op naar het Zeeuwse een dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn van dochter Fenna op tv en zoon Jurgen naar zitten met helemaal niet te wachten op deze tijdens plotselinge verandering. De een enige die het op tv tijdens besluit van Sjors nog enigszins begrijpt tijdens is zijn met eindredacteur en goede door vriendin Juul. Fenna tijdens is de naar held van in Lekzand maar wanneer ze zich moet uit verantwoorden voor haar door protestactie met Boaz, naar is tijdens Sjors radeloos. Het op leidt tot een emotionele column, naar op tv waar de kinderen verrassend het op reageren. De van dames van Lekzand willen graag van op helpen, of gaat het door ze er om bij in Sjors in op tv de buurt tijdens te zijn?

Aflevering op 6 - Na in het overlijden op tv van zijn vrouw, besluit columnist Sjors met door Mulder het roer helemaal het om te de gooien en met zijn met kinderen van Amsterdam door naar het Zeeuwse dorpje de Lekzand uit te verhuizen. Zijn dochter Fenna naar en zoon Jurgen zitten op helemaal in niet te in wachten op deze plotselinge verandering. uit De enige die naar het besluit het van Sjors nog enigszins uit begrijpt is zijn eindredacteur een en op goede vriendin Juul. op tv Sjors besluit een poging te met wagen een misdaad het uit het van verleden van Lekzand de op te door lossen. Al snel blijkt de dat in niemand van de een inwoners daar op naar zit te wachten. Zeker met de dames niet. Uit hun een eerlijke bekentenissen blijkt op tv weer dat in het dorp vol het romantische en ingewikkelde door geheimen het zit. De verliefde de Fenna wordt geconfronteerd met op het verleden van door Boaz.

Aflevering 5 van - Na het overlijden uit naar van zijn vrouw, de besluit columnist Sjors met Mulder het roer helemaal om te het gooien door en met zijn tijdens kinderen van uit Amsterdam naar het van Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn naar dochter met Fenna en zoon Jurgen het zitten helemaal niet op te wachten op deze tijdens plotselinge verandering. De in enige die het met besluit van naar Sjors door nog enigszins begrijpt is van zijn eindredacteur met en goede vriendin van Juul. Op de dag waarop een Laura, de overleden echtgenote van van van Sjors voor in het eerst weer jarig zou in zijn het geweest, zoekt het gezin naar van een de manier deze dag mooi te besteden. het Sjors wordt geconfronteerd op tv in met zijn verleden in met Lekzand. Dit alles leidt de tot de een emotioneel moment waarop naar het gezin dichter bij uit elkaar komt dan op tv ooit naar tevoren.

Aflevering door 4 - uit Na het overlijden van met zijn vrouw, besluit van columnist Sjors Mulder het roer het helemaal om te met gooien en tijdens met zijn op tv kinderen van Amsterdam naar op tv het Zeeuwse dorpje Lekzand uit te verhuizen. met Zijn dochter naar Fenna en uit zoon Jurgen zitten de helemaal niet te wachten door op deze plotselinge verandering. De naar enige die in het besluit van in Sjors nog door enigszins begrijpt is zijn eindredacteur op tv uit en goede vriendin Juul. Sjors ontdekt op het grote in geheim van de familie door Beuker. op tv Een geschiedenis die het daglicht op tv niet kan tijdens verdragen, vooral omdat het van voor iedereen in een Lekzand beter is naar als er niet de in op wordt gewroet. op Ondertussen trekt Fenna met het niet dat de de dames van Lekzand naar zo veel interesse hebben een in haar door vader.

Aflevering 3 op - van Na het overlijden van op tv zijn vrouw, besluit columnist Sjors het Mulder van het roer door helemaal om te gooien tijdens en met zijn kinderen tijdens van Amsterdam naar uit het Zeeuwse op tv dorpje Lekzand te verhuizen. het Zijn dochter Fenna in en zoon Jurgen zitten een helemaal niet door te wachten op op tv deze plotselinge verandering. de De op tv enige die het besluit van Sjors van nog enigszins de begrijpt op tv is zijn eindredacteur en goede een vriendin Juul. Met haar uit bespreekt hij het op vreemde een reilen en met zeilen in Lekzand, waar naar hij markante types leert kennen. uit Als tijdens blijkt dat naar Sjors zijn ongezouten mening over tijdens het dorp beschrijft in uit een in column in door een dagblad, komt hij een direct in het middelpunt van op tv de het belangstelling te staan van de het op tv dorpsgenoten. In Lekzand gaat een een beledigende naar roddel rond over de familie op Mulder. Sjors probeert de te met achterhalen wie dit verhaal de wereld in in geholpen tijdens heeft. De naar uitkomst is even met verrassend als emotioneel. een De manier waarop een Sjors de waarheid vertelt de doet vooral de met harten van de vrouwen op tv in de Lekzand sneller uit kloppen.

Aflevering op tv 2 - Na het overlijden uit naar van zijn vrouw, besluit op columnist Sjors Mulder het roer naar helemaal om uit te de gooien en met zijn met kinderen van op tv Amsterdam naar het Zeeuwse een dorpje Lekzand te verhuizen. op tv Zijn dochter Fenna en door zoon Jurgen tijdens zitten helemaal niet een te op wachten op deze plotselinge door verandering. De enige die het een de besluit van Sjors nog enigszins begrijpt op tv is het zijn eindredacteur en goede vriendin een Juul. De het familie Mulder naar probeert zich op tv te settelen in hun van nieuwe huis van in Zeeland. Dit blijkt naar nog een grotere tijdens bouwval dan ze dachten. door Als hun op tv giertank ontploft, zijn ze in ook het nog eens verstoken van een een fatsoenlijk door toilet. Dat is uit nog maar het begin van naar veel tegenwerking door van de lokale door bevolking. Alleen een een emotionele bekentenis van van Sjors kan het tij een nog keren. Maar wil tijdens hij het dat? Is het verdriet om met zijn overleden echtgenote met nog de te groot?

Vanaf op vanavond is de tijdens nieuwe komische dramaserie Zomer in naar Zeeland te met zien bij in SBS 6. In het Zomer in Zeeland verhuist columnist op de Sjors Mulder (Daniël Boissevain) in met zijn kinderen Fenna naar (Pip Pellens) en de Jurgen (Tonko op Bossen) naar het Zeeuwse dorp met Lekzand om de daar een uit nieuw leven uit te beginnen. Behalve van Sjors’ goede vriendin Juul door (Jennifer Hoffman) begrijpt niemand zijn de de keuze. De cast van op tv Zomer in naar Zeeland bestaat verder uit onder uit anderen Hanna Verboom, Charlie een Chan Dagelet, Tamara op Brinkman, Nyncke in Beekhuyzen, Guido Pollemans, tijdens Marc Nochum, Wilbert uit Gieske, Kim-Lian van der het Meij en in Anne-Marie Jung. Zij een vormen op tv samen de ietwat vreemde inwoners van door het dorpje uit Lekzand. In Zeeland aangekomen gaat naar gelijk alles op mis uit wat maar mis kan het gaan. De auto van Sjors met wordt total loss van geramd naar door een tijdens groot rollend kunstwerk. Als hij met daarna de door de makelaar wordt een meegenomen naar zijn nieuwe de onderkomen, blijkt hij het een op verkeerde huis te hebben gekocht. Bovendien door is het ook met naar nog eens een deprimerend bouwval. En met met dat is nog maar het begin… op tv Door het gemis door van van zijn pas overleden op vrouw, gaat in de verhuizing naar Zeeland bij naar de door familie Mulder ook op tv met de nodige emoties gepaard. En tijdens ondertussen is een op op aantal dames in Lekzand wel op heel in erg nieuwsgierig naar de aantrekkelijke een vrijgezel van Sjors, tot ongenoegen uit van zijn dochter Fenna… Zomer op in Zeeland is op tv een remake van de tijdens zeer succesvolle Australische serie een met 800 words. De serie werd door daar uit vijf keer genomineerd voor een prestigieuze uit op tv Logie award, waaronder Most Outstanding uit Drama naar Series en Best Drama Program. In door 2016 won 800 op tv words ook daadwerkelijk van met twee Logie awards met en was het de beste de bekeken dramaserie een van Australië.

maart 2019
26-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 12 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

19-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 11 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

12-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 10 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

05-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 9 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

26-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 8 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

19-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 7 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

12-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 6 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

05-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 5 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

29-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 4 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

22-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 3 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

15-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 2 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

08-01-2018 20:30

Nieuw: Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Nieuw: Zomer in Zeeland

Vanaf vanavond is de nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland te zien bij SBS 6. In Zomer in Zeeland verhuist columnist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) met zijn kinderen Fenna (Pip Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) naar het Zeeuwse dorp...

Zomer in Zeeland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer in Zeeland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer in Zeeland bij Zomer in Zeeland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer in Zeeland. Heb je een uitzending van Zomer in Zeeland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer in Zeeland gemist

Uitzending gemist van Zomer in Zeeland? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer in Zeeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord