Programma gemist?

Juf een Helma neemt afscheid van De op Klimop. Er wordt op een een groot feest voor haar georganiseerd, in waarvoor Nancy en de Hannah de leiding door door hebben. De Cito-resultaten houden de op ouders door van groep 8 bezig, terwijl op tv de ouders van groep een 4 betwijfelen naar of De Klimop wel tijdens de een juiste school is voor door hun een kinderen.

Het is uit bijna Ramadan. Directeur in Anton moet het zijn belofte op tv aan de ouders van Ahmed door nakomen en organiseert een in Ramadan-markt. Volkert wordt met ergens van van beschuldigd, dus in de schoolpleinouders roddelen met er lustig op door los. Alleen Hannah gaat naarstig tijdens door op zoek naar de op tv waarheid.

In de een aflevering 7 van De op door Luizenmoeder seizoen 2, met een de titel door 'Witte Puntjes', is er een een luizenplaag in de klas op tv de van Juf Ank. van Alle luizenmoeders worden opgetrommeld naar om te pluizen, want een alleen als iedereen de luisvrij is, kan uit het de schoolkamp doorgaan. Karel neemt uiteindelijk een drastische een maatregelen. Walter en de Kenneth maken zich druk op tv om Moederdag: met waarom krijgen zij in als vader geen naar presentje? Ondertussen krijgt op directeur Anton verdrietig nieuws. Bekijk de leukste met fragmenten van uit De Luizenmoeder op het gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

De jaarlijkse sponsorloop van met staat weer voor het de deur. Dit jaar wil directeur op tv de Anton heel graag meer geld uit ophalen dan de een andere basisscholen naar in de van buurt, dus hij laat conciërge Volkert op tv met de rondjes wat korter maken. de De ouders het op het schoolplein troeven naar elkaar af met op welk kind het van meeste geld zal ophalen. tijdens Juf Ank is van intussen een een kruistocht begonnen tegen een suiker.

Nancy heeft last-minute het iemand tijdens moeten regelen voor op de schoolfoto's, dus dit de jaar is van vriendin Anne-Mart de fotografe. Zij naar houdt er nogal door de curieuze ideeën op na die een niet bij iedereen in op tv het goede aarde vallen. De leraren maken in van zich op voor een studiedag, in waarin ze leren elkaar in op tv positieve feedback te door geven.

In seizoen 2, in aflevering door 4 van de met komische serie in De Luizenmoeder wordt kerst gevierd. de De aflevering op tv heet 'Jezus in je Hart'. De op Klimop maakt zich op tv klaar in voor het kerstfeest. Hannah coördineert uit het kerstdiner van de groep 4, tijdens maar raakt met tureluurs door naar de allergieën en tijdens dieetwensen. Directeur Anton en Nancy in willen het op traditionele kerstverhaal in opvoeren met de docenten, de maar daar steekt Pjotr-Jan een met op stokje voor. De door Klimop is immers een op tv openbare basisschool. Bekijk de leukste in fragmenten van De op Luizenmoeder op op tv gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

In uit de derde tijdens aflevering van het tweede seizoen van uit de komische serie naar De Luizenmoeder is op tv het op tv Kinderboekenweek. Juf Helma en groep naar 8 smullen de deze week van gruwelijke een sprookjes. Karel tijdens maakt zich zorgen over op de impact naar daarvan op het zijn zoon Philippien. in Directeur Anton zet alles naar op alles om een op tv BN'er te naar regelen voor uit het slotfeest van de Kinderboekenweek. Intussen door geven uit Hannah en Nancy allebei in een in andere invulling aan de voorleeshoek. Bekijk naar de een eerste beelden van deze aflevering tijdens op op gids.tv/v38811/de-luizenmoeder-aflevering-3.

Juf van Helma nadert van haar pensioen, dus er wordt een uit vacature op tv geplaatst. Juf Ank en van Juf Helma zijn van hevig door gecharmeerd van sollicitant de Matthis. Walter en Kenneth van maken zich zorgen naar om Rianne, die opeens het door met label transpersoon krijgt opgespeld. Ondertussen zijn de de jongens-wc's verstopt, in dus iedereen moet uit naar op de damestoiletten.

Vanavond van gaat het tweede uit seizoen van de succesvolle een Nederlandse in comedyserie De Luizenmoeder van start. in Elke zondag zijn vanaf door op 20:25 uur op NPO door 3 nieuwe avonturen door rondom basisschool op De Klimop te zien. Aan het het begin van het nieuwe het schooljaar in is Hannah (gespeeld door Jennifer op tv Hoffman) gepromoveerd tot van van klassenmoeder. Juf Ank (Ilse naar Warringa) is van met haar leerlingen overgegaan op tv naar groep 4. een De directeur van de op school, Anton met (Diederik Ebbinge), heeft het flink geïnvesteerd op tv in een nieuwe strategie: De uit Klimop op moet de veiligste school van op de een regio worden. Daarnaast is de hij in zijn het nopjes vanwege een nieuwe leerling: het Ahmed. Lees door meer over het nieuwe een seizoen van door De Luizenmoeder op op gids.tv/3562/nieuw-seizoen-de-luizenmoeder.

De het komische serie De Luizenmoeder sluit op tv op vanavond het eerste seizoen op tv af met een special. door Deze extra aflevering van met De door Luizenmoeder zit vol bloopers uit en in nooit eerder vertoonde van scènes. Ook zijn naar er interviews met een de makers en acteurs een te zien. De het Luizenmoeder is vanaf van het begin uitgegroeid tot de enorme kijkcijferhit. De een serie ging van start met op tv de 750.000 kijkers en groeide daarna fors tijdens naar 1,4 miljoen, een van 2,4 miljoen en daarna wekelijks 3 een tot van 3,5 miljoen kijkers. Inmiddels is een het tweede door seizoen van het De Luizenmoeder aangekondigd. Nog een tijdens keer genieten van de door leukste de fragmenten van seizoen één? Gids.tv van heeft tijdens het beste van de De Luizenmoeder de op een rij gezet: uit gids.tv/1940/de-luizenmoeder.

Aflevering tijdens 9 van 10 Vanavond is de de negende op en een uit na laatste uitzending van van De Luizenmoeder op tv. een Deze aflevering uit heeft als op titel 'Send in the clowns'. De een laatste schooldag voor in de naar zomervakantie is aangebroken tijdens op basisschool De tijdens Klimop en iedereen van maakt zich op een voor het eindfeest. Directeur Anton wordt door plots het geconfronteerd met de een zure interim-manager. Voorzitster van de de op ouderraad Nancy, juf Ank en tijdens juf Helma nemen de het voor tijdens hem op. In de tiende en in laatste aflevering, tijdens volgende op tv week, zijn nooit eerder vertoonde scènes in en bloopers met van de De Luizenmoeder te het zien.

Seizoen in 1 - op tv Aflevering 8 - Komische serie: op Kanjertraining Op op basisschool De Klimop in geeft Juf Ank van Kanjertraining aan groep 3, maar uit dit heeft een op averechtse werking op met de kinderen en tijdens op hun ouders. Moeder uit Hannah maakt met zich zorgen. Directeur Anton op op voert functioneringsgesprekken met zijn docententeam. Hij tijdens wordt op een het matje naar geroepen bij het bestuur, omdat door zijn boekhouding op tv niet naar klopt.

Aflevering 7 naar van op de komische serie De Luizenmoeder heeft op tv door als titel 'Een helder licht'. Het met is uit 1 april op basisschool tijdens De Klimop. Directeur Anton de heeft zoals elk naar uit jaar weer een heel naar scala aan grappen een voorbereid. De met kinderen in de tijdens klas van juf in Ank worden onderverdeeld in zonnen, manen, met sterren en raketten. in uit Vader Karel kan de het niet verkroppen dat zijn tijdens dochter op tv een maan is en komt tijdens verhaal halen bij juf in van Ank.

De naar Nederlandse comedyserie De tijdens Luizenmoeder is het halverwege. In de zesde aflevering met staan het een thema 'Lentekriebels' met centraal. Juf Ank geeft op basisschool het De een Klimop een eigen door invulling aan het door thema Lentekriebels. De ouders van tijdens groep met 3 zijn het hier de niet mee eens. Directeur Anton uit door draagt hulpouder Nancy de op een nieuw lespakket de samen te in stellen. Moeder Hannah wordt op het naar schoolplein geconfronteerd de met haar een ex.

Vanavond op is de vijfde van tijdens tien afleveringen van de op tv comedyserie door De Luizenmoeder. De op Nederlandse serie is met uitgegroeid tot een met gigantisch groot in succes met miljoenen een kijkers. Vanavond staat de naar zwartepietendiscussie centraal. Het is in tijd voor Winterklaas. Zwarte naar Piet mag niet door meer, dus directeur met Anton door komt met een alternatief tijdens dat niet helemaal in goede een aarde het valt. Kenneth en Walter willen de koste wat op tv kost een een rol spelen op de dag tijdens tijdens zelf. Ondertussen barst de strijd van om op tv de beste surprises los onder de de ouders. een Voor wie is van dit sinterklaasfeest het eigenlijk?

juli 2019
07-04-2019 19:20

Lievelingsjuf

De Luizenmoeder - Lievelingsjuf

Juf Helma neemt afscheid van De Klimop. Er wordt een groot feest voor haar georganiseerd, waarvoor Nancy en Hannah de leiding hebben. De Cito-resultaten houden de ouders van groep 8 bezig, terwijl de ouders van groep 4 betwijfelen of De Kli...

31-03-2019 19:25

Harakiri

De Luizenmoeder - Harakiri

Het is bijna Ramadan. Directeur Anton moet zijn belofte aan de ouders van Ahmed nakomen en organiseert een Ramadan-markt. Volkert wordt ergens van beschuldigd, dus de schoolpleinouders roddelen er lustig op los. Alleen Hannah gaat naarstig ...

24-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: luizenplaag

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: luizenplaag

In de aflevering 7 van De Luizenmoeder seizoen 2, met de titel 'Witte Puntjes', is er een luizenplaag in de klas van Juf Ank. Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om te pluizen, want alleen als iedereen luisvrij is, kan het schoolkamp d...

17-03-2019 20:25

Korte Rondjes

De Luizenmoeder - Korte Rondjes

De jaarlijkse sponsorloop staat weer voor de deur. Dit jaar wil directeur Anton heel graag meer geld ophalen dan de andere basisscholen in de buurt, dus hij laat conciërge Volkert de rondjes wat korter maken. De ouders op het schoolplein tr...

10-03-2019 20:25

Genocide-hoed

De Luizenmoeder - Genocide-hoed

Nancy heeft last-minute iemand moeten regelen voor de schoolfoto's, dus dit jaar is vriendin Anne-Mart de fotografe. Zij houdt er nogal curieuze ideeën op na die niet bij iedereen in goede aarde vallen. De leraren maken zich op voor een stu...

03-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: kerstfeest

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: kerstfeest

In seizoen 2, aflevering 4 van de komische serie De Luizenmoeder wordt kerst gevierd. De aflevering heet 'Jezus in je Hart'. De Klimop maakt zich klaar voor het kerstfeest. Hannah coördineert het kerstdiner van groep 4, maar raakt tureluur...

24-02-2019 20:30

De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

In de derde aflevering van het tweede seizoen van de komische serie De Luizenmoeder is het Kinderboekenweek. Juf Helma en groep 8 smullen deze week van gruwelijke sprookjes. Karel maakt zich zorgen over de impact daarvan op zijn zoon Phili...

17-02-2019 20:25

Gezien als Meisje

De Luizenmoeder - Gezien als Meisje

Juf Helma nadert haar pensioen, dus er wordt een vacature geplaatst. Juf Ank en Juf Helma zijn hevig gecharmeerd van sollicitant Matthis. Walter en Kenneth maken zich zorgen om Rianne, die opeens het label transpersoon krijgt opgespeld. Ond...

10-02-2019 20:25

Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

De Luizenmoeder - Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

Vanavond gaat het tweede seizoen van de succesvolle Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder van start. Elke zondag zijn vanaf 20:25 uur op NPO 3 nieuwe avonturen rondom basisschool De Klimop te zien. Aan het begin van het nieuwe schooljaar...

18-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 10

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 10

De komische serie De Luizenmoeder sluit vanavond het eerste seizoen af met een special. Deze extra aflevering van De Luizenmoeder zit vol bloopers en nooit eerder vertoonde scènes. Ook zijn er interviews met de makers en acteurs te zien. D...

11-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 9

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 9

Aflevering 9 van 10 Vanavond is de negende en een na laatste uitzending van De Luizenmoeder op tv. Deze aflevering heeft als titel 'Send in the clowns'. De laatste schooldag voor de zomervakantie is aangebroken op basisschool De Klimop en...

04-03-2018 20:25

De luizenmoeder: aflevering 8

De Luizenmoeder - De luizenmoeder: aflevering 8

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Komische serie: Kanjertraining Op basisschool De Klimop geeft Juf Ank Kanjertraining aan groep 3, maar dit heeft een averechtse werking op de kinderen en op hun ouders. Moeder Hannah maakt zich zorgen. Directeur ...

25-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 7

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 7

Aflevering 7 van de komische serie De Luizenmoeder heeft als titel 'Een helder licht'. Het is 1 april op basisschool De Klimop. Directeur Anton heeft zoals elk jaar weer een heel scala aan grappen voorbereid. De kinderen in de klas van ju...

18-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 6

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 6

De Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder is halverwege. In de zesde aflevering staan het thema 'Lentekriebels' centraal. Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De ouders van groep 3 zijn h...

11-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 5

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 5

Vanavond is de vijfde van tien afleveringen van de comedyserie De Luizenmoeder. De Nederlandse serie is uitgegroeid tot een gigantisch groot succes met miljoenen kijkers. Vanavond staat de zwartepietendiscussie centraal. Het is tijd voor W...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Luizenmoeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Luizenmoeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Luizenmoeder bij De Luizenmoeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Luizenmoeder. Heb je een uitzending van De Luizenmoeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Luizenmoeder gemist

Uitzending gemist van De Luizenmoeder? Hier kun je alle uitzendingen van De Luizenmoeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord