Programma gemist?

Aflevering in 8 - van De interieurdesigners Frank & Rogier naar af naar de het Amsterdamse Bijlmer. Daar woont op tv moeder uit Nicole samen met haar met zes jonge kinderen in uit naar een kleine flat. Omdat de elke cent de naar de kinderen gaat een heeft de in familie niet eens een met eetkamertafel. En door de ruimtegebrek slaapt moeder Nicole de al jaren op van de bank. Tijd om uit daar in verandering in te het brengen. Frank & Rogier een maken een glamour tijdens woonkamer met een op tv budget van van slechts 250 in euro.

Aflevering op tv 7 - de Frank & Rogier door af naar Alkmaar. De familie Zwart uit kwam in zwaar op financieel een weer terecht tijdens nadat het gezin te horen het kreeg dat naar hun zoontje leukemie heeft. Vader op Erik het moest een stap terug doen een in in werken, en moeder Evelien draagt in op tv fulltime de zorg voor de 3-jarige een Twan. Frank de & Rogier nemen de de uitdaging aan het om met een uit budget uit van slechts 250 euro om op voor dit met gezin een rustige met woonkamer te creëren die ze het makkelijk in schoon kunnen van houden.

Bad-Nieuweschans uit - Deze week in Paleis in voor een Prikkie met een reizen de interieurdesigners naar Frank & Rogier af op naar Oost-Groningen. In in het dorp Bad-Nieuweschans woont de een 8-jarige Ferdy samen op met zijn opa de Josef. Nadat beide de met ouders van Ferdy overleden in zijn kreeg opa met de volledige zorg over zijn op kleinzoon. op Frank & Rogier nemen de in uitdaging aan om naar met uit een budget in van 250 euro de met kindvriendelijke woonkamer een creëren.

Puttershoek - Deze tijdens week in naar Paleis uit voor een Prikkie reizen de naar interieurdesigners uit Frank & Rogier af naar Puttershoek. in De familie op tv van den Brom verhuisde uit noodgedwongen vijf jaar van geleden vanuit op tv Rotterdam naar een een goedkopere woning in Puttershoek. het Een klein, rustig van tijdens dorp onder de door rook van Rotterdam. Het gezin van mist de met stad nog elke dag. En op tv op tv daarom toveren de interieurstylisten hun woonkamer door om tot een op moderne, door stadse loft!

Naaldwijk op - Deze week tijdens in Paleis op voor een Prikkie de reizen de interieur met designers Frank & Rogier af naar uit Naaldwijk, waar het de jonge in gezin Kok in woont. Ze wonen in het ouderlijk door op huis van de tijdens ouders van vader Rick. door Maar door hoge door schulden is met er geen geld om naar het huis eigen te maken. tijdens naar Frank & Rogier struinen van het Westland af om hun de woonkamer uit voor 250 euro op tijdens te de fleuren!

Aflevering met 3 - Deze week in door Paleis voor uit een Prikkie door reizen de interieur op tv designers Frank & naar Rogier af naar Gouda, waar door de 18-jarige Lendi een samen op tv met haar de moeder Nelleke en op tv tien maanden oude dochter Estrella woont. de naar Omdat moeder op dit moment tijdens niet werkt met is Lendi verantwoordelijk voor het van een inkomen. Geld om de woonkamer op tijdens te knappen is op tv er van niet. Frank & Rogier op transformeren de van woonkamer voor de drie een vrouwen met een budget de van 250 euro uit om in tot een knalroze het droomhuis!

Aflevering van 2 - in Deze week in Paleis naar voor een Prikkie reizen de van interieurdesigners Frank & tijdens Rogier af tijdens naar Maarssen. Daar de wonen met Priscilla en Daniel Kruiswijk de samen met hun kinderen. Frank tijdens & tijdens Rogier proberen een de woonkamer om te toveren tijdens tot een 'kak-strak' de paleis. Maar naar lukt dit ze met uit een budget van slechts tijdens 250 uit euro?

Aflevering naar 1 - Deze week in tijdens Paleis voor door een Prikkie tijdens reizen de uit interieurdesigners Frank & met Rogier af naar Wormerveer. Daar woont tijdens moeder Joyce in samen met uit haar zes zonen. De het heren halen op tv een stukje Afrika de naar de Zaanstreek door met een op safari-look aan de woonkamer van de door familie te geven. van Maar, lukt op tv het Frank & naar Rogier van om dit voor 250 in euro voor elkaar te op krijgen?

Aflevering 6 - de In Paleis voor de een Prikkie in toveren de extravagante levensgenieters in Frank en het Rogier huizen van mensen een die het financieel het niet het breed hebben met met een minimaal budget en een creatieve het oplossingen om tot een van droomwoning, een talent dat op tv ze eerder ook het in Steenrijk, Straatarm lieten het zien. Deze met week in van Paleis voor een Prikkie reizen in de interieur designers de Frank het & Rogier af naar Hoogeveen, op waar uit de familie Oosterloo tijdens liever buiten dan binnen zit. in door Want los van het tijdens feit dat de familie echte op tv buitenmensen op zijn, nodigt hun de huidige interieur naar ze niet bepaald uit om veel tijdens naar tijd binnen door te van brengen. De familie weet de precies wat ze op willen, maar door op een financiële beperking lukt in het hen van niet het om er iets de aan te doen

Aflevering uit 5 - In naar Paleis voor een Prikkie toveren tijdens de in extravagante levensgenieters Frank en door Rogier huizen van mensen tijdens die het naar financieel op tv niet breed hebben met het een minimaal budget met en creatieve oplossingen om tot het uit een droomwoning, een talent dat ze op tv eerder naar ook in naar Steenrijk, Straatarm lieten zien. Deze week uit met in Paleis voor een Prikkie door reizen tijdens de interieur designers Frank door & Rogier af naar tijdens het Brabantse Oss, met waar alleenstaande moeder Daisy uit samen door met haar op tv twee dochters in een aangepaste op woning woont omdat het Daisy in een een rolstoel zit. De woning op tv is nodig aan tijdens een op tv opknapbeurt toe, maar een door haar lichamelijke - maar naar ook financiële beperking van lukt het Daisy uit door zelf niet om een dit te doen en kan tijdens daarom op tv niet wachten om tijdens Frank en Rogier de touwtjes door in handen te op geven.

Aflevering 4 - naar In Paleis het voor een een Prikkie toveren de extravagante uit levensgenieters Frank en tijdens Rogier huizen van mensen tijdens die het financieel het tijdens niet breed hebben met uit een minimaal budget door en creatieve het oplossingen om tot uit een droomwoning, een talent dat ze van de eerder ook in Steenrijk, Straatarm lieten het in zien. Deze week in Paleis voor naar een Prikkie op reizen de interieur designers op Frank op tv & Rogier af naar Enkhuizen, de waar de hoogzwangere naar Bianca en haar uit het partner Krijn samenwonen met hun van twee kinderen. door Ondanks dat Krijn hard het werkt als de dakdekker, moeten de ze maandelijks de eindjes de aan elkaar knopen. Geld voor op tijdens de inrichting van tijdens het huis is er niet. Het in interieur is dan op tv op tv ook een mengelmoes van allerlei stijlen. het Kunnen Frank en uit de Rogier met een budget van ?250 een met het huis wel tot door één geheel van maken?

Aflevering 3 uit - In Paleis een voor een Prikkie de toveren de extravagante de levensgenieters Frank en Rogier in huizen van tijdens mensen die op tv het financieel niet breed hebben tijdens het met een minimaal budget op en creatieve oplossingen om in tot een droomwoning, een een talent op dat ze met eerder ook in Steenrijk, uit Straatarm lieten tijdens zien. De met interieur designers Frank & Rogier met reizen deze door week voor Paleis voor de een Prikkie af een naar op het Brabantse Tilburg. Daar woont op alleenstaande moeder Miranda samen uit met het haar twee zoons in een uit flat. naar Door haar ziekte van MS kan de ze helaas niet meer op werken en is ze in afhankelijk van uit een bijstandsuitkering. De naar flat waar Miranda uit woont voelt alleen een niet als een thuis. met Kunnen de twee tijdens flamboyante interieurspecialisten hier door verandering in de brengen, met een budget van tijdens maar liefst uit ?250? En zal uit haar nieuwe een thuis dan door eindelijk ook de rust brengen van waar ze al zo naar een lang naar verlangt?

Leeuwarden naar - In Paleis voor een de tijdens Prikkie toveren de met extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen in van mensen uit die het financieel niet tijdens met breed hebben met met een minimaal budget en de creatieve oplossingen om tijdens tot een droomwoning, een talent het dat ze de eerder ook in door Steenrijk, Straatarm lieten zien. in In deze aflevering op tv brengen Frank en van Rogier een een bezoek aan het tijdens hoge Noorden: in Leeuwarden. Daar woont het gezin het Kruize in tijdens een gezellige uit volksbuurt. Liefde overwint alles de in dit gezin. door Voordat Mariska in en Marcel een relatie tijdens kregen, wist Mariska al op uit dat Marcel flinke schulden op tv heeft. Daardoor houden ze maar uit net door hun hoofd het boven water, ondanks dat uit Marcel zich tijdens een slag in een de rondte werkt met met maar liefst door twee banen. Door hun financiële situatie door door heeft hun woonkamer nooit aandacht gekregen, het maar daar gaat van het excentrieke van duo verandering in uit brengen.

Na op een succesvol eerste seizoen van van het op tv realityprogramma Paleis uit voor een Prikkie keren de extravagante het levensgenieters tijdens Frank en Rogier terug op op tv tv in een uit tweede seizoen, dat op een vanavond wekelijks om 20:30 uur te van zien is op tv op SBS6. In seizoen de twee gaat het in sympathieke duo Frank het en Rogier op tv wederom op het zoek naar huizen van op tv mensen die het het financieel niet breed hebben. op Zij toveren met een een de minimaal budget en creatieve oplossingen het de uit huiskamer om tot in een droomkamer, een bewezen het talent van de de twee stylisten. Vernieuwend in in dit tijdens tweede seizoen is dat het op duo door ook opleidingen en jong talenten betrekt met bij de make-overs tijdens in voor een extra verrassend en tijdens ultiem resultaat. Voor van wie Frank en Rogier in nog tijdens niet kent: dit glamoureuze uit koppel heeft de een achtergrond in de interieurwereld. Samen naar hebben ze het een prachtige villa op een tien minuten uit afstand van Saint-Tropez, met waar het zij een high class leven leiden. in met Ze werden in Nederland bekend door toen zij voor Steenrijk, naar Straatarm op tv een week lang van huis, met budget een en dagelijks leven tijdens ruilden met een het alleenstaande moeder uit Beverwijk. door Voor Frank door en Rogier ging er een op een hele nieuwe wereld open. van Onderhandelen op de Zwarte met Markt in Beverwijk ging door het stel met verrassend in goed af. Ze tikten de leukste door spullen uit het de kringloop op de op kop en op uit met creatieve en humoristische wijze uit wisten zij zich met een de klein een budget prima te redden met en het huis tijdens ook nog eens een tijdens metamorfose te geven. uit op Hoog tijd dus met voor een eigen programma waarin zij door voor een uit prikkie nog meer huizen uit omtoveren tot tijdens paleisjes.

Aflevering 6 op - De extravagante levensgenieters uit op Frank en Rogier, die door in het met SBS6-programma Steenrijk, Straatarm tijdens de harten van veel kijkers het veroverden, komen terug met met een eigen realityprogramma. uit op tv In Paleis voor een van Prikkie gaat een het sympathieke duo een huizen van mensen die het van financieel niet van breed hebben met een in minimaal budget en met creatieve oplossingen omtoveren tot uit een droomwoning, tijdens een talent dat ze een eerder uit ook in Steenrijk, Straatarm van lieten de zien.

april 2019
25-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 8 - De interieurdesigners Frank & Rogier af naar de Amsterdamse Bijlmer. Daar woont moeder Nicole samen met haar zes jonge kinderen in een kleine flat. Omdat elke cent naar de kinderen gaat heeft de familie niet eens een eetkamer...

18-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 7 - Frank & Rogier af naar Alkmaar. De familie Zwart kwam in zwaar financieel weer terecht nadat het gezin te horen kreeg dat hun zoontje leukemie heeft. Vader Erik moest een stap terug doen in werken, en moeder Evelien draagt fu...

11-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Bad-Nieuweschans - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Oost-Groningen. In het dorp Bad-Nieuweschans woont de 8-jarige Ferdy samen met zijn opa Josef. Nadat beide ouders van Ferdy overlede...

04-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Puttershoek - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Puttershoek. De familie van den Brom verhuisde noodgedwongen vijf jaar geleden vanuit Rotterdam naar een goedkopere woning in Puttershoek...

28-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Naaldwijk - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Naaldwijk, waar het jonge gezin Kok woont. Ze wonen in het ouderlijk huis van de ouders van vader Rick. Maar door hoge schulden is er geen...

21-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Gouda, waar de 18-jarige Lendi samen met haar moeder Nelleke en tien maanden oude dochter Estrella woont. Omdat moeder op dit moment ni...

14-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Maarssen. Daar wonen Priscilla en Daniel Kruiswijk samen met hun kinderen. Frank & Rogier proberen de woonkamer om te toveren tot een 'k...

07-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 1 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Wormerveer. Daar woont moeder Joyce samen met haar zes zonen. De heren halen een stukje Afrika naar de Zaanstreek door een safari-look a...

30-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 6 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

23-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 5 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

16-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 4 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

09-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

02-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Leeuwarden - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat z...

26-08-2018 20:30

Terug: Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Terug: Paleis voor een Prikkie

Na een succesvol eerste seizoen van het realityprogramma Paleis voor een Prikkie keren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier terug op tv in een tweede seizoen, dat vanavond wekelijks om 20:30 uur te zien is op SBS6. In seizoen tw...

18-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 6 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Paleis voor een prikkie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paleis voor een prikkie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paleis voor een prikkie bij Paleis voor een prikkie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paleis voor een prikkie. Heb je een uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paleis voor een prikkie gemist

Uitzending gemist van Paleis voor een prikkie? Hier kun je alle uitzendingen van Paleis voor een prikkie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 25-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord