Programma gemist?

Registratie door van de cabaretvoorstelling in 'Je Suis Ali' van op Ali de B in Koninklijk Theater Carré. Iedereen heeft door wel uit een mening over Ali B. met door Zo vinden homo's dat hij uit mee moet een varen op de Marokkaanse boot uit op tv tijdens de Gay pride. een Imams vinden weer dat hij uit vaker de islam een de moet prediken op tv. Nederlanders op tv zijn van mening van dat hij uit de Marokkaanse door jeugd moet aanspreken. door Politici vinden dat hij in het de een openbaar afstand moet nemen van IS. door En in boze Marokkanen vinden dat hij in een kaaskop op is geworden. In in deze voorstelling met gaat Ali tijdens B de strijd met aan met iedereen die de wat van hem vindt tijdens en van zien we eindelijk welke het kant hij uit kiest.

Registratie van de naar cabaretvoorstelling tijdens 'Je Suis Ali' van Ali op B in Koninklijk op Theater naar Carré.

november 2020
03-01-2019 22:37

Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Ali B: Je Suis Ali - Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré. Iedereen heeft wel een mening over Ali B. Zo vinden homo's dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay pride. Imams vinden weer da...

13-01-2018 20:08

Afl. 1

Ali B: Je Suis Ali - Afl. 1

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré.

Ali B: Je Suis Ali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B: Je Suis Ali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B: Je Suis Ali bij Ali B: Je Suis Ali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B: Je Suis Ali. Heb je een uitzending van Ali B: Je Suis Ali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B: Je Suis Ali gemist

Uitzending gemist van Ali B: Je Suis Ali? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B: Je Suis Ali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!