Programma gemist?

Cath de Luyten gaat op door bezoek bij Tatjana de Simic en Rob de de Nijs. naar Cath zoekt samen met Rob zijn uit oudste zoon, door Robbert, op in Rotterdam. door Met hem op zingt Rob op op zijn nieuwste tijdens album een duet. 's Avonds met tijdens is Cath eregast aan door de eettafel bij de op familie De Nijs. Ook de vergezelt het Cath Rob van naar een optreden. Tatjana geeft Cath met in een rondleiding door een haar woonplaats Monaco in op tv een opvallende witte tijdens Rolls Royce. Verder krijgt Cath op tv op de unieke kans om Tatjana samen op met haar geliefde, tijdens Lex, te naar spreken door over hun verliefdheid, de rijkdom en over van trouwen.

Cath naar Luyten gaat tijdens op bezoek bij Tatjana Simic op tv en Rob de Nijs. uit Cath zoekt samen een met met Rob zijn oudste zoon, Robbert, een op naar in Rotterdam. Met tijdens hem zingt Rob met op zijn nieuwste album met een duet. 's op tv Avonds is van Cath eregast aan van de eettafel bij naar de familie De Nijs. op Ook vergezelt Cath de Rob uit naar een optreden. Tatjana het geeft Cath een rondleiding naar door haar uit woonplaats Monaco in een op opvallende witte een Rolls Royce. Verder door krijgt Cath de van unieke kans om Tatjana van samen met tijdens haar geliefde, Lex, een te spreken over hun naar verliefdheid, rijkdom en uit over op trouwen.

Cath op Luyten gaat langs bij Frans de Bauer op en zijn familie. Het is naar zaterdagochtend, dus door de op tv hele familie is thuis naar en er heerst een flinke door drukte door met de naar vier zonen van Frans en Mariska. naar Cath gaat in mee de naar een concert van uit Frans in een op tv uitverkocht Gelredome. Verder trekt Cath van twee dagen een op met Freek met de Jonge. in Ze gaat mee naar van zijn wekelijkse de voetbaltraining waar Freek voetbalt in met Sjaak Swart naar en met Guus Hiddink. De 72-jarige Freek treedt het dezelfde het avond op in in een uitverkocht Zaantheater en is een ook naar te gast in de talkshow met op tv 'Pauw'.

Cath Luyten een gaat een langs bij Frans Bauer en zijn in de familie. Het is zaterdagochtend, dus in de hele door familie is thuis van en er heerst een op flinke drukte met de op tv van vier zonen van Frans en op Mariska. Cath uit gaat mee naar een uit concert van Frans uit in een uitverkocht Gelredome. met het Verder trekt Cath twee dagen de op met Freek naar de Jonge. Ze het gaat mee naar in zijn wekelijkse voetbaltraining waar met Freek voetbalt naar met Sjaak tijdens Swart en tijdens Guus Hiddink. De 72-jarige Freek van treedt dezelfde avond naar op in door een uitverkocht de Zaantheater en is ook te gast in in de talkshow van het 'Pauw'.

Cath een Luyten gaat op bezoek door bij Gordon. Ze krijgt van onder meer een de rondleiding door de Gordons in villa in Blaricum, ontmoet zijn de ex, door Patrick, die bij Gordon woont en de van voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt op Cath een nachtje bij naar Prem Radhakishun, uit 'multimediaal naar informatieverstrekker', zoals hij zichzelf graag noemt. tijdens Ze ontmoet door Prem om klokslag tijdens middernacht in zijn van radioprogramma 'Zwarte Prietpraat' door op Radio door 1. Thuis in Amsterdam op kookt de Surinaamse in Prem door om half vijf het 's ochtends kerriekip met rijst. met De volgende op dag spreekt met Cath ook zijn tijdens echtgenote, Diana Duttenhofer.

Cath een Luyten gaat op in bezoek bij naar Gordon. Ze krijgt onder meer een het op rondleiding door Gordons naar villa in Blaricum, met ontmoet zijn ex, Patrick, die bij met van Gordon woont en voert openhartige van gesprekken. Daarnaast slaapt een Cath een de nachtje bij Prem Radhakishun, 'multimediaal de informatieverstrekker', zoals hij op tv zichzelf graag noemt. van het Ze ontmoet Prem om klokslag middernacht van uit in zijn radioprogramma 'Zwarte Prietpraat' de op Radio 1. door Thuis in Amsterdam kookt naar de Surinaamse Prem in om half vijf een 's op tv ochtends kerriekip met rijst. De door naar volgende dag spreekt Cath tijdens ook zijn echtgenote, Diana van Duttenhofer.

Cath op tv Luyten logeert bij Patty Brard, op tv door die zij opzoekt in een sportschool. op tv tijdens Haar man, Antoine van naar de Vijver, is de op tv drijvende uit kracht achter de goede voornemens van van Patty. door Thuis nodigt Patty vrienden uit door en samen met maken ze op er een tijdens gezellige avond van naar met een lekkere Hollandse stamppot. van Met Jan Jaap van uit der Wal uit gaat met Cath naar Vlieland. De Friese Jan van Jaap bloeit helemaal het op tijdens de van uit rit. Ze lopen een het jeugdvriend van Jan Jaap tegen op tv het lijf en naar maken met een wandeltocht naar de tijdens vuurtoren.

Cath Luyten logeert met op bij Patty Brard, die zij de opzoekt de in een sportschool. Haar man, naar Antoine de van de Vijver, op is de drijvende kracht door achter de goede voornemens in van Patty. uit Thuis nodigt Patty vrienden door uit en samen door maken ze met er een gezellige avond naar van met een op tv lekkere Hollandse uit stamppot. Met Jan de Jaap van op tv der Wal gaat tijdens Cath naar Vlieland. De Friese Jan in Jaap bloeit helemaal van door op tijdens de tijdens rit. Ze lopen een een jeugdvriend van Jan uit Jaap tegen het lijf en tijdens op tv maken een wandeltocht uit naar de vuurtoren.

Cath Luyten gaat tijdens op bezoek bij in Wendy op tv van Dijk. Wendy vertelt onder van meer waarom van zij is uit begonnen met haar eigen van magazine een en praat over een het vergrootglas waar zij en uit haar man, een Erland Galjaard, onder leven. Cath van gaat mee naar naar alle afspraken en tijdens woont op een vergadering van de 'Wendy' het met bij. Cath slaapt ook een nacht in op bij rapper Willie met Wartaal. Zij ontmoet in hem backstage tijdens het Solar met Weekend op Festival. Samen gaan zij naar zijn van huis in Den in Helder en op tv de in volgende dag naar het een Oosterpark in door Amsterdam waar Willie naar is opgegroeid.

Cath Luyten van gaat met op bezoek bij Wendy van Dijk. naar Wendy de vertelt onder meer waarom zij het is een begonnen met een haar eigen magazine en praat over de het in vergrootglas waar in zij en haar man, uit Erland Galjaard, uit onder leven. Cath gaat mee in naar uit alle afspraken en naar woont een vergadering van de 'Wendy' uit bij. Cath slaapt met ook een nacht van bij rapper Willie op tv Wartaal. tijdens Zij ontmoet hem backstage van tijdens het Solar Weekend de Festival. door Samen gaan zij naar naar zijn door huis in Den Helder en op tv de door volgende dag naar het Oosterpark met in Amsterdam op tv waar Willie in is opgegroeid.

Cath door Luyten gaat op bezoek bij door Jeroen van Krabbé. Cath zoekt op hem op in tijdens zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken van zij van terug op zijn successen door in Hollywood. de Ook doen ze door samen een aantal van Jeroens de bekende naar filmquotes na. de Daarnaast gaat Cath op bezoek bij de zangeres Josje Huisman. de Ze door gaan onder meer logeren van bij de een ouders van Josje in door Meppel. Cath de leert Josje kennen zoals niemand het haar naar kent.

Cath Luyten gaat uit op met bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath uit zoekt hem op op in zijn in Amsterdamse atelier. Samen door blikken zij terug op op zijn successen tijdens in een Hollywood. Ook doen ze met samen een aantal naar van Jeroens op tv bekende filmquotes na. door Daarnaast gaat Cath op tijdens bezoek bij uit zangeres Josje Huisman. Ze gaan naar onder meer logeren het bij de ouders van in uit Josje in Meppel. op Cath leert Josje van kennen zoals niemand haar het kent.

Cath met Luyten slaapt een met nacht bij illusionist Hans tijdens Klok. op tv Cath mag mee naar een op van de het laatste repetities voor de de première naar van de show 'House of van Cards'. op tv Ze mag zelfs meekijken met een op tv truc, maar Cath van moet naar wel eerst van een geheimhoudingsverklaring tekenen. Verder van vertelt Hans Klok over zijn met vriendschap met Pamela met een Anderson.

Cath gaat langs naar bij uit René van der tijdens Gijp op de dag dat uit België tegen uit Italië de speelt op het EK zonder Oranje. in René het neemt Cath op mee naar de opnamen in van 'Voetbal een Inside' en vertelt openhartig het over zijn angstaanvallen van het een van aantal jaar geleden.

Cath Luyten van slaapt een nacht het bij illusionist Hans Klok. het Cath uit mag mee op naar een van de laatste het repetities voor van de première uit van de show 'House in of Cards'. Ze de mag zelfs meekijken met met een truc, maar Cath uit moet wel eerst het van een geheimhoudingsverklaring tekenen. een Verder vertelt Hans Klok op tv over zijn vriendschap met Pamela een op tv Anderson.

december 2018
22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

31-01-2018 21:30

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

25-01-2018 16:01

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

24-01-2018 21:31

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

18-01-2018 16:01

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

17-01-2018 21:31

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

11-01-2018 16:32

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

11-01-2018 16:01

René van der Gijp

Buurman, Wat Doet U Nu? - René van der Gijp

Cath gaat langs bij René van der Gijp op de dag dat België tegen Italië speelt op het EK zonder Oranje. René neemt Cath mee naar de opnamen van 'Voetbal Inside' en vertelt openhartig over zijn angstaanvallen van een aantal jaar geleden.

10-01-2018 22:02

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord