Programma gemist?

David betaalt een de van hoge prijs om een deel met van zijn van schulden te de voldoen. Spanningen tussen met Alice en Rob zorgen ervoor het dat Jack een en Rosie troost van zoeken bij hun vader. met De zaak krijgt in een verrassende op tv wending door de uitslag tijdens van een het labonderzoek.

David probeert het op een contact met zijn zoon Jack te in op herstellen, maar het door wordt hem niet makkelijk gemaakt uit door naar Alice en Rob. Het nieuwe onderzoeksteam van onder tijdens leiding van Cathy op ontdekt dat met er zeven jaar geleden op opzettelijk informatie is het achtergehouden.

Vanavond gaat van de een nieuwe vierdelige Britse miniserie op Innocent van start op NPO de 2. De op afleveringen zijn door de komende zaterdag om 22:40 op tv tijdens uur te zien. Na met zeven jaar wordt David Collins het vanwege een gebrekkig politieonderzoek het onverwachts vrijgesproken voor van de in moord op zijn vrouw. uit Hoewel David nog van steeds een uit verdachte is, in komt er een naar nieuw onderzoeksteam op de van zaak om de tijdens feiten opnieuw te bekijken, naar in de in hoop om de een schuldige alsnog te kunnen arresteren. in Ondertussen probeert een David zijn leven weer op op te door pakken en hij door onderzoekt of hij de door op tv voogdij over zijn kinderen terug met kan een krijgen.

mei 2020
27-01-2018 22:40

Innocent

Detectives: Innocent - Innocent

David betaalt een hoge prijs om een deel van zijn schulden te voldoen. Spanningen tussen Alice en Rob zorgen ervoor dat Jack en Rosie troost zoeken bij hun vader. De zaak krijgt een verrassende wending door de uitslag van een labonderzoek.

20-01-2018 22:40

Innocent

Detectives: Innocent - Innocent

David probeert het contact met zijn zoon Jack te herstellen, maar het wordt hem niet makkelijk gemaakt door Alice en Rob. Het nieuwe onderzoeksteam onder leiding van Cathy ontdekt dat er zeven jaar geleden opzettelijk informatie is achterge...

13-01-2018 22:40

Nieuw: Innocent

Detectives: Innocent - Nieuw: Innocent

Vanavond gaat de nieuwe vierdelige Britse miniserie Innocent van start op NPO 2. De afleveringen zijn de komende zaterdag om 22:40 uur te zien. Na zeven jaar wordt David Collins vanwege een gebrekkig politieonderzoek onverwachts vrijgespro...

Detectives: Innocent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Innocent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Innocent bij Detectives: Innocent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Innocent. Heb je een uitzending van Detectives: Innocent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Innocent gemist

Uitzending gemist van Detectives: Innocent? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Innocent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!