Programma gemist?

Wat doet uit de zee de met een mens? Het woord met dukkha wordt van in het boeddhisme een vaak gebruikt met als lijden, maar in het is letterlijk vertaald tijdens 'de aanlopende een wagenas'. Het door is het gevoel het dat ons leven naar piept en knarst, terwijl het bij op tv de van buren allemaal soepel van lijkt te tijdens lopen. De film volgt een door aantal mensen die dukkha de actief door te lijf gaan. het Het hele jaar door zwemmen uit ze in het de zee bij Scheveningen. in In de op tv winter wordt in de koude een getrotseerd, het schokeffect uit heeft een helende werking op een lichaam en geest. naar De ervaringen naar van deze koudwaterzwemmers tijdens worden afgewisseld met van scènes van argeloze flaneurs door op op tv de boulevard, surfers het op de branding, vissers, op tv verliefde stellen, een eenling op die mediteert of van vergezichten vanuit het in reuzenrad. in Bewust of onbewust zoekt ieder op op zijn het of haar manier de troost bij naar de zee. De oneindigheid in van de zee kan met ook aanzetten op tot bezinning op de de ultieme dukkha - de de op tv angst voor dood. Alleen die het confrontatie het aandurven werkt al met helend.

augustus 2020
14-01-2018 15:20

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee - De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee

Wat doet de zee met een mens? Het woord dukkha wordt in het boeddhisme vaak gebruikt als lijden, maar het is letterlijk vertaald 'de aanlopende wagenas'. Het is het gevoel dat ons leven piept en knarst, terwijl het bij de buren allemaal soe...

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee bij De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: In de schoot van de zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!