Programma gemist?

In 'De op keuze van mijn in vader' probeert in Yan Ting op tv Yuen toegang te krijgen tot op de persoonlijke geschiedenis van uit haar zwijgzame door vader, Chinees restauranthouder op tv te uit Maastricht, en zijn familie. Hierbij door komt ze tijdens erachter dat op tv deze onlosmakelijk verbonden is met met de grote uit ontwikkelingen van de het afgelopen halve eeuw in China. op Zoals de hongersnood in in de jaren de vijftig, van de Culturele Revolutie tijdens in de jaren zestig en tijdens op tv de exodus naar het Westen uit in op de jaren zeventig. Ontwikkelingen waaruit het op op tv pact tussen communisme en een kapitalisme is voortgevloeid en die tijdens ervoor hebben gezorgd door dat een het huidige China op de grootste economische een macht in naar de wereld is; ontwikkelingen ook waarvoor het de bevolking een met forse prijs heeft van moeten betalen. Er met ontrolt naar zich een op tv verhaal waarin voortdurend het de verhouding tussen het tijdens individuele en het collectieve, tussen in door de kleine persoonlijke belevenissen en de de grote wereldgeschiedenis in op scherp staat. De keuzes uit van door de vader het en de verschillende door levens die hij en zijn familie naar daardoor hebben geleid met - in van het met rustige plattelandsdorp Dapeng, het kosmopolitische Hongkong tijdens en in in Nederland, 11.000 door kilometer van van huis, in het westen - een lijken rationeel van en onontkoombaar met het een oog op de grote tijdens een veranderingen. Migratie naar een van betere plek elders lijkt logisch. op tv Maar op tv is het de echt, uiteindelijk, altijd beter het om weg te gaan dan een te door blijven? Valt er wat te het het kiezen? Wie of wat bepalen de uiteindelijk de keuzes op tv in je uit leven?

april 2021
10-01-2018 22:50

Docu: De keuze van mijn vader

2Doc: De keuze van mijn vader - Docu: De keuze van mijn vader

In 'De keuze van mijn vader' probeert Yan Ting Yuen toegang te krijgen tot de persoonlijke geschiedenis van haar zwijgzame vader, Chinees restauranthouder te Maastricht, en zijn familie. Hierbij komt ze erachter dat deze onlosmakelijk verbo...

2Doc: De keuze van mijn vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De keuze van mijn vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De keuze van mijn vader bij 2Doc: De keuze van mijn vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De keuze van mijn vader. Heb je een uitzending van 2Doc: De keuze van mijn vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De keuze van mijn vader gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De keuze van mijn vader? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De keuze van mijn vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-01-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!