Programma gemist?

Het van team van door Ellen Hoog met Anouk Vetter, een Gijs Staverman tijdens en Klaas van een Kruistum gaat de strijd van aan met door het team van Mark op tv Tuitert met het Vivienne van een den Assem, René van het Kooten en uit Keizer.

Onder door anderen Kees Tol, het Rintje Ritsma, Rene op tv van Kooten in en Keizer gaan de strijd tijdens met in elkaar aan.

In aanloop het naar de Olympische tijdens Winterspelen in een Zuid-Korea laten Frans Bauer, uit Ellen Hoog en uit Mark Tuitert door Nederland kennismaken de met de teamsport curling in een uit winterse van kennisquiz. In het nieuwe programma tijdens De Curling Quiz van van gaan wekelijks twee teams van drie uit sportieve bekende Nederlandse op tv de strijd de met elkaar aan het met behulp van in bezems en stenen. met De Curling Quiz is naar de komende naar zondagen wekelijks naar om 20:20 uur te zien naar van op NPO 1. De strijd wordt gevoerd op tv een onder toeziend oog van presentator Frans een met Bauer. De teams met worden bijgestaan door op twee vaste teamcaptains; voormalig-topschaatser en Olympisch de kampioen Mark Tuitert uit en voormalig-tophockeyster een en tweevoudig Olympisch kampioen van Ellen Hoog. Zij van hebben het de taak om hun teams naar naar de met overwinning te laten glijden. tijdens op Na het beantwoorden van sportieve en op winterse vragen moeten in de teams zo met goed in mogelijk curlen om hun punten met te vergaren. De naar twee het beste teams gaan de op tv strijd met elkaar op aan in de op grote finale naar van De Curling een Quiz. Evert met ten Napel, de bekendste sportcommentator van tijdens Nederland, op tv doet vanuit de studio een live het verslag van de door sportieve prestaties in deze het zevendelige entertainende een kennisquiz.

oktober 2019
25-02-2018 21:20

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

Het team van Ellen Hoog met Anouk Vetter, Gijs Staverman en Klaas van Kruistum gaat de strijd aan met het team van Mark Tuitert met Vivienne van den Assem, René van Kooten en Keizer.

18-02-2018 21:20

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

Onder anderen Kees Tol, Rintje Ritsma, Rene van Kooten en Keizer gaan de strijd met elkaar aan.

11-02-2018 21:15

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

04-02-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

28-01-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

21-01-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

14-01-2018 20:25

Nieuw: De Curling Quiz

De Curling Quiz - Nieuw: De Curling Quiz

In aanloop naar de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea laten Frans Bauer, Ellen Hoog en Mark Tuitert Nederland kennismaken met de teamsport curling in een winterse kennisquiz. In het nieuwe programma De Curling Quiz gaan wekelijks twee te...

De Curling Quiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Curling Quiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Curling Quiz bij De Curling Quiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Curling Quiz. Heb je een uitzending van De Curling Quiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Curling Quiz gemist

Uitzending gemist van De Curling Quiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Curling Quiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-02-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!