Programma gemist?

Cath Luyten naar gaat langs van bij Frans Bauer een en zijn familie. Het is in zaterdagochtend, dus een de een hele familie is thuis en van er heerst een een flinke drukte naar met de de vier zonen van Frans en Mariska. op tv Cath gaat mee op tv naar met een concert van Frans tijdens in in een uitverkocht Gelredome. Verder tijdens trekt Cath twee dagen een op met Freek een de Jonge. Ze met gaat mee naar naar zijn wekelijkse een voetbaltraining waar Freek voetbalt in met Sjaak Swart tijdens en Guus Hiddink. De de 72-jarige uit Freek treedt dezelfde op avond op in een uit uitverkocht Zaantheater en een is ook het te gast in de met talkshow de 'Pauw'.

Cath Luyten op gaat langs tijdens bij Frans Bauer en zijn in familie. uit Het is zaterdagochtend, de dus de tijdens hele familie is thuis in en er heerst een een flinke drukte door met de door vier zonen van Frans en door Mariska. Cath gaat het mee naar op tv een concert van Frans in op op tv een uitverkocht Gelredome. Verder trekt Cath naar door twee dagen op met Freek de naar Jonge. naar Ze gaat mee naar zijn naar door wekelijkse voetbaltraining waar Freek voetbalt het met Sjaak Swart en door op Guus Hiddink. De 72-jarige een Freek treedt dezelfde avond op uit in een uitverkocht de Zaantheater en het is ook te gast een in in de talkshow door 'Pauw'.

Cath Luyten gaat met op tijdens bezoek bij Doe in Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster een Marianne Vos. Henny tijdens ontvangt op tv Cath in zijn woonplaats tijdens Amsterdam. In uit Henny's buitenverblijf een in Diepenheim hebben ze een bij het haardvuur het een openhartig gesprek over het zijn de rock-'n-roll-leven. Ook gaat Cath mee naar met een concert de van in Doe Maar. Marianne met neemt Cath mee de op een fietstochtje door Babyloniënbroek in tijdens Noord-Brabant, waar Marianne in naar is opgegroeid. Verder vergezelt naar Cath de familie Vos in naar een rittenkoers in in België, waar uit Marianne zich door voorbereid op het WK een in op Noorwegen.

Cath in Luyten gaat op bezoek op tv bij Doe Maar-zanger Henny van Vrienten en wielrenster met Marianne Vos. op Henny met ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. een naar In Henny's buitenverblijf in uit Diepenheim hebben ze naar bij het op haardvuur een openhartig met gesprek over zijn rock-'n-roll-leven. Ook het gaat Cath mee naar naar een concert van in Doe Maar. tijdens Marianne neemt op Cath mee op een uit fietstochtje de door Babyloniënbroek in Noord-Brabant, waar op tv Marianne is opgegroeid. uit Verder vergezelt Cath van de familie Vos naar de een rittenkoers in de het België, waar Marianne zich tijdens voorbereid op het WK in door van Noorwegen.

Cath op Luyten gaat op de bezoek bij Wendy het van Dijk. Wendy vertelt onder met meer waarom zij in is een begonnen met haar eigen op magazine en een praat over het de vergrootglas waar zij en met haar man, Erland in Galjaard, naar onder leven. Cath gaat op tv mee naar alle afspraken en het woont tijdens een vergadering het van de 'Wendy' bij. Cath met slaapt ook met een nacht bij een rapper Willie Wartaal. Zij ontmoet door hem backstage tijdens een het de Solar Weekend Festival. Samen door gaan zij naar zijn op tv huis in Den tijdens Helder en met de volgende met dag naar op het Oosterpark in het Amsterdam waar Willie door is opgegroeid.

Cath de Luyten gaat op de bezoek bij van Wendy van Dijk. uit Wendy vertelt onder meer waarom zij op tv is begonnen met een haar eigen op tv magazine en praat over van het vergrootglas waar naar zij in en haar man, Erland Galjaard, uit onder van leven. Cath gaat de mee naar alle afspraken van en woont een vergadering door van de 'Wendy' door bij. het Cath slaapt ook naar een nacht bij rapper een Willie Wartaal. Zij ontmoet uit op tv hem backstage tijdens het de Solar Weekend Festival. Samen uit gaan zij naar op tv zijn met huis in Den Helder en van de volgende door dag naar het met Oosterpark in Amsterdam waar naar Willie is in opgegroeid.

Cath een Luyten logeert bij de Patty Brard, die uit zij opzoekt tijdens in een sportschool. Haar man, op Antoine van van de Vijver, is door de drijvende het kracht achter de goede voornemens van van Patty. Thuis het nodigt Patty tijdens vrienden uit de en samen maken ze er naar een gezellige in avond van met een lekkere een Hollandse stamppot. een Met Jan in Jaap van der Wal gaat een Cath uit naar Vlieland. De Friese Jan het Jaap bloeit helemaal het op het tijdens de rit. de Ze lopen het een jeugdvriend van Jan de Jaap tegen het lijf de en maken een een wandeltocht naar op tv de vuurtoren.

Cath een Luyten logeert bij het Patty Brard, die zij een opzoekt in een sportschool. de Haar man, op Antoine van de Vijver, op tv is in de drijvende kracht achter de tijdens goede voornemens van op tv Patty. Thuis nodigt de Patty het vrienden uit en samen het maken ze er van een gezellige avond van een met een tijdens lekkere Hollandse stamppot. door Met Jan Jaap het van uit der Wal gaat Cath in naar Vlieland. De Friese tijdens Jan naar Jaap bloeit helemaal op tijdens uit de rit. Ze naar lopen een jeugdvriend op tv van Jan Jaap tijdens tegen het lijf en tijdens maken een wandeltocht op naar op de vuurtoren.

Cath uit Luyten gaat uit op bezoek bij Tatjana Simic en door Rob de Nijs. op tv Cath in zoekt samen met Rob zijn op de oudste zoon, Robbert, door op in Rotterdam. Met hem de zingt Rob op uit zijn op tv nieuwste album een duet. uit 's Avonds op is Cath eregast aan de eettafel van van bij de familie De Nijs. Ook tijdens tijdens vergezelt Cath Rob naar uit een optreden. Tatjana geeft uit Cath een van rondleiding door haar woonplaats het Monaco in naar een opvallende witte van Rolls Royce. uit Verder krijgt Cath de unieke kans van om door Tatjana samen met haar door geliefde, het Lex, te spreken over hun verliefdheid, op rijkdom naar en over op tv trouwen.

Cath van Luyten gaat op bezoek met bij op tv Tatjana Simic en tijdens Rob de Nijs. Cath zoekt de samen met door Rob zijn oudste zoon, Robbert, van op van in Rotterdam. Met de hem zingt Rob op zijn tijdens nieuwste album een op tv duet. door 's Avonds door is Cath eregast aan het de eettafel bij de familie naar De Nijs. in Ook vergezelt Cath Rob in naar een een optreden. Tatjana geeft met Cath een het rondleiding door in haar woonplaats Monaco in een op opvallende witte Rolls Royce. het Verder krijgt Cath naar de unieke kans op tv om Tatjana tijdens samen met haar geliefde, met Lex, te de spreken over hun van verliefdheid, rijkdom een en over uit trouwen.

Cath Luyten een gaat met langs bij Frans op tv Bauer en zijn familie. Het met is op zaterdagochtend, dus de hele naar familie is thuis en er de heerst een het flinke drukte met het de vier zonen het van Frans en Mariska. uit Cath gaat mee een naar een uit concert de van Frans in een met uitverkocht Gelredome. Verder trekt naar Cath twee met dagen op met het Freek de Jonge. Ze door gaat mee naar zijn het wekelijkse de voetbaltraining waar Freek voetbalt met in door Sjaak Swart en Guus Hiddink. De de 72-jarige Freek treedt met dezelfde avond uit op in een uitverkocht naar Zaantheater en tijdens is ook te op gast in de talkshow naar op 'Pauw'.

Cath Luyten gaat het langs bij een Frans Bauer op tv en zijn familie. Het is uit met zaterdagochtend, dus de hele familie is op door thuis en er heerst naar een flinke uit drukte met de vier zonen met van Frans en tijdens Mariska. Cath in gaat mee naar tijdens een concert van Frans in tijdens een uitverkocht Gelredome. van Verder trekt Cath door op tv twee dagen op met Freek de de de Jonge. Ze gaat het mee naar zijn wekelijkse op voetbaltraining waar Freek voetbalt met van door Sjaak Swart en Guus Hiddink. De de 72-jarige Freek treedt met dezelfde met avond op in een op uitverkocht naar Zaantheater en is ook door te gast naar in de talkshow met 'Pauw'.

Cath Luyten de gaat op van bezoek bij Gordon. naar Ze krijgt onder op tv meer een door rondleiding door Gordons villa in Blaricum, tijdens ontmoet zijn van ex, Patrick, die bij met Gordon een woont en voert openhartige tijdens gesprekken. Daarnaast naar slaapt Cath door een nachtje bij Prem Radhakishun, 'multimediaal op tv informatieverstrekker', de zoals hij door zichzelf graag noemt. Ze een ontmoet Prem op om klokslag middernacht naar in zijn radioprogramma 'Zwarte tijdens Prietpraat' op Radio in 1. Thuis in Amsterdam op tv kookt van de Surinaamse Prem om uit half vijf de 's ochtends kerriekip met rijst. door De uit volgende dag spreekt naar Cath ook zijn door echtgenote, Diana Duttenhofer.

Cath Luyten uit gaat op met bezoek bij Gordon. tijdens Ze krijgt onder een meer een een rondleiding door Gordons villa in uit Blaricum, ontmoet zijn ex, tijdens Patrick, die naar bij Gordon woont van en voert openhartige naar gesprekken. Daarnaast slaapt Cath met een nachtje de bij Prem Radhakishun, 'multimediaal op informatieverstrekker', tijdens zoals hij zichzelf graag noemt. een Ze uit ontmoet Prem op tv om klokslag middernacht in zijn radioprogramma van 'Zwarte met Prietpraat' op Radio 1. Thuis met in Amsterdam door kookt in de Surinaamse Prem om half vijf een een 's ochtends kerriekip uit met rijst. De volgende dag door spreekt Cath ook door zijn echtgenote, Diana naar Duttenhofer.

Cath Luyten logeert het bij Patty Brard, uit die zij in opzoekt in uit een sportschool. Haar door man, Antoine van een de Vijver, is de drijvende door met kracht achter de goede voornemens de van Patty. Thuis op nodigt Patty vrienden uit op tv en samen tijdens maken in ze er een gezellige op avond van een met een lekkere Hollandse stamppot. Met naar Jan Jaap van op der Wal in gaat tijdens Cath naar Vlieland. naar De Friese Jan op Jaap bloeit helemaal op tv op tijdens de rit. Ze door lopen een jeugdvriend van de Jan Jaap in tegen het lijf en in maken een wandeltocht tijdens op tv naar de vuurtoren.

maart 2020
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!