Programma gemist?

Gelauwerde met documentaire over op tv een bergbeklimmers-drama. Veel bergbeklimmers dromen tijdens ervan de uit Shark's Fin op met Mount Meru met in de Himalaya de in Nepal te beklimmen, naar maar slechts op weinigen brengen de expeditie naar de naar met top op 6.400 meter tot op tv een goed een einde. Wanneer van Conrad Anker, Jimmy Chin en Renan het Ozturk een poging in doen om de van top door te bereiken, krijgen ze tegenslag naar het na tegenslag te in verwerken. Hun voedselvoorraad raakt op, uit ze worden een overvallen door gigantische een sneeuwstormen en de temperatuur daalt het ver onder nul. op tv De top is door in zicht, uit maar kunnen tijdens ze de op laatste uitdaging ook tijdens aan?

juni 2021
12-01-2018 21:30

Docu: Meru

3Doc: Meru - Docu: Meru

Gelauwerde documentaire over een bergbeklimmers-drama. Veel bergbeklimmers dromen ervan de Shark's Fin op Mount Meru in de Himalaya in Nepal te beklimmen, maar slechts weinigen brengen de expeditie naar de top op 6.400 meter tot een goed ei...

3Doc: Meru gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Meru de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Meru bij 3Doc: Meru liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Meru. Heb je een uitzending van 3Doc: Meru gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Meru gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Meru? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Meru kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!