Programma gemist?

Cath Luyten naar gaat langs door bij Frans Bauer door en zijn familie. door Het is zaterdagochtend, op dus de hele familie is uit thuis en er uit heerst een flinke op drukte uit met de op vier zonen van Frans tijdens en Mariska. op tv Cath gaat mee in naar een concert van Frans in tijdens een uitverkocht Gelredome. naar tijdens Verder trekt Cath in twee dagen op met Freek de op Jonge. in Ze gaat mee naar op tv zijn wekelijkse voetbaltraining waar tijdens Freek voetbalt met een Sjaak Swart en van Guus op Hiddink. De 72-jarige Freek treedt een dezelfde avond op naar in een uitverkocht op met Zaantheater en is ook te een gast in de de talkshow uit 'Pauw'.

Cath Luyten gaat naar langs met bij Frans Bauer en naar zijn familie. tijdens Het is zaterdagochtend, de dus de hele familie naar is thuis en er op tv heerst uit een flinke drukte met een de door vier zonen van Frans en uit Mariska. Cath gaat van mee op tv naar een concert van tijdens Frans in een uitverkocht Gelredome. tijdens Verder trekt naar Cath twee van dagen op uit met Freek de in Jonge. Ze gaat mee naar zijn naar wekelijkse voetbaltraining naar waar Freek voetbalt met door uit Sjaak Swart en Guus Hiddink. door De 72-jarige een Freek treedt in dezelfde avond op in van een uitverkocht Zaantheater en naar is ook in te gast door in de talkshow met 'Pauw'.

Cath Luyten gaat het op in bezoek bij Doe Maar-zanger Henny een in Vrienten en wielrenster Marianne door Vos. Henny ontvangt Cath in op zijn woonplaats Amsterdam. in In Henny's buitenverblijf op tv door in Diepenheim hebben ze bij met het haardvuur op tv een openhartig gesprek het over zijn rock-'n-roll-leven. Ook op gaat Cath mee naar uit uit een concert van Doe Maar. Marianne de op neemt Cath mee een op een fietstochtje door Babyloniënbroek in van met Noord-Brabant, waar Marianne is opgegroeid. naar Verder vergezelt Cath uit de familie Vos naar naar een rittenkoers in tijdens België, de waar Marianne zich voorbereid op op het in WK in het Noorwegen.

Cath Luyten gaat met op door bezoek bij Doe Maar-zanger Henny tijdens op tv Vrienten en wielrenster Marianne met Vos. Henny ontvangt de Cath in zijn woonplaats Amsterdam. uit naar In Henny's buitenverblijf in Diepenheim naar hebben ze op bij het haardvuur een openhartig met gesprek in over zijn rock-'n-roll-leven. het Ook gaat Cath mee naar in een concert in van uit Doe Maar. Marianne tijdens neemt Cath mee op de een fietstochtje door uit Babyloniënbroek in Noord-Brabant, waar de Marianne is opgegroeid. Verder in vergezelt de Cath de familie Vos naar tijdens een rittenkoers de in België, waar door Marianne zich de voorbereid op het WK in naar de Noorwegen.

Cath Luyten tijdens gaat door op bezoek bij Wendy van Dijk. door Wendy tijdens vertelt onder meer van waarom zij tijdens is begonnen met tijdens haar eigen magazine en praat uit over het vergrootglas waar tijdens de zij en haar op tv man, Erland Galjaard, onder op leven. Cath gaat van mee naar alle het afspraken en woont een vergadering met een van de 'Wendy' door bij. Cath slaapt ook een nacht van naar bij rapper Willie Wartaal. door Zij ontmoet een hem backstage tijdens naar het Solar Weekend Festival. Samen gaan op de zij naar zijn huis door in Den de Helder en de volgende dag naar in het Oosterpark in een Amsterdam waar uit Willie een is opgegroeid.

Cath door Luyten gaat met op bezoek bij Wendy van Dijk. de Wendy een vertelt onder meer waarom het zij is op tv begonnen met haar het eigen magazine het en praat over het een vergrootglas waar de zij en haar man, het Erland Galjaard, onder leven. Cath in gaat mee een naar op tv alle afspraken en woont een vergadering een van de de 'Wendy' bij. Cath op tv slaapt in ook een nacht naar bij rapper Willie in Wartaal. Zij ontmoet hem door backstage tijdens het in Solar Weekend Festival. Samen met gaan zij naar de zijn huis in de Den van Helder en de het volgende dag naar het Oosterpark de in Amsterdam waar Willie tijdens is van opgegroeid.

Cath Luyten op logeert bij Patty door Brard, die zij een opzoekt in naar een sportschool. Haar man, de Antoine van de een Vijver, is de drijvende naar op kracht achter de met goede voornemens van Patty. Thuis op tv nodigt Patty op vrienden uit en samen maken in ze door er een gezellige avond van uit met een de lekkere op tv Hollandse stamppot. Met Jan op tv Jaap van der uit Wal gaat van Cath naar Vlieland. van De Friese Jan Jaap door bloeit helemaal op uit tijdens de rit. Ze lopen op een tijdens jeugdvriend van de Jan Jaap tegen van het lijf en maken een de wandeltocht naar de de vuurtoren.

Cath Luyten logeert uit bij Patty Brard, met met die zij opzoekt in een sportschool. de Haar man, Antoine het van de Vijver, de is de uit drijvende kracht achter de de in goede voornemens van Patty. Thuis nodigt naar Patty tijdens vrienden uit en samen op maken ze in er een gezellige avond van tijdens met een lekkere naar Hollandse uit stamppot. Met Jan Jaap van door der Wal door gaat Cath naar met Vlieland. De in Friese Jan Jaap bloeit helemaal door op tijdens de tijdens rit. Ze tijdens lopen een van jeugdvriend van Jan Jaap een tegen het lijf tijdens en naar maken een wandeltocht naar de op vuurtoren.

Cath Luyten in gaat met op bezoek bij Tatjana tijdens Simic en Rob de een Nijs. Cath zoekt een samen met Rob door zijn naar oudste zoon, Robbert, naar op in Rotterdam. een Met hem zingt Rob van op zijn nieuwste in album een duet. 's Avonds tijdens is Cath eregast een aan een de eettafel bij de op tv familie De de Nijs. Ook met vergezelt Cath Rob in naar een optreden. Tatjana geeft Cath met een door rondleiding door haar in woonplaats Monaco de in een opvallende een witte Rolls Royce. Verder krijgt de Cath de het unieke kans om Tatjana de samen met door haar geliefde, Lex, te spreken een over hun verliefdheid, een met rijkdom en over op tv trouwen.

Cath Luyten gaat tijdens op een bezoek bij Tatjana tijdens Simic en Rob de het Nijs. Cath een zoekt samen met Rob zijn uit oudste zoon, Robbert, het naar op in Rotterdam. Met op tv hem zingt Rob op naar zijn nieuwste album een door duet. op tv 's Avonds is Cath eregast op aan de een eettafel bij de familie uit De naar Nijs. Ook vergezelt Cath Rob het naar een het optreden. Tatjana geeft met Cath een van rondleiding door haar woonplaats in Monaco in een opvallende op witte Rolls Royce. uit Verder krijgt Cath het de unieke een kans om Tatjana samen op tv met haar geliefde, in Lex, te spreken uit over hun verliefdheid, op tv rijkdom en in over door trouwen.

Cath de Luyten gaat tijdens langs bij Frans Bauer en zijn de familie. Het is een zaterdagochtend, door dus de hele familie is op van thuis en er heerst uit een flinke drukte met de de in vier zonen van met Frans en Mariska. op tv Cath gaat mee door naar een concert een van Frans in een uitverkocht Gelredome. met Verder trekt Cath de op tv twee dagen op met Freek de van met Jonge. Ze gaat de mee naar zijn wekelijkse voetbaltraining uit waar Freek voetbalt met naar naar Sjaak Swart en Guus op Hiddink. De op 72-jarige Freek treedt dezelfde avond op de uit in een uitverkocht Zaantheater in en is ook te gast op tv in de in talkshow een 'Pauw'.

Cath Luyten gaat op tv langs bij Frans het Bauer en met zijn familie. Het naar is de zaterdagochtend, dus de hele familie is naar thuis en uit er heerst een flinke van drukte met de met vier zonen op van Frans en in Mariska. Cath gaat mee door naar naar een concert van van Frans in een met uitverkocht Gelredome. Verder het trekt Cath van twee dagen op naar met Freek de Jonge. op tv Ze gaat in mee naar zijn wekelijkse voetbaltraining het waar Freek op tv voetbalt met Sjaak met Swart en Guus het Hiddink. De 72-jarige Freek treedt een naar dezelfde avond op naar in een uitverkocht Zaantheater en is door naar ook te gast in van de talkshow een 'Pauw'.

Cath Luyten gaat op op bezoek door bij Gordon. Ze krijgt naar onder de meer een rondleiding op tv door Gordons villa in een Blaricum, een ontmoet zijn ex, Patrick, die bij met Gordon woont en met voert openhartige gesprekken. uit Daarnaast tijdens slaapt Cath een nachtje van bij Prem een Radhakishun, 'multimediaal informatieverstrekker', zoals in hij zichzelf graag de noemt. in Ze ontmoet Prem om het klokslag middernacht in zijn het radioprogramma 'Zwarte het Prietpraat' op Radio met 1. Thuis in tijdens Amsterdam kookt de de Surinaamse Prem om half vijf op tv 's ochtends kerriekip in tijdens met rijst. De volgende dag de spreekt van Cath ook zijn de echtgenote, Diana Duttenhofer.

Cath in Luyten gaat op bezoek bij tijdens Gordon. Ze tijdens krijgt uit onder meer een van rondleiding door Gordons villa een in Blaricum, ontmoet zijn ex, naar Patrick, die bij op Gordon woont en tijdens voert openhartige gesprekken. op tv Daarnaast slaapt Cath op een nachtje bij door uit Prem Radhakishun, 'multimediaal informatieverstrekker', zoals op tv hij zichzelf graag een noemt. Ze ontmoet Prem een om klokslag door middernacht in zijn radioprogramma een 'Zwarte van Prietpraat' op in Radio 1. Thuis op tv in Amsterdam kookt de Surinaamse door Prem naar om half vijf 's ochtends het kerriekip met rijst. van De volgende door dag spreekt Cath ook zijn door echtgenote, met Diana Duttenhofer.

Cath het Luyten logeert bij Patty Brard, op die zij tijdens opzoekt een in een sportschool. Haar man, tijdens Antoine uit van de Vijver, is van de drijvende kracht achter de de goede voornemens op tv van Patty. naar Thuis nodigt Patty vrienden een uit tijdens en samen maken ze er op een in gezellige avond van met van een lekkere Hollandse stamppot. uit Met op tv Jan Jaap van door der Wal gaat Cath naar naar Vlieland. De een Friese Jan Jaap bloeit helemaal een op tijdens van de rit. Ze de lopen een een jeugdvriend van uit Jan Jaap tegen het lijf en op tv maken met een wandeltocht naar de de vuurtoren.

juni 2021
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!