Programma gemist?

Cath tijdens Luyten gaat langs bij naar Frans Bauer en het zijn familie. door Het is zaterdagochtend, uit dus de hele met familie is thuis op en er heerst een door flinke drukte met met de vier zonen van met Frans en Mariska. tijdens Cath gaat mee met naar een een concert van Frans een in een uitverkocht uit Gelredome. in Verder trekt Cath twee dagen tijdens op met Freek uit de Jonge. Ze gaat op tv mee naar zijn een wekelijkse voetbaltraining door waar Freek voetbalt van met tijdens Sjaak Swart en Guus Hiddink. op tv De het 72-jarige Freek treedt van dezelfde avond op in een naar uitverkocht Zaantheater en is met ook van te gast in uit de talkshow van 'Pauw'.

Cath Luyten gaat op langs bij een Frans Bauer en zijn met familie. Het is uit zaterdagochtend, met dus de hele naar familie is thuis en er in heerst een door flinke drukte op tv met de vier zonen uit van Frans en Mariska. op tv op tv Cath gaat mee naar een concert de tijdens van Frans in op tv een uitverkocht Gelredome. Verder trekt Cath op twee dagen op naar met Freek het de Jonge. Ze gaat van mee naar zijn naar wekelijkse voetbaltraining van waar Freek voetbalt met naar Sjaak Swart in en Guus Hiddink. De door 72-jarige Freek treedt de dezelfde avond op op in in een uitverkocht Zaantheater en is tijdens ook naar te gast in in de talkshow de 'Pauw'.

Cath Luyten gaat op tv op bezoek bij uit de Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster een in Marianne Vos. Henny ontvangt uit Cath in zijn in woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf een in Diepenheim op tv hebben ze bij met het haardvuur een openhartig in gesprek over het zijn rock-'n-roll-leven. Ook gaat op Cath mee naar in een uit concert van naar Doe Maar. Marianne met neemt Cath mee het op een fietstochtje door Babyloniënbroek het in Noord-Brabant, waar door Marianne is opgegroeid. Verder in vergezelt Cath op de familie Vos door naar een rittenkoers in op op tv België, waar Marianne zich van voorbereid op het WK in een uit Noorwegen.

Cath het Luyten gaat op bezoek naar bij Doe een Maar-zanger Henny een Vrienten en wielrenster op Marianne Vos. Henny ontvangt Cath naar in zijn woonplaats met Amsterdam. in In Henny's buitenverblijf in Diepenheim het hebben ze bij het uit naar haardvuur een openhartig gesprek over zijn tijdens rock-'n-roll-leven. Ook op tv gaat Cath mee naar de een concert in van Doe naar Maar. Marianne neemt door Cath mee op een naar fietstochtje door met Babyloniënbroek in Noord-Brabant, waar de Marianne is opgegroeid. Verder de vergezelt Cath de de familie met Vos naar een rittenkoers in met België, waar Marianne op zich naar voorbereid op het het WK in naar Noorwegen.

Cath Luyten met gaat op bezoek bij op Wendy van Dijk. een een Wendy vertelt onder meer waarom zij van is begonnen op tv met haar naar eigen magazine op tv en praat over het vergrootglas waar de zij en haar een man, op tv Erland Galjaard, onder op tv leven. Cath in gaat mee naar het alle afspraken en woont een vergadering uit van een de 'Wendy' bij. uit Cath slaapt ook een op nacht op tv bij rapper Willie Wartaal. Zij van ontmoet uit hem backstage tijdens het Solar Weekend uit Festival. op Samen gaan zij naar zijn van huis de in Den met Helder en de volgende dag naar de het van Oosterpark in Amsterdam waar Willie tijdens is een opgegroeid.

Cath Luyten het gaat op bezoek door bij een Wendy van Dijk. Wendy vertelt op onder meer waarom een zij met is begonnen met haar eigen uit magazine en praat over naar het door vergrootglas waar zij en haar op tv in man, Erland Galjaard, onder leven. de Cath gaat van mee naar op tv alle afspraken en op tv woont een vergadering uit van de 'Wendy' bij. Cath slaapt op tv ook tijdens een nacht bij rapper Willie een tijdens Wartaal. Zij ontmoet in hem backstage tijdens het Solar Weekend in Festival. Samen gaan tijdens op tv zij naar zijn huis van in Den Helder en de in het volgende dag naar het naar Oosterpark in Amsterdam waar tijdens Willie is van opgegroeid.

Cath van Luyten logeert bij in Patty Brard, die zij opzoekt met in een van sportschool. Haar man, op Antoine uit van de Vijver, is op de drijvende kracht achter een de goede voornemens in van Patty. Thuis een nodigt Patty vrienden de uit en van samen maken naar ze er een gezellige van avond van met een lekkere op Hollandse stamppot. naar Met Jan Jaap van tijdens der Wal gaat een Cath op tv naar Vlieland. De op tv Friese Jan Jaap bloeit helemaal in in op tijdens de rit. met Ze lopen een door jeugdvriend van Jan Jaap tegen de met het lijf en maken een wandeltocht tijdens naar de tijdens vuurtoren.

Cath tijdens Luyten logeert bij een Patty Brard, op die zij opzoekt in een sportschool. van Haar met man, Antoine van de van Vijver, is de tijdens drijvende kracht op achter de uit goede voornemens van Patty. Thuis een nodigt naar Patty vrienden uit en samen maken van van ze er een gezellige een avond van met naar een lekkere naar Hollandse stamppot. Met Jan tijdens Jaap van der Wal gaat naar Cath naar een Vlieland. in De Friese Jan Jaap bloeit helemaal uit op tijdens de met rit. naar Ze lopen een door jeugdvriend van tijdens Jan Jaap tegen het lijf met en maken een wandeltocht van naar een de vuurtoren.

Cath door Luyten gaat op bezoek tijdens bij Tatjana van Simic en Rob de op Nijs. Cath zoekt tijdens samen met naar Rob zijn oudste zoon, een Robbert, op in Rotterdam. op tv Met hem het zingt Rob in op zijn nieuwste het album een op tv duet. 's Avonds is op tv Cath eregast aan van de eettafel bij de op familie De Nijs. door Ook vergezelt in Cath Rob naar van een optreden. Tatjana door geeft Cath tijdens een rondleiding door haar het woonplaats Monaco in een opvallende in naar witte Rolls Royce. Verder naar krijgt Cath de unieke kans het om Tatjana samen tijdens op met haar geliefde, Lex, op te spreken over hun verliefdheid, met rijkdom en van over tijdens trouwen.

Cath Luyten gaat op tv op bezoek de bij Tatjana in Simic en Rob de de Nijs. Cath zoekt samen het met het Rob zijn oudste zoon, van Robbert, op in tijdens Rotterdam. een Met hem zingt Rob op tv op zijn nieuwste album naar een naar duet. 's Avonds met is Cath eregast aan de door eettafel bij de met familie door De Nijs. Ook in vergezelt Cath Rob naar een optreden. een Tatjana geeft Cath tijdens een rondleiding door tijdens haar woonplaats Monaco op tv in van een opvallende witte Rolls van Royce. het Verder krijgt Cath de unieke kans door om op Tatjana samen met haar naar geliefde, Lex, te spreken op over hun door verliefdheid, door rijkdom en over naar trouwen.

Cath tijdens Luyten gaat het langs bij Frans op Bauer en zijn familie. Het de is op tv zaterdagochtend, dus de hele familie van is thuis en in er naar heerst een flinke drukte met de op tv vier zonen van met Frans en Mariska. naar Cath gaat mee op op tv naar een concert door van Frans in een op uitverkocht Gelredome. tijdens Verder trekt Cath twee op dagen op met Freek de naar Jonge. Ze gaat op tv naar mee naar zijn wekelijkse voetbaltraining een waar Freek tijdens voetbalt met Sjaak Swart en van Guus Hiddink. De tijdens 72-jarige Freek met treedt dezelfde een avond op in een met uitverkocht Zaantheater en is in ook te van gast in de in talkshow op tv 'Pauw'.

Cath Luyten naar gaat tijdens langs bij Frans Bauer op tv en zijn een familie. Het is zaterdagochtend, naar dus de hele familie is de thuis en uit er heerst op tv een flinke drukte met in de met vier zonen van Frans en uit Mariska. Cath in gaat mee naar een tijdens concert van Frans in van van een uitverkocht Gelredome. Verder trekt Cath naar op twee dagen op de met Freek de Jonge. Ze een gaat mee van naar zijn tijdens wekelijkse voetbaltraining waar Freek op tv voetbalt met Sjaak Swart en op tv Guus Hiddink. op tv De 72-jarige Freek treedt op tv dezelfde door avond op op in een uitverkocht Zaantheater en de is ook te door gast met in de talkshow het 'Pauw'.

Cath Luyten de gaat op bezoek bij naar Gordon. Ze uit krijgt onder een meer een rondleiding door Gordons de villa in naar Blaricum, met ontmoet zijn ex, Patrick, die in bij Gordon woont en uit voert openhartige met gesprekken. de Daarnaast slaapt Cath uit een nachtje bij naar Prem Radhakishun, 'multimediaal informatieverstrekker', zoals met hij zichzelf graag noemt. door met Ze ontmoet Prem om klokslag op middernacht in zijn in radioprogramma van 'Zwarte Prietpraat' op Radio tijdens 1. Thuis in Amsterdam in kookt de de Surinaamse Prem om uit half vijf 's ochtends kerriekip de op met rijst. De door volgende dag spreekt Cath ook zijn tijdens naar echtgenote, Diana Duttenhofer.

Cath Luyten gaat met op door bezoek bij het Gordon. Ze krijgt op onder meer een rondleiding het door Gordons villa naar in Blaricum, ontmoet zijn een ex, Patrick, de die bij Gordon woont en met met voert openhartige gesprekken. op Daarnaast slaapt Cath een nachtje de bij tijdens Prem Radhakishun, 'multimediaal van informatieverstrekker', zoals hij zichzelf graag een noemt. Ze ontmoet door Prem in om klokslag middernacht in zijn tijdens radioprogramma 'Zwarte Prietpraat' op in Radio naar 1. Thuis op tv in Amsterdam kookt van de Surinaamse Prem om half vijf door 's naar ochtends kerriekip met rijst. een De volgende dag uit spreekt Cath ook zijn tijdens echtgenote, Diana op Duttenhofer.

Cath uit Luyten logeert bij Patty door Brard, door die zij opzoekt in een een sportschool. met Haar man, Antoine van van de Vijver, is de het drijvende kracht achter door de goede tijdens voornemens van Patty. een Thuis nodigt Patty vrienden uit de en samen naar maken ze er tijdens een gezellige avond van tijdens met een op lekkere Hollandse stamppot. Met uit Jan Jaap door van door der Wal gaat Cath naar het Vlieland. De Friese tijdens Jan Jaap bloeit de helemaal op in tijdens de rit. Ze lopen tijdens een jeugdvriend van van Jan Jaap tegen in het naar lijf en maken op een wandeltocht naar de de vuurtoren.

oktober 2019
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!