Programma gemist?

Concert met (2018). Verschillende artiesten vanuit van de hele wereld vertonen onder uit leiding van dirigente in Alexandra Arrieche tijdens en het vaste orkest in Antwerp de Philharmonic Orchestra hun van zangkunsten.

Dit jaar de zullen weer verschillende artiesten de op tv vanuit de hele wereld onder leiding naar op van dirigente Alexandra Arrieche een en het vaste op orkest Il Novecento hun zangkunsten van in vertonen.

Dit jaar van zullen weer verschillende de artiesten met vanuit de hele wereld onder leiding met van uit dirigente Alexandra Arrieche de en het vaste met orkest Il een Novecento hun z... Dit tijdens jaar zullen in weer verschillende artiesten vanuit de naar hele wereld onder tijdens leiding van dirigente Alexandra naar Arrieche en het van door vaste orkest Il Novecento uit hun zangkunsten vertonen. het Chaka Khan, de Gabriel RĂ­os, Natasha Bedingfield, uit Leona Philippo, Time For Three uit en Tom Chaplin met in (Keane) treden op. Naast het vaste van orkest tijdens Il Novecento en dirigente Alexandra een kent Night naar of the Proms nog van meer vaste waarden. op tv De huisband Electricband, op tv het tijdens koor Fine Fleur, door backing vocals van The in Pretty een Vanillas en zanger John op Miles.

Geniet op tv van muziek van Joe op Jackson, Gavin DeGraw, tenor het Fernando op tv Varela, Basement Jaxx, tijdens Vrouwenkoor Scala een en Il Novecento onder leiding van het Alexandra Arrieche.Meer in Met tijdens de unieke mix van klassiek en het pop met verrast Night of op the Proms elk uit jaar weer vele door duizenden fans. De samensmelting van door verschillende muziekstijlen en naar uit de optredens van op tv internationale popsterren, die hun grootste met hits vertolken uit onder begeleiding tijdens van een symfonisch orkest, dragen keer het op door keer bij de tot een indrukwekkend spektakel. Geniet op tv van muziek van Joe de de Jackson, Gavin DeGraw, tenor Fernando met Varela, Basement uit Jaxx, Vrouwenkoor Scala en Il door op Novecento onder leiding van Alexandra door Arrieche.Minder

Met uit de unieke mix van klassiek tijdens en pop verrast in op Night of the Proms elk op tv jaar in weer vele duizenden fans. De samensmelting het van verschillende het muziekstijlen tijdens en de optredens van internationale door popsterren, die op tv hun grootste hits het vertolken onder begeleiding van een in tijdens symfonisch orkest, dragen keer op de keer bij tot het een indrukwekkend spektakel. in De Amerikaanse hiphop- en door soulsensatie CeeLo uit Green van en de ...Meer Met de unieke tijdens door mix van klassiek en pop in verrast Night of the door Proms elk jaar op weer van vele duizenden fans. het De samensmelting de van verschillende muziekstijlen en van de optredens van het internationale popsterren, die uit hun grootste hits vertolken op tv onder begeleiding op van een naar symfonisch orkest, dragen keer de op keer bij tot een een indrukwekkend spektakel. de De Amerikaanse van hiphop- en soulsensatie CeeLo het Green en op tv de jonge accordeoniste Ksenija van Sidorova zijn de met eerste twee namen het die zijn een bevestigd voor de op aankomende editie met van Night of door the Proms. Aan de line-up de is het Nile Rodgers & door CHIC en Katie Melua toegevoegd. de Met de bevestiging van door met Bo Saris is de line-up van van Night of the door Proms een nu compleet.Minder

Vanuit de het St. Lambertuskerk te tijdens Hengelo. Hoofdcelebrant: Mgr. van W. naar Eijk.

Vanuit de H. door Jacobus de een Meerdere te Den een Haag. Voorganger: Ad van een der naar Helm.

Met naar optredens van John Fogerty, op tv Grace Jones, tijdens Boy George, Charlie Siem, door John Miles, het Il Novecento en Fine de Fleur.

Registratie van Night naar met of the Proms 2009. Het vaste door met Night of the Proms-orkest naar Il Novecento onder leiding naar van Robert Groslot en een door het koor Fine Fleur begeleiden optredens tijdens het van onder andere van Roxette, Toots Thielemans en John de Miles.

oktober 2020
27-12-2018 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Concert (2018). Verschillende artiesten vanuit de hele wereld vertonen onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Antwerp Philharmonic Orchestra hun zangkunsten.

31-12-2017 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Il Novecento hun zangkunsten vertonen.

26-12-2016 16:50

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Il Novecento hun z... Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van...

31-12-2015 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Geniet van muziek van Joe Jackson, Gavin DeGraw, tenor Fernando Varela, Basement Jaxx, Vrouwenkoor Scala en Il Novecento onder leiding van Alexandra Arrieche.Meer Met de unieke mix van klassiek en pop verrast Night of the Proms elk jaar wee...

31-12-2014 16:50

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Met de unieke mix van klassiek en pop verrast Night of the Proms elk jaar weer vele duizenden fans. De samensmelting van verschillende muziekstijlen en de optredens van internationale popsterren, die hun grootste hits vertolken onder begele...

15-01-2012 10:30

Aflevering van zondag 15 januari 2012

Night of the Proms - Aflevering van zondag 15 januari 2012

Vanuit de St. Lambertuskerk te Hengelo. Hoofdcelebrant: Mgr. W. Eijk.

08-01-2012 10:30

Driekoningen

Night of the Proms - Driekoningen

Vanuit de H. Jacobus de Meerdere te Den Haag. Voorganger: Ad van der Helm.

29-12-2010 18:20

Aflevering 2

Night of the Proms - Aflevering 2

Met optredens van John Fogerty, Grace Jones, Boy George, Charlie Siem, John Miles, Il Novecento en Fine Fleur.

21-12-2009 19:30

Aflevering 1

Night of the Proms - Aflevering 1

Registratie van Night of the Proms 2009. Het vaste Night of the Proms-orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot en het koor Fine Fleur begeleiden optredens van onder andere Roxette, Toots Thielemans en John Miles.

Night of the Proms gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Night of the Proms de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Night of the Proms bij Night of the Proms liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Night of the Proms. Heb je een uitzending van Night of the Proms gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Night of the Proms gemist

Registratie van Night of the Proms 2009. Het vaste Night of the Proms-orkest Il Novecento onder leiding van RobertGroslot en het koor Fine Fleur begeleiden optredens van onder andere Roxette, Toots Thielemans en John Miles.

Uitzending gemist van Night of the Proms? Hier kun je alle uitzendingen van Night of the Proms kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!