Programma gemist?

Juf van Helma neemt afscheid de van De Klimop. naar Er wordt een groot feest tijdens voor haar georganiseerd, in uit waarvoor Nancy en Hannah de de leiding hebben. De naar Cito-resultaten de houden de ouders van groep tijdens 8 bezig, van terwijl de ouders van groep naar 4 betwijfelen tijdens of De de Klimop wel in de juiste school is voor tijdens hun op tv kinderen.

Het is met bijna in Ramadan. Directeur Anton van moet zijn belofte aan de ouders de met van Ahmed nakomen tijdens en organiseert een Ramadan-markt. op tv Volkert wordt ergens van beschuldigd, een dus het de schoolpleinouders roddelen er lustig uit op los. Alleen een de Hannah gaat naarstig op met zoek naar de op tv waarheid.

In de aflevering van 7 van De tijdens Luizenmoeder seizoen 2, de met door de titel met 'Witte Puntjes', is er een tijdens luizenplaag in de klas op van Juf Ank. door Alle luizenmoeders het worden tijdens opgetrommeld om te pluizen, want van alleen van als iedereen luisvrij is, op tv kan het op tv schoolkamp doorgaan. Karel neemt uiteindelijk het drastische met maatregelen. Walter en Kenneth maken zich tijdens druk met om Moederdag: waarom krijgen zij in als de vader geen presentje? Ondertussen krijgt op tv directeur op tv Anton verdrietig nieuws. Bekijk de leukste door fragmenten uit van De in Luizenmoeder op gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

De van jaarlijkse sponsorloop staat weer voor met door de deur. Dit jaar wil in directeur Anton heel op tv graag meer tijdens geld ophalen tijdens dan de andere basisscholen in een de buurt, van dus hij laat conciërge van Volkert de uit rondjes wat korter maken. De uit ouders op van het schoolplein troeven naar elkaar af tijdens met welk kind het uit meeste geld zal het ophalen. Juf van Ank is tijdens intussen een kruistocht begonnen tegen van suiker.

Nancy van heeft last-minute iemand op tv moeten regelen voor een de schoolfoto's, tijdens dus dit jaar is vriendin door Anne-Mart de fotografe. naar Zij houdt er een nogal de curieuze ideeën op na die in niet naar bij iedereen in goede aarde vallen. door De leraren een maken zich op op voor een studiedag, waarin door uit ze leren elkaar positieve feedback het te de geven.

In met seizoen 2, tijdens aflevering 4 van de komische serie op tv op tv De Luizenmoeder wordt kerst gevierd. door De de aflevering heet 'Jezus in je Hart'. De van Klimop maakt door zich klaar voor het van kerstfeest. Hannah door coördineert het op kerstdiner van groep tijdens 4, maar raakt in tureluurs door de allergieën het en dieetwensen. Directeur het Anton uit en Nancy willen het van traditionele kerstverhaal opvoeren met de een docenten, maar daar de steekt Pjotr-Jan op een stokje voor. De in Klimop een is immers een openbare op basisschool. Bekijk de met leukste fragmenten van De op Luizenmoeder op naar gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

In een de derde de aflevering van het tweede door seizoen van de komische serie de tijdens De Luizenmoeder is het Kinderboekenweek. Juf Helma het en het groep 8 smullen deze week op tv op tv van gruwelijke sprookjes. Karel maakt zich op door zorgen over de op impact daarvan op zijn tijdens zoon Philippien. Directeur uit Anton zet een alles op alles met om een BN'er te regelen op voor in het slotfeest van de van Kinderboekenweek. Intussen uit geven Hannah en Nancy allebei de een andere uit invulling aan de op tv voorleeshoek. Bekijk de het eerste beelden van tijdens deze aflevering op op tv gids.tv/v38811/de-luizenmoeder-aflevering-3.

Juf Helma naar nadert haar pensioen, dus met er wordt uit een vacature het geplaatst. Juf Ank en de Juf Helma zijn op tv hevig op gecharmeerd van sollicitant Matthis. door Walter en door Kenneth maken zich zorgen om het Rianne, op die opeens het label transpersoon krijgt tijdens op tv opgespeld. Ondertussen zijn het de jongens-wc's verstopt, dus iedereen moet het naar het de damestoiletten.

Vanavond naar gaat het tweede seizoen van tijdens in de succesvolle Nederlandse comedyserie De van Luizenmoeder van de start. Elke zondag zijn door vanaf 20:25 uit uur op NPO 3 nieuwe tijdens avonturen van rondom basisschool op De Klimop te zien. Aan de het begin van het tijdens nieuwe van schooljaar is Hannah in (gespeeld door Jennifer Hoffman) gepromoveerd van tot op tv klassenmoeder. Juf Ank (Ilse Warringa) een is op met haar leerlingen overgegaan naar naar groep van 4. De directeur van de school, tijdens Anton (Diederik op tv Ebbinge), de heeft flink geïnvesteerd de in een nieuwe strategie: een De Klimop moet op tv de veiligste school van door de regio worden. de Daarnaast is hij met in in zijn nopjes vanwege met een nieuwe leerling: Ahmed. Lees meer over naar het tijdens nieuwe seizoen in van De Luizenmoeder op naar gids.tv/3562/nieuw-seizoen-de-luizenmoeder.

De uit komische serie met De Luizenmoeder sluit vanavond van het eerste seizoen af met met een special. tijdens Deze extra een aflevering van op De Luizenmoeder zit vol op tv bloopers en nooit eerder vertoonde een het scènes. Ook zijn op tv er interviews met op tv de makers en door acteurs te zien. De Luizenmoeder is vanaf in op tv het begin uitgegroeid tot enorme op kijkcijferhit. De serie in ging de van start met 750.000 kijkers naar en groeide daarna fors uit naar naar 1,4 miljoen, in 2,4 miljoen en door daarna wekelijks 3 tot in 3,5 miljoen kijkers. Inmiddels is het een tweede seizoen uit van De Luizenmoeder de aangekondigd. Nog de een keer genieten van uit de leukste fragmenten het van op seizoen één? Gids.tv heeft het beste naar van een De Luizenmoeder op naar een rij gezet: op tv gids.tv/1940/de-luizenmoeder.

Aflevering van 9 van een 10 Vanavond is de negende en een het na laatste het uitzending van De Luizenmoeder van op tv. op Deze aflevering heeft in als titel tijdens 'Send in the op clowns'. De laatste schooldag voor de naar met zomervakantie is aangebroken op basisschool naar De Klimop en met iedereen maakt zich op naar voor het door eindfeest. Directeur Anton op tv wordt plots geconfronteerd met met op tv een zure interim-manager. Voorzitster in van de ouderraad op tv Nancy, juf Ank en juf op Helma nemen het het op voor hem op. In de tiende en uit laatste aflevering, naar volgende week, zijn nooit op eerder tijdens vertoonde scènes en bloopers tijdens van De Luizenmoeder te uit van zien.

Seizoen 1 - op tv Aflevering 8 - op Komische uit serie: Kanjertraining Op naar basisschool De Klimop geeft uit Juf Ank Kanjertraining in aan groep 3, met maar dit heeft van een averechtse werking op de uit door kinderen en op hun door ouders. Moeder op Hannah maakt zich zorgen. op tv Directeur Anton voert door functioneringsgesprekken met zijn met docententeam. Hij wordt op het naar matje geroepen bij in het uit bestuur, omdat zijn door boekhouding niet de klopt.

Aflevering 7 de van de komische serie op De Luizenmoeder heeft met als in titel 'Een het helder licht'. Het tijdens is 1 april op basisschool De naar op Klimop. Directeur Anton heeft een zoals elk jaar met weer een heel een scala aan grappen voorbereid. op De kinderen uit in de tijdens klas van juf Ank worden door onderverdeeld in zonnen, van manen, van sterren en raketten. Vader Karel kan het het niet door verkroppen dat zijn dochter naar een maan is op tv en komt een verhaal halen bij van juf door Ank.

De Nederlandse comedyserie de het De Luizenmoeder is naar halverwege. In de zesde in aflevering staan tijdens het thema 'Lentekriebels' centraal. Juf Ank op geeft op een basisschool De Klimop een eigen uit invulling aan het van thema Lentekriebels. op tv De ouders van groep uit op tv 3 zijn het hier door niet mee op tv eens. Directeur Anton draagt hulpouder Nancy op tv op een nieuw uit lespakket van samen te stellen. Moeder Hannah op tv wordt op het in de schoolplein geconfronteerd met haar het ex.

Vanavond het is de in vijfde van tien afleveringen naar van de comedyserie De naar Luizenmoeder. De Nederlandse door serie van is uitgegroeid tot een gigantisch groot naar succes met miljoenen het kijkers. Vanavond uit staat de de zwartepietendiscussie centraal. Het is tijd in voor op tv Winterklaas. Zwarte Piet mag niet meer, in dus met directeur Anton komt met een de alternatief dat niet op tv helemaal in met goede aarde valt. Kenneth door en Walter in willen koste wat met kost een naar rol spelen op de naar dag zelf. Ondertussen op barst de strijd naar om de beste in surprises de los onder de ouders. Voor wie op is het dit sinterklaasfeest met eigenlijk?

januari 2020
07-04-2019 19:20

Lievelingsjuf

De Luizenmoeder - Lievelingsjuf

Juf Helma neemt afscheid van De Klimop. Er wordt een groot feest voor haar georganiseerd, waarvoor Nancy en Hannah de leiding hebben. De Cito-resultaten houden de ouders van groep 8 bezig, terwijl de ouders van groep 4 betwijfelen of De Kli...

31-03-2019 19:25

Harakiri

De Luizenmoeder - Harakiri

Het is bijna Ramadan. Directeur Anton moet zijn belofte aan de ouders van Ahmed nakomen en organiseert een Ramadan-markt. Volkert wordt ergens van beschuldigd, dus de schoolpleinouders roddelen er lustig op los. Alleen Hannah gaat naarstig ...

24-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: luizenplaag

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: luizenplaag

In de aflevering 7 van De Luizenmoeder seizoen 2, met de titel 'Witte Puntjes', is er een luizenplaag in de klas van Juf Ank. Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om te pluizen, want alleen als iedereen luisvrij is, kan het schoolkamp d...

17-03-2019 20:25

Korte Rondjes

De Luizenmoeder - Korte Rondjes

De jaarlijkse sponsorloop staat weer voor de deur. Dit jaar wil directeur Anton heel graag meer geld ophalen dan de andere basisscholen in de buurt, dus hij laat conciërge Volkert de rondjes wat korter maken. De ouders op het schoolplein tr...

10-03-2019 20:25

Genocide-hoed

De Luizenmoeder - Genocide-hoed

Nancy heeft last-minute iemand moeten regelen voor de schoolfoto's, dus dit jaar is vriendin Anne-Mart de fotografe. Zij houdt er nogal curieuze ideeën op na die niet bij iedereen in goede aarde vallen. De leraren maken zich op voor een stu...

03-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: kerstfeest

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: kerstfeest

In seizoen 2, aflevering 4 van de komische serie De Luizenmoeder wordt kerst gevierd. De aflevering heet 'Jezus in je Hart'. De Klimop maakt zich klaar voor het kerstfeest. Hannah coördineert het kerstdiner van groep 4, maar raakt tureluur...

24-02-2019 20:30

De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

In de derde aflevering van het tweede seizoen van de komische serie De Luizenmoeder is het Kinderboekenweek. Juf Helma en groep 8 smullen deze week van gruwelijke sprookjes. Karel maakt zich zorgen over de impact daarvan op zijn zoon Phili...

17-02-2019 20:25

Gezien als Meisje

De Luizenmoeder - Gezien als Meisje

Juf Helma nadert haar pensioen, dus er wordt een vacature geplaatst. Juf Ank en Juf Helma zijn hevig gecharmeerd van sollicitant Matthis. Walter en Kenneth maken zich zorgen om Rianne, die opeens het label transpersoon krijgt opgespeld. Ond...

10-02-2019 20:25

Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

De Luizenmoeder - Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

Vanavond gaat het tweede seizoen van de succesvolle Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder van start. Elke zondag zijn vanaf 20:25 uur op NPO 3 nieuwe avonturen rondom basisschool De Klimop te zien. Aan het begin van het nieuwe schooljaar...

18-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 10

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 10

De komische serie De Luizenmoeder sluit vanavond het eerste seizoen af met een special. Deze extra aflevering van De Luizenmoeder zit vol bloopers en nooit eerder vertoonde scènes. Ook zijn er interviews met de makers en acteurs te zien. D...

11-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 9

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 9

Aflevering 9 van 10 Vanavond is de negende en een na laatste uitzending van De Luizenmoeder op tv. Deze aflevering heeft als titel 'Send in the clowns'. De laatste schooldag voor de zomervakantie is aangebroken op basisschool De Klimop en...

04-03-2018 20:25

De luizenmoeder: aflevering 8

De Luizenmoeder - De luizenmoeder: aflevering 8

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Komische serie: Kanjertraining Op basisschool De Klimop geeft Juf Ank Kanjertraining aan groep 3, maar dit heeft een averechtse werking op de kinderen en op hun ouders. Moeder Hannah maakt zich zorgen. Directeur ...

25-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 7

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 7

Aflevering 7 van de komische serie De Luizenmoeder heeft als titel 'Een helder licht'. Het is 1 april op basisschool De Klimop. Directeur Anton heeft zoals elk jaar weer een heel scala aan grappen voorbereid. De kinderen in de klas van ju...

18-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 6

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 6

De Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder is halverwege. In de zesde aflevering staan het thema 'Lentekriebels' centraal. Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De ouders van groep 3 zijn h...

11-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 5

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 5

Vanavond is de vijfde van tien afleveringen van de comedyserie De Luizenmoeder. De Nederlandse serie is uitgegroeid tot een gigantisch groot succes met miljoenen kijkers. Vanavond staat de zwartepietendiscussie centraal. Het is tijd voor W...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Luizenmoeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Luizenmoeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Luizenmoeder bij De Luizenmoeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Luizenmoeder. Heb je een uitzending van De Luizenmoeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Luizenmoeder gemist

Uitzending gemist van De Luizenmoeder? Hier kun je alle uitzendingen van De Luizenmoeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!