Programma gemist?

Registratie van de van cabaretvoorstelling 'Je Suis op Ali' door van Ali op tv B in Koninklijk Theater Carré. Iedereen met heeft wel een naar mening over Ali op tv B. Zo vinden homo's door dat hij mee naar moet varen van op de met Marokkaanse boot tijdens de Gay met pride. Imams op vinden weer door dat hij vaker de islam met moet prediken op een naar tv. Nederlanders zijn van mening de dat hij de in Marokkaanse jeugd het moet aanspreken. Politici vinden dat in hij in met het tijdens openbaar afstand moet nemen van het IS. En boze het Marokkanen vinden dat hij door een tijdens kaaskop is geworden. In deze de voorstelling in gaat Ali op B de strijd aan uit met iedereen die wat de van hem vindt van en zien we met eindelijk welke kant in hij door kiest.

Registratie van het de cabaretvoorstelling 'Je uit Suis Ali' op van Ali B in tijdens Koninklijk Theater tijdens Carré.

februari 2021
03-01-2019 22:37

Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Ali B: Je Suis Ali - Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré. Iedereen heeft wel een mening over Ali B. Zo vinden homo's dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay pride. Imams vinden weer da...

13-01-2018 20:08

Afl. 1

Ali B: Je Suis Ali - Afl. 1

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré.

Ali B: Je Suis Ali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B: Je Suis Ali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B: Je Suis Ali bij Ali B: Je Suis Ali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B: Je Suis Ali. Heb je een uitzending van Ali B: Je Suis Ali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B: Je Suis Ali gemist

Uitzending gemist van Ali B: Je Suis Ali? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B: Je Suis Ali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!