Programma gemist?

David betaalt een het hoge prijs een om een deel de van zijn schulden uit te op tv voldoen. Spanningen tussen Alice en Rob een zorgen ervoor dat uit Jack en Rosie naar troost zoeken met bij hun vader. De de zaak door krijgt een verrassende wending een door de uitslag de van een een labonderzoek.

David de probeert het tijdens contact met zijn zoon een Jack te herstellen, maar het op tv wordt hem niet tijdens op makkelijk gemaakt door Alice en Rob. tijdens Het nieuwe onderzoeksteam door onder het leiding van Cathy ontdekt tijdens dat er zeven met jaar op tv geleden opzettelijk informatie is naar achtergehouden.

Vanavond in gaat de nieuwe in vierdelige Britse miniserie Innocent naar van start op op NPO 2. De een afleveringen zijn de de komende zaterdag om 22:40 op tv op tv uur te zien. Na het zeven jaar wordt met David Collins vanwege een een gebrekkig politieonderzoek onverwachts vrijgesproken in voor de moord de op zijn op vrouw. Hoewel op David nog steeds op tv een verdachte is, komt er met een nieuw onderzoeksteam op door de zaak op tv om de feiten door opnieuw tijdens te bekijken, in de van hoop om de naar schuldige alsnog te kunnen arresteren. tijdens uit Ondertussen probeert David zijn leven weer op op op te pakken en hij onderzoekt uit of hij de uit tijdens voogdij over zijn kinderen terug kan van op tv krijgen.

oktober 2019
27-01-2018 22:40

Innocent

Detectives: Innocent - Innocent

David betaalt een hoge prijs om een deel van zijn schulden te voldoen. Spanningen tussen Alice en Rob zorgen ervoor dat Jack en Rosie troost zoeken bij hun vader. De zaak krijgt een verrassende wending door de uitslag van een labonderzoek.

20-01-2018 22:40

Innocent

Detectives: Innocent - Innocent

David probeert het contact met zijn zoon Jack te herstellen, maar het wordt hem niet makkelijk gemaakt door Alice en Rob. Het nieuwe onderzoeksteam onder leiding van Cathy ontdekt dat er zeven jaar geleden opzettelijk informatie is achterge...

13-01-2018 22:40

Nieuw: Innocent

Detectives: Innocent - Nieuw: Innocent

Vanavond gaat de nieuwe vierdelige Britse miniserie Innocent van start op NPO 2. De afleveringen zijn de komende zaterdag om 22:40 uur te zien. Na zeven jaar wordt David Collins vanwege een gebrekkig politieonderzoek onverwachts vrijgespro...

Detectives: Innocent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Innocent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Innocent bij Detectives: Innocent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Innocent. Heb je een uitzending van Detectives: Innocent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Innocent gemist

Uitzending gemist van Detectives: Innocent? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Innocent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!