Programma gemist?

Registratie van de de cabaretvoorstelling een 'Je Suis Ali' de van Ali het B in Koninklijk Theater Carré. Homo's Iedereen tijdens heeft naar wel een mening over Ali B. naar Zo een vinden homo's dat hij mee tijdens moet varen op op de op Marokkaanse boot tijdens tijdens de Gay pride. Imams vinden met het weer dat hij vaker de tijdens islam uit moet prediken op tv. Marokkanen Nederlanders een zijn van tijdens mening dat hij de Marokkaanse een jeugd moet aanspreken. Politici het vinden dat hij in in het door openbaar afstand moet nemen het van IS. En op tv boze Marokkanen vinden het dat hij met een kaaskop door is geworden. Kant in kiezen In deze voorstelling gaat Ali van B de strijd in aan met iedereen die een wat van naar hem vindt en zien een met we eindelijk welke kant hij een kiest.

januari 2021
29-12-2019 20:29

Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Ali B: Je Suis Ali - Cabaret: Ali B - Je Suis Ali

Registratie van de cabaretvoorstelling 'Je Suis Ali' van Ali B in Koninklijk Theater Carré. Homo's Iedereen heeft wel een mening over Ali B. Zo vinden homo's dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay pride. Imams vind...

Ali B: Je Suis Ali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ali B: Je Suis Ali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ali B: Je Suis Ali bij Ali B: Je Suis Ali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ali B: Je Suis Ali. Heb je een uitzending van Ali B: Je Suis Ali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ali B: Je Suis Ali gemist

Uitzending gemist van Ali B: Je Suis Ali? Hier kun je alle uitzendingen van Ali B: Je Suis Ali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!