Programma gemist?

Juf Helma op neemt afscheid van De door Klimop. Er op wordt een groot feest met de voor haar georganiseerd, waarvoor Nancy op tv en Hannah de een leiding hebben. De tijdens Cito-resultaten houden door de ouders een van groep 8 bezig, terwijl in de ouders van groep tijdens 4 betwijfelen in of De het Klimop wel een de juiste school is voor naar hun in kinderen.

Het op is bijna Ramadan. Directeur op tv Anton moet met zijn belofte aan de ouders uit van Ahmed de nakomen en organiseert een het het Ramadan-markt. Volkert wordt ergens het van beschuldigd, door dus de schoolpleinouders door roddelen er lustig op los. tijdens Alleen Hannah gaat met naarstig door op zoek naar de met waarheid.

In de aflevering met 7 van van De Luizenmoeder seizoen met 2, met de titel tijdens 'Witte Puntjes', uit is er van een luizenplaag in het de klas van een Juf Ank. in Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om te tijdens pluizen, tijdens want alleen als iedereen uit luisvrij is, kan het met op schoolkamp doorgaan. Karel neemt uiteindelijk op drastische maatregelen. Walter en het tijdens Kenneth maken zich druk door om Moederdag: waarom krijgen zij tijdens als vader geen een op tv presentje? Ondertussen krijgt directeur uit Anton verdrietig met nieuws. Bekijk de leukste tijdens fragmenten van De Luizenmoeder op de gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

De in jaarlijkse sponsorloop staat weer voor met de deur. naar Dit met jaar wil directeur Anton van heel graag meer geld tijdens ophalen dan naar de andere uit basisscholen in de de buurt, dus hij laat op tv conciërge Volkert de in rondjes wat korter uit maken. De ouders op de het schoolplein een troeven elkaar af met naar welk kind het naar meeste geld zal op ophalen. Juf Ank de is uit intussen een kruistocht begonnen tegen naar suiker.

Nancy uit heeft last-minute de iemand moeten regelen voor de met schoolfoto's, dus naar dit jaar tijdens is vriendin Anne-Mart de fotografe. met Zij houdt er nogal door curieuze naar ideeën op na die met niet bij iedereen door in tijdens goede aarde vallen. De naar leraren maken zich van op voor op tv een studiedag, waarin tijdens ze leren elkaar positieve feedback uit te door geven.

In een seizoen 2, aflevering 4 door van met de komische serie een De Luizenmoeder wordt tijdens kerst gevierd. De aflevering heet 'Jezus naar in je Hart'. De met Klimop maakt op zich klaar voor het op tv kerstfeest. met Hannah coördineert het kerstdiner naar van groep uit 4, maar raakt tureluurs op door de met allergieën en dieetwensen. Directeur op Anton en de Nancy willen het traditionele kerstverhaal met van opvoeren met de door docenten, maar daar steekt Pjotr-Jan een op door stokje voor. De in Klimop is immers tijdens een openbare basisschool. Bekijk de leukste uit fragmenten op van De Luizenmoeder op een gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

In de derde naar aflevering van het op tweede seizoen door van de naar komische serie op De Luizenmoeder is het in Kinderboekenweek. Juf Helma het en groep 8 de smullen deze week van gruwelijke sprookjes. naar Karel naar maakt zich zorgen over met de impact daarvan op tijdens naar zijn zoon Philippien. Directeur Anton zet naar alles naar op alles om door een BN'er op tv te regelen voor het een slotfeest van de Kinderboekenweek. uit Intussen van geven Hannah en Nancy de allebei een door andere invulling aan door de voorleeshoek. Bekijk de tijdens eerste beelden van deze aflevering de op op tv gids.tv/v38811/de-luizenmoeder-aflevering-3.

Juf Helma nadert op haar met pensioen, dus er de wordt een vacature geplaatst. Juf door Ank in en Juf tijdens Helma zijn hevig gecharmeerd van sollicitant de Matthis. Walter en het Kenneth maken zich een zorgen de om Rianne, die opeens het met label transpersoon naar krijgt van opgespeld. Ondertussen zijn uit de jongens-wc's verstopt, in dus iedereen moet naar de een damestoiletten.

Vanavond gaat in het naar tweede seizoen van de op tv succesvolle Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder uit van start. Elke een zondag zijn vanaf op tv 20:25 uur op op tv NPO 3 tijdens nieuwe avonturen rondom basisschool het De Klimop op te naar zien. Aan het begin van een het nieuwe schooljaar met is Hannah naar (gespeeld door Jennifer Hoffman) gepromoveerd tot naar klassenmoeder. Juf met Ank (Ilse uit Warringa) is met haar tijdens leerlingen overgegaan tijdens naar groep op 4. De directeur van door de school, Anton in (Diederik Ebbinge), heeft flink geïnvesteerd de in tijdens een nieuwe strategie: De op tv Klimop moet de veiligste van school van tijdens de regio uit worden. Daarnaast is naar hij in zijn nopjes vanwege de de een nieuwe leerling: Ahmed. Lees naar meer over het nieuwe seizoen door van op tv De Luizenmoeder op tijdens gids.tv/3562/nieuw-seizoen-de-luizenmoeder.

De uit komische serie door De Luizenmoeder sluit vanavond het op tv eerste seizoen het af met een special. Deze tijdens met extra aflevering van De Luizenmoeder zit uit vol bloopers en op tv nooit uit eerder vertoonde een scènes. Ook zijn er interviews met tijdens de makers en de acteurs met te zien. De Luizenmoeder is vanaf in het begin tijdens uitgegroeid tot enorme kijkcijferhit. op met De serie ging van start een met 750.000 van kijkers en groeide daarna fors met naar 1,4 miljoen, op tv 2,4 een miljoen en tijdens daarna wekelijks 3 tot 3,5 miljoen uit op kijkers. Inmiddels is een door tweede seizoen van De op tv Luizenmoeder aangekondigd. op tv Nog een keer een genieten van de leukste fragmenten in van seizoen één? op tv Gids.tv naar heeft het beste van De Luizenmoeder van met op een rij gezet: van gids.tv/1940/de-luizenmoeder.

Aflevering 9 tijdens van 10 Vanavond de is de negende door en een in na laatste uitzending van de De Luizenmoeder op tv. Deze door aflevering heeft de als titel 'Send in in uit the clowns'. De laatste schooldag een voor de zomervakantie is een aangebroken op door basisschool De tijdens Klimop en iedereen maakt zich van op voor van het eindfeest. Directeur een Anton wordt plots geconfronteerd met een een zure naar interim-manager. Voorzitster van het de ouderraad Nancy, juf een Ank uit en juf Helma in nemen het voor op hem op. In de tiende met en laatste aflevering, van volgende week, een zijn nooit op eerder vertoonde scènes en bloopers met van De Luizenmoeder te in uit zien.

Seizoen 1 met - Aflevering 8 naar - de Komische serie: Kanjertraining Op basisschool De een Klimop geeft een Juf Ank Kanjertraining door aan groep 3, maar dit van van heeft een averechtse op tv werking op de kinderen en op tijdens hun van ouders. Moeder uit Hannah maakt zich met zorgen. Directeur Anton een voert functioneringsgesprekken met door zijn docententeam. Hij wordt van op het matje geroepen bij uit de het bestuur, omdat zijn boekhouding niet uit een klopt.

Aflevering 7 van in de komische serie het De uit Luizenmoeder heeft als tijdens titel 'Een helder licht'. Het uit is 1 april het op op tv basisschool De Klimop. Directeur met Anton heeft door zoals elk de jaar weer een heel het scala aan grappen het voorbereid. De kinderen in uit de klas van juf met Ank worden uit onderverdeeld van in zonnen, manen, op sterren en raketten. Vader de Karel kan het niet uit verkroppen op tv dat zijn dochter een met maan is en op komt verhaal halen bij het juf door Ank.

De uit Nederlandse comedyserie De in Luizenmoeder is halverwege. In op tv de zesde op aflevering staan de het thema 'Lentekriebels' met centraal. Juf Ank geeft op van basisschool De Klimop een op tv eigen invulling aan het met thema Lentekriebels. het De ouders met van groep 3 zijn het met tijdens hier niet mee tijdens eens. Directeur Anton draagt hulpouder tijdens Nancy op een een nieuw lespakket samen het te naar stellen. Moeder Hannah wordt op het met schoolplein met geconfronteerd met haar in ex.

Vanavond een is de vijfde van van tien afleveringen van de op comedyserie De Luizenmoeder. een De Nederlandse tijdens serie is op uitgegroeid tot door een gigantisch groot succes met miljoenen de kijkers. door Vanavond staat de door zwartepietendiscussie centraal. Het op tv is tijd voor Winterklaas. Zwarte Piet het mag niet meer, op tv dus in directeur Anton komt een met een een alternatief dat niet helemaal in in goede aarde valt. met Kenneth en Walter willen door tijdens koste wat kost op tv een rol spelen op een de dag zelf. Ondertussen naar barst de strijd om in de beste tijdens surprises los onder uit de van ouders. Voor wie in is dit sinterklaasfeest door eigenlijk?

oktober 2020
07-04-2019 19:20

Lievelingsjuf

De Luizenmoeder - Lievelingsjuf

Juf Helma neemt afscheid van De Klimop. Er wordt een groot feest voor haar georganiseerd, waarvoor Nancy en Hannah de leiding hebben. De Cito-resultaten houden de ouders van groep 8 bezig, terwijl de ouders van groep 4 betwijfelen of De Kli...

31-03-2019 19:25

Harakiri

De Luizenmoeder - Harakiri

Het is bijna Ramadan. Directeur Anton moet zijn belofte aan de ouders van Ahmed nakomen en organiseert een Ramadan-markt. Volkert wordt ergens van beschuldigd, dus de schoolpleinouders roddelen er lustig op los. Alleen Hannah gaat naarstig ...

24-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: luizenplaag

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: luizenplaag

In de aflevering 7 van De Luizenmoeder seizoen 2, met de titel 'Witte Puntjes', is er een luizenplaag in de klas van Juf Ank. Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om te pluizen, want alleen als iedereen luisvrij is, kan het schoolkamp d...

17-03-2019 20:25

Korte Rondjes

De Luizenmoeder - Korte Rondjes

De jaarlijkse sponsorloop staat weer voor de deur. Dit jaar wil directeur Anton heel graag meer geld ophalen dan de andere basisscholen in de buurt, dus hij laat conciërge Volkert de rondjes wat korter maken. De ouders op het schoolplein tr...

10-03-2019 20:25

Genocide-hoed

De Luizenmoeder - Genocide-hoed

Nancy heeft last-minute iemand moeten regelen voor de schoolfoto's, dus dit jaar is vriendin Anne-Mart de fotografe. Zij houdt er nogal curieuze ideeën op na die niet bij iedereen in goede aarde vallen. De leraren maken zich op voor een stu...

03-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: kerstfeest

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: kerstfeest

In seizoen 2, aflevering 4 van de komische serie De Luizenmoeder wordt kerst gevierd. De aflevering heet 'Jezus in je Hart'. De Klimop maakt zich klaar voor het kerstfeest. Hannah coördineert het kerstdiner van groep 4, maar raakt tureluur...

24-02-2019 20:30

De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

In de derde aflevering van het tweede seizoen van de komische serie De Luizenmoeder is het Kinderboekenweek. Juf Helma en groep 8 smullen deze week van gruwelijke sprookjes. Karel maakt zich zorgen over de impact daarvan op zijn zoon Phili...

17-02-2019 20:25

Gezien als Meisje

De Luizenmoeder - Gezien als Meisje

Juf Helma nadert haar pensioen, dus er wordt een vacature geplaatst. Juf Ank en Juf Helma zijn hevig gecharmeerd van sollicitant Matthis. Walter en Kenneth maken zich zorgen om Rianne, die opeens het label transpersoon krijgt opgespeld. Ond...

10-02-2019 20:25

Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

De Luizenmoeder - Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

Vanavond gaat het tweede seizoen van de succesvolle Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder van start. Elke zondag zijn vanaf 20:25 uur op NPO 3 nieuwe avonturen rondom basisschool De Klimop te zien. Aan het begin van het nieuwe schooljaar...

18-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 10

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 10

De komische serie De Luizenmoeder sluit vanavond het eerste seizoen af met een special. Deze extra aflevering van De Luizenmoeder zit vol bloopers en nooit eerder vertoonde scènes. Ook zijn er interviews met de makers en acteurs te zien. D...

11-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 9

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 9

Aflevering 9 van 10 Vanavond is de negende en een na laatste uitzending van De Luizenmoeder op tv. Deze aflevering heeft als titel 'Send in the clowns'. De laatste schooldag voor de zomervakantie is aangebroken op basisschool De Klimop en...

04-03-2018 20:25

De luizenmoeder: aflevering 8

De Luizenmoeder - De luizenmoeder: aflevering 8

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Komische serie: Kanjertraining Op basisschool De Klimop geeft Juf Ank Kanjertraining aan groep 3, maar dit heeft een averechtse werking op de kinderen en op hun ouders. Moeder Hannah maakt zich zorgen. Directeur ...

25-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 7

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 7

Aflevering 7 van de komische serie De Luizenmoeder heeft als titel 'Een helder licht'. Het is 1 april op basisschool De Klimop. Directeur Anton heeft zoals elk jaar weer een heel scala aan grappen voorbereid. De kinderen in de klas van ju...

18-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 6

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 6

De Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder is halverwege. In de zesde aflevering staan het thema 'Lentekriebels' centraal. Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De ouders van groep 3 zijn h...

11-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 5

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 5

Vanavond is de vijfde van tien afleveringen van de comedyserie De Luizenmoeder. De Nederlandse serie is uitgegroeid tot een gigantisch groot succes met miljoenen kijkers. Vanavond staat de zwartepietendiscussie centraal. Het is tijd voor W...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Luizenmoeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Luizenmoeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Luizenmoeder bij De Luizenmoeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Luizenmoeder. Heb je een uitzending van De Luizenmoeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Luizenmoeder gemist

Uitzending gemist van De Luizenmoeder? Hier kun je alle uitzendingen van De Luizenmoeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!