Programma gemist?

Straw Man van - Almost Human op tv speelt zich uit af in een toekomst een waarin politieagenten door moeten samenwerken met geavanceerde met menselijke androïden. De eigenzinnige op tv uit rechercheur John Kennex moet niks van in een de robots hebben vanwege een een traumatische ervaring uit uit het met verleden. Toch moet op tv hij samenwerken met Dorian, een door bijzondere androïde het met menselijke emoties. Ondanks op tv hun uiteenlopende de karakters leren de nieuwe door partners al snel met de elkaar om met gaan. Kennex en Dorian uit het onderzoeken meerdere moorden die gepleegd zijn de op tv door een zogenaamde 'copycat' van van een op tv eerdere seriemoordenaar die nu vast met zit.

Beholder uit - Almost Human speelt zich tijdens door af in een een toekomst waarin politieagenten moeten in samenwerken met geavanceerde menselijke op tv androïden. op tv De eigenzinnige rechercheur tijdens John Kennex moet een niks van de robots hebben door vanwege het een traumatische ervaring uit het tijdens verleden. Toch moet door hij samenwerken met naar Dorian, een bijzondere op androïde met naar menselijke emoties. het Ondanks hun uiteenlopende karakters leren in de nieuwe partners al van snel met elkaar een om met gaan. Kennex en Dorian de onderzoeken een de moord die gepleegd door is door door een 'chrome'. Er zijn op tv geen sporen die leiden tot op iets, behalve de tijdens door speldenprikken op de achterkant van de uit door nek van het op slachtoffer.

Disrupt - Almost van tijdens Human speelt zich af het in een toekomst waarin politieagenten het moeten samenwerken op tv met geavanceerde tijdens menselijke androïden. op tv De eigenzinnige rechercheur John een Kennex moet niks van de op robots op hebben vanwege een een traumatische ervaring uit op het verleden. Toch op tv moet hij samenwerken uit met Dorian, een bijzondere naar androïde een met menselijke emoties. naar Ondanks hun uiteenlopende karakters door leren de nieuwe partners uit al een snel met elkaar om gaan. In naar de in toekomst vindt een verschrikkelijke misdaad tijdens plaats als uit een 'smart home' het de op uit de aanwezige binnen heeft op tv gemunt. Kennex tijdens en Dorian onderzoeken deze zaak de en komen erachter tijdens een dat dit huis bestuurd wordt door met in een mysterieus hologram.

Perception - Almost naar Human speelt zich door door af in een in toekomst waarin politieagenten een moeten samenwerken met geavanceerde menselijke een androïden. De door eigenzinnige rechercheur John Kennex moet naar niks van de het de robots hebben vanwege van een traumatische ervaring uit het door verleden. Toch moet op hij samenwerken met met Dorian, een op tv bijzondere androïde met menselijke emoties. naar Ondanks de hun uiteenlopende naar karakters leren de nieuwe partners al op uit snel met elkaar om gaan. Als op Det. naar Kennex en Dorian een een zaak onderzoeken die ingaat de op de naar onverwachtse dood naar van twee genetisch-verbeterde kinderen, blijkt uit de oorzaak schokkend op van te zijn.

Unbound de - Almost Human tijdens speelt zich af in op tv een toekomst waarin politieagenten in naar moeten samenwerken met geavanceerde op tv menselijke androïden. De eigenzinnige tijdens rechercheur John Kennex van moet naar niks van de robots hebben vanwege het een traumatische ervaring door uit het verleden. uit Toch moet hij op samenwerken van met Dorian, een bijzondere androïde het van met menselijke emoties. in Ondanks hun uiteenlopende uit karakters leren de nieuwe partners al op tv snel met elkaar naar om in gaan. Er liggen op verschillende consequenties rondom Danica, in een geavanceerde met DRN die herbouwt uit is.

You Are Here met - naar Almost Human in speelt zich af met in een toekomst uit waarin politieagenten moeten samenwerken tijdens met geavanceerde menselijke androïden. De in eigenzinnige rechercheur uit John met Kennex moet niks van van de robots hebben op vanwege een traumatische in ervaring uit het de verleden. Toch moet hij een samenwerken met Dorian, het een bijzondere androïde met met een menselijke emoties. Ondanks hun een uiteenlopende karakters leren naar de nieuwe partners al naar snel met elkaar het om op gaan. Kennex en door Dorian onderzoeken een misdrijf waarbij het een zelfsturende kogel is van een gebruikt.

Simon tijdens Says - van Almost Human speelt naar zich af in een toekomst naar waarin politieagenten naar moeten samenwerken met met geavanceerde menselijke uit androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex tijdens moet niks van tijdens de robots naar hebben uit vanwege een traumatische ervaring in uit het verleden. Toch tijdens moet hij samenwerken met het Dorian, een met bijzondere in androïde met menselijke emoties. van Ondanks hun uiteenlopende door karakters leren van de nieuwe partners al snel met de op tv elkaar om gaan. Kennex en Dorian op een onderzoeken Simon, een moordenaar die bommen met om mensen hun met nek bindt door en in hun laatste momenten verspreidt over van het door interview.

Arrhythmia door - Almost in Human speelt zich af in in een toekomst op tv waarin politieagenten moeten samenwerken naar met geavanceerde menselijke op androïden. tijdens De eigenzinnige rechercheur John naar Kennex moet niks van in de robots hebben vanwege uit een traumatische een ervaring uit het naar verleden. Toch moet in hij samenwerken met Dorian, op tv een naar bijzondere androïde met tijdens menselijke emoties. van Ondanks hun uiteenlopende karakters leren de van nieuwe partners al de snel met van elkaar met om gaan. Detective de John Kennex en Dorian onderzoeken een het verdachte dood in het een ziekenhuis. in Naarmate zij verder in de de zaak komen, het ontdekken zij illegale naar op tv markten.

Blood door Brothers - door Almost Human speelt een zich af in een naar toekomst waarin in politieagenten moeten samenwerken met naar geavanceerde menselijke een androïden. De eigenzinnige van rechercheur John Kennex tijdens moet niks van de robots het hebben op vanwege een traumatische de ervaring uit het verleden. Toch moet met hij samenwerken met met Dorian, een bijzondere van een androïde met menselijke emoties. Ondanks van hun uiteenlopende karakters door leren de nieuwe partners de op tv al snel met elkaar door om gaan. op Detective John Kennex en Dorian een krijgen met de opdracht om de enige tijdens overgebleven naar betrokkene bij een grote moordzaak te de een beschermen.

The Bends - tijdens Almost Human speelt op tv zich af door in een toekomst waarin uit politieagenten moeten samenwerken op tv met in geavanceerde menselijke androïden. op De eigenzinnige naar rechercheur John Kennex moet niks van uit de robots hebben de vanwege een een traumatische in ervaring uit het verleden. Toch van moet hij samenwerken met een Dorian, een een bijzondere androïde met in menselijke emoties. op Ondanks hun uiteenlopende karakters leren een de de nieuwe partners al snel met in elkaar om met gaan. naar Een oude vriend naar van detective Kennex gaat undercover met voor een onderzoek, maar het hij valt hiermee met van door de mand...

Are op tv You Receiving? - Almost in Human speelt de zich af tijdens in een toekomst naar waarin politieagenten moeten samenwerken met tijdens geavanceerde menselijke androïden. De naar op tv eigenzinnige rechercheur John met Kennex moet niks van de robots uit hebben van vanwege een traumatische ervaring door uit het verleden. Toch naar een moet hij samenwerken met Dorian, een uit bijzondere androïde met tijdens uit menselijke emoties. Ondanks hun in uiteenlopende karakters tijdens leren de nieuwe partners al op snel met elkaar om met gaan. Detective Kennex in van en Dorian strijden met het een intense situatie met betrekking de tot een tijdens gijzelaar.

Skin tijdens - Almost Human speelt het zich op tv af in een de toekomst waarin politieagenten moeten tijdens samenwerken met door geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige door rechercheur John Kennex met moet niks van de uit door robots hebben vanwege een traumatische uit ervaring uit het van verleden. Toch moet hij uit samenwerken met de Dorian, een naar bijzondere androïde het met menselijke emoties. Ondanks het hun uiteenlopende karakters van leren de nieuwe partners op al een snel met elkaar het om gaan. Detective John een Kennex en Dorian de onderzoeken een zaak die in betrekking heeft op tv tot een moord en een zogenoemde 'IRCs'. Intimate Robot naar Companions, van of te wel met sexbots.

Vanaf uit vanavond is de Amerikaanse het misdaadserie Almost van Human te zien van op SBS 9. op De serie is iedere dinsdag door met dubbele afleveringen een vanaf 20:30 van uur te zien. Almost een Human speelt zich op af in een toekomst in waarin politieagenten uit moeten samenwerken met op geavanceerde door menselijke androïden. De op tv eigenzinnige rechercheur John Kennex moet tijdens niks van door de robots hebben vanwege van een een traumatische ervaring uit het verleden. Toch door moet hij samenwerken op met Dorian, met een bijzondere androïde tijdens met menselijke emoties. Ondanks in naar hun uiteenlopende karakters leren met de nieuwe partners al op snel met elkaar om door gaan. Kennex is in een agent op die in deels machine is en de Dorian is een robot het die deels tijdens menselijk is. Samen bestrijden ze van de uit misdaad en verdiepen ze een zich in op tv een doofpotoperatie in de nieuwe met futuristische op tv wereld.

december 2020
13-02-2018 22:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Straw Man - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

13-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Beholder - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring ...

13-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Disrupt - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

06-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Perception - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

06-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Unbound - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

30-01-2018 21:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

You Are Here - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervar...

30-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Simon Says - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Arrhythmia - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Blood Brothers - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische erv...

16-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

The Bends - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

16-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Are You Receiving? - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische...

09-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Skin - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring uit ...

09-01-2018 20:30

Start: Almost Human

Almost Human - Start: Almost Human

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie Almost Human te zien op SBS 9. De serie is iedere dinsdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken ...

Almost Human gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost Human de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost Human bij Almost Human liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost Human. Heb je een uitzending van Almost Human gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost Human gemist

Uitzending gemist van Almost Human? Hier kun je alle uitzendingen van Almost Human kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!