Programma gemist?

Concert (2018). Verschillende de artiesten vanuit de hele door op wereld vertonen onder leiding van dirigente een op tv Alexandra Arrieche en het vaste orkest door Antwerp Philharmonic Orchestra tijdens hun naar zangkunsten.

Dit op tv jaar zullen weer op tv verschillende artiesten vanuit de hele de wereld onder uit leiding uit van dirigente Alexandra uit Arrieche en het vaste in orkest Il door Novecento hun zangkunsten met vertonen.

Dit een jaar zullen van weer verschillende artiesten vanuit op de hele wereld onder leiding het de van dirigente Alexandra de Arrieche en het vaste orkest het Il Novecento hun de z... Dit jaar naar zullen het weer verschillende artiesten vanuit de hele uit wereld onder leiding op tv van op dirigente Alexandra Arrieche en in het vaste van orkest Il Novecento hun zangkunsten door vertonen. Chaka Khan, naar Gabriel Ríos, Natasha op tv Bedingfield, Leona het Philippo, Time naar For Three en Tom in Chaplin (Keane) treden op. op tv Naast het uit vaste orkest Il Novecento met en dirigente Alexandra uit kent een Night of the Proms nog de meer uit vaste waarden. De huisband Electricband, de het koor een Fine Fleur, tijdens backing vocals van The Pretty van Vanillas en uit zanger van John Miles.

Geniet een van muziek van Joe van Jackson, Gavin van DeGraw, tenor Fernando Varela, naar Basement Jaxx, Vrouwenkoor Scala uit en Il het Novecento onder leiding van in Alexandra Arrieche.Meer Met van de uit unieke mix van klassiek en het pop verrast het Night of the uit Proms elk het jaar weer vele duizenden in fans. De door samensmelting van verschillende muziekstijlen en de de uit optredens van een internationale popsterren, die in hun grootste hits vertolken op onder begeleiding het van een symfonisch uit orkest, dragen keer op keer met bij tot een tijdens indrukwekkend spektakel. Geniet van op muziek in van Joe Jackson, naar Gavin DeGraw, een tenor Fernando Varela, Basement op tv Jaxx, Vrouwenkoor Scala en Il de Novecento onder leiding van van Alexandra op tv Arrieche.Minder

Met de de unieke mix van het klassiek en met pop verrast Night met of the Proms elk naar jaar de weer vele duizenden op tv fans. De samensmelting van verschillende muziekstijlen uit en het de optredens van internationale van popsterren, op die hun grootste op tv hits vertolken onder begeleiding van een tijdens van symfonisch orkest, dragen op tv keer op keer bij tot naar een het indrukwekkend spektakel. De Amerikaanse hiphop- en een soulsensatie CeeLo het Green naar en de ...Meer Met de de unieke mix van het klassiek en naar pop verrast Night of the tijdens Proms elk jaar van weer vele op tv duizenden fans. De samensmelting van van verschillende in muziekstijlen en de van optredens van internationale op tv popsterren, die hun tijdens grootste hits vertolken onder het begeleiding van in een symfonisch orkest, dragen het keer op op keer bij tot het een indrukwekkend spektakel. in De Amerikaanse hiphop- in en van soulsensatie CeeLo Green en de jonge op accordeoniste Ksenija Sidorova de op tv zijn de eerste twee door namen die naar zijn bevestigd voor de aankomende editie de van van Night of the Proms. Aan in de line-up tijdens is Nile in Rodgers & in CHIC en Katie Melua toegevoegd. Met in de het bevestiging van Bo van Saris is de line-up van tijdens Night of tijdens the Proms in nu compleet.Minder

Vanuit een de St. Lambertuskerk op tv te Hengelo. Hoofdcelebrant: Mgr. W. op tv het Eijk.

Vanuit van de H. Jacobus de het Meerdere te Den met Haag. Voorganger: Ad een van der door Helm.

Met op tv optredens van John Fogerty, Grace een Jones, Boy op George, tijdens Charlie Siem, John Miles, Il met Novecento en Fine op Fleur.

Registratie tijdens van Night of the naar Proms 2009. op tv Het vaste Night of the het een Proms-orkest Il Novecento onder het leiding van Robert Groslot de en tijdens het koor Fine Fleur begeleiden optredens op door van onder andere Roxette, Toots een Thielemans van en John Miles.

juli 2020
27-12-2018 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Concert (2018). Verschillende artiesten vanuit de hele wereld vertonen onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Antwerp Philharmonic Orchestra hun zangkunsten.

31-12-2017 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Il Novecento hun zangkunsten vertonen.

26-12-2016 16:50

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Il Novecento hun z... Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van...

31-12-2015 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Geniet van muziek van Joe Jackson, Gavin DeGraw, tenor Fernando Varela, Basement Jaxx, Vrouwenkoor Scala en Il Novecento onder leiding van Alexandra Arrieche.Meer Met de unieke mix van klassiek en pop verrast Night of the Proms elk jaar wee...

31-12-2014 16:50

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Met de unieke mix van klassiek en pop verrast Night of the Proms elk jaar weer vele duizenden fans. De samensmelting van verschillende muziekstijlen en de optredens van internationale popsterren, die hun grootste hits vertolken onder begele...

15-01-2012 10:30

Aflevering van zondag 15 januari 2012

Night of the Proms - Aflevering van zondag 15 januari 2012

Vanuit de St. Lambertuskerk te Hengelo. Hoofdcelebrant: Mgr. W. Eijk.

08-01-2012 10:30

Driekoningen

Night of the Proms - Driekoningen

Vanuit de H. Jacobus de Meerdere te Den Haag. Voorganger: Ad van der Helm.

29-12-2010 18:20

Aflevering 2

Night of the Proms - Aflevering 2

Met optredens van John Fogerty, Grace Jones, Boy George, Charlie Siem, John Miles, Il Novecento en Fine Fleur.

21-12-2009 19:30

Aflevering 1

Night of the Proms - Aflevering 1

Registratie van Night of the Proms 2009. Het vaste Night of the Proms-orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot en het koor Fine Fleur begeleiden optredens van onder andere Roxette, Toots Thielemans en John Miles.

Night of the Proms gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Night of the Proms de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Night of the Proms bij Night of the Proms liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Night of the Proms. Heb je een uitzending van Night of the Proms gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Night of the Proms gemist

Registratie van Night of the Proms 2009. Het vaste Night of the Proms-orkest Il Novecento onder leiding van RobertGroslot en het koor Fine Fleur begeleiden optredens van onder andere Roxette, Toots Thielemans en John Miles.

Uitzending gemist van Night of the Proms? Hier kun je alle uitzendingen van Night of the Proms kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!