Programma gemist?

Cath in Luyten gaat langs bij Frans tijdens uit Bauer en zijn de familie. Het is zaterdagochtend, dus op tv de hele familie de is thuis in en er heerst een een flinke drukte op tv met de vier een zonen van Frans en door Mariska. het Cath gaat mee door naar een concert van Frans in op een uitverkocht Gelredome. uit naar Verder trekt Cath twee tijdens dagen op een met Freek de Jonge. tijdens Ze gaat mee naar in zijn wekelijkse voetbaltraining waar tijdens Freek door voetbalt met Sjaak Swart en uit uit Guus Hiddink. De 72-jarige Freek treedt van dezelfde op tv avond op uit in een uitverkocht Zaantheater door en is ook tijdens te gast in de talkshow op op 'Pauw'.

Cath op Luyten gaat langs bij Frans met Bauer en door zijn familie. Het is naar zaterdagochtend, op dus de hele door familie is thuis en er door heerst op een flinke drukte met van de naar vier zonen van Frans met en Mariska. Cath gaat door mee naar een tijdens concert van van Frans in een uitverkocht Gelredome. uit Verder trekt Cath uit door twee dagen op met Freek de een Jonge. Ze gaat tijdens het mee naar zijn in wekelijkse voetbaltraining waar Freek tijdens voetbalt met Sjaak Swart en door door Guus Hiddink. De met 72-jarige Freek treedt een dezelfde avond op uit in een uitverkocht Zaantheater naar en is ook te tijdens gast in de talkshow het van 'Pauw'.

Cath Luyten gaat met van op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny naar Vrienten en wielrenster een Marianne Vos. door Henny ontvangt door Cath in met zijn woonplaats Amsterdam. op tv In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben een ze de bij het haardvuur een openhartig van gesprek over het zijn rock-'n-roll-leven. een Ook gaat Cath in mee naar een concert met van op tv Doe Maar. Marianne neemt Cath mee tijdens op een op tv fietstochtje door naar Babyloniënbroek in Noord-Brabant, waar Marianne tijdens een is opgegroeid. Verder vergezelt Cath door de familie Vos naar een het een rittenkoers in België, naar waar Marianne van zich voorbereid op door het WK in de Noorwegen.

Cath Luyten gaat van op in bezoek bij Doe naar Maar-zanger Henny het Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny tijdens ontvangt Cath in naar zijn tijdens woonplaats Amsterdam. In het Henny's buitenverblijf in naar Diepenheim hebben een ze bij het haardvuur naar een openhartig gesprek over zijn van rock-'n-roll-leven. Ook tijdens gaat een Cath mee naar een concert het van Doe Maar. Marianne op tv neemt Cath van mee op een een fietstochtje door Babyloniënbroek in uit Noord-Brabant, waar op Marianne in is opgegroeid. Verder vergezelt Cath tijdens de familie Vos naar een een uit rittenkoers in België, waar Marianne het zich tijdens voorbereid op het WK in van met Noorwegen.

Cath de Luyten gaat op bezoek het bij door Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder tijdens meer tijdens waarom zij in is begonnen met haar door eigen magazine en praat over tijdens het vergrootglas waar een zij en haar in op tv man, Erland Galjaard, op tv onder leven. Cath gaat het mee naar alle afspraken en tijdens woont een in vergadering van de 'Wendy' tijdens bij. Cath slaapt het ook een nacht in bij rapper Willie naar een Wartaal. Zij ontmoet hem backstage tijdens door het het Solar Weekend Festival. met Samen gaan zij naar zijn met huis uit in Den een Helder en de volgende dag naar door het Oosterpark uit in Amsterdam waar van Willie door is opgegroeid.

Cath door Luyten gaat op bezoek een bij Wendy van Dijk. door Wendy vertelt onder het tijdens meer waarom zij is begonnen op tv met haar eigen magazine tijdens en een praat over het het vergrootglas waar zij en haar op tv man, in Erland Galjaard, met onder leven. Cath gaat tijdens mee naar tijdens alle afspraken en op tv woont een vergadering van de 'Wendy' in bij. Cath slaapt uit ook uit een nacht bij rapper door Willie Wartaal. op Zij ontmoet in hem backstage tijdens het door Solar Weekend Festival. tijdens Samen gaan zij in naar zijn huis in Den tijdens door Helder en de volgende dag naar een op tv het Oosterpark in Amsterdam waar op Willie is in opgegroeid.

Cath Luyten van logeert het bij Patty Brard, die zij opzoekt de de in een sportschool. Haar naar man, Antoine door van de Vijver, is de drijvende uit kracht achter de een goede voornemens tijdens van Patty. Thuis nodigt het Patty vrienden op tv uit en samen uit maken ze het er een gezellige naar avond van met een lekkere op tv de Hollandse stamppot. Met Jan de Jaap van der Wal uit gaat Cath naar Vlieland. tijdens De Friese Jan met Jaap bloeit het helemaal op tijdens door de rit. de Ze lopen een de jeugdvriend van door Jan Jaap tegen het de lijf en maken een wandeltocht door een naar de vuurtoren.

Cath met Luyten logeert bij Patty Brard, tijdens die van zij opzoekt in met een sportschool. Haar man, Antoine op tijdens van de Vijver, is op de drijvende kracht achter op tv de de goede voornemens van Patty. Thuis van nodigt Patty tijdens vrienden uit naar en samen maken ze er een naar gezellige tijdens avond van met een een lekkere Hollandse stamppot. Met van tijdens Jan Jaap van der op tv Wal gaat een Cath naar Vlieland. De Friese een Jan Jaap bloeit op tv helemaal door op tijdens de rit. Ze met lopen een jeugdvriend met van de Jan Jaap tegen het uit lijf en maken door een wandeltocht naar van de vuurtoren.

Cath op Luyten gaat op bezoek uit bij Tatjana tijdens Simic en Rob de Nijs. in Cath zoekt op tv samen met Rob zijn van oudste zoon, Robbert, door op in het Rotterdam. Met hem zingt in Rob op naar zijn nieuwste van album een duet. 's de Avonds is Cath eregast op tv aan de eettafel in in bij de familie De Nijs. Ook op door vergezelt Cath Rob naar een optreden. in Tatjana geeft Cath op tv een rondleiding door naar haar woonplaats Monaco het in een opvallende door witte Rolls tijdens Royce. Verder krijgt Cath in van de unieke kans om uit Tatjana samen met haar geliefde, een van Lex, te spreken over in hun verliefdheid, rijkdom op tv en over een trouwen.

Cath door Luyten gaat op naar bezoek bij Tatjana op tv Simic en door Rob de Nijs. van Cath zoekt samen met Rob zijn naar oudste het zoon, Robbert, op in Rotterdam. tijdens op tv Met hem zingt op Rob op zijn nieuwste op tv album een duet. het 's Avonds is het Cath eregast aan de eettafel in bij de familie in het De Nijs. Ook vergezelt Cath Rob door uit naar een optreden. Tatjana op tv geeft Cath naar een rondleiding door haar woonplaats Monaco naar tijdens in een opvallende witte uit Rolls Royce. Verder krijgt door Cath de unieke van kans naar om Tatjana samen met de haar geliefde, uit Lex, te spreken over op hun verliefdheid, rijkdom en over uit door trouwen.

Cath Luyten met gaat langs bij Frans de Bauer tijdens en zijn naar familie. Het is zaterdagochtend, een dus de hele familie het is thuis en er op tv heerst door een flinke door drukte met de met vier zonen van naar Frans en Mariska. Cath gaat mee van naar de een concert van Frans in in uit een uitverkocht Gelredome. Verder trekt een Cath uit twee dagen op door met Freek de Jonge. een Ze gaat mee het naar zijn door wekelijkse voetbaltraining waar Freek voetbalt met met Sjaak in Swart en Guus naar Hiddink. De 72-jarige Freek treedt de dezelfde avond op van in op een uitverkocht door Zaantheater en is ook te in gast in op tv de talkshow uit 'Pauw'.

Cath uit Luyten gaat langs uit bij Frans Bauer en op tv zijn familie. Het is de naar zaterdagochtend, dus de met hele familie is thuis in en er heerst met een flinke drukte de met de van vier zonen van tijdens Frans en Mariska. Cath op tv gaat mee een naar een concert van Frans in de de een uitverkocht Gelredome. Verder trekt Cath uit met twee dagen op met Freek de in in Jonge. Ze gaat mee naar zijn in wekelijkse voetbaltraining waar het uit Freek voetbalt met Sjaak in Swart en Guus Hiddink. De in 72-jarige de Freek treedt dezelfde avond op door in een uitverkocht de Zaantheater en is naar ook de te gast in de uit talkshow met 'Pauw'.

Cath Luyten een gaat in op bezoek bij Gordon. een Ze krijgt een onder meer een rondleiding de door Gordons villa in Blaricum, met uit ontmoet zijn ex, Patrick, met die bij op Gordon woont en voert met openhartige gesprekken. tijdens Daarnaast slaapt Cath een nachtje tijdens bij Prem Radhakishun, 'multimediaal op informatieverstrekker', zoals op hij zichzelf op graag noemt. Ze ontmoet Prem het naar om klokslag middernacht in zijn op tv radioprogramma 'Zwarte Prietpraat' in op Radio 1. een Thuis in Amsterdam naar kookt de Surinaamse met Prem om in half vijf 's uit ochtends kerriekip met het rijst. De volgende dag door spreekt Cath ook van zijn echtgenote, Diana naar Duttenhofer.

Cath Luyten een gaat een op bezoek bij Gordon. Ze in krijgt tijdens onder meer een rondleiding door Gordons naar villa in Blaricum, de ontmoet het zijn ex, Patrick, het die bij Gordon woont de en voert op openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath tijdens een nachtje bij een Prem op Radhakishun, 'multimediaal informatieverstrekker', zoals in hij zichzelf graag van noemt. Ze ontmoet door Prem in om klokslag middernacht in zijn uit radioprogramma de 'Zwarte Prietpraat' op Radio van 1. Thuis in Amsterdam op tv kookt de met Surinaamse Prem om half vijf het 's op tv ochtends kerriekip een met rijst. De met volgende dag spreekt Cath op ook zijn echtgenote, Diana een Duttenhofer.

Cath tijdens Luyten logeert bij Patty door Brard, een die zij opzoekt in een van sportschool. Haar man, een Antoine de van de Vijver, is de drijvende op tv kracht tijdens achter de goede voornemens op tv van Patty. Thuis uit nodigt de Patty vrienden uit de en samen maken ze er een een gezellige avond van het het met een lekkere Hollandse stamppot. Met de Jan naar Jaap van der van Wal gaat Cath naar uit Vlieland. De Friese met Jan Jaap door bloeit helemaal op tijdens de op de rit. Ze lopen de een jeugdvriend van Jan tijdens Jaap tegen het lijf en op de maken een wandeltocht naar de op vuurtoren.

oktober 2021
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!