Programma gemist?

Cath naar Luyten gaat op een bezoek bij Tatjana Simic een en tijdens Rob de Nijs. tijdens Cath zoekt samen met Rob zijn van oudste zoon, uit Robbert, op in Rotterdam. op Met hem zingt door Rob op met zijn nieuwste album een een het duet. 's Avonds is Cath het eregast aan de het eettafel bij de familie een De Nijs. op Ook op vergezelt Cath Rob naar een optreden. van Tatjana geeft uit Cath een rondleiding met door haar op woonplaats Monaco in een opvallende door witte Rolls Royce. op Verder een krijgt Cath de unieke kans de om Tatjana van samen met haar geliefde, op tijdens Lex, te spreken over hun verliefdheid, naar rijkdom en over door op tv trouwen.

Cath naar Luyten gaat op op bezoek bij Tatjana Simic en op tv Rob van de Nijs. Cath zoekt naar samen met Rob het zijn oudste zoon, Robbert, tijdens op in een Rotterdam. Met hem naar zingt Rob op met zijn nieuwste tijdens album een uit duet. 's Avonds is Cath eregast door aan in de eettafel bij de op tv familie De Nijs. Ook het vergezelt de Cath Rob naar naar een optreden. Tatjana geeft Cath naar een rondleiding tijdens door haar op tv woonplaats Monaco in van een opvallende witte in Rolls Royce. Verder de krijgt Cath de op unieke kans om Tatjana samen naar door met haar geliefde, Lex, te van spreken over met hun verliefdheid, uit rijkdom en over uit trouwen.

Cath Luyten gaat een langs bij Frans op het Bauer en zijn door familie. Het is zaterdagochtend, naar dus de hele familie is een thuis en er een heerst een flinke met drukte met van de vier zonen de van Frans en uit Mariska. Cath gaat tijdens mee op naar een concert in van Frans in een een uitverkocht Gelredome. Verder trekt Cath op tv twee dagen op uit met Freek de naar Jonge. in Ze gaat mee naar zijn uit wekelijkse voetbaltraining waar op tv tijdens Freek voetbalt met Sjaak Swart en het Guus Hiddink. De op 72-jarige naar Freek treedt dezelfde op avond op in een uitverkocht het Zaantheater tijdens en is ook te een gast in het de talkshow een 'Pauw'.

Cath Luyten met gaat langs bij met Frans Bauer op tv en zijn het familie. Het is door zaterdagochtend, dus de van hele familie is de thuis en er tijdens heerst een flinke van drukte met de vier uit zonen van Frans en Mariska. op Cath uit gaat mee het naar een concert van in Frans in op een uitverkocht Gelredome. Verder de trekt Cath tijdens twee dagen op van met Freek de Jonge. de Ze gaat mee naar door zijn wekelijkse tijdens voetbaltraining waar Freek voetbalt met door Sjaak Swart de en Guus Hiddink. een De de 72-jarige Freek treedt een dezelfde avond op in een uitverkocht met Zaantheater en door is ook met te gast in op de talkshow naar 'Pauw'.

Cath Luyten gaat op tv op bezoek bij met de Gordon. Ze krijgt onder meer naar een rondleiding door Gordons op villa in Blaricum, op tv met ontmoet zijn ex, een Patrick, die bij Gordon woont en door voert openhartige tijdens gesprekken. Daarnaast op tv slaapt Cath naar een nachtje bij Prem een Radhakishun, 'multimediaal tijdens informatieverstrekker', zoals hij zichzelf graag tijdens noemt. Ze ontmoet Prem in om klokslag tijdens middernacht in de zijn radioprogramma op 'Zwarte Prietpraat' op Radio uit 1. Thuis in Amsterdam een kookt de Surinaamse Prem een met om half vijf 's door ochtends kerriekip met tijdens rijst. De volgende dag met spreekt Cath ook in zijn echtgenote, Diana op Duttenhofer.

Cath met Luyten gaat op bezoek bij door Gordon. uit Ze krijgt onder meer tijdens een rondleiding van door Gordons villa in Blaricum, met uit ontmoet zijn ex, Patrick, die bij een Gordon woont en uit voert de openhartige gesprekken. het Daarnaast slaapt Cath een nachtje in bij Prem met Radhakishun, 'multimediaal op tv informatieverstrekker', zoals hij zichzelf tijdens graag noemt. met Ze ontmoet Prem door om klokslag middernacht in zijn in radioprogramma 'Zwarte van Prietpraat' op Radio 1. Thuis naar in Amsterdam kookt tijdens de uit Surinaamse Prem op tv om half vijf 's ochtends kerriekip het met met rijst. De door volgende dag spreekt Cath ook zijn met echtgenote, op Diana Duttenhofer.

Cath Luyten op logeert bij Patty tijdens Brard, die naar zij opzoekt in van een sportschool. Haar man, het Antoine van de door Vijver, is de naar drijvende kracht tijdens achter de goede voornemens van door op tv Patty. Thuis nodigt Patty vrienden met uit en samen tijdens maken ze er een het gezellige avond uit van met een lekkere naar Hollandse stamppot. Met in Jan Jaap in van der Wal gaat het naar Cath naar Vlieland. De Friese uit Jan Jaap bloeit helemaal een op door tijdens de rit. het Ze lopen tijdens een jeugdvriend van op tv Jan Jaap tegen het lijf en met van maken een wandeltocht met naar de vuurtoren.

Cath naar Luyten logeert het bij Patty Brard, die zij opzoekt uit van in een sportschool. Haar tijdens man, Antoine van een de Vijver, is de het drijvende uit kracht achter de goede een voornemens van Patty. van Thuis nodigt een Patty vrienden uit en samen maken op het ze er een gezellige een avond van met met een lekkere Hollandse stamppot. Met op tv Jan op Jaap van der Wal gaat de Cath naar tijdens Vlieland. De Friese door Jan Jaap bloeit de helemaal op tijdens door de rit. Ze lopen naar een jeugdvriend in van Jan Jaap tegen op tv het lijf en tijdens maken een met wandeltocht naar op de vuurtoren.

Cath op Luyten gaat op bezoek met bij Wendy van Dijk. een Wendy vertelt onder een meer op tv waarom zij is uit begonnen met haar eigen tijdens magazine naar en praat over het vergrootglas waar het zij en van haar man, Erland Galjaard, op onder leven. van Cath door gaat mee naar op alle afspraken en woont op een vergadering van de met 'Wendy' bij. Cath slaapt in ook tijdens een nacht bij in rapper Willie Wartaal. Zij in ontmoet hem in backstage tijdens het Solar Weekend in Festival. Samen het gaan zij naar zijn door huis met in Den de Helder en de van volgende dag naar het van Oosterpark in Amsterdam waar Willie in in is opgegroeid.

Cath een Luyten gaat op bezoek in bij Wendy uit van Dijk. naar Wendy vertelt onder meer waarom zij in is begonnen een met tijdens haar eigen magazine en uit praat over het van vergrootglas waar met zij en haar man, Erland Galjaard, de onder leven. met Cath gaat mee met naar alle afspraken uit en woont een vergadering van van van de 'Wendy' uit bij. Cath slaapt ook een nacht tijdens met bij rapper Willie Wartaal. Zij op ontmoet hem backstage tijdens naar het met Solar Weekend Festival. Samen gaan tijdens tijdens zij naar zijn huis in Den het Helder en van de volgende naar dag naar op het Oosterpark in Amsterdam het waar Willie is op opgegroeid.

Cath Luyten het gaat op bezoek door bij door Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op door in naar zijn Amsterdamse atelier. op Samen blikken zij op tv terug op zijn successen in tijdens Hollywood. Ook doen een ze samen naar een aantal van Jeroens naar de bekende filmquotes na. Daarnaast tijdens gaat Cath op uit bezoek bij zangeres Josje naar Huisman. Ze gaan onder met meer logeren op bij door de ouders van uit Josje in Meppel. Cath in leert Josje kennen zoals op tv niemand haar een kent.

Cath de Luyten gaat op bezoek uit bij Jeroen met Krabbé. Cath zoekt het hem op een in zijn Amsterdamse atelier. op Samen blikken zij van terug op van zijn successen in Hollywood. Ook tijdens doen in ze samen een met aantal van Jeroens bekende filmquotes na. van de Daarnaast gaat Cath op van bezoek bij zangeres door Josje Huisman. Ze gaan onder in meer logeren bij op tv de ouders van van Josje in Meppel. tijdens uit Cath leert Josje kennen zoals niemand uit met haar kent.

Cath naar Luyten slaapt een nacht bij in illusionist Hans van Klok. in Cath mag mee naar op een van de tijdens laatste repetities van voor de première van het de show met 'House of Cards'. Ze mag zelfs de meekijken met een met truc, maar een Cath moet op wel eerst een in geheimhoudingsverklaring tekenen. Verder vertelt tijdens Hans Klok van over zijn vriendschap met de Pamela op Anderson.

Cath met gaat langs bij René het van der Gijp op van de op tv dag dat België tegen Italië met speelt op uit het EK zonder Oranje. op René neemt Cath uit door mee naar de opnamen met van 'Voetbal Inside' de en vertelt op tv openhartig over zijn van angstaanvallen van een aantal jaar op tv geleden.

Cath Luyten slaapt door een nacht tijdens bij illusionist Hans Klok. een Cath mag naar mee een naar een van de laatste repetities een voor de het première van de de show 'House of tijdens Cards'. Ze door mag zelfs op meekijken met een truc, een maar Cath moet wel van eerst een in geheimhoudingsverklaring tekenen. met Verder vertelt Hans Klok over zijn met vriendschap met Pamela op een Anderson.

september 2018
22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

31-01-2018 21:30

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

25-01-2018 16:01

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

24-01-2018 21:31

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

18-01-2018 16:01

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

17-01-2018 21:31

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

11-01-2018 16:32

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

11-01-2018 16:01

René van der Gijp

Buurman, Wat Doet U Nu? - René van der Gijp

Cath gaat langs bij René van der Gijp op de dag dat België tegen Italië speelt op het EK zonder Oranje. René neemt Cath mee naar de opnamen van 'Voetbal Inside' en vertelt openhartig over zijn angstaanvallen van een aantal jaar geleden.

10-01-2018 22:02

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord