Programma gemist?

Aflevering 12 - van Na het overlijden uit op tv van zijn vrouw, besluit columnist tijdens Sjors Mulder het in roer de helemaal om te gooien en met de zijn kinderen met van uit Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje uit Lekzand uit te verhuizen. Zijn dochter Fenna een en zoon het Jurgen zitten helemaal niet te op tv wachten op tijdens deze plotselinge naar verandering. De van enige die het besluit van door Sjors nog enigszins tijdens begrijpt is zijn een eindredacteur en goede op tv vriendin Juul. Sjors blijkt uit een een nieuwe buurvrouw te van hebben die een tijdens onvergetelijke indruk maakt op Tim. op Ze op woont in het van huis dat naar hij eigenlijk had willen tijdens kopen. Sjors kan op het huis kopen, maar wil naar hij dat nog met wel? De door dames van uit Lekzand staan hem maar al de te graag bij tijdens met advies. Zal door tijdens dit leiden tot op de eerste date van uit Sjors?

Aflevering uit 11 - Na het door overlijden met van zijn vrouw, besluit naar columnist Sjors Mulder het roer op tv helemaal om de te een gooien en met het zijn kinderen van Amsterdam naar van het Zeeuwse van dorpje Lekzand te verhuizen. van Zijn dochter Fenna door en uit zoon Jurgen zitten in helemaal niet te wachten op met deze plotselinge verandering. met De enige die tijdens het uit besluit van Sjors nog enigszins de begrijpt is zijn in eindredacteur en goede vriendin het een Juul. Na een gruwelijke vondst stellen op tv de inwoners van door met Lekzand zich eensgezind op. Sjors op besluit een agent Kamiel een handje op tv te helpen met het speurwerk. van op tv Hij vermoedt niet dat het hij een verborgen tijdens verleden oprakelt waar niemand in op zit te wachten. op tv De van dames van Lekzand tijdens komen in tijdens een ander daglicht te op staan.

Aflevering met 10 - naar Na het overlijden van zijn door vrouw, met besluit columnist Sjors met Mulder het roer helemaal om te in gooien in en met zijn kinderen door van Amsterdam naar op het Zeeuwse dorpje Lekzand tijdens te op tv verhuizen. Zijn dochter Fenna en uit zoon Jurgen tijdens zitten helemaal op niet te wachten met op deze plotselinge verandering. een De enige het die het besluit van in Sjors nog een enigszins begrijpt is zijn eindredacteur uit en door goede vriendin Juul. Sjors maakt uit oude wonden open op zonder het tijdens te beseffen. Titia een en Tim uit zijn oude geliefden die nog tijdens veel op moeten uitpraten. tijdens Lukt het Jurgen om Lilian de het huis door uit te werken? En wil op tv Jurgen dat uit eigenlijk wel? Na een het vertrek van op Juul komt de tijdens romantiek al snel het terug in een Lekzand.

Aflevering tijdens 9 - Na het overlijden uit naar van zijn vrouw, besluit columnist Sjors naar Mulder het een roer met helemaal om te de gooien en met zijn kinderen uit van Amsterdam naar op tv het door Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn het in dochter Fenna en zoon Jurgen de zitten helemaal niet op te wachten op het deze plotselinge op verandering. De enige die het met besluit van Sjors naar de nog enigszins begrijpt is zijn eindredacteur het en de goede vriendin Juul. Zal het op plan van op Sjors het en Jurgen werken door om met omgekeerde psychologie Fenna terug door naar Lekzand het te krijgen? Sjors mist naar zijn dochter, met en uit Juul roept gemengde emoties op tv op bij hem. van Ze was op tv immers de beste vriendin het van zijn overleden op tv vrouw. Ook Fenna op heeft het moeilijk de met de uit herinneringen aan haar moeder. uit En hoe op tv leuk vindt ze het Boaz?

Aflevering 8 met - door Na het overlijden van zijn uit vrouw, besluit columnist een Sjors Mulder het roer een helemaal naar om te gooien door en met zijn kinderen van door Amsterdam door naar het het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. op tv Zijn door dochter Fenna en zoon Jurgen in zitten tijdens helemaal niet te wachten de op deze plotselinge op tv verandering. De enige die een het door besluit van Sjors nog enigszins begrijpt het op is zijn eindredacteur op tv en goede vriendin Juul. De komst tijdens van door Juul veroorzaakt onrust onder in de dames van tijdens Lekzand. De spanning uit tussen haar met en Sjors wordt al een snel door Jurgen op opgemerkt. Ondertussen met neemt het op tv protest tegen Grote Bob's bouwplannen naar toe. naar De bevolking van Lekzand uit is verdeeld wat tot komische van tijdens situaties leidt.

Aflevering de 7 - Na het tijdens overlijden in van zijn vrouw, besluit het columnist Sjors Mulder het met roer helemaal om te op tv gooien en op tv met zijn kinderen van met de Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand op te verhuizen. Zijn uit dochter Fenna de en zoon Jurgen op zitten helemaal van niet te wachten op de deze plotselinge verandering. door De enige door die het besluit van Sjors van nog door enigszins begrijpt is zijn eindredacteur van en op goede vriendin Juul. van Fenna is de tijdens held van Lekzand tijdens maar wanneer ze zich met moet verantwoorden voor haar van op protestactie met Boaz, is Sjors radeloos. het Het leidt in tot een de emotionele column, waar de kinderen naar een verrassend op reageren. De de dames van met Lekzand willen graag helpen, of door gaat het een ze er om bij op Sjors in de buurt tijdens uit te zijn?

Aflevering 6 - tijdens Na het overlijden door van tijdens zijn vrouw, besluit columnist Sjors in door Mulder het roer helemaal het om te gooien het en met zijn kinderen tijdens van het Amsterdam naar het Zeeuwse naar dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn in dochter Fenna met en zoon in Jurgen zitten helemaal naar niet te wachten van op deze uit plotselinge verandering. De enige die van het met besluit van Sjors nog enigszins op begrijpt is op tv zijn eindredacteur en goede vriendin naar Juul. Sjors besluit met een poging door te wagen een naar misdaad van uit het verleden van Lekzand op op te lossen. Al door een snel blijkt dat niemand van op tv de inwoners daar op het zit te wachten. met naar Zeker de dames niet. Uit hun op eerlijke bekentenissen blijkt op weer dat uit het tijdens dorp vol romantische en ingewikkelde op geheimen zit. het De verliefde Fenna wordt met geconfronteerd van met het verleden van op tv Boaz.

Aflevering 5 - het van Na het overlijden van zijn een vrouw, besluit columnist Sjors de Mulder door het roer helemaal om te door gooien en van met zijn kinderen van van Amsterdam naar tijdens het Zeeuwse dorpje Lekzand de te verhuizen. door Zijn dochter het Fenna en zoon Jurgen met zitten helemaal niet in te wachten op op deze plotselinge verandering. De met enige die het van besluit van Sjors een nog van enigszins begrijpt is in zijn eindredacteur en met goede vriendin Juul. het Op de dag waarop naar Laura, de overleden de echtgenote van het Sjors voor het uit eerst weer de jarig zou zijn geweest, van zoekt het gezin naar een een met manier deze dag mooi te in besteden. Sjors een wordt geconfronteerd de met zijn verleden in Lekzand. Dit een alles leidt tot het een emotioneel moment uit waarop het gezin uit dichter bij door elkaar tijdens komt dan ooit van tevoren.

Aflevering 4 - naar Na het overlijden uit van van zijn vrouw, besluit columnist Sjors door Mulder het roer van helemaal in om te gooien en met met zijn kinderen van uit Amsterdam naar met het Zeeuwse dorpje Lekzand door op te verhuizen. Zijn dochter Fenna het en zoon tijdens Jurgen zitten helemaal met niet te wachten op van deze plotselinge verandering. een De enige die op tv het besluit van Sjors uit nog op enigszins begrijpt is zijn eindredacteur tijdens door en goede vriendin Juul. Sjors op ontdekt uit het grote geheim van het de familie Beuker. Een tijdens geschiedenis die het met daglicht niet kan verdragen, het vooral omdat het van voor iedereen de in de Lekzand beter is als tijdens er niet in door wordt gewroet. Ondertussen een trekt Fenna het niet dat op de dames door van Lekzand zo veel met uit interesse hebben in uit haar vader.

Aflevering een 3 - Na het naar overlijden van zijn vrouw, tijdens besluit columnist Sjors het Mulder een het roer helemaal om het te gooien tijdens en met door zijn kinderen van uit Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand op te verhuizen. in Zijn een dochter Fenna en door zoon Jurgen zitten helemaal door niet te wachten op deze het plotselinge verandering. De tijdens enige die op tv het de besluit van Sjors nog door enigszins begrijpt is zijn de eindredacteur en goede vriendin een Juul. Met een haar bespreekt de hij het vreemde reilen en door een zeilen in Lekzand, waar hij in markante types naar leert kennen. Als blijkt in dat uit Sjors zijn ongezouten mening over het op dorp op beschrijft in een naar column in een dagblad, naar komt op tv hij direct in het middelpunt van in de belangstelling naar te op tv staan van de dorpsgenoten. In Lekzand de gaat een tijdens beledigende roddel door rond over de familie van Mulder. de Sjors probeert te achterhalen wie op dit in verhaal de wereld in geholpen met heeft. De naar uitkomst is even verrassend uit als emotioneel. uit De manier waarop de Sjors de waarheid naar vertelt doet vooral met de harten van de op tv vrouwen van in Lekzand sneller de kloppen.

Aflevering 2 - door Na het het overlijden van zijn tijdens vrouw, besluit columnist Sjors op Mulder uit het roer helemaal uit om te uit gooien en met zijn naar kinderen van de Amsterdam naar het de Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn op tv dochter Fenna en een in zoon Jurgen zitten tijdens helemaal niet te wachten op de deze van plotselinge verandering. De enige op die het besluit van een Sjors nog het enigszins begrijpt is zijn eindredacteur op en door goede vriendin op Juul. De familie op Mulder probeert zich op te settelen in hun naar nieuwe huis in Zeeland. een Dit blijkt nog een een door grotere bouwval dan ze dachten. een Als uit hun giertank ontploft, zijn ze door ook nog eens op tv verstoken van in een fatsoenlijk toilet. van Dat is nog maar het het begin van veel uit tegenwerking in van de lokale bevolking. het Alleen een emotionele bekentenis van van Sjors kan op tv het tijdens tij nog keren. Maar wil het hij in dat? Is het de verdriet om zijn overleden op echtgenote nog het te groot?

Vanaf door vanavond is de tijdens nieuwe komische dramaserie Zomer in de Zeeland tijdens te zien bij SBS 6. op tv In Zomer met in Zeeland het verhuist columnist Sjors Mulder tijdens (Daniël Boissevain) met naar zijn kinderen Fenna (Pip op tv Pellens) en tijdens Jurgen (Tonko op tv Bossen) naar op tv het Zeeuwse dorp Lekzand om op daar een nieuw leven tijdens te beginnen. van Behalve Sjors’ in goede vriendin Juul (Jennifer Hoffman) tijdens begrijpt op tv niemand zijn naar keuze. De cast van met Zomer in Zeeland bestaat met verder uit onder van anderen Hanna Verboom, Charlie uit Chan Dagelet, Tamara tijdens Brinkman, Nyncke Beekhuyzen, naar Guido Pollemans, Marc een Nochum, naar Wilbert Gieske, Kim-Lian de van der Meij en uit Anne-Marie Jung. Zij met vormen samen de ietwat met vreemde inwoners naar van het met dorpje Lekzand. In Zeeland met aangekomen gaat naar gelijk alles mis wat uit maar mis kan gaan. De in auto van Sjors uit wordt total loss uit geramd het door een met groot rollend kunstwerk. Als uit hij daarna door op tv de makelaar wordt meegenomen naar tijdens zijn tijdens nieuwe onderkomen, blijkt hij met het verkeerde huis te naar hebben door gekocht. Bovendien in is het ook nog eens in een deprimerend bouwval. op tv En dat is met nog maar het met begin… in Door het gemis van zijn de pas overleden de vrouw, gaat op tv de verhuizing naar een Zeeland bij de familie Mulder ook op met op tv de nodige emoties de gepaard. En ondertussen is uit een aantal naar dames in Lekzand uit wel heel de erg nieuwsgierig naar de aantrekkelijke vrijgezel het Sjors, tot op ongenoegen van met zijn dochter Fenna… Zomer in Zeeland op tv een is een remake van naar de zeer succesvolle Australische serie van de 800 words. De serie werd op daar uit vijf keer genomineerd voor uit een prestigieuze Logie award, waaronder met Most Outstanding Drama op Series en Best in Drama Program. In de 2016 won 800 in op tv words ook daadwerkelijk twee het Logie awards en was het op van de beste bekeken dramaserie in van Australië.

december 2018
26-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 12 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

19-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 11 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

12-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 10 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

05-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 9 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

26-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 8 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

19-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 7 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

12-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 6 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

05-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 5 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

29-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 4 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

22-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 3 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

15-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 2 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

08-01-2018 20:30

Nieuw: Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Nieuw: Zomer in Zeeland

Vanaf vanavond is de nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland te zien bij SBS 6. In Zomer in Zeeland verhuist columnist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) met zijn kinderen Fenna (Pip Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) naar het Zeeuwse dorp...

Zomer in Zeeland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer in Zeeland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer in Zeeland bij Zomer in Zeeland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer in Zeeland. Heb je een uitzending van Zomer in Zeeland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer in Zeeland gemist

Uitzending gemist van Zomer in Zeeland? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer in Zeeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord