Programma gemist?

Wat doet de met het zee met een door mens? Het woord dukkha wordt het in naar het boeddhisme vaak gebruikt tijdens als lijden, op tv maar het is letterlijk vertaald tijdens 'de de aanlopende wagenas'. Het is het gevoel een het dat ons leven piept en een knarst, terwijl het bij tijdens de buren allemaal de naar soepel lijkt te door lopen. De film volgt een van aantal mensen die in dukkha actief te lijf door gaan. Het het hele op tv jaar door zwemmen ze door in de zee door bij Scheveningen. In de het winter wordt door de koude getrotseerd, het schokeffect het heeft een helende in op tv werking op lichaam uit en geest. De een ervaringen van deze op koudwaterzwemmers worden afgewisseld met scènes van door argeloze flaneurs naar op de boulevard, surfers naar op tv op de branding, vissers, verliefde stellen, het een eenling tijdens die mediteert met of vergezichten vanuit het de reuzenrad. Bewust of onbewust tijdens zoekt ieder op uit zijn of een haar manier troost een bij de met zee. De oneindigheid van de op zee kan ook op aanzetten tot op tv bezinning op in de ultieme dukkha - een de de angst voor dood. Alleen die naar confrontatie aandurven werkt tijdens al het helend.

maart 2021
14-01-2018 15:20

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee - De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee

Wat doet de zee met een mens? Het woord dukkha wordt in het boeddhisme vaak gebruikt als lijden, maar het is letterlijk vertaald 'de aanlopende wagenas'. Het is het gevoel dat ons leven piept en knarst, terwijl het bij de buren allemaal soe...

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee bij De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!