Programma gemist?

Op het het dierenasiel worden met de kippen lastig gevallen door van uit de hond van de nieuwe buren. op Diezelfde nieuwe buren in stappen met naar de rechter tijdens omdat ze het dierenasiel door weg willen uit hebben vanwege van geluids- en stankoverlast. Lena, Niels, een Emma, Dapper en uit Jesse het schrikken daarvan, want zijn op tv bang dat een ze moeten verhuizen. De Puppy Patrol het zet alles op op alles om dat door te in voorkomen.

Na een tip, een wordt hond Goldie de naar opgehaald door Liza, Lena en Emma tijdens uit een door verlaten een loods en goed verzorgd in het het dierenasiel. met Niet veel later wordt op Dapper opeens gekidnapt en een een krijgt Lena een mysterieus telefoontje met waarbij de kidnapper door in ruil tijdens voor Goldie, Dapper terug wil op tv geven. van Waarom wil de kidnapper een Goldie terug? naar Heeft het te maken met door die verlaten het loods? Lukt het met de Puppy Patrol Dapper tijdens terug te krijgen tijdens op tv en het geheim te tijdens ontdekken van uit Goldie?

Trouwe op hond Dapper komt door in de laadruimte terecht van van een vrachtwagen op tv en niemand van uit het dierenasiel tijdens heeft het een in de gaten. tijdens Totdat Jesse met hem wil het spelen met en hem nergens kan vinden. Ondertussen met is Dapper ver de met van huis als met de laadklep van de vrachtwagen het weer open gaat. Maar een waar moet een Dapper naar toe? op tv Hij door komt erachter dat naar niet iedereen gek is op van honden. Als van hij ook nog voor in een met gevaarlijke zwerfhond wordt in aangezien, krijgt Dapper het het moeilijk. Weten de Puppy door Patrol naar kinderen hun trouwe hond tijdens Dapper terug te van vinden?

Hond tijdens Digger brengt de het Puppy Patrol het kinderen in gevaar met zijn opgegraven van in gouden kandelaar uit het kasteelpark het bij hen in de de buurt. Digger is van trots op door zijn een vangst, maar de kinderen vragen uit zich af door wie het de die kandelaar daar is de begraven. En waarom? met De kinderen komen er het achter in zodra ze terug gaan een naar het kasteel. Maar met dan wordt Lena met opgesloten.

Lena en Emma tijdens naar vinden een paard op een uit verlaten camping. naar Er is het niemand in de buurt door te bekennen. Van wie is op de dit paard? Moeder Liza waarschuwt door de kinderen om zich op tv uit er niet mee te het bemoeien. Natuurlijk gaan de de Puppy Patrol kinderen wel het op onderzoek een uit en in ontdekken dat het het paard gestolen is en van verhandeld wordt. Maar op tv hoe een kunnen zij het paard redden zonder op zelf in door gevaar te het komen?

Op het dierenasiel met wordt tijdens het hondje Skip de gebracht omdat zijn baasjes Marlin met de en Sil in de scheiding liggen en de ruzie hebben over door wie de hond het mag verzorgen. Ze komen met er niet uit, dus gaat de Skip in tijdelijk naar het van dierenasiel. Moeder Liza op tv ontdekt dat er een in besmettelijke infectieziekte op tv heerst op door het asiel. Uit voorzorg moeten van alle dieren de en verblijven worden behandeld. met Maar tot het overmaat van ramp ontsnapt Skip! naar uit Niels en Lena ontdekken dat op tv hondje Skip naar terug is bij zijn van lievelingsbaasje Sil. Maar Niels naar en Lena met ontdekken ook dat Sil een bezig is met door illegaal palingvissen. de Dat moet het gestopt worden!

Emma tijdens organiseert samen met Lena, Niels de tijdens en Jesse een sponsorloop tijdens ten gunste van door de blindengeleidehonden. het Als de slechtziende Isa (7 de jaar) door met haar buddyhond Vespa en haar tijdens broer Tim (10 het jaar) uit de van wandeltocht verdwijnen slaat in de in paniek toe. Weten een Lena, Niels, tijdens Emma en Dapper Isa, Vespa en van Tim te op vinden?

De Puppy Patrol het kinderen met komen door een de zieke hond tijdens Wally er achter op tv dat het met zijn tijdens rijke baasjes van uit een villawijk met niet zo goed gaat door als zij zelf in doen geloven. Waarom een wordt Wally niet geopereerd het terwijl dit wel nodig met naar is? Waarom zit zoon Kevin van niet meer naar op paardrijden en tijdens waarom steelt van dochter Charlotte? Weten de het Puppy Patrol kinderen te de ontdekken wat er naar schuilt het achter het hek van het in landgoed?

Poukie de poes op met haar het jonkies zijn op opeens verdwenen. Lena de en Emma de gaan op onderzoek in de de buurt en ontdekken naar dat molenaar Olaf het er de mee te maken met heeft. Ze worden zelfs uit weggejaad door Olaf. uit Onhandig genoeg met valt Olaf hierbij in het het water het en blijkt niet te kunnen zwemmen. het Lukt op het hond Dapper, Lena en uit Emma om hem in te van redden? En weten ze in Poukie en van haar jonkies terug te de vinden?

Niels begint op tv een hondenuitlaatservice, maar dat een loopt niet tijdens lekker met omdat zijn planning niet klopt. op Wanneer hondje uit Polly ook op tv nog ontsnapt op het uit strand, gaat alles mis. Lena een en Emma een zien de dat Polly wordt het meegenomen door een man die van denkt op tv dat Polly zijn hondje op tv is. Als Lena en Emma een ontdekken dat op de man vergeetachtig is, de nemen de ze hem mee naar op tv huis om de hulp door van moeder van Liza en opa in in op tv te roepen.

Op naar het dierenasiel worden de kippen met lastig gevallen door het op de hond van de met nieuwe buren. Diezelfde nieuwe met buren stappen naar de van rechter omdat een ze de het dierenasiel weg tijdens willen hebben vanwege geluids- en stankoverlast. door Lena, het Niels, Emma, uit Dapper en Jesse schrikken op daarvan, want zijn bang dat op ze moeten verhuizen. van De van Puppy Patrol zet van alles op alles met om dat te tijdens voorkomen.

Na het een tip, wordt de hond Goldie de opgehaald door Liza, Lena en Emma de uit uit een verlaten loods en goed een verzorgd in door het dierenasiel. Niet veel uit naar later wordt Dapper van opeens gekidnapt en krijgt Lena een uit mysterieus telefoontje uit waarbij de kidnapper de in ruil met voor Goldie, met Dapper terug wil op tv geven. Waarom wil de kidnapper Goldie door terug? Heeft het de met te maken met die tijdens verlaten loods? Lukt het uit de Puppy de Patrol Dapper terug te naar krijgen en het geheim een naar te ontdekken van naar Goldie?

Wanneer in Lena en Niels van op school naar een huis fietsen, tijdens staat er plotseling een hond een midden met op de weg. Lena en door Niels volgen de uit hond naar de met boerderij. Daar in ontdekken ze een dat de oude boer doof is op tv en gewond. naar De boer moet naar met het ziekenhuis door gebracht worden. Vlak op daarna komt van er een vreemdeling op tv naar de boerderij die gemene door plannen heeft. Weten een Lena, Niels, naar Emma, van Jesse en Dapper de in gemene plannen naar te ontrafelen en tijdens te stoppen?

Emma en op Niels vinden een op straat in een hond die is aangereden. Wat de is er gebeurd het en tijdens wie heeft het gedaan? het Via een skateboardbende komt uit naar de Puppy Patrol op het spoor het van Lucas. Hij op wil bij de het op skateboardbende horen, omdat een hij stoer wil zijn. naar Maar hoe met ver gaat Lucas het om stoer te zijn? Jesse, een Niels, Emma, Lena en tijdens Dapper geven niet naar op uit om Lucas te de ontmaskeren.

Nora en op tv Danny zijn beide de goed in met paardrijden. Maar hun van ouders bederven het plezier in naar paardrijden een beetje. de Zelfs als uit er sprake van is van op een selectiewedstrijd. Weten Emma en Niels door iedereen weer op naar het van juiste spoor te op krijgen?

april 2019
14-04-2019 13:15

Nieuwe buren

Puppy Patrol 2 - Nieuwe buren

Op het dierenasiel worden de kippen lastig gevallen door de hond van de nieuwe buren. Diezelfde nieuwe buren stappen naar de rechter omdat ze het dierenasiel weg willen hebben vanwege geluids- en stankoverlast. Lena, Niels, Emma, Dapper en ...

14-04-2019 12:50

Goldie

Puppy Patrol 2 - Goldie

Na een tip, wordt hond Goldie opgehaald door Liza, Lena en Emma uit een verlaten loods en goed verzorgd in het dierenasiel. Niet veel later wordt Dapper opeens gekidnapt en krijgt Lena een mysterieus telefoontje waarbij de kidnapper in ruil...

14-04-2019 11:40

Puppy Patrol 2

Puppy Patrol 2 - Puppy Patrol 2

Trouwe hond Dapper komt in de laadruimte terecht van een vrachtwagen en niemand van het dierenasiel heeft het in de gaten. Totdat Jesse met hem wil spelen en hem nergens kan vinden. Ondertussen is Dapper ver van huis als de laadklep van de ...

13-04-2019 13:25

Diggers Schat

Puppy Patrol 2 - Diggers Schat

Hond Digger brengt de Puppy Patrol kinderen in gevaar met zijn opgegraven gouden kandelaar uit het kasteelpark bij hen in de buurt. Digger is trots op zijn vangst, maar de kinderen vragen zich af door wie die kandelaar daar is begraven. En ...

13-04-2019 13:00

Het gestolen paard

Puppy Patrol 2 - Het gestolen paard

Lena en Emma vinden een paard op een verlaten camping. Er is niemand in de buurt te bekennen. Van wie is dit paard? Moeder Liza waarschuwt de kinderen om zich er niet mee te bemoeien. Natuurlijk gaan de Puppy Patrol kinderen wel op onderzoe...

13-04-2019 12:35

Skip

Puppy Patrol 2 - Skip

Op het dierenasiel wordt het hondje Skip gebracht omdat zijn baasjes Marlin en Sil in scheiding liggen en ruzie hebben over wie de hond mag verzorgen. Ze komen er niet uit, dus gaat Skip tijdelijk naar het dierenasiel. Moeder Liza ontdekt d...

13-04-2019 12:10

Blind Vertrouwen

Puppy Patrol 2 - Blind Vertrouwen

Emma organiseert samen met Lena, Niels en Jesse een sponsorloop ten gunste van de blindengeleidehonden. Als de slechtziende Isa (7 jaar) met haar buddyhond Vespa en haar broer Tim (10 jaar) uit de wandeltocht verdwijnen slaat de paniek toe....

13-04-2019 11:50

Wally

Puppy Patrol 2 - Wally

De Puppy Patrol kinderen komen door de zieke hond Wally er achter dat het met zijn rijke baasjes uit een villawijk niet zo goed gaat als zij zelf doen geloven. Waarom wordt Wally niet geopereerd terwijl dit wel nodig is? Waarom zit zoon Kev...

06-04-2019 16:20

De verdwenen Poesjes

Puppy Patrol 2 - De verdwenen Poesjes

Poukie de poes met haar jonkies zijn opeens verdwenen. Lena en Emma gaan op onderzoek in de buurt en ontdekken dat molenaar Olaf er mee te maken heeft. Ze worden zelfs weggejaad door Olaf. Onhandig genoeg valt Olaf hierbij in het water en b...

30-03-2019 17:20

Polly

Puppy Patrol 2 - Polly

Niels begint een hondenuitlaatservice, maar dat loopt niet lekker omdat zijn planning niet klopt. Wanneer hondje Polly ook nog ontsnapt op het strand, gaat alles mis. Lena en Emma zien dat Polly wordt meegenomen door een man die denkt dat P...

23-03-2019 17:20

Nieuwe buren

Puppy Patrol 2 - Nieuwe buren

Op het dierenasiel worden de kippen lastig gevallen door de hond van de nieuwe buren. Diezelfde nieuwe buren stappen naar de rechter omdat ze het dierenasiel weg willen hebben vanwege geluids- en stankoverlast. Lena, Niels, Emma, Dapper en ...

16-03-2019 17:20

Goldie

Puppy Patrol 2 - Goldie

Na een tip, wordt hond Goldie opgehaald door Liza, Lena en Emma uit een verlaten loods en goed verzorgd in het dierenasiel. Niet veel later wordt Dapper opeens gekidnapt en krijgt Lena een mysterieus telefoontje waarbij de kidnapper in ruil...

09-03-2019 17:15

Familie

Puppy Patrol 2 - Familie

Wanneer Lena en Niels van school naar huis fietsen, staat er plotseling een hond midden op de weg. Lena en Niels volgen de hond naar de boerderij. Daar ontdekken ze dat de oude boer doof is en gewond. De boer moet naar het ziekenhuis gebrac...

02-03-2019 17:20

Zwerver

Puppy Patrol 2 - Zwerver

Emma en Niels vinden op straat een hond die is aangereden. Wat is er gebeurd en wie heeft het gedaan? Via een skateboardbende komt de Puppy Patrol op het spoor van Lucas. Hij wil bij de skateboardbende horen, omdat hij stoer wil zijn. Maar ...

23-02-2019 17:15

Nora en Danny

Puppy Patrol 2 - Nora en Danny

Nora en Danny zijn beide goed in paardrijden. Maar hun ouders bederven het plezier in paardrijden een beetje. Zelfs als er sprake is van een selectiewedstrijd. Weten Emma en Niels iedereen weer op het juiste spoor te krijgen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puppy Patrol 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puppy Patrol 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puppy Patrol 2 bij Puppy Patrol 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puppy Patrol 2. Heb je een uitzending van Puppy Patrol 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puppy Patrol 2 gemist

Uitzending gemist van Puppy Patrol 2? Hier kun je alle uitzendingen van Puppy Patrol 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 13:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord