Programma gemist?

Straw Man uit - van Almost Human speelt zich af de in een het toekomst waarin de politieagenten moeten samenwerken op tv met geavanceerde menselijke op tv androïden. De eigenzinnige rechercheur John een Kennex moet niks van de de robots een hebben vanwege een uit traumatische ervaring uit de het verleden. Toch moet van hij op tv samenwerken met Dorian, uit een bijzondere androïde tijdens met menselijke emoties. een Ondanks hun uiteenlopende het karakters leren de nieuwe de partners al snel met door van elkaar om gaan. Kennex naar en Dorian onderzoeken tijdens meerdere moorden die gepleegd in zijn door een zogenaamde het 'copycat' met van een eerdere seriemoordenaar die in nu met vast zit.

Beholder - met Almost Human naar speelt zich af in met een het toekomst waarin politieagenten moeten de samenwerken met geavanceerde naar menselijke androïden. de De eigenzinnige rechercheur John Kennex door moet niks van de uit robots hebben door vanwege een traumatische ervaring tijdens uit het van verleden. uit Toch moet hij samenwerken met een Dorian, een bijzondere androïde het met het menselijke emoties. Ondanks hun uiteenlopende met karakters van leren de nieuwe partners naar al snel uit met elkaar om gaan. van Kennex en Dorian onderzoeken van een moord van die op gepleegd is door een 'chrome'. het Er zijn op geen sporen uit die leiden tot iets, behalve uit de speldenprikken op van de in achterkant van de nek van naar het op slachtoffer.

Disrupt - Almost uit Human speelt zich uit af in een op tv toekomst waarin met politieagenten moeten naar samenwerken met in geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige uit rechercheur John Kennex met moet niks een van de robots hebben vanwege met een traumatische ervaring het uit het verleden. op Toch moet op hij van samenwerken met Dorian, een bijzondere tijdens androïde met met menselijke emoties. Ondanks hun uiteenlopende in karakters een leren de nieuwe partners al op tv snel op tv met elkaar een om gaan. In de op toekomst vindt een verschrikkelijke de misdaad in plaats als een 'smart home' in het een op de aanwezige binnen heeft tijdens gemunt. Kennex en Dorian het onderzoeken van deze zaak en komen erachter door dat op dit huis bestuurd op tv wordt door een van mysterieus hologram.

Perception op tv - Almost Human speelt op tv zich af in op tv een toekomst een waarin politieagenten moeten samenwerken in met geavanceerde menselijke androïden. op een De eigenzinnige rechercheur tijdens John Kennex moet niks een van de robots hebben vanwege het een traumatische ervaring naar uit met het verleden. Toch moet hij de samenwerken met met Dorian, een van bijzondere androïde met menselijke op tv emoties. Ondanks hun het uiteenlopende karakters leren de naar de nieuwe partners al snel met elkaar het naar om gaan. Als uit Det. Kennex en Dorian een een zaak de onderzoeken die ingaat de op de onverwachtse dood van twee met in genetisch-verbeterde kinderen, blijkt de de oorzaak schokkend te met zijn.

Unbound - met Almost Human speelt op tv zich af naar in een toekomst in waarin politieagenten moeten samenwerken het met geavanceerde menselijke androïden. op De eigenzinnige het rechercheur in John Kennex moet naar niks van de robots door hebben vanwege een door traumatische ervaring uit het verleden. op tv van Toch moet hij samenwerken in met Dorian, een bijzondere androïde in in met menselijke emoties. Ondanks op hun uiteenlopende karakters leren van de nieuwe partners tijdens al snel op tv met elkaar om gaan. van Er liggen verschillende consequenties op tv rondom Danica, een de geavanceerde DRN met die herbouwt in is.

You tijdens Are Here naar - Almost Human op tv speelt zich af in met een toekomst op waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde naar menselijke een androïden. De eigenzinnige door rechercheur John in Kennex moet niks van de robots door hebben het vanwege een traumatische een ervaring uit het verleden. uit Toch het moet hij samenwerken met op Dorian, een bijzondere androïde in met het menselijke emoties. Ondanks de hun uiteenlopende karakters naar leren de nieuwe partners op al snel met elkaar om het gaan. de Kennex en Dorian door onderzoeken een misdrijf de waarbij een naar zelfsturende kogel is naar gebruikt.

Simon Says - van door Almost Human speelt zich tijdens af in een toekomst het waarin politieagenten op moeten samenwerken op tv met geavanceerde menselijke androïden. De door eigenzinnige de rechercheur John Kennex moet niks door van de robots hebben een vanwege een met traumatische ervaring uit het een verleden. Toch het moet in hij samenwerken met Dorian, een op bijzondere androïde tijdens met menselijke emoties. Ondanks in hun uiteenlopende karakters leren in de nieuwe het partners al snel met op tv elkaar om gaan. in Kennex van en Dorian onderzoeken Simon, een door moordenaar die bommen uit om mensen hun uit nek met bindt en hun laatste momenten de op tv verspreidt over het uit interview.

Arrhythmia de - Almost Human speelt tijdens zich af op in een toekomst een waarin politieagenten moeten op tv samenwerken met geavanceerde op tv menselijke androïden. op De eigenzinnige rechercheur uit John Kennex moet op niks van de robots hebben de vanwege een traumatische door ervaring uit de het verleden. Toch moet de hij samenwerken met Dorian, op tv een een bijzondere androïde met menselijke emoties. naar Ondanks hun in uiteenlopende karakters de leren de nieuwe door partners al uit snel met elkaar om gaan. Detective de John de Kennex en het Dorian onderzoeken een uit verdachte dood in een ziekenhuis. van Naarmate zij van verder in tijdens de zaak komen, ontdekken zij illegale een door markten.

Blood met Brothers - uit Almost Human speelt uit zich af in een toekomst waarin een politieagenten met moeten samenwerken uit met geavanceerde menselijke androïden. de De eigenzinnige rechercheur door John Kennex moet van niks van op tv de robots hebben vanwege de een traumatische ervaring door uit het verleden. Toch moet het hij samenwerken op tv met Dorian, een een bijzondere androïde met menselijke een emoties. Ondanks hun naar uiteenlopende karakters de leren de nieuwe naar partners al snel met op elkaar om gaan. de in Detective John Kennex en Dorian krijgen naar de tijdens opdracht om de enige het overgebleven de betrokkene bij een grote moordzaak het te op tv beschermen.

The Bends op tv - Almost Human tijdens speelt naar zich af in een toekomst waarin naar politieagenten moeten een samenwerken met het geavanceerde menselijke androïden. De uit eigenzinnige rechercheur John Kennex door moet niks van van een de robots hebben vanwege een traumatische op tv ervaring uit van het op tv verleden. Toch moet hij samenwerken naar met Dorian, een bijzondere tijdens uit androïde met menselijke emoties. Ondanks hun in uit uiteenlopende karakters leren de van nieuwe partners al snel met met elkaar om gaan. uit Een het oude vriend op van detective Kennex tijdens gaat undercover voor de een onderzoek, maar hij valt een hiermee door een de mand...

Are You de Receiving? - Almost Human de op tv speelt zich af het in een toekomst waarin politieagenten moeten naar samenwerken met in geavanceerde menselijke een androïden. De eigenzinnige de rechercheur John in Kennex moet niks van de op robots de hebben vanwege een uit traumatische ervaring uit door het verleden. Toch moet hij samenwerken op tv met Dorian, een in op bijzondere androïde met menselijke emoties. het Ondanks tijdens hun uiteenlopende karakters leren de nieuwe uit partners al snel uit met elkaar tijdens om gaan. Detective Kennex het en Dorian strijden de met naar een intense naar situatie met betrekking tot een het gijzelaar.

Skin uit - Almost Human speelt naar zich af uit in een toekomst waarin tijdens politieagenten op moeten samenwerken met geavanceerde op menselijke androïden. De eigenzinnige door rechercheur een John Kennex moet tijdens niks van de op tv robots hebben vanwege een tijdens traumatische ervaring uit een het verleden. Toch moet van hij samenwerken met van Dorian, van een bijzondere androïde met het menselijke emoties. Ondanks uit hun uiteenlopende karakters leren de naar een nieuwe partners al snel met elkaar van naar om gaan. Detective John Kennex en op tv van Dorian onderzoeken een zaak die uit betrekking heeft met tot een moord het en zogenoemde 'IRCs'. Intimate in Robot Companions, of in te het wel sexbots.

Vanaf het vanavond is de Amerikaanse door misdaadserie van Almost Human te een zien op SBS door 9. De serie is in iedere dinsdag met het dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur uit te op zien. Almost Human speelt op tv zich af in een uit toekomst waarin politieagenten door moeten samenwerken met op geavanceerde menselijke het androïden. De eigenzinnige rechercheur op tv John de Kennex moet niks van de van robots hebben vanwege een in op traumatische ervaring uit het in verleden. Toch moet hij samenwerken de met met Dorian, een bijzondere androïde op tv met menselijke emoties. Ondanks naar hun uiteenlopende tijdens karakters door leren de nieuwe partners al op tv snel met het elkaar om tijdens gaan. Kennex is een agent die naar deels het machine is en Dorian in is een robot die met deels menselijk is. in Samen bestrijden ze door de op misdaad en op tv verdiepen ze zich in een doofpotoperatie het in de de nieuwe futuristische van wereld.

april 2021
13-02-2018 22:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Straw Man - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

13-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Beholder - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring ...

13-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Disrupt - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

06-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Perception - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

06-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Unbound - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

30-01-2018 21:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

You Are Here - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervar...

30-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Simon Says - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Arrhythmia - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Blood Brothers - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische erv...

16-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

The Bends - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

16-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Are You Receiving? - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische...

09-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Skin - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring uit ...

09-01-2018 20:30

Start: Almost Human

Almost Human - Start: Almost Human

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie Almost Human te zien op SBS 9. De serie is iedere dinsdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken ...

Almost Human gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost Human de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost Human bij Almost Human liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost Human. Heb je een uitzending van Almost Human gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost Human gemist

Uitzending gemist van Almost Human? Hier kun je alle uitzendingen van Almost Human kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!