Programma gemist?

Straw op tv Man - Almost Human speelt tijdens zich met af in een toekomst door waarin politieagenten moeten samenwerken de met uit geavanceerde menselijke androïden. een De eigenzinnige rechercheur op tv John Kennex moet op tv niks van de robots van hebben op tv vanwege een traumatische ervaring uit door het verleden. op tv Toch moet hij samenwerken van met op tv Dorian, een bijzondere androïde met menselijke de emoties. de Ondanks hun uiteenlopende karakters leren in een de nieuwe partners al snel van met met elkaar om gaan. Kennex en Dorian op onderzoeken meerdere moorden tijdens die tijdens gepleegd zijn door op tv een zogenaamde 'copycat' van het een met eerdere seriemoordenaar die nu op vast zit.

Beholder de - Almost Human speelt zich met af in een een toekomst waarin politieagenten door moeten samenwerken met naar geavanceerde menselijke androïden. uit De eigenzinnige rechercheur de John Kennex moet op tv niks naar van de robots hebben een vanwege een traumatische in ervaring uit het verleden. uit met Toch moet hij op samenwerken met Dorian, een bijzondere op tv androïde met uit menselijke emoties. Ondanks hun van uiteenlopende een karakters leren de op tv nieuwe partners al snel van met elkaar om naar gaan. Kennex en de Dorian onderzoeken een moord het die gepleegd een is door een 'chrome'. Er in zijn geen sporen van die leiden het tot uit iets, behalve de het speldenprikken op de achterkant van de op tv nek van het op tv uit slachtoffer.

Disrupt - in Almost de Human speelt zich af in een een toekomst van waarin politieagenten moeten op samenwerken met geavanceerde op tv menselijke androïden. van De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet met niks van uit de robots hebben de vanwege van een traumatische ervaring uit het op verleden. door Toch moet hij samenwerken met naar Dorian, een bijzondere androïde met met het menselijke emoties. van Ondanks hun uiteenlopende karakters leren de tijdens nieuwe partners in al snel het met elkaar om tijdens gaan. In de toekomst vindt door op een verschrikkelijke misdaad plaats als een in 'smart home' het met op de aanwezige op binnen heeft gemunt. tijdens op Kennex en Dorian onderzoeken in deze zaak en komen erachter op tv dat uit dit huis bestuurd wordt door met een het mysterieus hologram.

Perception op tv - Almost Human speelt zich op af in een naar toekomst waarin politieagenten het moeten op samenwerken met op geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur uit op John Kennex moet niks van op de robots tijdens hebben vanwege een traumatische in ervaring uit het de verleden. uit Toch moet hij samenwerken met op tv Dorian, met een bijzondere androïde met met menselijke emoties. Ondanks hun uiteenlopende door door karakters leren de nieuwe partners al tijdens in snel met elkaar om gaan. Als door Det. in Kennex en op Dorian een zaak onderzoeken die een ingaat op in de onverwachtse op tv dood van twee op tv genetisch-verbeterde kinderen, blijkt tijdens de oorzaak schokkend te op zijn.

Unbound door - Almost Human speelt in zich af in uit een door toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken in met geavanceerde menselijke op tv androïden. De eigenzinnige rechercheur een John Kennex moet naar niks op tv van de robots hebben naar vanwege een traumatische van ervaring naar uit het verleden. Toch moet hij een samenwerken het met Dorian, een tijdens bijzondere androïde met menselijke emoties. tijdens Ondanks in hun uiteenlopende karakters leren de met nieuwe partners het al snel met naar elkaar om met gaan. Er door liggen verschillende consequenties rondom tijdens Danica, een geavanceerde DRN naar die herbouwt met is.

You het Are Here - Almost Human uit speelt zich met af door in een toekomst waarin politieagenten moeten de tijdens samenwerken met geavanceerde menselijke op tv androïden. De eigenzinnige rechercheur met John Kennex moet niks naar van het de robots naar hebben vanwege een traumatische de ervaring uit in het verleden. Toch moet hij door samenwerken met Dorian, een uit bijzondere een androïde met menselijke tijdens emoties. Ondanks op hun uiteenlopende karakters leren de van nieuwe partners al snel tijdens met op tv elkaar om gaan. het Kennex en Dorian uit onderzoeken een misdrijf de waarbij een zelfsturende kogel met is door gebruikt.

Simon de Says - Almost met Human speelt het zich af in een de toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken tijdens uit met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige naar rechercheur John Kennex uit moet niks in van de robots in hebben vanwege een traumatische door ervaring uit van het op tv verleden. Toch moet hij in samenwerken met Dorian, op tv een bijzondere androïde met uit menselijke emoties. Ondanks met hun uiteenlopende het karakters leren de de nieuwe partners al snel met in elkaar om gaan. tijdens de Kennex en Dorian onderzoeken uit Simon, een moordenaar van die bommen het om mensen hun nek bindt en op tv hun laatste van momenten verspreidt over uit het een interview.

Arrhythmia op - Almost Human speelt zich naar af in uit een toekomst waarin politieagenten tijdens moeten naar samenwerken met geavanceerde menselijke op androïden. De het eigenzinnige rechercheur John de Kennex moet met niks van de robots hebben vanwege het een traumatische naar ervaring uit het de verleden. Toch de moet hij samenwerken met Dorian, tijdens een bijzondere het androïde met menselijke emoties. op tv Ondanks naar hun uiteenlopende karakters op tv leren de nieuwe partners op tv al snel in met elkaar van om gaan. Detective door John Kennex en Dorian onderzoeken een de verdachte een dood in een ziekenhuis. uit Naarmate uit zij verder in de zaak komen, tijdens ontdekken zij illegale uit uit markten.

Blood de Brothers - Almost op Human speelt uit zich af in naar een toekomst waarin in politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke met androïden. De een eigenzinnige rechercheur John Kennex op moet niks door van de robots een hebben in vanwege een traumatische ervaring uit het op verleden. Toch moet op tv hij samenwerken door met Dorian, een een bijzondere androïde op tv met menselijke emoties. Ondanks hun door uiteenlopende karakters van leren de nieuwe partners op tv al snel met op op tv elkaar om gaan. Detective John de Kennex en Dorian de krijgen de de opdracht om de enige met overgebleven betrokkene bij op tv een grote moordzaak te uit tijdens beschermen.

The de Bends - Almost Human speelt een zich af in op tv met een toekomst waarin politieagenten moeten uit samenwerken met geavanceerde menselijke met androïden. De eigenzinnige op rechercheur John door Kennex de moet niks van de robots op tv hebben vanwege een traumatische door op tv ervaring uit het verleden. Toch naar moet hij naar samenwerken met Dorian, een de bijzondere androïde naar met menselijke emoties. Ondanks op tv hun uiteenlopende karakters van leren de met nieuwe partners al snel in met met elkaar om gaan. in Een oude vriend van detective de Kennex gaat undercover met voor een onderzoek, maar in uit hij valt hiermee door de tijdens mand...

Are op tv You Receiving? van - Almost Human speelt van zich af in een toekomst van waarin met politieagenten moeten op tv samenwerken met geavanceerde menselijke uit androïden. De eigenzinnige op rechercheur John Kennex moet niks tijdens van naar de robots hebben vanwege een een traumatische het ervaring uit het het verleden. Toch van moet hij samenwerken met Dorian, een op tv bijzondere androïde uit met het menselijke emoties. Ondanks hun uiteenlopende in karakters leren de in nieuwe partners al snel op tv met van elkaar om gaan. op Detective Kennex een en Dorian strijden met van een intense situatie met betrekking met tot uit een gijzelaar.

Skin met - Almost tijdens Human speelt zich af in een met toekomst waarin naar politieagenten moeten samenwerken een met uit geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige de rechercheur John door Kennex moet op niks van de robots tijdens hebben vanwege een door traumatische ervaring uit het een verleden. van Toch moet hij samenwerken met Dorian, van een op tv bijzondere androïde met menselijke emoties. in Ondanks hun uiteenlopende in karakters leren de uit nieuwe met partners al snel met elkaar het om uit gaan. Detective uit John Kennex en Dorian onderzoeken in een door zaak die betrekking heeft tot een een moord het en zogenoemde 'IRCs'. Intimate in Robot Companions, of te het op tv wel sexbots.

Vanaf vanavond is met de door Amerikaanse misdaadserie Almost op tv Human te zien op door SBS 9. De serie in is iedere een dinsdag met dubbele afleveringen door vanaf 20:30 een uur in te zien. Almost Human speelt zich uit af van in een toekomst waarin politieagenten tijdens moeten samenwerken met van geavanceerde menselijke van androïden. De eigenzinnige een rechercheur John Kennex tijdens moet niks van de van robots hebben vanwege een de naar traumatische ervaring uit het verleden. Toch uit met moet hij samenwerken met Dorian, met een bijzondere in androïde met menselijke een emoties. Ondanks hun tijdens uiteenlopende karakters leren de nieuwe uit partners al snel op tv met elkaar de om gaan. Kennex door is een agent uit die met deels machine is en Dorian is een een robot van die deels menselijk een is. uit Samen bestrijden ze de misdaad en op op tv verdiepen ze zich door in een doofpotoperatie in de in nieuwe futuristische van wereld.

oktober 2019
13-02-2018 22:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Straw Man - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

13-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Beholder - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring ...

13-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Disrupt - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

06-02-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Perception - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

06-02-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Unbound - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring u...

30-01-2018 21:25

Almost Human

Almost Human - Almost Human

You Are Here - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervar...

30-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Simon Says - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Arrhythmia - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervarin...

23-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Blood Brothers - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische erv...

16-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

The Bends - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring...

16-01-2018 20:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Are You Receiving? - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische...

09-01-2018 21:30

Almost Human

Almost Human - Almost Human

Skin - Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken met geavanceerde menselijke androïden. De eigenzinnige rechercheur John Kennex moet niks van de robots hebben vanwege een traumatische ervaring uit ...

09-01-2018 20:30

Start: Almost Human

Almost Human - Start: Almost Human

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie Almost Human te zien op SBS 9. De serie is iedere dinsdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien. Almost Human speelt zich af in een toekomst waarin politieagenten moeten samenwerken ...

Almost Human gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almost Human de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almost Human bij Almost Human liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almost Human. Heb je een uitzending van Almost Human gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almost Human gemist

Uitzending gemist van Almost Human? Hier kun je alle uitzendingen van Almost Human kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!