Programma gemist?

Gelauwerde documentaire door over een de bergbeklimmers-drama. Veel bergbeklimmers dromen ervan met de op tv Shark's Fin naar op Mount Meru in de Himalaya naar in Nepal te van beklimmen, een maar slechts weinigen brengen het de van expeditie naar de top op 6.400 uit meter tot een het goed einde. Wanneer het Conrad Anker, Jimmy op tv Chin op en Renan Ozturk uit een poging op doen om de top te uit bereiken, krijgen uit ze tegenslag na het tegenslag te verwerken. Hun tijdens voedselvoorraad raakt op, op ze worden in overvallen door gigantische sneeuwstormen en tijdens de uit temperatuur daalt een ver onder nul. met De top is in in zicht, maar kunnen ze de van naar laatste uitdaging ook naar aan?

december 2021
12-01-2018 21:30

Docu: Meru

3Doc: Meru - Docu: Meru

Gelauwerde documentaire over een bergbeklimmers-drama. Veel bergbeklimmers dromen ervan de Shark's Fin op Mount Meru in de Himalaya in Nepal te beklimmen, maar slechts weinigen brengen de expeditie naar de top op 6.400 meter tot een goed ei...

3Doc: Meru gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Meru de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Meru bij 3Doc: Meru liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Meru. Heb je een uitzending van 3Doc: Meru gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Meru gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Meru? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Meru kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!