Programma gemist?

Registratie van op tv de cabaretvoorstelling 'Je naar Suis Ali' van uit Ali B in Koninklijk een Theater het Carré. Homo's Iedereen heeft op tv wel een mening over tijdens Ali B. naar Zo vinden homo's dat uit hij mee uit moet varen op de van Marokkaanse boot tijdens de de Gay pride. op Imams vinden weer dat op tv hij vaker een de islam moet prediken het op tv. Marokkanen Nederlanders zijn van een mening dat met hij de op tv Marokkaanse jeugd moet aanspreken. Politici op tv vinden dat hij het uit in het openbaar afstand tijdens moet nemen uit van IS. En boze in Marokkanen vinden dat hij een van kaaskop is het geworden. Kant kiezen In deze voorstelling uit gaat Ali B het op de strijd aan met iedereen een die wat op tv van hem vindt en met zien we eindelijk welke op kant hij in kiest.

augustus 2020
29-12-2019 20:29

Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Ali B: Je Suis Ali - Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré. Homo's Iedereen heeft wel een mening over Ali B. Zo vinden homo's dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay pride. Imams vind...

Ali B: Je Suis Ali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B: Je Suis Ali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B: Je Suis Ali bij Ali B: Je Suis Ali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B: Je Suis Ali. Heb je een uitzending van Ali B: Je Suis Ali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B: Je Suis Ali gemist

Uitzending gemist van Ali B: Je Suis Ali? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B: Je Suis Ali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!