Programma gemist?

Wat in doet de zee met een tijdens mens? Het tijdens woord dukkha op wordt in het boeddhisme de vaak gebruikt als lijden, van maar op tv het is letterlijk vertaald uit 'de aanlopende wagenas'. een Het is het naar gevoel dat ons het leven de piept en knarst, terwijl het naar bij de de buren allemaal soepel lijkt in te lopen. De tijdens film door volgt een aantal mensen die van dukkha actief te door lijf gaan. Het hele de jaar door zwemmen een naar ze in de zee bij op tv Scheveningen. In de winter het wordt de koude op getrotseerd, het het schokeffect heeft een helende een werking op door lichaam uit en geest. De op ervaringen van deze koudwaterzwemmers worden de afgewisseld met naar scènes van het argeloze flaneurs op uit de boulevard, surfers op de het branding, vissers, de verliefde stellen, een eenling die met mediteert op of vergezichten vanuit het de reuzenrad. Bewust van of onbewust zoekt naar ieder op zijn of haar op tv manier uit troost bij de het zee. De oneindigheid uit van de tijdens zee kan ook aanzetten tot een bezinning op de het ultieme de dukkha - de het angst voor dood. Alleen die confrontatie op tv aandurven met werkt al in helend.

juli 2021
14-01-2018 15:20

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee - De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee

Wat doet de zee met een mens? Het woord dukkha wordt in het boeddhisme vaak gebruikt als lijden, maar het is letterlijk vertaald 'de aanlopende wagenas'. Het is het gevoel dat ons leven piept en knarst, terwijl het bij de buren allemaal soe...

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee bij De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!