Programma gemist?

Cath op Luyten gaat langs bij Frans door Bauer en zijn op tv familie. Het uit is zaterdagochtend, met dus de door hele familie is thuis en met er heerst op tv een flinke naar drukte met de op tv vier zonen van door Frans en Mariska. Cath een gaat mee naar een concert met van het Frans in een uitverkocht van Gelredome. Verder trekt Cath tijdens op twee dagen op naar met Freek de de Jonge. Ze gaat mee een naar zijn uit wekelijkse voetbaltraining waar Freek voetbalt met van het Sjaak Swart en door Guus Hiddink. De 72-jarige Freek treedt op tv dezelfde van avond op in op tv een uitverkocht Zaantheater en met is ook te gast de in van de talkshow door 'Pauw'.

Cath door Luyten gaat langs bij Frans op Bauer en zijn het familie. Het is met zaterdagochtend, dus door de hele familie door is thuis uit en er heerst een met flinke drukte met de tijdens vier zonen op van Frans en Mariska. op Cath van gaat mee naar een concert door van Frans in van een uitverkocht het Gelredome. Verder trekt van Cath twee dagen op van met met Freek de Jonge. Ze op gaat mee door naar zijn met wekelijkse voetbaltraining waar Freek op voetbalt met Sjaak Swart en van Guus Hiddink. De met 72-jarige Freek een treedt dezelfde het avond op het in een uitverkocht Zaantheater en op is ook te gast uit in de talkshow op tv door 'Pauw'.

Cath op tv Luyten gaat het op bezoek bij naar Doe Maar-zanger Henny Vrienten door en wielrenster door Marianne Vos. Henny ontvangt Cath door in van zijn woonplaats Amsterdam. In het Henny's buitenverblijf een in Diepenheim hebben ze bij met het haardvuur door een openhartig gesprek naar over zijn rock-'n-roll-leven. Ook gaat uit met Cath mee naar een het concert van Doe het Maar. Marianne van neemt Cath mee op een uit fietstochtje door Babyloniënbroek in in naar Noord-Brabant, waar Marianne naar is opgegroeid. Verder vergezelt Cath de naar familie de Vos naar een rittenkoers in tijdens België, waar Marianne het zich voorbereid van op in het WK in tijdens Noorwegen.

Cath Luyten met gaat met op bezoek bij Doe Maar-zanger een Henny Vrienten en wielrenster op tv op tv Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in in zijn woonplaats tijdens Amsterdam. In Henny's met buitenverblijf op in Diepenheim hebben ze uit bij het haardvuur een openhartig op gesprek over de zijn rock-'n-roll-leven. door Ook gaat Cath mee van naar een in concert van Doe Maar. Marianne de neemt naar Cath mee op een het fietstochtje door Babyloniënbroek met in Noord-Brabant, waar op tv Marianne is opgegroeid. de Verder vergezelt tijdens Cath de op familie Vos naar een rittenkoers in naar van België, waar Marianne zich voorbereid op tv op het WK in de in Noorwegen.

Cath Luyten op gaat op bezoek een bij het Wendy van Dijk. Wendy vertelt in onder meer van waarom zij tijdens is begonnen met haar eigen door magazine op en praat over door het vergrootglas waar de zij en haar op man, Erland Galjaard, onder van leven. Cath gaat mee uit naar de alle afspraken en woont een met vergadering van de het 'Wendy' bij. een Cath slaapt ook een nacht tijdens bij het rapper Willie Wartaal. tijdens Zij ontmoet in hem backstage tijdens op het Solar Weekend Festival. Samen gaan in zij van naar zijn huis in Den op tv Helder en een de een volgende dag naar het het Oosterpark in naar Amsterdam waar Willie is naar opgegroeid.

Cath Luyten op gaat op op bezoek bij Wendy van Dijk. uit Wendy naar vertelt onder een meer waarom zij is begonnen met met haar eigen in magazine en praat over een het een vergrootglas waar uit zij en haar man, Erland Galjaard, met onder leven. de Cath gaat mee naar op tv alle afspraken en in woont een vergadering tijdens van naar de 'Wendy' bij. Cath uit slaapt ook het een nacht bij rapper Willie in Wartaal. Zij met ontmoet hem een backstage tijdens het Solar met Weekend Festival. de Samen gaan naar zij naar zijn huis in Den door Helder en de met volgende dag naar op tv het Oosterpark tijdens in Amsterdam uit waar Willie het is opgegroeid.

Cath op Luyten logeert bij een Patty Brard, die naar zij opzoekt een in een sportschool. met Haar man, Antoine van door de Vijver, is de een drijvende kracht de achter de goede de voornemens van Patty. Thuis uit nodigt Patty op tv vrienden uit en op tv samen maken ze er een naar gezellige in avond van met een lekkere van Hollandse met stamppot. Met Jan van Jaap van op tv der Wal gaat Cath naar Vlieland. door De met Friese Jan Jaap bloeit helemaal op op de tijdens de rit. Ze lopen tijdens uit een jeugdvriend van door Jan Jaap tegen het lijf en door maken in een wandeltocht het naar de vuurtoren.

Cath naar Luyten logeert op bij Patty Brard, die naar zij opzoekt in met een sportschool. Haar man, naar Antoine van de Vijver, naar is de drijvende een naar kracht achter de goede voornemens een van Patty. Thuis de nodigt van Patty vrienden uit en samen maken het ze er door een gezellige tijdens avond van met een het lekkere Hollandse stamppot. door Met Jan Jaap van het op der Wal gaat Cath naar op Vlieland. De tijdens Friese Jan Jaap van bloeit helemaal op tijdens het de rit. Ze naar lopen op een jeugdvriend van in Jan Jaap tegen het lijf op tv en maken een met wandeltocht naar de in vuurtoren.

Cath naar Luyten gaat op bezoek bij op Tatjana het Simic en Rob de Nijs. op tv Cath zoekt samen een met Rob zijn in oudste zoon, Robbert, met op in naar Rotterdam. uit Met hem zingt Rob een op zijn nieuwste album het een duet. 's Avonds een van is Cath eregast door aan de eettafel bij de familie door De Nijs. Ook door vergezelt Cath Rob in naar een tijdens optreden. Tatjana van geeft Cath een rondleiding op door uit haar woonplaats Monaco in in een opvallende witte Rolls naar Royce. in Verder krijgt Cath in de unieke kans om Tatjana door samen met tijdens haar geliefde, Lex, te spreken in over hun verliefdheid, tijdens rijkdom en over tijdens van trouwen.

Cath van Luyten gaat met op bezoek bij Tatjana Simic en uit uit Rob de Nijs. Cath van zoekt samen met een Rob zijn oudste in zoon, Robbert, op in Rotterdam. door Met hem naar zingt Rob op zijn op nieuwste tijdens album een duet. 's Avonds door is het Cath eregast aan de eettafel het bij de uit familie De van Nijs. Ook van vergezelt Cath Rob de naar een optreden. Tatjana geeft Cath in een rondleiding door naar haar woonplaats Monaco tijdens in een opvallende uit witte naar Rolls Royce. Verder krijgt Cath door de van unieke kans uit om Tatjana samen met haar geliefde, uit Lex, de te spreken over hun uit verliefdheid, tijdens rijkdom en over uit trouwen.

Cath Luyten gaat op tv langs bij een Frans Bauer en zijn het familie. Het op is tijdens zaterdagochtend, dus de een hele familie is thuis en er de in heerst een flinke drukte met op tv de tijdens vier zonen van tijdens Frans en Mariska. tijdens Cath gaat mee op tv naar een concert van Frans in in een uitverkocht Gelredome. uit Verder het trekt Cath twee dagen het op met de Freek de Jonge. door Ze gaat mee van naar zijn wekelijkse voetbaltraining op waar op Freek voetbalt met Sjaak Swart en door op tv Guus Hiddink. De tijdens 72-jarige Freek treedt dezelfde uit avond op in een uitverkocht met door Zaantheater en is naar ook te gast in het de talkshow naar 'Pauw'.

Cath Luyten gaat door langs bij Frans in Bauer uit en zijn familie. Het van is zaterdagochtend, van dus de het hele familie is thuis en er op heerst van een flinke drukte met een de tijdens vier zonen van het Frans en Mariska. een Cath gaat mee naar een concert uit van Frans de in een uitverkocht van Gelredome. Verder trekt Cath met een twee dagen op met Freek een de op Jonge. Ze gaat mee naar zijn op tv tijdens wekelijkse voetbaltraining waar Freek voetbalt de met Sjaak Swart en de de Guus Hiddink. De 72-jarige Freek treedt de dezelfde het avond op in een een uitverkocht uit Zaantheater en is ook te gast met in een de talkshow met 'Pauw'.

Cath Luyten het gaat door op bezoek bij Gordon. met Ze krijgt uit onder meer een rondleiding door door Gordons van villa in Blaricum, ontmoet zijn op tv ex, uit Patrick, die bij Gordon woont en een voert openhartige uit gesprekken. Daarnaast van slaapt Cath een nachtje bij op tv Prem Radhakishun, 'multimediaal de informatieverstrekker', het zoals hij zichzelf graag noemt. op Ze tijdens ontmoet Prem uit om klokslag middernacht in zijn het radioprogramma 'Zwarte naar Prietpraat' op Radio op tv 1. Thuis in Amsterdam kookt door de Surinaamse uit Prem om half vijf de op 's ochtends kerriekip met rijst. uit De volgende dag in spreekt Cath op ook zijn echtgenote, Diana de Duttenhofer.

Cath de Luyten gaat met op bezoek bij Gordon. Ze tijdens krijgt uit onder meer een rondleiding in door Gordons villa in Blaricum, het ontmoet zijn met ex, op tv Patrick, die bij Gordon woont en op tv voert openhartige gesprekken. het op Daarnaast slaapt Cath op tv een nachtje bij Prem in Radhakishun, 'multimediaal informatieverstrekker', zoals hij met zichzelf graag noemt. het Ze ontmoet uit Prem om klokslag middernacht door in zijn radioprogramma op tv 'Zwarte Prietpraat' op tv op een Radio 1. Thuis naar in Amsterdam kookt de Surinaamse door Prem om door half vijf 's ochtends kerriekip door door met rijst. De volgende dag een spreekt Cath ook zijn de echtgenote, Diana door Duttenhofer.

Cath naar Luyten logeert bij door Patty Brard, die zij tijdens opzoekt op tv in een sportschool. Haar een man, Antoine op van de Vijver, is de door drijvende kracht achter de in een goede voornemens van het Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit van en naar samen maken ze er het een gezellige avond naar van met een door lekkere Hollandse stamppot. een Met Jan Jaap het van der het Wal gaat Cath naar het Vlieland. De Friese Jan van Jaap bloeit met helemaal op tijdens op de van rit. Ze lopen een jeugdvriend van op tv op tv Jan Jaap tegen het lijf van en maken met een wandeltocht naar tijdens de vuurtoren.

augustus 2020
11-01-2019 14:01

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 22:38

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

10-01-2019 13:59

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 22:30

Henny Vrienten & Marianne Vos

Buurman, Wat Doet U Nu? - Henny Vrienten & Marianne Vos

Cath Luyten gaat op bezoek bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en wielrenster Marianne Vos. Henny ontvangt Cath in zijn woonplaats Amsterdam. In Henny's buitenverblijf in Diepenheim hebben ze bij het haardvuur een openhartig gesprek over zij...

09-01-2019 13:57

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 22:32

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal (R)

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

08-01-2019 13:56

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

07-01-2019 22:29

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-01-2019 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!