Programma gemist?

Juf Helma een neemt afscheid van De tijdens Klimop. Er wordt met een groot feest op tv voor naar haar georganiseerd, waarvoor Nancy door en Hannah de leiding in hebben. De Cito-resultaten door houden de door ouders van tijdens groep 8 bezig, terwijl de uit ouders met van groep 4 betwijfelen tijdens of De Klimop in wel uit de juiste school is voor hun door met kinderen.

Het van is bijna naar Ramadan. Directeur Anton moet zijn belofte het aan naar de ouders van Ahmed nakomen naar en door organiseert een naar Ramadan-markt. Volkert wordt ergens de van beschuldigd, met dus de schoolpleinouders roddelen een er lustig op los. tijdens Alleen Hannah gaat naarstig door op op zoek naar een de waarheid.

In de een aflevering 7 een van De Luizenmoeder seizoen door 2, met de de titel 'Witte Puntjes', is van op tv er een luizenplaag in op de klas van op Juf Ank. Alle luizenmoeders worden op naar opgetrommeld om te pluizen, want in alleen als iedereen door luisvrij is, kan het een een schoolkamp doorgaan. Karel neemt uiteindelijk drastische tijdens van maatregelen. Walter en Kenneth maken met zich op tv druk om Moederdag: waarom een krijgen zij als het vader geen op presentje? Ondertussen krijgt directeur Anton op verdrietig nieuws. Bekijk de leukste op fragmenten op tv van De Luizenmoeder in op gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

De jaarlijkse naar sponsorloop staat weer met voor op tv de deur. Dit jaar wil uit directeur Anton heel graag op tv meer op tv geld ophalen dan de andere de basisscholen in de de buurt, de dus hij laat conciërge het Volkert de op rondjes wat korter maken. De de ouders op het het schoolplein troeven elkaar een af op tv met welk kind tijdens het meeste geld zal met ophalen. Juf Ank is uit van intussen een kruistocht begonnen tegen op tv suiker.

Nancy heeft het last-minute iemand moeten regelen in voor de op tv schoolfoto's, dus dit jaar in is vriendin Anne-Mart op tv de op fotografe. Zij houdt er nogal een curieuze ideeën op tv op na die niet op bij naar iedereen in goede aarde de vallen. met De leraren maken door zich op voor op een studiedag, waarin ze leren het elkaar uit positieve feedback te het geven.

In tijdens seizoen 2, tijdens aflevering 4 van met de komische serie De het Luizenmoeder wordt kerst gevierd. in De aflevering heet op 'Jezus tijdens in je Hart'. De op tv Klimop maakt zich klaar voor het op met kerstfeest. Hannah coördineert het kerstdiner van in groep 4, uit maar naar raakt tureluurs door de allergieën en op dieetwensen. Directeur van Anton naar en Nancy willen het traditionele kerstverhaal een in opvoeren met de docenten, maar daar met steekt Pjotr-Jan een naar stokje voor. de De Klimop is immers naar een openbare een basisschool. Bekijk het de leukste fragmenten de van De Luizenmoeder op de gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

In de derde van aflevering uit van het tweede seizoen van door de een komische serie de De Luizenmoeder is het Kinderboekenweek. Juf Helma uit en groep van 8 smullen deze op week op van gruwelijke sprookjes. Karel in maakt zich een zorgen over de impact daarvan op tv op zijn naar zoon Philippien. Directeur Anton tijdens zet alles op door alles om een met BN'er te regelen voor het het slotfeest van tijdens de door Kinderboekenweek. Intussen geven Hannah naar en Nancy allebei een van met andere invulling aan de een voorleeshoek. Bekijk de op eerste beelden van deze aflevering op tijdens het gids.tv/v38811/de-luizenmoeder-aflevering-3.

Juf een Helma nadert uit haar pensioen, dus er wordt een door in vacature geplaatst. Juf Ank naar en Juf Helma tijdens zijn hevig een gecharmeerd van sollicitant tijdens Matthis. Walter en uit Kenneth maken zich het zorgen om Rianne, de die opeens het label transpersoon krijgt van de opgespeld. Ondertussen zijn de jongens-wc's verstopt, in dus uit iedereen moet naar naar de damestoiletten.

Vanavond op tv gaat het een tweede seizoen van het de succesvolle Nederlandse comedyserie in De Luizenmoeder van start. Elke op tv zondag door zijn vanaf 20:25 uur op door NPO 3 nieuwe de avonturen rondom basisschool uit De uit Klimop te zien. Aan het het begin van een het nieuwe schooljaar uit is Hannah uit (gespeeld door Jennifer Hoffman) de gepromoveerd tot naar klassenmoeder. Juf Ank (Ilse tijdens Warringa) is van met haar leerlingen met overgegaan naar groep 4. De door directeur van de school, met Anton (Diederik Ebbinge), tijdens heeft in flink geïnvesteerd in tijdens een nieuwe strategie: De Klimop tijdens moet de tijdens veiligste school van uit de regio door worden. Daarnaast is hij naar in zijn nopjes uit vanwege door een nieuwe leerling: Ahmed. Lees meer over in van het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder tijdens op naar gids.tv/3562/nieuw-seizoen-de-luizenmoeder.

De op komische serie De Luizenmoeder het sluit vanavond het op tv eerste het seizoen af met een special. de Deze extra aflevering van van De naar Luizenmoeder zit vol bloopers en het in nooit eerder vertoonde scènes. Ook zijn in er interviews naar met op tv de makers en acteurs te zien. De op Luizenmoeder op is vanaf het met begin uitgegroeid tot enorme uit kijkcijferhit. De serie ging van tijdens van start met een 750.000 kijkers en groeide daarna fors tijdens naar 1,4 miljoen, met 2,4 miljoen tijdens en tijdens daarna wekelijks 3 tot 3,5 uit miljoen kijkers. Inmiddels is een in tweede seizoen uit van naar De Luizenmoeder aangekondigd. Nog een keer met genieten van de het leukste fragmenten van uit seizoen met één? Gids.tv heeft het op beste van De naar Luizenmoeder tijdens op een rij gezet: uit gids.tv/1940/de-luizenmoeder.

Aflevering 9 van een 10 Vanavond door is de negende en een op na laatste naar uitzending van De met Luizenmoeder op tv. Deze op tv aflevering van heeft als op titel 'Send in the in clowns'. De laatste schooldag naar voor de door zomervakantie is aangebroken op tijdens basisschool De op tv Klimop en iedereen van maakt zich op voor het naar eindfeest. Directeur met Anton wordt plots geconfronteerd uit met een zure interim-manager. een Voorzitster van de naar ouderraad op Nancy, juf Ank in en juf Helma met nemen het voor hem op. In een de in tiende en laatste aflevering, met volgende tijdens week, zijn nooit de eerder vertoonde scènes en door bloopers van De Luizenmoeder te op tv uit zien.

Seizoen 1 - naar Aflevering 8 de - op tv Komische serie: Kanjertraining Op basisschool De Klimop in geeft Juf op tv Ank Kanjertraining met aan groep 3, maar met dit op tv heeft een averechtse werking op door de kinderen en op door hun tijdens ouders. Moeder Hannah maakt uit zich zorgen. Directeur tijdens Anton voert functioneringsgesprekken met door een zijn docententeam. Hij wordt op het het op matje geroepen bij het uit bestuur, omdat de zijn boekhouding niet in klopt.

Aflevering 7 van de tijdens de komische serie de De Luizenmoeder heeft als tijdens titel 'Een helder licht'. op Het is van 1 april op op basisschool De Klimop. Directeur Anton in heeft zoals elk een jaar weer een een heel scala een aan grappen voorbereid. De op kinderen in tijdens de klas van juf het Ank van worden onderverdeeld in zonnen, tijdens manen, sterren en op tv raketten. Vader Karel het kan het tijdens niet verkroppen dat in zijn dochter een met maan is naar en komt verhaal halen bij de juf tijdens Ank.

De naar Nederlandse comedyserie De door Luizenmoeder is halverwege. In de het op zesde aflevering staan het thema met 'Lentekriebels' centraal. Juf de Ank geeft op basisschool De in Klimop een eigen tijdens invulling aan het naar in thema Lentekriebels. De ouders van door groep tijdens 3 zijn het op hier niet mee eens. Directeur in Anton draagt hulpouder Nancy in een op een nieuw lespakket tijdens samen te een stellen. Moeder Hannah op tv wordt op het van schoolplein geconfronteerd met haar het ex.

Vanavond de is de vijfde van van tien afleveringen van van de comedyserie met De Luizenmoeder. naar De Nederlandse serie is op tv uitgegroeid tot een gigantisch door groot succes met de miljoenen van kijkers. Vanavond staat de zwartepietendiscussie centraal. Het uit is tijd uit voor Winterklaas. Zwarte op Piet mag niet meer, op dus directeur Anton door komt met een het alternatief dat niet naar helemaal in goede door aarde valt. Kenneth de de en Walter willen koste wat op tv kost een rol spelen de op de door dag zelf. Ondertussen barst uit de strijd naar om de beste surprises naar los onder de tijdens ouders. een Voor wie is dit naar sinterklaasfeest het eigenlijk?

januari 2020
07-04-2019 19:20

Lievelingsjuf

De Luizenmoeder - Lievelingsjuf

Juf Helma neemt afscheid van De Klimop. Er wordt een groot feest voor haar georganiseerd, waarvoor Nancy en Hannah de leiding hebben. De Cito-resultaten houden de ouders van groep 8 bezig, terwijl de ouders van groep 4 betwijfelen of De Kli...

31-03-2019 19:25

Harakiri

De Luizenmoeder - Harakiri

Het is bijna Ramadan. Directeur Anton moet zijn belofte aan de ouders van Ahmed nakomen en organiseert een Ramadan-markt. Volkert wordt ergens van beschuldigd, dus de schoolpleinouders roddelen er lustig op los. Alleen Hannah gaat naarstig ...

24-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: luizenplaag

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: luizenplaag

In de aflevering 7 van De Luizenmoeder seizoen 2, met de titel 'Witte Puntjes', is er een luizenplaag in de klas van Juf Ank. Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om te pluizen, want alleen als iedereen luisvrij is, kan het schoolkamp d...

17-03-2019 20:25

Korte Rondjes

De Luizenmoeder - Korte Rondjes

De jaarlijkse sponsorloop staat weer voor de deur. Dit jaar wil directeur Anton heel graag meer geld ophalen dan de andere basisscholen in de buurt, dus hij laat conciërge Volkert de rondjes wat korter maken. De ouders op het schoolplein tr...

10-03-2019 20:25

Genocide-hoed

De Luizenmoeder - Genocide-hoed

Nancy heeft last-minute iemand moeten regelen voor de schoolfoto's, dus dit jaar is vriendin Anne-Mart de fotografe. Zij houdt er nogal curieuze ideeën op na die niet bij iedereen in goede aarde vallen. De leraren maken zich op voor een stu...

03-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: kerstfeest

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: kerstfeest

In seizoen 2, aflevering 4 van de komische serie De Luizenmoeder wordt kerst gevierd. De aflevering heet 'Jezus in je Hart'. De Klimop maakt zich klaar voor het kerstfeest. Hannah coördineert het kerstdiner van groep 4, maar raakt tureluur...

24-02-2019 20:30

De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

In de derde aflevering van het tweede seizoen van de komische serie De Luizenmoeder is het Kinderboekenweek. Juf Helma en groep 8 smullen deze week van gruwelijke sprookjes. Karel maakt zich zorgen over de impact daarvan op zijn zoon Phili...

17-02-2019 20:25

Gezien als Meisje

De Luizenmoeder - Gezien als Meisje

Juf Helma nadert haar pensioen, dus er wordt een vacature geplaatst. Juf Ank en Juf Helma zijn hevig gecharmeerd van sollicitant Matthis. Walter en Kenneth maken zich zorgen om Rianne, die opeens het label transpersoon krijgt opgespeld. Ond...

10-02-2019 20:25

Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

De Luizenmoeder - Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

Vanavond gaat het tweede seizoen van de succesvolle Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder van start. Elke zondag zijn vanaf 20:25 uur op NPO 3 nieuwe avonturen rondom basisschool De Klimop te zien. Aan het begin van het nieuwe schooljaar...

18-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 10

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 10

De komische serie De Luizenmoeder sluit vanavond het eerste seizoen af met een special. Deze extra aflevering van De Luizenmoeder zit vol bloopers en nooit eerder vertoonde scènes. Ook zijn er interviews met de makers en acteurs te zien. D...

11-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 9

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 9

Aflevering 9 van 10 Vanavond is de negende en een na laatste uitzending van De Luizenmoeder op tv. Deze aflevering heeft als titel 'Send in the clowns'. De laatste schooldag voor de zomervakantie is aangebroken op basisschool De Klimop en...

04-03-2018 20:25

De luizenmoeder: aflevering 8

De Luizenmoeder - De luizenmoeder: aflevering 8

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Komische serie: Kanjertraining Op basisschool De Klimop geeft Juf Ank Kanjertraining aan groep 3, maar dit heeft een averechtse werking op de kinderen en op hun ouders. Moeder Hannah maakt zich zorgen. Directeur ...

25-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 7

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 7

Aflevering 7 van de komische serie De Luizenmoeder heeft als titel 'Een helder licht'. Het is 1 april op basisschool De Klimop. Directeur Anton heeft zoals elk jaar weer een heel scala aan grappen voorbereid. De kinderen in de klas van ju...

18-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 6

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 6

De Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder is halverwege. In de zesde aflevering staan het thema 'Lentekriebels' centraal. Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De ouders van groep 3 zijn h...

11-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 5

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 5

Vanavond is de vijfde van tien afleveringen van de comedyserie De Luizenmoeder. De Nederlandse serie is uitgegroeid tot een gigantisch groot succes met miljoenen kijkers. Vanavond staat de zwartepietendiscussie centraal. Het is tijd voor W...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Luizenmoeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Luizenmoeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Luizenmoeder bij De Luizenmoeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Luizenmoeder. Heb je een uitzending van De Luizenmoeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Luizenmoeder gemist

Uitzending gemist van De Luizenmoeder? Hier kun je alle uitzendingen van De Luizenmoeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!