Programma gemist?

Cath het Luyten gaat langs bij Frans door naar Bauer en zijn familie. Het is de op tv zaterdagochtend, dus de hele familie is op thuis en op er heerst het een flinke drukte met in de vier met zonen van Frans en Mariska. naar met Cath gaat mee naar een concert in naar van Frans in een uitverkocht Gelredome. de Verder op tv trekt Cath twee het dagen op een met Freek de tijdens Jonge. Ze gaat op mee naar zijn wekelijkse voetbaltraining van waar Freek voetbalt met een Sjaak Swart en de Guus Hiddink. De uit 72-jarige Freek met treedt in dezelfde avond op in de een uitverkocht Zaantheater en een is een ook te gast in de de talkshow naar 'Pauw'.

Cath Luyten gaat het langs bij Frans met Bauer en van zijn in familie. Het is zaterdagochtend, dus in de hele door familie is op tv thuis en er een heerst een flinke tijdens drukte met de vier zonen van een Frans en Mariska. door Cath gaat door mee naar uit een concert van Frans in de op een uitverkocht Gelredome. op tv Verder trekt Cath uit twee dagen op met op Freek de Jonge. Ze het gaat mee naar naar zijn wekelijkse voetbaltraining waar het Freek in voetbalt met Sjaak een Swart en Guus Hiddink. De de 72-jarige met Freek treedt dezelfde avond door op tijdens in een uitverkocht Zaantheater en naar is ook te gast het in de talkshow tijdens uit 'Pauw'.

Cath op tv Luyten gaat op op tv bezoek bij Doe in Maar-zanger Henny op Vrienten en wielrenster in Marianne Vos. Henny ontvangt Cath van in zijn woonplaats een Amsterdam. In Henny's in buitenverblijf in op tv Diepenheim hebben ze bij door het haardvuur een openhartig naar gesprek over zijn het rock-'n-roll-leven. Ook gaat in naar Cath mee naar tijdens een concert van Doe Maar. een Marianne neemt Cath mee op op een fietstochtje uit door Babyloniënbroek in door Noord-Brabant, waar Marianne in is opgegroeid. de Verder in vergezelt Cath de familie het Vos naar een rittenkoers in een België, waar de Marianne zich op voorbereid op het WK in in een Noorwegen.

Cath Luyten op gaat op op bezoek bij Doe in Maar-zanger Henny door Vrienten en wielrenster Marianne Vos. op tv Henny ontvangt Cath een in zijn van woonplaats Amsterdam. In van Henny's buitenverblijf de in Diepenheim hebben ze bij uit het haardvuur het een openhartig gesprek over zijn naar rock-'n-roll-leven. met Ook gaat uit Cath mee naar een concert de van Doe Maar. tijdens Marianne neemt Cath op mee de op een fietstochtje door Babyloniënbroek de in naar Noord-Brabant, waar Marianne in is opgegroeid. Verder vergezelt Cath de tijdens met familie Vos naar een in rittenkoers in België, waar een Marianne op tv zich voorbereid op het WK naar in het Noorwegen.

Cath uit Luyten gaat op bezoek de bij Wendy het van Dijk. Wendy door vertelt onder meer waarom van zij is begonnen met tijdens haar eigen het magazine tijdens en praat over het vergrootglas in waar zij en uit haar man, tijdens Erland Galjaard, onder van leven. Cath gaat mee naar met door alle afspraken en woont de een vergadering van op de 'Wendy' de bij. Cath slaapt ook een naar nacht bij rapper naar Willie de Wartaal. Zij ontmoet hem backstage het tijdens op tv het Solar Weekend Festival. naar Samen gaan zij van naar zijn huis op tv in Den naar Helder en de volgende naar dag naar van het Oosterpark in Amsterdam de waar Willie is uit opgegroeid.

Cath Luyten gaat van op op tv bezoek bij Wendy op tv van Dijk. Wendy vertelt onder het in meer waarom zij is in begonnen met haar eigen een magazine en op tv praat over het uit vergrootglas waar zij en haar van man, Erland Galjaard, de onder leven. Cath het het gaat mee naar alle met afspraken en het woont een vergadering van de met 'Wendy' bij. Cath naar slaapt op tv ook een nacht bij tijdens rapper Willie Wartaal. Zij ontmoet naar hem met backstage tijdens het Solar Weekend met Festival. met Samen gaan zij op tv naar zijn huis in in Den op tv Helder en de een volgende dag naar van het Oosterpark in Amsterdam waar Willie het is op tv opgegroeid.

Cath tijdens Luyten logeert bij Patty Brard, op op die zij opzoekt in een sportschool. naar Haar man, Antoine met van de naar Vijver, naar is de drijvende kracht in achter de goede op tv voornemens van Patty. in Thuis nodigt met Patty vrienden uit een en samen maken ze er op een gezellige avond in van door met een lekkere Hollandse in stamppot. Met Jan Jaap van naar der op tv Wal gaat Cath een naar Vlieland. De Friese Jan naar tijdens Jaap bloeit helemaal op tijdens de met rit. Ze in lopen een jeugdvriend van van uit Jan Jaap tegen het lijf door en naar maken een wandeltocht naar de op tv vuurtoren.

Cath Luyten de logeert bij een Patty Brard, die tijdens zij opzoekt in een sportschool. uit Haar man, tijdens Antoine van met de Vijver, is de drijvende het kracht naar achter de goede voornemens van de Patty. uit Thuis nodigt Patty naar vrienden uit en samen op tv maken ze op er een gezellige avond door van met een lekkere naar Hollandse stamppot. met Met Jan Jaap van een der Wal gaat in uit Cath naar Vlieland. De Friese Jan van van Jaap bloeit helemaal op tijdens het de rit. Ze van lopen een jeugdvriend van op Jan Jaap tegen de het lijf door en maken een wandeltocht in in naar de vuurtoren.

Cath uit Luyten gaat op bezoek bij van Tatjana Simic en de Rob de van Nijs. een Cath zoekt samen met op tv Rob zijn oudste zoon, het Robbert, op in uit Rotterdam. Met in hem zingt Rob op zijn de nieuwste album op een duet. 's Avonds het is naar Cath eregast aan van de eettafel bij de in familie De Nijs. Ook tijdens vergezelt uit Cath Rob naar de een optreden. Tatjana geeft Cath een een rondleiding op tv door haar woonplaats met Monaco in een in opvallende witte Rolls Royce. tijdens Verder krijgt Cath tijdens op de unieke kans om Tatjana samen naar met haar geliefde, met Lex, te van spreken over hun verliefdheid, de rijkdom en met over op trouwen.

Cath Luyten gaat door van op bezoek bij Tatjana Simic een en Rob de de Nijs. het Cath zoekt samen met Rob door zijn oudste op tv zoon, Robbert, naar op in Rotterdam. Met van hem zingt in Rob op zijn nieuwste album naar een duet. 's op Avonds is Cath eregast door van aan de eettafel bij in de familie uit De Nijs. Ook vergezelt Cath Rob in naar een optreden. met Tatjana uit geeft Cath een rondleiding op tv door haar een woonplaats Monaco op tv in een opvallende met witte Rolls Royce. Verder met krijgt Cath de unieke kans op tv om Tatjana uit samen op met haar geliefde, Lex, te van spreken over hun verliefdheid, door rijkdom de en over op tv trouwen.

Cath door Luyten gaat langs bij het Frans Bauer tijdens en zijn familie. Het is van zaterdagochtend, dus naar de uit hele familie is thuis de en er heerst een flinke in drukte met de van vier zonen op van Frans met en Mariska. Cath tijdens gaat mee met naar een concert van Frans op tv in een het uitverkocht Gelredome. Verder een trekt Cath twee dagen naar op de met Freek de tijdens Jonge. Ze gaat mee naar op tv zijn wekelijkse voetbaltraining het waar een Freek voetbalt met Sjaak Swart en een in Guus Hiddink. De op 72-jarige Freek treedt door dezelfde avond op in uit een uitverkocht Zaantheater en uit is uit ook te gast een in de talkshow een 'Pauw'.

Cath Luyten uit gaat de langs bij Frans in Bauer en zijn familie. Het uit is zaterdagochtend, dus de uit hele familie de is thuis en het er heerst tijdens een flinke drukte met uit de met vier zonen van Frans en Mariska. tijdens Cath gaat mee een naar een door concert van Frans in een een uitverkocht Gelredome. tijdens uit Verder trekt Cath het twee dagen op met Freek de op tv Jonge. in Ze gaat mee naar in zijn wekelijkse in voetbaltraining waar Freek voetbalt met van Sjaak de Swart en Guus Hiddink. tijdens De in 72-jarige Freek treedt dezelfde de avond op in een uitverkocht uit Zaantheater en is uit ook te de gast van in de talkshow de 'Pauw'.

Cath tijdens Luyten gaat op bezoek uit bij in Gordon. Ze krijgt onder meer op een rondleiding door het Gordons uit villa in Blaricum, in ontmoet zijn ex, met Patrick, die bij Gordon woont en met op tv voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt de Cath in een nachtje bij Prem Radhakishun, op 'multimediaal informatieverstrekker', zoals hij tijdens zichzelf graag noemt. op op Ze ontmoet Prem de om klokslag middernacht in op zijn radioprogramma 'Zwarte een Prietpraat' op Radio 1. Thuis de in Amsterdam op tv kookt de Surinaamse Prem een om half met vijf 's ochtends kerriekip naar door met rijst. De volgende een dag spreekt Cath ook het zijn echtgenote, Diana de Duttenhofer.

Cath in Luyten gaat door op bezoek bij Gordon. Ze krijgt in onder in meer een rondleiding door de Gordons villa in van Blaricum, tijdens ontmoet zijn ex, met Patrick, die bij Gordon met woont en voert openhartige tijdens gesprekken. tijdens Daarnaast slaapt Cath op tv een nachtje bij Prem het Radhakishun, 'multimediaal informatieverstrekker', zoals uit hij zichzelf graag naar noemt. van Ze ontmoet Prem om uit klokslag middernacht in zijn radioprogramma tijdens met 'Zwarte Prietpraat' op op tv Radio 1. Thuis in in Amsterdam kookt de Surinaamse de Prem in om half vijf 's op ochtends kerriekip met rijst. naar De volgende dag spreekt uit door Cath ook zijn echtgenote, Diana op Duttenhofer.

Cath Luyten logeert naar een bij Patty Brard, die zij opzoekt door in een met sportschool. Haar man, tijdens Antoine in van de Vijver, is de drijvende het kracht achter een de in goede voornemens van Patty. op tv Thuis nodigt Patty van vrienden uit naar en samen maken door ze er een gezellige tijdens avond van met een tijdens lekkere Hollandse stamppot. Met door het Jan Jaap van der Wal gaat naar Cath naar in Vlieland. De een Friese Jan Jaap door bloeit helemaal op tv op tijdens de rit. Ze lopen door een jeugdvriend naar van het Jan Jaap tegen de het lijf en maken een een wandeltocht naar de het vuurtoren.

oktober 2019
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!