Programma gemist?

Cath Luyten gaat met langs bij Frans uit in Bauer en zijn familie. van Het is zaterdagochtend, dus de met hele familie is door op tv thuis en er heerst een van flinke drukte met met de vier op zonen van de Frans en Mariska. Cath gaat mee op tv door naar een concert op van Frans in de een uitverkocht Gelredome. naar Verder trekt Cath twee dagen op tv op met met Freek de Jonge. op tv Ze gaat mee de naar zijn wekelijkse voetbaltraining met waar Freek voetbalt met op tv Sjaak het Swart en met Guus Hiddink. De 72-jarige Freek het treedt dezelfde avond op het in de een uitverkocht Zaantheater en is door met ook te gast in de talkshow de op tv 'Pauw'.

Cath een Luyten gaat langs bij op tv Frans in Bauer en zijn familie. Het is de zaterdagochtend, dus het de in hele familie is thuis in en er heerst een op flinke drukte met in de vier zonen van op tv Frans naar en Mariska. door Cath gaat mee naar de een concert van in Frans in een een uitverkocht Gelredome. Verder trekt Cath de twee met dagen op met Freek een de met Jonge. Ze gaat mee een naar zijn wekelijkse in voetbaltraining waar Freek voetbalt van met Sjaak Swart met en Guus het Hiddink. De 72-jarige Freek uit treedt dezelfde avond een op naar in een uitverkocht Zaantheater en is van ook te gast uit op tv in de talkshow uit 'Pauw'.

Cath Luyten op tv gaat op op tv bezoek bij met Doe Maar-zanger Henny Vrienten op en wielrenster het Marianne Vos. Henny op ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. naar In naar Henny's buitenverblijf in de Diepenheim hebben ze bij in het haardvuur een openhartig met gesprek een over zijn rock-'n-roll-leven. Ook door gaat de Cath mee naar een concert de van Doe het Maar. Marianne neemt in Cath mee op een fietstochtje op tv door Babyloniënbroek in op tv Noord-Brabant, in waar Marianne is opgegroeid. Verder het door vergezelt Cath de familie Vos uit naar naar een rittenkoers in België, tijdens waar Marianne op tv zich voorbereid op het WK in in tijdens Noorwegen.

Cath de Luyten gaat tijdens op bezoek bij het Doe Maar-zanger Henny door Vrienten en wielrenster Marianne Vos. door Henny ontvangt Cath de in zijn het woonplaats Amsterdam. In uit Henny's buitenverblijf in Diepenheim op hebben ze de bij het tijdens haardvuur een openhartig gesprek een over zijn rock-'n-roll-leven. tijdens Ook gaat Cath de mee naar een concert tijdens van Doe Maar. Marianne uit neemt Cath mee een uit op een fietstochtje door Babyloniënbroek op tv in naar Noord-Brabant, waar Marianne is opgegroeid. tijdens Verder vergezelt met Cath de op tv familie Vos naar het een rittenkoers in op tv België, waar Marianne zich voorbereid een op het WK uit in op tv Noorwegen.

Cath Luyten op tv gaat op op bezoek bij de Wendy van Dijk. op tv Wendy vertelt onder meer waarom op tv zij is begonnen met de tijdens haar eigen magazine en praat over naar het vergrootglas waar naar een zij en haar man, Erland van Galjaard, uit onder leven. Cath gaat mee met naar de alle afspraken en woont op tv een vergadering van de 'Wendy' tijdens bij. Cath in slaapt ook een naar nacht bij rapper van Willie Wartaal. Zij uit ontmoet hem backstage tijdens tijdens het Solar uit Weekend Festival. tijdens Samen gaan zij naar met zijn huis in Den met in Helder en de door volgende dag naar het Oosterpark het in Amsterdam waar Willie op tv op tv is opgegroeid.

Cath Luyten gaat uit op tv op bezoek bij van Wendy van Dijk. met Wendy vertelt onder meer waarom zij tijdens is door begonnen met haar eigen magazine op tv en de praat over het vergrootglas in waar zij en haar op man, in Erland Galjaard, onder leven. Cath van gaat mee met naar alle een afspraken en woont een vergadering naar van de een 'Wendy' bij. Cath de slaapt ook van een nacht bij van rapper Willie Wartaal. Zij ontmoet tijdens hem backstage op tv tijdens het het Solar Weekend Festival. op Samen gaan zij naar de zijn huis op in Den Helder de en de tijdens volgende dag naar het in Oosterpark in Amsterdam waar de Willie is uit opgegroeid.

Cath in Luyten logeert uit bij Patty Brard, die zij opzoekt op in een door sportschool. Haar in man, Antoine van de tijdens Vijver, de is de drijvende uit kracht achter de goede voornemens van van de Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit van en samen maken tijdens de ze er een gezellige van avond van naar met een lekkere Hollandse stamppot. op tv Met Jan van Jaap van der Wal gaat op met Cath naar Vlieland. De Friese Jan uit Jaap bloeit helemaal op op een tijdens de rit. Ze het lopen een met jeugdvriend van Jan Jaap tijdens tegen op tv het lijf en maken een door wandeltocht het naar de vuurtoren.

Cath Luyten het logeert uit bij Patty Brard, uit die zij opzoekt in een een sportschool. de Haar man, Antoine op tv van de Vijver, is de tijdens drijvende kracht achter van de goede voornemens van uit Patty. op tv Thuis nodigt Patty het vrienden uit en met samen maken een ze er een tijdens gezellige avond van met een het lekkere Hollandse op stamppot. Met Jan Jaap door van der Wal op tv gaat Cath naar Vlieland. op De Friese Jan van in Jaap bloeit helemaal op naar tijdens de rit. Ze door lopen een jeugdvriend van in naar Jan Jaap tegen het op tv lijf en maken een wandeltocht door naar een de vuurtoren.

Cath Luyten naar gaat op bezoek bij op tv Tatjana de Simic en Rob de Nijs. de Cath zoekt samen door tijdens met Rob zijn oudste zoon, uit Robbert, een op in Rotterdam. tijdens Met hem zingt Rob op op tv zijn tijdens nieuwste album een duet. 's met Avonds is Cath op eregast aan door de eettafel bij de van familie De Nijs. het Ook vergezelt Cath Rob in naar een optreden. uit Tatjana geeft door Cath een rondleiding door tijdens haar uit woonplaats Monaco in op een opvallende witte Rolls Royce. van Verder krijgt Cath een de de unieke kans op om Tatjana samen met met haar geliefde, tijdens Lex, te spreken over hun door verliefdheid, rijkdom en over op door trouwen.

Cath op tv Luyten gaat op naar bezoek bij Tatjana het Simic en Rob de door Nijs. Cath zoekt samen naar uit met Rob zijn oudste zoon, Robbert, uit tijdens op in Rotterdam. Met hem zingt de Rob op tijdens zijn nieuwste door album een duet. 's een Avonds is Cath eregast in door aan de eettafel in bij de familie De Nijs. uit Ook vergezelt Cath Rob op naar op een optreden. Tatjana geeft van Cath een rondleiding tijdens door haar woonplaats Monaco met in met een opvallende witte Rolls een Royce. Verder krijgt Cath uit de unieke in kans door om Tatjana samen met haar naar geliefde, de Lex, te spreken over hun verliefdheid, met rijkdom op tv en over de trouwen.

Cath tijdens Luyten gaat langs bij door Frans Bauer en de zijn familie. Het tijdens is zaterdagochtend, in dus de hele familie is op thuis tijdens en er in heerst een flinke drukte met van de door vier zonen van Frans en Mariska. de Cath gaat in mee naar door een concert van Frans in in een op uitverkocht Gelredome. Verder trekt het Cath twee dagen op van met Freek op de Jonge. met Ze gaat mee naar zijn een wekelijkse op voetbaltraining waar naar Freek voetbalt met de Sjaak Swart en Guus in Hiddink. De 72-jarige Freek treedt uit naar dezelfde avond op in een op uitverkocht Zaantheater en is met ook te gast uit in de talkshow uit naar 'Pauw'.

Cath in Luyten gaat langs op tv bij Frans Bauer een en zijn familie. Het is van zaterdagochtend, dus door de hele familie is door thuis en tijdens er in heerst een flinke drukte tijdens met de vier zonen in van uit Frans en Mariska. Cath gaat mee op tv naar een uit concert van Frans naar in een uitverkocht Gelredome. van uit Verder trekt Cath het twee dagen op met op tv Freek de op Jonge. Ze gaat mee naar het zijn door wekelijkse voetbaltraining waar Freek het voetbalt met Sjaak naar Swart en Guus Hiddink. het De 72-jarige Freek tijdens treedt op dezelfde avond op in een tijdens uitverkocht Zaantheater naar en is ook uit te gast in de een talkshow op tv 'Pauw'.

Cath Luyten gaat de op bezoek bij op tv Gordon. van Ze krijgt het onder meer een de rondleiding door Gordons villa in naar Blaricum, met ontmoet zijn ex, Patrick, uit die bij Gordon woont en een voert openhartige op tv gesprekken. Daarnaast slaapt Cath van een nachtje bij van Prem Radhakishun, 'multimediaal op informatieverstrekker', zoals hij door zichzelf graag tijdens noemt. tijdens Ze ontmoet Prem om klokslag middernacht een in in zijn radioprogramma 'Zwarte Prietpraat' op door Radio 1. door Thuis in Amsterdam kookt tijdens de Surinaamse Prem met de om half vijf 's ochtends de kerriekip met rijst. met De op tv volgende dag spreekt Cath een ook zijn echtgenote, Diana in Duttenhofer.

Cath op Luyten gaat op bezoek naar bij Gordon. van Ze krijgt onder meer het een rondleiding door Gordons op tv villa in Blaricum, tijdens van ontmoet zijn ex, Patrick, de die bij Gordon woont en met met voert openhartige gesprekken. Daarnaast de slaapt Cath een nachtje in bij Prem Radhakishun, 'multimediaal een informatieverstrekker', op zoals hij zichzelf graag noemt. tijdens door Ze ontmoet Prem om uit klokslag middernacht in zijn naar radioprogramma 'Zwarte door Prietpraat' op Radio 1. uit Thuis in Amsterdam uit kookt de tijdens Surinaamse Prem om half vijf naar 's van ochtends kerriekip met rijst. naar De een volgende dag spreekt Cath ook zijn de echtgenote, Diana tijdens Duttenhofer.

Cath het Luyten logeert bij Patty van Brard, die zij op tv opzoekt in met een sportschool. op tv Haar man, Antoine van de in Vijver, naar is de drijvende kracht tijdens achter de goede voornemens in van Patty. Thuis nodigt het tijdens Patty vrienden uit en samen maken het ze er een een gezellige van avond van met een op lekkere een Hollandse stamppot. Met Jan met Jaap van der Wal gaat uit Cath naar Vlieland. van De Friese een Jan Jaap uit bloeit helemaal op tijdens de een rit. Ze lopen naar een jeugdvriend van op Jan Jaap uit tegen het lijf uit en maken in een wandeltocht naar naar de vuurtoren.

augustus 2020
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!