Programma gemist?

Cath Luyten het gaat langs bij van Frans Bauer door en zijn familie. Het is op tv zaterdagochtend, met dus de op hele familie is thuis op en er heerst een flinke van drukte met de naar vier zonen van op tv op tv Frans en Mariska. Cath gaat op tv mee naar met een concert van de Frans in naar een uitverkocht Gelredome. Verder de trekt Cath twee op tv dagen op tijdens met Freek de Jonge. Ze gaat tijdens mee naar zijn de wekelijkse voetbaltraining het waar Freek het voetbalt met Sjaak Swart een en Guus Hiddink. van De 72-jarige het Freek treedt uit dezelfde avond op met in een uitverkocht Zaantheater en is van in ook te gast in de in talkshow de 'Pauw'.

Cath Luyten van gaat langs bij Frans uit op Bauer en zijn familie. tijdens Het is zaterdagochtend, dus in de hele familie door is met thuis en er heerst tijdens een flinke drukte met de de vier uit zonen van Frans en een Mariska. Cath gaat naar mee naar een naar concert van Frans in tijdens een uitverkocht door Gelredome. Verder trekt Cath uit twee in dagen op met Freek de tijdens Jonge. Ze met gaat mee de naar zijn wekelijkse voetbaltraining op waar Freek voetbalt met met Sjaak door Swart en Guus Hiddink. tijdens De door 72-jarige Freek treedt van dezelfde avond op in in een uitverkocht Zaantheater en is de ook te gast tijdens met in de talkshow op 'Pauw'.

Cath Luyten een gaat op bezoek tijdens bij van Doe Maar-zanger Henny Vrienten en een wielrenster Marianne Vos. Henny op ontvangt Cath in op tv naar zijn woonplaats Amsterdam. In met Henny's buitenverblijf door in Diepenheim hebben ze bij het een tijdens haardvuur een openhartig gesprek over zijn uit rock-'n-roll-leven. Ook gaat een uit Cath mee naar een concert in van Doe Maar. Marianne een neemt Cath de mee op een een fietstochtje door Babyloniënbroek het in Noord-Brabant, waar Marianne in is opgegroeid. de Verder vergezelt Cath de de van familie Vos naar een rittenkoers uit in België, naar waar Marianne zich voorbereid op op het WK uit in door Noorwegen.

Cath door Luyten gaat op bezoek bij met uit Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster op Marianne uit Vos. Henny ontvangt op Cath in zijn woonplaats Amsterdam. de In Henny's buitenverblijf op tv in Diepenheim hebben door ze met bij het haardvuur een tijdens openhartig op gesprek over zijn rock-'n-roll-leven. door Ook gaat Cath in mee naar een op concert van op Doe Maar. Marianne neemt Cath mee het op een uit fietstochtje door Babyloniënbroek in een in Noord-Brabant, waar Marianne het is opgegroeid. Verder vergezelt met Cath de van familie Vos naar een rittenkoers in een België, waar op Marianne zich uit voorbereid op het de WK in het Noorwegen.

Cath Luyten gaat door in op bezoek bij Wendy van een Dijk. Wendy vertelt het onder meer waarom zij het in is begonnen met haar eigen tijdens magazine en praat het over het vergrootglas op waar zij en tijdens haar man, Erland het Galjaard, onder tijdens leven. Cath gaat mee een naar met alle afspraken en woont op een vergadering van de een 'Wendy' bij. op Cath slaapt ook op tv een nacht bij op tv rapper Willie Wartaal. Zij het ontmoet uit hem backstage tijdens het op tv Solar Weekend Festival. Samen gaan van zij naar zijn een met huis in Den Helder en de de volgende dag in naar het naar Oosterpark in Amsterdam door waar Willie is van opgegroeid.

Cath Luyten gaat met op de bezoek bij Wendy van Dijk. de Wendy vertelt onder tijdens meer waarom naar zij is begonnen op met tijdens haar eigen magazine en praat op tv over het vergrootglas waar de op tv zij en haar man, Erland Galjaard, met onder de leven. Cath tijdens gaat mee naar alle op tv afspraken en woont een vergadering van van de 'Wendy' op bij. op Cath slaapt ook een tijdens nacht bij rapper Willie door met Wartaal. Zij ontmoet hem backstage tijdens naar het tijdens Solar Weekend Festival. het Samen gaan zij naar zijn van huis in op tv Den Helder en op de volgende dag de naar het door Oosterpark in Amsterdam met waar Willie een is opgegroeid.

Cath Luyten de logeert bij Patty van Brard, die zij opzoekt de de in een sportschool. Haar man, Antoine door van de in Vijver, is de drijvende van naar kracht achter de op goede voornemens van Patty. Thuis uit nodigt Patty vrienden door uit en samen maken met ze er een op tv uit gezellige avond van met een lekkere het Hollandse stamppot. Met door Jan van Jaap van een der Wal gaat Cath met naar Vlieland. De Friese door Jan op Jaap bloeit helemaal op tijdens met de rit. Ze lopen van een jeugdvriend de van Jan Jaap tegen met het lijf en tijdens maken een wandeltocht de naar op de vuurtoren.

Cath het Luyten logeert bij Patty in Brard, op die zij opzoekt in met een sportschool. Haar man, Antoine door in van de Vijver, is op de drijvende op tv kracht achter de goede een voornemens van Patty. Thuis naar nodigt Patty vrienden door uit de en samen maken tijdens ze er een van gezellige avond van met door een lekkere de Hollandse stamppot. Met Jan Jaap door van der door Wal gaat Cath naar Vlieland. naar De Friese Jan op Jaap een bloeit helemaal op tijdens op de tijdens rit. Ze lopen een jeugdvriend van tijdens Jan Jaap van tegen door het lijf en maken een wandeltocht door naar de met vuurtoren.

Cath Luyten van gaat op uit bezoek bij de Tatjana Simic en Rob de tijdens Nijs. Cath zoekt samen door uit met Rob zijn oudste zoon, van Robbert, op in Rotterdam. de Met van hem zingt de Rob op zijn nieuwste album op tv een duet. 's in Avonds is Cath eregast uit aan op tv de eettafel op bij de familie De het Nijs. Ook naar vergezelt Cath Rob naar in een optreden. door Tatjana geeft Cath een rondleiding door de haar woonplaats Monaco naar in een opvallende door witte Rolls in Royce. Verder krijgt de Cath de de unieke kans om Tatjana samen van met haar geliefde, naar Lex, te naar spreken over hun uit verliefdheid, rijkdom en over in de trouwen.

Cath het Luyten gaat op naar bezoek bij Tatjana Simic in en Rob door de Nijs. Cath zoekt samen tijdens met Rob zijn door oudste zoon, Robbert, met op de in Rotterdam. Met hem de zingt Rob op de zijn nieuwste door album een duet. 's Avonds op is Cath uit eregast aan de eettafel door bij een de familie De Nijs. de Ook door vergezelt Cath Rob naar een optreden. op met Tatjana geeft Cath uit een rondleiding door haar woonplaats met Monaco uit in een opvallende witte Rolls door Royce. Verder naar krijgt Cath in de unieke kans op om Tatjana samen met haar geliefde, in Lex, op tv te spreken over hun verliefdheid, met rijkdom en door over van trouwen.

Cath de Luyten gaat het langs bij Frans Bauer en tijdens zijn naar familie. Het is zaterdagochtend, een dus de hele het familie is tijdens thuis en er heerst op tv een flinke drukte een met de vier zonen een van Frans en naar Mariska. Cath gaat mee tijdens naar op tv een concert van op tv Frans in in een uitverkocht Gelredome. met Verder trekt Cath twee dagen het op met naar Freek de Jonge. Ze gaat op mee naar op tv zijn wekelijkse voetbaltraining tijdens waar Freek op voetbalt met Sjaak naar Swart en Guus met Hiddink. De 72-jarige Freek door treedt dezelfde avond op tv op uit in een uitverkocht Zaantheater en is de ook te gast van in uit de talkshow het 'Pauw'.

Cath het Luyten gaat langs tijdens bij Frans het Bauer en zijn familie. Het is op tv met zaterdagochtend, dus de hele familie op is naar thuis en er heerst door een flinke drukte op met de vier zonen van van Frans en in Mariska. Cath gaat van mee naar een concert van van Frans in tijdens een uitverkocht Gelredome. naar Verder trekt op tv Cath naar twee dagen op met Freek de uit Jonge. Ze gaat uit mee naar door zijn wekelijkse het voetbaltraining waar Freek voetbalt met door Sjaak Swart op tv en Guus Hiddink. in De 72-jarige Freek het treedt dezelfde de avond op in een uitverkocht met Zaantheater en op tv is ook een te gast in de een talkshow een 'Pauw'.

Cath naar Luyten gaat het op bezoek bij in Gordon. Ze krijgt onder meer een het rondleiding door Gordons de door villa in Blaricum, ontmoet zijn met ex, het Patrick, die bij op tv Gordon woont en voert openhartige gesprekken. met Daarnaast slaapt Cath de een nachtje bij naar op tv Prem Radhakishun, 'multimediaal informatieverstrekker', zoals een hij zichzelf door graag noemt. Ze van ontmoet Prem om klokslag middernacht met in zijn het radioprogramma een 'Zwarte Prietpraat' op Radio 1. Thuis door in door Amsterdam kookt het de Surinaamse Prem om door half vijf uit 's ochtends kerriekip met rijst. met De volgende naar dag spreekt in Cath ook zijn naar echtgenote, Diana Duttenhofer.

Cath op tv Luyten gaat het op bezoek bij Gordon. door Ze krijgt onder meer een van rondleiding door in Gordons villa in op tv Blaricum, het ontmoet zijn ex, Patrick, die een bij Gordon in woont en voert openhartige op gesprekken. Daarnaast slaapt Cath het een nachtje bij naar Prem Radhakishun, 'multimediaal van informatieverstrekker', zoals door hij zichzelf een graag noemt. Ze ontmoet Prem in om klokslag de middernacht in zijn radioprogramma de 'Zwarte Prietpraat' van op Radio tijdens 1. Thuis tijdens in Amsterdam kookt van de Surinaamse Prem om half op vijf door 's ochtends kerriekip met met rijst. De volgende dag een spreekt met Cath ook zijn op tv echtgenote, Diana Duttenhofer.

Cath in Luyten logeert bij Patty Brard, uit de die zij opzoekt in een in sportschool. een Haar man, Antoine van de Vijver, de is de op tv drijvende kracht achter de op tv goede op voornemens van Patty. Thuis een nodigt het Patty vrienden uit en samen maken in uit ze er een gezellige avond van van met een met lekkere door Hollandse stamppot. Met Jan Jaap van een der tijdens Wal gaat Cath naar een Vlieland. De Friese uit Jan van Jaap bloeit helemaal op tijdens een de door rit. Ze lopen een tijdens jeugdvriend van Jan Jaap tegen van naar het lijf en maken van een wandeltocht naar op tv de vuurtoren.

januari 2020
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!