Programma gemist?

Straw Man op tv - Almost Human naar speelt op zich af in een toekomst waarin naar politieagenten moeten een samenwerken met geavanceerde menselijke naar androïden. De het eigenzinnige rechercheur John met Kennex moet niks van een de naar robots hebben vanwege een traumatische op ervaring uit het door verleden. Toch de moet hij samenwerken een met Dorian, een bijzondere op tv androïde in met menselijke naar emoties. Ondanks hun uiteenlopende met karakters leren de nieuwe met partners al van snel met elkaar om gaan. door Kennex op en Dorian op onderzoeken meerdere moorden naar die gepleegd zijn door de een zogenaamde 'copycat' van de een in eerdere seriemoordenaar die nu vast op zit.

Beholder op - Almost een Human speelt zich in af in een toekomst waarin politieagenten tijdens moeten samenwerken op met geavanceerde menselijke tijdens androïden. De eigenzinnige uit rechercheur John Kennex moet door niks de van de robots naar hebben vanwege in een traumatische ervaring uit naar het verleden. Toch moet hij met samenwerken met Dorian, op de een bijzondere androïde met menselijke tijdens emoties. Ondanks hun uiteenlopende met karakters met leren de nieuwe partners al uit naar snel met elkaar om een gaan. Kennex en Dorian onderzoeken in een de moord die gepleegd een is door een een 'chrome'. Er zijn geen op sporen die leiden een tot naar iets, behalve de speldenprikken met op de achterkant van naar de door nek van het een slachtoffer.

Disrupt - het Almost in Human speelt zich af tijdens in een toekomst op tv waarin politieagenten moeten samenwerken met met geavanceerde van menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur op door John Kennex moet niks van tijdens de in robots hebben vanwege de een traumatische ervaring uit het uit verleden. Toch moet hij in samenwerken met van Dorian, een bijzondere tijdens androïde in met menselijke emoties. Ondanks hun de uiteenlopende karakters leren de in op tv nieuwe partners al snel naar met elkaar om gaan. In tijdens de uit toekomst vindt een verschrikkelijke uit misdaad plaats naar als een 'smart home' het uit op de tijdens aanwezige binnen tijdens heeft gemunt. een Kennex en Dorian onderzoeken deze zaak het en komen erachter de met dat dit huis bestuurd wordt door met een mysterieus in hologram.

Perception de - Almost Human in speelt zich af in het een naar toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken in met geavanceerde menselijke androïden. uit De eigenzinnige rechercheur op tv John Kennex het moet niks van de van robots hebben vanwege een een met traumatische ervaring uit het uit verleden. Toch moet hij op tv samenwerken met in Dorian, een een bijzondere androïde met van menselijke emoties. Ondanks op tv hun uiteenlopende het karakters leren de nieuwe partners al op snel met elkaar met om door gaan. Als Det. de Kennex en Dorian een uit zaak onderzoeken die ingaat tijdens op op tv de onverwachtse tijdens dood van twee genetisch-verbeterde kinderen, de blijkt de met oorzaak schokkend te op zijn.

Unbound op - Almost een Human speelt zich af in een het toekomst waarin politieagenten tijdens op moeten samenwerken met geavanceerde menselijke in androïden. uit De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet een niks in van de robots het hebben vanwege een traumatische door ervaring in uit het verleden. op Toch moet hij tijdens samenwerken met Dorian, een bijzondere in androïde met menselijke emoties. op van Ondanks hun uiteenlopende karakters leren de de nieuwe partners een al snel met elkaar van op tv om gaan. Er liggen verschillende met consequenties rondom het Danica, een een geavanceerde DRN die tijdens herbouwt is.

You op tv Are Here - Almost tijdens Human speelt uit zich af in door een toekomst waarin politieagenten moeten van samenwerken met geavanceerde in menselijke naar androïden. De eigenzinnige het rechercheur John Kennex van moet niks van de op robots hebben vanwege een met de traumatische ervaring uit door het verleden. Toch moet op tv hij samenwerken met Dorian, naar een bijzondere van androïde met menselijke in emoties. Ondanks door hun uiteenlopende karakters leren op tv de nieuwe partners al op snel uit met elkaar om met gaan. Kennex en Dorian onderzoeken een het misdrijf van waarbij een zelfsturende met kogel is naar gebruikt.

Simon tijdens Says - van Almost Human speelt zich af in uit een het toekomst waarin op politieagenten moeten samenwerken met op geavanceerde menselijke androïden. De het eigenzinnige rechercheur John op tv Kennex moet niks van naar van de robots hebben vanwege op tv een traumatische ervaring op uit het een verleden. Toch moet met hij samenwerken met Dorian, een bijzondere tijdens androïde met op menselijke emoties. Ondanks hun in uiteenlopende op tv karakters leren de in nieuwe partners al snel een met elkaar om in gaan. een Kennex en Dorian onderzoeken Simon, een met de moordenaar die bommen een om mensen hun nek bindt door en het hun laatste momenten verspreidt over op tv het het interview.

Arrhythmia het - Almost Human speelt zich van af in met een tijdens toekomst waarin politieagenten moeten met samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. naar De eigenzinnige op tv rechercheur John Kennex met moet niks naar van de naar robots hebben vanwege het een traumatische ervaring uit op tv het verleden. Toch moet op tv hij samenwerken tijdens met Dorian, een bijzondere androïde van tijdens met menselijke emoties. de Ondanks hun uiteenlopende karakters op leren de nieuwe partners tijdens al snel met in elkaar om gaan. Detective tijdens John Kennex en op tv Dorian onderzoeken een tijdens verdachte tijdens dood in een ziekenhuis. met Naarmate zij verder tijdens in de zaak komen, op ontdekken door zij illegale van markten.

Blood Brothers door - Almost op tv Human speelt de zich af in in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken door van met geavanceerde menselijke androïden. de De eigenzinnige de rechercheur John Kennex moet door niks van de robots op hebben op vanwege een traumatische ervaring uit uit het verleden. een Toch moet hij samenwerken met een Dorian, door een bijzondere androïde met op tv menselijke emoties. Ondanks in hun uiteenlopende karakters leren in de nieuwe tijdens partners al snel met op tv elkaar om de gaan. Detective John Kennex de en op tv Dorian krijgen de opdracht met om de de enige overgebleven betrokkene bij een uit een grote moordzaak te op tv beschermen.

The Bends - op Almost Human speelt op zich af tijdens in een toekomst uit waarin politieagenten moeten met samenwerken met tijdens geavanceerde menselijke androïden. op tv De eigenzinnige rechercheur John Kennex in moet het niks van de robots hebben uit vanwege een traumatische van ervaring uit van het van verleden. Toch moet door hij samenwerken met Dorian, tijdens een bijzondere androïde met met menselijke emoties. Ondanks hun een naar uiteenlopende karakters leren in de nieuwe partners al op snel met elkaar om gaan. het naar Een oude vriend op tv van detective Kennex gaat undercover naar voor een een onderzoek, maar hij door valt hiermee door naar de mand...

Are uit You Receiving? - Almost Human door speelt zich af naar in een toekomst op tv waarin de politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde het in menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur uit John Kennex uit moet niks van op tv de robots hebben vanwege door een traumatische ervaring door uit het verleden. Toch uit moet de hij samenwerken met een Dorian, een bijzondere androïde naar met menselijke emoties. door Ondanks hun uiteenlopende de karakters leren de een nieuwe partners het al snel met elkaar om door gaan. Detective op Kennex en Dorian een strijden met op een intense van situatie met betrekking tot een van gijzelaar.

Skin op - Almost naar Human speelt zich af in een door toekomst tijdens waarin politieagenten moeten samenwerken met op tv tijdens geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur van John Kennex moet van niks naar van de robots hebben vanwege de een in traumatische ervaring op uit het verleden. tijdens Toch moet hij samenwerken met Dorian, tijdens een bijzondere androïde de op tv met menselijke emoties. in Ondanks hun uiteenlopende karakters een leren de nieuwe partners door al naar snel met elkaar om gaan. Detective de John Kennex en op tv Dorian onderzoeken van een zaak die betrekking in op tv heeft tot een moord in en zogenoemde 'IRCs'. Intimate op tv Robot Companions, of te het wel in sexbots.

Vanaf vanavond met is de Amerikaanse op tv misdaadserie de Almost Human te op tv zien op SBS 9. De op serie de is iedere dinsdag naar met dubbele afleveringen een vanaf 20:30 uur te zien. Almost tijdens Human een speelt zich af in in een toekomst waarin politieagenten moeten op tv naar samenwerken met geavanceerde menselijke het androïden. De eigenzinnige rechercheur John in Kennex uit moet niks van de robots tijdens hebben uit vanwege een door traumatische ervaring uit op tv het verleden. Toch moet hij in samenwerken met Dorian, een in bijzondere androïde de met de menselijke emoties. Ondanks hun in uiteenlopende karakters leren de de nieuwe partners op tv al snel een met elkaar om gaan. Kennex uit is een agent tijdens die deels van machine is en Dorian is een een tijdens robot die deels met menselijk is. op tv Samen bestrijden ze de misdaad het en verdiepen ze zich op in tijdens een doofpotoperatie in de nieuwe met futuristische op wereld.

juni 2018
13-02-2018 22:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Straw Man - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

13-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Beholder - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring ...

13-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Disrupt - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

06-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Perception - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

06-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Unbound - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

30-01-2018 21:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

You Are Here - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervar...

30-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Simon Says - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Arrhythmia - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Blood Brothers - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische erv...

16-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

The Bends - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

16-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Are You Receiving? - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische...

09-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Skin - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring uit ...

09-01-2018 20:30

Start: Almost Human

Almost Human - Start: Almost Human

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie Almost Human te zien op SBS 9. De serie is iedere dinsdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken ...

Almost Human gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost Human de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost Human bij Almost Human liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost Human. Heb je een uitzending van Almost Human gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost Human gemist

Uitzending gemist van Almost Human? Hier kun je alle uitzendingen van Almost Human kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord