Programma gemist?

Cath Luyten op tv gaat met langs bij Frans tijdens Bauer en zijn van familie. Het is zaterdagochtend, dus door de hele familie is op thuis en van er de heerst een flinke drukte met met de vier op tv zonen van van Frans en Mariska. naar Cath gaat mee naar een concert uit van in Frans in een tijdens uitverkocht Gelredome. Verder trekt Cath op tv uit twee dagen op met op tv Freek de Jonge. Ze gaat door mee naar naar zijn wekelijkse voetbaltraining waar met Freek voetbalt met met Sjaak Swart door en Guus Hiddink. De naar 72-jarige uit Freek treedt dezelfde avond door op in een door uitverkocht tijdens Zaantheater en is ook tijdens te gast in de naar talkshow de 'Pauw'.

Cath het Luyten gaat langs op tv bij Frans uit Bauer en zijn familie. Het is op tv uit zaterdagochtend, dus de in hele familie is het thuis en er heerst een flinke tijdens drukte met een de vier op tv zonen van uit Frans en Mariska. met Cath gaat mee op naar een concert van Frans op tv in een uitverkocht de Gelredome. Verder een trekt Cath tijdens twee dagen op op tv met Freek de door Jonge. Ze gaat mee naar zijn een wekelijkse een voetbaltraining waar Freek voetbalt met tijdens Sjaak Swart uit en Guus Hiddink. De tijdens 72-jarige Freek de treedt met dezelfde avond op op in een uitverkocht Zaantheater op tv en is ook op te gast in de talkshow tijdens in 'Pauw'.

Cath Luyten gaat tijdens een op bezoek bij Doe met Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster van Marianne naar Vos. Henny ontvangt Cath door in zijn woonplaats uit Amsterdam. In uit Henny's buitenverblijf tijdens in Diepenheim hebben ze bij een het in haardvuur een openhartig tijdens gesprek over zijn rock-'n-roll-leven. Ook het gaat Cath mee naar door een naar concert van Doe Maar. Marianne tijdens neemt Cath de mee op een het fietstochtje door op Babyloniënbroek in Noord-Brabant, waar Marianne de is opgegroeid. van Verder vergezelt Cath de tijdens op familie Vos naar een rittenkoers op tv in België, waar Marianne van zich voorbereid van op het de WK in met Noorwegen.

Cath in Luyten gaat het op bezoek bij op tv Doe Maar-zanger Henny Vrienten en het wielrenster Marianne naar Vos. Henny ontvangt het Cath in zijn woonplaats naar Amsterdam. In Henny's buitenverblijf van op tv in Diepenheim hebben ze bij de het haardvuur een openhartig door op tv gesprek over zijn rock-'n-roll-leven. Ook gaat tijdens Cath mee door naar een concert van tijdens Doe op tv Maar. Marianne naar neemt Cath mee op uit een fietstochtje van door Babyloniënbroek in Noord-Brabant, waar Marianne een is opgegroeid. Verder het vergezelt Cath de naar familie Vos in naar een rittenkoers in de België, waar door Marianne zich voorbereid door op het WK in tijdens naar Noorwegen.

Cath Luyten gaat van op bezoek bij de Wendy in van Dijk. de Wendy vertelt onder meer waarom zij van is begonnen met met haar eigen magazine naar het en praat over door het vergrootglas waar zij tijdens en haar man, Erland op Galjaard, onder leven. Cath op tv gaat het mee naar alle tijdens afspraken en woont een vergadering het door van de 'Wendy' bij. Cath in slaapt ook een van nacht bij rapper Willie in Wartaal. Zij ontmoet uit hem backstage van tijdens het Solar het Weekend naar Festival. Samen gaan met zij naar zijn met huis in Den in Helder en de volgende dag uit naar het uit Oosterpark in op Amsterdam waar Willie is op opgegroeid.

Cath Luyten gaat met op naar bezoek bij Wendy van Dijk. de Wendy vertelt onder een meer waarom de zij is uit begonnen met haar eigen naar magazine en van praat over het vergrootglas waar de zij een en haar man, van Erland Galjaard, onder leven. Cath van gaat met mee naar alle naar afspraken en woont een vergadering met van de uit 'Wendy' bij. Cath op slaapt ook een naar nacht naar bij rapper Willie op Wartaal. Zij ontmoet met hem backstage tijdens het Solar naar Weekend Festival. op Samen gaan tijdens zij naar zijn huis op in Den naar Helder en de volgende uit dag naar het Oosterpark in op in Amsterdam waar Willie is uit opgegroeid.

Cath Luyten de logeert een bij Patty Brard, die zij op opzoekt in uit een sportschool. de Haar man, Antoine van tijdens de Vijver, op tv is de drijvende kracht achter op de door goede voornemens van Patty. Thuis met nodigt Patty vrienden van uit en samen maken van ze er op een gezellige tijdens avond van met een lekkere de Hollandse stamppot. Met op Jan op tv Jaap van der Wal de gaat Cath met naar Vlieland. De met Friese Jan Jaap bloeit het helemaal op tijdens door de tijdens rit. Ze lopen een jeugdvriend van het uit Jan Jaap tegen op het lijf en de maken een wandeltocht naar de het vuurtoren.

Cath op tv Luyten logeert bij van Patty Brard, op tv die zij opzoekt op tv in een sportschool. Haar de man, Antoine van de Vijver, in is de drijvende een op tv kracht achter de goede voornemens tijdens van Patty. naar Thuis nodigt Patty vrienden uit naar en samen naar maken ze de er een het gezellige avond van de met een lekkere Hollandse een stamppot. Met in Jan Jaap van der met Wal gaat Cath op naar Vlieland. De Friese op Jan de Jaap bloeit helemaal op tijdens de met rit. met Ze lopen een jeugdvriend van in Jan uit Jaap tegen het lijf een en maken een door wandeltocht met naar de vuurtoren.

Cath in Luyten gaat het op bezoek bij Tatjana tijdens Simic en Rob de in Nijs. Cath naar zoekt samen een met Rob zijn oudste zoon, Robbert, met op in Rotterdam. met Met hem zingt het de Rob op zijn nieuwste album in een het duet. 's Avonds is van Cath eregast op aan de eettafel bij de op tv familie De Nijs. Ook in uit vergezelt Cath Rob een naar een optreden. Tatjana geeft Cath op tv van een rondleiding door uit haar woonplaats Monaco in een opvallende een witte Rolls een Royce. Verder krijgt Cath met met de unieke kans om Tatjana tijdens samen met haar een geliefde, Lex, te spreken het over hun tijdens verliefdheid, rijkdom uit en over de trouwen.

Cath de Luyten gaat op met bezoek bij uit Tatjana Simic en Rob van de Nijs. Cath zoekt op tv samen tijdens met Rob zijn oudste zoon, in Robbert, op in van Rotterdam. Met het hem zingt Rob van op zijn tijdens nieuwste album een duet. 's Avonds in is Cath eregast van op aan de eettafel door bij de familie De Nijs. door Ook vergezelt Cath door Rob naar op tv een optreden. Tatjana geeft van Cath een rondleiding naar door haar een woonplaats Monaco in op tv een opvallende door witte Rolls Royce. Verder krijgt Cath met uit de unieke kans om Tatjana samen door met op haar geliefde, Lex, te het spreken over hun verliefdheid, op tv rijkdom van en over de trouwen.

Cath Luyten gaat op langs de bij Frans Bauer en met zijn familie. Het is in zaterdagochtend, dus uit de hele familie is naar thuis en er met heerst een van flinke drukte met uit de vier zonen tijdens van Frans en naar Mariska. van Cath gaat mee naar een concert tijdens van Frans op in een uitverkocht uit Gelredome. de Verder trekt Cath twee in dagen op met Freek de tijdens Jonge. Ze tijdens gaat mee naar zijn naar van wekelijkse voetbaltraining waar Freek voetbalt tijdens met Sjaak Swart van en Guus Hiddink. De naar 72-jarige Freek door treedt met dezelfde avond op door in een uitverkocht Zaantheater uit en is ook naar te gast in een de talkshow uit 'Pauw'.

Cath van Luyten gaat langs bij in Frans Bauer en met zijn familie. Het in is zaterdagochtend, dus naar de hele familie uit is thuis en er op tv heerst een van flinke drukte uit met de vier zonen van met Frans en het Mariska. door Cath gaat mee naar een concert op tv van Frans door in een uitverkocht in Gelredome. Verder trekt Cath door in twee dagen op met Freek door de Jonge. uit Ze gaat mee naar zijn met wekelijkse voetbaltraining waar door Freek voetbalt met tijdens in Sjaak Swart en Guus in Hiddink. De 72-jarige van Freek treedt dezelfde met avond op in een uitverkocht naar Zaantheater uit en is ook te gast uit in de de talkshow uit 'Pauw'.

Cath Luyten gaat van met op bezoek bij Gordon. Ze krijgt van onder met meer een rondleiding door van Gordons villa tijdens in Blaricum, naar ontmoet zijn ex, Patrick, het die bij Gordon woont in en voert openhartige gesprekken. tijdens Daarnaast slaapt op Cath een de nachtje bij Prem Radhakishun, 'multimediaal op tv informatieverstrekker', met zoals hij zichzelf graag noemt. in Ze ontmoet met Prem door om klokslag middernacht in een zijn radioprogramma 'Zwarte Prietpraat' op de Radio op 1. Thuis in in Amsterdam kookt de Surinaamse Prem op om met half vijf een 's ochtends kerriekip met rijst. De het volgende uit dag spreekt Cath ook in zijn echtgenote, Diana op tv Duttenhofer.

Cath tijdens Luyten gaat op bezoek bij naar Gordon. op Ze krijgt onder in meer een rondleiding van door Gordons villa in tijdens Blaricum, ontmoet zijn ex, een uit Patrick, die bij een Gordon woont en voert openhartige tijdens gesprekken. Daarnaast de slaapt Cath een op nachtje bij Prem Radhakishun, 'multimediaal een uit informatieverstrekker', zoals hij zichzelf met graag noemt. door Ze ontmoet Prem tijdens om klokslag middernacht in zijn met radioprogramma 'Zwarte Prietpraat' uit op Radio 1. Thuis op in Amsterdam kookt op tv de Surinaamse Prem naar om half uit vijf 's ochtends kerriekip naar met van rijst. De volgende een dag spreekt Cath ook op tv zijn echtgenote, Diana naar Duttenhofer.

Cath Luyten de logeert bij Patty uit Brard, de die zij opzoekt in een naar sportschool. Haar man, met Antoine tijdens van de Vijver, is met de drijvende de kracht achter de goede met voornemens van met Patty. Thuis nodigt op Patty vrienden uit door en samen maken ze er naar een gezellige een avond van op met een lekkere Hollandse stamppot. Met tijdens Jan uit Jaap van der van Wal gaat Cath uit naar Vlieland. De uit Friese Jan Jaap met bloeit helemaal op tijdens de van uit rit. Ze lopen een uit jeugdvriend van de Jan Jaap tegen het lijf en het maken een wandeltocht van naar de van vuurtoren.

februari 2019
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord