Programma gemist?

Het door team van naar Ellen Hoog met Anouk van Vetter, Gijs uit Staverman en Klaas van door Kruistum gaat het de strijd aan met het een team met van Mark Tuitert met Vivienne van door op tv den Assem, René van een Kooten en door Keizer.

Onder anderen een Kees tijdens Tol, Rintje Ritsma, op tv Rene van Kooten en Keizer gaan met in de strijd met elkaar uit aan.

In het aanloop naar uit de Olympische Winterspelen in het Zuid-Korea laten Frans uit Bauer, Ellen Hoog door en Mark met Tuitert Nederland kennismaken met de een teamsport van curling in een winterse de kennisquiz. In het nieuwe programma op De Curling met Quiz gaan tijdens wekelijks twee teams van de drie sportieve bekende de Nederlandse de strijd met door naar elkaar aan met behulp van bezems op tv in en stenen. De Curling Quiz tijdens is de het komende zondagen wekelijks om 20:20 op uur te een zien op van NPO 1. De strijd het wordt gevoerd naar onder toeziend oog van presentator op tv Frans Bauer. De teams door worden in bijgestaan door twee van vaste teamcaptains; voormalig-topschaatser en Olympisch het kampioen een Mark Tuitert en uit voormalig-tophockeyster en tweevoudig Olympisch door kampioen Ellen de Hoog. Zij hebben de door taak op tv om hun teams naar op tv de overwinning te op laten glijden. Na tijdens het beantwoorden van sportieve een en op winterse vragen moeten de teams zo het goed mogelijk een curlen een om hun punten te vergaren. het De op twee beste teams gaan de van strijd met in elkaar aan in de de grote finale van tijdens De Curling Quiz. Evert op tv ten het Napel, de op bekendste sportcommentator van Nederland, doet een vanuit de studio live op tv verslag van tijdens de op tv sportieve prestaties in een deze zevendelige entertainende uit kennisquiz.

juni 2021
25-02-2018 21:20

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

Het team van Ellen Hoog met Anouk Vetter, Gijs Staverman en Klaas van Kruistum gaat de strijd aan met het team van Mark Tuitert met Vivienne van den Assem, René van Kooten en Keizer.

18-02-2018 21:20

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

Onder anderen Kees Tol, Rintje Ritsma, Rene van Kooten en Keizer gaan de strijd met elkaar aan.

11-02-2018 21:15

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

04-02-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

28-01-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

21-01-2018 20:25

De Curling Quiz

De Curling Quiz - De Curling Quiz

14-01-2018 20:25

Nieuw: De Curling Quiz

De Curling Quiz - Nieuw: De Curling Quiz

In aanloop naar de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea laten Frans Bauer, Ellen Hoog en Mark Tuitert Nederland kennismaken met de teamsport curling in een winterse kennisquiz. In het nieuwe programma De Curling Quiz gaan wekelijks twee te...

De Curling Quiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Curling Quiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Curling Quiz bij De Curling Quiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Curling Quiz. Heb je een uitzending van De Curling Quiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Curling Quiz gemist

Uitzending gemist van De Curling Quiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Curling Quiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-02-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!