Programma gemist?

Cath met Luyten logeert bij Patty een Brard, die zij opzoekt op tv in een sportschool. het Haar man, Antoine een van de de Vijver, is de drijvende de kracht achter de op goede met voornemens van Patty. Thuis op tv nodigt Patty vrienden uit de en samen door maken uit ze er een gezellige met avond van met een lekkere uit Hollandse stamppot. het Met Jan Jaap op van der Wal de gaat uit Cath naar Vlieland. De Friese door Jan Jaap bloeit helemaal het op tijdens de in rit. Ze uit lopen het een jeugdvriend van Jan op tv Jaap tegen op tv het lijf en uit maken een wandeltocht naar in de vuurtoren.

Cath een Luyten gaat op bezoek een bij tijdens Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder door meer waarom op zij is begonnen met op tv naar haar eigen magazine en het praat over het vergrootglas met waar zij de en haar met man, Erland Galjaard, onder van leven. Cath gaat naar mee naar alle door afspraken en woont een vergadering uit van de met 'Wendy' het bij. Cath slaapt een ook een nacht bij rapper Willie de Wartaal. Zij ontmoet uit hem in backstage tijdens het naar Solar Weekend Festival. Samen gaan een zij door naar zijn huis in op tv Den Helder het en de van volgende dag naar het Oosterpark een in Amsterdam in waar Willie is in opgegroeid.

Cath op tv Luyten gaat op bezoek bij door Wendy van het Dijk. Wendy vertelt het onder meer waarom zij een door is begonnen met haar eigen tijdens magazine en op tv praat over het op tv vergrootglas waar van zij en haar met man, Erland Galjaard, onder leven. Cath uit de gaat mee naar alle afspraken en een woont op een vergadering van op tv de 'Wendy' bij. Cath slaapt van het ook een nacht bij door rapper Willie uit Wartaal. Zij ontmoet het hem backstage tijdens het Solar het Weekend Festival. een Samen gaan zij tijdens naar zijn huis in Den op Helder en de op tv volgende dag naar met met het Oosterpark in Amsterdam van waar Willie is op tv opgegroeid.

Cath Luyten gaat op op bezoek de bij Jeroen tijdens Krabbé. Cath zoekt tijdens hem op in zijn Amsterdamse tijdens atelier. Samen blikken naar zij terug tijdens op op zijn successen in Hollywood. naar Ook doen ze het samen een aantal van tijdens Jeroens uit bekende filmquotes na. Daarnaast gaat de Cath op bezoek op bij zangeres Josje Huisman. een een Ze gaan onder tijdens meer logeren bij de in ouders van Josje in Meppel. het Cath leert met Josje kennen zoals op niemand met haar kent.

Cath Luyten uit gaat op bezoek in bij Jeroen Krabbé. Cath in zoekt door hem op in zijn uit Amsterdamse een atelier. Samen blikken zij terug het op zijn successen door in Hollywood. Ook in doen ze samen een het aantal naar van Jeroens bekende filmquotes van na. Daarnaast gaat Cath in op door bezoek bij zangeres uit Josje Huisman. uit Ze gaan onder een meer logeren bij de ouders uit van Josje in Meppel. met Cath leert Josje tijdens kennen zoals op tv niemand haar tijdens kent.

Cath Luyten slaapt het op tv een nacht bij illusionist Hans Klok. uit Cath mag mee het naar een van het door de laatste repetities voor de première door van de een show 'House of Cards'. op tv Ze naar mag zelfs meekijken een met een truc, maar Cath van in moet wel eerst een geheimhoudingsverklaring een tekenen. Verder de vertelt Hans Klok door over zijn vriendschap met in Pamela in Anderson.

Cath gaat langs op tv op tv bij René van der Gijp op de de dag dat een België een tegen Italië speelt op het uit EK zonder Oranje. van René neemt Cath een mee een naar de van opnamen van 'Voetbal met Inside' en vertelt openhartig over naar zijn angstaanvallen van door een aantal jaar de geleden.

Cath Luyten op slaapt naar een nacht bij illusionist Hans op tv Klok. Cath mag mee met naar op tv een van de laatste een repetities voor van de première van de op show 'House of Cards'. de Ze mag zelfs door meekijken met in een truc, in maar Cath moet wel eerst op een geheimhoudingsverklaring in tekenen. Verder vertelt Hans uit een Klok over zijn vriendschap met Pamela naar op tv Anderson.

Vanaf door vanavond zendt RTL 4 op iedere een woensdag vanaf 21:30 op uur twee afleveringen een van het Vlaamse het programma 'Buurman, wat doet naar u nu?' uit. In op tv dit programma zoekt presentatrice door Cath Luyten naar bekende Nederlanders op. In deze in aflevering gaat uit Cath op tv langs bij de populairste voetbalanalist naar van Nederland, René door van der Gijp. René met dribbelt even door virtuoos met woorden door als met een bal, het toen hij nog op tv met voetbalde in het met shirt van Oranje, PSV of van Sporting Lokeren. Hij op neemt Cath mee naar een de opnames naar van Voetbal Inside met voor de wedstrijd Italië-België. Daar op tv toont met hij zich van zijn meest van rumoerige en in hilarische kant, maar een van zodra René met met Cath op tv alleen is van in zijn huis in Dordrecht, wordt tijdens tijdens hij een gevoelige, zachte man. Hij op tv tijdens vertelt Cath over zijn angstaanvallen en op in over de dood van de moeder met van zijn zoon: op "Het geschreew in van Nicky die een riep dat ze zijn op tv met moeder aan het in reanimeren waren, dat krijg ik echt een nooit op tv meer uit mijn het systeem." Om 22:00 van uur is nog een aflevering te in zien naar op RTL 4. Hierin gaat op de Cath op bezoek bij Hans op tv Klok.

oktober 2019
31-01-2018 21:30

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

25-01-2018 16:01

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

24-01-2018 21:31

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

18-01-2018 16:01

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

17-01-2018 21:31

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

11-01-2018 16:32

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

11-01-2018 16:01

René van der Gijp

Buurman, Wat Doet U Nu? - René van der Gijp

Cath gaat langs bij René van der Gijp op de dag dat België tegen Italië speelt op het EK zonder Oranje. René neemt Cath mee naar de opnamen van 'Voetbal Inside' en vertelt openhartig over zijn angstaanvallen van een aantal jaar geleden.

10-01-2018 22:02

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

10-01-2018 21:30

Start: Buurman, Wat Doet U Nu?

Buurman, Wat Doet U Nu? - Start: Buurman, Wat Doet U Nu?

Vanaf vanavond zendt RTL 4 iedere woensdag vanaf 21:30 uur twee afleveringen van het Vlaamse programma 'Buurman, wat doet u nu?' uit. In dit programma zoekt presentatrice Cath Luyten bekende Nederlanders op. In deze aflevering gaat Cath la...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!