Programma gemist?

Gelauwerde documentaire over met een bergbeklimmers-drama. met Veel bergbeklimmers dromen ervan op tv de van Shark's Fin op Mount Meru uit in de Himalaya met in op tv Nepal te tijdens beklimmen, maar slechts weinigen brengen de met expeditie naar naar de top op 6.400 de meter tot uit een goed een einde. Wanneer Conrad Anker, Jimmy naar in Chin en Renan van Ozturk een poging doen om de van top uit te bereiken, krijgen ze van tegenslag na tegenslag te uit het verwerken. Hun voedselvoorraad raakt op, ze naar op tv worden overvallen door van gigantische sneeuwstormen en naar de temperatuur daalt ver op tv onder nul. De op top is in zicht, maar het kunnen ze de met laatste uitdaging ook op met aan?

mei 2020
12-01-2018 21:30

Docu: Meru

3Doc: Meru - Docu: Meru

Gelauwerde documentaire over een bergbeklimmers-drama. Veel bergbeklimmers dromen ervan de Shark's Fin op Mount Meru in de Himalaya in Nepal te beklimmen, maar slechts weinigen brengen de expeditie naar de top op 6.400 meter tot een goed ei...

3Doc: Meru gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Meru de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Meru bij 3Doc: Meru liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Meru. Heb je een uitzending van 3Doc: Meru gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Meru gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Meru? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Meru kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!