Programma gemist?

Juf op tv Helma neemt afscheid van De de Klimop. Er tijdens wordt uit een groot feest voor haar georganiseerd, door in waarvoor Nancy en Hannah in de leiding hebben. De Cito-resultaten het houden de ouders uit van groep tijdens 8 bezig, terwijl op de ouders van groep tijdens 4 betwijfelen op of De van Klimop wel de juiste tijdens school is voor de hun op tv kinderen.

Het op tv is bijna in Ramadan. Directeur Anton moet met zijn belofte aan de tijdens ouders van Ahmed door nakomen en organiseert een naar Ramadan-markt. met Volkert wordt tijdens ergens van beschuldigd, door dus de schoolpleinouders op tv roddelen er lustig op los. met Alleen Hannah gaat tijdens naarstig op een zoek naar de met waarheid.

In de aflevering uit 7 van De naar Luizenmoeder door seizoen 2, de met de titel 'Witte door Puntjes', is er een luizenplaag van in de de klas van Juf Ank. op het Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om van te pluizen, want op alleen als iedereen van luisvrij een is, kan het schoolkamp doorgaan. Karel van neemt uiteindelijk een drastische maatregelen. Walter en op tv Kenneth van maken zich druk om Moederdag: op tv waarom krijgen naar zij als vader van geen presentje? Ondertussen een krijgt naar directeur Anton verdrietig nieuws. Bekijk de leukste de fragmenten van op tv De het Luizenmoeder op gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

De in jaarlijkse sponsorloop door staat weer voor de op tv deur. Dit jaar het wil directeur Anton heel graag van meer geld in ophalen dan door de andere basisscholen in de met buurt, door dus hij van laat conciërge Volkert de rondjes de wat korter maken. De met ouders op in het schoolplein in troeven elkaar af met met welk op kind het meeste van geld zal ophalen. Juf een Ank is door intussen een kruistocht van begonnen tegen suiker.

Nancy met heeft last-minute iemand moeten op regelen voor uit de schoolfoto's, een dus dit jaar is vriendin Anne-Mart naar de de fotografe. Zij houdt het er nogal curieuze naar ideeën op na door die niet tijdens bij iedereen in goede in aarde vallen. naar De leraren maken zich naar op voor de een studiedag, waarin ze leren in elkaar een positieve feedback te van geven.

In seizoen het 2, aflevering 4 van naar de tijdens komische serie De Luizenmoeder in wordt kerst uit gevierd. De aflevering heet 'Jezus de de in je Hart'. De met Klimop maakt zich tijdens klaar voor het kerstfeest. Hannah coördineert naar het naar kerstdiner van groep op 4, maar raakt tureluurs van door de in allergieën en dieetwensen. Directeur Anton naar tijdens en Nancy willen tijdens het traditionele kerstverhaal opvoeren op met de docenten, maar op tv daar naar steekt Pjotr-Jan een stokje voor. door De Klimop is immers door het een openbare basisschool. Bekijk de leukste fragmenten in tijdens van De Luizenmoeder op op tv gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

In de derde een uit aflevering van het tweede de seizoen van de komische serie op tv De door Luizenmoeder is het Kinderboekenweek. Juf met Helma en groep naar 8 smullen door deze week van van gruwelijke sprookjes. Karel maakt zich tijdens zorgen over op tv de impact de daarvan op zijn zoon Philippien. van Directeur Anton zet van alles op op tv alles om een de BN'er van te regelen voor het slotfeest van naar door de Kinderboekenweek. Intussen geven Hannah en in het Nancy allebei een andere met invulling aan met de voorleeshoek. Bekijk de eerste beelden van van deze aflevering op het op tv gids.tv/v38811/de-luizenmoeder-aflevering-3.

Juf uit Helma nadert haar pensioen, dus op tv er het wordt een naar vacature geplaatst. Juf Ank en op Juf Helma zijn naar hevig gecharmeerd van op tv sollicitant Matthis. Walter en het Kenneth op tv maken zich in zorgen om Rianne, die naar opeens het label transpersoon krijgt in opgespeld. Ondertussen zijn van de jongens-wc's van verstopt, dus iedereen moet naar naar de tijdens damestoiletten.

Vanavond gaat het uit het tweede seizoen van de succesvolle naar Nederlandse comedyserie door De Luizenmoeder van start. Elke uit zondag op tv zijn vanaf 20:25 naar uur op NPO 3 nieuwe uit avonturen rondom basisschool de De Klimop de te zien. Aan het het begin van het nieuwe door op schooljaar is Hannah met (gespeeld door Jennifer Hoffman) een gepromoveerd tot klassenmoeder. naar Juf Ank (Ilse Warringa) van is op tv met haar leerlingen overgegaan de naar groep 4. De van directeur uit van de school, Anton met (Diederik Ebbinge), van heeft flink geïnvesteerd in een nieuwe naar strategie: van De Klimop met moet de veiligste school van de tijdens regio worden. Daarnaast de een is hij in zijn nopjes uit vanwege een nieuwe tijdens leerling: uit Ahmed. Lees meer over het van nieuwe seizoen van De Luizenmoeder tijdens op tv op gids.tv/3562/nieuw-seizoen-de-luizenmoeder.

De het komische serie De de Luizenmoeder sluit vanavond het tijdens eerste seizoen af met naar een de special. Deze extra met aflevering van de De Luizenmoeder zit op tv vol bloopers en een nooit eerder vertoonde uit scènes. Ook zijn het er interviews met de makers een en acteurs te zien. De van Luizenmoeder op tv is vanaf het begin op uitgegroeid tot enorme kijkcijferhit. door De serie ging met van start met een 750.000 kijkers de en groeide daarna uit fors het naar 1,4 miljoen, 2,4 miljoen en tijdens daarna naar wekelijks 3 tot 3,5 miljoen de kijkers. Inmiddels is een tijdens met tweede seizoen van De Luizenmoeder aangekondigd. op Nog een keer naar genieten van van de het leukste fragmenten van uit seizoen één? Gids.tv het heeft het beste in van De Luizenmoeder op een rij op gezet: tijdens gids.tv/1940/de-luizenmoeder.

Aflevering 9 van het door 10 Vanavond is de negende en op een door na laatste uitzending van de De Luizenmoeder op tv. een Deze het aflevering heeft als titel 'Send het in the clowns'. De tijdens laatste schooldag met voor de zomervakantie is in aangebroken op basisschool een De het Klimop en iedereen maakt zich op tv op de voor het eindfeest. Directeur Anton op tv wordt de plots geconfronteerd met een zure een interim-manager. een Voorzitster van de op ouderraad Nancy, juf Ank en juf het Helma nemen het tijdens een voor hem op. In de naar tiende en laatste aflevering, volgende met week, zijn de nooit van eerder vertoonde scènes en bloopers van tijdens naar De Luizenmoeder te in zien.

Seizoen 1 - uit Aflevering tijdens 8 - Komische serie: in Kanjertraining Op uit basisschool De Klimop geeft Juf van Ank Kanjertraining aan op tv groep 3, maar dit op uit heeft een averechtse werking naar op de kinderen naar en op hun ouders. Moeder op tv door Hannah maakt zich zorgen. Directeur Anton op tv voert functioneringsgesprekken met het zijn docententeam. met Hij wordt op met het matje geroepen bij in het bestuur, omdat in zijn boekhouding de niet op tv klopt.

Aflevering tijdens 7 van de komische op tv serie De Luizenmoeder op heeft tijdens als titel 'Een helder van licht'. Het is op 1 april op basisschool met De Klimop. Directeur Anton uit heeft op zoals elk met jaar weer een naar heel scala aan grappen in voorbereid. De kinderen een in de met klas van juf Ank worden uit onderverdeeld in zonnen, manen, met met sterren en raketten. het Vader Karel kan van het niet verkroppen dat zijn dochter een het een maan is en komt op tv verhaal halen bij van juf op Ank.

De Nederlandse het comedyserie De Luizenmoeder het is halverwege. In op tv de zesde uit aflevering staan het de thema 'Lentekriebels' naar centraal. Juf Ank geeft op basisschool tijdens De Klimop een eigen het invulling aan het met thema Lentekriebels. een De het ouders van groep 3 zijn het uit hier met niet mee eens. een Directeur Anton draagt naar hulpouder Nancy op een nieuw in van lespakket samen te met stellen. Moeder Hannah wordt tijdens op het schoolplein geconfronteerd de met haar in ex.

Vanavond is uit de uit vijfde van tien afleveringen uit van de comedyserie uit De Luizenmoeder. De Nederlandse serie op is uitgegroeid tot naar naar een gigantisch groot uit succes met miljoenen kijkers. Vanavond de staat in de zwartepietendiscussie centraal. Het naar is tijd voor Winterklaas. tijdens Zwarte Piet mag niet meer, naar in dus directeur Anton komt met een het alternatief dat niet door helemaal in met goede aarde valt. in Kenneth in en Walter willen koste wat het kost op tv een rol spelen naar op de dag de zelf. Ondertussen barst de strijd om de de beste surprises het op tv los onder de de ouders. Voor wie is dit uit sinterklaasfeest op tv eigenlijk?

augustus 2019
07-04-2019 19:20

Lievelingsjuf

De Luizenmoeder - Lievelingsjuf

Juf Helma neemt afscheid van De Klimop. Er wordt een groot feest voor haar georganiseerd, waarvoor Nancy en Hannah de leiding hebben. De Cito-resultaten houden de ouders van groep 8 bezig, terwijl de ouders van groep 4 betwijfelen of De Kli...

31-03-2019 19:25

Harakiri

De Luizenmoeder - Harakiri

Het is bijna Ramadan. Directeur Anton moet zijn belofte aan de ouders van Ahmed nakomen en organiseert een Ramadan-markt. Volkert wordt ergens van beschuldigd, dus de schoolpleinouders roddelen er lustig op los. Alleen Hannah gaat naarstig ...

24-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: luizenplaag

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: luizenplaag

In de aflevering 7 van De Luizenmoeder seizoen 2, met de titel 'Witte Puntjes', is er een luizenplaag in de klas van Juf Ank. Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om te pluizen, want alleen als iedereen luisvrij is, kan het schoolkamp d...

17-03-2019 20:25

Korte Rondjes

De Luizenmoeder - Korte Rondjes

De jaarlijkse sponsorloop staat weer voor de deur. Dit jaar wil directeur Anton heel graag meer geld ophalen dan de andere basisscholen in de buurt, dus hij laat conciërge Volkert de rondjes wat korter maken. De ouders op het schoolplein tr...

10-03-2019 20:25

Genocide-hoed

De Luizenmoeder - Genocide-hoed

Nancy heeft last-minute iemand moeten regelen voor de schoolfoto's, dus dit jaar is vriendin Anne-Mart de fotografe. Zij houdt er nogal curieuze ideeën op na die niet bij iedereen in goede aarde vallen. De leraren maken zich op voor een stu...

03-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: kerstfeest

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: kerstfeest

In seizoen 2, aflevering 4 van de komische serie De Luizenmoeder wordt kerst gevierd. De aflevering heet 'Jezus in je Hart'. De Klimop maakt zich klaar voor het kerstfeest. Hannah coördineert het kerstdiner van groep 4, maar raakt tureluur...

24-02-2019 20:30

De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

In de derde aflevering van het tweede seizoen van de komische serie De Luizenmoeder is het Kinderboekenweek. Juf Helma en groep 8 smullen deze week van gruwelijke sprookjes. Karel maakt zich zorgen over de impact daarvan op zijn zoon Phili...

17-02-2019 20:25

Gezien als Meisje

De Luizenmoeder - Gezien als Meisje

Juf Helma nadert haar pensioen, dus er wordt een vacature geplaatst. Juf Ank en Juf Helma zijn hevig gecharmeerd van sollicitant Matthis. Walter en Kenneth maken zich zorgen om Rianne, die opeens het label transpersoon krijgt opgespeld. Ond...

10-02-2019 20:25

Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

De Luizenmoeder - Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

Vanavond gaat het tweede seizoen van de succesvolle Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder van start. Elke zondag zijn vanaf 20:25 uur op NPO 3 nieuwe avonturen rondom basisschool De Klimop te zien. Aan het begin van het nieuwe schooljaar...

18-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 10

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 10

De komische serie De Luizenmoeder sluit vanavond het eerste seizoen af met een special. Deze extra aflevering van De Luizenmoeder zit vol bloopers en nooit eerder vertoonde scènes. Ook zijn er interviews met de makers en acteurs te zien. D...

11-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 9

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 9

Aflevering 9 van 10 Vanavond is de negende en een na laatste uitzending van De Luizenmoeder op tv. Deze aflevering heeft als titel 'Send in the clowns'. De laatste schooldag voor de zomervakantie is aangebroken op basisschool De Klimop en...

04-03-2018 20:25

De luizenmoeder: aflevering 8

De Luizenmoeder - De luizenmoeder: aflevering 8

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Komische serie: Kanjertraining Op basisschool De Klimop geeft Juf Ank Kanjertraining aan groep 3, maar dit heeft een averechtse werking op de kinderen en op hun ouders. Moeder Hannah maakt zich zorgen. Directeur ...

25-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 7

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 7

Aflevering 7 van de komische serie De Luizenmoeder heeft als titel 'Een helder licht'. Het is 1 april op basisschool De Klimop. Directeur Anton heeft zoals elk jaar weer een heel scala aan grappen voorbereid. De kinderen in de klas van ju...

18-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 6

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 6

De Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder is halverwege. In de zesde aflevering staan het thema 'Lentekriebels' centraal. Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De ouders van groep 3 zijn h...

11-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 5

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 5

Vanavond is de vijfde van tien afleveringen van de comedyserie De Luizenmoeder. De Nederlandse serie is uitgegroeid tot een gigantisch groot succes met miljoenen kijkers. Vanavond staat de zwartepietendiscussie centraal. Het is tijd voor W...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Luizenmoeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Luizenmoeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Luizenmoeder bij De Luizenmoeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Luizenmoeder. Heb je een uitzending van De Luizenmoeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Luizenmoeder gemist

Uitzending gemist van De Luizenmoeder? Hier kun je alle uitzendingen van De Luizenmoeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord