Programma gemist?

Gelauwerde met documentaire over een een bergbeklimmers-drama. Veel bergbeklimmers dromen tijdens ervan de Shark's Fin naar op Mount Meru op in de de Himalaya in het Nepal te tijdens beklimmen, maar slechts van weinigen brengen de in expeditie naar de met top op 6.400 meter tot een een goed einde. Wanneer uit Conrad Anker, door Jimmy Chin in en Renan Ozturk een van poging doen om door de top te door bereiken, op krijgen ze tegenslag na tegenslag te een verwerken. Hun met voedselvoorraad raakt op, tijdens ze worden overvallen tijdens door naar gigantische sneeuwstormen en de uit temperatuur daalt ver onder nul. het De een top is in zicht, met maar kunnen van ze de van laatste uitdaging ook een aan?

maart 2021
12-01-2018 21:30

Docu: Meru

3Doc: Meru - Docu: Meru

Gelauwerde documentaire over een bergbeklimmers-drama. Veel bergbeklimmers dromen ervan de Shark's Fin op Mount Meru in de Himalaya in Nepal te beklimmen, maar slechts weinigen brengen de expeditie naar de top op 6.400 meter tot een goed ei...

3Doc: Meru gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Meru de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Meru bij 3Doc: Meru liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Meru. Heb je een uitzending van 3Doc: Meru gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Meru gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Meru? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Meru kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!