Programma gemist?

Concert van (2018). Verschillende artiesten in vanuit de hele wereld vertonen onder in leiding door van dirigente door Alexandra Arrieche en op tv het vaste orkest Antwerp Philharmonic Orchestra met hun in zangkunsten.

Dit jaar zullen in weer verschillende artiesten in vanuit de hele op op wereld onder leiding uit van dirigente Alexandra Arrieche en het een vaste orkest Il een Novecento hun zangkunsten een door vertonen.

Dit naar jaar zullen op tv weer verschillende artiesten vanuit de hele op op wereld onder leiding van de dirigente Alexandra een Arrieche en het de vaste orkest Il Novecento hun z... in Dit jaar tijdens zullen op weer verschillende artiesten vanuit op tv de hele wereld onder leiding met van dirigente door Alexandra Arrieche en het het vaste orkest Il op tv Novecento van hun zangkunsten vertonen. op Chaka Khan, Gabriel naar Ríos, Natasha de Bedingfield, Leona Philippo, Time For Three op tv en Tom Chaplin tijdens met (Keane) treden op. Naast op tv het vaste orkest Il Novecento in met en dirigente Alexandra kent uit Night of the Proms nog op meer vaste waarden. met naar De huisband Electricband, het koor met Fine Fleur, backing vocals op tv naar van The Pretty uit Vanillas en zanger John het Miles.

Geniet van muziek in van Joe Jackson, in naar Gavin DeGraw, tenor Fernando Varela, een Basement de Jaxx, Vrouwenkoor Scala door en Il Novecento op tv onder leiding van in Alexandra Arrieche.Meer Met de unieke mix tijdens in van klassiek en pop verrast Night van of the op tv Proms elk jaar weer tijdens vele duizenden uit fans. De van samensmelting van verschillende muziekstijlen en de de optredens een van internationale in popsterren, die hun op tv grootste hits vertolken onder begeleiding uit van een symfonisch op orkest, dragen keer met op keer bij een tot een door indrukwekkend het spektakel. Geniet van muziek van Joe het Jackson, Gavin DeGraw, door tenor Fernando van Varela, Basement Jaxx, door Vrouwenkoor Scala in en Il Novecento onder leiding met van Alexandra een Arrieche.Minder

Met met de unieke mix van de klassiek en pop in verrast Night of op the Proms elk van jaar weer uit vele duizenden tijdens fans. De samensmelting van verschillende op muziekstijlen en van de optredens van naar internationale popsterren, die hun naar grootste hits vertolken onder met begeleiding van een de symfonisch orkest, dragen uit keer op keer uit tijdens bij tot een indrukwekkend spektakel. een De de Amerikaanse hiphop- en soulsensatie op tv CeeLo Green en de het ...Meer op Met de unieke de mix van klassiek en pop naar verrast in Night of the Proms elk jaar een weer de vele duizenden fans. De samensmelting op van verschillende muziekstijlen een en de optredens van op van internationale popsterren, het die hun grootste hits vertolken van onder begeleiding door van een met symfonisch orkest, dragen keer op keer op tv naar bij tot een indrukwekkend spektakel. De een Amerikaanse tijdens hiphop- en in soulsensatie CeeLo Green het en de jonge naar accordeoniste Ksenija Sidorova van zijn de eerste uit twee namen die zijn bevestigd uit voor de op tv aankomende editie van Night of een the Proms. Aan naar de op tv line-up is Nile Rodgers de & tijdens CHIC en Katie Melua toegevoegd. Met met door de bevestiging van naar Bo Saris is op de line-up van Night of the naar Proms door nu compleet.Minder

Vanuit door de St. Lambertuskerk te Hengelo. in Hoofdcelebrant: Mgr. door W. van Eijk.

Vanuit op tv de H. Jacobus de Meerdere naar te de Den Haag. het Voorganger: Ad van der de Helm.

Met tijdens optredens van John Fogerty, Grace van Jones, Boy tijdens George, Charlie Siem, John naar Miles, Il op Novecento en Fine tijdens Fleur.

Registratie op tv van Night of een the Proms 2009. Het vaste naar Night of the de Proms-orkest een Il Novecento door onder leiding van Robert door Groslot en het koor uit Fine Fleur tijdens begeleiden optredens van onder andere met Roxette, Toots Thielemans door en in John Miles.

januari 2020
27-12-2018 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Concert (2018). Verschillende artiesten vanuit de hele wereld vertonen onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Antwerp Philharmonic Orchestra hun zangkunsten.

31-12-2017 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Il Novecento hun zangkunsten vertonen.

26-12-2016 16:50

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Il Novecento hun z... Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van...

31-12-2015 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Geniet van muziek van Joe Jackson, Gavin DeGraw, tenor Fernando Varela, Basement Jaxx, Vrouwenkoor Scala en Il Novecento onder leiding van Alexandra Arrieche.Meer Met de unieke mix van klassiek en pop verrast Night of the Proms elk jaar wee...

31-12-2014 16:50

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Met de unieke mix van klassiek en pop verrast Night of the Proms elk jaar weer vele duizenden fans. De samensmelting van verschillende muziekstijlen en de optredens van internationale popsterren, die hun grootste hits vertolken onder begele...

15-01-2012 10:30

Aflevering van zondag 15 januari 2012

Night of the Proms - Aflevering van zondag 15 januari 2012

Vanuit de St. Lambertuskerk te Hengelo. Hoofdcelebrant: Mgr. W. Eijk.

08-01-2012 10:30

Driekoningen

Night of the Proms - Driekoningen

Vanuit de H. Jacobus de Meerdere te Den Haag. Voorganger: Ad van der Helm.

29-12-2010 18:20

Aflevering 2

Night of the Proms - Aflevering 2

Met optredens van John Fogerty, Grace Jones, Boy George, Charlie Siem, John Miles, Il Novecento en Fine Fleur.

21-12-2009 19:30

Aflevering 1

Night of the Proms - Aflevering 1

Registratie van Night of the Proms 2009. Het vaste Night of the Proms-orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot en het koor Fine Fleur begeleiden optredens van onder andere Roxette, Toots Thielemans en John Miles.

Night of the Proms gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Night of the Proms de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Night of the Proms bij Night of the Proms liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Night of the Proms. Heb je een uitzending van Night of the Proms gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Night of the Proms gemist

Registratie van Night of the Proms 2009. Het vaste Night of the Proms-orkest Il Novecento onder leiding van RobertGroslot en het koor Fine Fleur begeleiden optredens van onder andere Roxette, Toots Thielemans en John Miles.

Uitzending gemist van Night of the Proms? Hier kun je alle uitzendingen van Night of the Proms kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!