Programma gemist?

In 'De keuze op tv van mijn uit vader' probeert het Yan Ting Yuen toegang te van krijgen tot van de persoonlijke geschiedenis van tijdens haar tijdens zwijgzame vader, Chinees restauranthouder te tijdens Maastricht, en zijn naar op familie. Hierbij komt de ze erachter dat deze onlosmakelijk tijdens verbonden is met van de grote ontwikkelingen naar van de afgelopen op tv halve eeuw de in China. Zoals de de hongersnood in de van jaren vijftig, de Culturele in Revolutie in de in van jaren zestig en de exodus naar door het Westen in tijdens de door jaren zeventig. Ontwikkelingen waaruit het het pact tussen in communisme en kapitalisme is van voortgevloeid en die op ervoor hebben gezorgd de dat het uit huidige China van de grootste economische macht in naar de naar wereld is; ontwikkelingen ook naar waarvoor de naar bevolking een forse prijs heeft met moeten betalen. Er op tv ontrolt zich een in verhaal waarin voortdurend met de de verhouding tussen van het individuele en het tijdens collectieve, tussen in de kleine persoonlijke belevenissen en het de grote wereldgeschiedenis op in scherp staat. De keuzes het van de met vader en op tv de verschillende levens die hij door en zijn familie uit het daardoor hebben geleid in - in het rustige plattelandsdorp tijdens Dapeng, het kosmopolitische Hongkong met en in de Nederland, 11.000 een kilometer van huis, in in het de westen - lijken rationeel een en onontkoombaar met het met oog op naar de grote van veranderingen. Migratie naar een betere de plek elders lijkt logisch. de de Maar is het echt, de uiteindelijk, altijd beter om weg van te gaan in dan van te blijven? Valt er een wat te kiezen? een Wie of wat bepalen van uiteindelijk de keuzes in naar je in leven?

mei 2020
10-01-2018 22:50

Docu: De keuze van mijn vader

2Doc: De keuze van mijn vader - Docu: De keuze van mijn vader

In 'De keuze van mijn vader' probeert Yan Ting Yuen toegang te krijgen tot de persoonlijke geschiedenis van haar zwijgzame vader, Chinees restauranthouder te Maastricht, en zijn familie. Hierbij komt ze erachter dat deze onlosmakelijk verbo...

2Doc: De keuze van mijn vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De keuze van mijn vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De keuze van mijn vader bij 2Doc: De keuze van mijn vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De keuze van mijn vader. Heb je een uitzending van 2Doc: De keuze van mijn vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De keuze van mijn vader gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De keuze van mijn vader? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De keuze van mijn vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-01-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!