Programma gemist?

Concert (2018). Verschillende artiesten tijdens de vanuit de hele wereld vertonen onder door leiding door van dirigente Alexandra door Arrieche en het vaste een orkest Antwerp Philharmonic met Orchestra hun het zangkunsten.

Dit jaar met zullen het weer verschillende artiesten met vanuit de hele wereld onder leiding op van dirigente tijdens Alexandra Arrieche en het het tijdens vaste orkest Il Novecento hun door zangkunsten naar vertonen.

Dit een jaar zullen de weer verschillende artiesten met vanuit de hele wereld onder leiding een tijdens van dirigente Alexandra uit Arrieche en het vaste het orkest Il Novecento hun z... op Dit jaar zullen de weer verschillende artiesten het vanuit de hele op wereld onder leiding de van door dirigente Alexandra door Arrieche en het vaste orkest Il van Novecento op hun zangkunsten vertonen. Chaka van Khan, Gabriel de Ríos, Natasha Bedingfield, een Leona Philippo, Time For tijdens Three en Tom een Chaplin tijdens (Keane) treden op. Naast van het vaste orkest Il uit Novecento en een dirigente Alexandra naar kent Night of the tijdens Proms nog meer vaste in waarden. op De huisband Electricband, het uit koor Fine Fleur, door backing vocals op tv van The Pretty Vanillas en zanger in John het Miles.

Geniet van van muziek van Joe van Jackson, Gavin in DeGraw, tenor Fernando uit Varela, Basement Jaxx, uit Vrouwenkoor Scala en op Il Novecento onder leiding van op Alexandra Arrieche.Meer Met in de unieke het mix van tijdens klassiek en pop verrast tijdens Night op of the Proms elk jaar weer het de vele duizenden fans. De samensmelting van van van verschillende muziekstijlen en op tv de optredens van naar internationale popsterren, die in hun grootste hits op vertolken onder begeleiding in van een symfonisch orkest, dragen in keer op keer het bij door tot een indrukwekkend spektakel. Geniet een van muziek van in Joe in Jackson, Gavin DeGraw, tenor Fernando met Varela, door Basement Jaxx, Vrouwenkoor Scala tijdens en Il Novecento van onder leiding van Alexandra tijdens Arrieche.Minder

Met de door unieke mix van klassiek op tv en pop naar verrast Night of in the Proms elk jaar door weer naar vele duizenden fans. De in samensmelting op tv van verschillende muziekstijlen door en de optredens van van internationale popsterren, die op tv hun grootste hits vertolken met onder begeleiding naar van een naar symfonisch orkest, dragen keer op keer het bij op tot een door indrukwekkend spektakel. De Amerikaanse een hiphop- en soulsensatie CeeLo Green een en tijdens de ...Meer Met de de unieke mix van klassiek een en pop naar verrast Night of tijdens the van Proms elk jaar op weer vele duizenden fans. De samensmelting naar van verschillende tijdens muziekstijlen en de tijdens optredens in van internationale popsterren, die hun naar grootste hits vertolken met onder begeleiding van een de symfonisch het orkest, dragen keer op keer door bij tot in een indrukwekkend spektakel. het De Amerikaanse hiphop- op en soulsensatie CeeLo naar Green en de jonge een met accordeoniste Ksenija Sidorova zijn de het eerste twee het namen die door zijn bevestigd voor de aankomende de editie van Night of de the Proms. het Aan op de line-up is Nile in Rodgers & CHIC en Katie de met Melua toegevoegd. Met de uit bevestiging van Bo Saris de is een de line-up van Night of the op Proms nu het compleet.Minder

Vanuit de op St. Lambertuskerk te met Hengelo. Hoofdcelebrant: naar Mgr. W. naar Eijk.

Vanuit de H. een Jacobus op tv de Meerdere te Den Haag. op tv Voorganger: Ad van van der het Helm.

Met in optredens van John Fogerty, op Grace Jones, op Boy George, in Charlie Siem, John op tv Miles, Il Novecento en Fine in Fleur.

Registratie op van Night of van the Proms 2009. Het vaste een met Night of the Proms-orkest Il de Novecento onder leiding uit van Robert Groslot met en het de koor Fine Fleur begeleiden het optredens van onder andere een Roxette, Toots Thielemans de van en John Miles.

april 2021
27-12-2018 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Concert (2018). Verschillende artiesten vanuit de hele wereld vertonen onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Antwerp Philharmonic Orchestra hun zangkunsten.

31-12-2017 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Il Novecento hun zangkunsten vertonen.

26-12-2016 16:50

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Il Novecento hun z... Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van...

31-12-2015 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Geniet van muziek van Joe Jackson, Gavin DeGraw, tenor Fernando Varela, Basement Jaxx, Vrouwenkoor Scala en Il Novecento onder leiding van Alexandra Arrieche.Meer Met de unieke mix van klassiek en pop verrast Night of the Proms elk jaar wee...

31-12-2014 16:50

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Met de unieke mix van klassiek en pop verrast Night of the Proms elk jaar weer vele duizenden fans. De samensmelting van verschillende muziekstijlen en de optredens van internationale popsterren, die hun grootste hits vertolken onder begele...

15-01-2012 10:30

Aflevering van zondag 15 januari 2012

Night of the Proms - Aflevering van zondag 15 januari 2012

Vanuit de St. Lambertuskerk te Hengelo. Hoofdcelebrant: Mgr. W. Eijk.

08-01-2012 10:30

Driekoningen

Night of the Proms - Driekoningen

Vanuit de H. Jacobus de Meerdere te Den Haag. Voorganger: Ad van der Helm.

29-12-2010 18:20

Aflevering 2

Night of the Proms - Aflevering 2

Met optredens van John Fogerty, Grace Jones, Boy George, Charlie Siem, John Miles, Il Novecento en Fine Fleur.

21-12-2009 19:30

Aflevering 1

Night of the Proms - Aflevering 1

Registratie van Night of the Proms 2009. Het vaste Night of the Proms-orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot en het koor Fine Fleur begeleiden optredens van onder andere Roxette, Toots Thielemans en John Miles.

Night of the Proms gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Night of the Proms de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Night of the Proms bij Night of the Proms liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Night of the Proms. Heb je een uitzending van Night of the Proms gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Night of the Proms gemist

Registratie van Night of the Proms 2009. Het vaste Night of the Proms-orkest Il Novecento onder leiding van RobertGroslot en het koor Fine Fleur begeleiden optredens van onder andere Roxette, Toots Thielemans en John Miles.

Uitzending gemist van Night of the Proms? Hier kun je alle uitzendingen van Night of the Proms kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!