Programma gemist?

Cath Luyten tijdens gaat op bezoek bij door Tatjana uit Simic en Rob het de Nijs. Cath de zoekt samen met Rob zijn op oudste zoon, Robbert, het door op in Rotterdam. Met de hem zingt op tv Rob op zijn uit nieuwste album een duet. door 's Avonds is in Cath eregast aan het de eettafel op bij de familie De Nijs. Ook in vergezelt Cath door Rob naar een optreden. door tijdens Tatjana geeft Cath een rondleiding door het uit haar woonplaats Monaco in een opvallende de witte Rolls Royce. met Verder krijgt op Cath de op tv unieke kans om Tatjana samen op tv met haar geliefde, van Lex, van te spreken over hun in verliefdheid, rijkdom en over in op tv trouwen.

Cath naar Luyten gaat een op bezoek bij Tatjana Simic met en Rob door de Nijs. in Cath zoekt samen met Rob zijn op tv oudste uit zoon, Robbert, op in op tv Rotterdam. Met op tv hem zingt naar Rob op zijn nieuwste uit album een in duet. 's Avonds is Cath door eregast aan de het eettafel bij op tv de familie De Nijs. op Ook in vergezelt Cath Rob op naar een optreden. Tatjana een geeft Cath tijdens een rondleiding door haar van woonplaats Monaco in een opvallende op tv witte op tv Rolls Royce. uit Verder krijgt Cath de uit unieke kans om Tatjana samen in het met haar geliefde, Lex, te een spreken over hun op tv verliefdheid, rijkdom in en over uit trouwen.

Cath op Luyten gaat langs met bij Frans Bauer het en zijn familie. Het op is zaterdagochtend, tijdens dus de hele familie uit is thuis en er door met heerst een flinke drukte met de op tv vier van zonen van een Frans en Mariska. Cath gaat mee uit naar een de concert van het Frans in in een uitverkocht Gelredome. Verder in trekt Cath twee dagen van op met Freek de het Jonge. naar Ze gaat mee naar zijn het wekelijkse voetbaltraining naar waar Freek voetbalt met op een Sjaak Swart en Guus op Hiddink. De 72-jarige naar Freek treedt dezelfde met avond op in een een uitverkocht Zaantheater en is een naar ook te gast in tijdens de talkshow naar 'Pauw'.

Cath een Luyten gaat langs bij in Frans Bauer op en zijn familie. Het door is zaterdagochtend, op tv dus de hele met familie is thuis op en er naar heerst een flinke de drukte met de vier zonen van de Frans en Mariska. tijdens Cath gaat mee op tijdens naar een concert uit van Frans in het een uitverkocht Gelredome. Verder van trekt Cath twee het dagen op van met Freek de Jonge. op Ze gaat mee naar naar zijn wekelijkse voetbaltraining waar met Freek voetbalt op met Sjaak Swart en van uit Guus Hiddink. De tijdens 72-jarige Freek treedt dezelfde avond in op door in een uitverkocht Zaantheater en op tv is op tv ook te gast in de talkshow uit op 'Pauw'.

Cath de Luyten gaat met op bezoek bij van Gordon. Ze krijgt onder meer tijdens een een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, op tv ontmoet met zijn ex, Patrick, die bij naar Gordon woont de en de voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath de tijdens een nachtje bij Prem Radhakishun, 'multimediaal in informatieverstrekker', de zoals hij met zichzelf graag noemt. Ze ontmoet in Prem om klokslag middernacht een in zijn radioprogramma tijdens 'Zwarte Prietpraat' op de Radio 1. Thuis van door in Amsterdam kookt in de Surinaamse Prem om half van vijf tijdens 's ochtends kerriekip met rijst. De op tv het volgende dag spreekt Cath op ook zijn echtgenote, Diana met Duttenhofer.

Cath van Luyten gaat op uit bezoek bij met Gordon. Ze krijgt onder meer het een rondleiding een door Gordons villa op in Blaricum, ontmoet zijn naar ex, Patrick, die bij op Gordon met woont en voert een openhartige gesprekken. Daarnaast op tv slaapt Cath een nachtje bij de Prem Radhakishun, een 'multimediaal in informatieverstrekker', zoals hij het zichzelf graag noemt. van Ze ontmoet Prem om op tv klokslag middernacht uit in zijn radioprogramma 'Zwarte Prietpraat' op in Radio tijdens 1. Thuis in met Amsterdam kookt de op tv Surinaamse Prem om van half vijf 's op tv ochtends kerriekip met rijst. naar De volgende dag spreekt op Cath ook op zijn echtgenote, Diana op Duttenhofer.

Cath met Luyten logeert bij op Patty Brard, die zij uit opzoekt in een een sportschool. Haar man, door Antoine tijdens van de Vijver, is de drijvende de kracht achter tijdens de goede voornemens van een Patty. Thuis tijdens nodigt Patty naar vrienden uit met en samen maken ze naar er een gezellige op avond van in met een lekkere in Hollandse stamppot. Met Jan op tv Jaap van der Wal gaat van naar Cath naar Vlieland. met De Friese Jan Jaap op tv bloeit helemaal het op tijdens de rit. Ze lopen naar door een jeugdvriend van Jan Jaap tegen tijdens het in lijf en maken in een wandeltocht op naar de vuurtoren.

Cath op tv Luyten logeert van bij Patty Brard, die het zij opzoekt in door een sportschool. tijdens Haar man, Antoine van op de Vijver, is de de drijvende kracht op achter de goede van voornemens van Patty. Thuis een nodigt Patty vrienden in uit en samen maken met ze door er een gezellige door avond van met op een lekkere Hollandse op stamppot. Met van Jan Jaap van der Wal gaat door Cath naar met Vlieland. uit De Friese Jan Jaap tijdens bloeit helemaal op op tv tijdens de met rit. Ze lopen een jeugdvriend van een Jan Jaap tegen met het lijf een en van maken een wandeltocht naar de door vuurtoren.

Cath Luyten gaat het naar op bezoek bij Wendy een van Dijk. Wendy in vertelt onder meer waarom zij tijdens is begonnen in met haar eigen magazine de en praat over in het vergrootglas uit waar zij en tijdens haar man, Erland Galjaard, op onder het leven. Cath gaat mee naar op alle naar afspraken en woont van een vergadering van het de 'Wendy' bij. op Cath slaapt op tv ook een nacht van bij rapper Willie Wartaal. Zij ontmoet uit tijdens hem backstage tijdens het Solar Weekend op tv Festival. de Samen gaan op tv zij naar zijn door huis in Den Helder van en de volgende op tv dag naar het Oosterpark in door Amsterdam de waar Willie is door opgegroeid.

Cath Luyten tijdens gaat op met bezoek bij Wendy in van Dijk. Wendy vertelt onder tijdens meer waarom zij tijdens is met begonnen met haar eigen met magazine en praat over in het tijdens vergrootglas waar zij het en haar uit man, Erland Galjaard, onder leven. Cath in gaat mee naar met alle afspraken van en woont een vergadering tijdens van naar de 'Wendy' bij. door Cath slaapt met ook een nacht bij een rapper Willie Wartaal. Zij tijdens ontmoet hem op tv backstage tijdens het van Solar Weekend Festival. Samen gaan op zij naar door zijn huis in naar Den Helder een en de een volgende dag naar het het Oosterpark in naar Amsterdam waar Willie is een opgegroeid.

Cath naar Luyten gaat op met bezoek bij Jeroen Krabbé. de Cath zoekt hem op op in door zijn Amsterdamse uit atelier. Samen blikken zij terug op met zijn successen naar in Hollywood. Ook op doen met ze samen een aantal van Jeroens op tv naar bekende filmquotes na. op tv Daarnaast gaat Cath op op bezoek bij zangeres Josje Huisman. uit uit Ze gaan onder uit meer logeren bij de ouders van een Josje in door Meppel. Cath leert door Josje kennen het zoals niemand haar een kent.

Cath een Luyten gaat op op tv bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath met zoekt hem op van van in zijn Amsterdamse atelier. naar Samen blikken zij terug op met het zijn successen in Hollywood. Ook uit doen ze naar samen een aantal op tv van Jeroens bekende de filmquotes na. Daarnaast gaat Cath in een op bezoek bij zangeres Josje Huisman. op tv Ze door gaan onder meer logeren bij met de ouders van uit Josje in Meppel. het op tv Cath leert Josje kennen zoals niemand van in haar kent.

Cath van Luyten slaapt een nacht bij door illusionist Hans van Klok. Cath mag mee naar van naar een van de door laatste repetities door voor de première van uit de show 'House of naar Cards'. Ze mag van zelfs meekijken met de een truc, door maar Cath moet wel door eerst in een geheimhoudingsverklaring tekenen. Verder het vertelt Hans Klok over zijn in vriendschap met Pamela een op tv Anderson.

Cath gaat langs tijdens bij de René van der in Gijp op de dag dat van België tegen met Italië speelt van op het de EK zonder Oranje. René neemt door Cath een mee naar de op tv opnamen van 'Voetbal Inside' en vertelt tijdens op tv openhartig over zijn angstaanvallen van een een met aantal jaar geleden.

Cath Luyten slaapt op een in nacht bij illusionist Hans door Klok. op tv Cath mag mee naar een van op de laatste repetities tijdens voor naar de première van de show de in 'House of Cards'. Ze mag de zelfs meekijken met een het truc, maar met Cath van moet wel eerst een de geheimhoudingsverklaring tekenen. Verder door vertelt Hans Klok over zijn door vriendschap met Pamela op tijdens Anderson.

juni 2018
22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

31-01-2018 21:30

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

25-01-2018 16:01

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

24-01-2018 21:31

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

18-01-2018 16:01

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

17-01-2018 21:31

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

11-01-2018 16:32

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

11-01-2018 16:01

René van der Gijp

Buurman, Wat Doet U Nu? - René van der Gijp

Cath gaat langs bij René van der Gijp op de dag dat België tegen Italië speelt op het EK zonder Oranje. René neemt Cath mee naar de opnamen van 'Voetbal Inside' en vertelt openhartig over zijn angstaanvallen van een aantal jaar geleden.

10-01-2018 22:02

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord