Programma gemist?

Cath in Luyten gaat op bezoek op bij Tatjana Simic de en Rob de Nijs. van Cath het zoekt samen met Rob zijn tijdens oudste door zoon, Robbert, op in het Rotterdam. uit Met hem zingt Rob het op zijn nieuwste tijdens album een in duet. 's Avonds is Cath eregast het met aan de eettafel bij de familie van De Nijs. Ook een in vergezelt Cath Rob naar een naar optreden. Tatjana in geeft Cath een rondleiding het door haar woonplaats naar Monaco door in een opvallende witte Rolls Royce. naar Verder op tv krijgt Cath de op unieke kans om Tatjana van samen met haar geliefde, op Lex, op tv te spreken over het hun verliefdheid, van rijkdom en over naar trouwen.

Cath op Luyten gaat op bezoek bij het Tatjana het Simic en Rob tijdens de Nijs. Cath zoekt de samen met Rob zijn van oudste zoon, door Robbert, op in Rotterdam. het Met tijdens hem zingt Rob op naar zijn nieuwste de album een duet. 's Avonds tijdens is Cath eregast in aan naar de eettafel bij de een familie De Nijs. Ook op tv vergezelt Cath Rob tijdens naar een optreden. een Tatjana geeft tijdens Cath een rondleiding door in haar woonplaats Monaco het een in een opvallende witte Rolls Royce. naar Verder krijgt Cath van de op tv unieke kans om Tatjana een samen met haar geliefde, op Lex, te spreken in over hun tijdens verliefdheid, rijkdom en over naar met trouwen.

Cath Luyten naar gaat tijdens langs bij Frans Bauer en op zijn familie. het Het is op tv zaterdagochtend, dus de hele op tv familie is thuis en er tijdens heerst de een flinke drukte op tv met de door vier zonen van Frans en van Mariska. Cath gaat mee op naar een concert met van het Frans in door een uitverkocht Gelredome. Verder uit trekt Cath twee dagen op op tv door met Freek de Jonge. Ze gaat in mee naar zijn in wekelijkse voetbaltraining de waar Freek voetbalt uit met Sjaak Swart en van uit Guus Hiddink. De 72-jarige uit Freek treedt dezelfde avond een op op in een uitverkocht Zaantheater op tv en is ook te gast uit in de talkshow met door 'Pauw'.

Cath door Luyten gaat langs bij Frans tijdens Bauer en zijn tijdens familie. tijdens Het is naar zaterdagochtend, dus de hele een familie is thuis en er op tv heerst een op tv flinke het drukte met de vier zonen het van het Frans en Mariska. Cath gaat mee op naar in een concert van Frans van in een uitverkocht Gelredome. tijdens Verder trekt met Cath twee dagen op het met uit Freek de Jonge. Ze gaat in tijdens mee naar zijn wekelijkse voetbaltraining met waar Freek voetbalt met door Sjaak Swart van en Guus Hiddink. De tijdens 72-jarige Freek met treedt dezelfde avond uit op in de een uitverkocht Zaantheater en op is van ook te gast in van de talkshow uit 'Pauw'.

Cath uit Luyten gaat door op bezoek bij Gordon. Ze naar krijgt de onder meer een rondleiding door Gordons naar villa uit in Blaricum, ontmoet zijn ex, het de Patrick, die bij naar Gordon woont en voert naar openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath met een nachtje het bij Prem Radhakishun, 'multimediaal op tv informatieverstrekker', het zoals hij zichzelf graag een noemt. in Ze ontmoet Prem de om klokslag middernacht in zijn radioprogramma in in 'Zwarte Prietpraat' op Radio uit 1. Thuis in Amsterdam kookt in de uit Surinaamse Prem om op tv half vijf 's ochtends kerriekip van met rijst. door De volgende tijdens dag spreekt Cath ook van zijn echtgenote, Diana de Duttenhofer.

Cath uit Luyten gaat op bezoek bij uit Gordon. Ze op tv krijgt onder door meer een naar rondleiding door Gordons villa het in Blaricum, ontmoet zijn uit ex, een Patrick, die bij Gordon woont en tijdens voert openhartige gesprekken. naar Daarnaast slaapt tijdens Cath een het nachtje bij Prem de Radhakishun, 'multimediaal informatieverstrekker', zoals hij op op zichzelf graag noemt. Ze met ontmoet Prem om uit klokslag middernacht in zijn radioprogramma naar 'Zwarte in Prietpraat' op Radio op tv 1. Thuis in uit Amsterdam kookt de op Surinaamse Prem om tijdens half vijf 's ochtends kerriekip een met rijst. De tijdens volgende dag op spreekt Cath tijdens ook zijn echtgenote, Diana de Duttenhofer.

Cath Luyten logeert op met bij Patty Brard, die zij opzoekt door in een een sportschool. Haar man, met Antoine van de met Vijver, in is de drijvende kracht het achter de op tv goede voornemens van Patty. van Thuis nodigt in Patty vrienden uit van en samen maken ze er een naar gezellige op avond van met uit een lekkere Hollandse stamppot. op Met op Jan Jaap van der in Wal gaat Cath het naar Vlieland. De Friese tijdens Jan een Jaap bloeit helemaal op tijdens met de rit. Ze de lopen een jeugdvriend in van op Jan Jaap tegen het lijf in en maken een met wandeltocht naar de uit vuurtoren.

Cath door Luyten logeert in bij Patty Brard, die zij opzoekt door in een door sportschool. Haar man, door Antoine in van de Vijver, op is de drijvende door kracht achter de goede voornemens van van Patty. Thuis nodigt door Patty vrienden door uit en op tv samen maken ze het er een gezellige avond op tv van uit met een lekkere Hollandse stamppot. door Met Jan Jaap de van der door Wal gaat Cath naar de Vlieland. De Friese in Jan Jaap uit bloeit helemaal op op tv tijdens de rit. Ze lopen met een op tv jeugdvriend van Jan Jaap een tegen het lijf van en maken het een wandeltocht met naar de vuurtoren.

Cath van Luyten gaat op van bezoek bij Wendy van de Dijk. Wendy vertelt onder op tv meer waarom zij op tv is begonnen met het haar tijdens eigen magazine het en praat over het uit vergrootglas waar zij en tijdens haar man, een Erland Galjaard, onder op tv leven. Cath gaat naar mee naar alle afspraken door en woont door een vergadering van van de 'Wendy' bij. door Cath slaapt ook in een nacht bij rapper door Willie Wartaal. in Zij ontmoet hem backstage tijdens met tijdens het Solar Weekend de Festival. Samen gaan zij naar zijn met met huis in Den Helder en naar de volgende dag naar in het Oosterpark uit in in Amsterdam waar Willie is op tv opgegroeid.

Cath op tv Luyten gaat een op bezoek bij van Wendy van Dijk. Wendy vertelt de onder meer door waarom zij is tijdens begonnen met haar eigen magazine de uit en praat over met het vergrootglas waar zij en haar door man, op Erland Galjaard, met onder leven. Cath door gaat mee naar alle afspraken en op tv van woont een vergadering uit van de 'Wendy' bij. Cath door slaapt ook op een nacht in bij rapper Willie Wartaal. Zij van ontmoet hem backstage de tijdens het Solar Weekend de Festival. Samen gaan het zij naar zijn naar met huis in Den Helder en op de in volgende dag naar het naar Oosterpark in Amsterdam het waar Willie is de opgegroeid.

Cath het Luyten gaat in op bezoek bij Jeroen een Krabbé. Cath zoekt hem op de in op tv zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken tijdens zij terug op op tv van zijn successen in Hollywood. Ook doen naar ze samen een op aantal op van Jeroens met bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op tijdens op bezoek bij zangeres Josje Huisman. van Ze gaan onder in meer logeren bij uit de ouders van van Josje naar in Meppel. Cath leert met Josje kennen zoals niemand het haar van kent.

Cath Luyten van gaat op door bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath naar zoekt van hem op in zijn in Amsterdamse atelier. Samen met blikken zij in terug op zijn successen in in op tv Hollywood. Ook doen ze samen de een aantal van van Jeroens bekende met filmquotes na. met Daarnaast gaat Cath op bezoek bij op zangeres Josje Huisman. op tv Ze gaan onder het meer logeren door bij de ouders van van Josje een in Meppel. Cath leert Josje op op kennen zoals niemand haar het kent.

Cath Luyten met slaapt een nacht het bij illusionist Hans met Klok. Cath mag van mee naar uit een van uit de laatste repetities voor tijdens de première op tv van de show 'House of op tv Cards'. Ze mag zelfs een meekijken het met een truc, maar Cath naar naar moet wel eerst een geheimhoudingsverklaring in tekenen. Verder vertelt Hans het door Klok over zijn met vriendschap met Pamela tijdens Anderson.

Cath tijdens gaat langs bij René naar van der een Gijp op de dag op dat België tegen Italië op tv een speelt op het EK zonder de Oranje. René een neemt Cath tijdens mee naar de opnamen tijdens van 'Voetbal het Inside' en vertelt openhartig een over zijn angstaanvallen van een de aantal jaar in geleden.

Cath Luyten slaapt op een nacht door bij illusionist in Hans Klok. Cath mag mee naar de naar een van de laatste repetities een het voor de première in van de show het 'House of Cards'. Ze mag van zelfs meekijken door met een truc, door maar Cath moet wel eerst naar een door geheimhoudingsverklaring tekenen. door Verder vertelt Hans Klok over tijdens zijn vriendschap met uit Pamela op Anderson.

juli 2018
22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

31-01-2018 21:30

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

25-01-2018 16:01

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

24-01-2018 21:31

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

18-01-2018 16:01

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

17-01-2018 21:31

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

11-01-2018 16:32

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

11-01-2018 16:01

René van der Gijp

Buurman, Wat Doet U Nu? - René van der Gijp

Cath gaat langs bij René van der Gijp op de dag dat België tegen Italië speelt op het EK zonder Oranje. René neemt Cath mee naar de opnamen van 'Voetbal Inside' en vertelt openhartig over zijn angstaanvallen van een aantal jaar geleden.

10-01-2018 22:02

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord