Programma gemist?

David betaalt tijdens een hoge prijs van om een deel van van zijn schulden naar te met voldoen. Spanningen tussen Alice en Rob het zorgen ervoor dat met Jack en op Rosie uit troost zoeken bij op hun vader. De met zaak krijgt een verrassende wending op tv door de tijdens uitslag van een van labonderzoek.

David probeert op tv het contact een met zijn zoon Jack te op het herstellen, maar het wordt hem niet op in makkelijk gemaakt door naar Alice en Rob. Het nieuwe onderzoeksteam met van onder leiding van Cathy met ontdekt dat op tv er zeven jaar geleden van opzettelijk informatie is met achtergehouden.

Vanavond op tv gaat de nieuwe vierdelige uit Britse het miniserie Innocent van start op een NPO de 2. De afleveringen op zijn de komende zaterdag om 22:40 door uur te in zien. Na zeven een jaar wordt David in Collins vanwege een gebrekkig van politieonderzoek onverwachts vrijgesproken voor uit de moord door op zijn tijdens vrouw. Hoewel David van nog steeds een een verdachte is, komt er naar een nieuw onderzoeksteam in op de zaak om met op tv de feiten opnieuw te bekijken, in door de met hoop om de schuldige alsnog tijdens te kunnen in arresteren. een Ondertussen probeert David van zijn leven weer op te pakken met het en hij onderzoekt of een hij de voogdij over op zijn kinderen terug kan door de krijgen.

oktober 2020
27-01-2018 22:40

Innocent

Detectives: Innocent - Innocent

David betaalt een hoge prijs om een deel van zijn schulden te voldoen. Spanningen tussen Alice en Rob zorgen ervoor dat Jack en Rosie troost zoeken bij hun vader. De zaak krijgt een verrassende wending door de uitslag van een labonderzoek.

20-01-2018 22:40

Innocent

Detectives: Innocent - Innocent

David probeert het contact met zijn zoon Jack te herstellen, maar het wordt hem niet makkelijk gemaakt door Alice en Rob. Het nieuwe onderzoeksteam onder leiding van Cathy ontdekt dat er zeven jaar geleden opzettelijk informatie is achterge...

13-01-2018 22:40

Nieuw: Innocent

Detectives: Innocent - Nieuw: Innocent

Vanavond gaat de nieuwe vierdelige Britse miniserie Innocent van start op NPO 2. De afleveringen zijn de komende zaterdag om 22:40 uur te zien. Na zeven jaar wordt David Collins vanwege een gebrekkig politieonderzoek onverwachts vrijgespro...

Detectives: Innocent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Innocent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Innocent bij Detectives: Innocent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Innocent. Heb je een uitzending van Detectives: Innocent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Innocent gemist

Uitzending gemist van Detectives: Innocent? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Innocent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!