Programma gemist?

Juf uit Helma neemt afscheid van De het Klimop. Er tijdens wordt een een groot feest van voor haar georganiseerd, tijdens waarvoor Nancy en Hannah de op leiding hebben. door De Cito-resultaten houden de ouders het een van groep 8 bezig, terwijl de door ouders van groep van 4 betwijfelen in of De Klimop wel in tijdens de juiste school van is voor hun uit kinderen.

Het is bijna het Ramadan. door Directeur Anton moet zijn belofte van aan de ouders van van met Ahmed nakomen en organiseert op tv een Ramadan-markt. Volkert door wordt ergens van op tv beschuldigd, dus door de schoolpleinouders roddelen er lustig het op los. het Alleen Hannah een gaat naarstig op zoek met naar de met waarheid.

In tijdens de aflevering tijdens 7 van De van Luizenmoeder seizoen 2, met de op tv titel 'Witte op Puntjes', is er op tv een luizenplaag in de op klas van Juf de Ank. door Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om tijdens te naar pluizen, want alleen als naar iedereen luisvrij een is, kan het schoolkamp doorgaan. Karel het de neemt uiteindelijk drastische met maatregelen. Walter en Kenneth maken zich de druk om Moederdag: met waarom in krijgen zij als het vader geen presentje? Ondertussen krijgt door directeur Anton uit verdrietig nieuws. Bekijk de uit leukste fragmenten van van De Luizenmoeder op van gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

De jaarlijkse de sponsorloop staat weer een voor de deur. Dit tijdens jaar een wil directeur Anton het heel graag meer uit geld ophalen een dan de andere basisscholen op tv in de op tv buurt, dus hij laat conciërge een Volkert de rondjes wat met korter tijdens maken. De op tv ouders op het schoolplein het troeven elkaar af met welk met kind het meeste op tv geld zal ophalen. met Juf op Ank is van intussen een kruistocht begonnen tegen op suiker.

Nancy in heeft last-minute iemand moeten tijdens regelen het voor de schoolfoto's, dus dit jaar op het is vriendin Anne-Mart de fotografe. Zij met houdt uit er nogal curieuze tijdens ideeën op na die in niet bij de iedereen in goede met aarde vallen. De de leraren maken zich op voor in een studiedag, waarin de ze in leren elkaar positieve door feedback te het geven.

In seizoen de 2, aflevering 4 van naar uit de komische serie De Luizenmoeder wordt met kerst gevierd. tijdens De aflevering op heet 'Jezus in je Hart'. De tijdens Klimop maakt het zich klaar de voor het op kerstfeest. Hannah coördineert tijdens het kerstdiner van groep 4, maar in naar raakt tureluurs door de allergieën op tv en dieetwensen. een Directeur Anton naar en Nancy willen in het traditionele kerstverhaal opvoeren met de op tv docenten, maar daar het steekt Pjotr-Jan een het stokje voor. naar De in Klimop is immers een openbare tijdens basisschool. Bekijk de leukste fragmenten het van van De Luizenmoeder uit op gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

In naar de derde aflevering in van het uit tweede seizoen van de komische serie in De Luizenmoeder is in het Kinderboekenweek. Juf naar Helma en het groep 8 door smullen deze week van gruwelijke van sprookjes. Karel maakt op zich het zorgen over de impact naar daarvan op het zijn zoon Philippien. Directeur Anton met zet alles naar op alles uit om een BN'er door te regelen voor het in slotfeest van de Kinderboekenweek. van Intussen naar geven Hannah en Nancy de allebei een het andere invulling aan de op tv voorleeshoek. Bekijk de eerste een beelden van deze aflevering naar op een gids.tv/v38811/de-luizenmoeder-aflevering-3.

Juf met Helma nadert haar pensioen, dus van er met wordt een vacature geplaatst. het Juf Ank en Juf met van Helma zijn hevig gecharmeerd van sollicitant een Matthis. Walter en de Kenneth maken naar zich zorgen om in Rianne, die opeens uit het door label transpersoon krijgt opgespeld. op Ondertussen zijn de jongens-wc's verstopt, de dus iedereen moet van naar de de damestoiletten.

Vanavond op tv gaat het tweede door seizoen van met de succesvolle Nederlandse comedyserie op De Luizenmoeder van start. op Elke zondag zijn in vanaf 20:25 uur op tv op NPO 3 de nieuwe een avonturen rondom basisschool op De Klimop te van zien. Aan het begin van het nieuwe op tv schooljaar is Hannah een (gespeeld door door Jennifer op tv Hoffman) gepromoveerd tot van klassenmoeder. Juf Ank in (Ilse Warringa) is met haar leerlingen de het overgegaan naar groep 4. De door directeur van de school, door Anton (Diederik Ebbinge), van heeft op flink geïnvesteerd in een de nieuwe strategie: De Klimop met moet de met veiligste school van met de regio worden. Daarnaast in is het hij in zijn met nopjes vanwege een nieuwe tijdens leerling: op Ahmed. Lees meer over op het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder tijdens op naar gids.tv/3562/nieuw-seizoen-de-luizenmoeder.

De uit komische serie De Luizenmoeder tijdens sluit vanavond naar het eerste naar seizoen af met een special. Deze uit extra van aflevering van De Luizenmoeder uit zit vol met bloopers en uit nooit eerder vertoonde scènes. Ook zijn tijdens er interviews met door op tv de makers en op acteurs te zien. De uit Luizenmoeder is vanaf het begin uit uitgegroeid uit tot enorme kijkcijferhit. uit De serie ging van start met met 750.000 kijkers een en groeide daarna fors uit de naar 1,4 miljoen, 2,4 miljoen en met daarna wekelijks uit 3 de tot 3,5 miljoen kijkers. Inmiddels is een uit tweede seizoen van van De op tv Luizenmoeder aangekondigd. Nog een keer het genieten van tijdens de een leukste fragmenten van met seizoen één? Gids.tv heeft het door beste van De Luizenmoeder op op een op tv rij in gezet: gids.tv/1940/de-luizenmoeder.

Aflevering in 9 van 10 Vanavond met is de op tv negende en een na laatste tijdens uitzending met van De Luizenmoeder op op tv. Deze aflevering een heeft als titel 'Send in in the clowns'. De laatste naar schooldag voor de in zomervakantie een is aangebroken naar op basisschool De Klimop en een iedereen een maakt zich op voor het eindfeest. het Directeur Anton in wordt plots geconfronteerd in met een zure interim-manager. op Voorzitster van de de naar ouderraad Nancy, juf Ank en van juf Helma nemen het uit voor hem op. In tijdens op de tiende en laatste aflevering, volgende het week, zijn de nooit eerder vertoonde op tv scènes en bloopers van de de De Luizenmoeder te in zien.

Seizoen 1 het - Aflevering 8 het - Komische serie: het Kanjertraining Op van basisschool De Klimop geeft op Juf Ank Kanjertraining aan met groep 3, maar dit door heeft het een averechtse werking op de op tv kinderen en op tv op hun in ouders. Moeder Hannah maakt zich op door zorgen. Directeur Anton het voert functioneringsgesprekken met zijn docententeam. Hij een wordt op door het matje met geroepen bij het bestuur, omdat door zijn boekhouding in niet uit klopt.

Aflevering 7 uit van de komische serie tijdens een De Luizenmoeder heeft als titel 'Een van in helder licht'. Het is 1 april een op basisschool De op Klimop. Directeur door Anton een heeft zoals elk jaar op tv weer een heel scala in aan grappen op voorbereid. De kinderen uit in de klas van op tv juf Ank worden naar onderverdeeld in zonnen, van manen, door sterren en raketten. Vader Karel het kan het op tv niet verkroppen dat zijn dochter tijdens een op maan is en uit komt verhaal halen bij het juf naar Ank.

De Nederlandse de comedyserie De Luizenmoeder is tijdens halverwege. In de naar de zesde aflevering staan het tijdens thema 'Lentekriebels' centraal. Juf Ank het geeft op basisschool De van een Klimop een eigen in invulling aan het thema Lentekriebels. De met ouders van in groep 3 naar zijn het hier van niet mee eens. in Directeur Anton draagt hulpouder Nancy tijdens op een nieuw door lespakket samen te op van stellen. Moeder Hannah door wordt op het schoolplein geconfronteerd met de haar op tv ex.

Vanavond tijdens is de vijfde van tien het afleveringen van de in comedyserie van De Luizenmoeder. De de Nederlandse serie is uitgegroeid tot met een tijdens gigantisch groot succes met van miljoenen kijkers. Vanavond in staat de zwartepietendiscussie de centraal. Het is op tv tijd voor Winterklaas. op tv Zwarte Piet mag niet in meer, van dus directeur Anton komt tijdens met een alternatief dat een niet helemaal in de goede aarde valt. tijdens Kenneth en Walter willen uit de koste wat kost een rol spelen op op van de dag zelf. Ondertussen barst uit door de strijd om de beste de surprises los onder de tijdens ouders. Voor van wie door is dit sinterklaasfeest een eigenlijk?

juni 2021
07-04-2019 19:20

Lievelingsjuf

De Luizenmoeder - Lievelingsjuf

Juf Helma neemt afscheid van De Klimop. Er wordt een groot feest voor haar georganiseerd, waarvoor Nancy en Hannah de leiding hebben. De Cito-resultaten houden de ouders van groep 8 bezig, terwijl de ouders van groep 4 betwijfelen of De Kli...

31-03-2019 19:25

Harakiri

De Luizenmoeder - Harakiri

Het is bijna Ramadan. Directeur Anton moet zijn belofte aan de ouders van Ahmed nakomen en organiseert een Ramadan-markt. Volkert wordt ergens van beschuldigd, dus de schoolpleinouders roddelen er lustig op los. Alleen Hannah gaat naarstig ...

24-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: luizenplaag

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: luizenplaag

In de aflevering 7 van De Luizenmoeder seizoen 2, met de titel 'Witte Puntjes', is er een luizenplaag in de klas van Juf Ank. Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om te pluizen, want alleen als iedereen luisvrij is, kan het schoolkamp d...

17-03-2019 20:25

Korte Rondjes

De Luizenmoeder - Korte Rondjes

De jaarlijkse sponsorloop staat weer voor de deur. Dit jaar wil directeur Anton heel graag meer geld ophalen dan de andere basisscholen in de buurt, dus hij laat conciërge Volkert de rondjes wat korter maken. De ouders op het schoolplein tr...

10-03-2019 20:25

Genocide-hoed

De Luizenmoeder - Genocide-hoed

Nancy heeft last-minute iemand moeten regelen voor de schoolfoto's, dus dit jaar is vriendin Anne-Mart de fotografe. Zij houdt er nogal curieuze ideeën op na die niet bij iedereen in goede aarde vallen. De leraren maken zich op voor een stu...

03-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: kerstfeest

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: kerstfeest

In seizoen 2, aflevering 4 van de komische serie De Luizenmoeder wordt kerst gevierd. De aflevering heet 'Jezus in je Hart'. De Klimop maakt zich klaar voor het kerstfeest. Hannah coördineert het kerstdiner van groep 4, maar raakt tureluur...

24-02-2019 20:30

De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

In de derde aflevering van het tweede seizoen van de komische serie De Luizenmoeder is het Kinderboekenweek. Juf Helma en groep 8 smullen deze week van gruwelijke sprookjes. Karel maakt zich zorgen over de impact daarvan op zijn zoon Phili...

17-02-2019 20:25

Gezien als Meisje

De Luizenmoeder - Gezien als Meisje

Juf Helma nadert haar pensioen, dus er wordt een vacature geplaatst. Juf Ank en Juf Helma zijn hevig gecharmeerd van sollicitant Matthis. Walter en Kenneth maken zich zorgen om Rianne, die opeens het label transpersoon krijgt opgespeld. Ond...

10-02-2019 20:25

Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

De Luizenmoeder - Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

Vanavond gaat het tweede seizoen van de succesvolle Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder van start. Elke zondag zijn vanaf 20:25 uur op NPO 3 nieuwe avonturen rondom basisschool De Klimop te zien. Aan het begin van het nieuwe schooljaar...

18-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 10

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 10

De komische serie De Luizenmoeder sluit vanavond het eerste seizoen af met een special. Deze extra aflevering van De Luizenmoeder zit vol bloopers en nooit eerder vertoonde scènes. Ook zijn er interviews met de makers en acteurs te zien. D...

11-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 9

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 9

Aflevering 9 van 10 Vanavond is de negende en een na laatste uitzending van De Luizenmoeder op tv. Deze aflevering heeft als titel 'Send in the clowns'. De laatste schooldag voor de zomervakantie is aangebroken op basisschool De Klimop en...

04-03-2018 20:25

De luizenmoeder: aflevering 8

De Luizenmoeder - De luizenmoeder: aflevering 8

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Komische serie: Kanjertraining Op basisschool De Klimop geeft Juf Ank Kanjertraining aan groep 3, maar dit heeft een averechtse werking op de kinderen en op hun ouders. Moeder Hannah maakt zich zorgen. Directeur ...

25-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 7

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 7

Aflevering 7 van de komische serie De Luizenmoeder heeft als titel 'Een helder licht'. Het is 1 april op basisschool De Klimop. Directeur Anton heeft zoals elk jaar weer een heel scala aan grappen voorbereid. De kinderen in de klas van ju...

18-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 6

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 6

De Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder is halverwege. In de zesde aflevering staan het thema 'Lentekriebels' centraal. Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De ouders van groep 3 zijn h...

11-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 5

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 5

Vanavond is de vijfde van tien afleveringen van de comedyserie De Luizenmoeder. De Nederlandse serie is uitgegroeid tot een gigantisch groot succes met miljoenen kijkers. Vanavond staat de zwartepietendiscussie centraal. Het is tijd voor W...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Luizenmoeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Luizenmoeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Luizenmoeder bij De Luizenmoeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Luizenmoeder. Heb je een uitzending van De Luizenmoeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Luizenmoeder gemist

Uitzending gemist van De Luizenmoeder? Hier kun je alle uitzendingen van De Luizenmoeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!