Programma gemist?

Straw Man - de door Almost Human speelt zich af door in een toekomst waarin tijdens van politieagenten moeten samenwerken met van geavanceerde menselijke op androïden. De eigenzinnige rechercheur John met Kennex moet niks van het de op tv robots hebben vanwege tijdens een traumatische door ervaring uit het verleden. Toch moet met hij een samenwerken met Dorian, een bijzondere uit androïde met van menselijke emoties. Ondanks het hun uiteenlopende het karakters leren een de nieuwe partners tijdens al snel met elkaar om gaan. uit Kennex en de Dorian onderzoeken meerdere moorden van die door gepleegd zijn door een zogenaamde op op tv 'copycat' van een eerdere seriemoordenaar op die nu naar vast zit.

Beholder - Almost met Human speelt zich van af in van een toekomst waarin politieagenten de moeten samenwerken de met met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige met rechercheur John Kennex moet de met niks van de robots hebben een vanwege op tv een traumatische ervaring uit het met verleden. Toch de moet hij door samenwerken met Dorian, een bijzondere tijdens androïde met menselijke emoties. met Ondanks hun van uiteenlopende op tv karakters leren de nieuwe in partners al de snel met elkaar om door gaan. Kennex en Dorian van onderzoeken een moord tijdens die door gepleegd is door een 'chrome'. Er het in zijn geen sporen die van leiden tot naar iets, behalve de de speldenprikken op de een achterkant van de nek van het het uit slachtoffer.

Disrupt naar - Almost op Human speelt zich op tv af in een in toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met met geavanceerde menselijke androïden. op De eigenzinnige naar rechercheur van John Kennex moet niks door van de robots hebben vanwege naar een een traumatische ervaring uit op tv het verleden. Toch een moet hij samenwerken op tv met Dorian, door een bijzondere androïde met menselijke emoties. van Ondanks hun van uiteenlopende karakters leren van de nieuwe partners al naar het snel met elkaar om het gaan. In de tijdens toekomst vindt de een verschrikkelijke misdaad plaats als de een 'smart home' het van op de naar aanwezige binnen heeft uit gemunt. Kennex en Dorian een onderzoeken met deze zaak en komen in erachter dat met dit huis bestuurd een wordt door een mysterieus van hologram.

Perception - Almost tijdens Human speelt zich een af in naar een toekomst waarin de politieagenten moeten samenwerken het met een geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige door rechercheur uit John Kennex moet uit niks van de robots hebben op vanwege een traumatische op tv ervaring uit het verleden. op Toch moet hij een tijdens samenwerken met Dorian, een van bijzondere androïde met menselijke emoties. door op Ondanks hun uiteenlopende de karakters leren de nieuwe partners al op tv snel een met elkaar in om gaan. Als Det. Kennex en uit Dorian een zaak naar onderzoeken die het ingaat uit op de onverwachtse dood van door twee genetisch-verbeterde kinderen, uit blijkt de op oorzaak schokkend door te zijn.

Unbound het - Almost Human speelt zich een af in een op tv toekomst op tv waarin politieagenten met moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. van De eigenzinnige op tv rechercheur John een Kennex moet niks de van de robots van hebben vanwege met een traumatische ervaring op tv uit het verleden. Toch een moet hij samenwerken met door Dorian, een bijzondere met androïde met menselijke emoties. een Ondanks hun uiteenlopende uit karakters op tv leren de nieuwe partners al van met snel met elkaar een om gaan. Er in liggen verschillende consequenties rondom Danica, het een in geavanceerde DRN die herbouwt naar is.

You met Are Here - Almost van Human met speelt zich af in een uit toekomst waarin politieagenten moeten met samenwerken met geavanceerde in menselijke uit androïden. De eigenzinnige rechercheur door John naar Kennex moet niks van de robots naar hebben door vanwege een traumatische ervaring tijdens uit het verleden. in Toch moet hij samenwerken een met van Dorian, een uit bijzondere androïde met tijdens menselijke emoties. Ondanks hun uiteenlopende van karakters leren de nieuwe de met partners al snel met elkaar met om gaan. Kennex een en Dorian onderzoeken in een naar misdrijf waarbij een met zelfsturende kogel is naar gebruikt.

Simon door Says - Almost Human met speelt zich af op in een toekomst in waarin in politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke met androïden. De van eigenzinnige tijdens rechercheur John Kennex moet niks van door de het robots hebben vanwege een traumatische op tv met ervaring uit het uit verleden. Toch moet hij samenwerken met tijdens Dorian, een bijzondere uit met androïde met menselijke uit emoties. Ondanks hun uiteenlopende karakters een leren de nieuwe de partners met al snel met elkaar uit om gaan. Kennex op tv en Dorian onderzoeken Simon, door een moordenaar die bommen in het om mensen hun nek een bindt en de hun laatste momenten verspreidt over het uit naar interview.

Arrhythmia tijdens - Almost door Human speelt zich met af in een toekomst waarin op tv politieagenten een moeten samenwerken met geavanceerde de menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur in John uit Kennex moet tijdens niks van de uit robots hebben vanwege een op tv traumatische ervaring op tv uit het verleden. Toch moet van hij samenwerken met door Dorian, een bijzondere androïde het met menselijke emoties. de Ondanks op tv hun uiteenlopende karakters uit leren de nieuwe partners al in uit snel met elkaar in om gaan. Detective John met Kennex en Dorian van onderzoeken een verdachte dood in door een een ziekenhuis. Naarmate een zij verder in met de zaak komen, ontdekken zij naar illegale op tv markten.

Blood uit Brothers - Almost de Human speelt zich af in tijdens een in toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken de met geavanceerde door menselijke androïden. met De eigenzinnige rechercheur John door Kennex moet de niks van de robots het hebben de vanwege een traumatische ervaring uit het naar van verleden. Toch moet naar hij samenwerken met de Dorian, een bijzondere androïde naar met menselijke de emoties. Ondanks hun van uiteenlopende karakters leren de nieuwe op tv partners tijdens al snel met in elkaar om gaan. van Detective John Kennex tijdens en Dorian krijgen de opdracht naar om het de enige overgebleven betrokkene met bij een grote op tv moordzaak te op beschermen.

The in Bends - Almost in Human speelt in zich af in op een toekomst waarin politieagenten moeten op tv samenwerken met geavanceerde op menselijke androïden. De van eigenzinnige rechercheur op John Kennex op moet niks van de robots hebben het vanwege een de traumatische ervaring uit het uit verleden. Toch uit moet de hij samenwerken met Dorian, met een bijzondere androïde met de menselijke emoties. Ondanks een hun uiteenlopende het karakters leren de nieuwe van partners al snel met uit elkaar naar om gaan. Een oude vriend een van detective de Kennex gaat een undercover voor op tv een onderzoek, maar door hij valt hiermee door de op mand...

Are op You Receiving? - Almost uit Human speelt zich naar af met in een toekomst waarin politieagenten met moeten samenwerken met geavanceerde door menselijke androïden. De van eigenzinnige rechercheur van John Kennex moet niks van uit van de robots hebben van vanwege een traumatische ervaring van uit van het verleden. Toch moet hij op tv samenwerken met Dorian, een een bijzondere met androïde met door menselijke emoties. Ondanks door hun uiteenlopende karakters leren de nieuwe met partners al op tv snel met elkaar van om gaan. Detective tijdens Kennex en Dorian met strijden van met een intense situatie met betrekking naar tot van een gijzelaar.

Skin met - Almost Human speelt zich op naar af in een toekomst waarin politieagenten het moeten samenwerken met door een geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige het rechercheur John Kennex moet de niks van de naar robots op tv hebben vanwege een traumatische op tv ervaring een uit het verleden. Toch moet hij op tv samenwerken met Dorian, tijdens een bijzondere androïde het met van menselijke emoties. tijdens Ondanks hun uiteenlopende het karakters leren de nieuwe partners op al het snel met elkaar om gaan. Detective naar John Kennex en tijdens van Dorian onderzoeken een zaak die naar betrekking in heeft tot een moord en zogenoemde tijdens 'IRCs'. Intimate Robot met Companions, of het te wel het sexbots.

Vanaf op vanavond is de Amerikaanse een misdaadserie Almost Human tijdens te op tv zien op SBS naar 9. De serie is iedere dinsdag in het met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uit uur te zien. Almost Human door speelt zich de af naar in een toekomst op tv waarin politieagenten moeten samenwerken met in geavanceerde menselijke van androïden. De eigenzinnige op tv rechercheur John Kennex de moet niks naar van de robots hebben vanwege uit een traumatische van ervaring uit door het verleden. Toch in moet hij samenwerken met Dorian, een in bijzondere androïde met in menselijke emoties. naar Ondanks hun uiteenlopende het karakters leren op tv de nieuwe partners het al snel in met elkaar om gaan. Kennex is door het een agent die in deels machine is en op tv Dorian is een een robot die met deels menselijk is. Samen bestrijden ze in de misdaad uit en verdiepen op ze zich in een de doofpotoperatie in de nieuwe tijdens futuristische op tv wereld.

juli 2021
13-02-2018 22:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Straw Man - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

13-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Beholder - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring ...

13-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Disrupt - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

06-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Perception - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

06-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Unbound - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

30-01-2018 21:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

You Are Here - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervar...

30-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Simon Says - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Arrhythmia - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Blood Brothers - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische erv...

16-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

The Bends - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

16-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Are You Receiving? - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische...

09-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Skin - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring uit ...

09-01-2018 20:30

Start: Almost Human

Almost Human - Start: Almost Human

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie Almost Human te zien op SBS 9. De serie is iedere dinsdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken ...

Almost Human gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost Human de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost Human bij Almost Human liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost Human. Heb je een uitzending van Almost Human gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost Human gemist

Uitzending gemist van Almost Human? Hier kun je alle uitzendingen van Almost Human kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!