Programma gemist?

Gelauwerde documentaire over door een naar bergbeklimmers-drama. Veel bergbeklimmers dromen het ervan het de Shark's Fin naar op Mount Meru het in de Himalaya in van Nepal te beklimmen, maar slechts een door weinigen brengen de expeditie naar het de uit top op 6.400 meter naar tot een goed einde. door Wanneer Conrad Anker, van Jimmy Chin en Renan op met Ozturk een poging doen de om de top te bereiken, een krijgen een ze tegenslag na tegenslag te naar verwerken. met Hun voedselvoorraad raakt op, de ze worden van overvallen door op tv gigantische sneeuwstormen en uit de temperatuur daalt ver onder van nul. De het top is naar in zicht, maar kunnen het ze de laatste uitdaging ook op tv uit aan?

oktober 2020
12-01-2018 21:30

Docu: Meru

3Doc: Meru - Docu: Meru

Gelauwerde documentaire over een bergbeklimmers-drama. Veel bergbeklimmers dromen ervan de Shark's Fin op Mount Meru in de Himalaya in Nepal te beklimmen, maar slechts weinigen brengen de expeditie naar de top op 6.400 meter tot een goed ei...

3Doc: Meru gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Meru de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Meru bij 3Doc: Meru liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Meru. Heb je een uitzending van 3Doc: Meru gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Meru gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Meru? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Meru kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-01-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!