Programma gemist?

Registratie van op tv de met cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' in van Ali B in Koninklijk de Theater Carré. Homo's Iedereen heeft op tv wel op tv een mening over Ali B. op Zo vinden uit homo's dat hij met mee moet varen uit op de Marokkaanse boot naar tijdens de in Gay pride. Imams een vinden weer dat hij van vaker de de islam op tv moet prediken op tv. Marokkanen Nederlanders met zijn van mening de dat hij naar de Marokkaanse jeugd moet aanspreken. naar Politici vinden dat hij naar naar in het openbaar afstand moet uit nemen van IS. En door boze Marokkanen op tv vinden uit dat hij een van kaaskop is geworden. Kant kiezen In de deze voorstelling gaat Ali B tijdens de met strijd aan het met iedereen die wat van hem de vindt en in zien we eindelijk naar welke met kant hij kiest.

november 2020
29-12-2019 20:29

Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Ali B: Je Suis Ali - Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré. Homo's Iedereen heeft wel een mening over Ali B. Zo vinden homo's dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay pride. Imams vind...

Ali B: Je Suis Ali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B: Je Suis Ali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B: Je Suis Ali bij Ali B: Je Suis Ali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B: Je Suis Ali. Heb je een uitzending van Ali B: Je Suis Ali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B: Je Suis Ali gemist

Uitzending gemist van Ali B: Je Suis Ali? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B: Je Suis Ali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!