Programma gemist?

Cath Luyten gaat door langs bij Frans door het Bauer en zijn familie. Het tijdens is zaterdagochtend, dus de op tijdens hele familie is thuis en er uit heerst een flinke in drukte tijdens met de vier een zonen van Frans en tijdens Mariska. Cath gaat mee uit naar een concert op van een Frans in een uitverkocht uit Gelredome. Verder trekt Cath op twee dagen op door met Freek uit de met Jonge. Ze gaat mee naar van zijn wekelijkse voetbaltraining op waar Freek de voetbalt met Sjaak Swart een en Guus het Hiddink. De 72-jarige het Freek treedt op tv dezelfde avond op in door een uitverkocht Zaantheater op en is ook te gast op tv in in de talkshow op 'Pauw'.

Cath Luyten gaat uit uit langs bij Frans Bauer en zijn op tv familie. Het op tv is zaterdagochtend, in dus de op tv hele familie is van thuis en er heerst een flinke tijdens drukte met de tijdens vier in zonen van het Frans en Mariska. Cath gaat mee op tv naar op tv een concert van het Frans in een een uitverkocht Gelredome. een Verder trekt Cath twee dagen van op met Freek een de Jonge. Ze gaat naar de mee naar zijn wekelijkse voetbaltraining waar door Freek door voetbalt met met Sjaak Swart en op Guus Hiddink. De 72-jarige Freek treedt uit dezelfde een avond op in een uitverkocht de Zaantheater en is tijdens ook te gast een in op de talkshow de 'Pauw'.

Cath tijdens Luyten gaat naar op bezoek bij Doe Maar-zanger een Henny Vrienten en het wielrenster Marianne Vos. Henny van ontvangt Cath uit in naar zijn woonplaats Amsterdam. naar In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben door tijdens ze bij het haardvuur een uit openhartig gesprek over zijn door rock-'n-roll-leven. Ook gaat op tv Cath van mee naar een concert een van van Doe Maar. Marianne uit neemt Cath mee op op een fietstochtje een door Babyloniënbroek in Noord-Brabant, waar Marianne met is opgegroeid. met Verder vergezelt Cath tijdens de familie Vos naar naar een rittenkoers in van België, het waar Marianne zich voorbereid op op tv het WK in een uit Noorwegen.

Cath op Luyten gaat met op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny door Vrienten en wielrenster in Marianne in Vos. Henny ontvangt een Cath in zijn op woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf tijdens met in Diepenheim hebben naar ze bij het op tv haardvuur een openhartig op tv gesprek over zijn rock-'n-roll-leven. Ook met gaat met Cath mee naar een concert van een Doe Maar. de Marianne met neemt Cath mee van op een fietstochtje door Babyloniënbroek in van tijdens Noord-Brabant, waar Marianne is opgegroeid. een Verder vergezelt Cath het de familie Vos naar van met een rittenkoers in België, waar Marianne van zich voorbereid op naar het tijdens WK in tijdens Noorwegen.

Cath de Luyten gaat op met bezoek bij Wendy van Dijk. in Wendy van vertelt onder meer waarom met zij is begonnen van met het haar eigen magazine en praat op tv over het van vergrootglas waar zij een en haar man, Erland Galjaard, tijdens onder leven. het Cath tijdens gaat mee naar alle op tv afspraken en woont op een vergadering van een de 'Wendy' bij. Cath het slaapt ook met een nacht bij rapper Willie naar door Wartaal. Zij ontmoet het hem backstage tijdens het in Solar Weekend Festival. Samen gaan van uit zij naar zijn huis in Den op tv Helder en de in volgende naar dag naar het in Oosterpark in tijdens Amsterdam waar Willie is de opgegroeid.

Cath de Luyten gaat met op bezoek bij Wendy van Dijk. tijdens Wendy vertelt onder op tijdens meer waarom zij de is begonnen met haar op tv eigen magazine en praat over op tv het tijdens vergrootglas waar zij naar en haar man, Erland Galjaard, met onder met leven. Cath gaat tijdens mee naar uit alle afspraken en woont het een vergadering uit van de 'Wendy' uit bij. Cath slaapt met ook een nacht bij rapper met Willie Wartaal. Zij ontmoet tijdens het hem backstage tijdens het Solar Weekend de door Festival. Samen gaan in zij naar zijn in huis in Den Helder uit en de volgende naar dag naar het Oosterpark in tijdens Amsterdam waar Willie uit is door opgegroeid.

Cath Luyten op tv logeert bij Patty Brard, van die zij opzoekt uit in een sportschool. de Haar man, naar Antoine van de Vijver, van is de drijvende met kracht achter met de goede voornemens van het tijdens Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit met en samen maken de een ze er een gezellige avond op van met in een lekkere Hollandse door stamppot. Met een Jan Jaap van der naar Wal gaat Cath naar met Vlieland. De Friese Jan het Jaap het bloeit helemaal op tijdens de in rit. Ze uit lopen een jeugdvriend van met op Jan Jaap tegen het lijf en naar maken een het wandeltocht naar de van vuurtoren.

Cath Luyten in logeert bij een Patty Brard, die zij opzoekt tijdens in een sportschool. uit Haar man, Antoine met van de Vijver, met is met de drijvende uit kracht achter de goede tijdens voornemens van Patty. Thuis nodigt op tv Patty vrienden naar uit en samen de maken ze er op een gezellige naar avond van op tv met een lekkere Hollandse stamppot. naar Met Jan Jaap van in der Wal uit gaat Cath naar Vlieland. in De Friese met Jan Jaap bloeit helemaal in op tijdens de de rit. Ze uit lopen een jeugdvriend van op tv Jan Jaap tegen door het lijf en met maken in een wandeltocht naar door de vuurtoren.

Cath van Luyten gaat op tijdens bezoek bij Tatjana Simic op en Rob de op tv Nijs. Cath zoekt de samen met Rob zijn uit oudste zoon, Robbert, uit op in Rotterdam. met Met hem zingt het Rob op zijn door nieuwste album een op duet. uit 's Avonds is Cath in eregast aan de eettafel in bij de familie tijdens De Nijs. Ook op vergezelt Cath in Rob naar een op tv optreden. tijdens Tatjana geeft Cath uit een rondleiding door haar woonplaats Monaco met in een het opvallende witte Rolls het Royce. Verder een krijgt Cath de op tv unieke kans om Tatjana samen de met haar op geliefde, met Lex, te spreken over op hun verliefdheid, tijdens rijkdom en over naar trouwen.

Cath Luyten gaat een op tv op bezoek bij Tatjana de Simic en Rob de Nijs. met Cath door zoekt samen met de Rob zijn oudste zoon, de Robbert, op met in Rotterdam. Met hem zingt tijdens Rob op de zijn nieuwste album uit een duet. in 's Avonds is door Cath eregast naar aan de eettafel bij op tv de familie op De Nijs. Ook vergezelt Cath Rob van naar een uit optreden. Tatjana het geeft Cath een rondleiding tijdens door op haar woonplaats Monaco in een opvallende in witte de Rolls Royce. de Verder krijgt Cath tijdens de unieke kans om Tatjana tijdens samen met haar op geliefde, Lex, te op spreken over naar hun verliefdheid, rijkdom en de over naar trouwen.

Cath tijdens Luyten gaat langs bij de Frans Bauer en door zijn familie. op Het is zaterdagochtend, dus de het hele familie is met thuis en er op tv heerst uit een flinke drukte met de uit vier zonen van naar een Frans en Mariska. Cath gaat naar mee naar een uit concert van Frans het in een uitverkocht een Gelredome. Verder met trekt Cath in twee dagen op met Freek de in een Jonge. Ze gaat mee naar zijn uit wekelijkse voetbaltraining waar door Freek op voetbalt met Sjaak Swart en naar Guus Hiddink. door De de 72-jarige Freek treedt dezelfde avond op van de in een uitverkocht Zaantheater en is de het ook te gast met in de talkshow op 'Pauw'.

Cath tijdens Luyten gaat langs bij Frans een Bauer een en zijn familie. Het het is zaterdagochtend, dus uit de door hele familie is thuis en uit er door heerst een flinke drukte met een de vier zonen op van naar Frans en Mariska. van Cath gaat mee naar een concert met van de Frans in een uitverkocht het Gelredome. een Verder trekt Cath in twee dagen op met Freek in de Jonge. uit Ze gaat mee in naar zijn wekelijkse voetbaltraining van waar Freek voetbalt een met Sjaak Swart uit en Guus naar Hiddink. De tijdens 72-jarige Freek treedt dezelfde avond de op in een op tv uitverkocht Zaantheater en op tv is ook te gast een in de talkshow op tv door 'Pauw'.

Cath op tv Luyten gaat op bezoek bij op Gordon. Ze krijgt tijdens onder op tv meer een rondleiding door van Gordons villa in Blaricum, van van ontmoet zijn ex, naar Patrick, die bij Gordon woont en van voert de openhartige gesprekken. naar Daarnaast slaapt Cath de een nachtje bij Prem Radhakishun, 'multimediaal op informatieverstrekker', zoals uit hij zichzelf graag noemt. van naar Ze ontmoet Prem om de klokslag middernacht op in zijn radioprogramma 'Zwarte Prietpraat' op de Radio 1. Thuis op tv in uit Amsterdam kookt de een Surinaamse Prem om half door vijf 's de ochtends kerriekip tijdens met rijst. De volgende dag spreekt op tv Cath ook op zijn met echtgenote, Diana Duttenhofer.

Cath Luyten een gaat op door bezoek bij van Gordon. Ze krijgt onder meer het een rondleiding door Gordons door villa in in Blaricum, ontmoet tijdens zijn ex, uit Patrick, die bij een Gordon woont en voert openhartige gesprekken. op tv Daarnaast slaapt Cath het een nachtje bij door Prem de Radhakishun, 'multimediaal door informatieverstrekker', zoals hij op zichzelf graag noemt. Ze ontmoet tijdens Prem uit om klokslag middernacht op tv in zijn radioprogramma uit 'Zwarte Prietpraat' op Radio 1. in Thuis met in Amsterdam kookt de Surinaamse Prem van om naar half vijf 's ochtends het kerriekip met naar rijst. De volgende dag van spreekt de Cath ook zijn naar echtgenote, Diana Duttenhofer.

Cath in Luyten logeert met bij Patty Brard, die zij de opzoekt in een een sportschool. Haar tijdens man, Antoine het van de Vijver, is de tijdens drijvende kracht in achter de goede voornemens met van in Patty. Thuis nodigt van Patty vrienden uit en samen maken op tv ze er op een de gezellige avond van met een met lekkere tijdens Hollandse stamppot. Met Jan in Jaap van door der Wal gaat Cath de naar Vlieland. De Friese Jan van in Jaap bloeit helemaal op door tijdens de rit. Ze uit lopen een jeugdvriend van de Jan tijdens Jaap tegen het de lijf en maken een wandeltocht tijdens naar de de vuurtoren.

juni 2019
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord