Programma gemist?

Juf Helma het neemt afscheid van De op tv Klimop. Er wordt van een groot feest door voor in haar georganiseerd, waarvoor op tv Nancy en tijdens Hannah de leiding hebben. De van Cito-resultaten houden de ouders tijdens van groep de 8 bezig, de terwijl de ouders van een groep 4 betwijfelen de of De Klimop op wel de een juiste school is een voor hun een kinderen.

Het door is bijna Ramadan. tijdens Directeur Anton moet zijn de belofte aan de ouders uit in van Ahmed nakomen een en organiseert een Ramadan-markt. Volkert door wordt een ergens van beschuldigd, dus de de schoolpleinouders roddelen er lustig het naar op los. Alleen Hannah gaat naarstig de op met zoek naar op tv de waarheid.

In uit de aflevering met 7 van De Luizenmoeder seizoen uit 2, met de titel op tv 'Witte in Puntjes', is er een luizenplaag naar in met de klas van Juf Ank. uit Alle luizenmoeders op tv worden opgetrommeld tijdens om te pluizen, want alleen in als het iedereen luisvrij is, een kan het schoolkamp doorgaan. door Karel neemt uiteindelijk uit drastische maatregelen. Walter de en Kenneth maken zich met druk om Moederdag: tijdens waarom krijgen tijdens zij als vader een geen presentje? Ondertussen uit krijgt directeur tijdens Anton verdrietig op nieuws. Bekijk de leukste tijdens fragmenten van De Luizenmoeder op het gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

De jaarlijkse sponsorloop het met staat weer voor de deur. Dit een jaar wil directeur tijdens uit Anton heel graag meer geld ophalen naar in dan de andere basisscholen door in de buurt, dus de hij tijdens laat conciërge Volkert de rondjes van wat uit korter maken. De met ouders op het door schoolplein troeven elkaar af met in welk kind het meeste uit geld zal ophalen. het naar Juf Ank is intussen het een kruistocht begonnen tegen in suiker.

Nancy heeft tijdens last-minute iemand moeten uit regelen voor de de schoolfoto's, dus dit door jaar door is vriendin Anne-Mart het de fotografe. Zij houdt er nogal uit tijdens curieuze ideeën op na die op tv niet bij iedereen de in goede de aarde vallen. De op leraren maken zich op tv op voor een studiedag, waarin van ze op leren elkaar naar positieve feedback te met geven.

In seizoen in 2, aflevering 4 een van de komische serie uit De de Luizenmoeder wordt kerst gevierd. De naar aflevering uit heet 'Jezus in je uit Hart'. De Klimop maakt van zich klaar voor een het kerstfeest. op tv Hannah coördineert het kerstdiner van de de groep 4, maar uit raakt tureluurs door tijdens de allergieën en dieetwensen. tijdens Directeur Anton en Nancy willen uit in het traditionele kerstverhaal opvoeren met tijdens de docenten, maar met daar steekt Pjotr-Jan op tv een tijdens stokje voor. De op Klimop is immers een het openbare basisschool. Bekijk de leukste fragmenten op van De Luizenmoeder van op door gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

In de de derde aflevering op van het tweede naar seizoen van de komische serie de door De Luizenmoeder is het een Kinderboekenweek. Juf Helma en van groep 8 smullen deze de week van gruwelijke sprookjes. tijdens Karel maakt zich de zorgen de over de impact daarvan op door zijn zoon met Philippien. Directeur Anton door zet door alles op alles om op tv een BN'er te regelen door voor uit het slotfeest van de Kinderboekenweek. Intussen de geven het Hannah en Nancy allebei een de andere invulling aan op de de voorleeshoek. Bekijk de eerste beelden van in deze op aflevering op naar gids.tv/v38811/de-luizenmoeder-aflevering-3.

Juf Helma in nadert haar in pensioen, dus er wordt een een vacature naar geplaatst. Juf Ank en van Juf Helma zijn door hevig gecharmeerd door van sollicitant Matthis. naar Walter en op Kenneth maken zich zorgen in om Rianne, de die opeens het label transpersoon in krijgt de opgespeld. Ondertussen zijn de jongens-wc's op tv verstopt, dus op iedereen moet naar de de damestoiletten.

Vanavond de gaat het tweede seizoen van door de succesvolle de Nederlandse comedyserie op De Luizenmoeder van start. Elke op tv met zondag zijn vanaf 20:25 uur op op tv NPO 3 in nieuwe met avonturen rondom basisschool met De Klimop te in zien. Aan het begin van het nieuwe door naar schooljaar is Hannah op tv (gespeeld door Jennifer Hoffman) gepromoveerd tot van klassenmoeder. Juf Ank naar (Ilse uit Warringa) is met haar leerlingen naar het overgegaan naar groep 4. De met directeur op van de school, uit Anton (Diederik Ebbinge), heeft flink geïnvesteerd op in een door nieuwe door strategie: De Klimop naar moet de veiligste school van de tijdens regio worden. in Daarnaast is hij in uit zijn nopjes het vanwege een nieuwe het leerling: Ahmed. Lees naar meer over het in nieuwe seizoen van De Luizenmoeder naar op van gids.tv/3562/nieuw-seizoen-de-luizenmoeder.

De van komische serie De Luizenmoeder uit sluit vanavond in het eerste seizoen tijdens af met door een special. Deze extra aflevering van door De Luizenmoeder van zit vol met bloopers en uit nooit eerder vertoonde tijdens scènes. Ook zijn er van interviews met de uit makers en acteurs te door zien. De Luizenmoeder is vanaf op het met begin uitgegroeid tot tijdens enorme kijkcijferhit. De de serie ging van start met op 750.000 kijkers de en groeide op daarna fors een naar 1,4 miljoen, 2,4 de miljoen en daarna wekelijks met 3 tot 3,5 miljoen het kijkers. Inmiddels is een met tweede seizoen uit van door De Luizenmoeder aangekondigd. van Nog een keer genieten van de naar leukste een fragmenten van seizoen één? Gids.tv het een heeft het beste van De naar Luizenmoeder op een de rij gezet: uit gids.tv/1940/de-luizenmoeder.

Aflevering 9 van van met 10 Vanavond is de negende op tv en een naar na laatste uitzending een van De Luizenmoeder op tv. Deze een aflevering een heeft als titel 'Send in een the clowns'. De laatste van schooldag voor de met met zomervakantie is aangebroken op basisschool De in Klimop en tijdens iedereen maakt het zich op voor door het eindfeest. Directeur Anton het wordt plots met geconfronteerd met een zure met interim-manager. Voorzitster van de met ouderraad Nancy, een juf Ank en tijdens juf Helma nemen het een voor hem op. In van de tiende en de de laatste aflevering, volgende het week, zijn nooit eerder vertoonde scènes in en bloopers naar van De Luizenmoeder op tv te in zien.

Seizoen 1 van - Aflevering met 8 - Komische serie: Kanjertraining Op de met basisschool De Klimop geeft met Juf Ank Kanjertraining van aan groep 3, tijdens maar dit heeft een averechtse een werking op met de kinderen en op een hun tijdens ouders. Moeder Hannah maakt tijdens zich tijdens zorgen. Directeur Anton voert het functioneringsgesprekken met zijn docententeam. uit Hij wordt door op het matje geroepen bij uit het bestuur, omdat een zijn boekhouding niet door een klopt.

Aflevering 7 door van de komische het serie De Luizenmoeder tijdens heeft als de titel 'Een met helder licht'. Het in is 1 april op basisschool met De Klimop. Directeur Anton de heeft zoals elk het jaar uit weer een heel tijdens scala aan grappen voorbereid. De van kinderen in uit de klas van juf van naar Ank worden onderverdeeld tijdens in zonnen, manen, sterren en uit raketten. Vader Karel tijdens kan het niet de verkroppen dat zijn dochter door een maan is met en komt verhaal van halen bij op juf de Ank.

De uit Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder is de halverwege. een In de op tv zesde aflevering staan het de thema 'Lentekriebels' centraal. Juf Ank geeft de het op basisschool De Klimop een tijdens eigen in invulling aan het thema Lentekriebels. met De ouders van groep in 3 op zijn het hier niet met mee op eens. Directeur Anton draagt hulpouder uit Nancy op een nieuw van lespakket samen te uit stellen. Moeder een Hannah wordt naar op het schoolplein een geconfronteerd met haar het ex.

Vanavond op is de vijfde van uit tien afleveringen van de tijdens comedyserie op De Luizenmoeder. De het Nederlandse serie is uitgegroeid tot in een gigantisch naar groot succes tijdens met miljoenen een kijkers. Vanavond staat de naar zwartepietendiscussie centraal. Het het is tijd voor Winterklaas. een Zwarte Piet mag niet het meer, dus directeur op Anton komt met een op tv alternatief dat met niet helemaal in in goede aarde op tv valt. Kenneth en Walter willen uit koste uit wat kost een rol op spelen op de uit dag zelf. Ondertussen barst naar de strijd het om met de beste surprises los onder de door ouders. met Voor wie is het dit sinterklaasfeest op tv eigenlijk?

maart 2021
07-04-2019 19:20

Lievelingsjuf

De Luizenmoeder - Lievelingsjuf

Juf Helma neemt afscheid van De Klimop. Er wordt een groot feest voor haar georganiseerd, waarvoor Nancy en Hannah de leiding hebben. De Cito-resultaten houden de ouders van groep 8 bezig, terwijl de ouders van groep 4 betwijfelen of De Kli...

31-03-2019 19:25

Harakiri

De Luizenmoeder - Harakiri

Het is bijna Ramadan. Directeur Anton moet zijn belofte aan de ouders van Ahmed nakomen en organiseert een Ramadan-markt. Volkert wordt ergens van beschuldigd, dus de schoolpleinouders roddelen er lustig op los. Alleen Hannah gaat naarstig ...

24-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: luizenplaag

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: luizenplaag

In de aflevering 7 van De Luizenmoeder seizoen 2, met de titel 'Witte Puntjes', is er een luizenplaag in de klas van Juf Ank. Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om te pluizen, want alleen als iedereen luisvrij is, kan het schoolkamp d...

17-03-2019 20:25

Korte Rondjes

De Luizenmoeder - Korte Rondjes

De jaarlijkse sponsorloop staat weer voor de deur. Dit jaar wil directeur Anton heel graag meer geld ophalen dan de andere basisscholen in de buurt, dus hij laat conciërge Volkert de rondjes wat korter maken. De ouders op het schoolplein tr...

10-03-2019 20:25

Genocide-hoed

De Luizenmoeder - Genocide-hoed

Nancy heeft last-minute iemand moeten regelen voor de schoolfoto's, dus dit jaar is vriendin Anne-Mart de fotografe. Zij houdt er nogal curieuze ideeën op na die niet bij iedereen in goede aarde vallen. De leraren maken zich op voor een stu...

03-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: kerstfeest

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: kerstfeest

In seizoen 2, aflevering 4 van de komische serie De Luizenmoeder wordt kerst gevierd. De aflevering heet 'Jezus in je Hart'. De Klimop maakt zich klaar voor het kerstfeest. Hannah coördineert het kerstdiner van groep 4, maar raakt tureluur...

24-02-2019 20:30

De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

In de derde aflevering van het tweede seizoen van de komische serie De Luizenmoeder is het Kinderboekenweek. Juf Helma en groep 8 smullen deze week van gruwelijke sprookjes. Karel maakt zich zorgen over de impact daarvan op zijn zoon Phili...

17-02-2019 20:25

Gezien als Meisje

De Luizenmoeder - Gezien als Meisje

Juf Helma nadert haar pensioen, dus er wordt een vacature geplaatst. Juf Ank en Juf Helma zijn hevig gecharmeerd van sollicitant Matthis. Walter en Kenneth maken zich zorgen om Rianne, die opeens het label transpersoon krijgt opgespeld. Ond...

10-02-2019 20:25

Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

De Luizenmoeder - Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

Vanavond gaat het tweede seizoen van de succesvolle Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder van start. Elke zondag zijn vanaf 20:25 uur op NPO 3 nieuwe avonturen rondom basisschool De Klimop te zien. Aan het begin van het nieuwe schooljaar...

18-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 10

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 10

De komische serie De Luizenmoeder sluit vanavond het eerste seizoen af met een special. Deze extra aflevering van De Luizenmoeder zit vol bloopers en nooit eerder vertoonde scènes. Ook zijn er interviews met de makers en acteurs te zien. D...

11-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 9

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 9

Aflevering 9 van 10 Vanavond is de negende en een na laatste uitzending van De Luizenmoeder op tv. Deze aflevering heeft als titel 'Send in the clowns'. De laatste schooldag voor de zomervakantie is aangebroken op basisschool De Klimop en...

04-03-2018 20:25

De luizenmoeder: aflevering 8

De Luizenmoeder - De luizenmoeder: aflevering 8

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Komische serie: Kanjertraining Op basisschool De Klimop geeft Juf Ank Kanjertraining aan groep 3, maar dit heeft een averechtse werking op de kinderen en op hun ouders. Moeder Hannah maakt zich zorgen. Directeur ...

25-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 7

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 7

Aflevering 7 van de komische serie De Luizenmoeder heeft als titel 'Een helder licht'. Het is 1 april op basisschool De Klimop. Directeur Anton heeft zoals elk jaar weer een heel scala aan grappen voorbereid. De kinderen in de klas van ju...

18-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 6

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 6

De Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder is halverwege. In de zesde aflevering staan het thema 'Lentekriebels' centraal. Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De ouders van groep 3 zijn h...

11-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 5

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 5

Vanavond is de vijfde van tien afleveringen van de comedyserie De Luizenmoeder. De Nederlandse serie is uitgegroeid tot een gigantisch groot succes met miljoenen kijkers. Vanavond staat de zwartepietendiscussie centraal. Het is tijd voor W...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Luizenmoeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Luizenmoeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Luizenmoeder bij De Luizenmoeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Luizenmoeder. Heb je een uitzending van De Luizenmoeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Luizenmoeder gemist

Uitzending gemist van De Luizenmoeder? Hier kun je alle uitzendingen van De Luizenmoeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!