Programma gemist?

Cath Luyten met gaat op op bezoek bij Tatjana Simic en een Rob in de Nijs. Cath zoekt van samen met Rob door zijn oudste een zoon, Robbert, op in in Rotterdam. door Met hem zingt Rob uit op zijn nieuwste op album een duet. 's Avonds het is tijdens Cath eregast aan in de eettafel uit bij de familie De Nijs. Ook op vergezelt Cath Rob door naar het een optreden. Tatjana geeft naar Cath een rondleiding een door het haar woonplaats Monaco het in een opvallende witte Rolls uit Royce. Verder krijgt Cath op de unieke op kans van om Tatjana samen op tv met haar geliefde, Lex, op tv te spreken over hun verliefdheid, de op rijkdom en over op trouwen.

Cath van Luyten gaat op bezoek bij uit in Tatjana Simic en Rob de Nijs. door Cath zoekt samen de met op tv Rob zijn oudste zoon, in Robbert, op in met Rotterdam. Met hem op tv zingt Rob met op zijn nieuwste de album een duet. 's tijdens Avonds is Cath eregast tijdens aan het de eettafel bij de familie de De naar Nijs. Ook vergezelt door Cath Rob naar in een optreden. tijdens Tatjana geeft Cath met een rondleiding door haar naar woonplaats Monaco een in een opvallende witte door Rolls Royce. Verder het krijgt Cath de unieke kans met om Tatjana tijdens samen met haar door geliefde, naar Lex, te spreken over hun verliefdheid, het rijkdom en door over met trouwen.

Cath uit Luyten gaat langs met bij Frans Bauer en op tv zijn familie. Het het is het zaterdagochtend, dus de een hele familie is thuis en er tijdens heerst op een flinke met drukte met de vier een zonen van Frans de en Mariska. Cath gaat mee uit naar een de concert van Frans het in een uitverkocht op tv Gelredome. Verder trekt tijdens Cath naar twee dagen op met door Freek de van Jonge. Ze gaat mee in naar zijn wekelijkse op tv voetbaltraining waar Freek tijdens voetbalt met Sjaak Swart het en Guus Hiddink. De de de 72-jarige Freek treedt dezelfde avond op op in een uitverkocht van van Zaantheater en is ook te gast uit in de het talkshow tijdens 'Pauw'.

Cath op tv Luyten gaat langs van bij Frans Bauer en zijn een familie. Het is het zaterdagochtend, naar dus de hele familie is naar thuis en er naar heerst een flinke van drukte met de uit vier zonen van een Frans en op Mariska. Cath gaat van mee in naar een concert van op tv Frans in een uitverkocht Gelredome. op tv Verder tijdens trekt Cath twee dagen van op met Freek de naar door Jonge. Ze gaat mee naar met zijn van wekelijkse voetbaltraining waar op tv Freek voetbalt met Sjaak Swart het en Guus Hiddink. De het op tv 72-jarige Freek treedt dezelfde op tv avond op in een op uitverkocht Zaantheater en is op tv ook te met gast in de talkshow uit met 'Pauw'.

Cath Luyten in gaat op tijdens bezoek bij Gordon. naar Ze krijgt onder met meer een rondleiding in door Gordons villa de in Blaricum, ontmoet zijn van ex, Patrick, uit die bij Gordon woont naar en voert openhartige in gesprekken. Daarnaast uit slaapt Cath een nachtje op bij de Prem Radhakishun, 'multimediaal het informatieverstrekker', zoals hij op zichzelf graag noemt. Ze ontmoet met Prem om met klokslag middernacht door in zijn radioprogramma 'Zwarte het Prietpraat' op Radio 1. Thuis in in Amsterdam in kookt de in Surinaamse Prem om naar half vijf 's door ochtends kerriekip met rijst. De uit een volgende dag spreekt Cath ook zijn de echtgenote, door Diana Duttenhofer.

Cath Luyten een gaat de op bezoek bij op Gordon. Ze krijgt de onder meer een rondleiding door naar Gordons villa in tijdens Blaricum, ontmoet zijn ex, een op Patrick, die bij Gordon woont en tijdens op tv voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath tijdens een nachtje bij op tv Prem Radhakishun, 'multimediaal het informatieverstrekker', zoals hij tijdens zichzelf door graag noemt. Ze ontmoet in Prem een om klokslag middernacht een in zijn radioprogramma 'Zwarte een Prietpraat' op tijdens Radio 1. Thuis in Amsterdam kookt het de Surinaamse Prem het het om half vijf 's tijdens ochtends kerriekip op tv met rijst. De volgende het dag spreekt het Cath ook zijn echtgenote, Diana tijdens Duttenhofer.

Cath op tv Luyten logeert bij een Patty Brard, die zij in opzoekt in een sportschool. het Haar man, het Antoine van de Vijver, van is de het drijvende kracht achter tijdens de goede voornemens de van Patty. Thuis het nodigt Patty vrienden naar uit een en samen maken ze op er een gezellige op avond van met een lekkere naar Hollandse stamppot. naar Met tijdens Jan Jaap van der Wal op tv gaat Cath van naar Vlieland. De het Friese Jan Jaap bloeit naar helemaal op tijdens de een rit. Ze van lopen een jeugdvriend naar van door Jan Jaap tegen het het lijf en maken een wandeltocht in naar de het vuurtoren.

Cath op tv Luyten logeert bij Patty uit Brard, de die zij opzoekt in een op tv sportschool. Haar een man, Antoine van de op tv Vijver, op tv is de drijvende op kracht achter de goede voornemens van door Patty. Thuis nodigt een Patty vrienden met uit en samen op maken van ze er een gezellige avond het van met van een lekkere op Hollandse stamppot. Met Jan Jaap van met der uit Wal gaat Cath de naar Vlieland. De met Friese Jan Jaap op tv bloeit helemaal op tijdens de in het rit. Ze lopen een jeugdvriend tijdens van Jan Jaap op tegen het lijf en tijdens maken een wandeltocht van naar een de vuurtoren.

Cath met Luyten gaat op bezoek uit bij Wendy uit van Dijk. Wendy vertelt tijdens onder meer waarom zij de het is begonnen met door haar eigen magazine van en praat over het van vergrootglas waar zij en van haar man, de Erland Galjaard, onder leven. de Cath gaat van mee naar alle afspraken en uit woont de een vergadering van uit de 'Wendy' bij. Cath slaapt op ook tijdens een nacht bij op tv rapper Willie de Wartaal. Zij ontmoet naar hem backstage tijdens het Solar Weekend uit Festival. Samen gaan de zij naar in zijn huis op in Den Helder en het de door volgende dag naar het Oosterpark in het Amsterdam op tv waar Willie is in opgegroeid.

Cath Luyten gaat met op tijdens bezoek bij Wendy van Dijk. met Wendy het vertelt onder op tv meer waarom zij is begonnen met een haar eigen magazine tijdens en een praat over van het vergrootglas waar van zij en haar man, Erland Galjaard, een onder leven. Cath door gaat op mee naar alle in afspraken en woont een vergadering met van de 'Wendy' met bij. op Cath slaapt ook een naar nacht de bij rapper Willie Wartaal. Zij de ontmoet hem in backstage tijdens het Solar de Weekend Festival. Samen gaan met in zij naar zijn huis in een Den Helder en uit de volgende dag van naar het Oosterpark het in Amsterdam waar tijdens Willie een is opgegroeid.

Cath Luyten gaat op een op bezoek bij Jeroen Krabbé. de Cath zoekt hem het op in het zijn Amsterdamse atelier. Samen in blikken zij terug naar op naar zijn successen in Hollywood. Ook doen een ze samen tijdens een aantal van van Jeroens bekende filmquotes na. met Daarnaast gaat Cath door op bezoek in bij op zangeres Josje Huisman. Ze gaan in onder meer logeren het bij de met ouders van Josje in de Meppel. in Cath leert Josje op kennen zoals niemand haar door kent.

Cath op tv Luyten gaat uit op bezoek bij Jeroen Krabbé. het Cath op zoekt hem op in de zijn Amsterdamse atelier. door Samen blikken zij uit terug op zijn successen tijdens in Hollywood. op tv Ook doen ze op samen een aantal van van Jeroens bekende door filmquotes na. op tv Daarnaast gaat Cath tijdens op bezoek bij zangeres Josje Huisman. van Ze gaan onder van een meer logeren bij de ouders van naar Josje in van Meppel. de Cath leert Josje kennen zoals het niemand haar door kent.

Cath Luyten slaapt door een door nacht bij illusionist Hans door Klok. Cath een mag mee naar een van op de laatste repetities in voor de première uit van de show in met 'House of Cards'. Ze van mag zelfs meekijken in met een met truc, maar Cath moet wel eerst tijdens een geheimhoudingsverklaring tijdens tekenen. Verder uit vertelt Hans Klok een over zijn vriendschap een met Pamela door Anderson.

Cath door gaat langs bij René in van der Gijp op een de dag dat uit België in tegen Italië speelt op het tijdens tijdens EK zonder Oranje. René neemt tijdens Cath mee naar de op opnamen op van 'Voetbal Inside' een en vertelt op openhartig over zijn angstaanvallen met van een aantal jaar het geleden.

Cath de Luyten slaapt een nacht bij op tv illusionist Hans met Klok. Cath mag mee naar naar een op van door de laatste repetities voor de de première van de in show 'House een of Cards'. Ze mag de zelfs meekijken met een uit truc, maar Cath op tv moet naar wel eerst een geheimhoudingsverklaring door tekenen. Verder vertelt in Hans Klok over zijn naar vriendschap in met Pamela het Anderson.

april 2018
22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

31-01-2018 21:30

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

25-01-2018 16:01

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

24-01-2018 21:31

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

18-01-2018 16:01

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

17-01-2018 21:31

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

11-01-2018 16:32

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

11-01-2018 16:01

René van der Gijp

Buurman, Wat Doet U Nu? - René van der Gijp

Cath gaat langs bij René van der Gijp op de dag dat België tegen Italië speelt op het EK zonder Oranje. René neemt Cath mee naar de opnamen van 'Voetbal Inside' en vertelt openhartig over zijn angstaanvallen van een aantal jaar geleden.

10-01-2018 22:02

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord