Programma gemist?

Registratie van naar de de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali tijdens B in tijdens Koninklijk het Theater Carré. Iedereen heeft wel een mening in over Ali op tv B. de Zo vinden homo's dat hij een mee tijdens moet varen op de Marokkaanse uit boot tijdens de op Gay de pride. Imams vinden weer dat naar hij van vaker de islam moet prediken van op tv. tijdens Nederlanders zijn van op tv mening dat hij de in Marokkaanse jeugd moet uit aanspreken. Politici door vinden dat hij in op tv het openbaar afstand moet van nemen van van IS. En boze met Marokkanen het vinden dat hij een kaaskop is van op geworden. In deze van voorstelling gaat Ali van B de strijd van aan met iedereen die de wat van hem vindt uit en zien we met eindelijk uit welke kant hij op kiest.

Registratie van op de cabaretvoorstelling 'Je Suis tijdens Ali' van Ali met B in van Koninklijk Theater naar Carré.

december 2021
03-01-2019 22:37

Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Ali B: Je Suis Ali - Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré. Iedereen heeft wel een mening over Ali B. Zo vinden homo's dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay pride. Imams vinden weer da...

13-01-2018 20:08

Afl. 1

Ali B: Je Suis Ali - Afl. 1

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré.

Ali B: Je Suis Ali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B: Je Suis Ali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B: Je Suis Ali bij Ali B: Je Suis Ali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B: Je Suis Ali. Heb je een uitzending van Ali B: Je Suis Ali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B: Je Suis Ali gemist

Uitzending gemist van Ali B: Je Suis Ali? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B: Je Suis Ali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!