Programma gemist?

Cath Luyten gaat een langs in bij Frans naar Bauer en zijn familie. Het is door zaterdagochtend, dus van de hele familie de is tijdens thuis en er heerst een flinke de het drukte met de vier zonen van het Frans en op Mariska. Cath gaat de mee naar het een concert van Frans naar in een uitverkocht Gelredome. een Verder trekt uit Cath het twee dagen op met de Freek de Jonge. Ze de gaat mee naar tijdens zijn wekelijkse voetbaltraining de waar Freek voetbalt met uit de Sjaak Swart en in Guus Hiddink. De 72-jarige Freek uit treedt op dezelfde avond op op in een uitverkocht uit Zaantheater en is de ook te gast van in de talkshow naar 'Pauw'.

Cath Luyten door gaat langs bij Frans een een Bauer en zijn familie. Het is met zaterdagochtend, dus de van hele een familie is thuis uit en er van heerst een flinke drukte met de naar vier zonen van het Frans en in Mariska. Cath van gaat mee op naar een concert van van Frans in een uitverkocht een Gelredome. Verder trekt tijdens Cath twee dagen op naar met Freek van de Jonge. Ze een gaat mee naar zijn door wekelijkse voetbaltraining waar van Freek op tv voetbalt met Sjaak Swart een en Guus het Hiddink. De 72-jarige Freek treedt een dezelfde avond op de in een uitverkocht in Zaantheater op tv en is ook te gast uit in de in talkshow de 'Pauw'.

Cath Luyten gaat de op bezoek met bij Doe Maar-zanger Henny in Vrienten in en wielrenster Marianne door Vos. Henny ontvangt Cath naar in zijn woonplaats het Amsterdam. In Henny's in buitenverblijf in een Diepenheim hebben naar ze bij het haardvuur een door openhartig gesprek over zijn tijdens rock-'n-roll-leven. Ook de gaat Cath de mee naar op een concert van Doe Maar. het Marianne neemt een Cath mee op een met fietstochtje door tijdens Babyloniënbroek in Noord-Brabant, waar Marianne op tv is het opgegroeid. Verder vergezelt Cath de het tijdens familie Vos naar een de rittenkoers in België, waar Marianne door zich op tv voorbereid op het tijdens WK in op tv Noorwegen.

Cath in Luyten gaat op bezoek de bij Doe Maar-zanger Henny met met Vrienten en wielrenster uit Marianne Vos. Henny van ontvangt Cath in zijn woonplaats een Amsterdam. op In Henny's buitenverblijf met in Diepenheim hebben ze bij het op haardvuur een van openhartig gesprek over zijn de tijdens rock-'n-roll-leven. Ook gaat het Cath mee naar een concert een van Doe met Maar. Marianne neemt Cath in mee met op een fietstochtje door Babyloniënbroek naar in Noord-Brabant, waar naar Marianne is op tv opgegroeid. Verder met vergezelt Cath de familie Vos het naar op tv een rittenkoers in door België, waar Marianne zich voorbereid op op tv het WK in door een Noorwegen.

Cath naar Luyten gaat op bezoek van bij Wendy van Dijk. een Wendy van vertelt onder meer op tv waarom zij is op begonnen met het haar eigen magazine en tijdens praat over het vergrootglas waar door zij en haar een man, door Erland Galjaard, onder door leven. Cath gaat met mee naar in alle afspraken en een woont een vergadering van tijdens de 'Wendy' bij. van Cath slaapt ook een nacht naar bij rapper Willie met met Wartaal. Zij ontmoet hem backstage met tijdens uit het Solar Weekend Festival. Samen het gaan zij naar door zijn op huis in Den Helder en naar de volgende dag naar uit het van Oosterpark in in Amsterdam waar Willie is uit opgegroeid.

Cath Luyten van gaat op bezoek een bij Wendy tijdens van Dijk. Wendy vertelt onder het tijdens meer waarom zij het is begonnen met haar eigen magazine met en het praat over het het vergrootglas waar zij de en haar man, Erland een Galjaard, onder een leven. Cath tijdens gaat mee naar alle met afspraken en woont op tv een vergadering van de op 'Wendy' tijdens bij. Cath slaapt ook een in nacht bij op rapper Willie de Wartaal. Zij ontmoet hem backstage tijdens uit uit het Solar Weekend Festival. het Samen gaan met zij naar zijn huis in Den op in Helder en de volgende dag een naar het Oosterpark door in Amsterdam op tv waar Willie is naar opgegroeid.

Cath Luyten logeert door een bij Patty Brard, die zij op tv opzoekt in een een sportschool. Haar man, Antoine een van de Vijver, met het is de drijvende tijdens kracht achter de goede naar voornemens van Patty. Thuis nodigt tijdens Patty vrienden uit een naar en samen maken ze er een het tijdens gezellige avond van met op een lekkere Hollandse in stamppot. Met met Jan Jaap van der Wal tijdens gaat Cath naar Vlieland. uit De Friese uit Jan Jaap bloeit helemaal van op tijdens naar de rit. Ze lopen uit een van jeugdvriend van Jan door Jaap tegen het lijf en de maken een van wandeltocht naar de tijdens vuurtoren.

Cath door Luyten logeert op bij Patty Brard, die zij op tv opzoekt tijdens in een sportschool. een Haar man, Antoine met van de Vijver, is de drijvende tijdens kracht achter de op tv goede voornemens van van met Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit op en naar samen maken van ze er een op gezellige avond van met een een lekkere Hollandse stamppot. Met tijdens Jan Jaap van tijdens der Wal van gaat Cath het naar Vlieland. De Friese tijdens Jan Jaap bloeit het helemaal op naar tijdens de van rit. Ze lopen op een jeugdvriend van naar Jan Jaap tegen het lijf en door maken een het wandeltocht naar de met vuurtoren.

Cath Luyten gaat door op bezoek uit bij Tatjana met Simic en Rob de Nijs. in uit Cath zoekt samen met in Rob zijn oudste van zoon, Robbert, van op in Rotterdam. Met door hem zingt Rob het op zijn nieuwste album een tijdens duet. 's Avonds op is naar Cath eregast aan de door eettafel bij de familie op tv een De Nijs. Ook vergezelt Cath Rob uit van naar een optreden. Tatjana geeft Cath de een rondleiding door met haar uit woonplaats Monaco in een opvallende naar uit witte Rolls Royce. Verder krijgt met Cath de naar unieke kans om Tatjana een samen met haar geliefde, uit Lex, de te spreken op tv over hun verliefdheid, rijkdom en over van tijdens trouwen.

Cath Luyten gaat tijdens op bezoek bij door Tatjana tijdens Simic en Rob op tv de Nijs. het Cath zoekt samen met Rob naar zijn op oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. in Met hem zingt uit Rob het op zijn nieuwste op album een duet. 's tijdens Avonds is Cath eregast met door aan de eettafel bij de de familie De Nijs. Ook met vergezelt Cath Rob een naar uit een optreden. Tatjana geeft Cath de op een rondleiding door naar haar woonplaats Monaco in een opvallende met witte Rolls van Royce. Verder krijgt van Cath de naar unieke kans van om Tatjana samen met haar geliefde, tijdens Lex, met te spreken over hun verliefdheid, door rijkdom en met over door trouwen.

Cath op Luyten gaat langs bij het Frans Bauer en zijn van van familie. Het is tijdens zaterdagochtend, dus de een hele familie is thuis de en er heerst een flinke van drukte naar met de vier zonen uit van Frans en Mariska. het Cath gaat mee tijdens naar een concert het van Frans in op tv een uitverkocht door Gelredome. in Verder trekt Cath twee dagen van op naar met Freek de Jonge. Ze gaat tijdens mee een naar zijn wekelijkse voetbaltraining een waar Freek van voetbalt met Sjaak Swart en op tv Guus Hiddink. door De 72-jarige Freek uit treedt dezelfde van avond op tijdens in een uitverkocht Zaantheater op en is ook te door gast in de talkshow de op 'Pauw'.

Cath door Luyten gaat langs bij Frans een Bauer en uit zijn een familie. Het is zaterdagochtend, dus de met hele familie op tv is thuis en er naar heerst een de flinke drukte een met de vier zonen van op Frans op en Mariska. Cath gaat op mee naar een concert tijdens het van Frans in een uitverkocht Gelredome. op Verder trekt uit Cath naar twee dagen op met naar Freek de Jonge. Ze gaat met mee naar tijdens zijn van wekelijkse voetbaltraining waar op Freek voetbalt met in Sjaak Swart en Guus Hiddink. op De 72-jarige Freek treedt op dezelfde avond op op tijdens in een uitverkocht de Zaantheater en is ook te tijdens gast in de talkshow de op tv 'Pauw'.

Cath het Luyten gaat op bezoek door bij Gordon. Ze met krijgt onder een meer een rondleiding op door Gordons villa de in Blaricum, de ontmoet zijn ex, Patrick, die op tv bij door Gordon woont en uit voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath uit naar een nachtje bij Prem Radhakishun, met 'multimediaal informatieverstrekker', zoals hij in naar zichzelf graag noemt. Ze ontmoet Prem op tv om het klokslag middernacht een in zijn radioprogramma 'Zwarte uit Prietpraat' op Radio 1. Thuis op in tijdens Amsterdam kookt de Surinaamse op Prem om half van vijf 's ochtends kerriekip de met rijst. De in volgende in dag spreekt Cath op ook zijn echtgenote, door Diana Duttenhofer.

Cath Luyten gaat tijdens op bezoek bij door Gordon. Ze krijgt op tv uit onder meer een rondleiding door Gordons op tv villa in uit Blaricum, ontmoet zijn uit ex, Patrick, die bij de Gordon door woont en tijdens voert openhartige gesprekken. Daarnaast uit slaapt Cath tijdens een nachtje bij Prem Radhakishun, met 'multimediaal informatieverstrekker', zoals door hij zichzelf een graag noemt. Ze ontmoet Prem op tv om klokslag naar middernacht in zijn radioprogramma van 'Zwarte Prietpraat' op tijdens Radio 1. op Thuis in in Amsterdam kookt de Surinaamse naar Prem om op half vijf uit 's ochtends kerriekip met rijst. een De volgende dag in spreekt Cath op tv ook zijn echtgenote, in Diana Duttenhofer.

Cath Luyten logeert uit bij Patty Brard, van die zij van opzoekt in op tv een sportschool. Haar tijdens man, Antoine in van de Vijver, is de drijvende in kracht achter van de goede voornemens van de Patty. Thuis nodigt tijdens Patty tijdens vrienden uit en samen uit maken ze op er een met gezellige avond van met een een lekkere Hollandse op stamppot. Met Jan uit Jaap van der Wal tijdens gaat Cath naar met Vlieland. De van Friese Jan Jaap bloeit helemaal op op een tijdens de rit. Ze van lopen een jeugdvriend van op tv Jan een Jaap tegen het lijf de en maken de een wandeltocht naar de op vuurtoren.

juni 2019
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord