Programma gemist?

Het tijdens team van Ellen Hoog het met Anouk naar Vetter, Gijs Staverman en Klaas naar van Kruistum op tv gaat de strijd aan door met het team het van door Mark Tuitert van met Vivienne van den Assem, op René van van Kooten en met Keizer.

Onder op anderen Kees Tol, Rintje Ritsma, het Rene het van Kooten en Keizer gaan het de strijd met van elkaar op aan.

In op aanloop naar de Olympische een Winterspelen in Zuid-Korea op tv laten het Frans Bauer, Ellen Hoog en een Mark van Tuitert Nederland kennismaken met in de teamsport curling in een op winterse kennisquiz. met In het nieuwe programma van De een Curling Quiz gaan wekelijks naar twee teams van op tv drie sportieve door bekende Nederlandse de de strijd met elkaar aan door met het behulp van bezems en stenen. naar De op tv Curling Quiz is de in komende zondagen tijdens wekelijks om 20:20 naar uur te zien een op NPO 1. De strijd wordt gevoerd op onder toeziend oog de van presentator op tv Frans Bauer. van De teams worden bijgestaan in door twee vaste teamcaptains; door op voormalig-topschaatser en Olympisch kampioen tijdens Mark Tuitert het en voormalig-tophockeyster en tijdens tweevoudig Olympisch kampioen Ellen met Hoog. Zij hebben het de taak om hun op teams naar uit de overwinning te van laten glijden. tijdens Na het beantwoorden met van sportieve en winterse door vragen moeten de teams zo van op tv goed mogelijk curlen de om hun punten te vergaren. op tv De twee beste het teams gaan op tv de strijd naar met elkaar aan in de van grote finale van met De Curling Quiz. door Evert ten Napel, de van van bekendste sportcommentator van Nederland, tijdens doet vanuit de van studio live verslag de van de een sportieve prestaties in op deze zevendelige entertainende in kennisquiz.

januari 2021
25-02-2018 21:20

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

Het team van Ellen Hoog met Anouk Vetter, Gijs Staverman en Klaas van Kruistum gaat de strijd aan met het team van Mark Tuitert met Vivienne van den Assem, René van Kooten en Keizer.

18-02-2018 21:20

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

Onder anderen Kees Tol, Rintje Ritsma, Rene van Kooten en Keizer gaan de strijd met elkaar aan.

11-02-2018 21:15

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

04-02-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

28-01-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

21-01-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

14-01-2018 20:25

Nieuw: De Curling Quiz

De Curling Quiz - Nieuw: De Curling Quiz

In aanloop naar de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea laten Frans Bauer, Ellen Hoog en Mark Tuitert Nederland kennismaken met de teamsport curling in een winterse kennisquiz. In het nieuwe programma De Curling Quiz gaan wekelijks twee te...

De Curling Quiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Curling Quiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Curling Quiz bij De Curling Quiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Curling Quiz. Heb je een uitzending van De Curling Quiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Curling Quiz gemist

Uitzending gemist van De Curling Quiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Curling Quiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-02-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!