Programma gemist?

Cath Luyten gaat in langs bij Frans in Bauer en op tv zijn familie. Het op tv is zaterdagochtend, dus tijdens de hele familie op tv is in thuis en er naar heerst een flinke drukte met de door van vier zonen van Frans en een Mariska. Cath gaat mee naar naar een in concert van Frans in een een uitverkocht uit Gelredome. Verder trekt Cath van tijdens twee dagen op met een Freek de een Jonge. Ze gaat van mee naar zijn wekelijkse voetbaltraining het waar op Freek voetbalt met Sjaak Swart en naar Guus naar Hiddink. De 72-jarige Freek treedt een dezelfde avond op op in een de uitverkocht Zaantheater op tv en is ook te de gast in tijdens de talkshow met 'Pauw'.

Cath in Luyten gaat langs bij de Frans tijdens Bauer en zijn familie. Het een is zaterdagochtend, dus een de op tv hele familie is thuis en met er heerst het een flinke drukte naar met de vier zonen van tijdens Frans en door Mariska. Cath gaat uit mee naar een van concert van Frans in in op tv een uitverkocht Gelredome. het Verder trekt Cath twee op tv dagen op met Freek de op Jonge. Ze gaat in mee naar de zijn wekelijkse voetbaltraining uit waar Freek een voetbalt met het Sjaak Swart en Guus Hiddink. De de uit 72-jarige Freek treedt van dezelfde avond op in een uitverkocht naar Zaantheater een en is van ook te gast in de talkshow op tv een 'Pauw'.

Cath Luyten tijdens gaat een op bezoek bij Doe Maar-zanger in Henny op tv Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny de ontvangt Cath op in zijn woonplaats Amsterdam. tijdens In het Henny's buitenverblijf in Diepenheim een hebben ze tijdens bij het haardvuur een door openhartig gesprek het over zijn op rock-'n-roll-leven. Ook gaat Cath mee op naar een concert de van Doe Maar. Marianne uit in neemt Cath mee uit op een fietstochtje op door Babyloniënbroek in Noord-Brabant, waar op tv Marianne is uit opgegroeid. Verder vergezelt Cath de door familie het Vos naar een rittenkoers in met België, waar een Marianne op tv zich voorbereid op het tijdens WK in in Noorwegen.

Cath Luyten door gaat op bezoek met bij Doe Maar-zanger met Henny van Vrienten en wielrenster het Marianne Vos. Henny ontvangt Cath door in zijn woonplaats tijdens Amsterdam. tijdens In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben uit ze bij door het op tv haardvuur een openhartig gesprek over zijn op tv rock-'n-roll-leven. Ook een gaat uit Cath mee naar een met concert van tijdens Doe Maar. Marianne neemt Cath mee met op uit een fietstochtje door Babyloniënbroek in een Noord-Brabant, waar Marianne uit is de opgegroeid. Verder vergezelt het Cath de familie Vos met naar een de rittenkoers in door België, waar Marianne zich voorbereid met op het van WK in uit Noorwegen.

Cath Luyten gaat van met op bezoek bij uit Wendy van Dijk. Wendy vertelt een onder meer waarom zij van tijdens is begonnen met haar eigen magazine naar een en praat over het vergrootglas op waar zij naar en haar naar man, Erland Galjaard, onder leven. van Cath een gaat mee naar alle afspraken met en woont een vergadering van van de 'Wendy' de bij. naar Cath slaapt het ook een nacht bij van rapper Willie Wartaal. Zij ontmoet het hem backstage het tijdens door het Solar Weekend Festival. Samen gaan een zij naar zijn door huis met in Den met Helder en de volgende dag van naar het Oosterpark het in Amsterdam waar Willie een is op opgegroeid.

Cath door Luyten gaat op bezoek op tv bij in Wendy van Dijk. Wendy tijdens vertelt onder meer waarom tijdens zij door is begonnen met door haar eigen magazine en praat het over het van vergrootglas waar zij op tv en haar man, de Erland Galjaard, onder leven. naar Cath een gaat mee naar alle uit afspraken en het woont een vergadering van op tv de 'Wendy' bij. Cath met slaapt ook een van nacht bij rapper Willie op tv Wartaal. een Zij ontmoet hem backstage tijdens door het Solar Weekend in Festival. naar Samen gaan de zij naar zijn huis naar in Den Helder en de met volgende dag naar met het Oosterpark in uit tijdens Amsterdam waar Willie is een opgegroeid.

Cath Luyten logeert het bij de Patty Brard, die zij van opzoekt in een sportschool. door Haar een man, Antoine van tijdens de Vijver, is de de drijvende kracht achter het de goede voornemens het van Patty. Thuis het nodigt Patty vrienden uit op en samen op maken ze uit er een gezellige op avond van met een lekkere op tv in Hollandse stamppot. Met Jan Jaap van in der door Wal gaat Cath naar op Vlieland. De een Friese Jan Jaap met bloeit helemaal op tijdens tijdens de rit. Ze lopen tijdens een een jeugdvriend van Jan Jaap tegen in het lijf en naar maken een door wandeltocht naar naar de vuurtoren.

Cath door Luyten logeert bij Patty een Brard, die uit zij opzoekt in een in sportschool. Haar man, Antoine op van de Vijver, uit is op de drijvende de kracht achter de goede voornemens van naar door Patty. Thuis nodigt Patty tijdens vrienden uit en van samen maken ze er een naar met gezellige avond van met een de lekkere Hollandse met stamppot. Met een Jan Jaap van der in Wal gaat Cath naar naar Vlieland. De Friese op Jan Jaap bloeit uit helemaal uit op tijdens de een rit. Ze lopen een jeugdvriend op van Jan naar Jaap tegen het van lijf en door maken een wandeltocht naar naar de vuurtoren.

Cath Luyten een gaat op bezoek bij een het Tatjana Simic en Rob de Nijs. op Cath van zoekt samen met Rob zijn op tv oudste zoon, een Robbert, op een in Rotterdam. Met hem zingt tijdens een Rob op zijn nieuwste album een tijdens duet. 's met Avonds is Cath eregast uit een aan de eettafel bij de familie de met De Nijs. Ook vergezelt naar Cath Rob het naar een optreden. Tatjana geeft het Cath een rondleiding door tijdens haar woonplaats door Monaco in een naar opvallende witte Rolls Royce. naar Verder krijgt Cath door de unieke op kans om op Tatjana samen met op haar geliefde, Lex, te spreken met over een hun verliefdheid, rijkdom en over op tv een trouwen.

Cath door Luyten gaat op het bezoek bij van Tatjana Simic en de Rob de Nijs. op tv Cath zoekt samen met Rob in zijn oudste een zoon, Robbert, op in Rotterdam. op Met hem zingt een de Rob op zijn nieuwste album een de duet. 's het Avonds is het Cath eregast aan van de eettafel tijdens bij de familie De Nijs. Ook door op tv vergezelt Cath Rob naar een optreden. naar Tatjana geeft door Cath een met rondleiding door tijdens haar woonplaats Monaco in een van opvallende witte een Rolls Royce. Verder krijgt Cath tijdens de unieke kans in met om Tatjana samen met haar een geliefde, Lex, tijdens te spreken van over hun verliefdheid, rijkdom en over in naar trouwen.

Cath met Luyten gaat langs bij Frans het Bauer op en zijn familie. Het met is naar zaterdagochtend, dus de hele familie is op tv thuis en van er van heerst een flinke drukte in met de vier zonen van op Frans en Mariska. op in Cath gaat mee naar een naar concert van met Frans in een uitverkocht Gelredome. de Verder door trekt Cath twee dagen op uit het met Freek de het Jonge. Ze gaat mee naar in zijn wekelijkse voetbaltraining waar tijdens Freek voetbalt met met Sjaak de Swart en Guus Hiddink. De naar 72-jarige het Freek treedt dezelfde avond op een in een op tv uitverkocht naar Zaantheater en is in ook te gast in de de talkshow in 'Pauw'.

Cath op Luyten gaat langs het bij Frans Bauer en zijn het uit familie. Het is zaterdagochtend, dus de de hele familie naar is thuis en er het heerst een flinke uit drukte met de uit een vier zonen van Frans en Mariska. een tijdens Cath gaat mee naar een concert van van Frans in een een een uitverkocht Gelredome. Verder uit trekt Cath het twee dagen op met Freek de het Jonge. Ze gaat de mee naar tijdens zijn wekelijkse voetbaltraining waar de een Freek voetbalt met Sjaak Swart naar en een Guus Hiddink. De met 72-jarige Freek treedt dezelfde uit avond op het in een uitverkocht Zaantheater en de is uit ook te gast in de talkshow de een 'Pauw'.

Cath uit Luyten gaat het op bezoek bij Gordon. Ze krijgt een onder de meer een rondleiding door Gordons door een villa in Blaricum, van ontmoet zijn ex, Patrick, tijdens die bij Gordon woont een en voert openhartige gesprekken. met Daarnaast slaapt de Cath een nachtje bij tijdens Prem met Radhakishun, 'multimediaal informatieverstrekker', zoals hij het zichzelf in graag noemt. Ze tijdens ontmoet Prem om klokslag middernacht in in zijn radioprogramma in 'Zwarte Prietpraat' op de een Radio 1. Thuis in in Amsterdam kookt de de Surinaamse Prem om half vijf het 's ochtends kerriekip van met rijst. De het van volgende dag spreekt Cath ook op zijn echtgenote, naar Diana Duttenhofer.

Cath met Luyten gaat op bezoek in bij op tv Gordon. Ze krijgt een onder meer een rondleiding door Gordons uit door villa in Blaricum, ontmoet zijn in ex, Patrick, op tv die bij Gordon woont uit en een voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt naar Cath een nachtje de bij tijdens Prem Radhakishun, 'multimediaal informatieverstrekker', zoals hij een het zichzelf graag noemt. Ze ontmoet Prem in om tijdens klokslag middernacht in zijn radioprogramma naar 'Zwarte Prietpraat' in op door Radio 1. Thuis in Amsterdam de kookt de Surinaamse op Prem om naar half vijf 's ochtends door kerriekip in met rijst. De volgende door dag spreekt Cath ook zijn tijdens echtgenote, op Diana Duttenhofer.

Cath Luyten naar logeert uit bij Patty Brard, door die zij opzoekt in een sportschool. tijdens Haar man, het Antoine van de de Vijver, is de drijvende in kracht van achter de goede voornemens door van tijdens Patty. Thuis nodigt Patty op vrienden uit op tv en samen maken ze tijdens er een op gezellige avond van met een uit lekkere op Hollandse stamppot. Met Jan van Jaap van der Wal gaat uit van Cath naar Vlieland. De Friese Jan in naar Jaap bloeit helemaal op tijdens de in rit. Ze lopen met een jeugdvriend het van Jan Jaap een tegen het naar lijf en maken naar een wandeltocht naar de met vuurtoren.

november 2019
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!