Programma gemist?

Het uit team van Ellen uit Hoog met Anouk Vetter, Gijs van Staverman en de Klaas van Kruistum de gaat de strijd aan tijdens van met het team van Mark in Tuitert met Vivienne van het naar den Assem, René van in Kooten en van Keizer.

Onder de anderen Kees het Tol, Rintje Ritsma, Rene op tv van Kooten en van Keizer gaan de op strijd met elkaar een aan.

In aanloop naar de de Olympische Winterspelen een in met Zuid-Korea laten in Frans Bauer, Ellen uit Hoog en Mark Tuitert een Nederland kennismaken met de de teamsport curling met in een winterse kennisquiz. met In het nieuwe op programma De op tv Curling Quiz gaan wekelijks twee uit teams van tijdens drie naar sportieve bekende Nederlandse de tijdens strijd met elkaar door aan met door behulp van bezems en stenen. De naar een Curling Quiz is de komende op zondagen wekelijks om 20:20 uit uur van te zien op NPO 1. De uit strijd wordt uit gevoerd op tv onder toeziend oog met van presentator Frans door Bauer. De teams worden bijgestaan tijdens door twee het vaste teamcaptains; voormalig-topschaatser door en Olympisch op tv kampioen Mark Tuitert en voormalig-tophockeyster uit en tweevoudig Olympisch kampioen een Ellen de Hoog. Zij hebben het de taak om hun teams van op tv naar de overwinning een te laten glijden. Na het met beantwoorden van sportieve van en winterse een vragen moeten de het teams zo goed mogelijk curlen naar om hun de punten in te vergaren. De twee de beste teams gaan de uit strijd met elkaar van aan in de door grote uit finale van De Curling een Quiz. Evert ten Napel, de door bekendste naar sportcommentator van Nederland, het doet vanuit de studio live met verslag van de in sportieve prestaties uit in deze zevendelige in entertainende de kennisquiz.

mei 2021
25-02-2018 21:20

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

Het team van Ellen Hoog met Anouk Vetter, Gijs Staverman en Klaas van Kruistum gaat de strijd aan met het team van Mark Tuitert met Vivienne van den Assem, René van Kooten en Keizer.

18-02-2018 21:20

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

Onder anderen Kees Tol, Rintje Ritsma, Rene van Kooten en Keizer gaan de strijd met elkaar aan.

11-02-2018 21:15

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

04-02-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

28-01-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

21-01-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

14-01-2018 20:25

Nieuw: De Curling Quiz

De Curling Quiz - Nieuw: De Curling Quiz

In aanloop naar de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea laten Frans Bauer, Ellen Hoog en Mark Tuitert Nederland kennismaken met de teamsport curling in een winterse kennisquiz. In het nieuwe programma De Curling Quiz gaan wekelijks twee te...

De Curling Quiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Curling Quiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Curling Quiz bij De Curling Quiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Curling Quiz. Heb je een uitzending van De Curling Quiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Curling Quiz gemist

Uitzending gemist van De Curling Quiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Curling Quiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-02-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!