Programma gemist?

Wat van doet de zee met een de mens? Het woord in dukkha op wordt in het boeddhisme van vaak gebruikt als van lijden, maar in het is letterlijk de vertaald 'de aanlopende een wagenas'. Het met is het gevoel dat ons op leven piept naar en knarst, terwijl het door bij de buren allemaal het soepel tijdens lijkt te lopen. De met film volgt een naar aantal mensen met die dukkha uit actief te lijf gaan. Het hele de jaar door tijdens zwemmen ze in de een zee bij Scheveningen. van van In de winter wordt door de koude uit getrotseerd, het schokeffect heeft met een helende de werking op lichaam en geest. door De op ervaringen van deze koudwaterzwemmers worden naar afgewisseld met scènes van naar van argeloze flaneurs op de uit boulevard, surfers uit op de branding, naar vissers, verliefde stellen, een eenling in die mediteert of het vergezichten vanuit het een reuzenrad. Bewust tijdens of onbewust zoekt uit ieder op zijn in of haar van manier troost bij met de zee. De het oneindigheid van de zee kan ook in aanzetten de tot bezinning op op de ultieme dukkha - de in de angst voor dood. het Alleen die confrontatie aandurven werkt al door naar helend.

juli 2020
14-01-2018 15:20

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee - De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee

Wat doet de zee met een mens? Het woord dukkha wordt in het boeddhisme vaak gebruikt als lijden, maar het is letterlijk vertaald 'de aanlopende wagenas'. Het is het gevoel dat ons leven piept en knarst, terwijl het bij de buren allemaal soe...

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee bij De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!