Programma gemist?

De jaarlijkse sponsorloop door staat weer het voor de deur. een Dit van jaar wil directeur door Anton heel graag meer geld het ophalen op tv dan de andere basisscholen in naar de buurt, dus tijdens hij laat conciërge de Volkert de de rondjes wat korter maken. De uit ouders een op het schoolplein troeven tijdens elkaar af een met welk kind het het meeste in geld zal ophalen. Juf Ank het is intussen een tijdens kruistocht door begonnen tegen suiker.

Nancy heeft naar last-minute iemand moeten van regelen voor de de schoolfoto's, dus naar dit jaar is het vriendin Anne-Mart de fotografe. op Zij houdt op tv er nogal op tv curieuze ideeën op na die uit niet bij iedereen in uit goede aarde de vallen. De een leraren maken zich op op voor een studiedag, van waarin naar ze leren elkaar positieve feedback naar te tijdens geven.

In in seizoen 2, op tv aflevering 4 van de op komische serie De Luizenmoeder wordt naar kerst gevierd. door De aflevering heet tijdens 'Jezus in je Hart'. De tijdens Klimop maakt op zich met klaar voor het kerstfeest. door Hannah coördineert het kerstdiner van naar groep 4, maar de raakt op tureluurs door de allergieën in en dieetwensen. een Directeur Anton en Nancy willen op het traditionele met kerstverhaal opvoeren op met de docenten, maar op tv daar steekt Pjotr-Jan een in stokje het voor. De Klimop is immers de een openbare basisschool. Bekijk door de leukste op tv fragmenten de van De Luizenmoeder op op tv gids.tv/serie/de-luizenmoeder.

In de door derde met aflevering van het tweede seizoen de van de komische het serie De het Luizenmoeder is het Kinderboekenweek. Juf in Helma en van groep 8 smullen in deze week van de gruwelijke sprookjes. tijdens Karel maakt zich zorgen de over de impact daarvan op van van zijn zoon Philippien. Directeur uit Anton zet alles op in alles in om een BN'er te regelen voor met het slotfeest op tv van in de Kinderboekenweek. Intussen geven van Hannah en Nancy tijdens allebei een andere in invulling aan in de voorleeshoek. Bekijk de eerste beelden van op tv deze van aflevering op in gids.tv/v38811/de-luizenmoeder-aflevering-3.

Juf op Helma nadert door haar pensioen, dus er wordt in een vacature geplaatst. Juf van de Ank en Juf Helma zijn van hevig gecharmeerd door van sollicitant Matthis. Walter uit en Kenneth maken naar zich zorgen het om Rianne, van die opeens het in label transpersoon krijgt opgespeld. op tv Ondertussen zijn een de jongens-wc's verstopt, dus iedereen moet een naar van de damestoiletten.

Vanavond gaat het door van tweede seizoen van de door succesvolle Nederlandse comedyserie De met Luizenmoeder van start. Elke op zondag zijn vanaf uit 20:25 uur van op op tv NPO 3 nieuwe avonturen rondom met basisschool De Klimop te tijdens van zien. Aan het begin tijdens van het nieuwe de schooljaar is Hannah (gespeeld op door Jennifer Hoffman) gepromoveerd tot op klassenmoeder. Juf op Ank in (Ilse Warringa) is met haar van leerlingen in overgegaan naar groep 4. De directeur tijdens een van de school, Anton tijdens (Diederik Ebbinge), op heeft flink geïnvesteerd in een de nieuwe de strategie: De Klimop moet de veiligste de door school van de regio worden. Daarnaast een is hij in naar een zijn nopjes vanwege een nieuwe leerling: tijdens Ahmed. Lees meer op over het nieuwe seizoen in van tijdens De Luizenmoeder op een gids.tv/3562/nieuw-seizoen-de-luizenmoeder.

De van komische serie De Luizenmoeder sluit in vanavond het naar eerste seizoen af de met een special. naar Deze extra naar aflevering van De Luizenmoeder zit op tv vol bloopers in en nooit eerder vertoonde een in scènes. Ook zijn er door interviews met de makers van en acteurs de te zien. De Luizenmoeder op tv is vanaf het in begin uitgegroeid tot enorme op tv kijkcijferhit. De serie ging in van met start met de 750.000 kijkers en groeide door daarna fors naar 1,4 een miljoen, 2,4 miljoen tijdens en naar daarna wekelijks 3 tot met 3,5 miljoen kijkers. Inmiddels is een een tweede seizoen van van De op tv Luizenmoeder aangekondigd. Nog het een keer een genieten van de leukste fragmenten van op seizoen één? Gids.tv naar heeft het naar beste van De uit Luizenmoeder op een op tv rij naar gezet: gids.tv/1940/de-luizenmoeder.

Aflevering 9 van een 10 Vanavond is van de negende en tijdens een na laatste tijdens uitzending van op tv De Luizenmoeder op tv op tv. Deze aflevering heeft door als van titel 'Send in the clowns'. De laatste door schooldag voor de de zomervakantie op is aangebroken op naar basisschool De uit Klimop en iedereen maakt zich op door voor het eindfeest. met Directeur met Anton wordt plots geconfronteerd naar met een zure door interim-manager. Voorzitster van tijdens de een ouderraad Nancy, juf Ank en juf een Helma nemen door het voor een hem op. In naar de tiende en laatste aflevering, volgende naar week, een zijn nooit eerder vertoonde naar scènes in en bloopers van De Luizenmoeder te door naar zien.

Seizoen 1 - op tv Aflevering 8 de - door Komische serie: Kanjertraining Op basisschool van De Klimop geeft van Juf Ank Kanjertraining aan met groep 3, maar dit op tv heeft een naar averechtse werking op met de kinderen en op tijdens hun ouders. Moeder uit Hannah maakt zich op zorgen. Directeur uit Anton voert met functioneringsgesprekken met een zijn docententeam. Hij wordt op van het matje geroepen bij van het bestuur, omdat op tv zijn tijdens boekhouding niet van klopt.

Aflevering 7 van met op de komische serie door De Luizenmoeder heeft als met titel 'Een helder licht'. Het de is 1 april met op basisschool De op Klimop. Directeur het Anton heeft uit zoals elk jaar weer het een heel scala de aan in grappen voorbereid. De tijdens kinderen in de klas van juf het Ank naar worden onderverdeeld in door zonnen, manen, sterren en naar raketten. Vader uit Karel kan het niet verkroppen in dat zijn dochter van een maan door is en komt verhaal met het halen bij juf tijdens Ank.

De Nederlandse met comedyserie De een Luizenmoeder is halverwege. uit In de zesde aflevering staan met naar het thema 'Lentekriebels' centraal. Juf naar Ank geeft op basisschool op De Klimop de een eigen invulling een aan het thema Lentekriebels. een De uit ouders van groep 3 zijn het naar op hier niet mee eens. Directeur door Anton door draagt hulpouder Nancy de op een nieuw lespakket samen uit te stellen. op Moeder Hannah wordt op het het schoolplein geconfronteerd met op tv haar in ex.

Vanavond is de in vijfde met van tien naar afleveringen van de comedyserie met De Luizenmoeder. De Nederlandse tijdens serie is uitgegroeid tot door een naar gigantisch groot succes met miljoenen het kijkers. Vanavond staat naar de zwartepietendiscussie centraal. Het een is in tijd voor een Winterklaas. Zwarte Piet mag naar niet meer, dus directeur Anton het komt met een op tv alternatief dat niet uit uit helemaal in goede aarde valt. Kenneth op en op Walter willen koste op wat kost een het rol spelen op de dag door zelf. naar Ondertussen barst de strijd naar om de beste door surprises een los onder de ouders. Voor wie met is dit sinterklaasfeest de naar eigenlijk?

Juf uit Ank maakt zich op door voor het de tien minuten-gesprekjes, het die moeten worden onderworpen aan op tv een nieuwe op zelfbedachte methode door van directeur Anton. het Anton maakt kennis met de jonge met snuffel-stagiaire Bobbi en een moeder Hannah naar komt bij een de ouders op het schoolplein op tv geld bedelen naar voor het lief- tijdens en het leed-potje.

Hannah's dochter Floor in door is jarig en wil een Youandi niet uitnodigen. Het met is van aan Hannah en op Kim om dat als door volwassenen op te tijdens lossen. Dat moet de vast lukken met toch? Vooral onder de bezielende leiding van tijdens van de knettergekke juf Ank. met Ondertussen organiseert directeur het Anton samen met Nancy op een 'participatie uit avond'.

Directeur uit Anton maakt kennis op tv met de op tv nieuwe conciërge. Moeder het Hannah probeert haar dochter door na schooltijd onder met te brengen bij een vriendinnetje, uit maar dat naar wil niet lukken. Juf met tijdens Ank wordt gek van in ouders die te het lang blijven zwaaien van op de gang en het neemt met strenge maatregelen.

maart 2019
17-03-2019 20:25

Korte Rondjes

De Luizenmoeder - Korte Rondjes

De jaarlijkse sponsorloop staat weer voor de deur. Dit jaar wil directeur Anton heel graag meer geld ophalen dan de andere basisscholen in de buurt, dus hij laat conciërge Volkert de rondjes wat korter maken. De ouders op het schoolplein tr...

10-03-2019 20:25

Genocide-hoed

De Luizenmoeder - Genocide-hoed

Nancy heeft last-minute iemand moeten regelen voor de schoolfoto's, dus dit jaar is vriendin Anne-Mart de fotografe. Zij houdt er nogal curieuze ideeën op na die niet bij iedereen in goede aarde vallen. De leraren maken zich op voor een stu...

03-03-2019 20:25

De Luizenmoeder: kerstfeest

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: kerstfeest

In seizoen 2, aflevering 4 van de komische serie De Luizenmoeder wordt kerst gevierd. De aflevering heet 'Jezus in je Hart'. De Klimop maakt zich klaar voor het kerstfeest. Hannah coördineert het kerstdiner van groep 4, maar raakt tureluur...

24-02-2019 20:30

De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 3 over de Kinderboekenweek

In de derde aflevering van het tweede seizoen van de komische serie De Luizenmoeder is het Kinderboekenweek. Juf Helma en groep 8 smullen deze week van gruwelijke sprookjes. Karel maakt zich zorgen over de impact daarvan op zijn zoon Phili...

17-02-2019 20:25

Gezien als Meisje

De Luizenmoeder - Gezien als Meisje

Juf Helma nadert haar pensioen, dus er wordt een vacature geplaatst. Juf Ank en Juf Helma zijn hevig gecharmeerd van sollicitant Matthis. Walter en Kenneth maken zich zorgen om Rianne, die opeens het label transpersoon krijgt opgespeld. Ond...

10-02-2019 20:25

Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

De Luizenmoeder - Nieuw: De Luizenmoeder seizoen 2

Vanavond gaat het tweede seizoen van de succesvolle Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder van start. Elke zondag zijn vanaf 20:25 uur op NPO 3 nieuwe avonturen rondom basisschool De Klimop te zien. Aan het begin van het nieuwe schooljaar...

18-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 10

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 10

De komische serie De Luizenmoeder sluit vanavond het eerste seizoen af met een special. Deze extra aflevering van De Luizenmoeder zit vol bloopers en nooit eerder vertoonde scènes. Ook zijn er interviews met de makers en acteurs te zien. D...

11-03-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 9

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 9

Aflevering 9 van 10 Vanavond is de negende en een na laatste uitzending van De Luizenmoeder op tv. Deze aflevering heeft als titel 'Send in the clowns'. De laatste schooldag voor de zomervakantie is aangebroken op basisschool De Klimop en...

04-03-2018 20:25

De luizenmoeder: aflevering 8

De Luizenmoeder - De luizenmoeder: aflevering 8

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Komische serie: Kanjertraining Op basisschool De Klimop geeft Juf Ank Kanjertraining aan groep 3, maar dit heeft een averechtse werking op de kinderen en op hun ouders. Moeder Hannah maakt zich zorgen. Directeur ...

25-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 7

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 7

Aflevering 7 van de komische serie De Luizenmoeder heeft als titel 'Een helder licht'. Het is 1 april op basisschool De Klimop. Directeur Anton heeft zoals elk jaar weer een heel scala aan grappen voorbereid. De kinderen in de klas van ju...

18-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 6

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 6

De Nederlandse comedyserie De Luizenmoeder is halverwege. In de zesde aflevering staan het thema 'Lentekriebels' centraal. Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De ouders van groep 3 zijn h...

11-02-2018 20:25

De Luizenmoeder: aflevering 5

De Luizenmoeder - De Luizenmoeder: aflevering 5

Vanavond is de vijfde van tien afleveringen van de comedyserie De Luizenmoeder. De Nederlandse serie is uitgegroeid tot een gigantisch groot succes met miljoenen kijkers. Vanavond staat de zwartepietendiscussie centraal. Het is tijd voor W...

04-02-2018 20:25

Laat ze maar glanzen

De Luizenmoeder - Laat ze maar glanzen

Juf Ank maakt zich op voor de tien minuten-gesprekjes, die moeten worden onderworpen aan een nieuwe zelfbedachte methode van directeur Anton. Anton maakt kennis met de jonge snuffel-stagiaire Bobbi en moeder Hannah komt bij de ouders op het...

28-01-2018 20:25

Er zijn er twee jarig, hoera hoera

De Luizenmoeder - Er zijn er twee jarig, hoera hoera

Hannah's dochter Floor is jarig en wil Youandi niet uitnodigen. Het is aan Hannah en Kim om dat als volwassenen op te lossen. Dat moet vast lukken toch? Vooral onder de bezielende leiding van de knettergekke juf Ank. Ondertussen organiseert...

21-01-2018 20:25

Afspraak is afspraak

De Luizenmoeder - Afspraak is afspraak

Directeur Anton maakt kennis met de nieuwe conciërge. Moeder Hannah probeert haar dochter na schooltijd onder te brengen bij een vriendinnetje, maar dat wil niet lukken. Juf Ank wordt gek van ouders die te lang blijven zwaaien op de gang en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Luizenmoeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Luizenmoeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Luizenmoeder bij De Luizenmoeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Luizenmoeder. Heb je een uitzending van De Luizenmoeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Luizenmoeder gemist

Uitzending gemist van De Luizenmoeder? Hier kun je alle uitzendingen van De Luizenmoeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord