Programma gemist?

In een 'De keuze een van mijn vader' probeert Yan met Ting Yuen op tv toegang te krijgen de tot de persoonlijke geschiedenis van op tv haar het zwijgzame vader, het Chinees restauranthouder te Maastricht, op tv en zijn familie. een Hierbij komt op ze erachter dat in deze onlosmakelijk verbonden is op tv met de in grote ontwikkelingen van in de afgelopen halve met eeuw in China. Zoals de hongersnood op tv de in de jaren vijftig, de Culturele de de Revolutie in de jaren zestig in en de exodus het naar het de Westen in de door jaren zeventig. Ontwikkelingen tijdens waaruit het pact tussen met communisme en door kapitalisme is voortgevloeid en die uit ervoor hebben naar gezorgd dat het huidige het China de tijdens grootste economische de macht in de op tv wereld is; het ontwikkelingen ook waarvoor de in bevolking een forse prijs heeft van moeten betalen. Er naar ontrolt zich een op verhaal waarin voortdurend uit door de verhouding tussen het individuele uit en het collectieve, naar tussen de kleine de persoonlijke belevenissen en de op grote wereldgeschiedenis naar op scherp uit staat. De keuzes van de vader in en tijdens de verschillende levens tijdens die hij en zijn familie tijdens daardoor hebben geleid een - in het in rustige plattelandsdorp uit Dapeng, het kosmopolitische Hongkong van en in de Nederland, 11.000 kilometer tijdens van huis, een in het westen - op tv lijken rationeel en onontkoombaar op met een het oog op de grote een veranderingen. Migratie naar in een betere door plek elders lijkt logisch. in uit Maar is het echt, op tv uiteindelijk, altijd beter uit om weg te gaan tijdens dan te blijven? Valt op uit er wat te kiezen? op Wie of door wat bepalen uiteindelijk de keuzes tijdens in je door leven?

september 2020
10-01-2018 22:50

Docu: De keuze van mijn vader

2Doc: De keuze van mijn vader - Docu: De keuze van mijn vader

In 'De keuze van mijn vader' probeert Yan Ting Yuen toegang te krijgen tot de persoonlijke geschiedenis van haar zwijgzame vader, Chinees restauranthouder te Maastricht, en zijn familie. Hierbij komt ze erachter dat deze onlosmakelijk verbo...

2Doc: De keuze van mijn vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De keuze van mijn vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De keuze van mijn vader bij 2Doc: De keuze van mijn vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De keuze van mijn vader. Heb je een uitzending van 2Doc: De keuze van mijn vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De keuze van mijn vader gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De keuze van mijn vader? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De keuze van mijn vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-01-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!