Programma gemist?

David tijdens betaalt een hoge naar prijs om een deel van op zijn schulden tijdens te voldoen. Spanningen het tussen Alice en Rob de tijdens zorgen ervoor dat Jack en door Rosie door troost zoeken bij hun door vader. De zaak het krijgt een verrassende wending door in de uitslag van een op tv een labonderzoek.

David naar probeert het contact met zijn op tv zoon in Jack te tijdens herstellen, maar het wordt de hem niet makkelijk tijdens gemaakt door Alice en uit Rob. Het het nieuwe onderzoeksteam onder de leiding van Cathy tijdens ontdekt dat er zeven tijdens jaar geleden opzettelijk informatie in is door achtergehouden.

Vanavond gaat door de nieuwe vierdelige een Britse miniserie naar Innocent van de start op NPO in 2. De afleveringen zijn de komende met zaterdag om in 22:40 uur door te zien. Na zeven door jaar wordt een David Collins vanwege een van gebrekkig politieonderzoek onverwachts uit vrijgesproken voor de door moord op zijn vrouw. Hoewel uit David naar nog steeds een verdachte is, het op tv komt er een nieuw onderzoeksteam in op de zaak uit om de feiten opnieuw met te bekijken, in op de hoop om tijdens de schuldige het alsnog te kunnen arresteren. van Ondertussen probeert tijdens David zijn een leven weer van op te pakken en hij onderzoekt van of hij naar de met voogdij over zijn kinderen terug kan in op tv krijgen.

oktober 2020
27-01-2018 22:40

Innocent

Detectives: Innocent - Innocent

David betaalt een hoge prijs om een deel van zijn schulden te voldoen. Spanningen tussen Alice en Rob zorgen ervoor dat Jack en Rosie troost zoeken bij hun vader. De zaak krijgt een verrassende wending door de uitslag van een labonderzoek.

20-01-2018 22:40

Innocent

Detectives: Innocent - Innocent

David probeert het contact met zijn zoon Jack te herstellen, maar het wordt hem niet makkelijk gemaakt door Alice en Rob. Het nieuwe onderzoeksteam onder leiding van Cathy ontdekt dat er zeven jaar geleden opzettelijk informatie is achterge...

13-01-2018 22:40

Nieuw: Innocent

Detectives: Innocent - Nieuw: Innocent

Vanavond gaat de nieuwe vierdelige Britse miniserie Innocent van start op NPO 2. De afleveringen zijn de komende zaterdag om 22:40 uur te zien. Na zeven jaar wordt David Collins vanwege een gebrekkig politieonderzoek onverwachts vrijgespro...

Detectives: Innocent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Innocent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Innocent bij Detectives: Innocent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Innocent. Heb je een uitzending van Detectives: Innocent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Innocent gemist

Uitzending gemist van Detectives: Innocent? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Innocent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!