Programma gemist?

Cath op tv Luyten gaat op door bezoek bij Tatjana Simic en op Rob van de Nijs. Cath het zoekt samen met Rob het zijn oudste zoon, Robbert, naar op in Rotterdam. het in Met hem zingt Rob op op zijn nieuwste het album een duet. 's het Avonds is van Cath eregast aan de in eettafel bij de familie naar door De Nijs. Ook vergezelt een Cath Rob naar tijdens een optreden. Tatjana geeft het Cath een rondleiding door op tv haar van woonplaats Monaco in van een opvallende op tv witte Rolls Royce. Verder krijgt op Cath de unieke kans naar om de Tatjana samen met naar haar geliefde, Lex, te in spreken over op hun verliefdheid, rijkdom een en over door trouwen.

Cath Luyten tijdens gaat op met bezoek bij Tatjana Simic en een Rob de de Nijs. Cath zoekt op samen met door Rob zijn oudste zoon, Robbert, de de op in Rotterdam. naar Met hem zingt Rob op zijn het tijdens nieuwste album een duet. 's Avonds de op tv is Cath eregast aan een de eettafel de bij de familie De Nijs. op tv Ook vergezelt op tv Cath Rob de naar een optreden. Tatjana geeft Cath de een een rondleiding door haar woonplaats van Monaco in een op opvallende witte Rolls Royce. op door Verder krijgt Cath tijdens de unieke kans om Tatjana samen op tv met uit haar geliefde, Lex, te in spreken door over hun verliefdheid, tijdens rijkdom en over op tv trouwen.

Cath Luyten gaat op tv op tv langs bij Frans Bauer en zijn op tv familie. Het is door zaterdagochtend, dus van de hele familie is op thuis op en er heerst door een flinke drukte met de op tv van vier zonen van uit Frans en Mariska. Cath door gaat mee naar in een concert van Frans in het een het uitverkocht Gelredome. Verder trekt op tv Cath twee dagen op in met Freek de naar Jonge. door Ze gaat van mee naar zijn tijdens wekelijkse voetbaltraining waar Freek een voetbalt met het Sjaak Swart en Guus Hiddink. op tv De 72-jarige Freek het treedt dezelfde naar avond op in in een uitverkocht Zaantheater naar en is ook op tv te gast in op de talkshow een 'Pauw'.

Cath met Luyten gaat langs bij op tv Frans Bauer en tijdens zijn met familie. Het is op zaterdagochtend, dus de tijdens hele familie is thuis de en er heerst een flinke tijdens drukte met de uit vier zonen uit van Frans en Mariska. een Cath gaat mee het naar met een concert van Frans uit in een uitverkocht met Gelredome. Verder tijdens trekt Cath twee dagen in op met Freek de op Jonge. Ze gaat met mee naar naar zijn wekelijkse van voetbaltraining waar Freek de voetbalt met Sjaak tijdens Swart en Guus Hiddink. in De 72-jarige een Freek treedt dezelfde avond in op in een met uitverkocht Zaantheater en een is ook de te gast in de talkshow van het 'Pauw'.

Cath Luyten gaat in op bezoek bij de op Gordon. Ze krijgt van onder meer een rondleiding door de Gordons villa naar in Blaricum, ontmoet zijn ex, in Patrick, die bij met in Gordon woont en voert openhartige gesprekken. van Daarnaast slaapt Cath een een nachtje bij de Prem Radhakishun, 'multimediaal op tv informatieverstrekker', het zoals hij zichzelf graag naar noemt. Ze de ontmoet Prem naar om klokslag middernacht in zijn het radioprogramma op 'Zwarte Prietpraat' op Radio 1. Thuis op in Amsterdam kookt de op tv de Surinaamse Prem om een half vijf 's het ochtends kerriekip met op tv rijst. De volgende dag tijdens spreekt Cath ook zijn van echtgenote, op tv Diana Duttenhofer.

Cath Luyten door gaat op bezoek uit bij Gordon. Ze tijdens krijgt onder meer met een rondleiding door Gordons het villa in op tv Blaricum, ontmoet zijn ex, van Patrick, in die bij Gordon woont en een voert in openhartige gesprekken. door Daarnaast slaapt Cath een nachtje het bij Prem Radhakishun, 'multimediaal in informatieverstrekker', op tv zoals hij zichzelf graag noemt. de Ze ontmoet Prem met om op tv klokslag middernacht uit in zijn radioprogramma 'Zwarte Prietpraat' met op een Radio 1. Thuis door in Amsterdam kookt de een Surinaamse Prem om tijdens half vijf 's ochtends uit kerriekip met rijst. De naar volgende door dag spreekt Cath ook zijn het echtgenote, Diana uit Duttenhofer.

Cath op Luyten logeert tijdens bij Patty Brard, in die zij opzoekt in het een sportschool. Haar man, met Antoine van de op Vijver, naar is de drijvende kracht van achter de goede een voornemens van Patty. Thuis nodigt een op tv Patty vrienden uit en samen maken een ze er op tv een door gezellige avond van met een lekkere met Hollandse op tv stamppot. Met Jan Jaap van tijdens van der Wal gaat in Cath naar Vlieland. in De Friese Jan Jaap uit bloeit helemaal op tijdens van de rit. Ze lopen een een jeugdvriend met van tijdens Jan Jaap tegen het het lijf en maken de een wandeltocht naar met de vuurtoren.

Cath op Luyten logeert bij uit Patty Brard, op die zij opzoekt in een sportschool. door Haar man, Antoine op van de een Vijver, is de van drijvende kracht achter tijdens de goede naar voornemens van het Patty. Thuis nodigt Patty met vrienden uit het en samen maken ze op tv er een gezellige op tv avond van op met een lekkere Hollandse met stamppot. Met tijdens Jan Jaap van der Wal gaat in Cath op naar Vlieland. De Friese op Jan Jaap door bloeit helemaal op tijdens met de rit. Ze met lopen een jeugdvriend van op Jan Jaap de tegen het het lijf en maken een van wandeltocht naar de het vuurtoren.

Cath Luyten gaat naar op bezoek bij met de Wendy van Dijk. Wendy vertelt het onder meer waarom door zij naar is begonnen met haar eigen door magazine en praat over tijdens van het vergrootglas waar een zij en haar man, Erland door Galjaard, onder een leven. Cath gaat mee een naar alle afspraken door en woont een vergadering het van de 'Wendy' in bij. Cath door slaapt ook een de nacht op bij rapper Willie Wartaal. van Zij ontmoet hem met backstage tijdens het in Solar Weekend van Festival. Samen gaan tijdens zij naar zijn huis in in Den Helder en op tv de volgende dag naar met het Oosterpark in tijdens Amsterdam in waar Willie is door opgegroeid.

Cath Luyten uit gaat in op bezoek bij Wendy van in Dijk. Wendy op vertelt onder meer het waarom zij tijdens is begonnen met haar eigen op magazine en praat over naar het het vergrootglas waar zij en haar tijdens man, uit Erland Galjaard, onder leven. Cath in uit gaat mee naar alle op afspraken en het woont een vergadering van door de 'Wendy' bij. Cath slaapt op ook een in nacht bij het rapper Willie uit Wartaal. Zij ontmoet door hem backstage tijdens het Solar Weekend het Festival. Samen gaan naar zij naar van zijn huis in in Den Helder het en de volgende dag van naar tijdens het Oosterpark in Amsterdam waar naar Willie is het opgegroeid.

Cath Luyten op tv gaat op bezoek bij de Jeroen met Krabbé. Cath een zoekt hem op in op tv zijn Amsterdamse door atelier. Samen blikken zij op terug op tijdens zijn successen in Hollywood. door Ook doen ze in samen een aantal van Jeroens met bekende het filmquotes na. Daarnaast op gaat Cath op bezoek bij door zangeres Josje Huisman. door Ze gaan op tv onder op meer logeren bij de de ouders van Josje de in Meppel. Cath leert uit Josje kennen zoals niemand tijdens haar tijdens kent.

Cath de Luyten gaat op bezoek bij uit Jeroen van Krabbé. Cath een zoekt hem op in zijn met Amsterdamse atelier. Samen blikken op tv zij in terug op zijn in successen in Hollywood. met Ook doen op ze samen een aantal van van Jeroens tijdens bekende filmquotes na. het Daarnaast gaat Cath op bezoek bij op op zangeres Josje Huisman. Ze uit gaan onder meer logeren bij van de ouders van met Josje op tv in Meppel. Cath leert Josje door met kennen zoals niemand op tv haar kent.

Cath in Luyten slaapt de een nacht bij illusionist Hans uit Klok. Cath mag in mee naar een een van de laatste een repetities voor de een première van tijdens de show 'House of naar Cards'. Ze mag de zelfs meekijken met een de truc, maar Cath tijdens moet op wel eerst een geheimhoudingsverklaring de tekenen. met Verder vertelt Hans Klok op tv over zijn in vriendschap met Pamela door Anderson.

Cath gaat de langs bij René van op der door Gijp op de dag op tv dat België tegen Italië de speelt een op het EK een zonder Oranje. René neemt Cath tijdens van mee naar de opnamen het van 'Voetbal Inside' door en vertelt openhartig over in zijn angstaanvallen van een op aantal jaar op geleden.

Cath tijdens Luyten slaapt een nacht van bij door illusionist Hans Klok. Cath de mag mee in naar een van de de laatste repetities voor in de première van de show van 'House tijdens of Cards'. Ze door mag zelfs meekijken door met een truc, maar naar Cath moet door wel eerst een geheimhoudingsverklaring tekenen. op tv Verder vertelt uit Hans Klok over de zijn vriendschap met door Pamela op Anderson.

december 2018
22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

31-01-2018 21:30

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

25-01-2018 16:01

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

24-01-2018 21:31

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

18-01-2018 16:01

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

17-01-2018 21:31

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

11-01-2018 16:32

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

11-01-2018 16:01

René van der Gijp

Buurman, Wat Doet U Nu? - René van der Gijp

Cath gaat langs bij René van der Gijp op de dag dat België tegen Italië speelt op het EK zonder Oranje. René neemt Cath mee naar de opnamen van 'Voetbal Inside' en vertelt openhartig over zijn angstaanvallen van een aantal jaar geleden.

10-01-2018 22:02

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord