Programma gemist?

Cath uit Luyten gaat langs bij Frans tijdens Bauer en een zijn door familie. Het is het zaterdagochtend, dus de hele familie op is thuis en op tv er heerst een flinke in drukte van met de vier zonen van van Frans en een Mariska. Cath gaat met mee naar naar een concert van Frans op tv in door een uitverkocht Gelredome. Verder trekt op Cath twee dagen op uit in met Freek de Jonge. tijdens Ze gaat mee naar met zijn wekelijkse voetbaltraining waar in Freek door voetbalt met een Sjaak Swart en uit Guus Hiddink. De op 72-jarige Freek treedt dezelfde door avond op in een uitverkocht van Zaantheater en het is ook te gast met in de op talkshow van 'Pauw'.

Cath het Luyten gaat langs tijdens bij Frans Bauer en zijn het met familie. Het is zaterdagochtend, naar dus de een hele familie is thuis de en er heerst een een flinke drukte met de tijdens vier het zonen van Frans en de Mariska. Cath gaat op tv mee naar een een concert van op Frans in een uitverkocht Gelredome. in Verder van trekt Cath op twee dagen op met op Freek de Jonge. uit Ze gaat mee naar met zijn op wekelijkse voetbaltraining waar een Freek voetbalt met van Sjaak Swart en Guus Hiddink. De het 72-jarige Freek van treedt dezelfde het avond op in in een uitverkocht Zaantheater uit en is naar ook te gast in door de talkshow uit 'Pauw'.

Cath Luyten gaat op tv op door bezoek bij een Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster tijdens in Marianne Vos. Henny door ontvangt Cath in zijn woonplaats in Amsterdam. In Henny's buitenverblijf van in Diepenheim hebben door ze bij het het haardvuur een openhartig naar door gesprek over zijn op tv rock-'n-roll-leven. Ook gaat Cath een mee naar een concert naar van op tv Doe Maar. Marianne neemt de Cath mee het op een fietstochtje door van Babyloniënbroek in Noord-Brabant, waar op Marianne is opgegroeid. Verder tijdens uit vergezelt Cath de door familie Vos naar een rittenkoers uit in naar België, waar Marianne zich voorbereid op met het WK in uit de Noorwegen.

Cath op Luyten gaat de op bezoek bij Doe Maar-zanger met Henny Vrienten en wielrenster op Marianne Vos. Henny een ontvangt uit Cath in het zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf door in Diepenheim hebben op ze bij door het haardvuur een een openhartig gesprek over in zijn rock-'n-roll-leven. door Ook gaat Cath mee naar het tijdens een concert van Doe de Maar. Marianne neemt op Cath mee op een in fietstochtje door het Babyloniënbroek in in Noord-Brabant, waar Marianne de is opgegroeid. Verder vergezelt door Cath de familie Vos uit naar een rittenkoers in op België, waar Marianne in zich voorbereid op naar de het WK in op tv Noorwegen.

Cath het Luyten gaat uit op bezoek bij Wendy van het Dijk. tijdens Wendy vertelt onder meer waarom door zij is begonnen met naar uit haar eigen magazine en praat op tv over het vergrootglas de waar op zij en haar man, van Erland Galjaard, op onder leven. Cath tijdens gaat mee naar alle afspraken en op woont op tv een vergadering van van de 'Wendy' bij. Cath slaapt naar ook een uit nacht bij uit rapper Willie Wartaal. Zij met ontmoet hem backstage tijdens op tv op het Solar Weekend van Festival. Samen gaan zij het naar zijn huis de in Den een Helder en de volgende met dag naar naar het Oosterpark in Amsterdam uit waar Willie op tv is opgegroeid.

Cath het Luyten gaat tijdens op bezoek bij tijdens Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder uit meer waarom uit zij is begonnen een met haar eigen naar magazine en praat naar over het het vergrootglas waar zij en haar door man, Erland naar Galjaard, onder leven. de Cath gaat mee een naar alle afspraken het en woont het een vergadering van in de 'Wendy' bij. Cath slaapt een ook een nacht tijdens bij in rapper Willie Wartaal. Zij op tv ontmoet hem backstage tijdens een het Solar Weekend met Festival. Samen het gaan zij naar tijdens zijn huis in Den in Helder tijdens en de volgende op tv dag naar het met Oosterpark in Amsterdam waar een Willie in is opgegroeid.

Cath Luyten het logeert bij tijdens Patty Brard, die zij het opzoekt in een sportschool. naar Haar man, Antoine de van de Vijver, een is van de drijvende kracht het achter de met goede voornemens van Patty. Thuis nodigt tijdens Patty de vrienden uit en samen maken met ze er uit een met gezellige avond van met een lekkere met Hollandse op tv stamppot. Met Jan het Jaap van der Wal van gaat Cath naar Vlieland. van een De Friese Jan Jaap van bloeit helemaal op tijdens uit de rit. tijdens Ze lopen een jeugdvriend de van Jan Jaap tegen door het lijf een en maken een een wandeltocht naar de het vuurtoren.

Cath het Luyten logeert een bij Patty Brard, die van zij opzoekt op tv in een sportschool. Haar op tv man, Antoine met van de Vijver, is de uit drijvende kracht achter naar de goede op tv voornemens van Patty. Thuis met nodigt op tv Patty vrienden uit uit en samen maken ze er op tv een gezellige avond door van met een lekkere in Hollandse stamppot. Met met Jan Jaap het van met der Wal gaat Cath naar Vlieland. tijdens De op tv Friese Jan Jaap een bloeit helemaal een op tijdens de rit. Ze in lopen op een jeugdvriend van Jan Jaap een tegen het van lijf en maken een wandeltocht naar op tv naar de vuurtoren.

Cath tijdens Luyten gaat de op bezoek bij op tv Tatjana Simic en Rob de op tv Nijs. Cath zoekt in samen met Rob op zijn oudste in zoon, Robbert, op door in Rotterdam. Met hem op tv zingt op tv Rob op zijn nieuwste uit album een duet. 's Avonds van is Cath op tv eregast de aan de eettafel bij de familie met De Nijs. door Ook een vergezelt Cath Rob naar een een optreden. de Tatjana geeft Cath door een rondleiding door haar woonplaats op Monaco in op tv een opvallende door witte Rolls Royce. Verder krijgt van Cath de unieke tijdens kans om Tatjana het samen met van haar geliefde, Lex, te naar spreken over de hun verliefdheid, rijkdom en het over op tv trouwen.

Cath Luyten gaat op op naar bezoek bij tijdens Tatjana Simic en Rob de van Nijs. Cath zoekt samen met met Rob naar zijn oudste tijdens zoon, Robbert, op naar in Rotterdam. het Met hem zingt Rob met op zijn nieuwste album de een duet. het 's Avonds is Cath in eregast aan de eettafel in bij de familie een De Nijs. naar Ook vergezelt van Cath Rob naar een de optreden. een Tatjana geeft Cath een rondleiding tijdens door haar door woonplaats Monaco in een opvallende tijdens witte het Rolls Royce. tijdens Verder krijgt Cath de op tv unieke kans om Tatjana met samen met haar geliefde, op tv Lex, te uit spreken over hun op verliefdheid, door rijkdom en over naar trouwen.

Cath Luyten gaat op tv op tv langs bij Frans Bauer tijdens en zijn familie. Het op tv is zaterdagochtend, een dus de hele familie is naar thuis en er een heerst een flinke op tv drukte met de een vier zonen de van uit Frans en Mariska. Cath gaat tijdens mee naar op tv een concert van van Frans in een uitverkocht Gelredome. met de Verder trekt Cath twee dagen op tv op met Freek de door Jonge. Ze gaat door mee naar van zijn wekelijkse voetbaltraining het waar uit Freek voetbalt met Sjaak door Swart en Guus op Hiddink. De de 72-jarige Freek treedt dezelfde op avond op in een uitverkocht uit Zaantheater en het is ook door te gast in de door talkshow op 'Pauw'.

Cath door Luyten gaat langs de bij Frans Bauer een en zijn de familie. Het is uit zaterdagochtend, dus de hele familie is met thuis en er op tv heerst de een flinke naar drukte met de vier zonen een van uit Frans en Mariska. tijdens Cath gaat mee naar een concert met van Frans in naar een uitverkocht de Gelredome. Verder in trekt Cath van twee dagen op tijdens met Freek de op Jonge. Ze gaat mee tijdens naar zijn wekelijkse de voetbaltraining waar Freek voetbalt in met Sjaak Swart en uit Guus Hiddink. De uit 72-jarige Freek treedt de dezelfde door avond op in op tv een uitverkocht Zaantheater van en is de ook te gast in de een talkshow met 'Pauw'.

Cath door Luyten gaat op bezoek van bij Gordon. uit Ze krijgt naar onder meer een rondleiding door van Gordons de villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, in in Patrick, die bij in Gordon woont en voert openhartige gesprekken. met naar Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij de Prem Radhakishun, 'multimediaal door informatieverstrekker', zoals met hij zichzelf naar graag noemt. Ze ontmoet van Prem op tv om klokslag middernacht in zijn radioprogramma van 'Zwarte Prietpraat' op met op tv Radio 1. Thuis in Amsterdam in kookt op de Surinaamse Prem om half vijf door 's ochtends kerriekip het met rijst. uit De volgende op tv dag spreekt op Cath ook zijn echtgenote, tijdens Diana Duttenhofer.

Cath door Luyten gaat op bezoek op tv bij Gordon. Ze krijgt van onder meer naar een door rondleiding door Gordons villa met in Blaricum, naar ontmoet zijn ex, Patrick, met die bij Gordon tijdens woont en voert openhartige door gesprekken. Daarnaast met slaapt Cath een nachtje uit bij Prem op Radhakishun, 'multimediaal informatieverstrekker', zoals de hij zichzelf graag van noemt. op tv Ze ontmoet Prem op tv om klokslag middernacht in door zijn radioprogramma uit 'Zwarte Prietpraat' op van Radio 1. Thuis in Amsterdam een kookt de Surinaamse door Prem om half tijdens vijf 's ochtends op kerriekip met rijst. het De in volgende dag spreekt Cath in ook zijn met echtgenote, Diana Duttenhofer.

Cath op Luyten logeert bij Patty Brard, in die zij opzoekt op tv in op tv een sportschool. op Haar man, Antoine tijdens van de Vijver, is de drijvende tijdens kracht achter de in goede het voornemens van op Patty. Thuis nodigt Patty uit vrienden uit van en samen maken ze een er een gezellige de avond van met een lekkere de Hollandse stamppot. Met door Jan Jaap in van der Wal van gaat Cath naar Vlieland. de De het Friese Jan in Jaap bloeit helemaal op tijdens de op tv rit. Ze lopen met een jeugdvriend van op Jan Jaap uit tegen van het lijf en maken een wandeltocht naar naar de van vuurtoren.

november 2020
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!