Programma gemist?

Het team het van Ellen van Hoog met Anouk Vetter, in Gijs Staverman en naar Klaas de van Kruistum gaat de een strijd aan de met het team van Mark Tuitert door met Vivienne op tv van den Assem, René het van Kooten tijdens en het Keizer.

Onder van anderen Kees Tol, op Rintje Ritsma, Rene van een Kooten het en Keizer gaan de strijd met op elkaar de aan.

In aanloop naar tijdens met de Olympische Winterspelen in met Zuid-Korea laten Frans het Bauer, Ellen Hoog in en Mark van Tuitert Nederland kennismaken op tv met de teamsport curling in door een winterse het kennisquiz. In het nieuwe programma met De in Curling Quiz gaan op tv wekelijks twee met teams van drie sportieve bekende naar Nederlandse de strijd met met elkaar in aan met behulp van bezems een en stenen. met De Curling Quiz is op de komende zondagen de wekelijks om op tv 20:20 uur van te zien op tv op NPO 1. De strijd door wordt gevoerd onder toeziend de oog door van presentator Frans Bauer. De teams met worden met bijgestaan door twee vaste teamcaptains; uit voormalig-topschaatser en het Olympisch kampioen Mark een Tuitert op tv en voormalig-tophockeyster en tweevoudig op Olympisch kampioen naar Ellen Hoog. Zij hebben de taak in om met hun teams naar de overwinning van te laten met glijden. Na het op beantwoorden een van sportieve en winterse vragen moeten de de teams door zo tijdens goed mogelijk curlen om hun het punten te vergaren. De tijdens twee het beste teams gaan in de strijd met elkaar aan door tijdens in de grote de finale van De Curling Quiz. Evert naar ten Napel, de de bekendste sportcommentator van met in Nederland, doet vanuit de uit studio live verslag van het de sportieve prestaties in naar van deze zevendelige entertainende naar kennisquiz.

juli 2021
25-02-2018 21:20

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

Het team van Ellen Hoog met Anouk Vetter, Gijs Staverman en Klaas van Kruistum gaat de strijd aan met het team van Mark Tuitert met Vivienne van den Assem, René van Kooten en Keizer.

18-02-2018 21:20

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

Onder anderen Kees Tol, Rintje Ritsma, Rene van Kooten en Keizer gaan de strijd met elkaar aan.

11-02-2018 21:15

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

04-02-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

28-01-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

21-01-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

14-01-2018 20:25

Nieuw: De Curling Quiz

De Curling Quiz - Nieuw: De Curling Quiz

In aanloop naar de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea laten Frans Bauer, Ellen Hoog en Mark Tuitert Nederland kennismaken met de teamsport curling in een winterse kennisquiz. In het nieuwe programma De Curling Quiz gaan wekelijks twee te...

De Curling Quiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Curling Quiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Curling Quiz bij De Curling Quiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Curling Quiz. Heb je een uitzending van De Curling Quiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Curling Quiz gemist

Uitzending gemist van De Curling Quiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Curling Quiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-02-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!