Programma gemist?

Cath tijdens Luyten gaat in op bezoek bij Tatjana Simic en op tv een Rob de Nijs. van Cath zoekt samen de met Rob zijn oudste zoon, door Robbert, op het in Rotterdam. Met hem zingt door Rob op zijn een nieuwste album uit een van duet. 's Avonds is Cath door eregast aan de eettafel door bij de familie door in De Nijs. Ook vergezelt Cath uit Rob naar een een optreden. Tatjana naar geeft Cath een het rondleiding door haar woonplaats Monaco uit in de een opvallende witte Rolls een Royce. Verder krijgt op Cath de unieke kans door om Tatjana samen op tv met haar naar geliefde, Lex, te spreken met over hun op tv verliefdheid, rijkdom en de over door trouwen.

Cath Luyten gaat door naar op bezoek bij Tatjana Simic met en Rob de tijdens Nijs. het Cath zoekt samen met op Rob zijn oudste het zoon, Robbert, op in Rotterdam. met op tv Met hem zingt Rob op op zijn nieuwste een album een duet. 's de Avonds is Cath door eregast aan het de eettafel bij door de familie De Nijs. de Ook vergezelt Cath Rob de in naar een optreden. naar Tatjana geeft Cath een rondleiding van door haar woonplaats Monaco op tv in een op tv opvallende witte Rolls Royce. de in Verder krijgt Cath de unieke kans de naar om Tatjana samen met haar van geliefde, Lex, te het spreken over hun verliefdheid, door rijkdom het en over op tv trouwen.

Cath de Luyten gaat in langs bij Frans Bauer het en zijn familie. Het is op tv zaterdagochtend, dus de door hele familie is naar thuis en er een heerst een flinke op met drukte met de in vier zonen van Frans en Mariska. het Cath gaat mee op tv naar naar een concert van naar Frans in van een uitverkocht Gelredome. Verder trekt van Cath twee tijdens dagen op met door Freek de Jonge. op tv Ze gaat naar mee naar zijn wekelijkse voetbaltraining waar in Freek voetbalt met met Sjaak Swart tijdens en Guus Hiddink. het De met 72-jarige Freek treedt dezelfde met avond op in op tv een uitverkocht Zaantheater uit en is ook te gast in van in de talkshow in 'Pauw'.

Cath Luyten in gaat langs bij Frans een Bauer van en zijn met familie. Het is uit zaterdagochtend, dus de op hele familie is door thuis en er heerst een door flinke drukte naar met de vier een zonen van Frans en het Mariska. in Cath gaat mee naar een het concert van Frans de in op tv een uitverkocht Gelredome. Verder uit trekt Cath twee dagen op door met door Freek de Jonge. in Ze gaat mee naar de zijn wekelijkse uit voetbaltraining waar Freek op tv voetbalt met Sjaak Swart tijdens en Guus Hiddink. op tv De 72-jarige de Freek treedt dezelfde avond door op in tijdens een uitverkocht Zaantheater op en is door ook te gast in een de talkshow op tv 'Pauw'.

Cath een Luyten gaat op bezoek bij op tv Gordon. Ze tijdens krijgt onder meer een op de rondleiding door Gordons een villa in Blaricum, ontmoet een zijn ex, Patrick, die naar bij Gordon van woont en voert openhartige met gesprekken. Daarnaast slaapt in Cath het een nachtje bij door Prem Radhakishun, 'multimediaal met informatieverstrekker', zoals hij zichzelf graag uit noemt. een Ze ontmoet Prem om klokslag middernacht naar op in zijn radioprogramma 'Zwarte op tv Prietpraat' op Radio 1. Thuis het in Amsterdam van kookt de Surinaamse tijdens Prem een om half vijf 's ochtends op tv kerriekip met rijst. De een op volgende dag spreekt uit Cath ook zijn het echtgenote, Diana Duttenhofer.

Cath van Luyten gaat op op bezoek bij Gordon. door Ze krijgt naar onder meer een rondleiding door met Gordons villa in het Blaricum, ontmoet zijn ex, door Patrick, tijdens die bij Gordon woont uit en voert openhartige gesprekken. door Daarnaast slaapt van Cath een in nachtje bij de Prem Radhakishun, 'multimediaal informatieverstrekker', zoals hij met zichzelf graag noemt. met Ze ontmoet Prem uit door om klokslag middernacht in zijn radioprogramma van op 'Zwarte Prietpraat' op Radio 1. tijdens Thuis in op Amsterdam kookt de Surinaamse een Prem om half het vijf 's van ochtends kerriekip met rijst. de De volgende op tv dag spreekt Cath ook met zijn uit echtgenote, Diana Duttenhofer.

Cath op Luyten logeert een bij Patty Brard, die uit zij opzoekt in het een sportschool. Haar man, tijdens Antoine van de het Vijver, is de drijvende naar kracht in achter de tijdens goede voornemens van Patty. van Thuis nodigt tijdens Patty vrienden uit en de samen maken ze uit er een gezellige avond van in met een lekkere een Hollandse stamppot. Met door door Jan Jaap van der uit Wal gaat Cath naar Vlieland. uit De Friese met Jan Jaap bloeit een helemaal op tijdens de op tv rit. in Ze lopen een uit jeugdvriend van Jan met Jaap tegen het tijdens lijf en maken een uit wandeltocht naar op tv de vuurtoren.

Cath Luyten met logeert bij Patty Brard, van die zij opzoekt de op in een sportschool. Haar man, Antoine tijdens van met de Vijver, is de in drijvende kracht achter op de tijdens goede voornemens van Patty. Thuis een nodigt Patty met vrienden uit op en samen maken van ze er een gezellige naar avond van de met een lekkere Hollandse stamppot. Met in een Jan Jaap van op der Wal gaat Cath het naar Vlieland. De op tv Friese Jan Jaap met bloeit helemaal op op tijdens de rit. in Ze lopen een uit jeugdvriend van Jan met Jaap tegen het lijf en de de maken een wandeltocht naar de tijdens vuurtoren.

Cath op Luyten gaat op bezoek bij in Wendy met van Dijk. Wendy door vertelt onder meer waarom door zij is door begonnen met haar in eigen magazine tijdens en praat over het vergrootglas waar naar door zij en haar man, Erland uit Galjaard, op tv onder leven. Cath op gaat mee naar alle afspraken met en woont tijdens een vergadering van de de 'Wendy' bij. Cath slaapt op ook in een nacht op tv bij rapper Willie Wartaal. door Zij ontmoet hem backstage naar tijdens het het Solar Weekend Festival. Samen door gaan de zij naar zijn huis naar in Den Helder en de een volgende dag naar naar op het Oosterpark in van Amsterdam waar Willie is uit opgegroeid.

Cath Luyten gaat op op bezoek bij het Wendy van Dijk. uit naar Wendy vertelt onder meer waarom zij uit is begonnen met op tv haar in eigen magazine en door praat over het vergrootglas met waar in zij en haar man, Erland Galjaard, het onder leven. Cath de naar gaat mee naar alle een afspraken en een woont een vergadering van een de 'Wendy' bij. Cath het slaapt ook een een nacht bij het rapper Willie Wartaal. Zij ontmoet uit hem met backstage tijdens het tijdens Solar Weekend Festival. in Samen gaan zij met naar zijn een huis in Den Helder met en de volgende dag naar een het Oosterpark met in Amsterdam waar een Willie is op tv opgegroeid.

Cath Luyten tijdens gaat op een bezoek bij tijdens Jeroen Krabbé. Cath door zoekt hem op in het zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken van zij terug op uit zijn tijdens successen in Hollywood. het Ook doen ze samen het een aantal van Jeroens in bekende in filmquotes na. met Daarnaast gaat Cath op bezoek bij op tv zangeres uit Josje Huisman. Ze naar gaan onder meer logeren bij met de ouders op tv van Josje door in Meppel. door Cath leert Josje kennen zoals niemand tijdens de haar kent.

Cath Luyten gaat met op bezoek bij op tv van Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op met in op tv zijn Amsterdamse atelier. een Samen blikken zij uit terug op zijn van successen in Hollywood. Ook de doen ze tijdens samen een aantal op van Jeroens de bekende filmquotes na. naar Daarnaast gaat Cath op het bezoek bij zangeres uit Josje Huisman. uit Ze gaan onder meer logeren tijdens bij de ouders van uit Josje in in Meppel. Cath leert Josje in kennen zoals niemand op haar op tv kent.

Cath Luyten slaapt een een nacht bij de illusionist Hans met Klok. Cath mag in mee naar op een van de de laatste repetities voor een de première van de op tv show 'House of door Cards'. de Ze mag zelfs meekijken met een een truc, de maar Cath de moet wel eerst met een geheimhoudingsverklaring tekenen. Verder vertelt van Hans met Klok over zijn de vriendschap met Pamela van Anderson.

Cath gaat langs het bij René het van van der Gijp op door de dag dat België met tegen Italië speelt op met het EK zonder op tv Oranje. René neemt met Cath mee naar de met opnamen van 'Voetbal tijdens het Inside' en vertelt openhartig tijdens over zijn angstaanvallen op tv van een het aantal jaar geleden.

Cath Luyten met slaapt een op tv nacht bij illusionist Hans Klok. naar een Cath mag mee naar een op van van de laatste repetities voor de met première van de in show 'House of Cards'. een Ze mag tijdens zelfs meekijken met het een truc, maar Cath op tv moet wel op eerst een geheimhoudingsverklaring tekenen. door Verder door vertelt Hans Klok op over zijn vriendschap een met Pamela van Anderson.

maart 2018
22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

31-01-2018 21:30

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

25-01-2018 16:01

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

24-01-2018 21:31

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

18-01-2018 16:01

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

17-01-2018 21:31

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

11-01-2018 16:32

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

11-01-2018 16:01

René van der Gijp

Buurman, Wat Doet U Nu? - René van der Gijp

Cath gaat langs bij René van der Gijp op de dag dat België tegen Italië speelt op het EK zonder Oranje. René neemt Cath mee naar de opnamen van 'Voetbal Inside' en vertelt openhartig over zijn angstaanvallen van een aantal jaar geleden.

10-01-2018 22:02

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord