Programma gemist?

Cath het Luyten gaat in langs bij Frans Bauer en zijn een familie. Het met is zaterdagochtend, dus de de hele familie op is thuis en er op heerst een flinke het drukte met tijdens de vier in zonen van Frans en Mariska. op tv Cath de gaat mee naar een concert in van een Frans in een uitverkocht door Gelredome. met Verder trekt Cath twee dagen naar op met uit Freek de Jonge. Ze gaat op tv mee in naar zijn op tv wekelijkse voetbaltraining waar Freek voetbalt met het Sjaak Swart uit en Guus in Hiddink. De 72-jarige Freek tijdens treedt dezelfde de avond op in in een uitverkocht van Zaantheater en is ook te naar gast het in de talkshow op 'Pauw'.

Cath Luyten door gaat langs bij Frans van Bauer naar en zijn van familie. Het is zaterdagochtend, dus van de hele de familie is thuis en op er heerst een een flinke drukte met de tijdens vier zonen van op Frans en Mariska. een naar Cath gaat mee naar een een concert van Frans in een een op tv uitverkocht Gelredome. Verder uit trekt Cath twee het dagen op met een Freek de een Jonge. Ze gaat mee op naar zijn wekelijkse de voetbaltraining waar Freek voetbalt tijdens met van Sjaak Swart en Guus Hiddink. in De 72-jarige de Freek treedt op tv dezelfde avond op een in een uitverkocht een Zaantheater en is ook te op gast in een de talkshow tijdens 'Pauw'.

Cath Luyten gaat op tv op bezoek bij met Doe Maar-zanger de Henny Vrienten en wielrenster tijdens Marianne Vos. Henny naar van ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. door op tv In Henny's buitenverblijf in met Diepenheim hebben ze bij het van haardvuur het een openhartig gesprek over zijn naar rock-'n-roll-leven. naar Ook gaat Cath door mee naar een tijdens concert van Doe uit Maar. Marianne neemt in Cath mee op een fietstochtje het door door Babyloniënbroek in Noord-Brabant, waar tijdens Marianne naar is opgegroeid. Verder vergezelt Cath de tijdens familie Vos het naar in een rittenkoers in met België, waar Marianne zich voorbereid op tv op het van WK in de Noorwegen.

Cath tijdens Luyten gaat op bezoek van bij uit Doe Maar-zanger Henny Vrienten in en wielrenster Marianne met Vos. Henny ontvangt Cath de in zijn woonplaats Amsterdam. tijdens In tijdens Henny's buitenverblijf in Diepenheim een hebben ze bij een het haardvuur van een openhartig door gesprek over zijn tijdens rock-'n-roll-leven. Ook gaat de Cath mee naar van een concert van Doe Maar. tijdens Marianne neemt Cath het mee door op een fietstochtje door Babyloniënbroek het in Noord-Brabant, waar Marianne op is opgegroeid. Verder naar vergezelt met Cath de familie Vos in naar een van rittenkoers in België, waar Marianne in zich voorbereid naar op het WK naar in tijdens Noorwegen.

Cath Luyten een gaat een op bezoek bij door Wendy van Dijk. Wendy op tv vertelt onder in meer waarom zij tijdens is begonnen met haar eigen met magazine en praat met over het vergrootglas met waar zij het en haar uit man, Erland Galjaard, door onder leven. Cath gaat mee naar een alle met afspraken en woont een vergadering met van de 'Wendy' een bij. Cath het slaapt ook een de nacht bij van rapper Willie Wartaal. Zij tijdens ontmoet hem backstage tijdens door het Solar naar Weekend Festival. Samen gaan op tv zij naar op tv zijn huis naar in Den Helder en de in volgende op tv dag naar het in Oosterpark in Amsterdam op tv waar Willie is het opgegroeid.

Cath Luyten gaat in op op bezoek bij Wendy van Dijk. uit Wendy vertelt uit onder door meer waarom zij is van begonnen met haar eigen magazine het en de praat over het op tv vergrootglas waar zij de en haar man, tijdens Erland Galjaard, de onder leven. Cath uit gaat mee naar alle door afspraken en woont een de vergadering van door de 'Wendy' bij. Cath slaapt tijdens ook de een nacht bij rapper het Willie Wartaal. in Zij ontmoet in hem backstage tijdens het Solar met Weekend Festival. met Samen gaan zij tijdens naar zijn huis in Den de Helder en de een volgende dag met naar het Oosterpark in op Amsterdam waar het Willie het is opgegroeid.

Cath Luyten logeert van bij Patty Brard, de die met zij opzoekt van in een sportschool. tijdens Haar man, Antoine van van de Vijver, is door de drijvende op tv kracht achter de goede voornemens in van de Patty. Thuis nodigt Patty vrienden door uit en samen uit maken ze de er een gezellige op avond van met een door lekkere een Hollandse stamppot. Met op tv Jan Jaap van der Wal op gaat Cath naar de Vlieland. De Friese Jan met op Jaap bloeit helemaal op tijdens tijdens de rit. Ze lopen in een jeugdvriend uit van Jan Jaap tegen met het lijf en door maken een wandeltocht met naar naar de vuurtoren.

Cath uit Luyten logeert bij Patty met Brard, in die zij opzoekt in een sportschool. een Haar de man, Antoine met van de Vijver, tijdens is de drijvende kracht door achter de goede voornemens van in op Patty. Thuis nodigt in Patty vrienden uit en in samen maken ze een er een gezellige avond uit van met een lekkere in Hollandse stamppot. Met op Jan Jaap van naar der de Wal gaat Cath op tv naar Vlieland. De Friese het Jan Jaap bloeit helemaal naar uit op tijdens de rit. door Ze lopen een jeugdvriend naar van Jan een Jaap tegen de het lijf en maken door een wandeltocht naar de tijdens vuurtoren.

Cath Luyten van gaat op bezoek bij door uit Tatjana Simic en Rob de van Nijs. met Cath zoekt samen met Rob op zijn tijdens oudste zoon, Robbert, op tijdens in Rotterdam. Met hem met zingt Rob op tijdens zijn op nieuwste album een in duet. 's Avonds is Cath naar eregast aan de eettafel van in bij de familie De Nijs. Ook in vergezelt naar Cath Rob naar op een optreden. Tatjana naar geeft Cath een een rondleiding door haar met woonplaats Monaco in een op opvallende van witte Rolls Royce. Verder tijdens krijgt Cath de in unieke kans om naar Tatjana samen met een haar geliefde, een Lex, te spreken tijdens over hun verliefdheid, rijkdom tijdens en over op trouwen.

Cath naar Luyten gaat op bezoek bij een Tatjana van Simic en Rob de Nijs. van Cath op zoekt samen met de Rob zijn oudste zoon, Robbert, op op in naar Rotterdam. de Met hem zingt Rob in op zijn nieuwste uit album een duet. een 's Avonds is Cath eregast op aan de in eettafel bij de familie de De uit Nijs. Ook van vergezelt Cath Rob in naar een optreden. Tatjana naar geeft Cath een rondleiding op door haar het woonplaats Monaco in een op tv opvallende het witte Rolls Royce. een Verder krijgt Cath de unieke naar kans om Tatjana uit samen met haar uit geliefde, Lex, te het spreken naar over hun verliefdheid, rijkdom een en over een trouwen.

Cath de Luyten gaat langs bij Frans de Bauer uit en zijn uit familie. Het is uit zaterdagochtend, dus de de hele familie is thuis en er op tv in heerst een flinke een drukte met de vier het zonen van Frans het en Mariska. de Cath gaat mee naar een concert uit van Frans in tijdens een uitverkocht Gelredome. een Verder trekt tijdens Cath twee dagen op met met van Freek de Jonge. Ze gaat een mee naar naar zijn wekelijkse voetbaltraining waar het van Freek voetbalt met Sjaak Swart op en Guus in Hiddink. De de 72-jarige Freek treedt dezelfde naar avond op in een uitverkocht naar een Zaantheater en is ook te in gast tijdens in de talkshow het 'Pauw'.

Cath Luyten naar gaat langs bij Frans een door Bauer en zijn door familie. Het is de zaterdagochtend, dus de hele naar familie is thuis en er door heerst de een flinke drukte met naar de vier zonen op van Frans door en Mariska. de Cath gaat mee naar een tijdens concert van Frans van in een op tv uitverkocht Gelredome. Verder tijdens trekt Cath twee op dagen op met Freek de een Jonge. tijdens Ze gaat mee naar in zijn wekelijkse voetbaltraining uit waar Freek voetbalt met uit Sjaak Swart en in door Guus Hiddink. De 72-jarige Freek treedt in dezelfde avond op van in een van uitverkocht Zaantheater in en is ook het te gast door in de talkshow van 'Pauw'.

Cath op Luyten gaat op bezoek bij op op tv Gordon. Ze krijgt onder meer het een naar rondleiding door Gordons villa een in Blaricum, op ontmoet zijn ex, Patrick, die naar bij Gordon de woont en voert openhartige op gesprekken. Daarnaast slaapt uit Cath een van nachtje bij Prem van Radhakishun, 'multimediaal in informatieverstrekker', zoals hij zichzelf met graag noemt. Ze ontmoet Prem een van om klokslag middernacht in tijdens zijn radioprogramma 'Zwarte Prietpraat' tijdens op naar Radio 1. Thuis in naar Amsterdam kookt de van Surinaamse Prem om half vijf de 's tijdens ochtends kerriekip met rijst. door De volgende dag uit spreekt Cath het ook zijn echtgenote, Diana op tv Duttenhofer.

Cath Luyten gaat de van op bezoek bij met Gordon. Ze krijgt onder uit meer een een rondleiding door Gordons villa van in Blaricum, ontmoet de zijn ex, Patrick, die het bij Gordon woont uit en in voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath uit een nachtje bij op tv Prem Radhakishun, in 'multimediaal informatieverstrekker', zoals hij van zichzelf op graag noemt. op tv Ze ontmoet Prem om tijdens klokslag middernacht in zijn van radioprogramma met 'Zwarte Prietpraat' op Radio op tv 1. Thuis een in Amsterdam kookt de Surinaamse met Prem door om half vijf 's ochtends tijdens kerriekip met rijst. van De volgende dag spreekt een Cath ook tijdens zijn echtgenote, Diana naar Duttenhofer.

Cath in Luyten logeert bij Patty Brard, een die zij op opzoekt in een een sportschool. Haar naar man, Antoine naar van de Vijver, is de drijvende op kracht achter de op van goede voornemens van Patty. met Thuis nodigt op tv Patty vrienden uit en samen met maken ze er het een gezellige avond van door met met een lekkere Hollandse stamppot. Met uit uit Jan Jaap van der Wal door gaat Cath naar met Vlieland. met De Friese Jan Jaap bloeit helemaal op op tijdens de het naar rit. Ze lopen een jeugdvriend op tv van Jan Jaap tegen van het uit lijf en maken een wandeltocht de naar de het vuurtoren.

februari 2019
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord