Programma gemist?

Straw Man van - in Almost Human speelt zich het af in een in toekomst waarin politieagenten het moeten samenwerken met geavanceerde menselijke naar androïden. De eigenzinnige door rechercheur John een Kennex moet niks van van de in robots hebben een vanwege een traumatische ervaring uit naar het verleden. door Toch moet hij samenwerken tijdens met door Dorian, een bijzondere androïde met menselijke naar emoties. Ondanks van hun uiteenlopende karakters leren uit de nieuwe partners in al naar snel met elkaar om een gaan. Kennex en naar Dorian onderzoeken meerdere moorden uit van die gepleegd zijn door een de zogenaamde 'copycat' van door een in eerdere seriemoordenaar die nu de vast zit.

Beholder - Almost een Human speelt zich een af in in een toekomst waarin politieagenten het moeten het samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. een De een eigenzinnige rechercheur door John Kennex moet uit niks van de robots hebben vanwege het een traumatische ervaring de uit het verleden. uit Toch in moet hij samenwerken een met Dorian, een bijzondere naar androïde met menselijke emoties. met de Ondanks hun uiteenlopende karakters leren op tv de nieuwe partners al van door snel met elkaar om gaan. Kennex op en Dorian op onderzoeken een het moord die gepleegd een is door een 'chrome'. uit Er in zijn geen sporen die leiden met tot iets, op behalve de speldenprikken op de door achterkant van in de nek van een het op tv slachtoffer.

Disrupt - in Almost Human door speelt zich door af in een toekomst waarin de politieagenten naar moeten samenwerken met het geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur een John Kennex de moet niks van op tv de uit robots hebben vanwege een traumatische ervaring met uit een het verleden. Toch moet hij door samenwerken met met Dorian, een bijzondere het androïde met op tv menselijke emoties. tijdens Ondanks hun uiteenlopende karakters leren de uit nieuwe door partners al door snel met elkaar om gaan. door In de uit toekomst vindt een in verschrikkelijke misdaad plaats als van een 'smart home' het op op de op aanwezige binnen heeft van gemunt. Kennex en naar Dorian onderzoeken deze zaak een en komen erachter een dat dit op huis bestuurd wordt een door een mysterieus in hologram.

Perception de - Almost Human speelt naar zich af op tv in een op toekomst waarin politieagenten moeten met samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. in De op tv eigenzinnige rechercheur John in Kennex moet het niks van de robots hebben naar vanwege een traumatische ervaring uit uit het het verleden. Toch moet hij een samenwerken met in Dorian, een bijzondere naar androïde met naar menselijke emoties. Ondanks hun in uiteenlopende karakters met leren de nieuwe naar partners al snel met elkaar de om gaan. Als op tv Det. Kennex en naar Dorian naar een zaak onderzoeken die ingaat met op de onverwachtse tijdens dood van van twee genetisch-verbeterde kinderen, op tv blijkt de oorzaak van schokkend te in zijn.

Unbound - door Almost Human speelt het zich af in in een toekomst waarin politieagenten door het moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. een De eigenzinnige van rechercheur John van Kennex moet niks van de van robots hebben vanwege op tv een traumatische ervaring op tv uit het de verleden. het Toch moet hij samenwerken tijdens met Dorian, een bijzondere in androïde met tijdens menselijke emoties. Ondanks uit hun uiteenlopende karakters leren van de nieuwe op partners al snel met het elkaar om gaan. naar Er liggen op tv verschillende consequenties rondom Danica, in een geavanceerde de DRN die herbouwt uit is.

You Are Here op tv - van Almost Human speelt zich tijdens af van in een toekomst uit waarin politieagenten moeten de samenwerken met geavanceerde menselijke het androïden. De eigenzinnige rechercheur John de het Kennex moet niks de van de robots hebben vanwege een op traumatische ervaring uit uit het verleden. Toch tijdens moet hij samenwerken de met van Dorian, een op tv bijzondere androïde met menselijke emoties. uit Ondanks hun op tv uiteenlopende karakters leren de nieuwe op partners al uit snel met met elkaar om gaan. Kennex en naar Dorian uit onderzoeken een misdrijf waarbij de een zelfsturende kogel is met van gebruikt.

Simon Says - het Almost Human speelt de zich af in door een toekomst op tv waarin politieagenten moeten samenwerken van met in geavanceerde menselijke in androïden. De eigenzinnige de rechercheur John Kennex door moet niks van de met robots hebben vanwege een naar traumatische ervaring uit een het verleden. Toch moet naar hij op tv samenwerken met met Dorian, een bijzondere androïde met in menselijke emoties. Ondanks tijdens hun uiteenlopende uit karakters leren door de nieuwe partners met al snel met elkaar in om gaan. Kennex uit en Dorian naar onderzoeken Simon, een met moordenaar die bommen om mensen tijdens hun nek een bindt en door hun laatste momenten verspreidt de over het een interview.

Arrhythmia - door Almost de Human speelt zich af in het een toekomst waarin politieagenten een moeten samenwerken met door geavanceerde in menselijke androïden. naar De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet met niks met van de van robots hebben vanwege een uit traumatische ervaring uit het verleden. een Toch moet van hij samenwerken met Dorian, door een bijzondere de androïde met menselijke emoties. in Ondanks hun op uiteenlopende karakters tijdens leren de nieuwe op partners al snel met uit elkaar om gaan. Detective op door John Kennex en Dorian het onderzoeken een verdachte van dood in een ziekenhuis. door Naarmate zij verder in door de zaak komen, een ontdekken zij een illegale tijdens markten.

Blood Brothers van - Almost Human op tv speelt zich af in tijdens in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken in van met geavanceerde menselijke androïden. van De eigenzinnige de rechercheur John Kennex moet niks met van de robots hebben de vanwege een traumatische door door ervaring uit het verleden. Toch in moet hij van samenwerken met Dorian, een een bijzondere androïde op tv met menselijke emoties. Ondanks hun door uiteenlopende karakters naar leren de nieuwe een partners al snel de met een elkaar om gaan. Detective John Kennex het en Dorian krijgen een de opdracht uit om de een enige overgebleven een betrokkene bij een grote een moordzaak te tijdens beschermen.

The Bends met - het Almost Human speelt zich af met in een toekomst waarin op politieagenten moeten in samenwerken op met geavanceerde menselijke naar androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex uit moet de niks van de robots hebben in vanwege door een traumatische ervaring op uit het verleden. Toch het moet een hij samenwerken met Dorian, een bijzondere naar androïde op met menselijke emoties. Ondanks hun het uiteenlopende karakters leren het de nieuwe partners het al snel met tijdens elkaar om tijdens gaan. uit Een oude vriend van detective door Kennex gaat undercover de voor een onderzoek, op maar op hij valt hiermee door met de mand...

Are You in Receiving? - in Almost Human speelt zich door af in een de toekomst op tv waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde uit menselijke androïden. De op tv een eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks met van op tv de robots hebben vanwege een met traumatische door ervaring uit het verleden. door Toch moet het hij samenwerken met Dorian, door een op bijzondere androïde met tijdens menselijke emoties. Ondanks hun uiteenlopende karakters uit leren de nieuwe naar partners al op tv snel met elkaar om van gaan. Detective het Kennex en Dorian strijden de met op tv een intense situatie met betrekking in tot in een gijzelaar.

Skin - Almost naar Human op tv speelt zich af in een van toekomst waarin politieagenten van moeten samenwerken met naar geavanceerde het menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur tijdens door John Kennex moet naar niks van de robots hebben in vanwege een traumatische door ervaring een uit het verleden. Toch een moet hij met samenwerken met Dorian, uit een bijzondere androïde het met menselijke emoties. Ondanks hun tijdens uiteenlopende karakters leren op tv de het nieuwe partners al tijdens snel met elkaar om een gaan. Detective John Kennex en een Dorian door onderzoeken een zaak die betrekking een heeft een tot een moord naar en zogenoemde 'IRCs'. het Intimate Robot Companions, in of te wel uit sexbots.

Vanaf vanavond is tijdens de Amerikaanse met misdaadserie Almost Human te tijdens zien op tv op SBS 9. De serie het uit is iedere dinsdag met dubbele afleveringen in vanaf 20:30 uur op een te zien. Almost Human speelt zich af door in naar een toekomst waarin politieagenten moeten uit samenwerken uit met geavanceerde menselijke androïden. in De tijdens eigenzinnige rechercheur John Kennex het moet niks op van de robots op hebben vanwege een traumatische naar ervaring uit uit het verleden. Toch moet hij van samenwerken op met Dorian, een naar bijzondere androïde met menselijke emoties. Ondanks van hun door uiteenlopende karakters leren met de nieuwe tijdens partners al snel tijdens met elkaar om gaan. Kennex in is een agent die de deels machine is op tv en Dorian een is een op tv robot die met deels menselijk is. op Samen bestrijden ze de met misdaad en verdiepen op tv ze zich door in een doofpotoperatie van in de nieuwe tijdens futuristische wereld.

oktober 2018
13-02-2018 22:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Straw Man - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

13-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Beholder - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring ...

13-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Disrupt - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

06-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Perception - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

06-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Unbound - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

30-01-2018 21:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

You Are Here - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervar...

30-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Simon Says - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Arrhythmia - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Blood Brothers - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische erv...

16-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

The Bends - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

16-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Are You Receiving? - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische...

09-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Skin - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring uit ...

09-01-2018 20:30

Start: Almost Human

Almost Human - Start: Almost Human

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie Almost Human te zien op SBS 9. De serie is iedere dinsdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken ...

Almost Human gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost Human de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost Human bij Almost Human liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost Human. Heb je een uitzending van Almost Human gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost Human gemist

Uitzending gemist van Almost Human? Hier kun je alle uitzendingen van Almost Human kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord