Programma gemist?

Het met team van in Ellen Hoog met Anouk naar Vetter, Gijs Staverman het en Klaas de van Kruistum gaat de strijd de aan met van het team van Mark Tuitert in uit met Vivienne van den Assem, René op tv in van Kooten en door Keizer.

Onder de anderen Kees op Tol, Rintje Ritsma, Rene van Kooten in en Keizer gaan met de strijd met met uit elkaar aan.

In aanloop door naar de Olympische van Winterspelen door in Zuid-Korea laten uit Frans Bauer, Ellen uit Hoog en Mark een Tuitert Nederland kennismaken uit met de teamsport curling in een met door winterse kennisquiz. In de het nieuwe programma De Curling Quiz van het gaan wekelijks twee teams van drie van sportieve bekende de Nederlandse de uit strijd met met elkaar aan met behulp van bezems door en met stenen. De de Curling Quiz is de komende met zondagen wekelijks om de 20:20 uur te zien in op de NPO 1. De strijd op wordt gevoerd onder toeziend oog tijdens van van presentator Frans Bauer. De teams in worden op tv bijgestaan door in twee vaste teamcaptains; voormalig-topschaatser het en Olympisch op kampioen Mark Tuitert en voormalig-tophockeyster de en tweevoudig Olympisch het kampioen Ellen Hoog. door Zij tijdens hebben de taak om hun teams tijdens naar de op tv overwinning het te laten glijden. Na door het beantwoorden van sportieve en op tv winterse vragen uit moeten de in teams zo goed mogelijk curlen uit om hun in punten uit te vergaren. De door twee beste teams gaan de strijd uit met elkaar aan door van in de grote finale van De tijdens Curling Quiz. op Evert ten Napel, de uit tijdens bekendste sportcommentator van Nederland, in doet vanuit de studio live naar tijdens verslag van de sportieve prestaties in naar deze een zevendelige entertainende door kennisquiz.

mei 2020
25-02-2018 21:20

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

Het team van Ellen Hoog met Anouk Vetter, Gijs Staverman en Klaas van Kruistum gaat de strijd aan met het team van Mark Tuitert met Vivienne van den Assem, René van Kooten en Keizer.

18-02-2018 21:20

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

Onder anderen Kees Tol, Rintje Ritsma, Rene van Kooten en Keizer gaan de strijd met elkaar aan.

11-02-2018 21:15

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

04-02-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

28-01-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

21-01-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

14-01-2018 20:25

Nieuw: De Curling Quiz

De Curling Quiz - Nieuw: De Curling Quiz

In aanloop naar de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea laten Frans Bauer, Ellen Hoog en Mark Tuitert Nederland kennismaken met de teamsport curling in een winterse kennisquiz. In het nieuwe programma De Curling Quiz gaan wekelijks twee te...

De Curling Quiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Curling Quiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Curling Quiz bij De Curling Quiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Curling Quiz. Heb je een uitzending van De Curling Quiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Curling Quiz gemist

Uitzending gemist van De Curling Quiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Curling Quiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-02-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!