Programma gemist?

Registratie naar van de cabaretvoorstelling 'Je een Suis Ali' van door Ali B in Koninklijk de Theater een Carré. Homo's Iedereen heeft wel een mening een over van Ali B. Zo vinden uit homo's door dat hij mee moet varen tijdens op de Marokkaanse door boot tijdens de Gay naar pride. met Imams vinden weer met dat hij vaker op tv de islam moet prediken op het een tv. Marokkanen Nederlanders zijn van het mening dat hij door de Marokkaanse jeugd met moet aanspreken. Politici vinden op tv dat hij in het het openbaar afstand van moet nemen tijdens van IS. En uit boze Marokkanen vinden dat hij een tijdens een kaaskop is geworden. Kant het kiezen In deze voorstelling gaat Ali het B de strijd aan de van met iedereen die wat van hem door vindt en zien de de we eindelijk welke kant de hij kiest.

april 2021
29-12-2019 20:29

Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Ali B: Je Suis Ali - Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré. Homo's Iedereen heeft wel een mening over Ali B. Zo vinden homo's dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay pride. Imams vind...

Ali B: Je Suis Ali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B: Je Suis Ali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B: Je Suis Ali bij Ali B: Je Suis Ali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B: Je Suis Ali. Heb je een uitzending van Ali B: Je Suis Ali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B: Je Suis Ali gemist

Uitzending gemist van Ali B: Je Suis Ali? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B: Je Suis Ali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!