Programma gemist?

Cath Luyten door gaat langs bij Frans de Bauer en uit zijn familie. Het een is op tv zaterdagochtend, dus de hele familie is op thuis en de er heerst een flinke op de drukte met de vier zonen van in Frans en Mariska. de Cath gaat mee van naar op een concert van Frans naar in een uitverkocht op tv Gelredome. Verder van trekt Cath twee uit dagen op met het Freek de uit Jonge. Ze gaat mee in naar zijn wekelijkse voetbaltraining waar op een Freek voetbalt met Sjaak Swart en op tv het Guus Hiddink. De 72-jarige Freek het treedt dezelfde avond op tv op in een op tv uitverkocht Zaantheater en met is ook te op tv gast uit in de talkshow met 'Pauw'.

Cath naar Luyten gaat langs bij Frans door Bauer en door zijn familie. Het in is zaterdagochtend, dus de op tv hele de familie is thuis en er tijdens heerst een op flinke drukte een met de vier zonen door van Frans en Mariska. met in Cath gaat mee van naar een concert het van Frans in een uitverkocht Gelredome. uit Verder trekt in Cath twee dagen door op met Freek de met Jonge. Ze van gaat mee tijdens naar zijn wekelijkse van voetbaltraining waar Freek voetbalt met met Sjaak uit Swart en Guus de Hiddink. De 72-jarige naar Freek treedt dezelfde door avond op in een in uitverkocht Zaantheater het en is in ook te gast met in de talkshow in 'Pauw'.

Cath Luyten gaat de op op tv bezoek bij Doe tijdens Maar-zanger Henny de Vrienten en wielrenster Marianne op Vos. Henny de ontvangt Cath in naar zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's tijdens buitenverblijf in Diepenheim een hebben met ze bij het haardvuur een openhartig op gesprek over van zijn rock-'n-roll-leven. Ook tijdens gaat Cath tijdens mee naar een met concert van Doe Maar. uit Marianne neemt Cath mee de op tv op een fietstochtje in door Babyloniënbroek in Noord-Brabant, waar uit Marianne is opgegroeid. Verder een vergezelt Cath de de uit familie Vos naar een rittenkoers met in België, van waar Marianne zich voorbereid van op het naar WK in op Noorwegen.

Cath Luyten in gaat de op bezoek bij Doe Maar-zanger de Henny Vrienten op en wielrenster van Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in in zijn een woonplaats Amsterdam. In uit Henny's buitenverblijf in Diepenheim met hebben ze tijdens bij het haardvuur uit een openhartig gesprek over van zijn rock-'n-roll-leven. op tv Ook gaat de Cath mee naar een van concert van Doe Maar. naar Marianne neemt op Cath mee op een fietstochtje door in door Babyloniënbroek in Noord-Brabant, door waar Marianne is opgegroeid. Verder het de vergezelt Cath de met familie Vos naar een naar rittenkoers in België, naar waar Marianne zich tijdens voorbereid op het WK door in een Noorwegen.

Cath Luyten gaat op tv op bezoek de bij Wendy het van Dijk. tijdens Wendy vertelt onder meer op waarom zij is door begonnen met haar eigen magazine op door en praat over het vergrootglas waar tijdens zij en het haar man, Erland door Galjaard, van onder leven. Cath gaat naar mee naar alle op afspraken en woont naar een vergadering van op tv de 'Wendy' bij. Cath de slaapt ook op een nacht bij op rapper Willie Wartaal. Zij ontmoet het hem in backstage tijdens het naar Solar Weekend Festival. Samen gaan tijdens zij op tv naar zijn huis in Den door het Helder en de volgende uit dag naar de het Oosterpark in Amsterdam waar tijdens Willie is door opgegroeid.

Cath van Luyten gaat uit op bezoek bij Wendy van Dijk. in met Wendy vertelt onder met meer waarom zij is begonnen met uit haar een eigen magazine naar en praat over door het vergrootglas waar zij en de haar man, het Erland Galjaard, onder in leven. Cath gaat mee op naar het alle afspraken en woont van een vergadering in van de 'Wendy' bij. Cath slaapt in ook een nacht met bij naar rapper Willie Wartaal. Zij ontmoet het hem backstage tijdens in het van Solar Weekend Festival. Samen gaan van met zij naar zijn huis in de Den de Helder en de volgende dag naar op het Oosterpark in in Amsterdam waar door Willie is een opgegroeid.

Cath Luyten door logeert bij Patty een Brard, een die zij opzoekt op in een sportschool. Haar man, uit Antoine van de een Vijver, is de naar drijvende kracht achter door de goede voornemens het van Patty. naar Thuis nodigt in Patty vrienden uit en op samen maken in ze er een gezellige avond van in met een lekkere de Hollandse stamppot. op tv Met Jan de Jaap van der met Wal gaat Cath naar tijdens Vlieland. De van Friese Jan uit Jaap bloeit helemaal op een tijdens de rit. Ze lopen door een jeugdvriend een van Jan Jaap een tegen het lijf en van van maken een wandeltocht naar de op vuurtoren.

Cath het Luyten logeert bij Patty van Brard, die zij in opzoekt in een met sportschool. van Haar man, Antoine van op de Vijver, is de de drijvende kracht achter het de goede in voornemens van tijdens Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit tijdens en samen maken op een ze er een gezellige avond van met met een lekkere een van Hollandse stamppot. Met Jan Jaap van tijdens uit der Wal gaat Cath naar met Vlieland. De op tv Friese Jan op Jaap bloeit helemaal op tijdens de de rit. Ze door lopen een jeugdvriend van een Jan Jaap naar tegen van het lijf en maken een wandeltocht op naar de uit vuurtoren.

Cath Luyten het gaat op bezoek naar bij Tatjana Simic en de op tv Rob de Nijs. Cath zoekt een samen met Rob het zijn oudste in zoon, Robbert, op in Rotterdam. in Met hem zingt naar Rob door op zijn nieuwste album een met uit duet. 's Avonds is Cath het eregast aan de eettafel in bij door de familie De Nijs. het Ook vergezelt Cath Rob op tv naar naar een optreden. naar Tatjana geeft Cath een rondleiding tijdens door haar woonplaats Monaco door in een opvallende op tv witte een Rolls Royce. Verder krijgt door Cath de de unieke kans om Tatjana door samen met haar uit geliefde, de Lex, te spreken in over hun verliefdheid, rijkdom en over naar van trouwen.

Cath naar Luyten gaat op bezoek in bij uit Tatjana Simic en Rob de Nijs. tijdens Cath de zoekt samen op tv met Rob zijn oudste zoon, de Robbert, op in Rotterdam. op tv Met hem zingt in Rob uit op zijn nieuwste album een het duet. 's Avonds in is Cath uit eregast aan de op tv eettafel bij tijdens de familie De met Nijs. Ook vergezelt Cath Rob op tv naar een met optreden. Tatjana geeft Cath door in een rondleiding door van haar woonplaats Monaco op in een opvallende witte een Rolls Royce. in Verder krijgt Cath van de unieke kans op tv om Tatjana samen met naar haar geliefde, Lex, te op spreken over hun naar verliefdheid, rijkdom tijdens en over uit trouwen.

Cath Luyten met gaat langs bij Frans van Bauer en door zijn familie. Het is tijdens zaterdagochtend, uit dus de door hele familie is thuis tijdens en er heerst een flinke met drukte naar met de op tv vier zonen van Frans en een Mariska. Cath door gaat mee naar met een concert van Frans in op tv een uitverkocht Gelredome. een Verder het trekt Cath twee dagen naar op met Freek de uit tijdens Jonge. Ze gaat mee op naar zijn wekelijkse de voetbaltraining waar het Freek voetbalt met Sjaak naar Swart en Guus in Hiddink. De op tv 72-jarige Freek treedt door dezelfde avond op in in een uitverkocht op Zaantheater en is ook te gast het in de uit talkshow met 'Pauw'.

Cath Luyten in gaat langs bij Frans in Bauer en een zijn familie. van Het is zaterdagochtend, het dus de uit hele familie is thuis en tijdens er heerst een een flinke drukte door met de vier zonen op van Frans en op Mariska. Cath gaat op tv mee naar een op tv concert naar van Frans in een uitverkocht Gelredome. uit Verder van trekt Cath het twee dagen op met Freek de tijdens Jonge. Ze gaat op tv mee naar met zijn wekelijkse voetbaltraining waar uit op Freek voetbalt met Sjaak Swart en de Guus Hiddink. De op 72-jarige Freek op tv treedt dezelfde avond op een in in een uitverkocht Zaantheater en is door ook de te gast tijdens in de talkshow uit 'Pauw'.

Cath het Luyten gaat op bezoek bij het Gordon. Ze het krijgt door onder meer een rondleiding op door Gordons op tv villa in Blaricum, uit ontmoet zijn ex, een Patrick, die bij Gordon woont en de voert openhartige in gesprekken. het Daarnaast slaapt Cath door een nachtje bij Prem Radhakishun, door 'multimediaal informatieverstrekker', zoals van hij zichzelf graag uit noemt. Ze ontmoet op tv Prem om de klokslag middernacht in zijn radioprogramma tijdens 'Zwarte in Prietpraat' op op tv Radio 1. Thuis in Amsterdam een kookt de Surinaamse Prem het om half vijf met 's ochtends het kerriekip tijdens met rijst. De in volgende dag spreekt Cath ook zijn uit echtgenote, de Diana Duttenhofer.

Cath Luyten gaat in tijdens op bezoek bij Gordon. Ze met krijgt onder de meer een rondleiding naar door Gordons met villa in Blaricum, ontmoet zijn een ex, Patrick, die op tv bij Gordon woont op tv en voert tijdens openhartige gesprekken. Daarnaast op slaapt Cath een nachtje met bij naar Prem Radhakishun, 'multimediaal uit informatieverstrekker', zoals hij zichzelf het graag noemt. Ze van ontmoet Prem met om klokslag middernacht met in zijn radioprogramma 'Zwarte Prietpraat' op tv op tijdens Radio 1. Thuis in Amsterdam naar kookt de Surinaamse Prem in door om half vijf op 's ochtends kerriekip door met rijst. De volgende dag spreekt tijdens Cath een ook zijn echtgenote, tijdens Diana Duttenhofer.

Cath Luyten uit logeert uit bij Patty Brard, die op tv zij opzoekt in uit een sportschool. Haar man, de Antoine op tv van de Vijver, door is de drijvende kracht achter de een goede voornemens naar van Patty. door Thuis nodigt Patty vrienden uit door en samen maken een ze er naar een van gezellige avond van met een lekkere door Hollandse stamppot. het Met Jan tijdens Jaap van der Wal gaat van Cath naar een Vlieland. De Friese Jan in Jaap bloeit helemaal op op tijdens de door uit rit. Ze lopen een jeugdvriend van de Jan door Jaap tegen het lijf de en maken met een wandeltocht in naar de vuurtoren.

september 2019
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord