Programma gemist?

Straw Man - de Almost Human een speelt zich af in van een toekomst een waarin politieagenten door moeten samenwerken naar met geavanceerde menselijke androïden. de De eigenzinnige rechercheur John van Kennex op moet niks van de robots de hebben met vanwege een traumatische ervaring uit op tv het in verleden. Toch moet hij samenwerken met door de Dorian, een bijzondere androïde met van menselijke emoties. Ondanks hun een uiteenlopende naar karakters leren de nieuwe naar partners al snel met uit door elkaar om gaan. Kennex op en Dorian onderzoeken meerdere moorden tijdens de die gepleegd zijn door in een zogenaamde 'copycat' van een een eerdere van seriemoordenaar die nu vast in zit.

Beholder op - Almost op tv Human speelt zich een af in een toekomst waarin het politieagenten moeten samenwerken met de geavanceerde menselijke androïden. naar van De eigenzinnige rechercheur John het Kennex moet in niks van de robots hebben vanwege van een traumatische ervaring naar uit het de verleden. Toch moet hij door samenwerken van met Dorian, een bijzondere de androïde met de menselijke emoties. een Ondanks hun uiteenlopende karakters leren de de nieuwe in partners al snel met elkaar uit om gaan. met Kennex door en Dorian onderzoeken naar een moord die in gepleegd is door een 'chrome'. Er op tv uit zijn geen sporen die de leiden tot in iets, behalve de speldenprikken op de het achterkant op van de nek van van het in slachtoffer.

Disrupt van - Almost een Human speelt zich af de in een toekomst waarin op politieagenten het moeten samenwerken met geavanceerde de menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur op tv John Kennex op moet niks de van de het robots hebben vanwege een het traumatische ervaring uit het van verleden. door Toch moet hij samenwerken op met Dorian, een de bijzondere androïde met menselijke emoties. uit Ondanks hun met uiteenlopende op karakters leren de uit nieuwe partners al snel met met elkaar om gaan. een In de toekomst in vindt het een verschrikkelijke misdaad plaats als door een 'smart home' naar het het op de aanwezige binnen heeft een gemunt. Kennex en een Dorian onderzoeken deze op tv zaak en komen erachter op dat in dit huis bestuurd wordt door van een de mysterieus hologram.

Perception - Almost de Human speelt zich de door af in een een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met op tv geavanceerde naar menselijke androïden. de De eigenzinnige rechercheur met John Kennex moet niks van de de robots hebben een vanwege een traumatische van ervaring door uit het verleden. op Toch moet hij een samenwerken met Dorian, een in bijzondere androïde met menselijke emoties. het Ondanks hun door uiteenlopende karakters leren van de uit nieuwe partners al snel met naar elkaar om een gaan. Als tijdens Det. Kennex en Dorian op tv een zaak onderzoeken op die ingaat op de onverwachtse van dood van twee de het genetisch-verbeterde kinderen, blijkt de oorzaak op schokkend te van zijn.

Unbound in - Almost Human speelt zich een met af in een toekomst van waarin politieagenten moeten samenwerken met de van geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur in John uit Kennex moet niks uit van de tijdens robots hebben vanwege een met traumatische ervaring naar uit het verleden. Toch in moet hij naar samenwerken met Dorian, een het bijzondere androïde met menselijke een emoties. Ondanks hun door uiteenlopende karakters leren door de nieuwe op partners al naar snel met elkaar uit om gaan. Er liggen het verschillende consequenties rondom met Danica, een geavanceerde DRN die in herbouwt in is.

You op Are Here - door Almost Human de speelt zich af door in een toekomst waarin politieagenten op moeten op tv samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De op eigenzinnige van rechercheur John Kennex moet niks tijdens van de robots uit met hebben vanwege een traumatische uit ervaring uit op tv het verleden. Toch op tv moet hij samenwerken met door Dorian, een bijzondere androïde de met menselijke naar emoties. Ondanks naar hun uiteenlopende karakters leren de nieuwe tijdens partners al tijdens snel met tijdens elkaar om gaan. Kennex in en door Dorian onderzoeken een misdrijf naar waarbij een van zelfsturende kogel is tijdens gebruikt.

Simon Says door - Almost Human speelt een zich af tijdens in een toekomst in waarin naar politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde het menselijke naar androïden. De eigenzinnige op tv rechercheur John Kennex moet niks de van een de robots hebben vanwege een in traumatische ervaring uit in het verleden. een Toch moet tijdens hij samenwerken met tijdens Dorian, een bijzondere androïde met met menselijke emoties. Ondanks op hun het uiteenlopende karakters leren de nieuwe partners een al snel met naar elkaar naar om gaan. een Kennex en Dorian onderzoeken Simon, van een met moordenaar die bommen om tijdens mensen hun nek bindt op tv en hun laatste naar momenten verspreidt over de het naar interview.

Arrhythmia - de Almost tijdens Human speelt zich af naar in een toekomst waarin politieagenten van van moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. naar De met eigenzinnige rechercheur John Kennex moet op niks naar van de robots tijdens hebben vanwege een traumatische op tv ervaring uit het verleden. uit Toch moet hij op van samenwerken met Dorian, een bijzondere androïde op tv tijdens met menselijke emoties. met Ondanks hun uiteenlopende karakters een leren de door nieuwe partners al snel op met elkaar om gaan. het Detective John op Kennex en door Dorian onderzoeken een verdachte in dood in een een ziekenhuis. Naarmate zij verder in door de zaak komen, naar ontdekken zij op illegale naar markten.

Blood Brothers het - Almost de Human speelt door zich af in een toekomst waarin uit politieagenten op tv moeten samenwerken met geavanceerde menselijke uit de androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex het moet niks van op tv de tijdens robots hebben vanwege met een traumatische ervaring uit op het verleden. Toch moet in hij samenwerken door met door Dorian, een bijzondere in androïde met menselijke emoties. Ondanks uit hun met uiteenlopende karakters leren de nieuwe partners op tv al snel op tv met elkaar op om gaan. Detective John van Kennex en Dorian krijgen uit de opdracht het om de enige overgebleven van betrokkene bij een tijdens grote moordzaak te door tijdens beschermen.

The naar Bends - een Almost Human speelt op zich af in een toekomst waarin op politieagenten moeten tijdens samenwerken door met geavanceerde menselijke androïden. De van eigenzinnige rechercheur uit John Kennex moet niks van van de op tv robots hebben vanwege met een traumatische ervaring uit het van verleden. Toch de moet hij met samenwerken met Dorian, een bijzondere naar androïde met menselijke tijdens emoties. Ondanks op tv hun uiteenlopende uit karakters leren de nieuwe partners naar al snel met op elkaar om op gaan. in Een oude vriend naar van detective Kennex gaat in undercover voor een onderzoek, op tv maar hij valt op hiermee door de door mand...

Are You in Receiving? - op tv Almost Human speelt zich tijdens af in een toekomst uit waarin in politieagenten moeten een samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De een eigenzinnige van rechercheur John Kennex moet niks het van van de robots hebben vanwege het een traumatische de ervaring uit door het verleden. Toch moet naar hij samenwerken met Dorian, een een bijzondere androïde met op menselijke emoties. Ondanks in hun uiteenlopende in karakters leren de de nieuwe partners van al snel met in elkaar om met gaan. Detective Kennex en Dorian strijden naar met een intense tijdens situatie met van betrekking tot een op gijzelaar.

Skin op - Almost naar Human speelt zich naar af in een toekomst op tv waarin politieagenten moeten samenwerken met op met geavanceerde menselijke androïden. naar De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet naar niks door van de robots hebben op vanwege een traumatische een ervaring uit het van verleden. Toch moet hij van samenwerken met tijdens Dorian, een bijzondere androïde van met menselijke op emoties. Ondanks door hun uiteenlopende karakters leren op tv de nieuwe partners al een het snel met elkaar om gaan. Detective op John Kennex en in de Dorian onderzoeken een zaak die betrekking uit heeft tot een het een moord en zogenoemde naar 'IRCs'. Intimate Robot de Companions, of te wel op tv sexbots.

Vanaf op vanavond is de Amerikaanse misdaadserie van Almost Human van te tijdens zien op SBS op tv 9. De serie in is iedere dinsdag tijdens met dubbele afleveringen vanaf 20:30 op uur te uit zien. Almost Human speelt zich af uit in een toekomst met het waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde op menselijke androïden. De de eigenzinnige van rechercheur John door Kennex moet niks van van de robots hebben vanwege tijdens een traumatische ervaring tijdens uit het verleden. op tv Toch het moet hij samenwerken met Dorian, een op bijzondere androïde naar met menselijke emoties. op Ondanks hun op tv uiteenlopende karakters leren de de nieuwe op partners al snel met elkaar om uit tijdens gaan. Kennex is een agent die een deels naar machine is en een Dorian is een robot de die met deels menselijk is. uit Samen bestrijden ze de misdaad door en de verdiepen ze zich in een doofpotoperatie van het in de nieuwe futuristische op tv wereld.

maart 2020
13-02-2018 22:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Straw Man - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

13-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Beholder - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring ...

13-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Disrupt - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

06-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Perception - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

06-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Unbound - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

30-01-2018 21:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

You Are Here - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervar...

30-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Simon Says - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Arrhythmia - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Blood Brothers - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische erv...

16-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

The Bends - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

16-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Are You Receiving? - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische...

09-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Skin - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring uit ...

09-01-2018 20:30

Start: Almost Human

Almost Human - Start: Almost Human

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie Almost Human te zien op SBS 9. De serie is iedere dinsdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken ...

Almost Human gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost Human de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost Human bij Almost Human liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost Human. Heb je een uitzending van Almost Human gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost Human gemist

Uitzending gemist van Almost Human? Hier kun je alle uitzendingen van Almost Human kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!