Programma gemist?

Registratie het van de cabaretvoorstelling het 'Je Suis Ali' van Ali met B in de Koninklijk het Theater Carré. Iedereen heeft wel een van mening over Ali B. de Zo vinden homo's van dat in hij mee moet naar varen op de op Marokkaanse boot tijdens op de Gay in pride. Imams vinden weer dat door hij vaker op tv de islam door moet prediken op op tv. Nederlanders zijn van mening naar dat hij de de Marokkaanse in jeugd moet aanspreken. Politici uit vinden dat hij in op het openbaar afstand moet op nemen van IS. naar En uit boze Marokkanen vinden dat van hij een kaaskop is de geworden. In in deze het voorstelling gaat Ali B de strijd uit aan met iedereen uit die op tv wat van hem vindt op en zien we eindelijk een welke de kant hij de kiest.

Registratie van de het cabaretvoorstelling 'Je Suis door in Ali' van Ali B van in Koninklijk Theater uit Carré.

augustus 2020
03-01-2019 22:37

Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Ali B: Je Suis Ali - Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré. Iedereen heeft wel een mening over Ali B. Zo vinden homo's dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay pride. Imams vinden weer da...

13-01-2018 20:08

Afl. 1

Ali B: Je Suis Ali - Afl. 1

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré.

Ali B: Je Suis Ali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B: Je Suis Ali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B: Je Suis Ali bij Ali B: Je Suis Ali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B: Je Suis Ali. Heb je een uitzending van Ali B: Je Suis Ali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B: Je Suis Ali gemist

Uitzending gemist van Ali B: Je Suis Ali? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B: Je Suis Ali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!