Programma gemist?

Wat doet de naar zee met een een mens? Het woord op in dukkha wordt in door het boeddhisme vaak uit gebruikt als lijden, op tv maar het is letterlijk vertaald op tv 'de van aanlopende wagenas'. Het is het van gevoel dat het ons leven piept en knarst, naar naar terwijl het bij de buren naar allemaal soepel lijkt te tijdens uit lopen. De film door volgt een aantal mensen die op dukkha actief naar te lijf een gaan. Het hele jaar door een zwemmen uit ze in de zee bij Scheveningen. door In het de winter wordt de een koude getrotseerd, in het schokeffect heeft een met helende werking op lichaam de en geest. tijdens De ervaringen van uit deze koudwaterzwemmers worden op tv afgewisseld met scènes van met argeloze flaneurs door op de boulevard, surfers van op de branding, door vissers, uit verliefde stellen, een door eenling die mediteert een of vergezichten in vanuit het reuzenrad. Bewust op tv of onbewust zoekt de ieder op een zijn of haar manier het troost bij de de zee. De oneindigheid van de de zee kan ook door aanzetten de tot bezinning op de de ultieme op dukkha - de angst voor dood. met Alleen die in confrontatie aandurven werkt al in in helend.

oktober 2020
14-01-2018 15:20

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee - De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee

Wat doet de zee met een mens? Het woord dukkha wordt in het boeddhisme vaak gebruikt als lijden, maar het is letterlijk vertaald 'de aanlopende wagenas'. Het is het gevoel dat ons leven piept en knarst, terwijl het bij de buren allemaal soe...

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee bij De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!