Programma gemist?

Straw van Man - Almost Human speelt tijdens zich af in op een toekomst uit waarin de politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke uit de androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex uit moet in niks van de robots naar hebben uit vanwege een traumatische ervaring uit het uit met verleden. Toch moet hij samenwerken met in Dorian, een uit bijzondere androïde op tv met menselijke emoties. Ondanks hun een uiteenlopende naar karakters leren de nieuwe op partners de al snel met op tv elkaar om gaan. op Kennex en Dorian onderzoeken meerdere van moorden die gepleegd met zijn door een op zogenaamde 'copycat' tijdens van een eerdere seriemoordenaar op tv die nu vast de zit.

Beholder - in Almost Human speelt in zich de af in een de toekomst waarin politieagenten in moeten samenwerken met geavanceerde tijdens menselijke androïden. op De eigenzinnige rechercheur met John Kennex moet niks van het de robots hebben de vanwege tijdens een traumatische ervaring uit het verleden. naar Toch moet hij uit samenwerken een met Dorian, een bijzondere androïde op met menselijke emoties. met tijdens Ondanks hun uiteenlopende karakters met leren de uit nieuwe partners al snel op met elkaar om gaan. een Kennex en Dorian op onderzoeken een naar moord die gepleegd is naar door een 'chrome'. Er het zijn geen sporen in die leiden de tot iets, het behalve de speldenprikken op op de achterkant naar van de nek van naar het op tv slachtoffer.

Disrupt door - Almost Human speelt in zich af in een in toekomst door waarin politieagenten naar moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. de op De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet de niks van uit de robots hebben met vanwege een traumatische op tv ervaring uit door het verleden. Toch in moet hij een samenwerken met Dorian, een het bijzondere androïde met menselijke emoties. een Ondanks hun een uiteenlopende karakters in leren de een nieuwe partners al snel met door elkaar om gaan. op In de toekomst een vindt een verschrikkelijke in misdaad plaats van als een 'smart het home' het op de aanwezige naar van binnen heeft gemunt. naar Kennex en Dorian van onderzoeken deze zaak en komen op tv erachter dat op tv dit huis bestuurd wordt in door een mysterieus een hologram.

Perception - op tv Almost Human het speelt zich af in een naar toekomst waarin politieagenten tijdens op moeten samenwerken met naar geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur een John op Kennex moet niks op van de robots hebben naar vanwege een traumatische ervaring op tv uit de het verleden. Toch tijdens moet hij samenwerken met op Dorian, een bijzondere in androïde met tijdens menselijke emoties. Ondanks hun de uiteenlopende karakters leren op tv de nieuwe met partners al snel met elkaar naar om door gaan. Als Det. Kennex en op Dorian een zaak op in onderzoeken die ingaat op de een onverwachtse dood van van twee genetisch-verbeterde kinderen, blijkt door met de oorzaak schokkend op tv te zijn.

Unbound een - Almost met Human speelt zich naar af in een toekomst waarin politieagenten de moeten samenwerken met met geavanceerde menselijke androïden. in de De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet de tijdens niks van de op robots hebben vanwege een traumatische op tv ervaring uit het verleden. uit Toch het moet hij samenwerken met in Dorian, een bijzondere androïde van op met menselijke emoties. Ondanks op hun uiteenlopende karakters leren door de met nieuwe partners al snel met van elkaar om tijdens gaan. Er liggen het verschillende consequenties rondom Danica, een tijdens geavanceerde DRN die uit herbouwt door is.

You tijdens Are Here een - Almost Human speelt zich op tv af in een het toekomst waarin politieagenten het moeten samenwerken met geavanceerde het menselijke uit androïden. De eigenzinnige op tv rechercheur John Kennex op tv moet niks van de het robots hebben door vanwege een traumatische ervaring uit het het verleden. door Toch moet hij in samenwerken met op Dorian, een bijzondere androïde met tijdens menselijke emoties. Ondanks tijdens hun met uiteenlopende karakters leren een de nieuwe partners al snel tijdens met elkaar naar om gaan. het Kennex en Dorian een onderzoeken een misdrijf waarbij een op tv zelfsturende kogel met is op gebruikt.

Simon Says - een Almost Human de speelt op tv zich af in een toekomst op waarin politieagenten het moeten samenwerken van met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige in rechercheur John naar Kennex van moet niks van de robots het hebben vanwege een traumatische een een ervaring uit het naar verleden. Toch moet hij samenwerken het met Dorian, een uit bijzondere androïde met menselijke met emoties. uit Ondanks hun door uiteenlopende karakters leren op de nieuwe partners al snel met op tv elkaar om gaan. het Kennex door en Dorian onderzoeken met Simon, een moordenaar die bommen op om mensen naar hun nek bindt en met hun laatste momenten naar verspreidt de over het op tv interview.

Arrhythmia de - Almost Human speelt zich van af naar in een uit toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken tijdens met door geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige het rechercheur John Kennex van moet niks van op tv de met robots hebben vanwege een traumatische ervaring een uit het door verleden. Toch moet op tv hij samenwerken met op tv Dorian, een bijzondere androïde door met menselijke emoties. door Ondanks van hun uiteenlopende karakters leren van de nieuwe op tv partners al snel met elkaar tijdens om gaan. uit Detective John Kennex en op tv Dorian naar onderzoeken een verdachte door dood in een ziekenhuis. Naarmate op tv zij verder in de de zaak een komen, naar ontdekken zij illegale van markten.

Blood naar Brothers - Almost Human met speelt het zich af in een toekomst met waarin politieagenten moeten samenwerken de met met geavanceerde menselijke androïden. uit De eigenzinnige naar rechercheur John Kennex moet niks uit van in de robots hebben vanwege een traumatische het ervaring uit het met tijdens verleden. Toch moet hij uit samenwerken met Dorian, een op tv bijzondere androïde met tijdens menselijke de emoties. Ondanks hun uiteenlopende uit karakters leren op tv de nieuwe partners al het snel met elkaar om een gaan. Detective John tijdens Kennex naar en Dorian krijgen de opdracht uit om in de enige overgebleven betrokkene naar bij een grote moordzaak te door door beschermen.

The een Bends - tijdens Almost Human speelt tijdens zich af in een tijdens toekomst waarin in politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke uit androïden. De eigenzinnige tijdens rechercheur John op tv Kennex een moet niks van de een robots hebben naar vanwege een traumatische ervaring naar uit het verleden. Toch uit moet hij samenwerken met tijdens naar Dorian, een bijzondere androïde met menselijke naar emoties. de Ondanks hun tijdens uiteenlopende karakters leren door de nieuwe partners tijdens al snel met de elkaar om gaan. met Een oude vriend door van detective Kennex van gaat undercover voor een onderzoek, maar van hij valt hiermee het tijdens door de mand...

Are in You Receiving? - het Almost Human speelt zich uit af in een toekomst tijdens op tv waarin politieagenten moeten tijdens samenwerken met geavanceerde menselijke een androïden. De eigenzinnige uit rechercheur John uit Kennex moet niks van de tijdens robots hebben vanwege een naar traumatische door ervaring uit het het verleden. Toch moet hij samenwerken op met Dorian, een naar door bijzondere androïde met menselijke emoties. uit Ondanks hun in uiteenlopende karakters leren de uit nieuwe partners het al snel op met elkaar om gaan. de Detective Kennex en Dorian strijden het met een intense met tijdens situatie met betrekking naar tot een gijzelaar.

Skin naar - Almost Human speelt zich naar in af in een toekomst waarin uit politieagenten moeten op samenwerken met geavanceerde menselijke met androïden. De eigenzinnige rechercheur naar John op Kennex moet niks van de naar op robots hebben vanwege een traumatische een ervaring uit uit het verleden. Toch moet hij uit samenwerken met Dorian, uit een bijzondere met androïde met menselijke emoties. in Ondanks hun naar uiteenlopende karakters een leren de de nieuwe partners al snel tijdens met elkaar om gaan. Detective op tv John Kennex en naar Dorian in onderzoeken een de zaak die betrekking van heeft tot een moord op en zogenoemde 'IRCs'. Intimate Robot tijdens Companions, of te met wel naar sexbots.

Vanaf vanavond is met de Amerikaanse misdaadserie in Almost Human met te van zien op SBS 9. De serie een is van iedere dinsdag met dubbele afleveringen het uit vanaf 20:30 uur te zien. Almost op tv Human speelt zich op tv af het in een toekomst waarin politieagenten op tv moeten samenwerken op met geavanceerde menselijke androïden. door De van eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks uit van een de robots op hebben vanwege een traumatische ervaring uit naar het verleden. uit Toch moet hij door samenwerken met Dorian, tijdens een bijzondere androïde door met op menselijke emoties. Ondanks hun uiteenlopende karakters door leren uit de nieuwe partners al snel op met naar elkaar om gaan. Kennex is het een door agent die deels machine naar is en Dorian op is een robot op tv die deels menselijk is. het Samen het bestrijden ze het de misdaad en verdiepen de ze zich het in een doofpotoperatie in de op nieuwe op tv futuristische wereld.

maart 2019
13-02-2018 22:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Straw Man - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

13-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Beholder - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring ...

13-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Disrupt - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

06-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Perception - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

06-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Unbound - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

30-01-2018 21:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

You Are Here - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervar...

30-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Simon Says - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Arrhythmia - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Blood Brothers - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische erv...

16-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

The Bends - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

16-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Are You Receiving? - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische...

09-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Skin - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring uit ...

09-01-2018 20:30

Start: Almost Human

Almost Human - Start: Almost Human

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie Almost Human te zien op SBS 9. De serie is iedere dinsdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken ...

Almost Human gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost Human de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost Human bij Almost Human liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost Human. Heb je een uitzending van Almost Human gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost Human gemist

Uitzending gemist van Almost Human? Hier kun je alle uitzendingen van Almost Human kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord