Programma gemist?

David betaalt in een hoge het prijs om een deel in van zijn schulden te op voldoen. door Spanningen tussen Alice en een Rob zorgen van ervoor dat een Jack en Rosie in troost zoeken bij hun vader. tijdens De van zaak krijgt een verrassende tijdens wending door naar de uitslag van een met labonderzoek.

David in probeert het contact met zijn een zoon Jack tijdens te herstellen, tijdens maar het wordt hem niet op makkelijk gemaakt door uit Alice in en Rob. Het nieuwe onderzoeksteam van onder leiding van van Cathy op tv ontdekt dat door er zeven jaar geleden opzettelijk tijdens informatie is een achtergehouden.

Vanavond gaat op tv de nieuwe vierdelige met Britse miniserie Innocent van naar start tijdens op NPO 2. De afleveringen op zijn de de komende zaterdag om naar 22:40 uur te naar zien. Na op tv zeven jaar wordt David Collins op vanwege door een gebrekkig politieonderzoek onverwachts vrijgesproken van voor de moord op de naar zijn vrouw. Hoewel David nog tijdens steeds een verdachte is, uit komt er een naar nieuw onderzoeksteam op op tv naar de zaak om de tijdens feiten opnieuw naar te bekijken, in op tv de hoop om de schuldige alsnog met te kunnen in arresteren. van Ondertussen probeert David zijn leven weer de op te door pakken en het hij onderzoekt uit of hij de voogdij over in zijn kinderen terug de kan van krijgen.

maart 2021
27-01-2018 22:40

Innocent

Detectives: Innocent - Innocent

David betaalt een hoge prijs om een deel van zijn schulden te voldoen. Spanningen tussen Alice en Rob zorgen ervoor dat Jack en Rosie troost zoeken bij hun vader. De zaak krijgt een verrassende wending door de uitslag van een labonderzoek.

20-01-2018 22:40

Innocent

Detectives: Innocent - Innocent

David probeert het contact met zijn zoon Jack te herstellen, maar het wordt hem niet makkelijk gemaakt door Alice en Rob. Het nieuwe onderzoeksteam onder leiding van Cathy ontdekt dat er zeven jaar geleden opzettelijk informatie is achterge...

13-01-2018 22:40

Nieuw: Innocent

Detectives: Innocent - Nieuw: Innocent

Vanavond gaat de nieuwe vierdelige Britse miniserie Innocent van start op NPO 2. De afleveringen zijn de komende zaterdag om 22:40 uur te zien. Na zeven jaar wordt David Collins vanwege een gebrekkig politieonderzoek onverwachts vrijgespro...

Detectives: Innocent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Innocent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Innocent bij Detectives: Innocent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Innocent. Heb je een uitzending van Detectives: Innocent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Innocent gemist

Uitzending gemist van Detectives: Innocent? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Innocent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!