Programma gemist?

Gelauwerde documentaire over met van een bergbeklimmers-drama. Veel bergbeklimmers van dromen ervan het de Shark's Fin op Mount uit Meru op in de Himalaya op tv in Nepal te beklimmen, maar slechts uit naar weinigen brengen de tijdens expeditie naar de naar top op 6.400 meter met tot een goed einde. van Wanneer Conrad Anker, op tv Jimmy Chin en het Renan Ozturk de een poging doen het om de top van te bereiken, krijgen een ze tegenslag na tegenslag een te verwerken. Hun voedselvoorraad in raakt op, naar ze worden overvallen door door met gigantische sneeuwstormen en de temperatuur daalt tijdens ver onder nul. door De een top is in zicht, maar met kunnen ze de naar naar laatste uitdaging ook met aan?

oktober 2019
12-01-2018 21:30

Docu: Meru

3Doc: Meru - Docu: Meru

Gelauwerde documentaire over een bergbeklimmers-drama. Veel bergbeklimmers dromen ervan de Shark's Fin op Mount Meru in de Himalaya in Nepal te beklimmen, maar slechts weinigen brengen de expeditie naar de top op 6.400 meter tot een goed ei...

3Doc: Meru gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Meru de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Meru bij 3Doc: Meru liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Meru. Heb je een uitzending van 3Doc: Meru gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Meru gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Meru? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Meru kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!