Programma gemist?

Aflevering op 12 - Na het met overlijden van zijn in vrouw, besluit columnist het Sjors Mulder het roer naar het helemaal om te een gooien en met op tv zijn kinderen van uit Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand het in te verhuizen. Zijn in dochter Fenna en met zoon Jurgen zitten helemaal niet te het wachten op deze op het plotselinge verandering. De uit enige die het besluit van Sjors uit de nog enigszins begrijpt is de zijn eindredacteur en goede door vriendin de Juul. Sjors blijkt tijdens een nieuwe buurvrouw het te hebben die een uit onvergetelijke indruk maakt op het Tim. Ze woont met in uit het huis dat hij eigenlijk op tv had willen door kopen. Sjors kan de het huis door kopen, maar wil hij op tv dat nog wel? De dames in van Lekzand het staan uit hem maar al een te graag bij met de advies. Zal door dit leiden tot naar de eerste date van van Sjors?

Aflevering 11 de - Na het door overlijden van zijn op vrouw, besluit columnist Sjors door Mulder het op roer helemaal naar om te tijdens gooien en met zijn kinderen op tv van Amsterdam naar het uit uit Zeeuwse dorpje Lekzand te naar verhuizen. Zijn op tv dochter Fenna en zoon met Jurgen zitten helemaal niet te het in wachten op deze plotselinge verandering. De een enige uit die het besluit op van Sjors nog enigszins begrijpt op is zijn op eindredacteur en goede op tv vriendin Juul. Na van een gruwelijke in vondst stellen tijdens de inwoners van Lekzand zich een eensgezind op. Sjors besluit uit agent Kamiel door een handje te helpen door een met het speurwerk. Hij uit vermoedt niet dat hij uit een verborgen uit verleden oprakelt waar niemand op uit zit te het wachten. uit De dames van Lekzand komen in op op tv een ander daglicht te een staan.

Aflevering van 10 - Na op het overlijden de van zijn vrouw, besluit columnist op Sjors Mulder tijdens het roer helemaal om te van gooien en met een zijn kinderen van het Amsterdam naar het met Zeeuwse op dorpje Lekzand tijdens te verhuizen. Zijn dochter een Fenna en zoon Jurgen van zitten naar helemaal niet te wachten op de deze plotselinge met verandering. De enige die de het besluit van het Sjors nog uit enigszins begrijpt is zijn eindredacteur met en goede vriendin op Juul. op tv Sjors maakt oude wonden open van met zonder het te beseffen. van Titia en Tim met zijn oude geliefden die nog uit veel moeten uitpraten. uit Lukt op tv het Jurgen om Lilian het naar huis uit te tijdens werken? En wil naar Jurgen op dat eigenlijk wel? door Na het door vertrek van Juul komt de uit romantiek al tijdens snel terug in in Lekzand.

Aflevering 9 - naar naar Na het overlijden van met zijn vrouw, besluit het columnist Sjors Mulder het op roer helemaal een om te gooien en het met zijn kinderen tijdens van met Amsterdam naar het Zeeuwse op tv dorpje Lekzand de te verhuizen. Zijn dochter op tv Fenna en zoon Jurgen de zitten helemaal niet de te de wachten op deze plotselinge verandering. uit De enige tijdens die het besluit van in Sjors nog op tv enigszins begrijpt is zijn eindredacteur in en goede door vriendin van Juul. Zal het plan van Sjors door en op tv Jurgen werken om met tijdens omgekeerde met psychologie Fenna terug op tv naar Lekzand te krijgen? tijdens Sjors mist met zijn dochter, en naar Juul roept gemengde op emoties op bij uit hem. Ze was de immers de beste vriendin van zijn van overleden vrouw. Ook een Fenna heeft het een door moeilijk met de een herinneringen aan haar tijdens moeder. En hoe leuk een vindt ze uit Boaz?

Aflevering in 8 - Na het op overlijden van zijn het vrouw, besluit columnist Sjors met Mulder het het roer helemaal om tijdens te gooien en met op zijn kinderen van naar een Amsterdam naar het Zeeuwse op tv dorpje Lekzand in te verhuizen. Zijn dochter Fenna en in in zoon Jurgen zitten helemaal niet te uit wachten op tv op deze plotselinge verandering. van De enige die het het besluit van uit Sjors tijdens nog enigszins begrijpt is zijn de eindredacteur en goede een vriendin Juul. De komst de een van Juul veroorzaakt onrust op tv onder de dames van Lekzand. op tv De spanning in tussen haar en een Sjors wordt al naar snel door het Jurgen opgemerkt. Ondertussen op neemt het protest tijdens tegen Grote Bob's op bouwplannen toe. De bevolking het van Lekzand is tijdens verdeeld wat tot komische met op situaties leidt.

Aflevering 7 de - Na het het overlijden met van zijn vrouw, besluit columnist naar Sjors op tv Mulder het roer helemaal om op te gooien door en met zijn kinderen van door Amsterdam naar met het Zeeuwse dorpje Lekzand van te verhuizen. op Zijn van dochter Fenna en zoon uit Jurgen zitten helemaal niet uit te wachten op het deze plotselinge de verandering. De enige in die het uit besluit van Sjors nog enigszins de begrijpt is uit zijn eindredacteur en tijdens goede vriendin een Juul. Fenna is de in held van Lekzand het maar wanneer ze uit zich moet verantwoorden met voor haar protestactie met Boaz, uit is tijdens Sjors radeloos. Het leidt tot op tv een emotionele column, op tv waar de de kinderen de verrassend op reageren. De dames van op tv de Lekzand willen graag van helpen, of gaat het ze op er om bij Sjors een in met de buurt te een zijn?

Aflevering in 6 - Na op tv het overlijden van van zijn vrouw, besluit in columnist Sjors Mulder in het roer helemaal om uit te gooien op tv en met het zijn kinderen van Amsterdam tijdens naar het Zeeuwse op dorpje Lekzand op tv te verhuizen. Zijn dochter naar Fenna en zoon op tv Jurgen zitten helemaal niet te tijdens wachten op deze op tv plotselinge het verandering. De in enige die het in besluit van Sjors nog enigszins de begrijpt is zijn de eindredacteur en goede vriendin tijdens Juul. Sjors van besluit een poging te een wagen de een misdaad in uit het verleden van Lekzand in op te lossen. naar Al snel naar blijkt dat niemand van de uit uit inwoners daar op op tv zit te wachten. uit Zeker de dames niet. tijdens Uit hun eerlijke bekentenissen blijkt in uit weer dat het dorp vol met romantische en ingewikkelde met geheimen zit. De de verliefde Fenna wordt geconfronteerd van met de het verleden van met Boaz.

Aflevering 5 naar - naar Na het overlijden van zijn vrouw, naar besluit de columnist Sjors Mulder het naar roer helemaal om het te gooien door en met zijn kinderen op tv van Amsterdam door naar het Zeeuwse dorpje in Lekzand te het verhuizen. Zijn dochter Fenna en een zoon Jurgen zitten met helemaal niet in te op wachten op deze plotselinge verandering. De het enige die door het het besluit van Sjors nog enigszins begrijpt in is zijn tijdens eindredacteur en goede tijdens vriendin met Juul. Op de met dag waarop Laura, de overleden echtgenote een van Sjors de voor het in eerst weer jarig in zou zijn naar geweest, zoekt het gezin het naar een manier deze een dag mooi op tv te besteden. Sjors wordt geconfronteerd door met zijn verleden op tv op in Lekzand. Dit alles leidt het tot op een emotioneel moment waarop het van gezin dichter bij elkaar tijdens komt naar dan ooit het tevoren.

Aflevering 4 de - Na het tijdens overlijden van tijdens zijn vrouw, op tv besluit columnist Sjors Mulder van het roer helemaal tijdens om te gooien van en met een zijn kinderen van Amsterdam naar het een Zeeuwse dorpje een Lekzand de te verhuizen. Zijn dochter Fenna op en zoon op Jurgen zitten helemaal niet met te in wachten op deze plotselinge verandering. uit De enige die het met besluit de van Sjors nog enigszins begrijpt met is van zijn eindredacteur en van goede vriendin Juul. Sjors in ontdekt het grote naar geheim van de familie van Beuker. Een van geschiedenis die het op tv daglicht niet kan een verdragen, vooral uit omdat het voor iedereen door in Lekzand een beter is als er op tv niet in wordt tijdens gewroet. op tv Ondertussen trekt Fenna het het niet dat de op tv dames van Lekzand zo veel het interesse op hebben in haar op tv vader.

Aflevering met 3 - in Na het overlijden van door zijn vrouw, besluit columnist op Sjors Mulder het roer van helemaal om te met gooien en met op tv door zijn kinderen van het Amsterdam naar het Zeeuwse op tv dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn in de dochter Fenna en zoon Jurgen zitten op helemaal naar niet te wachten uit op deze plotselinge verandering. De de van enige die het besluit de van Sjors nog op tv enigszins begrijpt is zijn eindredacteur van en de goede vriendin Juul. Met haar naar bespreekt hij het naar vreemde reilen op tv en zeilen door in Lekzand, waar hij markante op tv met types leert kennen. Als blijkt dat de Sjors zijn het ongezouten mening op tv over het dorp naar beschrijft in een column tijdens in een dagblad, komt op tv hij een direct in het middelpunt de van de belangstelling de te staan van uit de dorpsgenoten. In Lekzand met gaat een beledigende naar roddel op tv rond over van de familie Mulder. Sjors uit probeert te achterhalen wie dit uit tijdens verhaal de wereld in met geholpen heeft. De uitkomst is door door even verrassend als emotioneel. De manier uit op waarop Sjors de waarheid vertelt doet van vooral de naar harten van de een vrouwen in door Lekzand sneller de kloppen.

Aflevering het 2 - Na het overlijden door van zijn een vrouw, besluit columnist in Sjors Mulder van het roer helemaal door om te gooien een en met zijn kinderen van in Amsterdam naar het een Zeeuwse dorpje in Lekzand een te verhuizen. Zijn dochter Fenna door en zoon Jurgen van zitten helemaal niet te tijdens een wachten op deze met plotselinge verandering. De enige die het het besluit van Sjors door nog enigszins begrijpt op tv is zijn eindredacteur door en goede vriendin het de Juul. De familie Mulder probeert door zich te settelen naar in hun naar nieuwe huis in de Zeeland. Dit blijkt naar nog een grotere bouwval op tv dan door ze dachten. Als uit hun giertank ontploft, zijn de ze ook nog eens een verstoken van een fatsoenlijk op toilet. Dat is op naar nog maar het begin van naar veel tegenwerking van van de lokale bevolking. Alleen op tv een emotionele bekentenis naar met van Sjors kan het tij nog uit keren. uit Maar wil hij dat? Is het het verdriet om door zijn het overleden echtgenote nog te in groot?

Vanaf vanavond is uit de de nieuwe komische dramaserie uit Zomer in op Zeeland te zien bij SBS met 6. In naar Zomer in Zeeland met verhuist columnist Sjors Mulder (Daniël van Boissevain) op met zijn kinderen in Fenna (Pip uit Pellens) en Jurgen tijdens (Tonko Bossen) naar het Zeeuwse dorp met Lekzand om het daar op tv een nieuw leven te op beginnen. Behalve Sjors’ goede het vriendin door Juul (Jennifer Hoffman) begrijpt niemand van zijn op keuze. De cast van het Zomer in Zeeland bestaat naar verder uit onder op tv anderen Hanna Verboom, op Charlie Chan Dagelet, Tamara het uit Brinkman, Nyncke Beekhuyzen, naar Guido Pollemans, Marc een Nochum, Wilbert Gieske, Kim-Lian van door der Meij en in Anne-Marie uit Jung. Zij vormen het samen de ietwat vreemde inwoners in van het dorpje Lekzand. In op met Zeeland aangekomen gaat gelijk alles mis met naar wat maar mis kan gaan. de De auto van Sjors naar wordt total loss naar geramd door uit een groot rollend van kunstwerk. van Als hij daarna door een de makelaar wordt meegenomen naar een zijn nieuwe door onderkomen, blijkt hij het met naar verkeerde huis te hebben naar gekocht. Bovendien met is het ook nog het eens een uit deprimerend bouwval. En dat uit is nog uit maar het begin… Door uit het gemis uit van zijn pas door overleden vrouw, gaat de op tv verhuizing naar Zeeland een bij de familie in Mulder ook tijdens met de nodige emoties van gepaard. En ondertussen is een tijdens aantal tijdens dames in Lekzand wel een heel erg nieuwsgierig uit naar op tv de aantrekkelijke vrijgezel Sjors, tot ongenoegen tijdens de van zijn dochter Fenna… Zomer in door Zeeland is door een remake van het de zeer succesvolle Australische serie met 800 words. De door serie uit werd daar vijf keer naar genomineerd voor een op tv prestigieuze Logie award, een waaronder Most Outstanding Drama op Series en uit Best van Drama Program. In 2016 won 800 uit words ook met daadwerkelijk twee Logie een awards en op tv was het de het beste bekeken dramaserie van tijdens Australië.

juli 2019
26-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 12 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

19-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 11 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

12-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 10 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

05-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 9 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

26-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 8 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

19-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 7 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

12-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 6 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

05-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 5 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

29-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 4 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

22-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 3 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

15-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 2 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

08-01-2018 20:30

Nieuw: Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Nieuw: Zomer in Zeeland

Vanaf vanavond is de nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland te zien bij SBS 6. In Zomer in Zeeland verhuist columnist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) met zijn kinderen Fenna (Pip Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) naar het Zeeuwse dorp...

Zomer in Zeeland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer in Zeeland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer in Zeeland bij Zomer in Zeeland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer in Zeeland. Heb je een uitzending van Zomer in Zeeland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer in Zeeland gemist

Uitzending gemist van Zomer in Zeeland? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer in Zeeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord