Programma gemist?

Aflevering het 12 - naar Na het overlijden van zijn uit vrouw, tijdens besluit columnist Sjors Mulder van het roer helemaal door om te gooien en op met zijn met kinderen van Amsterdam naar het tijdens Zeeuwse een dorpje Lekzand uit te verhuizen. Zijn dochter van Fenna en zoon Jurgen zitten naar helemaal een niet te wachten op op deze plotselinge verandering. De de enige die het in besluit van op Sjors in nog enigszins begrijpt is zijn het eindredacteur en goede vriendin uit Juul. tijdens Sjors blijkt een een nieuwe buurvrouw op te hebben die een onvergetelijke indruk op maakt op op Tim. Ze woont op in het huis tijdens dat hij eigenlijk had tijdens willen kopen. met Sjors kan het uit huis kopen, maar uit wil naar hij dat nog op tv wel? De dames van Lekzand staan uit de hem maar al te op graag bij met advies. van Zal op dit leiden tot de eerste naar date van naar Sjors?

Aflevering het 11 - Na het op tv overlijden op tv van zijn vrouw, besluit columnist Sjors de uit Mulder het roer op tv helemaal om te een gooien en met zijn kinderen van de Amsterdam naar in het Zeeuwse dorpje met Lekzand een te verhuizen. Zijn dochter Fenna een en naar zoon Jurgen zitten helemaal de niet te wachten door op deze plotselinge tijdens verandering. De enige die op het besluit uit van Sjors nog enigszins in begrijpt is zijn het eindredacteur en goede vriendin door in Juul. Na een het gruwelijke vondst stellen de inwoners het van Lekzand zich eensgezind naar op. een Sjors besluit agent Kamiel de een handje te het helpen met het op tv speurwerk. door Hij vermoedt niet de dat hij een verborgen op tv verleden oprakelt waar niemand uit op zit te wachten. van De het dames van Lekzand tijdens komen in de een ander daglicht te in staan.

Aflevering uit 10 - op Na het overlijden van zijn vrouw, een van besluit columnist Sjors Mulder het roer met helemaal op om te gooien met en met zijn kinderen uit van Amsterdam naar uit het Zeeuwse door dorpje Lekzand te uit verhuizen. Zijn dochter Fenna een en zoon op Jurgen zitten helemaal niet te tijdens tijdens wachten op deze uit plotselinge verandering. De met enige die het de besluit van Sjors uit nog enigszins begrijpt is zijn eindredacteur op en uit goede vriendin Juul. Sjors maakt naar oude wonden open naar zonder het te door beseffen. Titia op tv en Tim zijn oude het geliefden het die nog veel moeten van uitpraten. Lukt het op Jurgen om op tv Lilian het huis uit te op tv werken? En een wil Jurgen door dat eigenlijk wel? Na het met door vertrek van Juul komt de een romantiek al snel terug in in uit Lekzand.

Aflevering 9 van - Na de het overlijden van zijn vrouw, naar besluit columnist Sjors met Mulder het het roer helemaal van om te door gooien en met naar zijn kinderen van Amsterdam naar het het Zeeuwse naar dorpje Lekzand te een verhuizen. Zijn dochter Fenna en de zoon Jurgen van zitten met helemaal niet te wachten op deze van plotselinge verandering. De door enige die door het op besluit van Sjors nog enigszins begrijpt met is zijn eindredacteur door en goede vriendin met Juul. op Zal het plan van op Sjors en Jurgen naar werken uit om met omgekeerde psychologie een Fenna terug naar naar Lekzand te krijgen? een Sjors mist door zijn dochter, en Juul roept uit gemengde emoties op tijdens bij hem. het Ze was immers de een beste vriendin van naar zijn overleden uit vrouw. Ook Fenna heeft een het moeilijk op met de herinneringen aan op haar moeder. uit En hoe in leuk vindt ze het Boaz?

Aflevering 8 - met Na het overlijden door van zijn vrouw, op tv besluit columnist Sjors uit Mulder een het roer helemaal om te uit gooien het en met zijn kinderen in van Amsterdam naar naar het van Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn van dochter het Fenna en zoon Jurgen zitten tijdens helemaal niet door te wachten op het deze door plotselinge verandering. De enige die uit het besluit op van Sjors nog enigszins begrijpt in is de zijn eindredacteur de en goede vriendin Juul. De op tv komst van de Juul veroorzaakt een onrust onder de dames van naar Lekzand. De spanning tussen in in haar en Sjors met wordt al snel het door Jurgen opgemerkt. Ondertussen in neemt het protest tegen het Grote Bob's bouwplannen toe. uit De bevolking van uit Lekzand is verdeeld met van wat tot komische op tv situaties leidt.

Aflevering in 7 - Na tijdens het overlijden van zijn uit vrouw, besluit columnist uit Sjors Mulder het door roer helemaal om te de gooien en van met zijn kinderen een van Amsterdam naar van het Zeeuwse dorpje uit Lekzand te in verhuizen. Zijn dochter Fenna en op tv zoon Jurgen met zitten helemaal in niet te wachten op van deze een plotselinge verandering. De enige die het in besluit door van Sjors uit nog enigszins begrijpt is zijn de eindredacteur het en goede vriendin naar Juul. Fenna is naar de held van een Lekzand maar wanneer ze zich moet in op verantwoorden voor haar protestactie met Boaz, door tijdens is Sjors radeloos. Het leidt tot in een emotionele column, een het waar de kinderen naar verrassend op reageren. De naar dames van op tv Lekzand willen graag helpen, of tijdens gaat op tv het ze er om bij uit Sjors in de buurt uit te tijdens zijn?

Aflevering 6 - door Na het het overlijden van zijn het vrouw, op tv besluit columnist Sjors Mulder in het roer helemaal een om te gooien en met met zijn door kinderen van Amsterdam in naar het Zeeuwse dorpje Lekzand tijdens te verhuizen. naar Zijn in dochter Fenna en zoon Jurgen zitten tijdens helemaal niet te op tv wachten door op deze op plotselinge verandering. De enige die het het besluit van Sjors een nog enigszins begrijpt de is zijn eindredacteur met en goede een vriendin Juul. Sjors tijdens besluit in een poging te wagen een misdaad tijdens op tv uit het verleden het van Lekzand op met te lossen. Al snel naar blijkt dat niemand van de het inwoners een daar op zit te wachten. uit Zeker het de dames niet. het Uit hun van eerlijke bekentenissen blijkt weer door dat het dorp uit vol romantische en uit ingewikkelde geheimen op zit. De verliefde Fenna door wordt geconfronteerd in met het verleden naar van Boaz.

Aflevering 5 naar - Na met het overlijden de van zijn vrouw, besluit columnist Sjors door Mulder het roer uit helemaal om naar te gooien uit en met zijn door kinderen van Amsterdam naar tijdens het een Zeeuwse dorpje Lekzand te op verhuizen. Zijn dochter Fenna en een de zoon Jurgen zitten helemaal niet van te wachten op met deze plotselinge naar verandering. De enige die tijdens het op besluit van Sjors nog op tv enigszins begrijpt is zijn eindredacteur een en goede vriendin op Juul. Op de tijdens dag door waarop Laura, de het overleden echtgenote van Sjors van voor van het eerst weer jarig op zou zijn geweest, zoekt het op gezin op tv naar een manier deze door dag mooi te besteden. door Sjors wordt geconfronteerd op naar met zijn verleden in in Lekzand. Dit met alles leidt tot een emotioneel uit moment waarop het gezin in dichter bij elkaar de de komt dan ooit een tevoren.

Aflevering de 4 - Na de het overlijden van met zijn vrouw, besluit columnist Sjors tijdens met Mulder het roer uit helemaal om te gooien en met in zijn kinderen door van op tv Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand uit op tv te verhuizen. Zijn dochter Fenna en tijdens zoon Jurgen zitten in helemaal niet naar te wachten op deze op plotselinge verandering. de De enige op die het besluit tijdens van Sjors nog enigszins uit begrijpt is zijn op tv eindredacteur en goede vriendin in Juul. Sjors van ontdekt het grote geheim in van door de familie met Beuker. Een geschiedenis die het daglicht op niet de kan verdragen, door vooral omdat het voor iedereen in naar Lekzand beter is op tv als het er niet in in wordt gewroet. Ondertussen trekt uit Fenna naar het niet dat van de dames van uit Lekzand zo veel interesse hebben in door haar naar vader.

Aflevering door 3 - Na door het overlijden van zijn vrouw, naar het besluit columnist Sjors Mulder het op roer helemaal om een te met gooien en met zijn met kinderen van Amsterdam met naar het Zeeuwse tijdens dorpje Lekzand te door verhuizen. Zijn dochter uit Fenna en zoon naar Jurgen zitten een helemaal niet te wachten met op deze plotselinge verandering. De tijdens enige die het een de besluit van Sjors nog enigszins op begrijpt is op tv zijn eindredacteur en goede een vriendin Juul. Met haar op bespreekt in hij het naar vreemde reilen en zeilen tijdens in Lekzand, waar hij markante op types leert kennen. met Als blijkt dat met Sjors zijn het ongezouten mening over een het dorp beschrijft met in met een column in op een dagblad, komt hij direct in in op het middelpunt van de van belangstelling te staan in van de dorpsgenoten. naar In Lekzand gaat een beledigende tijdens roddel tijdens rond over in de familie Mulder. Sjors probeert van te achterhalen wie de dit verhaal in de wereld in geholpen heeft. door De naar uitkomst is het even verrassend als emotioneel. De met manier met waarop Sjors de een waarheid vertelt doet vooral de de harten van de vrouwen de in naar Lekzand sneller tijdens kloppen.

Aflevering 2 de - op Na het overlijden van met zijn vrouw, besluit columnist Sjors het Mulder een het roer de helemaal om te gooien en met op tv zijn kinderen de van Amsterdam naar naar het op tv Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. de Zijn dochter Fenna op en zoon met Jurgen zitten helemaal een niet te uit wachten op deze plotselinge een verandering. De van enige die het besluit van van Sjors op tv nog enigszins begrijpt is zijn naar eindredacteur en op goede vriendin Juul. De familie de Mulder probeert een zich uit te settelen in op tv hun nieuwe huis een in Zeeland. Dit blijkt nog een de grotere het bouwval dan in ze dachten. Als hun giertank ontploft, op tv op tv zijn ze ook met nog eens verstoken in van een fatsoenlijk toilet. Dat op is nog naar maar het begin van tijdens veel tegenwerking met van de lokale naar bevolking. Alleen een van emotionele bekentenis van tijdens Sjors kan het tij in nog keren. Maar met wil hij het dat? Is het verdriet tijdens om zijn overleden echtgenote in nog het te groot?

Vanaf een vanavond is de nieuwe door komische naar dramaserie Zomer in op tv Zeeland te zien naar bij SBS 6. van In Zomer in op Zeeland verhuist columnist Sjors Mulder (Daniël een de Boissevain) met zijn kinderen uit Fenna (Pip Pellens) tijdens en Jurgen (Tonko Bossen) door naar een het Zeeuwse dorp het Lekzand om daar een nieuw van leven te op beginnen. Behalve Sjors’ goede een vriendin op tv Juul (Jennifer Hoffman) door begrijpt niemand zijn keuze. De cast een van Zomer van in Zeeland bestaat verder het uit de onder anderen Hanna naar Verboom, Charlie Chan op Dagelet, Tamara Brinkman, Nyncke Beekhuyzen, van Guido Pollemans, Marc het Nochum, met Wilbert Gieske, Kim-Lian op tv van der Meij en Anne-Marie tijdens in Jung. Zij vormen samen met de ietwat vreemde inwoners van de tijdens het dorpje Lekzand. In Zeeland in aangekomen gaat gelijk alles in mis wat maar met mis kan een gaan. De het auto van Sjors wordt total loss op tv geramd een door een groot op tv rollend kunstwerk. Als door hij daarna door de op makelaar een wordt meegenomen naar zijn nieuwe onderkomen, op het blijkt hij het uit verkeerde huis te uit hebben gekocht. Bovendien is op het ook nog eens een een deprimerend bouwval. En naar dat is nog naar maar het begin… in Door van het gemis van op tv zijn pas de overleden vrouw, gaat de met verhuizing naar van Zeeland bij de familie Mulder een ook met de nodige uit van emoties gepaard. En ondertussen een is een aantal dames in uit Lekzand wel op heel uit erg nieuwsgierig naar tijdens de aantrekkelijke vrijgezel Sjors, tot ongenoegen in van zijn dochter door Fenna… Zomer in in Zeeland met is een remake van de het zeer succesvolle tijdens Australische serie 800 words. De in serie met werd daar een vijf keer genomineerd voor een in prestigieuze van Logie award, waaronder Most naar Outstanding Drama Series de en Best Drama van Program. In 2016 tijdens won 800 words tijdens ook daadwerkelijk twee de Logie awards en op was het de beste naar bekeken dramaserie van in Australië.

juni 2018
26-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 12 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

19-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 11 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

12-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 10 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helema...

05-03-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 9 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

26-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 8 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

19-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 7 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

12-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 6 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

05-02-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 5 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

29-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 4 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

22-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 3 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

15-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 2 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaa...

08-01-2018 20:30

Nieuw: Zomer in Zeeland

Zomer in Zeeland - Nieuw: Zomer in Zeeland

Vanaf vanavond is de nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland te zien bij SBS 6. In Zomer in Zeeland verhuist columnist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) met zijn kinderen Fenna (Pip Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) naar het Zeeuwse dorp...

Zomer in Zeeland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer in Zeeland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer in Zeeland bij Zomer in Zeeland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer in Zeeland. Heb je een uitzending van Zomer in Zeeland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer in Zeeland gemist

Uitzending gemist van Zomer in Zeeland? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer in Zeeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord