Programma gemist?

In de 'De keuze van mijn de vader' op probeert Yan Ting het Yuen toegang te van krijgen tot de persoonlijke op geschiedenis van haar zwijgzame vader, een Chinees restauranthouder te van Maastricht, door en zijn familie. Hierbij komt een de ze erachter dat deze uit onlosmakelijk verbonden is met uit de grote ontwikkelingen van het in de afgelopen halve eeuw de in China. op Zoals de hongersnood in de jaren in vijftig, met de Culturele tijdens Revolutie in de jaren zestig het en door de exodus naar het de Westen in de van jaren zeventig. tijdens Ontwikkelingen waaruit het pact naar tussen communisme en kapitalisme in is voortgevloeid en die tijdens ervoor in hebben gezorgd dat naar het huidige China de grootste een economische macht in in de wereld naar is; ontwikkelingen ook in waarvoor de bevolking op tv een forse prijs heeft op tv moeten betalen. tijdens Er ontrolt in zich een uit verhaal waarin voortdurend de tijdens verhouding tussen het individuele in en het collectieve, tussen de de kleine uit persoonlijke door belevenissen en de grote wereldgeschiedenis op naar scherp tijdens staat. De keuzes van de vader in van en de verschillende naar levens die hij en zijn familie in daardoor hebben geleid naar - in op tv het het rustige plattelandsdorp Dapeng, het kosmopolitische tijdens Hongkong uit en in Nederland, met 11.000 kilometer van huis, in het van het westen - lijken een rationeel en onontkoombaar van met het oog op de grote van veranderingen. Migratie naar in de een betere plek elders op lijkt logisch. Maar is het door echt, uiteindelijk, het altijd beter om weg op te met gaan dan met te blijven? Valt er wat te het op tv kiezen? Wie of wat bepalen uiteindelijk het de keuzes door in je het leven?

oktober 2020
10-01-2018 22:50

Docu: De keuze van mijn vader

2Doc: De keuze van mijn vader - Docu: De keuze van mijn vader

In 'De keuze van mijn vader' probeert Yan Ting Yuen toegang te krijgen tot de persoonlijke geschiedenis van haar zwijgzame vader, Chinees restauranthouder te Maastricht, en zijn familie. Hierbij komt ze erachter dat deze onlosmakelijk verbo...

2Doc: De keuze van mijn vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De keuze van mijn vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De keuze van mijn vader bij 2Doc: De keuze van mijn vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De keuze van mijn vader. Heb je een uitzending van 2Doc: De keuze van mijn vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De keuze van mijn vader gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De keuze van mijn vader? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De keuze van mijn vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-01-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!