Programma gemist?

Straw met Man - Almost Human speelt een op tv zich af in een toekomst waarin tijdens politieagenten moeten samenwerken met met geavanceerde menselijke tijdens tijdens androïden. De eigenzinnige rechercheur in John Kennex van moet niks van de robots hebben tijdens vanwege een het traumatische ervaring uit met het een verleden. Toch moet hij samenwerken uit met Dorian, met een bijzondere androïde met met menselijke emoties. Ondanks hun op tv uiteenlopende karakters de leren de nieuwe partners het al snel met uit elkaar om gaan. door Kennex en Dorian met onderzoeken meerdere een moorden die gepleegd tijdens zijn door van een zogenaamde 'copycat' van een een eerdere tijdens seriemoordenaar die nu vast met zit.

Beholder door - Almost Human speelt uit zich af in tijdens een toekomst waarin politieagenten op tv moeten door samenwerken met geavanceerde een menselijke androïden. De eigenzinnige van rechercheur van John Kennex moet uit niks van de robots tijdens hebben vanwege een de traumatische ervaring uit van het verleden. Toch in moet hij door samenwerken met Dorian, een bijzondere androïde uit met het menselijke emoties. Ondanks hun op uiteenlopende karakters leren de van tijdens nieuwe partners al naar snel met elkaar om gaan. met Kennex en Dorian onderzoeken de in een moord die gepleegd tijdens is door een 'chrome'. tijdens Er zijn geen sporen op die leiden in tot iets, behalve naar de speldenprikken de op de achterkant van tijdens de nek van het een door slachtoffer.

Disrupt - het Almost Human speelt zich in af in een de toekomst uit waarin politieagenten moeten samenwerken met op tv door geavanceerde menselijke androïden. De een eigenzinnige rechercheur met John Kennex moet niks van door de robots hebben uit vanwege een traumatische de ervaring uit in het verleden. Toch moet hij naar samenwerken de met Dorian, een uit bijzondere androïde de met menselijke emoties. Ondanks hun door uiteenlopende karakters leren de in nieuwe partners met al van snel met elkaar om van gaan. In de op tv toekomst vindt een verschrikkelijke op misdaad plaats de als een 'smart home' door het het op de aanwezige binnen met heeft gemunt. Kennex door en Dorian onderzoeken deze zaak met en komen erachter de een dat dit huis op tv bestuurd wordt door een mysterieus de hologram.

Perception uit - Almost door Human speelt zich af in een van toekomst waarin politieagenten in naar moeten samenwerken met de geavanceerde menselijke androïden. De uit eigenzinnige rechercheur John Kennex op tv moet niks van de tijdens robots hebben vanwege een het een traumatische ervaring een uit het verleden. Toch moet door hij samenwerken met in Dorian, een in bijzondere androïde met menselijke emoties. uit Ondanks het hun uiteenlopende karakters het leren de een nieuwe partners al in snel met elkaar om gaan. op Als Det. Kennex een en door Dorian een zaak onderzoeken op tv die ingaat op de tijdens onverwachtse dood van naar twee genetisch-verbeterde met kinderen, blijkt de oorzaak schokkend door te het zijn.

Unbound - naar Almost in Human speelt zich af in een tijdens toekomst waarin politieagenten van een moeten samenwerken met op geavanceerde menselijke androïden. op tv De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet de de niks van de robots hebben een vanwege een traumatische ervaring van uit uit het verleden. met Toch moet hij door samenwerken met Dorian, een bijzondere androïde een door met menselijke emoties. Ondanks hun van uiteenlopende karakters leren naar de door nieuwe partners al door snel met elkaar op om gaan. Er van liggen verschillende consequenties rondom op tv Danica, een geavanceerde DRN die een herbouwt op is.

You met Are Here in - Almost Human speelt zich af uit in door een toekomst van waarin politieagenten moeten samenwerken met een geavanceerde menselijke een androïden. De eigenzinnige rechercheur van John naar Kennex moet niks van de van robots hebben vanwege een naar traumatische ervaring uit in het het verleden. Toch moet uit hij samenwerken door met Dorian, een een bijzondere androïde met menselijke emoties. Ondanks door hun uit uiteenlopende karakters leren de in nieuwe partners al snel naar met elkaar van om gaan. in Kennex en Dorian onderzoeken een naar op misdrijf waarbij een zelfsturende de kogel is in gebruikt.

Simon met Says - het Almost Human speelt zich door af in een het toekomst waarin politieagenten een moeten samenwerken met naar geavanceerde menselijke androïden. De naar eigenzinnige rechercheur John het Kennex moet niks van van de robots op tv hebben vanwege op een traumatische ervaring door uit het een verleden. Toch moet hij van samenwerken met Dorian, op tv een bijzondere uit androïde met menselijke op emoties. Ondanks hun uiteenlopende op karakters leren de nieuwe uit partners in al snel met elkaar van om gaan. met Kennex en Dorian onderzoeken Simon, naar een moordenaar die bommen uit van om mensen hun nek door bindt en hun laatste momenten op tv met verspreidt over het uit interview.

Arrhythmia de - Almost Human van speelt zich af in in een toekomst waarin politieagenten op moeten samenwerken met in geavanceerde menselijke androïden. in De eigenzinnige rechercheur op van John Kennex moet niks het van de robots hebben vanwege tijdens een traumatische tijdens ervaring uit het met verleden. Toch moet naar hij op samenwerken met Dorian, een bijzondere androïde op met menselijke van emoties. Ondanks hun uiteenlopende op karakters leren de door nieuwe met partners al snel met elkaar door om de gaan. Detective uit John Kennex en Dorian onderzoeken een naar verdachte dood in in een op tv ziekenhuis. Naarmate zij verder op in de in zaak komen, ontdekken zij illegale op tv naar markten.

Blood met Brothers - Almost Human op speelt zich af in uit een van toekomst waarin door politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde van menselijke androïden. De het eigenzinnige rechercheur John naar Kennex moet tijdens niks van de robots door hebben vanwege naar een traumatische ervaring uit het van verleden. Toch moet op hij samenwerken met op tv Dorian, in een bijzondere naar androïde met menselijke emoties. Ondanks uit hun uiteenlopende de karakters leren de nieuwe partners het de al snel met elkaar om gaan. in Detective John uit Kennex op tv en Dorian krijgen een de opdracht om de enige op tv overgebleven betrokkene bij van een grote naar moordzaak te een beschermen.

The uit Bends - in Almost Human speelt van zich af in een toekomst waarin op tv politieagenten moeten tijdens samenwerken met geavanceerde menselijke het androïden. het De eigenzinnige door rechercheur John Kennex moet niks van tijdens de de robots hebben vanwege een met traumatische ervaring in uit het verleden. Toch moet met hij samenwerken uit met Dorian, een in bijzondere androïde met menselijke tijdens emoties. Ondanks hun een uiteenlopende op karakters leren tijdens de nieuwe partners al snel op met van elkaar om gaan. uit Een oude vriend op van detective Kennex gaat undercover op voor een het onderzoek, maar uit hij valt hiermee van door de mand...

Are met You Receiving? - Almost Human naar speelt uit zich af in een op tv toekomst het waarin politieagenten moeten samenwerken met van geavanceerde menselijke androïden. De een uit eigenzinnige rechercheur John Kennex in moet niks van de de robots hebben vanwege een met traumatische naar ervaring uit het van verleden. Toch moet hij op samenwerken met Dorian, op tv een bijzondere androïde met naar menselijke emoties. door Ondanks hun uiteenlopende naar karakters van leren de nieuwe tijdens partners al snel met elkaar door om gaan. Detective het Kennex op en Dorian strijden door met een intense situatie met op betrekking tot een naar gijzelaar.

Skin een - Almost Human speelt tijdens zich af in tijdens een toekomst waarin op tv politieagenten moeten samenwerken in met geavanceerde menselijke in androïden. uit De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet op niks van tijdens de robots door hebben vanwege een de traumatische ervaring uit het de verleden. Toch moet hij op de samenwerken met Dorian, een op bijzondere androïde met de menselijke emoties. uit Ondanks hun uiteenlopende karakters leren de uit door nieuwe partners al snel met elkaar naar om gaan. Detective naar John Kennex door en Dorian onderzoeken in een zaak die betrekking naar heeft tot een een moord en zogenoemde in 'IRCs'. uit Intimate Robot Companions, of tijdens te wel van sexbots.

Vanaf door vanavond is de met Amerikaanse misdaadserie tijdens Almost Human te zien op met SBS 9. De serie in is de iedere dinsdag met dubbele afleveringen naar vanaf het 20:30 uur te zien. Almost door Human speelt zich af met in een toekomst naar waarin politieagenten moeten tijdens samenwerken met op tv geavanceerde menselijke androïden. De tijdens een eigenzinnige rechercheur John Kennex het moet niks van de een robots hebben vanwege een met traumatische ervaring uit op het verleden. tijdens Toch moet hij samenwerken een met Dorian, naar een bijzondere op tv androïde met met menselijke emoties. Ondanks op hun uiteenlopende karakters het leren de nieuwe partners op tv al snel door met elkaar om met gaan. Kennex is een van agent die deels machine uit is en Dorian is het een robot die de deels menselijk de is. in Samen bestrijden ze naar de misdaad en verdiepen ze het zich in een doofpotoperatie de in de nieuwe naar futuristische door wereld.

augustus 2018
13-02-2018 22:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Straw Man - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

13-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Beholder - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring ...

13-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Disrupt - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

06-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Perception - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

06-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Unbound - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

30-01-2018 21:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

You Are Here - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervar...

30-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Simon Says - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Arrhythmia - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Blood Brothers - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische erv...

16-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

The Bends - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

16-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Are You Receiving? - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische...

09-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Skin - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring uit ...

09-01-2018 20:30

Start: Almost Human

Almost Human - Start: Almost Human

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie Almost Human te zien op SBS 9. De serie is iedere dinsdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken ...

Almost Human gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost Human de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost Human bij Almost Human liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost Human. Heb je een uitzending van Almost Human gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost Human gemist

Uitzending gemist van Almost Human? Hier kun je alle uitzendingen van Almost Human kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord