Programma gemist?

David in betaalt een op tv hoge prijs om met een deel van zijn het schulden te uit voldoen. Spanningen tussen Alice en door Rob zorgen ervoor op tv dat Jack en Rosie in troost zoeken bij de hun op vader. De zaak krijgt een in tijdens verrassende wending door de uitslag door van van een labonderzoek.

David een probeert het contact met tijdens zijn zoon Jack de te een herstellen, maar het wordt hem niet op tv makkelijk de gemaakt door Alice het en Rob. Het nieuwe onderzoeksteam uit van onder leiding van Cathy tijdens ontdekt dat naar er zeven jaar geleden opzettelijk informatie het is het achtergehouden.

Vanavond gaat de in op tv nieuwe vierdelige Britse op tv miniserie Innocent van start op tijdens NPO uit 2. De afleveringen zijn de komende van van zaterdag om 22:40 uur van te zien. Na door zeven jaar wordt David tijdens Collins vanwege een gebrekkig politieonderzoek met onverwachts van vrijgesproken voor de moord de op door zijn vrouw. Hoewel David nog naar steeds de een verdachte is, met komt er een nieuw onderzoeksteam op de de zaak om de de feiten opnieuw naar te een bekijken, in de hoop om een de schuldige alsnog op te kunnen door arresteren. Ondertussen probeert tijdens David uit zijn leven weer op te pakken van en hij op onderzoekt of een hij de een voogdij over zijn kinderen terug met kan een krijgen.

oktober 2021
27-01-2018 22:40

Innocent

Detectives: Innocent - Innocent

David betaalt een hoge prijs om een deel van zijn schulden te voldoen. Spanningen tussen Alice en Rob zorgen ervoor dat Jack en Rosie troost zoeken bij hun vader. De zaak krijgt een verrassende wending door de uitslag van een labonderzoek.

20-01-2018 22:40

Innocent

Detectives: Innocent - Innocent

David probeert het contact met zijn zoon Jack te herstellen, maar het wordt hem niet makkelijk gemaakt door Alice en Rob. Het nieuwe onderzoeksteam onder leiding van Cathy ontdekt dat er zeven jaar geleden opzettelijk informatie is achterge...

13-01-2018 22:40

Nieuw: Innocent

Detectives: Innocent - Nieuw: Innocent

Vanavond gaat de nieuwe vierdelige Britse miniserie Innocent van start op NPO 2. De afleveringen zijn de komende zaterdag om 22:40 uur te zien. Na zeven jaar wordt David Collins vanwege een gebrekkig politieonderzoek onverwachts vrijgespro...

Detectives: Innocent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Innocent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Innocent bij Detectives: Innocent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Innocent. Heb je een uitzending van Detectives: Innocent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Innocent gemist

Uitzending gemist van Detectives: Innocent? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Innocent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!