Programma gemist?

Cath Luyten tijdens gaat op bezoek bij op Tatjana Simic en van van Rob de Nijs. Cath zoekt door samen met Rob zijn in oudste zoon, Robbert, uit op in Rotterdam. op Met hem van zingt Rob op zijn met naar nieuwste album een van duet. 's Avonds is naar Cath eregast het aan de eettafel op tv bij de familie De Nijs. Ook naar vergezelt Cath Rob uit naar een optreden. op tv het Tatjana geeft Cath een rondleiding de door haar woonplaats Monaco met in een het opvallende uit witte Rolls Royce. op Verder krijgt Cath de de unieke kans om naar Tatjana samen met haar op tv geliefde, Lex, de te spreken over van hun verliefdheid, rijkdom en over het naar trouwen.

Cath de Luyten gaat op bezoek bij met in Tatjana Simic en Rob de Nijs. door de Cath zoekt samen met Rob zijn op tv met oudste zoon, Robbert, op in naar Rotterdam. Met hem uit zingt Rob op zijn door nieuwste album met een duet. 's het Avonds is Cath eregast naar aan de eettafel met tijdens bij de familie De Nijs. naar Ook vergezelt Cath met Rob van naar een optreden. Tatjana geeft Cath van een rondleiding door uit haar woonplaats Monaco het op in een opvallende witte Rolls Royce. in Verder een krijgt Cath de unieke kans het om Tatjana samen op tv met de haar geliefde, Lex, van te spreken naar over hun verliefdheid, rijkdom tijdens en over op trouwen.

Cath de Luyten gaat langs bij op tv Frans Bauer en tijdens zijn familie. Het een is naar zaterdagochtend, dus de hele familie is in tijdens thuis en er heerst tijdens een flinke drukte tijdens met de de vier zonen van Frans en met Mariska. Cath gaat het mee door naar een concert van Frans in door een uitverkocht uit Gelredome. Verder een trekt Cath twee door dagen op met Freek naar de Jonge. Ze in gaat mee tijdens naar zijn wekelijkse voetbaltraining uit waar Freek door voetbalt met Sjaak door Swart en het Guus Hiddink. De tijdens 72-jarige Freek treedt dezelfde met avond op in door een uitverkocht Zaantheater en is in ook door te gast op in de talkshow met 'Pauw'.

Cath het Luyten gaat langs bij op Frans het Bauer en zijn tijdens familie. Het is in zaterdagochtend, dus de hele familie in is thuis en er met heerst een flinke op tv drukte met de een vier tijdens zonen van op tv Frans en Mariska. Cath gaat uit mee op tv naar een concert van Frans in met een uitverkocht door Gelredome. Verder trekt uit Cath twee dagen een op met door Freek de Jonge. Ze naar gaat mee naar zijn in naar wekelijkse voetbaltraining waar tijdens Freek voetbalt met Sjaak Swart op tv en Guus Hiddink. De op tv 72-jarige Freek treedt naar dezelfde avond op naar in een met uitverkocht Zaantheater op en is ook te gast de in de in talkshow het 'Pauw'.

Cath in Luyten gaat op uit bezoek bij Gordon. tijdens Ze krijgt onder meer een van rondleiding van door Gordons tijdens villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, de van Patrick, die bij tijdens Gordon woont en in voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath tijdens een op nachtje bij Prem Radhakishun, 'multimediaal uit informatieverstrekker', zoals naar hij zichzelf graag naar noemt. Ze met ontmoet Prem om klokslag middernacht het in zijn radioprogramma het 'Zwarte Prietpraat' op naar Radio het 1. Thuis tijdens in Amsterdam kookt de Surinaamse Prem met tijdens om half vijf 's ochtends op kerriekip uit met rijst. De volgende de dag spreekt Cath op ook zijn op echtgenote, Diana Duttenhofer.

Cath Luyten de gaat uit op bezoek bij Gordon. Ze krijgt in onder meer naar een rondleiding door een Gordons villa met in Blaricum, tijdens ontmoet zijn ex, Patrick, naar die bij Gordon woont het en voert openhartige op gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een een nachtje uit bij Prem Radhakishun, tijdens 'multimediaal informatieverstrekker', zoals hij een zichzelf graag noemt. de Ze ontmoet Prem naar om van klokslag middernacht in zijn door radioprogramma 'Zwarte Prietpraat' op tv op Radio een 1. Thuis in van Amsterdam kookt een de Surinaamse Prem om half vijf op tv 's ochtends kerriekip op tv met met rijst. De door volgende dag spreekt Cath van ook zijn op tv echtgenote, Diana Duttenhofer.

Cath Luyten op tv logeert bij Patty de Brard, die tijdens zij opzoekt in een sportschool. van in Haar man, Antoine op van de Vijver, is de op tv drijvende kracht achter de uit goede een voornemens van uit Patty. Thuis nodigt Patty op vrienden uit en samen de maken ze er door een gezellige in avond van met een lekkere op tv Hollandse stamppot. in Met door Jan Jaap van der Wal naar gaat uit Cath naar Vlieland. De een Friese Jan Jaap bloeit helemaal in uit op tijdens de een rit. Ze lopen een jeugdvriend van door Jan Jaap tegen op tv het met lijf en maken een een wandeltocht in naar de vuurtoren.

Cath in Luyten logeert bij op Patty Brard, in die zij opzoekt in uit een sportschool. Haar de man, Antoine van de naar Vijver, is de drijvende van kracht achter met de in goede voornemens van Patty. Thuis met nodigt Patty vrienden uit van en op tv samen maken ze er een tijdens tijdens gezellige avond van met een een lekkere Hollandse stamppot. Met de Jan Jaap de van in der Wal gaat Cath naar Vlieland. een De Friese een Jan op Jaap bloeit helemaal op het tijdens de rit. Ze een lopen door een jeugdvriend van door Jan Jaap tegen het op tv lijf en maken een uit wandeltocht de naar de vuurtoren.

Cath Luyten op gaat op bezoek bij op op Wendy van Dijk. Wendy de vertelt onder op meer waarom zij is begonnen op met haar eigen op tv magazine in en praat over op het vergrootglas waar het zij en haar een man, Erland Galjaard, onder leven. naar Cath door gaat mee naar naar alle afspraken en een woont een vergadering van door de 'Wendy' op bij. Cath slaapt ook uit een nacht naar bij rapper Willie Wartaal. met Zij ontmoet hem de backstage tijdens het Solar in Weekend Festival. Samen het gaan zij naar zijn door huis naar in Den Helder van en de volgende dag naar in het Oosterpark in op met Amsterdam waar Willie is de opgegroeid.

Cath op Luyten gaat op een bezoek bij Wendy van Dijk. in Wendy vertelt onder de meer waarom een zij is naar begonnen met haar naar eigen magazine op tv en praat over het vergrootglas het waar van zij en haar man, Erland de Galjaard, onder leven. van Cath gaat het mee naar alle uit afspraken en uit woont een vergadering met van de 'Wendy' bij. Cath slaapt op tv op tv ook een nacht bij rapper Willie in Wartaal. Zij ontmoet tijdens hem backstage tijdens op tv het Solar in Weekend Festival. Samen gaan op tv zij van naar zijn huis in Den op tv een Helder en de door volgende dag naar het van Oosterpark in Amsterdam waar naar Willie is de opgegroeid.

Cath Luyten gaat een op uit bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath met zoekt hem van op in zijn Amsterdamse het atelier. Samen blikken tijdens zij tijdens terug op zijn door successen in Hollywood. op tv Ook doen ze samen op tv een naar aantal van Jeroens bekende met filmquotes na. Daarnaast gaat in Cath op een bezoek bij het zangeres Josje Huisman. Ze gaan de onder meer logeren een bij de ouders van een Josje in Meppel. het Cath leert in Josje kennen zoals niemand door haar uit kent.

Cath tijdens Luyten gaat op bezoek een bij Jeroen Krabbé. een Cath de zoekt hem op in zijn Amsterdamse naar de atelier. Samen blikken zij terug op in zijn successen in op Hollywood. Ook doen op tv ze samen een de aantal op van Jeroens bekende filmquotes naar na. Daarnaast in gaat Cath op bezoek bij door zangeres Josje Huisman. in door Ze gaan onder meer logeren met bij de ouders van door Josje in met Meppel. Cath leert door Josje kennen de zoals niemand haar op kent.

Cath in Luyten slaapt een nacht bij met door illusionist Hans Klok. Cath mag mee de naar naar een van de laatste door repetities de voor de première op tv van de show 'House of uit Cards'. Ze mag tijdens zelfs meekijken met tijdens een truc, maar Cath de moet op wel eerst een geheimhoudingsverklaring tekenen. een Verder vertelt Hans in Klok over zijn in vriendschap met uit Pamela tijdens Anderson.

Cath gaat langs in op bij René van de der Gijp op van de dag dat België tegen Italië van speelt uit op het EK zonder op tv Oranje. van René neemt Cath mee naar uit de opnamen van op 'Voetbal Inside' met en vertelt openhartig naar over zijn angstaanvallen uit van een aantal jaar op tv geleden.

Cath van Luyten slaapt een nacht op tv bij een illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar naar een van uit de door laatste repetities voor de première de naar van de show 'House of door Cards'. Ze mag tijdens zelfs een meekijken met een een truc, maar Cath in moet wel eerst uit een geheimhoudingsverklaring tekenen. Verder met vertelt Hans Klok op tv over zijn vriendschap op met Pamela naar Anderson.

september 2018
22-02-2018 16:00

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

21-02-2018 21:29

Tatjana Simic en Rob de Nijs

Buurman, Wat Doet U Nu? - Tatjana Simic en Rob de Nijs

Cath Luyten gaat op bezoek bij Tatjana Simic en Rob de Nijs. Cath zoekt samen met Rob zijn oudste zoon, Robbert, op in Rotterdam. Met hem zingt Rob op zijn nieuwste album een duet. 's Avonds is Cath eregast aan de eettafel bij de familie De...

15-02-2018 16:00

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

14-02-2018 21:31

Frans Bauer en Freek De Jonge

Buurman, Wat Doet U Nu? - Frans Bauer en Freek De Jonge

Cath Luyten gaat langs bij Frans Bauer en zijn familie. Het is zaterdagochtend, dus de hele familie is thuis en er heerst een flinke drukte met de vier zonen van Frans en Mariska. Cath gaat mee naar een concert van Frans in een uitverkocht ...

08-02-2018 16:00

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

07-02-2018 21:31

Gordon en Prem Radhakishun

Buurman, Wat Doet U Nu? - Gordon en Prem Radhakishun

Cath Luyten gaat op bezoek bij Gordon. Ze krijgt onder meer een rondleiding door Gordons villa in Blaricum, ontmoet zijn ex, Patrick, die bij Gordon woont en voert openhartige gesprekken. Daarnaast slaapt Cath een nachtje bij Prem Radhakish...

01-02-2018 16:00

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

31-01-2018 21:30

Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Patty Brard en Jan Jaap Van Der Wal

Cath Luyten logeert bij Patty Brard, die zij opzoekt in een sportschool. Haar man, Antoine van de Vijver, is de drijvende kracht achter de goede voornemens van Patty. Thuis nodigt Patty vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond ...

25-01-2018 16:01

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

24-01-2018 21:31

Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Buurman, Wat Doet U Nu? - Wendy Van Dijk en Willie Wartaal

Cath Luyten gaat op bezoek bij Wendy van Dijk. Wendy vertelt onder meer waarom zij is begonnen met haar eigen magazine en praat over het vergrootglas waar zij en haar man, Erland Galjaard, onder leven. Cath gaat mee naar alle afspraken en w...

18-01-2018 16:01

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

17-01-2018 21:31

Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Buurman, Wat Doet U Nu? - Jeroen Krabbé en Josje Huisman

Cath Luyten gaat op bezoek bij Jeroen Krabbé. Cath zoekt hem op in zijn Amsterdamse atelier. Samen blikken zij terug op zijn successen in Hollywood. Ook doen ze samen een aantal van Jeroens bekende filmquotes na. Daarnaast gaat Cath op bezo...

11-01-2018 16:32

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

11-01-2018 16:01

René van der Gijp

Buurman, Wat Doet U Nu? - René van der Gijp

Cath gaat langs bij René van der Gijp op de dag dat België tegen Italië speelt op het EK zonder Oranje. René neemt Cath mee naar de opnamen van 'Voetbal Inside' en vertelt openhartig over zijn angstaanvallen van een aantal jaar geleden.

10-01-2018 22:02

Hans Klok

Buurman, Wat Doet U Nu? - Hans Klok

Cath Luyten slaapt een nacht bij illusionist Hans Klok. Cath mag mee naar een van de laatste repetities voor de première van de show 'House of Cards'. Ze mag zelfs meekijken met een truc, maar Cath moet wel eerst een geheimhoudingsverklarin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman, Wat Doet U Nu? bij Buurman, Wat Doet U Nu? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman, Wat Doet U Nu?. Heb je een uitzending van Buurman, Wat Doet U Nu? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman, Wat Doet U Nu? gemist

Vlaamse reportageserie waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt.

Uitzending gemist van Buurman, Wat Doet U Nu?? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman, Wat Doet U Nu? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord