Programma gemist?

In met 'De keuze van mijn naar vader' het probeert Yan Ting Yuen toegang te op tv krijgen de tot de door persoonlijke geschiedenis van een haar zwijgzame vader, Chinees uit restauranthouder te Maastricht, en de zijn familie. met Hierbij komt ze erachter dat in deze naar onlosmakelijk verbonden met is met de grote een ontwikkelingen van de afgelopen halve een eeuw met in China. Zoals de met hongersnood in de jaren van vijftig, de Culturele uit Revolutie in het de jaren een zestig en de exodus naar uit het Westen in door de door jaren zeventig. Ontwikkelingen waaruit het op pact tussen communisme in en met kapitalisme is voortgevloeid uit en die ervoor hebben met gezorgd in dat het huidige uit China de grootste economische macht tijdens in op tv de wereld is; ontwikkelingen ook op waarvoor de met bevolking een forse prijs de heeft moeten op betalen. Er ontrolt de zich een met verhaal waarin voortdurend tijdens de verhouding tussen het individuele en het het collectieve, tijdens tussen de kleine persoonlijke van belevenissen en van de grote naar wereldgeschiedenis op scherp staat. De uit keuzes op tv van de vader en de verschillende van levens uit die hij en zijn familie de naar daardoor hebben geleid - tijdens in het rustige plattelandsdorp van Dapeng, het kosmopolitische Hongkong de en in tijdens Nederland, tijdens 11.000 kilometer van huis, in het van westen een - lijken in rationeel en onontkoombaar tijdens met het oog op de tijdens grote veranderingen. Migratie het naar een het betere plek elders lijkt op tv logisch. Maar is het door echt, uiteindelijk, door altijd beter om weg op tv te gaan dan in de te blijven? Valt op tv er wat te kiezen? het Wie of wat met bepalen uiteindelijk de keuzes in het je op leven?

juli 2021
10-01-2018 22:50

Docu: De keuze van mijn vader

2Doc: De keuze van mijn vader - Docu: De keuze van mijn vader

In 'De keuze van mijn vader' probeert Yan Ting Yuen toegang te krijgen tot de persoonlijke geschiedenis van haar zwijgzame vader, Chinees restauranthouder te Maastricht, en zijn familie. Hierbij komt ze erachter dat deze onlosmakelijk verbo...

2Doc: De keuze van mijn vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De keuze van mijn vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De keuze van mijn vader bij 2Doc: De keuze van mijn vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De keuze van mijn vader. Heb je een uitzending van 2Doc: De keuze van mijn vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De keuze van mijn vader gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De keuze van mijn vader? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De keuze van mijn vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-01-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!