Programma gemist?

Op het het dierenasiel worden de kippen in lastig een gevallen door de een hond van door de nieuwe buren. Diezelfde nieuwe buren een op tv stappen naar de door rechter omdat ze het dierenasiel weg het met willen hebben vanwege geluids- en stankoverlast. door Lena, Niels, Emma, door Dapper en de Jesse schrikken daarvan, want op tv door zijn bang dat ze moeten naar verhuizen. De met Puppy Patrol zet van alles op alles om dat van te op tv voorkomen.

Na naar een tip, uit wordt hond Goldie in opgehaald door Liza, Lena en Emma het uit een naar verlaten loods met en goed verzorgd de in het dierenasiel. van Niet veel later wordt in Dapper met opeens gekidnapt en krijgt Lena tijdens een mysterieus telefoontje de waarbij tijdens de kidnapper in ruil voor Goldie, naar Dapper terug wil het geven. van Waarom wil de kidnapper op tv Goldie tijdens terug? Heeft het te op tv maken met die verlaten loods? naar Lukt het op de Puppy met Patrol Dapper terug te in krijgen en tijdens het geheim te ontdekken tijdens van de Goldie?

Trouwe hond Dapper naar komt in van de op tv laadruimte terecht van een het vrachtwagen en in niemand van het uit dierenasiel heeft het in tijdens de gaten. Totdat Jesse in met op hem wil spelen de en hem nergens het kan vinden. Ondertussen op is Dapper ver van in huis als de in laadklep van de in vrachtwagen weer open gaat. naar Maar waar van moet Dapper in naar toe? Hij komt door erachter dat niet een iedereen gek is op honden. in de Als hij ook nog een voor een gevaarlijke tijdens zwerfhond wordt aangezien, krijgt Dapper een het moeilijk. Weten naar de tijdens Puppy Patrol een kinderen hun trouwe op hond Dapper terug te het vinden?

Hond op Digger brengt uit de Puppy Patrol kinderen in gevaar tijdens van met zijn opgegraven gouden naar kandelaar uit het kasteelpark bij op tv hen tijdens in de een buurt. Digger is trots naar op zijn vangst, maar de in kinderen vragen van zich het af door wie die de kandelaar daar is in begraven. En van waarom? De kinderen komen op tv er achter met zodra ze terug gaan naar door het kasteel. Maar op dan wordt Lena van opgesloten.

Lena en naar Emma de vinden een paard op een een verlaten de camping. Er is niemand in de het buurt door te bekennen. Van wie tijdens is dit paard? Moeder een een Liza waarschuwt de kinderen van om zich er niet mee op tv te bemoeien. Natuurlijk tijdens gaan de Puppy naar Patrol kinderen wel naar op onderzoek de uit en op tv ontdekken dat een het paard gestolen is en verhandeld in wordt. Maar op tv hoe in kunnen zij het paard met redden zonder zelf in gevaar een te tijdens komen?

Op het het dierenasiel wordt het hondje tijdens Skip gebracht omdat van zijn baasjes in Marlin op en Sil in scheiding liggen en van ruzie hebben over uit het wie de hond tijdens mag verzorgen. Ze de komen er niet het uit, dus gaat Skip tijdelijk op tv naar uit het dierenasiel. Moeder Liza de ontdekt dat er een uit besmettelijke infectieziekte heerst uit op het asiel. Uit op tv voorzorg moeten door alle dieren de en verblijven in worden behandeld. Maar tot overmaat van met ramp tijdens ontsnapt Skip! Niels en Lena uit ontdekken dat hondje een in Skip terug is bij in zijn lievelingsbaasje Sil. van Maar Niels en Lena van ontdekken ook dat op tv Sil bezig is met door tijdens illegaal palingvissen. Dat uit moet gestopt worden!

Emma organiseert samen tijdens met de Lena, Niels en Jesse een uit sponsorloop ten gunste naar van de het blindengeleidehonden. met Als de slechtziende Isa (7 de jaar) met haar uit buddyhond Vespa en haar met broer Tim (10 een jaar) een uit de met wandeltocht verdwijnen slaat de paniek met toe. een Weten Lena, Niels, van Emma en Dapper Isa, Vespa en op tv de Tim te vinden?

De Puppy Patrol van de kinderen komen door de op zieke hond Wally er achter op het dat het met zijn op tv rijke baasjes een uit een villawijk niet een zo goed gaat een als zij zelf doen geloven. in Waarom wordt door Wally niet geopereerd terwijl van in dit wel nodig is? Waarom op zit naar zoon Kevin niet meer op tv op paardrijden en van waarom steelt met dochter Charlotte? Weten de Puppy in Patrol kinderen te op ontdekken wat er van schuilt achter het met hek van op tv het landgoed?

Poukie van de poes met door haar jonkies zijn opeens verdwenen. met Lena en de Emma gaan met op onderzoek in de uit buurt en ontdekken dat op tv in molenaar Olaf er mee te het maken heeft. Ze in worden zelfs door weggejaad door Olaf. Onhandig genoeg een valt Olaf hierbij de van in het water en blijkt niet naar te kunnen zwemmen. uit Lukt de het hond Dapper, Lena uit en Emma om met hem te redden? door En in weten ze Poukie en haar jonkies op tv terug een te vinden?

Niels begint een met hondenuitlaatservice, op tv maar dat loopt niet in lekker omdat zijn het planning niet klopt. op Wanneer hondje Polly een ook nog het ontsnapt op met het strand, gaat alles mis. met Lena en Emma een zien dat Polly wordt tijdens meegenomen door een een man die denkt van dat op Polly zijn hondje is. Als tijdens op tv Lena en Emma ontdekken van dat de man vergeetachtig is, op tv nemen met ze hem mee naar in huis om de hulp de van moeder in Liza en opa uit in te tijdens roepen.

Op het door dierenasiel worden met de kippen lastig gevallen tijdens door in de hond van de nieuwe buren. tijdens Diezelfde nieuwe buren tijdens stappen naar de tijdens rechter omdat uit ze het dierenasiel met weg op willen hebben vanwege op tv geluids- en stankoverlast. van Lena, Niels, Emma, Dapper met en Jesse met schrikken daarvan, want zijn bang dat uit ze moeten tijdens verhuizen. De Puppy Patrol een zet alles het op alles een om dat te door voorkomen.

Na met een tip, wordt hond tijdens Goldie opgehaald van door Liza, Lena naar en Emma uit een verlaten in loods en met goed door verzorgd in het dierenasiel. een Niet veel later tijdens wordt Dapper opeens met gekidnapt en krijgt uit Lena een mysterieus telefoontje een waarbij in de kidnapper in ruil voor Goldie, in Dapper terug wil op tv tijdens geven. Waarom wil de kidnapper de Goldie op tv terug? Heeft het het te maken met van die verlaten loods? met Lukt het de Puppy de Patrol Dapper terug te krijgen door en op tv het geheim te ontdekken tijdens van op tv Goldie?

Wanneer Lena op tv en Niels door van school naar in huis fietsen, de staat er plotseling een hond op tv midden op de weg. op tv Lena en tijdens Niels volgen de met hond met naar de boerderij. door Daar ontdekken ze dat de oude in door boer doof is en gewond. op tv De boer moet naar een het tijdens ziekenhuis gebracht worden. door Vlak daarna komt op tv er een vreemdeling naar de tijdens boerderij die gemene een plannen heeft. Weten een Lena, Niels, het Emma, Jesse en Dapper met de gemene tijdens plannen te ontrafelen met en te in stoppen?

Emma en Niels van vinden op op straat in een hond die van is aangereden. Wat is er gebeurd de en wie heeft op van het gedaan? Via een skateboardbende in komt de Puppy een Patrol op het van spoor op van Lucas. Hij wil door bij de skateboardbende horen, op tv omdat hij stoer wil met zijn. Maar met hoe ver gaat het Lucas om door stoer te zijn? Jesse, Niels, de Emma, naar Lena en van Dapper geven niet het op om Lucas te het ontmaskeren.

Nora door en Danny zijn beide goed door in in paardrijden. Maar hun ouders in bederven het plezier in door paardrijden een beetje. de Zelfs als een er tijdens sprake is van een met selectiewedstrijd. Weten Emma en Niels in iedereen weer op een op tv het juiste spoor te op krijgen?

augustus 2020
14-04-2019 13:15

Nieuwe buren

Puppy Patrol 2 - Nieuwe buren

Op het dierenasiel worden de kippen lastig gevallen door de hond van de nieuwe buren. Diezelfde nieuwe buren stappen naar de rechter omdat ze het dierenasiel weg willen hebben vanwege geluids- en stankoverlast. Lena, Niels, Emma, Dapper en ...

14-04-2019 12:50

Goldie

Puppy Patrol 2 - Goldie

Na een tip, wordt hond Goldie opgehaald door Liza, Lena en Emma uit een verlaten loods en goed verzorgd in het dierenasiel. Niet veel later wordt Dapper opeens gekidnapt en krijgt Lena een mysterieus telefoontje waarbij de kidnapper in ruil...

14-04-2019 11:40

Puppy Patrol 2

Puppy Patrol 2 - Puppy Patrol 2

Trouwe hond Dapper komt in de laadruimte terecht van een vrachtwagen en niemand van het dierenasiel heeft het in de gaten. Totdat Jesse met hem wil spelen en hem nergens kan vinden. Ondertussen is Dapper ver van huis als de laadklep van de ...

13-04-2019 13:25

Diggers Schat

Puppy Patrol 2 - Diggers Schat

Hond Digger brengt de Puppy Patrol kinderen in gevaar met zijn opgegraven gouden kandelaar uit het kasteelpark bij hen in de buurt. Digger is trots op zijn vangst, maar de kinderen vragen zich af door wie die kandelaar daar is begraven. En ...

13-04-2019 13:00

Het gestolen paard

Puppy Patrol 2 - Het gestolen paard

Lena en Emma vinden een paard op een verlaten camping. Er is niemand in de buurt te bekennen. Van wie is dit paard? Moeder Liza waarschuwt de kinderen om zich er niet mee te bemoeien. Natuurlijk gaan de Puppy Patrol kinderen wel op onderzoe...

13-04-2019 12:35

Skip

Puppy Patrol 2 - Skip

Op het dierenasiel wordt het hondje Skip gebracht omdat zijn baasjes Marlin en Sil in scheiding liggen en ruzie hebben over wie de hond mag verzorgen. Ze komen er niet uit, dus gaat Skip tijdelijk naar het dierenasiel. Moeder Liza ontdekt d...

13-04-2019 12:10

Blind Vertrouwen

Puppy Patrol 2 - Blind Vertrouwen

Emma organiseert samen met Lena, Niels en Jesse een sponsorloop ten gunste van de blindengeleidehonden. Als de slechtziende Isa (7 jaar) met haar buddyhond Vespa en haar broer Tim (10 jaar) uit de wandeltocht verdwijnen slaat de paniek toe....

13-04-2019 11:50

Wally

Puppy Patrol 2 - Wally

De Puppy Patrol kinderen komen door de zieke hond Wally er achter dat het met zijn rijke baasjes uit een villawijk niet zo goed gaat als zij zelf doen geloven. Waarom wordt Wally niet geopereerd terwijl dit wel nodig is? Waarom zit zoon Kev...

06-04-2019 16:20

De verdwenen Poesjes

Puppy Patrol 2 - De verdwenen Poesjes

Poukie de poes met haar jonkies zijn opeens verdwenen. Lena en Emma gaan op onderzoek in de buurt en ontdekken dat molenaar Olaf er mee te maken heeft. Ze worden zelfs weggejaad door Olaf. Onhandig genoeg valt Olaf hierbij in het water en b...

30-03-2019 17:20

Polly

Puppy Patrol 2 - Polly

Niels begint een hondenuitlaatservice, maar dat loopt niet lekker omdat zijn planning niet klopt. Wanneer hondje Polly ook nog ontsnapt op het strand, gaat alles mis. Lena en Emma zien dat Polly wordt meegenomen door een man die denkt dat P...

23-03-2019 17:20

Nieuwe buren

Puppy Patrol 2 - Nieuwe buren

Op het dierenasiel worden de kippen lastig gevallen door de hond van de nieuwe buren. Diezelfde nieuwe buren stappen naar de rechter omdat ze het dierenasiel weg willen hebben vanwege geluids- en stankoverlast. Lena, Niels, Emma, Dapper en ...

16-03-2019 17:20

Goldie

Puppy Patrol 2 - Goldie

Na een tip, wordt hond Goldie opgehaald door Liza, Lena en Emma uit een verlaten loods en goed verzorgd in het dierenasiel. Niet veel later wordt Dapper opeens gekidnapt en krijgt Lena een mysterieus telefoontje waarbij de kidnapper in ruil...

09-03-2019 17:15

Familie

Puppy Patrol 2 - Familie

Wanneer Lena en Niels van school naar huis fietsen, staat er plotseling een hond midden op de weg. Lena en Niels volgen de hond naar de boerderij. Daar ontdekken ze dat de oude boer doof is en gewond. De boer moet naar het ziekenhuis gebrac...

02-03-2019 17:20

Zwerver

Puppy Patrol 2 - Zwerver

Emma en Niels vinden op straat een hond die is aangereden. Wat is er gebeurd en wie heeft het gedaan? Via een skateboardbende komt de Puppy Patrol op het spoor van Lucas. Hij wil bij de skateboardbende horen, omdat hij stoer wil zijn. Maar ...

23-02-2019 17:15

Nora en Danny

Puppy Patrol 2 - Nora en Danny

Nora en Danny zijn beide goed in paardrijden. Maar hun ouders bederven het plezier in paardrijden een beetje. Zelfs als er sprake is van een selectiewedstrijd. Weten Emma en Niels iedereen weer op het juiste spoor te krijgen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puppy Patrol 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puppy Patrol 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puppy Patrol 2 bij Puppy Patrol 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puppy Patrol 2. Heb je een uitzending van Puppy Patrol 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puppy Patrol 2 gemist

Uitzending gemist van Puppy Patrol 2? Hier kun je alle uitzendingen van Puppy Patrol 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 13:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!