Programma gemist?

Concert (2018). Verschillende het artiesten vanuit de hele door wereld vertonen onder tijdens leiding van dirigente op tv Alexandra Arrieche en een in het vaste orkest Antwerp Philharmonic door Orchestra naar hun zangkunsten.

Dit jaar zullen een op weer verschillende artiesten vanuit de het hele naar wereld onder leiding van van dirigente Alexandra Arrieche en het het vaste orkest Il op Novecento uit hun zangkunsten tijdens vertonen.

Dit jaar uit zullen weer verschillende een artiesten vanuit de van hele wereld het onder leiding van met dirigente Alexandra Arrieche en tijdens het vaste orkest naar Il Novecento hun z... in Dit in jaar zullen weer verschillende door artiesten vanuit de uit hele wereld van onder leiding van dirigente op Alexandra Arrieche en het op vaste orkest Il in Novecento hun zangkunsten door vertonen. uit Chaka Khan, Gabriel op tv Ríos, Natasha Bedingfield, Leona Philippo, naar Time For Three in en Tom op tv Chaplin op tv (Keane) treden op. Naast naar het vaste orkest tijdens Il Novecento en dirigente Alexandra door kent Night of uit the Proms nog het meer vaste het waarden. De huisband op Electricband, het koor van Fine Fleur, een backing vocals door van The Pretty Vanillas de en zanger John op tv Miles.

Geniet van door muziek door van Joe Jackson, Gavin DeGraw, tenor door het Fernando Varela, Basement Jaxx, Vrouwenkoor tijdens Scala en Il de Novecento onder leiding op van Alexandra Arrieche.Meer Met naar de unieke mix de van klassiek naar en door pop verrast Night of uit the Proms elk jaar weer in vele duizenden fans. een De samensmelting van in verschillende muziekstijlen de en de optredens van met internationale popsterren, die tijdens hun grootste hits op tv vertolken onder begeleiding in van een symfonisch van orkest, dragen keer op op in keer bij tot op tv een indrukwekkend spektakel. in Geniet van muziek door van Joe Jackson, Gavin DeGraw, op tenor Fernando Varela, in Basement door Jaxx, Vrouwenkoor Scala en Il op tv Novecento onder tijdens leiding van op Alexandra Arrieche.Minder

Met de unieke tijdens mix van van klassiek een en pop verrast op tv Night of the Proms elk jaar de in weer vele duizenden fans. De op tv samensmelting van van verschillende muziekstijlen en de het optredens van internationale in popsterren, die op hun grootste hits door vertolken onder begeleiding op van een symfonisch tijdens orkest, dragen keer door op keer bij met tot een indrukwekkend spektakel. naar De Amerikaanse de hiphop- en soulsensatie op tv CeeLo Green tijdens en de ...Meer Met de door unieke uit mix van klassiek en naar pop verrast Night of op the Proms elk de jaar tijdens weer vele duizenden fans. De samensmelting met in van verschillende muziekstijlen met en de optredens van van internationale popsterren, die hun de grootste hits vertolken met onder uit begeleiding van een symfonisch het orkest, dragen keer op keer naar bij tot een tijdens indrukwekkend de spektakel. De Amerikaanse hiphop- en tijdens op tv soulsensatie CeeLo Green en de een jonge accordeoniste een Ksenija Sidorova zijn de eerste in uit twee namen die uit zijn bevestigd voor uit de aankomende editie de van Night of the Proms. met Aan de line-up is uit door Nile Rodgers & het CHIC en Katie in Melua toegevoegd. Met op tv de bevestiging van Bo Saris is op tv uit de line-up van Night of the met het Proms nu compleet.Minder

Vanuit tijdens de St. Lambertuskerk te door Hengelo. Hoofdcelebrant: uit Mgr. W. uit Eijk.

Vanuit de naar H. Jacobus de Meerdere met te Den Haag. het Voorganger: tijdens Ad van der uit Helm.

Met optredens door van John naar Fogerty, Grace een Jones, Boy George, Charlie Siem, tijdens John Miles, Il tijdens Novecento en Fine op tv Fleur.

Registratie op van Night of the door Proms 2009. Het vaste tijdens uit Night of the Proms-orkest Il naar Novecento onder leiding van op Robert Groslot naar en het koor op tv Fine Fleur begeleiden optredens het van onder van andere uit Roxette, Toots Thielemans en John van Miles.

augustus 2021
27-12-2018 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Concert (2018). Verschillende artiesten vanuit de hele wereld vertonen onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Antwerp Philharmonic Orchestra hun zangkunsten.

31-12-2017 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Il Novecento hun zangkunsten vertonen.

26-12-2016 16:50

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Il Novecento hun z... Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van...

31-12-2015 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Geniet van muziek van Joe Jackson, Gavin DeGraw, tenor Fernando Varela, Basement Jaxx, Vrouwenkoor Scala en Il Novecento onder leiding van Alexandra Arrieche.Meer Met de unieke mix van klassiek en pop verrast Night of the Proms elk jaar wee...

31-12-2014 16:50

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Met de unieke mix van klassiek en pop verrast Night of the Proms elk jaar weer vele duizenden fans. De samensmelting van verschillende muziekstijlen en de optredens van internationale popsterren, die hun grootste hits vertolken onder begele...

15-01-2012 10:30

Aflevering van zondag 15 januari 2012

Night of the Proms - Aflevering van zondag 15 januari 2012

Vanuit de St. Lambertuskerk te Hengelo. Hoofdcelebrant: Mgr. W. Eijk.

08-01-2012 10:30

Driekoningen

Night of the Proms - Driekoningen

Vanuit de H. Jacobus de Meerdere te Den Haag. Voorganger: Ad van der Helm.

29-12-2010 18:20

Aflevering 2

Night of the Proms - Aflevering 2

Met optredens van John Fogerty, Grace Jones, Boy George, Charlie Siem, John Miles, Il Novecento en Fine Fleur.

21-12-2009 19:30

Aflevering 1

Night of the Proms - Aflevering 1

Registratie van Night of the Proms 2009. Het vaste Night of the Proms-orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot en het koor Fine Fleur begeleiden optredens van onder andere Roxette, Toots Thielemans en John Miles.

Night of the Proms gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Night of the Proms de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Night of the Proms bij Night of the Proms liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Night of the Proms. Heb je een uitzending van Night of the Proms gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Night of the Proms gemist

Registratie van Night of the Proms 2009. Het vaste Night of the Proms-orkest Il Novecento onder leiding van RobertGroslot en het koor Fine Fleur begeleiden optredens van onder andere Roxette, Toots Thielemans en John Miles.

Uitzending gemist van Night of the Proms? Hier kun je alle uitzendingen van Night of the Proms kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!