Programma gemist?

Aflevering 11 met - Na het overlijden de van zijn naar vrouw, besluit columnist Sjors naar het Mulder het roer helemaal tijdens om te gooien en in met zijn kinderen uit van Amsterdam in naar het in Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn van dochter een Fenna en zoon Jurgen naar zitten helemaal niet naar te wachten van op deze plotselinge in verandering. De enige op die het het besluit van Sjors nog enigszins met begrijpt is zijn eindredacteur naar en het goede vriendin Juul. Na op tv een door gruwelijke vondst stellen de inwoners door van Lekzand zich het eensgezind op. Sjors in besluit agent Kamiel op tv een op tv handje te helpen met van het speurwerk. Hij vermoedt niet met van dat hij een verborgen van verleden oprakelt de waar niemand op met zit te wachten. De dames op tv van Lekzand komen met in een in ander daglicht te de staan.

Aflevering 10 met - Na het overlijden door van zijn vrouw, in met besluit columnist Sjors Mulder het roer naar helemaal op om te gooien door en met zijn met kinderen van Amsterdam naar in het Zeeuwse dorpje Lekzand tijdens te het verhuizen. Zijn dochter tijdens Fenna en zoon met Jurgen zitten op helemaal niet te uit wachten op deze plotselinge verandering. met De enige uit die het besluit in van Sjors nog enigszins begrijpt door naar is zijn eindredacteur tijdens en goede vriendin Juul. Sjors door maakt oude wonden open van zonder het naar te beseffen. Titia en naar Tim zijn oude op tv geliefden die nog op tv veel moeten het uitpraten. Lukt de het Jurgen om Lilian het het uit huis uit te werken? En de wil Jurgen een dat eigenlijk wel? Na het met uit vertrek van Juul komt de de romantiek al snel terug de uit in Lekzand.

Aflevering 9 op - Na uit het overlijden van zijn vrouw, door besluit columnist uit Sjors Mulder het door roer het helemaal om te gooien een en met zijn kinderen van tijdens Amsterdam naar het uit naar Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn op op dochter Fenna en zoon op tv Jurgen zitten met helemaal niet te wachten op deze met plotselinge verandering. De op met enige die het besluit van naar Sjors nog enigszins naar begrijpt is zijn in eindredacteur tijdens en goede vriendin Juul. Zal het tijdens plan van Sjors op tv en door Jurgen werken een om met omgekeerde psychologie Fenna tijdens terug naar Lekzand te uit krijgen? Sjors mist een zijn dochter, van en Juul op tv roept gemengde emoties op tv op bij hem. Ze de was immers de beste de vriendin van zijn van overleden een vrouw. Ook Fenna heeft een het moeilijk met de uit herinneringen aan met haar moeder. met En hoe leuk vindt ze het het Boaz?

Aflevering 8 - in Na het van overlijden van zijn vrouw, door naar besluit columnist Sjors Mulder het met roer van helemaal om te gooien en met in op zijn kinderen van Amsterdam naar het uit op tv Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn op door dochter Fenna en tijdens zoon Jurgen zitten helemaal uit niet te wachten op door deze plotselinge verandering. De de met enige die het besluit van Sjors met nog enigszins tijdens begrijpt is met zijn eindredacteur op tv en goede vriendin Juul. van De komst van Juul veroorzaakt in door onrust onder de dames van Lekzand. op tv De spanning tussen door van haar en Sjors wordt naar al snel door op Jurgen opgemerkt. Ondertussen op neemt het protest tegen tijdens Grote Bob's bouwplannen met toe. De bevolking het van Lekzand is verdeeld de wat tot in komische tijdens situaties leidt.

Aflevering 7 - op tv Na het de overlijden van zijn vrouw, uit met besluit columnist Sjors Mulder het door roer helemaal om een te gooien op en met zijn kinderen tijdens van Amsterdam naar het de Zeeuwse dorpje met Lekzand door te verhuizen. Zijn van dochter Fenna en zoon Jurgen van zitten helemaal niet te uit wachten van op deze plotselinge verandering. op tv De enige door die het besluit van op Sjors nog op tv enigszins begrijpt is door zijn eindredacteur en goede tijdens vriendin door Juul. Fenna is de held door van uit Lekzand maar wanneer door ze zich moet verantwoorden voor van haar met protestactie met Boaz, is Sjors radeloos. het Het leidt tot de een emotionele uit column, waar de de kinderen op verrassend op reageren. De dames van de Lekzand willen graag op tv helpen, een of gaat de het ze er om bij Sjors de in op de buurt te tijdens zijn?

Aflevering door 6 - Na het overlijden een op tv van zijn vrouw, besluit columnist de Sjors Mulder het tijdens roer met helemaal om te gooien en met met uit zijn kinderen van op Amsterdam naar het Zeeuwse door dorpje Lekzand te verhuizen. naar Zijn dochter Fenna een en zoon Jurgen zitten het helemaal niet te met wachten op deze in plotselinge verandering. De door enige die het tijdens besluit naar van Sjors nog enigszins op tv begrijpt uit is zijn eindredacteur en de goede vriendin Juul. Sjors besluit het op een poging te uit wagen een misdaad uit in het verleden van van Lekzand op te lossen. Al tijdens snel blijkt uit dat niemand van de in tijdens inwoners daar op zit te wachten. het Zeker tijdens de dames niet. van Uit hun eerlijke bekentenissen blijkt uit weer dat het een dorp op tv vol romantische en ingewikkelde het geheimen zit. van De verliefde Fenna met wordt geconfronteerd met het op verleden van de Boaz.

Aflevering 5 - tijdens op Na het overlijden van zijn in vrouw, besluit columnist door Sjors Mulder het een roer helemaal tijdens om te gooien en met op op tv zijn kinderen van Amsterdam naar met het Zeeuwse op dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn met dochter op tv Fenna en zoon Jurgen het zitten helemaal niet te op tv wachten op deze met plotselinge de verandering. De enige die een het een besluit van Sjors nog enigszins van begrijpt een is zijn eindredacteur en goede uit vriendin Juul. door Op de op dag waarop Laura, de overleden de echtgenote van het Sjors voor het eerst weer een jarig zou naar zijn geweest, zoekt het op gezin de naar een een manier deze dag mooi te besteden. de Sjors wordt naar geconfronteerd een met zijn verleden in door Lekzand. Dit alles tijdens leidt tot een emotioneel moment tijdens waarop het gezin van dichter bij uit elkaar komt dan van ooit met tevoren.

Aflevering 4 tijdens - een Na het overlijden van zijn met vrouw, besluit columnist naar Sjors een Mulder het roer helemaal om door te gooien tijdens en met van zijn kinderen van van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje een Lekzand het te verhuizen. Zijn van dochter Fenna en zoon tijdens Jurgen zitten tijdens helemaal niet te op tv wachten op deze van plotselinge verandering. De enige uit die het het besluit van Sjors nog met enigszins begrijpt is naar zijn eindredacteur en goede vriendin het Juul. Sjors ontdekt op tv het grote geheim met van de familie van Beuker. in Een geschiedenis uit die het daglicht niet kan op tv verdragen, van vooral omdat het voor met iedereen in Lekzand tijdens beter is als er in niet het in wordt gewroet. Ondertussen trekt Fenna van met het niet dat de de dames van Lekzand een zo veel interesse hebben in in haar uit vader.

Aflevering 3 - op Na het het overlijden van van zijn vrouw, op besluit columnist Sjors Mulder het in roer helemaal om te op tv tijdens gooien en met zijn kinderen op tv van Amsterdam naar in het Zeeuwse dorpje Lekzand een te op tv verhuizen. Zijn dochter van Fenna en zoon Jurgen zitten met helemaal in niet te wachten op de deze plotselinge verandering. De tijdens enige die door het de besluit van Sjors nog de enigszins begrijpt is door zijn eindredacteur en tijdens goede vriendin Juul. Met haar een bespreekt hij het het vreemde in reilen en de zeilen in Lekzand, in waar hij markante op tv types leert kennen. Als van blijkt dat Sjors zijn naar ongezouten op tv mening over het door dorp beschrijft in de een column in de een dagblad, komt hij direct door in het middelpunt van op tv de belangstelling te de staan het van de dorpsgenoten. In van Lekzand door gaat een beledigende roddel rond naar over de familie op Mulder. met Sjors probeert te achterhalen op tv wie dit verhaal de door wereld in geholpen heeft. de De uitkomst is door even door verrassend als emotioneel. De door manier waarop Sjors de uit met waarheid vertelt doet uit vooral de harten van naar de vrouwen naar in Lekzand sneller naar kloppen.

Aflevering 2 tijdens - Na het naar overlijden van op zijn vrouw, besluit in columnist Sjors Mulder het tijdens roer helemaal om te van in gooien en met een zijn kinderen van Amsterdam naar het met Zeeuwse dorpje het Lekzand te in verhuizen. Zijn een dochter Fenna en zoon Jurgen door zitten helemaal niet op te wachten in op deze plotselinge tijdens verandering. De enige die een het het besluit van Sjors nog enigszins begrijpt met door is zijn eindredacteur met en goede vriendin Juul. De familie van Mulder probeert met zich te settelen in naar een hun nieuwe huis in naar Zeeland. Dit blijkt nog een van uit grotere bouwval dan ze dachten. Als met hun giertank in ontploft, naar zijn ze ook nog eens een verstoken van een naar fatsoenlijk toilet. op tv Dat is nog op tv maar het begin naar van veel tegenwerking van op de van lokale bevolking. Alleen naar een emotionele bekentenis van Sjors door kan het in tij nog keren. Maar wil het in hij dat? Is het verdriet van om het zijn overleden echtgenote nog te naar groot?

Vanaf van vanavond is de nieuwe komische in naar dramaserie Zomer in een Zeeland te zien het bij SBS 6. In een Zomer in Zeeland verhuist op tv columnist Sjors Mulder (Daniël met Boissevain) met zijn het het kinderen Fenna (Pip Pellens) en uit Jurgen (Tonko Bossen) op naar door het Zeeuwse dorp Lekzand door om daar een nieuw de leven te beginnen. naar Behalve Sjors’ goede vriendin het Juul (Jennifer Hoffman) van door begrijpt niemand zijn keuze. De cast naar van de Zomer in Zeeland bestaat verder in uit onder anderen naar Hanna Verboom, Charlie een Chan Dagelet, de Tamara Brinkman, Nyncke uit Beekhuyzen, Guido Pollemans, tijdens Marc door Nochum, Wilbert Gieske, Kim-Lian door van der Meij en Anne-Marie door op Jung. Zij vormen samen de het ietwat vreemde inwoners van op het dorpje van Lekzand. In Zeeland aangekomen uit gaat gelijk de alles mis wat maar mis uit de kan gaan. De auto van Sjors op tv wordt total naar loss geramd door een uit naar groot rollend kunstwerk. Als hij daarna in door de de makelaar wordt meegenomen door naar zijn nieuwe op tv onderkomen, blijkt op tv hij het verkeerde huis te op hebben gekocht. in Bovendien is de het ook nog eens uit een deprimerend bouwval. met En van dat is nog maar van het begin… de Door het gemis van op tv zijn pas naar overleden vrouw, gaat tijdens de verhuizing naar Zeeland bij met de met familie Mulder ook van met de nodige emoties op tv gepaard. En ondertussen is een het aantal dames van in Lekzand wel een heel erg van nieuwsgierig naar de aantrekkelijke tijdens vrijgezel Sjors, tot een ongenoegen van de zijn dochter Fenna… Zomer in Zeeland tijdens is op een remake van de zeer een succesvolle uit Australische serie 800 met words. De serie werd daar op tv uit vijf keer genomineerd voor de een prestigieuze Logie award, waaronder met Most in Outstanding Drama door Series en Best Drama van Program. In 2016 won op tv 800 words ook daadwerkelijk met twee Logie awards uit en van was het de beste bekeken een dramaserie naar van Australië.

maart 2018
19-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 11 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

12-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 10 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

05-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 9 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

26-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 8 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

19-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 7 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

12-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 6 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

05-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 5 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

29-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 4 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

22-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 3 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

15-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 2 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

08-01-2018 20:30

Nieuw: Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Nieuw: Zomer in Zeeland

Vanaf vanavond is de nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland te zien bij SBS 6. In Zomer in Zeeland verhuist columnist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) met zijn kinderen Fenna (Pip Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) naar het Zeeuwse dorp...

Zomer in Zeeland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer in Zeeland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer in Zeeland bij Zomer in Zeeland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer in Zeeland. Heb je een uitzending van Zomer in Zeeland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer in Zeeland gemist

Uitzending gemist van Zomer in Zeeland? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer in Zeeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord