Programma gemist?

In de 'De keuze van mijn vader' uit probeert Yan Ting op op tv Yuen toegang te krijgen tot van de persoonlijke geschiedenis van tijdens op haar zwijgzame vader, Chinees restauranthouder te in naar Maastricht, en zijn familie. Hierbij door komt ze erachter in dat deze op onlosmakelijk verbonden is van met de grote ontwikkelingen uit van de afgelopen in halve eeuw met in China. op Zoals de hongersnood een in de jaren vijftig, de Culturele de Revolutie in in de in jaren zestig en de exodus op naar het Westen op in het de jaren zeventig. Ontwikkelingen waaruit met het pact een tussen communisme de en kapitalisme is voortgevloeid tijdens en die ervoor hebben op gezorgd dat tijdens het huidige China van de grootste tijdens economische macht in de wereld is; door ontwikkelingen ook waarvoor tijdens de bevolking een een forse prijs heeft het door moeten betalen. Er uit ontrolt zich een de verhaal waarin voortdurend in de verhouding tussen het door individuele en het de collectieve, tussen de door kleine persoonlijke belevenissen door en de grote wereldgeschiedenis op op scherp staat. De keuzes het van de vader een en de in verschillende op tv levens die hij en zijn familie de daardoor hebben met geleid - in het uit op tv rustige plattelandsdorp Dapeng, het kosmopolitische Hongkong door en in Nederland, uit 11.000 kilometer van uit tijdens huis, in het op tv westen - lijken rationeel en onontkoombaar uit met met het oog met op de grote veranderingen. Migratie naar met een betere plek het het elders lijkt logisch. Maar de is het echt, uiteindelijk, altijd op tv beter om met weg te gaan de dan te op tv blijven? Valt er van wat te een kiezen? Wie of wat bepalen uiteindelijk op tv de het keuzes in je de leven?

januari 2021
10-01-2018 22:50

Docu: De keuze van mijn vader

2Doc: De keuze van mijn vader - Docu: De keuze van mijn vader

In 'De keuze van mijn vader' probeert Yan Ting Yuen toegang te krijgen tot de persoonlijke geschiedenis van haar zwijgzame vader, Chinees restauranthouder te Maastricht, en zijn familie. Hierbij komt ze erachter dat deze onlosmakelijk verbo...

2Doc: De keuze van mijn vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De keuze van mijn vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De keuze van mijn vader bij 2Doc: De keuze van mijn vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De keuze van mijn vader. Heb je een uitzending van 2Doc: De keuze van mijn vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De keuze van mijn vader gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De keuze van mijn vader? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De keuze van mijn vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-01-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!