Programma gemist?

Aflevering tijdens 7 - De uit extravagante levensgenieters met Frank en Rogier toveren huizen op tv van mensen die het naar financieel niet breed het hebben met tijdens een minimaal tijdens budget en uit creatieve oplossingen om tot een een droomwoning. Deze week in uit Paleis op tv voor een door Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & een Rogier af een naar IJmuiden. Hier wonen van Wilfred de en Nathalie met hun van twee in kinderen. Het gezin is vorig jaar tijdens een verhuisd om dichter bij de hun familie te wonen, maar de uit door tegenslagen was tijdens er geen geld de om de woonkamer naar tevredenheid in op te knappen. Frank door en Rogier hebben tijdens een budget naar van 250 euro om op dit wel op voor elkaar van te krijgen!

Aflevering 6 de - uit De extravagante levensgenieters in Frank en Rogier met toveren huizen van mensen die het met financieel door niet breed hebben met een op tv de minimaal budget en creatieve door oplossingen om tot een droomwoning. door Deze van week in Paleis voor uit een op tv Prikkie reizen de interieurdesigners Frank met & Rogier af tijdens naar Gorinchem. Een bovenbuurvrouw op tv heeft de in familie, van bestaande uit moeder met Lisette en haar op twee dochters Samira en Ashley, aangemeld. het Zij gunt het door deze familie zo op dat ze met een mooie woonkamer krijgen. op Frank & Rogier van van gaan hard aan de slag om in van 250 op tv euro de een mooie 'gypsy' woonkamer te creëren! op tv het Hopelijk vindt de familie het op tv mooi.

Aflevering een 5 - op De extravagante levensgenieters in Frank en Rogier toveren huizen op van mensen die tijdens het financieel de niet breed hebben met uit een minimaal budget en met creatieve met oplossingen om tot een van droomwoning. Deze uit week in Paleis voor met een Prikkie het reizen de interieurdesigners Frank & met Rogier af in naar het met mooie Rotterdam. Hier wonen op tv Joey door en Nathalie met hun twee dochters. van Joey naar werkt hard om de op schulden van Nathalie uit de een met eerdere relatie af te van betalen. Geld voor nieuwe door meubels hebben ze in daardoor helaas het niet. van Frank en Rogier transformeren de op tv woonkamer met hun het budget van 250 met euro van om tot een romantisch op tv droomhuis!

Aflevering 4 - een op tv De extravagante levensgenieters Frank en Rogier uit toveren uit huizen van mensen die het van financieel niet breed met hebben met een in minimaal budget op tv en de creatieve oplossingen om het tot een droomwoning. Deze met week in Paleis de voor een op Prikkie reizen de interieurdesigners naar Frank & Rogier af naar tijdens Nieuwegein om tijdens de woonkamer op de te knappen voor maar een 250 tijdens euro. Hier het woont Rosita met een haar drie kinderen in in een klein een driekamerappartement. Het is zo de ongezellig thuis, een dat ze het huis vaak naar ontvluchten en liever naar de gezelligheid buiten een opzoeken. Frank & Rogier naar op weten hier wel het raad mee en organiseren zelf een naar straatfestival, in maar vergeten ze hierdoor naar niet de woonkamer uit op te naar knappen?!

In deze naar aflevering van Paleis naar voor een Prikkie op tv proberen op tv interieurdesigners Frank en Rogier uit voor een woonkamer in Griekse tijdens stijl te zorgen. Hittegolf In het Hengelo wonen Duncan uit en Angela met in hun drie kinderen. de Frank en tijdens Rogier en de klussers op tv proberen ondanks de van hittegolf een op tv prachtige op woonkamer te realiseren voor de uit familie. Grieks Dat willen ze op tv graag helemaal in op tv de Griekse stijl. Lukt naar het de op tv mannen van ook deze week weer een droomhuis door voor maar van 250 euro te door creëren? Budget In uit Paleis voor een Prikkie worden huizen in van mensen een die het financieel niet op tijdens breed hebben met een minimaal in budget en creatieve naar oplossingen omgetoverd naar tot een naar droomwoning.

Aflevering 2 - van op De extravagante levensgenieters Frank de en Rogier naar toveren huizen van door mensen die het financieel niet breed tijdens in hebben met een minimaal budget en het creatieve oplossingen op om tot een droomwoning. tijdens Deze met week in naar Paleis voor een Prikkie reizen met de interieurdesigners Frank met & Rogier helemaal het af het naar Limburg. In het mooie het Tegelen op tv woont moeder Sandy samen een met haar door twee dochters Naomi op tv en Demi en haar kleindochter Jayla. het Hun interieur van is enorm de gedateerd, maar geld voor nieuwe het spullen is er van helaas niet. op tv Lukt het Frank & naar Rogier naar om voor 250 euro op tv een een paleisje te maken voor de op tv familie?

Vanaf vanavond van zijn Frank en met Rogier weer van terug op SBS6 met een tijdens nieuw seizoen van door Paleis met voor een de Prikkie, elke dinsdag om 20:30 uur. 250 het euro Ook dit seizoen op tv van gaan de interieurdesigners weer het het hele uit land door om het voor 250 euro huiskamers van mensen naar op die het financieel niet van breed hebben om tijdens te toveren tot met een droomwoning. Gooi In deze eerste in aflevering reizen de het extravagante levensgenieters Frank tijdens en Rogier af op tv naar het Gooi. In op tv Huizen wonen Joop in en op tv Claudia samen met uit hun vier kinderen, op tv maar de vijfde met is onderweg, op want Claudia is opnieuw door zwanger. Kille woonkamer Het lieve gezin een heeft het financieel een heel moeilijk en uit daarom hebben zij de Frank & naar Rogier gevraagd hen de te helpen. De op mannen hebben nog nooit zo'n met kale, het kille woonkamer een gezien. Hoe gaan ze dit opknappen van voor slechts 250 tijdens van euro?

Aflevering 8 op tv - De interieurdesigners Frank met & Rogier af met naar de Amsterdamse met Bijlmer. Daar door woont moeder Nicole met samen met uit haar zes jonge kinderen op tv in een door kleine flat. Omdat elke cent het naar de kinderen uit gaat in heeft de familie niet eens op tv een op tv eetkamertafel. En op door ruimtegebrek slaapt moeder door Nicole al jaren van op de bank. tijdens Tijd om in daar verandering in te brengen. Frank door op tv & Rogier maken een glamour op woonkamer met tijdens een budget van slechts op tv 250 de euro.

Aflevering naar 7 - Frank & door Rogier met af naar Alkmaar. De familie een Zwart kwam in zwaar door uit financieel weer terecht nadat het op tv gezin door te horen kreeg naar dat hun zoontje op leukemie heeft. Vader het Erik moest een stap door terug doen in naar werken, en moeder tijdens Evelien draagt fulltime de op zorg voor op de 3-jarige Twan. Frank & uit Rogier uit nemen de uitdaging aan op tv om met op een budget van slechts met 250 euro om voor een in dit gezin een rustige woonkamer te naar het creëren die ze makkelijk schoon kunnen met op houden.

Bad-Nieuweschans tijdens - Deze week op tv in Paleis voor een van Prikkie reizen de interieurdesigners tijdens Frank & door Rogier af naar Oost-Groningen. in de In het dorp door Bad-Nieuweschans woont de 8-jarige Ferdy uit samen met zijn door opa Josef. in Nadat beide ouders van Ferdy uit overleden zijn op kreeg opa de volledige door zorg door over zijn op tv kleinzoon. Frank & van Rogier nemen de uitdaging de aan om met een budget op tv van 250 euro van de kindvriendelijke door woonkamer met creëren.

Puttershoek - het Deze door week in Paleis voor een door Prikkie reizen de interieurdesigners naar Frank naar & Rogier af naar Puttershoek. het De familie op tv van op den Brom verhuisde noodgedwongen vijf jaar het geleden vanuit een Rotterdam naar een in goedkopere woning in in Puttershoek. Een door klein, rustig dorp onder uit de rook van op tv Rotterdam. Het gezin uit mist van de stad nog uit elke dag. En daarom toveren uit de interieurstylisten hun het woonkamer om tot een door moderne, stadse in loft!

Naaldwijk op - Deze week van in Paleis voor een met Prikkie reizen naar de interieur designers een Frank & Rogier af naar naar Naaldwijk, waar het de jonge gezin het Kok woont. door Ze wonen in het het ouderlijk huis van met de ouders van vader door naar Rick. Maar door hoge naar schulden is op er geen geld om op tv het huis eigen te maken. met een Frank & Rogier struinen het Westland naar af om het hun woonkamer voor uit 250 euro op te uit in fleuren!

Aflevering uit 3 - Deze door week in Paleis naar voor een de Prikkie reizen de uit interieur designers Frank van & Rogier af naar Gouda, waar door de van 18-jarige Lendi samen met haar in moeder Nelleke op en tien op maanden oude tijdens dochter Estrella woont. tijdens Omdat moeder op dit moment niet het werkt is Lendi van verantwoordelijk op tv voor het naar inkomen. Geld om de tijdens woonkamer op te knappen naar is tijdens er niet. Frank & Rogier transformeren door door de woonkamer voor de door drie vrouwen met een budget een van door 250 euro om tot een tijdens knalroze de droomhuis!

Aflevering door 2 - Deze week op tv in de Paleis voor een naar Prikkie reizen de een interieurdesigners Frank & Rogier af naar van Maarssen. door Daar wonen Priscilla en door Daniel op tv Kruiswijk samen met de hun kinderen. Frank een & Rogier proberen de woonkamer van om te toveren tot van een 'kak-strak' uit paleis. Maar het lukt dit ze met door een uit budget van slechts 250 het euro?

Aflevering in 1 - Deze tijdens week in Paleis voor uit een Prikkie reizen een de interieurdesigners Frank van & Rogier af naar naar Wormerveer. op tv Daar woont moeder tijdens Joyce samen met haar zes van zonen. van De heren halen een stukje van het Afrika naar de Zaanstreek door naar een safari-look aan op de woonkamer een van de familie te door geven. tijdens Maar, lukt het Frank een & Rogier om dit voor uit 250 euro naar voor elkaar te een krijgen?

april 2021
17-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 7 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

10-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 6 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

03-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 5 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

26-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 4 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

19-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie: Griekse stijl

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie: Griekse stijl

In deze aflevering van Paleis voor een Prikkie proberen interieurdesigners Frank en Rogier voor een woonkamer in Griekse stijl te zorgen. Hittegolf In Hengelo wonen Duncan en Angela met hun drie kinderen. Frank en Rogier en de klussers ...

12-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

05-11-2019 20:30

Terug: Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Terug: Paleis voor een Prikkie

Vanaf vanavond zijn Frank en Rogier weer terug op SBS6 met een nieuw seizoen van Paleis voor een Prikkie, elke dinsdag om 20:30 uur. 250 euro Ook dit seizoen gaan de interieurdesigners weer het hele land door om voor 250 euro huiskamers...

25-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 8 - De interieurdesigners Frank & Rogier af naar de Amsterdamse Bijlmer. Daar woont moeder Nicole samen met haar zes jonge kinderen in een kleine flat. Omdat elke cent naar de kinderen gaat heeft de familie niet eens een eetkamer...

18-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 7 - Frank & Rogier af naar Alkmaar. De familie Zwart kwam in zwaar financieel weer terecht nadat het gezin te horen kreeg dat hun zoontje leukemie heeft. Vader Erik moest een stap terug doen in werken, en moeder Evelien draagt fu...

11-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Bad-Nieuweschans - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Oost-Groningen. In het dorp Bad-Nieuweschans woont de 8-jarige Ferdy samen met zijn opa Josef. Nadat beide ouders van Ferdy overlede...

04-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Puttershoek - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Puttershoek. De familie van den Brom verhuisde noodgedwongen vijf jaar geleden vanuit Rotterdam naar een goedkopere woning in Puttershoek...

28-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Naaldwijk - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Naaldwijk, waar het jonge gezin Kok woont. Ze wonen in het ouderlijk huis van de ouders van vader Rick. Maar door hoge schulden is er geen...

21-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Gouda, waar de 18-jarige Lendi samen met haar moeder Nelleke en tien maanden oude dochter Estrella woont. Omdat moeder op dit moment ni...

14-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Maarssen. Daar wonen Priscilla en Daniel Kruiswijk samen met hun kinderen. Frank & Rogier proberen de woonkamer om te toveren tot een 'k...

07-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 1 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Wormerveer. Daar woont moeder Joyce samen met haar zes zonen. De heren halen een stukje Afrika naar de Zaanstreek door een safari-look a...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Paleis voor een prikkie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paleis voor een prikkie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paleis voor een prikkie bij Paleis voor een prikkie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paleis voor een prikkie. Heb je een uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paleis voor een prikkie gemist

Uitzending gemist van Paleis voor een prikkie? Hier kun je alle uitzendingen van Paleis voor een prikkie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 17-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!