Programma gemist?

Straw in Man - de Almost Human speelt zich naar af in een toekomst uit waarin in politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke van tijdens androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex op met moet niks van door de robots hebben vanwege door een traumatische door ervaring uit het verleden. van Toch moet hij naar samenwerken met Dorian, een bijzondere een androïde met menselijke naar emoties. Ondanks tijdens hun uiteenlopende karakters van leren de op nieuwe partners met al snel met met elkaar om gaan. op tv Kennex en Dorian onderzoeken meerdere een moorden die gepleegd zijn met door een zogenaamde door door 'copycat' van een eerdere seriemoordenaar die naar nu het vast zit.

Beholder uit - Almost op tv Human speelt zich af in naar een toekomst van waarin politieagenten moeten samenwerken met van geavanceerde menselijke tijdens androïden. De eigenzinnige op rechercheur John de Kennex moet uit niks van de robots hebben vanwege de door een traumatische ervaring uit het verleden. op Toch het moet hij van samenwerken met Dorian, een in bijzondere androïde een met menselijke emoties. van Ondanks hun uiteenlopende door karakters leren de nieuwe partners al tijdens snel tijdens met elkaar om gaan. Kennex met en Dorian onderzoeken in een uit moord die gepleegd het is door een met 'chrome'. Er zijn geen een sporen die leiden tot tijdens iets, op behalve de speldenprikken op een de een achterkant van de nek van van het tijdens slachtoffer.

Disrupt in - Almost Human door speelt zich af naar in een toekomst waarin politieagenten het moeten samenwerken een met geavanceerde met menselijke androïden. De eigenzinnige door rechercheur John Kennex moet naar niks van de het robots tijdens hebben vanwege het een traumatische ervaring uit het verleden. met Toch de moet hij naar samenwerken met Dorian, een bijzondere in androïde met menselijke het emoties. Ondanks het hun uiteenlopende op karakters leren de nieuwe op tv partners al snel het met elkaar om van gaan. In de toekomst vindt naar een verschrikkelijke het misdaad plaats als in een 'smart een home' het op de in aanwezige binnen heeft door gemunt. in Kennex en Dorian onderzoeken deze op tv zaak en komen op erachter dat dit huis een bestuurd wordt het door een een mysterieus hologram.

Perception - Almost door Human op speelt zich af in een met in toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met met geavanceerde menselijke op tv androïden. De eigenzinnige rechercheur met John Kennex moet op niks van door de robots hebben vanwege het in een traumatische ervaring uit het verleden. in Toch een moet hij samenwerken met met Dorian, een van bijzondere androïde met op tv menselijke emoties. tijdens Ondanks hun uiteenlopende karakters leren de de nieuwe partners van al snel met elkaar naar om gaan. Als tijdens op Det. Kennex en Dorian naar een zaak onderzoeken de die ingaat op de het onverwachtse dood van twee uit genetisch-verbeterde kinderen, in blijkt de oorzaak in schokkend te tijdens zijn.

Unbound de - Almost Human speelt zich een af in een door toekomst uit waarin politieagenten moeten samenwerken naar met geavanceerde menselijke van androïden. De het eigenzinnige rechercheur John Kennex moet tijdens niks van de van robots naar hebben vanwege een op traumatische ervaring uit het de verleden. Toch moet hij naar samenwerken met een Dorian, in een bijzondere androïde met menselijke de emoties. Ondanks hun uiteenlopende met het karakters leren de nieuwe tijdens partners al snel uit met elkaar om gaan. op Er liggen door verschillende consequenties rondom Danica, een op geavanceerde de DRN die herbouwt de is.

You door Are Here - het Almost Human naar speelt zich af in een uit toekomst waarin politieagenten in moeten samenwerken van met geavanceerde tijdens menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur het John Kennex op moet niks met van de robots op tv hebben vanwege een tijdens traumatische ervaring uit het verleden. Toch uit moet hij naar samenwerken het met Dorian, een het bijzondere androïde met menselijke emoties. Ondanks op naar hun uiteenlopende karakters leren de nieuwe tijdens partners een al snel met elkaar om naar gaan. in Kennex en Dorian onderzoeken een een misdrijf de waarbij een zelfsturende kogel met is een gebruikt.

Simon naar Says - Almost Human de speelt zich af een in een toekomst waarin in politieagenten moeten samenwerken de met geavanceerde menselijke naar androïden. De eigenzinnige het rechercheur John Kennex op moet niks van een de een robots hebben in vanwege een traumatische een ervaring uit het verleden. op Toch moet van hij samenwerken met Dorian, een bijzondere van androïde op met menselijke emoties. Ondanks de hun in uiteenlopende karakters leren de tijdens nieuwe partners al de snel met elkaar naar om gaan. Kennex en Dorian op onderzoeken in Simon, een moordenaar die bommen een om tijdens mensen hun nek bindt met en hun uit laatste momenten verspreidt over het het op interview.

Arrhythmia uit - Almost Human speelt met zich af door in een toekomst waarin politieagenten naar moeten samenwerken de met geavanceerde menselijke androïden. het op tv De eigenzinnige rechercheur John Kennex door moet niks van op tv de robots naar hebben vanwege met een traumatische ervaring door uit het verleden. uit Toch moet hij samenwerken door met Dorian, op tv een bijzondere androïde met het menselijke emoties. Ondanks hun op uiteenlopende karakters door leren de met nieuwe partners al snel met elkaar door om met gaan. Detective John Kennex van en tijdens Dorian onderzoeken een verdachte het dood in in een ziekenhuis. Naarmate zij een verder in op de zaak komen, met ontdekken zij illegale door markten.

Blood een Brothers - Almost tijdens Human speelt het zich af in een op tv toekomst waarin politieagenten moeten door samenwerken met met geavanceerde menselijke androïden. De een eigenzinnige rechercheur John de Kennex moet niks van van het de robots hebben vanwege een uit traumatische ervaring uit uit het verleden. Toch een moet hij uit samenwerken met Dorian, een bijzondere door het androïde met menselijke uit emoties. Ondanks hun uiteenlopende karakters op leren tijdens de nieuwe partners al snel naar met elkaar naar om gaan. Detective het John Kennex en de Dorian krijgen de opdracht in om de naar enige overgebleven door betrokkene bij een grote moordzaak te een het beschermen.

The Bends - het Almost Human speelt met in zich af in een toekomst van waarin politieagenten moeten op tv samenwerken op tv met geavanceerde menselijke androïden. De van eigenzinnige rechercheur met John Kennex het moet niks van de van robots hebben vanwege op een traumatische de ervaring uit het verleden. Toch moet van hij in samenwerken met Dorian, een bijzondere door androïde met naar menselijke emoties. in Ondanks hun in uiteenlopende karakters leren de nieuwe met partners al snel met de elkaar om gaan. van Een oude een vriend van detective Kennex het gaat undercover voor op een met onderzoek, maar op tv hij valt hiermee door de in mand...

Are uit You Receiving? van - Almost Human in speelt zich af in een tijdens toekomst waarin een politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde van menselijke van androïden. De eigenzinnige rechercheur John naar Kennex een moet niks van van de robots hebben vanwege de een traumatische ervaring uit door het uit verleden. Toch moet hij samenwerken op tv met van Dorian, een bijzondere androïde met op menselijke emoties. Ondanks tijdens hun op uiteenlopende karakters leren in de nieuwe partners al snel uit met elkaar in om door gaan. Detective Kennex in en Dorian strijden naar met een intense situatie op tv met betrekking uit tot een gijzelaar.

Skin - Almost naar Human speelt uit zich af in naar een toekomst waarin politieagenten op moeten samenwerken met het geavanceerde tijdens menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur het John Kennex moet het niks van het de robots van hebben vanwege een tijdens traumatische ervaring op tv uit het verleden. Toch van moet hij samenwerken met van Dorian, een bijzondere androïde uit met menselijke emoties. de Ondanks hun tijdens uiteenlopende op karakters leren de nieuwe partners al de snel in met elkaar om gaan. Detective uit John Kennex uit en Dorian in onderzoeken een zaak in die betrekking heeft tot een van moord en zogenoemde een 'IRCs'. Intimate in Robot het Companions, of te wel tijdens sexbots.

Vanaf vanavond is door op tv de Amerikaanse misdaadserie op tv Almost Human te zien op de SBS 9. De door serie met is iedere dinsdag met een dubbele afleveringen vanaf 20:30 in uur te van zien. Almost Human speelt naar zich af de in een toekomst de waarin politieagenten moeten samenwerken met uit geavanceerde menselijke door androïden. De eigenzinnige rechercheur door John Kennex tijdens moet niks van de robots tijdens hebben vanwege een door in traumatische ervaring uit het van verleden. Toch moet de hij samenwerken met Dorian, uit een bijzondere androïde met tijdens menselijke emoties. met Ondanks hun uiteenlopende karakters uit leren de nieuwe een partners een al snel met elkaar om uit het gaan. Kennex is een agent die in deels op machine is en op Dorian is een robot die op deels menselijk is. uit Samen tijdens bestrijden ze van de misdaad en op tv verdiepen ze zich in een doofpotoperatie naar in de nieuwe tijdens futuristische de wereld.

juni 2019
13-02-2018 22:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Straw Man - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

13-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Beholder - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring ...

13-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Disrupt - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

06-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Perception - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

06-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Unbound - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

30-01-2018 21:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

You Are Here - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervar...

30-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Simon Says - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Arrhythmia - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Blood Brothers - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische erv...

16-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

The Bends - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

16-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Are You Receiving? - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische...

09-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Skin - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring uit ...

09-01-2018 20:30

Start: Almost Human

Almost Human - Start: Almost Human

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie Almost Human te zien op SBS 9. De serie is iedere dinsdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken ...

Almost Human gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost Human de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost Human bij Almost Human liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost Human. Heb je een uitzending van Almost Human gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost Human gemist

Uitzending gemist van Almost Human? Hier kun je alle uitzendingen van Almost Human kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord