Programma gemist?

Juf Helma neemt uit afscheid van De uit naar Klimop. Er wordt een een groot feest voor haar georganiseerd, het met waarvoor Nancy en op Hannah de leiding hebben. De de Cito-resultaten houden de van ouders van groep van 8 uit bezig, terwijl de ouders van op groep uit 4 betwijfelen of naar De Klimop wel de juiste tijdens school tijdens is voor hun met kinderen.

Het door is bijna Ramadan. Directeur op Anton moet zijn belofte door aan een de ouders van Ahmed in nakomen en organiseert de een Ramadan-markt. Volkert van wordt ergens van beschuldigd, in dus op tv de schoolpleinouders roddelen er lustig met op los. Alleen het Hannah gaat op naarstig op zoek de naar de in waarheid.

In van de aflevering 7 van op De Luizenmoeder seizoen 2, de met de van titel 'Witte met Puntjes', is een er een luizenplaag in de tijdens klas het van Juf Ank. Alle luizenmoeders worden op tv opgetrommeld om te in pluizen, de want alleen van als iedereen luisvrij is, tijdens kan het schoolkamp een doorgaan. Karel de neemt uiteindelijk drastische een maatregelen. Walter en Kenneth maken door zich druk om Moederdag: van door waarom krijgen zij als vader een geen presentje? Ondertussen het krijgt directeur Anton naar verdrietig nieuws. Bekijk de leukste van fragmenten van op tv De Luizenmoeder op op gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

De door jaarlijkse sponsorloop staat van weer voor in de deur. Dit jaar wil een directeur Anton in heel graag meer geld op tv ophalen dan tijdens de andere basisscholen in een de de buurt, dus hij laat het conciërge Volkert de rondjes op wat korter maken. een De van ouders op het schoolplein het troeven elkaar af de met welk een kind het meeste de geld zal ophalen. op Juf Ank is intussen een op kruistocht naar begonnen tegen suiker.

Nancy heeft last-minute uit iemand moeten door regelen voor het de schoolfoto's, dus dit van jaar is een vriendin Anne-Mart de de fotografe. Zij houdt er een nogal curieuze ideeën op door na op die niet bij iedereen uit in goede de aarde vallen. door De leraren maken zich door op voor een studiedag, waarin door ze leren op tv elkaar positieve feedback te tijdens op tv geven.

In uit seizoen 2, aflevering 4 van van de komische serie uit De op Luizenmoeder wordt kerst gevierd. De de aflevering heet met 'Jezus in je naar Hart'. De Klimop tijdens maakt zich klaar voor door het kerstfeest. Hannah naar coördineert het kerstdiner van met groep 4, een maar raakt tureluurs door op de allergieën en een dieetwensen. Directeur Anton naar en Nancy op tv willen het traditionele naar kerstverhaal opvoeren met de door docenten, maar van daar steekt Pjotr-Jan een door van stokje voor. De Klimop een is immers een openbare tijdens basisschool. Bekijk op de leukste fragmenten van De Luizenmoeder op tv op de gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

In uit de derde aflevering tijdens van het tweede seizoen van een de komische met serie De Luizenmoeder is het het Kinderboekenweek. Juf een Helma en groep de 8 smullen deze week uit de van gruwelijke sprookjes. Karel maakt zich uit uit zorgen over de impact daarvan op naar zijn zoon in Philippien. Directeur Anton zet een alles op alles tijdens om uit een BN'er te regelen tijdens voor het slotfeest van een de Kinderboekenweek. in Intussen geven tijdens Hannah en Nancy allebei de een andere invulling in aan de voorleeshoek. Bekijk de door eerste beelden van met deze de aflevering op op gids.tv/v38811/de-luizenmoeder-aflevering-3.

Juf met Helma nadert in haar pensioen, dus het er wordt een vacature geplaatst. naar Juf Ank tijdens en Juf Helma in zijn hevig gecharmeerd van het sollicitant Matthis. het Walter en Kenneth maken naar zich zorgen naar om Rianne, die opeens het door label transpersoon krijgt in opgespeld. in Ondertussen zijn de jongens-wc's uit verstopt, dus op iedereen moet in naar de damestoiletten.

Vanavond gaat het op tweede seizoen van de de succesvolle op Nederlandse comedyserie De het Luizenmoeder van door start. Elke zondag het zijn vanaf 20:25 uur op van een NPO 3 nieuwe een avonturen rondom basisschool De Klimop naar te zien. Aan het begin op door van het nieuwe schooljaar is Hannah op (gespeeld door in Jennifer Hoffman) gepromoveerd een tot in klassenmoeder. Juf Ank (Ilse Warringa) is op van met haar leerlingen overgegaan naar op groep op 4. De directeur van de op school, Anton (Diederik het Ebbinge), heeft flink geïnvesteerd de in een nieuwe naar strategie: het De Klimop uit moet de veiligste op tv school van de regio worden. naar Daarnaast is hij uit in zijn nopjes uit vanwege een in nieuwe leerling: Ahmed. Lees op meer over op het nieuwe seizoen van op tv De Luizenmoeder op op gids.tv/3562/nieuw-seizoen-de-luizenmoeder.

De komische serie de De Luizenmoeder met sluit vanavond het in eerste het seizoen af met een special. het Deze naar extra aflevering van door De Luizenmoeder zit tijdens vol bloopers en naar nooit eerder vertoonde het scènes. Ook zijn er interviews met met de makers en het acteurs te het zien. De Luizenmoeder het is vanaf het begin de uitgegroeid een tot enorme kijkcijferhit. De serie ging op van het start met 750.000 kijkers op tv en door groeide daarna fors op naar 1,4 miljoen, 2,4 miljoen en het door daarna wekelijks 3 tot 3,5 het miljoen kijkers. Inmiddels is een uit tweede seizoen tijdens van De op Luizenmoeder aangekondigd. Nog op een keer genieten van de de leukste een fragmenten van seizoen naar één? Gids.tv heeft het het beste met van De Luizenmoeder in op een rij gezet: op gids.tv/1940/de-luizenmoeder.

Aflevering van 9 van de 10 Vanavond is de op negende en een na laatste op uitzending van De door Luizenmoeder op in tv. Deze aflevering heeft door als van titel 'Send in the clowns'. De in laatste schooldag voor met de door zomervakantie is aangebroken op basisschool uit De Klimop en op tv iedereen maakt zich tijdens op voor een het eindfeest. Directeur Anton naar wordt plots geconfronteerd met naar een zure tijdens interim-manager. Voorzitster in van de ouderraad met Nancy, juf Ank en juf een Helma nemen van het tijdens voor hem op. In de tiende tijdens en laatste aflevering, volgende een week, zijn met nooit eerder naar vertoonde scènes en een bloopers van De Luizenmoeder in te uit zien.

Seizoen 1 - tijdens Aflevering de 8 - Komische serie: in Kanjertraining Op basisschool De naar Klimop geeft Juf Ank de Kanjertraining aan uit groep 3, maar in dit heeft een met averechtse werking op uit de kinderen en op op tv hun naar ouders. Moeder tijdens Hannah maakt zich zorgen. een Directeur Anton voert functioneringsgesprekken met met zijn docententeam. van Hij wordt van op het uit matje geroepen bij het in bestuur, omdat zijn boekhouding niet op tv tijdens klopt.

Aflevering de 7 van de naar komische serie De naar Luizenmoeder heeft tijdens als titel 'Een helder het licht'. Het is 1 april een op tijdens basisschool De Klimop. Directeur Anton naar heeft zoals op elk jaar naar weer een heel scala in aan grappen door voorbereid. De kinderen in de op tv klas van juf op Ank worden onderverdeeld in in zonnen, met manen, sterren en tijdens raketten. Vader Karel naar kan het uit niet verkroppen dat op tv zijn dochter een naar maan is en komt verhaal het halen bij juf tijdens tijdens Ank.

De op tv Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder in is halverwege. In op de zesde aflevering staan door van het thema 'Lentekriebels' uit centraal. Juf Ank geeft op basisschool De op Klimop een van eigen uit invulling aan het thema tijdens Lentekriebels. De het ouders van groep het 3 zijn het op hier niet mee eens. Directeur in Anton draagt hulpouder een Nancy op een nieuw de lespakket samen een te in stellen. Moeder Hannah wordt op het op schoolplein geconfronteerd op tv met haar uit ex.

Vanavond is de tijdens een vijfde van tien afleveringen van de op van comedyserie De Luizenmoeder. De Nederlandse serie het is met uitgegroeid tot een gigantisch groot van succes met met miljoenen kijkers. door Vanavond staat de zwartepietendiscussie centraal. Het naar in is tijd voor Winterklaas. Zwarte Piet op mag niet meer, naar op dus directeur Anton naar komt met een alternatief met dat niet helemaal uit in goede aarde valt. van Kenneth en in Walter willen een koste wat kost op tv een rol spelen op de de dag zelf. Ondertussen op barst de strijd naar om de beste door surprises los onder op de de ouders. Voor wie is dit een sinterklaasfeest de eigenlijk?

oktober 2021
07-04-2019 19:20

Lievelingsjuf

De Luizenmoeder - Lievelingsjuf

Juf Helma neemt afscheid van De Klimop. Er wordt een groot feest voor haar georganiseerd, waarvoor Nancy en Hannah de leiding hebben. De Cito-resultaten houden de ouders van groep 8 bezig, terwijl de ouders van groep 4 betwijfelen of De Kli...

31-03-2019 19:25

Harakiri

De Luizenmoeder - Harakiri

Het is bijna Ramadan. Directeur Anton moet zijn belofte aan de ouders van Ahmed nakomen en organiseert een Ramadan-markt. Volkert wordt ergens van beschuldigd, dus de schoolpleinouders roddelen er lustig op los. Alleen Hannah gaat naarstig ...

24-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: luizenplaag

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: luizenplaag

In de aflevering 7 van De Luizenmoeder seizoen 2, met de titel 'Witte Puntjes', is er een luizenplaag in de klas van Juf Ank. Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om te pluizen, want alleen als iedereen luisvrij is, kan het schoolkamp d...

17-03-2019 20:25

Korte Rondjes

De Luizenmoeder - Korte Rondjes

De jaarlijkse sponsorloop staat weer voor de deur. Dit jaar wil directeur Anton heel graag meer geld ophalen dan de andere basisscholen in de buurt, dus hij laat conciërge Volkert de rondjes wat korter maken. De ouders op het schoolplein tr...

10-03-2019 20:25

Genocide-hoed

De Luizenmoeder - Genocide-hoed

Nancy heeft last-minute iemand moeten regelen voor de schoolfoto's, dus dit jaar is vriendin Anne-Mart de fotografe. Zij houdt er nogal curieuze ideeën op na die niet bij iedereen in goede aarde vallen. De leraren maken zich op voor een stu...

03-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: kerstfeest

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: kerstfeest

In seizoen 2, aflevering 4 van de komische serie De Luizenmoeder wordt kerst gevierd. De aflevering heet 'Jezus in je Hart'. De Klimop maakt zich klaar voor het kerstfeest. Hannah coördineert het kerstdiner van groep 4, maar raakt tureluur...

24-02-2019 20:30

De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

In de derde aflevering van het tweede seizoen van de komische serie De Luizenmoeder is het Kinderboekenweek. Juf Helma en groep 8 smullen deze week van gruwelijke sprookjes. Karel maakt zich zorgen over de impact daarvan op zijn zoon Phili...

17-02-2019 20:25

Gezien als Meisje

De Luizenmoeder - Gezien als Meisje

Juf Helma nadert haar pensioen, dus er wordt een vacature geplaatst. Juf Ank en Juf Helma zijn hevig gecharmeerd van sollicitant Matthis. Walter en Kenneth maken zich zorgen om Rianne, die opeens het label transpersoon krijgt opgespeld. Ond...

10-02-2019 20:25

Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

De Luizenmoeder - Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

Vanavond gaat het tweede seizoen van de succesvolle Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder van start. Elke zondag zijn vanaf 20:25 uur op NPO 3 nieuwe avonturen rondom basisschool De Klimop te zien. Aan het begin van het nieuwe schooljaar...

18-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 10

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 10

De komische serie De Luizenmoeder sluit vanavond het eerste seizoen af met een special. Deze extra aflevering van De Luizenmoeder zit vol bloopers en nooit eerder vertoonde scènes. Ook zijn er interviews met de makers en acteurs te zien. D...

11-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 9

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 9

Aflevering 9 van 10 Vanavond is de negende en een na laatste uitzending van De Luizenmoeder op tv. Deze aflevering heeft als titel 'Send in the clowns'. De laatste schooldag voor de zomervakantie is aangebroken op basisschool De Klimop en...

04-03-2018 20:25

De luizenmoeder: aflevering 8

De Luizenmoeder - De luizenmoeder: aflevering 8

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Komische serie: Kanjertraining Op basisschool De Klimop geeft Juf Ank Kanjertraining aan groep 3, maar dit heeft een averechtse werking op de kinderen en op hun ouders. Moeder Hannah maakt zich zorgen. Directeur ...

25-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 7

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 7

Aflevering 7 van de komische serie De Luizenmoeder heeft als titel 'Een helder licht'. Het is 1 april op basisschool De Klimop. Directeur Anton heeft zoals elk jaar weer een heel scala aan grappen voorbereid. De kinderen in de klas van ju...

18-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 6

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 6

De Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder is halverwege. In de zesde aflevering staan het thema 'Lentekriebels' centraal. Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De ouders van groep 3 zijn h...

11-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 5

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 5

Vanavond is de vijfde van tien afleveringen van de comedyserie De Luizenmoeder. De Nederlandse serie is uitgegroeid tot een gigantisch groot succes met miljoenen kijkers. Vanavond staat de zwartepietendiscussie centraal. Het is tijd voor W...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Luizenmoeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Luizenmoeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Luizenmoeder bij De Luizenmoeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Luizenmoeder. Heb je een uitzending van De Luizenmoeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Luizenmoeder gemist

Uitzending gemist van De Luizenmoeder? Hier kun je alle uitzendingen van De Luizenmoeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!