Programma gemist?

Registratie van van de cabaretvoorstelling met 'Je Suis Ali' van tijdens Ali B in op Koninklijk Theater Carré. Iedereen heeft een wel een uit mening een over Ali B. Zo vinden homo's in dat hij tijdens mee moet varen tijdens op in de Marokkaanse boot tijdens de van Gay pride. Imams de vinden weer naar dat hij vaker de met islam moet prediken naar op door tv. Nederlanders zijn van van mening dat hij de Marokkaanse in jeugd op tv moet aanspreken. naar Politici vinden dat hij in de het openbaar afstand moet met nemen van IS. naar En met boze Marokkanen vinden dat naar hij een kaaskop van is de geworden. In deze op voorstelling gaat Ali B de een strijd aan met het iedereen die op tv wat van hem vindt en de zien we eindelijk een welke kant op tv hij tijdens kiest.

Registratie op tv van de de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' een van Ali B de in Koninklijk tijdens Theater Carré.

maart 2020
03-01-2019 22:37

Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Ali B: Je Suis Ali - Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré. Iedereen heeft wel een mening over Ali B. Zo vinden homo's dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay pride. Imams vinden weer da...

13-01-2018 20:08

Afl. 1

Ali B: Je Suis Ali - Afl. 1

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré.

Ali B: Je Suis Ali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B: Je Suis Ali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B: Je Suis Ali bij Ali B: Je Suis Ali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B: Je Suis Ali. Heb je een uitzending van Ali B: Je Suis Ali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B: Je Suis Ali gemist

Uitzending gemist van Ali B: Je Suis Ali? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B: Je Suis Ali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!