Programma gemist?

Concert op (2018). Verschillende artiesten vanuit de het hele op tv wereld vertonen onder op leiding van dirigente Alexandra Arrieche een en het op tv vaste orkest de Antwerp Philharmonic Orchestra hun van zangkunsten.

Dit op tv jaar zullen weer verschillende van artiesten vanuit de naar hele wereld onder leiding met door van dirigente Alexandra Arrieche uit en het vaste op tv orkest Il Novecento hun zangkunsten een door vertonen.

Dit het jaar zullen weer verschillende tijdens artiesten vanuit de de hele op tv wereld onder leiding van dirigente Alexandra met Arrieche en het het tijdens vaste orkest Il Novecento hun een z... Dit een jaar zullen van weer verschillende artiesten vanuit naar de hele wereld onder leiding uit van dirigente tijdens Alexandra Arrieche het en het vaste op orkest Il Novecento hun zangkunsten op vertonen. Chaka Khan, het de Gabriel RĂ­os, Natasha Bedingfield, Leona Philippo, van Time de For Three en uit Tom Chaplin de (Keane) treden op. Naast het naar vaste orkest tijdens Il Novecento uit en dirigente Alexandra kent Night op tv of the het Proms nog meer vaste waarden. in De huisband met Electricband, het koor het Fine Fleur, backing met vocals naar van The Pretty Vanillas en zanger door John naar Miles.

Geniet met van muziek van de Joe Jackson, Gavin uit DeGraw, tenor Fernando Varela, Basement het Jaxx, met Vrouwenkoor Scala op en Il Novecento onder de leiding van Alexandra Arrieche.Meer Met met in de unieke mix van naar klassiek en pop in verrast Night of naar the Proms in elk jaar weer vele van duizenden fans. De samensmelting van op verschillende muziekstijlen van en de optredens van het internationale popsterren, uit die uit hun grootste hits naar vertolken onder begeleiding van op tv een symfonisch orkest, dragen keer op tv op keer door bij tot een indrukwekkend op een spektakel. Geniet van muziek op van Joe Jackson, van Gavin DeGraw, tenor Fernando met Varela, Basement een Jaxx, Vrouwenkoor Scala en Il een Novecento onder leiding het van op tv Alexandra Arrieche.Minder

Met in de unieke mix van op tv klassiek en pop verrast van Night of the een Proms uit elk jaar weer vele duizenden tijdens fans. een De samensmelting van de verschillende muziekstijlen en de van optredens tijdens van internationale popsterren, op tv die hun grootste hits vertolken onder op begeleiding van een naar symfonisch orkest, dragen op met keer op keer bij tot op een met indrukwekkend spektakel. De Amerikaanse hiphop- en op tv soulsensatie CeeLo Green door en de tijdens ...Meer Met de met unieke mix van klassiek het en in pop verrast Night of the het Proms een elk jaar door weer vele duizenden fans. De samensmelting naar van verschillende door muziekstijlen en de optredens tijdens van een internationale popsterren, die hun op tv grootste hits vertolken onder met met begeleiding van een symfonisch orkest, het dragen keer op keer uit bij tijdens tot een op indrukwekkend spektakel. De Amerikaanse hiphop- het en soulsensatie CeeLo in Green met en de jonge accordeoniste een Ksenija Sidorova zijn de de eerste twee namen die de zijn bevestigd de voor een de aankomende editie tijdens van Night of the Proms. Aan op tv uit de line-up is Nile Rodgers & met CHIC en Katie van Melua toegevoegd. Met in de de bevestiging van Bo in Saris is in de line-up van uit Night of the in Proms nu compleet.Minder

Vanuit naar de St. Lambertuskerk te Hengelo. de Hoofdcelebrant: Mgr. met W. uit Eijk.

Vanuit de door H. Jacobus de Meerdere van te Den van Haag. de Voorganger: Ad van met der Helm.

Met optredens van op tv een John Fogerty, Grace Jones, Boy George, in door Charlie Siem, John Miles, Il Novecento met en Fine op tv Fleur.

Registratie van Night een of van the Proms met 2009. Het vaste Night of een the een Proms-orkest Il Novecento uit onder leiding van Robert Groslot en tijdens naar het koor Fine Fleur met begeleiden optredens van onder andere tijdens Roxette, Toots Thielemans met en John een Miles.

september 2021
27-12-2018 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Concert (2018). Verschillende artiesten vanuit de hele wereld vertonen onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Antwerp Philharmonic Orchestra hun zangkunsten.

31-12-2017 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Il Novecento hun zangkunsten vertonen.

26-12-2016 16:50

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche en het vaste orkest Il Novecento hun z... Dit jaar zullen weer verschillende artiesten vanuit de hele wereld onder leiding van...

31-12-2015 17:05

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Geniet van muziek van Joe Jackson, Gavin DeGraw, tenor Fernando Varela, Basement Jaxx, Vrouwenkoor Scala en Il Novecento onder leiding van Alexandra Arrieche.Meer Met de unieke mix van klassiek en pop verrast Night of the Proms elk jaar wee...

31-12-2014 16:50

Night of the Proms

Night of the Proms - Night of the Proms

Met de unieke mix van klassiek en pop verrast Night of the Proms elk jaar weer vele duizenden fans. De samensmelting van verschillende muziekstijlen en de optredens van internationale popsterren, die hun grootste hits vertolken onder begele...

15-01-2012 10:30

Aflevering van zondag 15 januari 2012

Night of the Proms - Aflevering van zondag 15 januari 2012

Vanuit de St. Lambertuskerk te Hengelo. Hoofdcelebrant: Mgr. W. Eijk.

08-01-2012 10:30

Driekoningen

Night of the Proms - Driekoningen

Vanuit de H. Jacobus de Meerdere te Den Haag. Voorganger: Ad van der Helm.

29-12-2010 18:20

Aflevering 2

Night of the Proms - Aflevering 2

Met optredens van John Fogerty, Grace Jones, Boy George, Charlie Siem, John Miles, Il Novecento en Fine Fleur.

21-12-2009 19:30

Aflevering 1

Night of the Proms - Aflevering 1

Registratie van Night of the Proms 2009. Het vaste Night of the Proms-orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot en het koor Fine Fleur begeleiden optredens van onder andere Roxette, Toots Thielemans en John Miles.

Night of the Proms gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Night of the Proms de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Night of the Proms bij Night of the Proms liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Night of the Proms. Heb je een uitzending van Night of the Proms gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Night of the Proms gemist

Registratie van Night of the Proms 2009. Het vaste Night of the Proms-orkest Il Novecento onder leiding van RobertGroslot en het koor Fine Fleur begeleiden optredens van onder andere Roxette, Toots Thielemans en John Miles.

Uitzending gemist van Night of the Proms? Hier kun je alle uitzendingen van Night of the Proms kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 27-12-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!