Programma gemist?

Registratie uit van de cabaretvoorstelling een 'Je Suis van Ali' van Ali naar B in Koninklijk Theater het Carré. Iedereen heeft wel een mening uit over Ali B. door Zo een vinden homo's dat hij mee een moet varen een op uit de Marokkaanse boot tijdens de naar Gay pride. Imams vinden met weer dat hij het vaker de de islam moet in prediken op tv. Nederlanders een zijn van mening op tv dat hij de in Marokkaanse jeugd op moet aanspreken. Politici vinden op tv dat hij de in het openbaar afstand moet tijdens nemen tijdens van IS. En boze een Marokkanen door vinden dat hij een kaaskop uit is geworden. In deze een voorstelling gaat Ali naar B in de strijd door aan met iedereen die naar wat van hem vindt door en een zien we eindelijk welke op tv kant hij op kiest.

Registratie met van de cabaretvoorstelling een 'Je Suis Ali' naar van Ali B in Koninklijk de Theater in Carré.

juni 2021
03-01-2019 22:37

Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Ali B: Je Suis Ali - Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré. Iedereen heeft wel een mening over Ali B. Zo vinden homo's dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay pride. Imams vinden weer da...

13-01-2018 20:08

Afl. 1

Ali B: Je Suis Ali - Afl. 1

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré.

Ali B: Je Suis Ali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B: Je Suis Ali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B: Je Suis Ali bij Ali B: Je Suis Ali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B: Je Suis Ali. Heb je een uitzending van Ali B: Je Suis Ali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B: Je Suis Ali gemist

Uitzending gemist van Ali B: Je Suis Ali? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B: Je Suis Ali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!