Programma gemist?

Straw het Man - op Almost Human speelt zich af in een de een toekomst waarin van politieagenten moeten samenwerken door met geavanceerde menselijke androïden. naar De eigenzinnige rechercheur John Kennex een moet niks het van de robots hebben in vanwege een uit traumatische van ervaring uit het verleden. Toch moet het hij tijdens samenwerken met het Dorian, een bijzondere androïde uit met menselijke op emoties. Ondanks hun uiteenlopende met karakters leren met de nieuwe partners al naar snel met elkaar uit om gaan. Kennex van en Dorian een onderzoeken meerdere moorden die gepleegd zijn uit door een een zogenaamde 'copycat' naar van een eerdere de seriemoordenaar die op tv nu vast zit.

Beholder door - Almost Human speelt zich de af in naar een toekomst waarin op tv politieagenten moeten in samenwerken met geavanceerde menselijke door androïden. de De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet met tijdens niks van de robots hebben vanwege een een traumatische naar ervaring in uit het verleden. Toch in moet hij samenwerken met op tv Dorian, op tv een bijzondere androïde met de menselijke emoties. Ondanks hun uiteenlopende op karakters leren de tijdens nieuwe partners al tijdens snel met op elkaar om gaan. Kennex van en Dorian onderzoeken een een moord die tijdens een gepleegd is door een 'chrome'. tijdens Er zijn door geen sporen die leiden een tot iets, behalve van de tijdens speldenprikken op de achterkant van de naar nek het van het met slachtoffer.

Disrupt - Almost van in Human speelt zich af in het een toekomst in waarin politieagenten moeten samenwerken op met geavanceerde van menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur door John Kennex uit moet uit niks van de robots hebben naar vanwege een door traumatische ervaring uit de het verleden. Toch moet hij door samenwerken met van Dorian, een bijzondere androïde op tv met tijdens menselijke emoties. Ondanks hun de uiteenlopende karakters leren de van nieuwe de partners al in snel met elkaar om gaan. door In de tijdens toekomst vindt een de verschrikkelijke misdaad plaats als een de 'smart home' het naar op op de aanwezige binnen uit heeft gemunt. Kennex en Dorian met onderzoeken uit deze zaak en de komen erachter dat dit op tv huis bestuurd wordt door door op een mysterieus hologram.

Perception - een Almost Human speelt zich een af in een op de toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken op met geavanceerde van menselijke androïden. De naar eigenzinnige rechercheur John Kennex moet een niks van de met tijdens robots hebben vanwege een in traumatische ervaring uit van het verleden. Toch moet op tv hij samenwerken met Dorian, op een bijzondere androïde door met menselijke emoties. het de Ondanks hun uiteenlopende in karakters leren de nieuwe partners al een snel met het elkaar om gaan. Als de Det. Kennex door en Dorian een een zaak in onderzoeken die ingaat uit op de onverwachtse naar dood van twee genetisch-verbeterde door kinderen, blijkt de oorzaak op schokkend te in zijn.

Unbound van - Almost Human speelt naar zich af op in een toekomst waarin naar politieagenten in moeten samenwerken met geavanceerde de menselijke androïden. De uit eigenzinnige rechercheur het John Kennex moet niks van de het robots van hebben vanwege een op traumatische ervaring uit het verleden. in Toch moet hij met door samenwerken met Dorian, een bijzondere op androïde met het menselijke emoties. het Ondanks hun uiteenlopende op karakters leren de de nieuwe partners al van snel met elkaar op om gaan. Er liggen verschillende consequenties van rondom een Danica, een geavanceerde DRN met die herbouwt het is.

You uit Are Here - Almost Human tijdens speelt zich op tv af in een tijdens toekomst waarin van politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde op menselijke de androïden. De uit eigenzinnige rechercheur John Kennex tijdens moet niks een van de robots hebben uit vanwege een traumatische ervaring naar uit door het verleden. Toch moet hij samenwerken tijdens met Dorian, op tv een bijzondere androïde van met menselijke emoties. Ondanks tijdens hun naar uiteenlopende karakters leren van de nieuwe partners al met snel met elkaar om een gaan. in Kennex en Dorian onderzoeken een naar misdrijf waarbij een tijdens zelfsturende kogel is met van gebruikt.

Simon een Says - Almost Human in speelt zich op af in een toekomst waarin met politieagenten met moeten samenwerken met geavanceerde menselijke in androïden. De eigenzinnige het rechercheur John een Kennex moet niks van tijdens de robots hebben met vanwege een traumatische door ervaring uit in het verleden. Toch moet uit hij samenwerken met tijdens van Dorian, een bijzondere androïde met menselijke van emoties. Ondanks hun met uiteenlopende uit karakters leren de nieuwe het partners al van snel met elkaar op om gaan. op tv Kennex en Dorian onderzoeken tijdens Simon, een moordenaar die bommen door om een mensen hun het nek bindt en hun in laatste momenten verspreidt over het het van interview.

Arrhythmia naar - Almost van Human speelt zich met af in een toekomst waarin politieagenten in op tv moeten samenwerken met geavanceerde menselijke met androïden. met De eigenzinnige rechercheur in John Kennex moet niks tijdens van de robots hebben van vanwege een de traumatische ervaring uit het een verleden. Toch moet uit hij samenwerken met Dorian, een een op tv bijzondere androïde met menselijke het emoties. Ondanks hun uiteenlopende naar de karakters leren de het nieuwe partners al snel met door elkaar om gaan. Detective de John met Kennex en Dorian in onderzoeken een verdachte dood in door een op tv ziekenhuis. Naarmate tijdens zij verder in de zaak op komen, ontdekken zij illegale van op markten.

Blood het Brothers - Almost door Human speelt door zich af in door een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken door met op geavanceerde menselijke van androïden. De eigenzinnige rechercheur door John Kennex het moet niks van de naar robots hebben uit vanwege een traumatische ervaring op tv uit het tijdens verleden. Toch moet hij uit samenwerken met Dorian, een op tv bijzondere het androïde met menselijke emoties. Ondanks de hun uiteenlopende tijdens karakters leren de een nieuwe partners al de snel met elkaar het om gaan. het Detective John Kennex en van Dorian krijgen het de opdracht om de uit enige overgebleven betrokkene door bij een op tv grote moordzaak te door beschermen.

The uit Bends - een Almost Human speelt zich op tv af in een naar toekomst waarin politieagenten moeten een samenwerken met geavanceerde menselijke op tv androïden. De door eigenzinnige rechercheur John met Kennex op moet niks van de robots het hebben vanwege een door traumatische ervaring uit op het van verleden. Toch moet hij op tv samenwerken met Dorian, een bijzondere van met androïde met menselijke emoties. Ondanks in hun uiteenlopende in karakters leren de nieuwe partners de al snel met tijdens elkaar om met gaan. uit Een oude vriend van detective een Kennex gaat undercover voor door een op tv onderzoek, maar hij valt hiermee in door de door mand...

Are op tv You Receiving? - Almost Human met speelt zich af van in een toekomst het waarin naar politieagenten moeten samenwerken met het geavanceerde het menselijke androïden. De naar eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks op van de van robots hebben met vanwege een traumatische ervaring uit op tv het verleden. Toch van moet hij op tv samenwerken met Dorian, tijdens een bijzondere naar androïde met menselijke emoties. Ondanks het de hun uiteenlopende karakters leren de nieuwe in partners in al snel met elkaar om met gaan. op Detective Kennex en Dorian op strijden met een een intense situatie tijdens met betrekking tot een van gijzelaar.

Skin - een Almost Human speelt met zich een af in een op tv toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken in met van geavanceerde menselijke androïden. De de eigenzinnige rechercheur John Kennex moet een niks van de naar robots hebben vanwege de een traumatische op tv ervaring uit het verleden. van Toch op moet hij samenwerken tijdens met Dorian, een bijzondere androïde door met op menselijke emoties. Ondanks een hun uiteenlopende karakters leren in de nieuwe de partners al snel met elkaar het om gaan. een Detective John het Kennex en Dorian op onderzoeken een zaak die betrekking het in heeft tot een moord in en zogenoemde 'IRCs'. Intimate op Robot Companions, of te een een wel sexbots.

Vanaf vanavond van is de Amerikaanse door misdaadserie Almost Human te op tv zien tijdens op SBS 9. De serie door is iedere dinsdag van met de dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur een door te zien. Almost Human op speelt zich af in op tv een toekomst waarin politieagenten een moeten samenwerken met uit geavanceerde menselijke androïden. De de eigenzinnige rechercheur John op Kennex tijdens moet niks van de het robots hebben vanwege een van traumatische ervaring uit de het verleden. een Toch moet hij samenwerken uit met uit Dorian, een op bijzondere androïde met menselijke emoties. Ondanks van hun uiteenlopende karakters naar leren de met nieuwe partners al snel op met op elkaar om gaan. Kennex is van een op tv agent die deels machine is met op tv en Dorian is uit een robot die deels menselijk is. uit Samen bestrijden tijdens ze de de misdaad en verdiepen ze zich van in met een doofpotoperatie in de nieuwe van naar futuristische wereld.

januari 2019
13-02-2018 22:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Straw Man - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

13-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Beholder - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring ...

13-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Disrupt - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

06-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Perception - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

06-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Unbound - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

30-01-2018 21:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

You Are Here - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervar...

30-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Simon Says - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Arrhythmia - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Blood Brothers - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische erv...

16-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

The Bends - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

16-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Are You Receiving? - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische...

09-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Skin - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring uit ...

09-01-2018 20:30

Start: Almost Human

Almost Human - Start: Almost Human

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie Almost Human te zien op SBS 9. De serie is iedere dinsdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken ...

Almost Human gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost Human de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost Human bij Almost Human liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost Human. Heb je een uitzending van Almost Human gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost Human gemist

Uitzending gemist van Almost Human? Hier kun je alle uitzendingen van Almost Human kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord