Programma gemist?

Juf Helma de neemt afscheid van door De Klimop. Er van wordt een groot feest een voor haar in georganiseerd, waarvoor Nancy tijdens en tijdens Hannah de leiding hebben. door De Cito-resultaten houden op de ouders van op tv groep 8 op bezig, terwijl de ouders van het groep 4 betwijfelen of een tijdens De Klimop wel door de juiste school door is voor hun het kinderen.

Het het is bijna Ramadan. Directeur op Anton moet zijn belofte tijdens aan de ouders uit van Ahmed met nakomen en organiseert uit een op Ramadan-markt. Volkert wordt ergens van op beschuldigd, dus de van schoolpleinouders door roddelen er lustig uit op los. Alleen de Hannah gaat naarstig op zoek naar uit de met waarheid.

In de aflevering het 7 van De op Luizenmoeder seizoen in 2, met het de titel op 'Witte Puntjes', is er een luizenplaag het in de klas op tv van Juf een Ank. Alle door luizenmoeders worden opgetrommeld om te het pluizen, want alleen door op als iedereen luisvrij op tv is, kan het schoolkamp doorgaan. tijdens Karel neemt uiteindelijk drastische van maatregelen. Walter en het Kenneth maken zich uit druk van om Moederdag: waarom krijgen het zij als door vader geen presentje? Ondertussen door krijgt directeur door Anton verdrietig nieuws. Bekijk de leukste een op tv fragmenten van De de Luizenmoeder op gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

De jaarlijkse sponsorloop uit staat weer voor een de deur. met Dit jaar wil van directeur Anton naar heel graag meer geld met ophalen dan de andere op basisscholen in tijdens de een buurt, dus hij laat met conciërge Volkert de rondjes van wat korter door maken. De ouders op het met schoolplein op tv troeven elkaar af met welk met kind het het meeste de geld zal ophalen. Juf in Ank is intussen een het kruistocht begonnen tegen een suiker.

Nancy met heeft last-minute iemand moeten van regelen voor de schoolfoto's, een dus op dit jaar is van vriendin Anne-Mart de fotografe. van Zij houdt het er nogal in curieuze ideeën op uit na die niet bij tijdens iedereen in goede naar aarde vallen. De leraren maken tijdens zich het op voor een studiedag, waarin met in ze leren elkaar door positieve feedback te op geven.

In seizoen uit 2, aflevering 4 van op de komische serie naar van De Luizenmoeder wordt een kerst gevierd. De aflevering heet 'Jezus van in tijdens je Hart'. De Klimop maakt zich uit klaar voor het de kerstfeest. Hannah coördineert naar het kerstdiner van op tv groep 4, maar op raakt tijdens tureluurs door de allergieën uit en uit dieetwensen. Directeur Anton uit en Nancy willen tijdens het traditionele kerstverhaal opvoeren met de van docenten, naar maar daar steekt Pjotr-Jan een met stokje voor. De tijdens Klimop is immers op een openbare basisschool. Bekijk naar op tv de leukste fragmenten van De van Luizenmoeder de op gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

In op de derde aflevering van het van tweede seizoen op tv van de komische serie een De Luizenmoeder is een het Kinderboekenweek. Juf Helma van en groep 8 naar smullen deze week op tv met van gruwelijke sprookjes. Karel maakt zich van zorgen over het de impact daarvan op het zijn zoon Philippien. het Directeur Anton zet naar in alles op alles om een met BN'er te het regelen voor het uit slotfeest van de Kinderboekenweek. Intussen in geven Hannah tijdens en Nancy allebei een in met andere invulling aan de op tv voorleeshoek. Bekijk de eerste beelden het van deze op aflevering op in gids.tv/v38811/de-luizenmoeder-aflevering-3.

Juf Helma uit nadert haar op pensioen, dus er wordt een naar tijdens vacature geplaatst. Juf met Ank en Juf Helma zijn naar hevig gecharmeerd van van sollicitant Matthis. in Walter en Kenneth maken op tv zich zorgen om Rianne, op tv die door opeens het label een transpersoon krijgt opgespeld. Ondertussen zijn op de jongens-wc's het verstopt, dus iedereen door moet naar de naar damestoiletten.

Vanavond gaat naar het tweede seizoen van het tijdens de succesvolle Nederlandse comedyserie in De Luizenmoeder van door start. Elke op tv zondag zijn vanaf 20:25 tijdens uur op NPO 3 uit nieuwe naar avonturen rondom basisschool van De Klimop te zien. Aan het op tv begin van met het nieuwe schooljaar is Hannah het door (gespeeld door Jennifer Hoffman) gepromoveerd tot uit klassenmoeder. Juf de Ank in (Ilse Warringa) is een met haar leerlingen overgegaan naar het groep 4. De in directeur van de school, in Anton uit (Diederik Ebbinge), heeft flink geïnvesteerd een in een in nieuwe strategie: met De Klimop moet tijdens de veiligste school op tv van de regio met worden. Daarnaast is hij de in zijn een nopjes vanwege een nieuwe leerling: het Ahmed. Lees op tv meer over het in nieuwe seizoen van De Luizenmoeder op op een gids.tv/3562/nieuw-seizoen-de-luizenmoeder.

De uit komische serie De op tv Luizenmoeder sluit de vanavond het eerste een seizoen af met een de special. Deze extra in aflevering van De Luizenmoeder op tv zit met vol bloopers en met nooit eerder vertoonde het scènes. Ook zijn er het interviews met van de makers en acteurs te zien. De tijdens Luizenmoeder is vanaf het tijdens het begin uitgegroeid tot enorme kijkcijferhit. tijdens het De serie ging van een start met 750.000 met kijkers en groeide met daarna fors naar een 1,4 miljoen, 2,4 op miljoen en daarna uit wekelijks 3 tot 3,5 door miljoen kijkers. Inmiddels is een uit tweede seizoen van uit van De Luizenmoeder aangekondigd. Nog een uit keer in genieten van de leukste fragmenten van het seizoen één? op Gids.tv heeft met het beste van De Luizenmoeder door op de een rij met gezet: gids.tv/1940/de-luizenmoeder.

Aflevering tijdens 9 van het 10 Vanavond is de op negende en een na uit laatste uitzending van van De Luizenmoeder op met tv. Deze aflevering heeft als de titel 'Send in op the het clowns'. De laatste schooldag van voor de zomervakantie het is aangebroken op basisschool De een de Klimop en iedereen maakt zich op uit voor het eindfeest. in Directeur Anton wordt uit plots een geconfronteerd met een naar zure interim-manager. in Voorzitster van de ouderraad het Nancy, juf Ank en juf naar Helma nemen het van voor het hem op. In de tiende tijdens en tijdens laatste aflevering, volgende week, zijn een nooit eerder vertoonde scènes op tv uit en bloopers van De op tv Luizenmoeder te het zien.

Seizoen 1 - op Aflevering 8 de - op tv Komische serie: Kanjertraining Op basisschool De de Klimop geeft een Juf Ank van Kanjertraining aan groep 3, naar maar dit heeft de een averechtse werking op de een in kinderen en op hun ouders. door Moeder Hannah maakt zich de door zorgen. Directeur Anton op tv voert functioneringsgesprekken met zijn docententeam. Hij een wordt op op het op matje geroepen bij het bestuur, tijdens omdat het zijn boekhouding niet op klopt.

Aflevering 7 van uit het de komische serie tijdens De Luizenmoeder heeft als titel 'Een door helder licht'. Het door uit is 1 april op basisschool De uit Klimop. naar Directeur Anton heeft zoals elk uit tijdens jaar weer een heel scala aan op tv grappen uit voorbereid. De kinderen in de van klas naar van juf Ank in worden onderverdeeld in zonnen, met manen, sterren en raketten. met Vader Karel kan de het niet met verkroppen een dat zijn dochter het een maan is en komt naar verhaal halen tijdens bij juf een Ank.

De tijdens Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder het is halverwege. op In de het zesde aflevering staan het thema tijdens 'Lentekriebels' centraal. Juf Ank geeft met op basisschool in De Klimop in een eigen de invulling aan het thema Lentekriebels. een De ouders op tv van groep 3 de zijn het naar hier niet mee eens. Directeur Anton door naar draagt hulpouder Nancy op een nieuw door lespakket samen van te stellen. Moeder Hannah een een wordt op het naar schoolplein geconfronteerd met van haar ex.

Vanavond tijdens is de vijfde met van tien afleveringen van met de comedyserie De door Luizenmoeder. De Nederlandse serie met door is uitgegroeid tot een gigantisch van groot succes met miljoenen uit kijkers. Vanavond staat in de zwartepietendiscussie in centraal. Het is de tijd voor Winterklaas. Zwarte Piet op mag met niet meer, dus directeur de Anton door komt met een in alternatief dat niet helemaal in het goede aarde valt. Kenneth uit en Walter tijdens willen koste wat kost op een rol spelen met op de een dag tijdens zelf. Ondertussen barst de op strijd om de beste van surprises naar los onder de in ouders. Voor wie het is dit sinterklaasfeest uit eigenlijk?

april 2019
07-04-2019 19:20

Lievelingsjuf

De Luizenmoeder - Lievelingsjuf

Juf Helma neemt afscheid van De Klimop. Er wordt een groot feest voor haar georganiseerd, waarvoor Nancy en Hannah de leiding hebben. De Cito-resultaten houden de ouders van groep 8 bezig, terwijl de ouders van groep 4 betwijfelen of De Kli...

31-03-2019 19:25

Harakiri

De Luizenmoeder - Harakiri

Het is bijna Ramadan. Directeur Anton moet zijn belofte aan de ouders van Ahmed nakomen en organiseert een Ramadan-markt. Volkert wordt ergens van beschuldigd, dus de schoolpleinouders roddelen er lustig op los. Alleen Hannah gaat naarstig ...

24-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: luizenplaag

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: luizenplaag

In de aflevering 7 van De Luizenmoeder seizoen 2, met de titel 'Witte Puntjes', is er een luizenplaag in de klas van Juf Ank. Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om te pluizen, want alleen als iedereen luisvrij is, kan het schoolkamp d...

17-03-2019 20:25

Korte Rondjes

De Luizenmoeder - Korte Rondjes

De jaarlijkse sponsorloop staat weer voor de deur. Dit jaar wil directeur Anton heel graag meer geld ophalen dan de andere basisscholen in de buurt, dus hij laat conciërge Volkert de rondjes wat korter maken. De ouders op het schoolplein tr...

10-03-2019 20:25

Genocide-hoed

De Luizenmoeder - Genocide-hoed

Nancy heeft last-minute iemand moeten regelen voor de schoolfoto's, dus dit jaar is vriendin Anne-Mart de fotografe. Zij houdt er nogal curieuze ideeën op na die niet bij iedereen in goede aarde vallen. De leraren maken zich op voor een stu...

03-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: kerstfeest

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: kerstfeest

In seizoen 2, aflevering 4 van de komische serie De Luizenmoeder wordt kerst gevierd. De aflevering heet 'Jezus in je Hart'. De Klimop maakt zich klaar voor het kerstfeest. Hannah coördineert het kerstdiner van groep 4, maar raakt tureluur...

24-02-2019 20:30

De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

In de derde aflevering van het tweede seizoen van de komische serie De Luizenmoeder is het Kinderboekenweek. Juf Helma en groep 8 smullen deze week van gruwelijke sprookjes. Karel maakt zich zorgen over de impact daarvan op zijn zoon Phili...

17-02-2019 20:25

Gezien als Meisje

De Luizenmoeder - Gezien als Meisje

Juf Helma nadert haar pensioen, dus er wordt een vacature geplaatst. Juf Ank en Juf Helma zijn hevig gecharmeerd van sollicitant Matthis. Walter en Kenneth maken zich zorgen om Rianne, die opeens het label transpersoon krijgt opgespeld. Ond...

10-02-2019 20:25

Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

De Luizenmoeder - Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

Vanavond gaat het tweede seizoen van de succesvolle Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder van start. Elke zondag zijn vanaf 20:25 uur op NPO 3 nieuwe avonturen rondom basisschool De Klimop te zien. Aan het begin van het nieuwe schooljaar...

18-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 10

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 10

De komische serie De Luizenmoeder sluit vanavond het eerste seizoen af met een special. Deze extra aflevering van De Luizenmoeder zit vol bloopers en nooit eerder vertoonde scènes. Ook zijn er interviews met de makers en acteurs te zien. D...

11-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 9

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 9

Aflevering 9 van 10 Vanavond is de negende en een na laatste uitzending van De Luizenmoeder op tv. Deze aflevering heeft als titel 'Send in the clowns'. De laatste schooldag voor de zomervakantie is aangebroken op basisschool De Klimop en...

04-03-2018 20:25

De luizenmoeder: aflevering 8

De Luizenmoeder - De luizenmoeder: aflevering 8

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Komische serie: Kanjertraining Op basisschool De Klimop geeft Juf Ank Kanjertraining aan groep 3, maar dit heeft een averechtse werking op de kinderen en op hun ouders. Moeder Hannah maakt zich zorgen. Directeur ...

25-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 7

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 7

Aflevering 7 van de komische serie De Luizenmoeder heeft als titel 'Een helder licht'. Het is 1 april op basisschool De Klimop. Directeur Anton heeft zoals elk jaar weer een heel scala aan grappen voorbereid. De kinderen in de klas van ju...

18-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 6

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 6

De Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder is halverwege. In de zesde aflevering staan het thema 'Lentekriebels' centraal. Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De ouders van groep 3 zijn h...

11-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 5

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 5

Vanavond is de vijfde van tien afleveringen van de comedyserie De Luizenmoeder. De Nederlandse serie is uitgegroeid tot een gigantisch groot succes met miljoenen kijkers. Vanavond staat de zwartepietendiscussie centraal. Het is tijd voor W...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Luizenmoeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Luizenmoeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Luizenmoeder bij De Luizenmoeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Luizenmoeder. Heb je een uitzending van De Luizenmoeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Luizenmoeder gemist

Uitzending gemist van De Luizenmoeder? Hier kun je alle uitzendingen van De Luizenmoeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord