Programma gemist?

In een 1979 was Tanja Jess twaalf door jaar. tijdens Samen met haar man, Charly op Luske, op en hun twee op kinderen beleven in ze een familieweekend naar in een huis dat volledig tijdens is door ingericht als in dat een jaar.

In op de laatste aflevering van naar Groeten uit van 19xx gaat het gezin van een Tanja naar Jess en door Charly Luske een weekend terug in door de geschiedenis. naar In deze realityshow keren van BN'ers met het hun een gezin terug naar in het jaar dat de BN'er met twaalf jaar van was. Tanja Jess het was twaalf jaar in 1979. een Samen met haar met man, Charly Luske, de en hun twee een kinderen beleven ze een in familieweekend in op een huis dat met volledig is het ingericht als in dat op jaar. De op tv afleveringen geven stuk voor van stuk een bijzondere inkijk in in op tv het leven van uit de gezinnen. Eén weekend leeft, door eet, ontspant en uit feest het gezin zoals een de het was in 19xx. met De BN'er laat aan uit zijn of van haar kinderen én uit Nederland zien hoe het een leven destijds was. Wat in vinden de door kinderen van uit het speelgoed en de in apparaten op van toen? Weten tijdens ze wat een antwoordapparaat op tv is of in een telefoontoestel? En klinkt in de favoriete muziek van toen van nog steeds zo in goed? in Was vroeger alles beter en van met komt het gezin nader een tot elkaar zonder met internet?

Danny door de Munk op keert met zijn vrouw, Jenny, door terug naar een het jaar dat door hij twaalf jaar naar was. Samen het met hun twee van kinderen beleven ze een familieweekend in op een huis naar dat volledig is het ingericht zoals in de 1982.

Henkjan Smits het gaat met zijn tijdens vrouw en twee dochters in terug in naar het met jaar 1973, het jaar tijdens dat hij naar twaalf was. Het gezin verblijft het een lang weekend in in een huis tijdens waarin op de tijd stil heeft door gestaan.

Frans tijdens en Mariska op Bauer keren terug naar naar het jaar dat hij uit twaalf jaar was. de Samen de met hun vier op zoons beleven ze een familieweekend in naar een huis in dat naar volledig is ingericht zoals in tijdens 1986.

Leontien naar van Moorsel op en Michael Zijlaard keren terug naar met het jaar dat de zij twaalf door jaar was. Samen op tv met hun dochter tijdens en een vriendinnetje beleven op ze door een familieweekend in een huis op tv dat volledig is het ingericht het zoals in door 1980.

In de derde in van aflevering van de realityshow door Groeten uit 19xx, waarin tijdens BN'ers uit met hun gezin tijdens terugkeren naar het door jaar dat de BN'er op 12 jaar was, keren Leontien met door van Moorsel en Michael Zijlaard terug het naar het jaar op dat naar zij twaalf op jaar was. Samen met hun op dochter en een door vriendinnetje op tv beleven ze een familieweekend door in een huis dat volledig van is op tv ingericht zoals in 1980. "Indy, de de tijdens 10-jarige dochter van van Leontien van Moorsel, gaat bellen. Nee, met niet met de haar de eigen mobieltje, maar met een ouderwets op tv toestel uit de van jaren 80 van met de tijdens vorige eeuw. Compleet met leren op met hoes, een draaischijf een en een snoertje", blikt het uit AD op tv vooruit op de komende aflevering. "'Je de vinger erin en een dan tijdens draaien', legt de oud-wielrenster haar dochter van uit. 'Meestal naar loop je in even naar de de gang zodat niemand je hoort, een de maar dat kan nu door niet', zegt Suus, het vriendinnetje in van Indy, een verbaasd'."

Tooske en naar Bastiaan Ragas een keren terug naar het het jaar uit dat Bastiaan twaalf was. tijdens Samen met hun drie naar kinderen tijdens beleven ze een familieweekend een in een huis het dat volledig de is ingericht zoals in in 1984.

In de realityshow het 'Groeten Uit het 19xx' keren bekende Nederlanders in met hun door gezin in terug naar het jaar het dat de BN'er 12 door jaar was. Vanavond is door dat op het gezin de van Tooske en Bastiaan de Ragas. Samen met hun naar drie kinderen op beleven ze een een familieweekend in een door huis dat naar volledig is ingericht tijdens zoals in 1984. Wie herinnert het zich nog op de auto’s uit van 1975, de bankbekleding uit 1993 door of in de televisieprogramma’s uit 1986? In in het RTL 4-programma 'Groeten naar Uit 19xx' naar keren verschillende door BN’ers met hun de gezin terug naar het jaar tijdens waarin een de BN’er 12 jaar in oud was. met Geheel in stijl, het dus ook met de de kapsels door en kleding uit die de tijd. Van vrijdag in tot zondagavond logeren ze tijdens in een huis met dat dan ook tijdens helemaal is ingericht naar zoals in op tv dat jaar. Zonder van de technologie door en luxe van in nu. Dus geen internet, smartphones en naar tablets. op tv 'Groeten Uit 19xx' uit is iedere woensdag om op 20:30 uur te zien door op RTL het 4.

René Froger door keer samen met een Natasja en de van kinderen terug naar door het jaar naar dat René twaalf was. Samen op beleven het ze een familieweekend in op tv een huis dat volledig in de is ingericht zoals in in 1972.

Wie van herinnert zich door nog de auto’s met uit 1975, de bankbekleding door uit 1993 of de de televisieprogramma’s uit 1986? van In in het nieuwe RTL uit 4 programma 'Groeten Uit 19xx' keren op verschillende BN’ers met uit hun gezin terug op in naar het jaar waarin de uit BN’er 12 jaar oud een van was. Geheel in stijl, uit dus ook met het de kapsels uit en kleding uit die tijd. Van van naar vrijdag tot zondagavond logeren met ze in van een huis dat dan op ook helemaal van is ingericht zoals in dat in jaar. Zonder de de technologie en tijdens luxe van nu. Dus naar geen internet, smartphones de en tablets. in 'Groeten Uit 19xx' is in iedere woensdag om naar 20:30 uur het te zien tijdens op RTL 4. Met 'Groeten Uit 19xx' uit maakt Kasper van van Kooten zijn de presentatiedebuut bij door RTL 4. In het de eerste aflevering van gaat René Froger de met Natasja en zijn vier met kinderen het terug naar 1972. In een een auto uit het dat in jaar rijdt de familie letterlijk van het de tegenwoordige van tijd terug naar de het verleden, met als het enige op hulpmiddel een wegenkaart uit dat in jaar. Een lang door weekend op tv verblijven zij in een huis van dat uit volledig is met aangekleed zoals in het op tv jaar dat René twaalf de was. In naar de kleren naar uit dat jaar staan naar ze versteld van de in inrichting, het met tv-aanbod en het eten van op begin jaren 70. het Voor René het een feest op der herkenning, voor op de kinderen een een constante verwondering in over het leven van tijdens de 12-jarige René Froger. Alle in afleveringen: - 10 januari: tijdens Groeten uit 1972 – het uit familie Froger - 17 januari: Groeten uit uit tijdens 1984 – familie Ragas - het 24 januari: Groeten uit 1980 in – familie Van tijdens de Moorsel - 31 januari: Groeten in uit 1986 op tv – familie Bauer - 7 op Februari: Groeten in uit 1973 – familie Smits - 14 op tv februari: Groeten door uit 1982 tijdens – familie het De Munk - 21 februari: op tv Groeten uit 1979 – Familie naar de Jess-Luske De afleveringen geven van stuk voor stuk een bijzondere door inkijk in tijdens het leven van met de gezinnen. Eén weekend leeft, naar eet, met ontspant en feest het gezin op tv zoals het was op in in 19xx. De door BN-er laat aan zijn of haar de de kinderen én Nederland zien met hoe het leven destijds een was. Wat vinden de het kinderen van op tv het speelgoed en de in apparaten van naar toen? Weten ze wat tijdens een antwoordapparaat door is of een op tv telefoontoestel? in En klinkt de favoriete muziek van een toen met nog steeds met zo goed? Was vroeger uit alles beter en komt het in gezin nader tijdens tot elkaar zonder uit internet?

december 2018
26-02-2018 00:10

Afl. 7

Groeten Uit 19xx - Afl. 7

In 1979 was Tanja Jess twaalf jaar. Samen met haar man, Charly Luske, en hun twee kinderen beleven ze een familieweekend in een huis dat volledig is ingericht als in dat jaar.

21-02-2018 20:31

Slot: Groeten Uit 19xx

Groeten Uit 19xx - Slot: Groeten Uit 19xx

In de laatste aflevering van Groeten uit 19xx gaat het gezin van Tanja Jess en Charly Luske een weekend terug in de geschiedenis. In deze realityshow keren BN'ers met hun gezin terug naar het jaar dat de BN'er twaalf jaar was. Tanja Jess w...

14-02-2018 20:31

Afl. 6

Groeten Uit 19xx - Afl. 6

Danny de Munk keert met zijn vrouw, Jenny, terug naar het jaar dat hij twaalf jaar was. Samen met hun twee kinderen beleven ze een familieweekend in een huis dat volledig is ingericht zoals in 1982.

07-02-2018 20:32

Afl. 5

Groeten Uit 19xx - Afl. 5

Henkjan Smits gaat met zijn vrouw en twee dochters terug naar het jaar 1973, het jaar dat hij twaalf was. Het gezin verblijft een lang weekend in een huis waarin de tijd stil heeft gestaan.

31-01-2018 20:32

Afl. 4

Groeten Uit 19xx - Afl. 4

Frans en Mariska Bauer keren terug naar het jaar dat hij twaalf jaar was. Samen met hun vier zoons beleven ze een familieweekend in een huis dat volledig is ingericht zoals in 1986.

28-01-2018 22:54

Afl. 3

Groeten Uit 19xx - Afl. 3

Leontien van Moorsel en Michael Zijlaard keren terug naar het jaar dat zij twaalf jaar was. Samen met hun dochter en een vriendinnetje beleven ze een familieweekend in een huis dat volledig is ingericht zoals in 1980.

24-01-2018 20:31

Groeten Uit 1980: Leontien van Moorsel

Groeten Uit 19xx - Groeten Uit 1980: Leontien van Moorsel

In de derde aflevering van de realityshow Groeten uit 19xx, waarin BN'ers met hun gezin terugkeren naar het jaar dat de BN'er 12 jaar was, keren Leontien van Moorsel en Michael Zijlaard terug naar het jaar dat zij twaalf jaar was. Samen met...

21-01-2018 22:56

Afl. 2

Groeten Uit 19xx - Afl. 2

Tooske en Bastiaan Ragas keren terug naar het jaar dat Bastiaan twaalf was. Samen met hun drie kinderen beleven ze een familieweekend in een huis dat volledig is ingericht zoals in 1984.

17-01-2018 20:32

Groeten Uit 1984: Tooske en Bastiaan Ragas

Groeten Uit 19xx - Groeten Uit 1984: Tooske en Bastiaan Ragas

In de realityshow 'Groeten Uit 19xx' keren bekende Nederlanders met hun gezin terug naar het jaar dat de BN'er 12 jaar was. Vanavond is dat het gezin van Tooske en Bastiaan Ragas. Samen met hun drie kinderen beleven ze een familieweekend in...

14-01-2018 22:50

Afl. 1

Groeten Uit 19xx - Afl. 1

René Froger keer samen met Natasja en de kinderen terug naar het jaar dat René twaalf was. Samen beleven ze een familieweekend in een huis dat volledig is ingericht zoals in 1972.

10-01-2018 20:31

Nieuw: Groeten Uit 19xx

Groeten Uit 19xx - Nieuw: Groeten Uit 19xx

Wie herinnert zich nog de auto’s uit 1975, de bankbekleding uit 1993 of de televisieprogramma’s uit 1986? In het nieuwe RTL 4 programma 'Groeten Uit 19xx' keren verschillende BN’ers met hun gezin terug naar het jaar waarin de BN’er 12 jaar ...

Groeten Uit 19xx gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten Uit 19xx de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten Uit 19xx bij Groeten Uit 19xx liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten Uit 19xx. Heb je een uitzending van Groeten Uit 19xx gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten Uit 19xx gemist

Programma met een nostalgisch tintje waarin bekende Nederlanders met hun gezin terugkeren naar het jaar waarin de BN'er twaalf jaar oud was. Een weekend lang eten, kleden en ontspannen zij zich in een huis dat helemaal is ingericht als in dat jaar. Zonder de technologie van nu, dus ook geen internet en smartphones. De BN'er laat aan zijn kinderen én Nederland zien hoe het leven eruitzag toen hij twaalf was. Wat vinden de kinderen van de kleding, de muziek en de apparaten uit die tijd? En was vroeger écht alles beter?

Uitzending gemist van Groeten Uit 19xx? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten Uit 19xx kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 26-02-2018 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord