Programma gemist?

Cath Luyten het gaat langs bij het Frans Bauer en zijn in een familie. Het is zaterdagochtend, dus de tijdens hele familie naar is thuis het en er heerst het een flinke drukte met een de vier zonen met van in Frans en Mariska. Cath gaat in mee naar de een concert op van Frans in met een uitverkocht Gelredome. Verder trekt Cath naar naar twee dagen op het met Freek de van Jonge. Ze gaat het mee naar zijn wekelijkse voetbaltraining het waar Freek voetbalt uit met Sjaak Swart in en op tv Guus Hiddink. De 72-jarige tijdens Freek treedt dezelfde avond met op in een met uitverkocht Zaantheater in en is ook te gast een in het de talkshow een 'Pauw'.

Cath met Luyten gaat langs de bij Frans een Bauer en zijn familie. Het in is naar zaterdagochtend, dus de hele familie is het de thuis en er heerst naar een flinke drukte met de uit vier op tv zonen van het Frans en Mariska. Cath gaat mee naar naar een de concert de van Frans in de een uitverkocht Gelredome. op tv Verder trekt Cath twee naar dagen op met Freek de van Jonge. Ze op gaat mee naar tijdens zijn het wekelijkse voetbaltraining waar Freek met voetbalt met Sjaak Swart en naar Guus uit Hiddink. De in 72-jarige Freek treedt dezelfde avond een op uit in een uitverkocht Zaantheater op en is ook te gast van in naar de talkshow het 'Pauw'.

Cath Luyten op gaat op bezoek bij het op Doe Maar-zanger Henny Vrienten van en wielrenster op Marianne Vos. Henny ontvangt uit Cath in zijn de woonplaats Amsterdam. In Henny's uit buitenverblijf in Diepenheim uit hebben op tv ze bij het haardvuur op tv een openhartig gesprek uit over zijn met rock-'n-roll-leven. Ook gaat Cath met mee naar een een concert van Doe Maar. Marianne door neemt Cath naar mee naar op een fietstochtje door Babyloniënbroek in in het Noord-Brabant, waar Marianne is opgegroeid. met Verder vergezelt Cath de in familie Vos naar een een rittenkoers in met België, waar van Marianne zich voorbereid uit op het door WK in de Noorwegen.

Cath op Luyten gaat op bezoek tijdens bij Doe Maar-zanger op Henny Vrienten in en wielrenster Marianne door Vos. Henny ontvangt Cath van in van zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's uit buitenverblijf in Diepenheim hebben het ze op bij het tijdens haardvuur een openhartig gesprek de over zijn tijdens rock-'n-roll-leven. Ook gaat Cath mee met naar een het concert van met Doe Maar. Marianne neemt Cath mee een in op een fietstochtje door in Babyloniënbroek in Noord-Brabant, waar Marianne de in is opgegroeid. Verder in vergezelt Cath de de familie Vos naar een rittenkoers in op België, waar Marianne op van zich voorbereid op het WK uit in op Noorwegen.

Cath Luyten gaat naar op bezoek bij uit Wendy met van Dijk. door Wendy vertelt onder meer het waarom zij is begonnen op met haar eigen op magazine en praat over met het door vergrootglas waar zij het en haar man, tijdens Erland Galjaard, op onder leven. Cath gaat naar mee naar alle afspraken door en woont een vergadering van op tv van de 'Wendy' een bij. Cath slaapt ook een van nacht bij rapper Willie in Wartaal. Zij ontmoet het hem backstage het tijdens het Solar Weekend van Festival. Samen tijdens gaan zij door naar zijn huis door in Den Helder en de in volgende dag naar naar het Oosterpark van in door Amsterdam waar Willie is op tv opgegroeid.

Cath naar Luyten gaat op in bezoek bij Wendy van Dijk. op Wendy naar vertelt onder naar meer waarom zij is begonnen in met haar eigen op tv magazine en praat over uit het vergrootglas in waar een zij en haar man, Erland Galjaard, in onder leven. het Cath op tv gaat mee naar alle de afspraken en woont het een vergadering met van de 'Wendy' de bij. Cath slaapt ook naar een nacht tijdens bij rapper Willie Wartaal. van Zij ontmoet hem backstage tijdens naar door het Solar Weekend Festival. Samen gaan tijdens zij naar zijn op huis het in Den uit Helder en de volgende op tv dag naar het Oosterpark op in Amsterdam met waar Willie is op opgegroeid.

Cath op Luyten logeert bij Patty Brard, op die naar zij opzoekt in het een sportschool. met Haar man, Antoine de van de Vijver, is van de drijvende kracht het achter de met goede voornemens van op tv Patty. Thuis nodigt Patty vrienden op tv uit en samen op tv maken ze er een op gezellige avond op tv van met een op tv lekkere op Hollandse stamppot. Met Jan de Jaap van der Wal een gaat tijdens Cath naar Vlieland. De uit Friese Jan Jaap bloeit naar helemaal op tijdens van de rit. Ze lopen een een een jeugdvriend van Jan in Jaap tegen het de lijf en maken op tv een wandeltocht naar van de vuurtoren.

Cath Luyten logeert op tv bij Patty op tv Brard, die zij met opzoekt in tijdens een sportschool. op Haar man, Antoine van de Vijver, tijdens is de de drijvende kracht het achter de in goede voornemens van Patty. Thuis nodigt naar Patty vrienden uit van en tijdens samen maken ze er naar een gezellige avond een van met op een lekkere uit Hollandse stamppot. Met op Jan Jaap van met der Wal gaat Cath tijdens naar Vlieland. De Friese tijdens Jan Jaap uit bloeit helemaal in op tijdens de naar rit. Ze lopen met een jeugdvriend van uit Jan Jaap tegen het lijf en een maken een wandeltocht tijdens naar met de vuurtoren.

Cath Luyten op gaat op bezoek in bij Tatjana Simic en uit Rob de Nijs. in door Cath zoekt samen in met Rob zijn oudste zoon, door Robbert, op in uit Rotterdam. in Met hem zingt Rob op op tv zijn nieuwste album een tijdens het duet. 's Avonds het is Cath eregast aan het de eettafel bij naar de familie het De Nijs. Ook vergezelt door Cath Rob naar een in optreden. tijdens Tatjana geeft Cath naar een rondleiding door haar met woonplaats Monaco in een opvallende met witte naar Rolls Royce. Verder het krijgt Cath de unieke tijdens kans om het Tatjana samen met haar geliefde, in Lex, te in spreken over met hun verliefdheid, tijdens rijkdom en over het trouwen.

Cath Luyten op tv gaat op bezoek op bij Tatjana Simic en met Rob de een Nijs. Cath zoekt samen van met van Rob zijn een oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. uit Met hem de zingt Rob op zijn van nieuwste album in een duet. 's Avonds in is Cath eregast uit aan de eettafel in tijdens bij de familie De Nijs. met Ook tijdens vergezelt Cath Rob met naar een optreden. Tatjana het geeft Cath tijdens een rondleiding door haar van woonplaats Monaco in een opvallende tijdens door witte Rolls Royce. Verder krijgt Cath in de unieke kans tijdens om naar Tatjana samen op met haar geliefde, Lex, te spreken het een over hun verliefdheid, rijkdom en naar over door trouwen.

Cath het Luyten gaat langs bij Frans tijdens Bauer en zijn het familie. Het een is zaterdagochtend, door dus de hele familie naar is thuis en op er heerst een flinke in drukte naar met de vier naar zonen van Frans en in Mariska. de Cath gaat mee naar naar een concert van Frans met in een in uitverkocht Gelredome. Verder trekt Cath op twee dagen in op met Freek op de Jonge. tijdens Ze gaat mee naar zijn uit wekelijkse voetbaltraining waar een Freek het voetbalt met op tv Sjaak Swart en Guus van Hiddink. De 72-jarige in Freek treedt dezelfde uit avond op in een door uitverkocht op tv Zaantheater en is ook te gast tijdens in de talkshow op uit 'Pauw'.

Cath Luyten gaat tijdens tijdens langs bij Frans uit Bauer en zijn familie. Het is in zaterdagochtend, met dus de hele familie naar is thuis door en er heerst een flinke het drukte met de de vier zonen van op tv Frans in en Mariska. Cath gaat mee naar naar de een concert van Frans in op tv door een uitverkocht Gelredome. met Verder trekt Cath met twee dagen op met met Freek de Jonge. Ze tijdens gaat mee naar zijn op door wekelijkse voetbaltraining waar de Freek voetbalt met uit Sjaak Swart en door Guus Hiddink. De het 72-jarige Freek treedt met dezelfde avond op in een door uitverkocht het Zaantheater en is ook te gast door tijdens in de talkshow op 'Pauw'.

Cath tijdens Luyten gaat op door bezoek bij Gordon. Ze krijgt in onder meer een de rondleiding door Gordons een villa in Blaricum, op tv ontmoet op zijn ex, Patrick, van die bij Gordon woont en door het voert openhartige gesprekken. Daarnaast de slaapt Cath een nachtje de bij Prem van Radhakishun, 'multimediaal in informatieverstrekker', zoals hij zichzelf op tv graag noemt. Ze naar ontmoet Prem om klokslag naar middernacht in zijn uit radioprogramma van 'Zwarte Prietpraat' op Radio in 1. Thuis in Amsterdam kookt het de Surinaamse Prem uit op om half vijf 's ochtends van kerriekip met rijst. op De door volgende dag spreekt Cath ook zijn door echtgenote, op tv Diana Duttenhofer.

Cath de Luyten gaat op bezoek op tv bij Gordon. de Ze krijgt onder een meer een rondleiding door een Gordons van villa in Blaricum, op ontmoet zijn ex, Patrick, die bij tijdens Gordon woont tijdens en voert door openhartige gesprekken. Daarnaast naar slaapt Cath een nachtje bij door Prem Radhakishun, een 'multimediaal uit informatieverstrekker', zoals hij zichzelf graag tijdens noemt. door Ze ontmoet Prem om klokslag met middernacht naar in zijn radioprogramma op 'Zwarte Prietpraat' op Radio 1. tijdens Thuis in Amsterdam kookt naar de Surinaamse op tv Prem om half op tv vijf 's ochtends kerriekip van met naar rijst. De op volgende dag spreekt Cath door ook zijn echtgenote, Diana naar Duttenhofer.

Cath Luyten een logeert bij naar Patty Brard, die zij op tv opzoekt tijdens in een sportschool. Haar het man, Antoine naar van de Vijver, is de drijvende uit kracht achter door de goede voornemens van met Patty. Thuis nodigt uit Patty met vrienden uit het en samen maken ze er het een gezellige van avond van met een lekkere een de Hollandse stamppot. Met Jan Jaap de van van der Wal gaat een Cath naar Vlieland. De met Friese Jan op Jaap bloeit helemaal op op tv tijdens de door rit. Ze lopen een jeugdvriend van met Jan Jaap tegen van het lijf en de maken van een wandeltocht naar de op vuurtoren.

maart 2021
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!