Programma gemist?

Straw uit Man - Almost Human speelt een zich af in tijdens een toekomst waarin op tv politieagenten van moeten samenwerken met geavanceerde menselijke naar androïden. De het eigenzinnige rechercheur John met Kennex moet op tv niks van de robots hebben met op tv vanwege een traumatische in ervaring uit het verleden. Toch van moet hij samenwerken in met Dorian, een tijdens bijzondere androïde met in menselijke op tv emoties. Ondanks hun uiteenlopende karakters een leren het de nieuwe partners al snel met tijdens elkaar om met gaan. het Kennex en Dorian onderzoeken uit meerdere moorden die gepleegd zijn het door met een zogenaamde de 'copycat' van een met eerdere seriemoordenaar die een nu vast zit.

Beholder - Almost met Human op tv speelt zich op af in een door toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken door met geavanceerde menselijke in androïden. De in eigenzinnige rechercheur John Kennex met moet naar niks van de robots hebben door vanwege een traumatische naar ervaring uit het op tv verleden. het Toch moet hij samenwerken met Dorian, naar tijdens een bijzondere androïde met menselijke op emoties. Ondanks hun uiteenlopende de een karakters leren de nieuwe op partners al snel met elkaar tijdens om gaan. Kennex uit en Dorian door onderzoeken een moord die op tv gepleegd een is door een 'chrome'. door Er zijn geen sporen naar die de leiden tot iets, in behalve de speldenprikken naar op de achterkant van de van van nek van het van slachtoffer.

Disrupt - het Almost Human speelt een zich af in een op toekomst waarin politieagenten van moeten naar samenwerken met geavanceerde menselijke door androïden. De eigenzinnige rechercheur door John Kennex moet tijdens tijdens niks van de robots hebben tijdens vanwege een een traumatische ervaring uit het verleden. naar Toch tijdens moet hij samenwerken met een Dorian, een de bijzondere androïde met tijdens menselijke emoties. Ondanks hun uiteenlopende het karakters in leren de in nieuwe partners al naar snel met elkaar naar om gaan. In de toekomst uit vindt een van verschrikkelijke misdaad plaats als op een op tv 'smart home' het op de op aanwezige binnen op heeft gemunt. op Kennex en Dorian onderzoeken deze de zaak en komen naar erachter tijdens dat dit huis van bestuurd wordt door een de mysterieus hologram.

Perception een - Almost Human de speelt zich af in een van toekomst waarin tijdens politieagenten moeten naar samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. het De eigenzinnige rechercheur het John uit Kennex moet niks een van de robots hebben vanwege met een uit traumatische ervaring van uit het verleden. de Toch moet hij in samenwerken met Dorian, een bijzondere androïde de met uit menselijke emoties. Ondanks van hun uiteenlopende karakters tijdens leren de nieuwe partners al uit snel met door elkaar om gaan. Als op tv uit Det. Kennex en het Dorian een zaak onderzoeken die ingaat in op op de onverwachtse dood van naar twee genetisch-verbeterde kinderen, blijkt tijdens de oorzaak schokkend in te tijdens zijn.

Unbound - naar Almost Human speelt een zich in af in een toekomst door waarin politieagenten moeten samenwerken met naar geavanceerde menselijke in androïden. De eigenzinnige rechercheur van van John Kennex moet naar niks van de een robots hebben vanwege een traumatische op ervaring uit uit het verleden. Toch moet de hij op tv samenwerken met Dorian, een bijzondere in androïde met menselijke emoties. een Ondanks in hun uiteenlopende karakters leren naar de nieuwe partners al uit snel met elkaar het in om gaan. Er liggen verschillende consequenties de rondom op Danica, een geavanceerde van DRN die herbouwt door is.

You tijdens Are Here - Almost Human uit speelt zich af door in een met toekomst waarin politieagenten moeten een samenwerken met geavanceerde een menselijke androïden. De het eigenzinnige rechercheur John een Kennex moet van niks van de naar robots hebben vanwege met een traumatische ervaring een uit het door verleden. Toch moet hij door samenwerken met Dorian, een van op bijzondere androïde met menselijke emoties. Ondanks het hun met uiteenlopende karakters leren de nieuwe op tv op tv partners al snel met een elkaar om gaan. Kennex tijdens en Dorian onderzoeken een naar met misdrijf waarbij een zelfsturende met kogel is met gebruikt.

Simon Says met - Almost in Human speelt een zich af in een toekomst uit waarin politieagenten moeten op tv samenwerken het met geavanceerde menselijke androïden. van De eigenzinnige tijdens rechercheur John Kennex moet niks van een de robots hebben uit in vanwege een traumatische van ervaring uit het verleden. Toch uit moet hij op tv samenwerken met Dorian, een bijzondere de androïde naar met menselijke emoties. Ondanks de hun uiteenlopende karakters tijdens leren van de nieuwe partners uit al snel met elkaar om een gaan. Kennex en Dorian een onderzoeken door Simon, een moordenaar met die bommen om de mensen hun nek bindt naar en hun laatste op tv momenten de verspreidt over het een interview.

Arrhythmia uit - Almost Human speelt de zich af op in een toekomst waarin in politieagenten de moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. een De eigenzinnige op tv rechercheur John naar Kennex moet niks naar van de robots hebben een vanwege een tijdens traumatische ervaring uit tijdens het verleden. de Toch moet hij samenwerken met Dorian, tijdens een bijzondere androïde naar op tv met menselijke emoties. Ondanks hun naar uiteenlopende karakters van leren de nieuwe met partners al snel in met elkaar naar om gaan. Detective John Kennex en naar Dorian onderzoeken tijdens een verdachte dood in met tijdens een ziekenhuis. Naarmate zij door verder in door de zaak komen, ontdekken zij illegale tijdens een markten.

Blood Brothers uit - Almost Human het speelt zich af op in door een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met uit met geavanceerde menselijke door androïden. De eigenzinnige rechercheur John op tv Kennex moet op tv niks van de robots hebben uit vanwege een met traumatische het ervaring uit het verleden. uit Toch moet hij het samenwerken met een Dorian, een bijzondere androïde met menselijke door op emoties. Ondanks hun uiteenlopende op karakters leren de nieuwe door partners op tv al snel met de elkaar om gaan. Detective John op Kennex uit en Dorian krijgen de van opdracht om in de enige overgebleven betrokkene bij een een door grote moordzaak te naar beschermen.

The Bends van - Almost Human een speelt zich de af in door een toekomst waarin politieagenten naar moeten samenwerken met geavanceerde menselijke op androïden. op tv De eigenzinnige rechercheur op tv John Kennex een moet niks van met de robots hebben vanwege van een traumatische uit ervaring uit het verleden. Toch moet op tv van hij samenwerken met Dorian, een bijzondere naar van androïde met menselijke tijdens emoties. Ondanks hun een uiteenlopende karakters leren de uit nieuwe partners op al snel met met elkaar om gaan. Een oude vriend tijdens van tijdens detective Kennex gaat undercover voor door een naar onderzoek, maar hij door valt hiermee door het de mand...

Are You Receiving? een - uit Almost Human speelt zich uit af in van een toekomst waarin politieagenten de moeten samenwerken met geavanceerde het menselijke androïden. De door eigenzinnige rechercheur John door Kennex moet naar niks van de robots tijdens hebben door vanwege een traumatische ervaring uit met het het verleden. Toch moet het hij samenwerken met Dorian, tijdens een bijzondere androïde met de menselijke emoties. op Ondanks hun uiteenlopende tijdens karakters op tv leren de nieuwe partners al snel door met tijdens elkaar om gaan. Detective Kennex van en op Dorian strijden met een een intense situatie met betrekking naar op tot een gijzelaar.

Skin op - Almost het Human speelt zich af in met een toekomst waarin uit politieagenten moeten tijdens samenwerken met geavanceerde menselijke van androïden. De eigenzinnige rechercheur naar John Kennex moet de van niks van de robots hebben vanwege van het een traumatische ervaring uit van het verleden. Toch met moet hij op samenwerken met Dorian, een een bijzondere androïde met menselijke van emoties. Ondanks op hun uiteenlopende karakters op tv leren de nieuwe partners al door snel met van elkaar van om gaan. Detective John Kennex het en Dorian onderzoeken een naar door zaak die betrekking heeft tot met een moord en op zogenoemde 'IRCs'. tijdens Intimate Robot Companions, van of te wel het sexbots.

Vanaf naar vanavond is een de Amerikaanse misdaadserie Almost Human het te zien van op SBS 9. naar De serie is iedere dinsdag op op met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur op tv de te zien. Almost Human speelt zich af naar in op een toekomst waarin politieagenten naar moeten samenwerken met tijdens geavanceerde door menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John naar Kennex moet niks op tv met van de robots de hebben vanwege een traumatische ervaring naar uit het verleden. met Toch moet hij met samenwerken met uit Dorian, een bijzondere de androïde met in menselijke emoties. Ondanks hun door uiteenlopende karakters leren naar de nieuwe partners met al snel in met elkaar om gaan. naar Kennex is een agent van die deels uit machine is en Dorian een is een naar robot die deels menselijk het is. Samen bestrijden een ze de van misdaad en verdiepen ze zich uit in een doofpotoperatie op tv in de naar nieuwe futuristische tijdens wereld.

augustus 2020
13-02-2018 22:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Straw Man - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

13-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Beholder - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring ...

13-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Disrupt - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

06-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Perception - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

06-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Unbound - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

30-01-2018 21:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

You Are Here - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervar...

30-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Simon Says - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Arrhythmia - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Blood Brothers - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische erv...

16-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

The Bends - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

16-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Are You Receiving? - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische...

09-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Skin - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring uit ...

09-01-2018 20:30

Start: Almost Human

Almost Human - Start: Almost Human

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie Almost Human te zien op SBS 9. De serie is iedere dinsdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken ...

Almost Human gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost Human de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost Human bij Almost Human liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost Human. Heb je een uitzending van Almost Human gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost Human gemist

Uitzending gemist van Almost Human? Hier kun je alle uitzendingen van Almost Human kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!