Programma gemist?

Wat doet in de zee met een met op mens? Het woord naar dukkha wordt in het door boeddhisme vaak gebruikt als in lijden, maar van het is letterlijk vertaald 'de tijdens aanlopende naar wagenas'. Het is het gevoel de dat op tv ons leven piept naar en knarst, terwijl het het bij de buren van allemaal soepel lijkt te de lopen. De op tv film met volgt een aantal mensen naar die dukkha actief te door lijf gaan. Het uit hele jaar de door zwemmen ze in de op zee bij Scheveningen. tijdens de In de winter op wordt de koude getrotseerd, het het schokeffect het heeft een helende werking op met lichaam het en geest. De ervaringen van deze het koudwaterzwemmers worden op tv afgewisseld met scènes in van argeloze door flaneurs op de boulevard, op tv surfers op de branding, naar vissers, een verliefde stellen, een eenling die de naar mediteert of vergezichten het vanuit het reuzenrad. Bewust of het onbewust zoekt ieder door op zijn op tv of haar manier troost bij uit de het zee. De oneindigheid van de op tv zee kan ook een aanzetten tot met bezinning op de ultieme op tv dukkha - de op angst voor door dood. Alleen de die confrontatie aandurven werkt al tijdens tijdens helend.

januari 2020
14-01-2018 15:20

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee - De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee

Wat doet de zee met een mens? Het woord dukkha wordt in het boeddhisme vaak gebruikt als lijden, maar het is letterlijk vertaald 'de aanlopende wagenas'. Het is het gevoel dat ons leven piept en knarst, terwijl het bij de buren allemaal soe...

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee bij De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!