Programma gemist?

Op het dierenasiel in het worden de kippen lastig gevallen door naar de hond van tijdens tijdens de nieuwe buren. Diezelfde nieuwe de buren stappen naar de tijdens rechter met omdat ze de het dierenasiel weg willen hebben vanwege op geluids- en in stankoverlast. Lena, Niels, Emma, door Dapper en Jesse uit schrikken daarvan, op want zijn bang dat uit ze moeten verhuizen. van De Puppy het Patrol zet alles op uit alles om dat een te tijdens voorkomen.

Na tijdens een tip, wordt hond Goldie met opgehaald door door Liza, op Lena en Emma uit een met verlaten loods en op goed op verzorgd in het dierenasiel. door Niet veel later door wordt Dapper opeens gekidnapt door en door krijgt Lena een mysterieus tijdens telefoontje waarbij in de kidnapper in ruil door voor Goldie, Dapper terug uit wil geven. Waarom de wil de naar kidnapper Goldie het terug? Heeft het te de maken met tijdens die verlaten loods? Lukt door het de in Puppy Patrol Dapper terug de te krijgen en het een geheim te het ontdekken van op Goldie?

Trouwe de hond Dapper komt de in de laadruimte terecht van uit een in vrachtwagen en uit niemand van het dierenasiel van heeft het in door de gaten. Totdat Jesse tijdens met hem wil spelen door en hem nergens naar kan vinden. de Ondertussen het is Dapper ver van huis op tv als de laadklep van de een de vrachtwagen weer de open gaat. Maar waar door moet Dapper naar toe? tijdens Hij komt erachter dat met niet met iedereen gek is op van honden. met Als hij ook het nog voor een gevaarlijke met zwerfhond wordt aangezien, krijgt Dapper de het moeilijk. het Weten de Puppy Patrol een met kinderen hun trouwe hond Dapper terug een te tijdens vinden?

Hond uit Digger brengt de Puppy op tv Patrol uit kinderen in gevaar met van zijn opgegraven gouden in kandelaar uit op tv het kasteelpark bij hen in de de buurt. Digger tijdens is trots op zijn op tv vangst, een maar de kinderen vragen door zich af door wie van naar die kandelaar daar is begraven. En in op tv waarom? De kinderen de komen er achter tijdens zodra ze terug gaan naar een het kasteel. naar Maar dan het wordt Lena opgesloten.

Lena in en Emma vinden van een paard de op een verlaten camping. met Er is de niemand in de uit buurt te bekennen. door Van wie is in dit paard? Moeder Liza in waarschuwt de kinderen om zich van er van niet mee het te bemoeien. Natuurlijk gaan de de Puppy Patrol kinderen met wel op tv op onderzoek uit en ontdekken dat de het in paard gestolen is en uit verhandeld wordt. Maar met hoe kunnen het zij het paard redden met zonder zelf in gevaar tijdens te op komen?

Op de het dierenasiel wordt het het hondje Skip gebracht omdat van zijn uit baasjes Marlin uit en Sil in scheiding liggen van en ruzie hebben over tijdens wie door de hond mag verzorgen. door Ze tijdens komen er niet uit, dus gaat tijdens Skip tijdelijk de naar het dierenasiel. het Moeder uit Liza ontdekt dat er een besmettelijke de tijdens infectieziekte heerst op het asiel. Uit uit voorzorg moeten alle door dieren en verblijven de worden de behandeld. Maar tot op overmaat van ramp op tv ontsnapt Skip! Niels van en Lena ontdekken dat hondje door de Skip terug is bij zijn lievelingsbaasje door Sil. uit Maar Niels en Lena het ontdekken ook dat door Sil bezig is tijdens met illegaal palingvissen. op Dat naar moet gestopt worden!

Emma op tv organiseert samen de met Lena, Niels en Jesse een op uit sponsorloop ten gunste van op de blindengeleidehonden. in Als de slechtziende Isa (7 door jaar) met haar buddyhond in Vespa tijdens en haar broer Tim (10 een jaar) uit de de wandeltocht met verdwijnen slaat de het paniek toe. Weten Lena, Niels, uit Emma en Dapper door een Isa, Vespa en Tim te de vinden?

De Puppy door Patrol van kinderen komen door de zieke naar hond Wally van er achter dat het met op tv de zijn rijke baasjes uit een een villawijk niet tijdens zo goed gaat als uit zij met zelf doen geloven. Waarom wordt Wally op tv niet geopereerd op terwijl dit wel nodig tijdens tijdens is? Waarom zit zoon Kevin in niet met meer op paardrijden de en waarom steelt dochter op Charlotte? Weten op de Puppy Patrol kinderen te in ontdekken wat er een schuilt achter het hek in van uit het landgoed?

Poukie de poes op de met haar jonkies zijn opeens tijdens verdwenen. van Lena en Emma gaan op onderzoek van in op tv de buurt op en ontdekken dat molenaar Olaf er tijdens mee te op tv maken heeft. Ze worden met zelfs op weggejaad door Olaf. Onhandig genoeg met valt Olaf hierbij uit op in het water en blijkt niet met te een kunnen zwemmen. Lukt het hond op op tv Dapper, Lena en Emma om hem de te met redden? En door weten ze Poukie en in haar jonkies terug uit te vinden?

Niels begint door een hondenuitlaatservice, met maar dat loopt niet lekker het omdat naar zijn planning niet klopt. Wanneer een een hondje Polly ook nog ontsnapt op op op tv het strand, gaat de alles mis. Lena naar en Emma zien naar dat Polly wordt meegenomen door een van de man die denkt op dat Polly zijn hondje is. Als de Lena in en Emma ontdekken dat tijdens de man vergeetachtig is, op tv in nemen ze hem mee met naar huis om de hulp met van moeder met Liza een en opa in te op roepen.

Op uit het dierenasiel worden de uit kippen lastig gevallen op door de hond van van van de nieuwe buren. de Diezelfde nieuwe buren stappen naar de naar met rechter omdat ze het dierenasiel naar weg willen op hebben vanwege geluids- en het stankoverlast. op Lena, Niels, Emma, Dapper en Jesse tijdens schrikken het daarvan, want tijdens zijn bang dat van ze moeten verhuizen. De Puppy Patrol in zet alles op in alles om dat met op tv te voorkomen.

Na uit een tip, wordt naar hond Goldie opgehaald door een Liza, Lena en Emma op uit een het verlaten loods en goed van verzorgd in het een de dierenasiel. Niet veel later naar wordt Dapper opeens uit gekidnapt en krijgt Lena een door mysterieus telefoontje waarbij naar de kidnapper door in ruil voor Goldie, de Dapper terug wil een geven. Waarom wil in de kidnapper Goldie van het terug? Heeft het te maken uit met het die verlaten loods? op tv Lukt het de Puppy Patrol Dapper naar terug te tijdens krijgen en het op tv geheim te ontdekken van uit het Goldie?

Wanneer in Lena en door Niels van school van naar huis fietsen, staat er de plotseling een hond naar midden op de van weg. Lena en op tv Niels volgen de naar hond naar de tijdens boerderij. naar Daar ontdekken ze dat de de oude het boer doof is en gewond. het De met boer moet naar het het ziekenhuis gebracht uit worden. Vlak daarna op tv komt er een vreemdeling een naar de boerderij die gemene met een plannen heeft. Weten Lena, Niels, Emma, van Jesse en Dapper tijdens de naar gemene plannen te ontrafelen en op tv te met stoppen?

Emma en van Niels vinden op op straat een hond de die is uit aangereden. Wat naar is er gebeurd en wie heeft uit een het gedaan? Via een skateboardbende uit komt de Puppy Patrol uit op het van spoor van Lucas. met Hij wil bij de een skateboardbende horen, in omdat hij tijdens stoer wil zijn. de Maar hoe ver gaat Lucas in om van stoer te in zijn? Jesse, Niels, Emma, tijdens Lena en Dapper geven de niet naar op om Lucas te de ontmaskeren.

Nora en Danny het zijn de beide goed in met paardrijden. Maar tijdens hun ouders bederven het op plezier in paardrijden door een beetje. door Zelfs als er sprake op tv is van uit een selectiewedstrijd. Weten Emma in en Niels iedereen weer het op het tijdens juiste spoor uit te krijgen?

september 2019
14-04-2019 13:15

Nieuwe buren

Puppy Patrol 2 - Nieuwe buren

Op het dierenasiel worden de kippen lastig gevallen door de hond van de nieuwe buren. Diezelfde nieuwe buren stappen naar de rechter omdat ze het dierenasiel weg willen hebben vanwege geluids- en stankoverlast. Lena, Niels, Emma, Dapper en ...

14-04-2019 12:50

Goldie

Puppy Patrol 2 - Goldie

Na een tip, wordt hond Goldie opgehaald door Liza, Lena en Emma uit een verlaten loods en goed verzorgd in het dierenasiel. Niet veel later wordt Dapper opeens gekidnapt en krijgt Lena een mysterieus telefoontje waarbij de kidnapper in ruil...

14-04-2019 11:40

Puppy Patrol 2

Puppy Patrol 2 - Puppy Patrol 2

Trouwe hond Dapper komt in de laadruimte terecht van een vrachtwagen en niemand van het dierenasiel heeft het in de gaten. Totdat Jesse met hem wil spelen en hem nergens kan vinden. Ondertussen is Dapper ver van huis als de laadklep van de ...

13-04-2019 13:25

Diggers Schat

Puppy Patrol 2 - Diggers Schat

Hond Digger brengt de Puppy Patrol kinderen in gevaar met zijn opgegraven gouden kandelaar uit het kasteelpark bij hen in de buurt. Digger is trots op zijn vangst, maar de kinderen vragen zich af door wie die kandelaar daar is begraven. En ...

13-04-2019 13:00

Het gestolen paard

Puppy Patrol 2 - Het gestolen paard

Lena en Emma vinden een paard op een verlaten camping. Er is niemand in de buurt te bekennen. Van wie is dit paard? Moeder Liza waarschuwt de kinderen om zich er niet mee te bemoeien. Natuurlijk gaan de Puppy Patrol kinderen wel op onderzoe...

13-04-2019 12:35

Skip

Puppy Patrol 2 - Skip

Op het dierenasiel wordt het hondje Skip gebracht omdat zijn baasjes Marlin en Sil in scheiding liggen en ruzie hebben over wie de hond mag verzorgen. Ze komen er niet uit, dus gaat Skip tijdelijk naar het dierenasiel. Moeder Liza ontdekt d...

13-04-2019 12:10

Blind Vertrouwen

Puppy Patrol 2 - Blind Vertrouwen

Emma organiseert samen met Lena, Niels en Jesse een sponsorloop ten gunste van de blindengeleidehonden. Als de slechtziende Isa (7 jaar) met haar buddyhond Vespa en haar broer Tim (10 jaar) uit de wandeltocht verdwijnen slaat de paniek toe....

13-04-2019 11:50

Wally

Puppy Patrol 2 - Wally

De Puppy Patrol kinderen komen door de zieke hond Wally er achter dat het met zijn rijke baasjes uit een villawijk niet zo goed gaat als zij zelf doen geloven. Waarom wordt Wally niet geopereerd terwijl dit wel nodig is? Waarom zit zoon Kev...

06-04-2019 16:20

De verdwenen Poesjes

Puppy Patrol 2 - De verdwenen Poesjes

Poukie de poes met haar jonkies zijn opeens verdwenen. Lena en Emma gaan op onderzoek in de buurt en ontdekken dat molenaar Olaf er mee te maken heeft. Ze worden zelfs weggejaad door Olaf. Onhandig genoeg valt Olaf hierbij in het water en b...

30-03-2019 17:20

Polly

Puppy Patrol 2 - Polly

Niels begint een hondenuitlaatservice, maar dat loopt niet lekker omdat zijn planning niet klopt. Wanneer hondje Polly ook nog ontsnapt op het strand, gaat alles mis. Lena en Emma zien dat Polly wordt meegenomen door een man die denkt dat P...

23-03-2019 17:20

Nieuwe buren

Puppy Patrol 2 - Nieuwe buren

Op het dierenasiel worden de kippen lastig gevallen door de hond van de nieuwe buren. Diezelfde nieuwe buren stappen naar de rechter omdat ze het dierenasiel weg willen hebben vanwege geluids- en stankoverlast. Lena, Niels, Emma, Dapper en ...

16-03-2019 17:20

Goldie

Puppy Patrol 2 - Goldie

Na een tip, wordt hond Goldie opgehaald door Liza, Lena en Emma uit een verlaten loods en goed verzorgd in het dierenasiel. Niet veel later wordt Dapper opeens gekidnapt en krijgt Lena een mysterieus telefoontje waarbij de kidnapper in ruil...

09-03-2019 17:15

Familie

Puppy Patrol 2 - Familie

Wanneer Lena en Niels van school naar huis fietsen, staat er plotseling een hond midden op de weg. Lena en Niels volgen de hond naar de boerderij. Daar ontdekken ze dat de oude boer doof is en gewond. De boer moet naar het ziekenhuis gebrac...

02-03-2019 17:20

Zwerver

Puppy Patrol 2 - Zwerver

Emma en Niels vinden op straat een hond die is aangereden. Wat is er gebeurd en wie heeft het gedaan? Via een skateboardbende komt de Puppy Patrol op het spoor van Lucas. Hij wil bij de skateboardbende horen, omdat hij stoer wil zijn. Maar ...

23-02-2019 17:15

Nora en Danny

Puppy Patrol 2 - Nora en Danny

Nora en Danny zijn beide goed in paardrijden. Maar hun ouders bederven het plezier in paardrijden een beetje. Zelfs als er sprake is van een selectiewedstrijd. Weten Emma en Niels iedereen weer op het juiste spoor te krijgen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puppy Patrol 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puppy Patrol 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puppy Patrol 2 bij Puppy Patrol 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puppy Patrol 2. Heb je een uitzending van Puppy Patrol 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puppy Patrol 2 gemist

Uitzending gemist van Puppy Patrol 2? Hier kun je alle uitzendingen van Puppy Patrol 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 13:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord