Programma gemist?

David het betaalt een hoge prijs om een een deel van door zijn schulden naar te voldoen. Spanningen in tussen Alice de en Rob zorgen ervoor dat naar Jack en met Rosie troost zoeken bij een hun vader. tijdens De door zaak krijgt een van verrassende wending door de uitslag door van een op tv labonderzoek.

David probeert het op tv contact door met zijn zoon Jack uit te herstellen, maar het op wordt naar hem niet makkelijk gemaakt door met Alice uit en Rob. Het nieuwe met onderzoeksteam onder uit leiding van Cathy ontdekt dat tijdens er zeven de jaar de geleden opzettelijk informatie uit is achtergehouden.

Vanavond een gaat de nieuwe vierdelige uit Britse door miniserie Innocent van start op NPO de 2. De het afleveringen het zijn de komende zaterdag om 22:40 naar uur te uit zien. Na zeven jaar wordt met David door Collins vanwege een gebrekkig een politieonderzoek onverwachts vrijgesproken voor tijdens de moord het op een zijn vrouw. Hoewel David nog uit steeds een door verdachte is, komt er naar een nieuw op onderzoeksteam op tijdens de zaak om de met feiten opnieuw te in bekijken, in de tijdens hoop om de schuldige het alsnog een te kunnen arresteren. Ondertussen probeert uit David tijdens zijn leven weer op te pakken het door en hij onderzoekt of hij uit de voogdij het over zijn kinderen terug kan uit op tv krijgen.

juni 2021
27-01-2018 22:40

Innocent

Detectives: Innocent - Innocent

David betaalt een hoge prijs om een deel van zijn schulden te voldoen. Spanningen tussen Alice en Rob zorgen ervoor dat Jack en Rosie troost zoeken bij hun vader. De zaak krijgt een verrassende wending door de uitslag van een labonderzoek.

20-01-2018 22:40

Innocent

Detectives: Innocent - Innocent

David probeert het contact met zijn zoon Jack te herstellen, maar het wordt hem niet makkelijk gemaakt door Alice en Rob. Het nieuwe onderzoeksteam onder leiding van Cathy ontdekt dat er zeven jaar geleden opzettelijk informatie is achterge...

13-01-2018 22:40

Nieuw: Innocent

Detectives: Innocent - Nieuw: Innocent

Vanavond gaat de nieuwe vierdelige Britse miniserie Innocent van start op NPO 2. De afleveringen zijn de komende zaterdag om 22:40 uur te zien. Na zeven jaar wordt David Collins vanwege een gebrekkig politieonderzoek onverwachts vrijgespro...

Detectives: Innocent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Innocent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Innocent bij Detectives: Innocent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Innocent. Heb je een uitzending van Detectives: Innocent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Innocent gemist

Uitzending gemist van Detectives: Innocent? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Innocent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!