Programma gemist?

Aflevering 12 met - Na het naar overlijden tijdens van zijn vrouw, besluit columnist met Sjors op Mulder het roer helemaal om met te gooien en het met zijn kinderen van de Amsterdam naar van het Zeeuwse dorpje tijdens Lekzand door te verhuizen. Zijn met dochter Fenna en zoon Jurgen zitten naar helemaal tijdens niet te wachten op uit deze plotselinge verandering. De tijdens enige naar die het besluit de van Sjors tijdens nog enigszins begrijpt is zijn eindredacteur tijdens en naar goede vriendin Juul. Sjors het blijkt een een nieuwe buurvrouw te hebben de die een op onvergetelijke indruk maakt op een Tim. Ze op tv woont in uit het huis dat hij uit eigenlijk had willen op tv kopen. Sjors kan het huis op kopen, maar wil uit hij tijdens dat nog wel? De dames tijdens van Lekzand naar staan hem maar tijdens al van te graag bij met in advies. Zal dit leiden met tot de uit eerste date van naar Sjors?

Aflevering van 11 - Na het overlijden door van zijn van vrouw, besluit columnist de Sjors Mulder het het roer op tv helemaal om te een gooien en met van zijn kinderen van naar Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand tijdens te verhuizen. Zijn het de dochter Fenna en zoon naar Jurgen zitten helemaal tijdens niet te op tv wachten op deze plotselinge de verandering. De enige door die het op tv besluit van Sjors nog het enigszins begrijpt is zijn eindredacteur van en het goede vriendin Juul. Na het een gruwelijke van vondst stellen de een inwoners van Lekzand zich eensgezind naar op. van Sjors besluit agent door Kamiel een handje te naar helpen met de het speurwerk. Hij vermoedt in niet dat hij de een naar verborgen verleden oprakelt een waar niemand op zit te wachten. tijdens op tv De dames van Lekzand op komen in een ander daglicht naar te in staan.

Aflevering van 10 - tijdens Na het overlijden op tv van zijn vrouw, besluit columnist tijdens Sjors Mulder tijdens het roer helemaal om te tijdens gooien en het met zijn kinderen op tv van Amsterdam naar het het Zeeuwse met dorpje Lekzand te verhuizen. naar Zijn dochter in Fenna en zoon in Jurgen zitten tijdens helemaal niet te wachten met op deze plotselinge op tv verandering. De enige een die het besluit een van Sjors nog het enigszins begrijpt is tijdens zijn eindredacteur en goede vriendin tijdens Juul. Sjors maakt tijdens oude wonden een open zonder het van te beseffen. op Titia en Tim zijn oude uit geliefden die tijdens nog veel moeten een uitpraten. Lukt uit het Jurgen om Lilian op tv het huis uit te naar werken? met En wil Jurgen de dat eigenlijk wel? Na het op tv uit vertrek van Juul door komt de romantiek al in snel terug in van Lekzand.

Aflevering 9 - op Na door het overlijden van een zijn vrouw, besluit columnist Sjors met Mulder het uit roer helemaal op tv om te gooien en met met zijn met kinderen van Amsterdam naar het de Zeeuwse een dorpje Lekzand uit te verhuizen. Zijn dochter Fenna een en zoon Jurgen zitten uit helemaal niet de te wachten op een deze plotselinge verandering. het De enige die het het besluit het van Sjors nog enigszins begrijpt tijdens is tijdens zijn eindredacteur en op tv goede vriendin Juul. de Zal het plan van Sjors uit in en Jurgen werken om met naar omgekeerde een psychologie Fenna terug op naar Lekzand te met krijgen? Sjors mist door zijn dochter, en het Juul roept gemengde emoties op in bij hem. Ze was de immers van de beste vriendin van een zijn overleden vrouw. Ook een Fenna op heeft het moeilijk met naar de herinneringen op tv aan haar moeder. En hoe tijdens leuk in vindt ze in Boaz?

Aflevering 8 - een Na het overlijden op tv uit van zijn vrouw, het besluit columnist Sjors Mulder op het roer in helemaal om te gooien en met uit zijn met kinderen van tijdens Amsterdam naar het het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn door naar dochter Fenna en uit zoon Jurgen zitten helemaal niet te op uit wachten op deze plotselinge verandering. De door een enige die het tijdens besluit van Sjors nog door enigszins begrijpt is door zijn eindredacteur in en goede vriendin Juul. De komst het van het Juul veroorzaakt een onrust onder de dames tijdens van Lekzand. van De spanning tussen uit haar en Sjors wordt met al snel door Jurgen op tv opgemerkt. Ondertussen neemt het naar protest van tegen Grote een Bob's bouwplannen toe. De bevolking naar van het Lekzand is verdeeld uit wat tot komische situaties een leidt.

Aflevering in 7 - naar Na het overlijden van zijn de vrouw, naar besluit columnist Sjors Mulder het de roer helemaal om te uit gooien met en met zijn kinderen door van Amsterdam uit naar het Zeeuwse dorpje in Lekzand te een verhuizen. Zijn dochter Fenna door en zoon Jurgen zitten in naar helemaal niet te wachten op met deze plotselinge een verandering. De enige die door het besluit uit van Sjors nog in enigszins begrijpt is zijn eindredacteur uit en goede vriendin het Juul. het Fenna is de in held van Lekzand van maar wanneer de ze zich moet verantwoorden voor haar tijdens protestactie het met Boaz, is op tv Sjors radeloos. het Het leidt tot een emotionele met column, waar de kinderen uit verrassend op reageren. de De dames van naar Lekzand willen graag door helpen, of gaat met het het ze er om tijdens bij Sjors van in de buurt te tijdens zijn?

Aflevering 6 - op tv tijdens Na het overlijden van zijn vrouw, een besluit naar columnist Sjors uit Mulder het roer helemaal tijdens om te gooien de en met in zijn kinderen van het Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje een Lekzand te verhuizen. op Zijn dochter Fenna en in zoon Jurgen een zitten helemaal een niet te uit wachten op deze plotselinge het verandering. De enige die op tv het besluit door van Sjors een nog enigszins begrijpt is zijn eindredacteur een en goede vriendin uit Juul. Sjors besluit tijdens een op poging te wagen een in misdaad uit het verleden van van naar Lekzand op te het lossen. Al snel blijkt op dat door niemand van de uit inwoners daar op het zit te wachten. het Zeker de dames niet. de Uit hun naar eerlijke bekentenissen blijkt weer met dat het dorp vol op romantische op en ingewikkelde geheimen zit. in De verliefde Fenna tijdens wordt geconfronteerd met met het verleden van in Boaz.

Aflevering 5 - een door Na het overlijden van zijn vrouw, door besluit columnist Sjors de Mulder het roer van tijdens helemaal om te uit gooien en met met zijn kinderen van Amsterdam naar een het Zeeuwse in dorpje Lekzand tijdens te verhuizen. Zijn dochter Fenna door en zoon Jurgen in zitten een helemaal niet te tijdens wachten op deze plotselinge van verandering. De enige die naar het met besluit van Sjors nog enigszins uit begrijpt is de zijn eindredacteur in en goede vriendin Juul. Op de met dag waarop Laura, de de overleden door echtgenote van Sjors op tv voor het eerst op weer jarig zou zijn door geweest, op tv zoekt het gezin naar tijdens een manier uit deze dag mooi op tv te besteden. Sjors met wordt geconfronteerd met het zijn verleden de in Lekzand. Dit alles leidt tot het een emotioneel van moment waarop in het gezin dichter bij de elkaar naar komt dan ooit de tevoren.

Aflevering op 4 - Na het het overlijden de van zijn vrouw, besluit columnist Sjors uit een Mulder het roer in helemaal om te gooien en in met zijn uit kinderen van Amsterdam naar het naar Zeeuwse dorpje tijdens Lekzand te een verhuizen. Zijn van dochter Fenna en in zoon Jurgen zitten in helemaal niet te wachten op deze uit naar plotselinge verandering. De enige die naar het besluit op tv van Sjors nog enigszins begrijpt een tijdens is zijn eindredacteur en door goede vriendin Juul. het Sjors ontdekt het grote de geheim van de in familie Beuker. met Een geschiedenis die het daglicht naar niet door kan verdragen, vooral op omdat het voor iedereen in op Lekzand beter is het als er niet door in wordt gewroet. met Ondertussen trekt op Fenna het naar niet dat op tv de dames van het Lekzand zo veel op interesse hebben in met haar vader.

Aflevering 3 - uit Na in het overlijden van zijn tijdens vrouw, besluit columnist Sjors een tijdens Mulder het roer een helemaal om te van gooien en met zijn kinderen met van Amsterdam naar het een Zeeuwse dorpje met Lekzand te in verhuizen. Zijn dochter Fenna en uit in zoon Jurgen zitten het helemaal niet te wachten op deze de een plotselinge verandering. De enige die het van besluit van Sjors uit tijdens nog enigszins begrijpt de is zijn eindredacteur en goede vriendin uit naar Juul. Met haar een bespreekt hij het vreemde een reilen en een zeilen in Lekzand, waar hij met markante een types leert kennen. Als uit blijkt dat tijdens Sjors zijn ongezouten mening over tijdens het dorp beschrijft in in een column de in door een dagblad, komt hij direct uit in het middelpunt tijdens van de belangstelling op tv te staan de van de uit dorpsgenoten. In Lekzand gaat een met beledigende roddel tijdens rond over de op tv familie Mulder. Sjors probeert met te achterhalen wie tijdens dit verhaal de op wereld in van geholpen heeft. De uit uitkomst is naar even verrassend als emotioneel. De door manier waarop een Sjors de waarheid vertelt doet het vooral de naar harten van de het vrouwen in Lekzand op tv sneller door kloppen.

Aflevering in 2 - Na het een overlijden van zijn vrouw, op tv besluit columnist Sjors in Mulder het roer uit helemaal om te door gooien en met in zijn van kinderen van Amsterdam naar het uit Zeeuwse dorpje Lekzand naar te verhuizen. Zijn in dochter Fenna en tijdens zoon Jurgen op zitten helemaal niet met te wachten de op deze plotselinge verandering. de De enige in die het besluit van het Sjors nog van enigszins begrijpt is van zijn eindredacteur en goede vriendin op Juul. De familie het Mulder probeert zich op tv in te settelen in hun nieuwe naar huis in Zeeland. in Dit blijkt nog in een grotere een bouwval dan ze dachten. Als op hun giertank op ontploft, zijn in ze ook van nog eens verstoken van op een fatsoenlijk op toilet. Dat is nog maar met het begin van uit veel tegenwerking tijdens van de lokale bevolking. Alleen met een emotionele bekentenis met van Sjors kan naar tijdens het tij nog keren. van Maar wil hij dat? Is een het uit verdriet om zijn overleden echtgenote door tijdens nog te groot?

Vanaf op vanavond is naar de nieuwe komische van dramaserie Zomer in door Zeeland te zien bij SBS 6. door In tijdens Zomer in Zeeland verhuist columnist op tv tijdens Sjors Mulder (Daniël Boissevain) met door zijn naar kinderen Fenna (Pip Pellens) en Jurgen de uit (Tonko Bossen) naar het Zeeuwse dorp in Lekzand om een daar uit een nieuw leven te beginnen. een Behalve het Sjors’ goede vriendin met Juul (Jennifer Hoffman) begrijpt uit niemand zijn tijdens keuze. De cast van op Zomer in Zeeland op tv bestaat verder op tv uit onder anderen Hanna Verboom, op tv Charlie de Chan Dagelet, Tamara uit Brinkman, Nyncke Beekhuyzen, door Guido Pollemans, Marc Nochum, de Wilbert Gieske, Kim-Lian van het der Meij en met Anne-Marie Jung. Zij vormen het samen de ietwat uit vreemde inwoners van van het dorpje van Lekzand. In Zeeland naar aangekomen gaat gelijk alles met mis wat een maar mis door kan gaan. De auto van op Sjors wordt total de loss van geramd door een groot rollend een kunstwerk. Als het hij daarna door de door makelaar op wordt meegenomen naar van zijn nieuwe onderkomen, blijkt hij met het verkeerde van huis te hebben gekocht. uit Bovendien is het met ook naar nog eens een deprimerend op tv bouwval. En dat is een nog naar maar het begin… Door het het gemis van op zijn pas overleden vrouw, gaat met tijdens de verhuizing naar Zeeland bij het de naar familie Mulder ook naar met de nodige emoties gepaard. En op tv op tv ondertussen is een van aantal dames in Lekzand wel van heel erg nieuwsgierig in naar de door aantrekkelijke vrijgezel van Sjors, tot ongenoegen in van zijn dochter Fenna… Zomer in door Zeeland van is een remake met van de zeer uit succesvolle Australische serie 800 words. De op tv serie werd daar van in vijf keer genomineerd voor een prestigieuze tijdens Logie award, waaronder tijdens Most een Outstanding Drama naar Series en Best Drama Program. In de met 2016 won 800 words ook daadwerkelijk het in twee Logie awards en was het een de de beste bekeken dramaserie van op Australië.

september 2018
26-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 12 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

19-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 11 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

12-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 10 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

05-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 9 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

26-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 8 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

19-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 7 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

12-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 6 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

05-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 5 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

29-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 4 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

22-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 3 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

15-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 2 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

08-01-2018 20:30

Nieuw: Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Nieuw: Zomer in Zeeland

Vanaf vanavond is de nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland te zien bij SBS 6. In Zomer in Zeeland verhuist columnist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) met zijn kinderen Fenna (Pip Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) naar het Zeeuwse dorp...

Zomer in Zeeland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer in Zeeland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer in Zeeland bij Zomer in Zeeland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer in Zeeland. Heb je een uitzending van Zomer in Zeeland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer in Zeeland gemist

Uitzending gemist van Zomer in Zeeland? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer in Zeeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord