Programma gemist?

Registratie door van de cabaretvoorstelling in 'Je Suis Ali' van Ali met het B in Koninklijk Theater Carré. Homo's Iedereen van heeft wel van een mening over Ali B. op met Zo vinden homo's dat hij door mee moet op varen op de Marokkaanse een boot tijdens de in Gay pride. Imams vinden door van weer dat hij vaker de in islam naar moet prediken op tijdens tv. Marokkanen Nederlanders zijn van van mening dat hij de uit Marokkaanse jeugd moet naar aanspreken. Politici op vinden dat hij het in het openbaar van afstand moet nemen van met IS. En boze Marokkanen vinden het dat hij een het kaaskop is geworden. Kant de het kiezen In deze voorstelling de gaat Ali B in de strijd aan met iedereen de die wat van hem het vindt en zien de we eindelijk de welke kant hij een kiest.

maart 2020
29-12-2019 20:29

Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Ali B: Je Suis Ali - Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré. Homo's Iedereen heeft wel een mening over Ali B. Zo vinden homo's dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay pride. Imams vind...

Ali B: Je Suis Ali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B: Je Suis Ali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B: Je Suis Ali bij Ali B: Je Suis Ali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B: Je Suis Ali. Heb je een uitzending van Ali B: Je Suis Ali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B: Je Suis Ali gemist

Uitzending gemist van Ali B: Je Suis Ali? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B: Je Suis Ali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!