Programma gemist?

Het het team van van Ellen Hoog met op tv Anouk Vetter, Gijs Staverman uit en Klaas van van Kruistum gaat een de strijd aan op met het team van Mark het Tuitert met Vivienne met van den Assem, René op tv naar van Kooten en uit Keizer.

Onder anderen Kees in Tol, de Rintje Ritsma, Rene van de Kooten uit en Keizer gaan de de strijd met op elkaar aan.

In met aanloop naar de Olympische Winterspelen met in Zuid-Korea het laten Frans Bauer, op tv Ellen Hoog en in Mark Tuitert Nederland door kennismaken met tijdens de teamsport curling naar in een winterse kennisquiz. In de in het nieuwe programma De Curling met Quiz gaan wekelijks twee op tv teams door van drie sportieve bekende naar Nederlandse de uit strijd met in elkaar aan met het behulp van bezems en een stenen. De het Curling Quiz is de de komende zondagen wekelijks om op tv 20:20 uur te zien op uit op NPO 1. De strijd naar wordt gevoerd onder het toeziend oog van op tv presentator Frans Bauer. De teams het worden bijgestaan door op de twee vaste teamcaptains; voormalig-topschaatser en in Olympisch kampioen Mark op tv Tuitert en voormalig-tophockeyster en door een tweevoudig Olympisch kampioen Ellen Hoog. Zij tijdens hebben de taak met om hun teams door naar het de overwinning in te laten glijden. Na een het beantwoorden van een sportieve en winterse vragen moeten op tv de teams zo door op goed mogelijk curlen door om hun punten te van vergaren. De twee beste de teams gaan van de strijd met elkaar aan naar in de op grote finale van De het Curling uit Quiz. Evert ten de Napel, de bekendste sportcommentator van van Nederland, doet vanuit met de studio live de de verslag van de sportieve naar prestaties in deze zevendelige in entertainende op tv kennisquiz.

september 2020
25-02-2018 21:20

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

Het team van Ellen Hoog met Anouk Vetter, Gijs Staverman en Klaas van Kruistum gaat de strijd aan met het team van Mark Tuitert met Vivienne van den Assem, René van Kooten en Keizer.

18-02-2018 21:20

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

Onder anderen Kees Tol, Rintje Ritsma, Rene van Kooten en Keizer gaan de strijd met elkaar aan.

11-02-2018 21:15

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

04-02-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

28-01-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

21-01-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

14-01-2018 20:25

Nieuw: De Curling Quiz

De Curling Quiz - Nieuw: De Curling Quiz

In aanloop naar de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea laten Frans Bauer, Ellen Hoog en Mark Tuitert Nederland kennismaken met de teamsport curling in een winterse kennisquiz. In het nieuwe programma De Curling Quiz gaan wekelijks twee te...

De Curling Quiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Curling Quiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Curling Quiz bij De Curling Quiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Curling Quiz. Heb je een uitzending van De Curling Quiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Curling Quiz gemist

Uitzending gemist van De Curling Quiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Curling Quiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-02-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!