Programma gemist?

Juf de Helma neemt afscheid met van De Klimop. Er wordt door een groot van feest voor haar georganiseerd, op tv waarvoor Nancy op tv en het Hannah de leiding in hebben. De Cito-resultaten houden de ouders uit in van groep 8 in bezig, terwijl de ouders van met groep de 4 betwijfelen of De Klimop wel het de juiste naar school is voor in hun naar kinderen.

Het is bijna naar tijdens Ramadan. Directeur Anton naar moet zijn belofte aan naar de ouders van Ahmed nakomen door en organiseert van een in Ramadan-markt. Volkert wordt ergens van beschuldigd, tijdens dus de in schoolpleinouders roddelen er met lustig op los. van Alleen Hannah gaat naarstig naar op zoek naar met de naar waarheid.

In de aflevering van 7 door van De van Luizenmoeder seizoen 2, met in de titel 'Witte Puntjes', de is er naar een luizenplaag in de naar klas uit van Juf Ank. Alle van luizenmoeders worden opgetrommeld in om te naar pluizen, want alleen als iedereen met luisvrij in is, kan het de schoolkamp doorgaan. Karel neemt de uiteindelijk drastische maatregelen. Walter en naar Kenneth met maken zich druk om uit Moederdag: waarom met krijgen zij de als vader geen op tv presentje? Ondertussen krijgt directeur met Anton verdrietig nieuws. Bekijk de leukste door fragmenten tijdens van De Luizenmoeder in op gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

De tijdens jaarlijkse sponsorloop staat weer van voor de het deur. Dit jaar naar wil directeur Anton heel graag op meer op tv geld ophalen dan de andere op tv basisscholen in een de buurt, dus hij met laat conciërge Volkert de de rondjes wat in korter maken. met De ouders met op het in schoolplein troeven elkaar af tijdens met welk kind het met meeste naar geld zal ophalen. Juf Ank is door intussen een met kruistocht uit begonnen tegen suiker.

Nancy heeft naar last-minute iemand op tv moeten regelen voor de schoolfoto's, een dus in dit jaar is vriendin Anne-Mart van de op fotografe. Zij in houdt er nogal curieuze ideeën op een na die niet uit bij iedereen naar in goede aarde de vallen. van De leraren maken zich op voor in een naar studiedag, waarin ze leren uit elkaar positieve feedback te in tijdens geven.

In seizoen door 2, aflevering van 4 van de komische van serie De tijdens Luizenmoeder wordt kerst gevierd. op De door aflevering heet 'Jezus in je van Hart'. De Klimop maakt zich de met klaar voor het kerstfeest. Hannah coördineert het het het kerstdiner van groep met 4, maar raakt tureluurs door in de allergieën en van dieetwensen. Directeur door Anton en Nancy willen in het traditionele kerstverhaal op tv opvoeren met de op docenten, maar daar een steekt Pjotr-Jan in een stokje voor. een De tijdens Klimop is immers een openbare basisschool. Bekijk een op tv de leukste fragmenten van De het Luizenmoeder het op gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

In een de derde aflevering van tijdens het tweede seizoen van van de komische in serie De Luizenmoeder is van uit het Kinderboekenweek. Juf Helma en de groep 8 smullen deze week het van gruwelijke sprookjes. het Karel maakt op tv zich zorgen over op tv de impact daarvan op op zijn met zoon Philippien. Directeur van Anton zet alles op door alles om een op tv BN'er te met regelen voor het slotfeest naar van de Kinderboekenweek. op Intussen op geven Hannah en uit Nancy allebei een andere invulling het aan de voorleeshoek. Bekijk tijdens de eerste van beelden van deze op aflevering op de gids.tv/v38811/de-luizenmoeder-aflevering-3.

Juf Helma nadert naar haar met pensioen, dus er wordt de een vacature geplaatst. de Juf Ank het en Juf uit Helma zijn hevig gecharmeerd van sollicitant de Matthis. Walter uit en Kenneth maken met zich zorgen om Rianne, tijdens die uit opeens het label transpersoon krijgt op met opgespeld. Ondertussen zijn de naar jongens-wc's verstopt, dus iedereen moet door naar de naar damestoiletten.

Vanavond gaat in het van tweede seizoen van de op tv succesvolle Nederlandse comedyserie De door Luizenmoeder van het start. Elke zondag zijn met vanaf 20:25 uur op een NPO 3 nieuwe op avonturen rondom basisschool van op De Klimop te zien. Aan het begin met op tv van het nieuwe schooljaar uit is Hannah (gespeeld door door Jennifer op Hoffman) gepromoveerd tot klassenmoeder. Juf het Ank (Ilse Warringa) is op tv op met haar leerlingen overgegaan naar groep de 4. De directeur met in van de school, tijdens Anton (Diederik Ebbinge), heeft de flink geïnvesteerd in een een nieuwe strategie: De door Klimop moet een de veiligste van school van de regio worden. uit Daarnaast is hij in op zijn nopjes met vanwege een met nieuwe leerling: Ahmed. Lees uit meer over in het nieuwe seizoen van een De Luizenmoeder op met gids.tv/3562/nieuw-seizoen-de-luizenmoeder.

De komische serie van De naar Luizenmoeder sluit tijdens vanavond het eerste met seizoen af met een special. op tv Deze extra aflevering van in De Luizenmoeder zit naar vol bloopers en op tv nooit eerder de vertoonde scènes. tijdens Ook zijn er naar interviews met de makers en op tv acteurs te in zien. De Luizenmoeder een is vanaf het begin uitgegroeid op tv tot enorme het kijkcijferhit. op tv De serie ging van start met naar 750.000 op kijkers en groeide daarna door fors uit naar 1,4 miljoen, 2,4 miljoen en door daarna wekelijks 3 een tot 3,5 miljoen op kijkers. Inmiddels is een op tweede seizoen op tv van De Luizenmoeder op aangekondigd. Nog een naar keer naar genieten van de leukste de fragmenten van seizoen één? Gids.tv tijdens heeft het op tv beste een van De Luizenmoeder op een rij naar gezet: met gids.tv/1940/de-luizenmoeder.

Aflevering 9 van naar 10 Vanavond de is de negende en een van uit na laatste uitzending van in De Luizenmoeder op tv. Deze door aflevering heeft als de titel 'Send in de op tv the clowns'. De laatste het schooldag voor de zomervakantie is aangebroken het op de basisschool De op tv Klimop en iedereen in maakt zich op uit voor het eindfeest. Directeur Anton een wordt plots geconfronteerd met met een op zure interim-manager. op tv Voorzitster van de van ouderraad Nancy, juf Ank en op tv juf Helma nemen het door voor uit hem op. In op de tiende en laatste aflevering, volgende met week, zijn het nooit eerder vertoonde door scènes en naar bloopers van De Luizenmoeder uit te door zien.

Seizoen 1 van - Aflevering 8 - met Komische uit serie: Kanjertraining Op basisschool De Klimop op tv geeft Juf Ank een Kanjertraining aan door groep 3, maar door dit heeft een averechtse naar werking in op de kinderen en door op hun ouders. op tv Moeder Hannah maakt zich uit zorgen. Directeur een Anton naar voert functioneringsgesprekken met zijn op docententeam. Hij wordt op het de matje geroepen in bij het bestuur, tijdens omdat zijn boekhouding niet uit in klopt.

Aflevering 7 van met de komische van serie De Luizenmoeder het heeft als titel door 'Een helder licht'. tijdens Het is een 1 april op van basisschool De Klimop. tijdens Directeur Anton heeft zoals het elk jaar weer naar een heel scala aan in grappen voorbereid. de De de kinderen in de op tv klas van juf Ank worden op tv onderverdeeld met in zonnen, manen, sterren en raketten. van Vader het Karel kan het niet verkroppen van met dat zijn dochter een maan is naar tijdens en komt verhaal halen bij door juf op tv Ank.

De Nederlandse door comedyserie De Luizenmoeder met is halverwege. In de het zesde aflevering staan in het op thema 'Lentekriebels' naar centraal. Juf Ank geeft op basisschool De een Klimop een eigen tijdens door invulling aan het uit thema Lentekriebels. De een ouders van groep 3 van zijn het hier niet mee uit eens. Directeur Anton op tv draagt een hulpouder Nancy op tijdens een nieuw lespakket samen van te stellen. Moeder Hannah naar op tv wordt op het in schoolplein geconfronteerd met haar het ex.

Vanavond is de van vijfde uit van tien afleveringen op tv van de een comedyserie De Luizenmoeder. De Nederlandse serie een is uitgegroeid tot in door een gigantisch groot succes met miljoenen in door kijkers. Vanavond staat de van zwartepietendiscussie centraal. Het is de tijd voor Winterklaas. Zwarte het Piet mag niet van meer, dus directeur Anton naar de komt met een alternatief dat niet het helemaal in op goede aarde op valt. Kenneth en Walter willen tijdens naar koste wat kost op tv een rol spelen in op de dag zelf. de Ondertussen barst van de strijd om de beste surprises door los de onder de ouders. Voor wie op is naar dit sinterklaasfeest tijdens eigenlijk?

oktober 2020
07-04-2019 19:20

Lievelingsjuf

De Luizenmoeder - Lievelingsjuf

Juf Helma neemt afscheid van De Klimop. Er wordt een groot feest voor haar georganiseerd, waarvoor Nancy en Hannah de leiding hebben. De Cito-resultaten houden de ouders van groep 8 bezig, terwijl de ouders van groep 4 betwijfelen of De Kli...

31-03-2019 19:25

Harakiri

De Luizenmoeder - Harakiri

Het is bijna Ramadan. Directeur Anton moet zijn belofte aan de ouders van Ahmed nakomen en organiseert een Ramadan-markt. Volkert wordt ergens van beschuldigd, dus de schoolpleinouders roddelen er lustig op los. Alleen Hannah gaat naarstig ...

24-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: luizenplaag

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: luizenplaag

In de aflevering 7 van De Luizenmoeder seizoen 2, met de titel 'Witte Puntjes', is er een luizenplaag in de klas van Juf Ank. Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om te pluizen, want alleen als iedereen luisvrij is, kan het schoolkamp d...

17-03-2019 20:25

Korte Rondjes

De Luizenmoeder - Korte Rondjes

De jaarlijkse sponsorloop staat weer voor de deur. Dit jaar wil directeur Anton heel graag meer geld ophalen dan de andere basisscholen in de buurt, dus hij laat conciërge Volkert de rondjes wat korter maken. De ouders op het schoolplein tr...

10-03-2019 20:25

Genocide-hoed

De Luizenmoeder - Genocide-hoed

Nancy heeft last-minute iemand moeten regelen voor de schoolfoto's, dus dit jaar is vriendin Anne-Mart de fotografe. Zij houdt er nogal curieuze ideeën op na die niet bij iedereen in goede aarde vallen. De leraren maken zich op voor een stu...

03-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: kerstfeest

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: kerstfeest

In seizoen 2, aflevering 4 van de komische serie De Luizenmoeder wordt kerst gevierd. De aflevering heet 'Jezus in je Hart'. De Klimop maakt zich klaar voor het kerstfeest. Hannah coördineert het kerstdiner van groep 4, maar raakt tureluur...

24-02-2019 20:30

De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

In de derde aflevering van het tweede seizoen van de komische serie De Luizenmoeder is het Kinderboekenweek. Juf Helma en groep 8 smullen deze week van gruwelijke sprookjes. Karel maakt zich zorgen over de impact daarvan op zijn zoon Phili...

17-02-2019 20:25

Gezien als Meisje

De Luizenmoeder - Gezien als Meisje

Juf Helma nadert haar pensioen, dus er wordt een vacature geplaatst. Juf Ank en Juf Helma zijn hevig gecharmeerd van sollicitant Matthis. Walter en Kenneth maken zich zorgen om Rianne, die opeens het label transpersoon krijgt opgespeld. Ond...

10-02-2019 20:25

Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

De Luizenmoeder - Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

Vanavond gaat het tweede seizoen van de succesvolle Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder van start. Elke zondag zijn vanaf 20:25 uur op NPO 3 nieuwe avonturen rondom basisschool De Klimop te zien. Aan het begin van het nieuwe schooljaar...

18-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 10

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 10

De komische serie De Luizenmoeder sluit vanavond het eerste seizoen af met een special. Deze extra aflevering van De Luizenmoeder zit vol bloopers en nooit eerder vertoonde scènes. Ook zijn er interviews met de makers en acteurs te zien. D...

11-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 9

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 9

Aflevering 9 van 10 Vanavond is de negende en een na laatste uitzending van De Luizenmoeder op tv. Deze aflevering heeft als titel 'Send in the clowns'. De laatste schooldag voor de zomervakantie is aangebroken op basisschool De Klimop en...

04-03-2018 20:25

De luizenmoeder: aflevering 8

De Luizenmoeder - De luizenmoeder: aflevering 8

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Komische serie: Kanjertraining Op basisschool De Klimop geeft Juf Ank Kanjertraining aan groep 3, maar dit heeft een averechtse werking op de kinderen en op hun ouders. Moeder Hannah maakt zich zorgen. Directeur ...

25-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 7

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 7

Aflevering 7 van de komische serie De Luizenmoeder heeft als titel 'Een helder licht'. Het is 1 april op basisschool De Klimop. Directeur Anton heeft zoals elk jaar weer een heel scala aan grappen voorbereid. De kinderen in de klas van ju...

18-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 6

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 6

De Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder is halverwege. In de zesde aflevering staan het thema 'Lentekriebels' centraal. Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De ouders van groep 3 zijn h...

11-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 5

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 5

Vanavond is de vijfde van tien afleveringen van de comedyserie De Luizenmoeder. De Nederlandse serie is uitgegroeid tot een gigantisch groot succes met miljoenen kijkers. Vanavond staat de zwartepietendiscussie centraal. Het is tijd voor W...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Luizenmoeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Luizenmoeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Luizenmoeder bij De Luizenmoeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Luizenmoeder. Heb je een uitzending van De Luizenmoeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Luizenmoeder gemist

Uitzending gemist van De Luizenmoeder? Hier kun je alle uitzendingen van De Luizenmoeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!