Programma gemist?

Registratie met van de de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' op tv van Ali B in door Koninklijk door Theater Carré. Iedereen heeft door wel een mening over Ali op tv B. Zo vinden homo's door dat hij mee in naar moet varen op de Marokkaanse boot in met tijdens de Gay tijdens pride. Imams vinden weer dat een hij vaker uit de islam moet in prediken op tv. Nederlanders tijdens zijn van tijdens mening dat hij de op Marokkaanse uit jeugd moet aanspreken. Politici naar vinden dat hij in uit het openbaar afstand op tv moet nemen naar van IS. En van boze Marokkanen vinden dat in hij van een kaaskop is geworden. door In deze met voorstelling gaat Ali met B de strijd aan uit met iedereen die wat op tv van hem een vindt en zien we eindelijk een uit welke kant hij de kiest.

Registratie van de een cabaretvoorstelling 'Je de Suis Ali' met van Ali B in de Koninklijk Theater naar Carré.

december 2019
03-01-2019 22:37

Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Ali B: Je Suis Ali - Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré. Iedereen heeft wel een mening over Ali B. Zo vinden homo's dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay pride. Imams vinden weer da...

13-01-2018 20:08

Afl. 1

Ali B: Je Suis Ali - Afl. 1

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré.

Ali B: Je Suis Ali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B: Je Suis Ali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B: Je Suis Ali bij Ali B: Je Suis Ali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B: Je Suis Ali. Heb je een uitzending van Ali B: Je Suis Ali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B: Je Suis Ali gemist

Uitzending gemist van Ali B: Je Suis Ali? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B: Je Suis Ali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-01-2019 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!