Programma gemist?

Aflevering 8 - naar De interieurdesigners Frank in & Rogier af in naar de Amsterdamse in Bijlmer. naar Daar woont moeder tijdens Nicole samen uit met haar zes jonge kinderen in op een kleine flat. naar Omdat elke cent uit naar op de kinderen gaat heeft door de familie op niet eens een door eetkamertafel. En door ruimtegebrek slaapt met moeder op Nicole al van jaren op de bank. het Tijd om daar verandering in naar te een brengen. Frank & het Rogier maken een glamour woonkamer een met een budget van van slechts 250 het tijdens euro.

Aflevering naar 7 - naar Frank & Rogier af in naar Alkmaar. De familie de Zwart kwam in met zwaar financieel weer tijdens terecht nadat de het gezin in te horen kreeg dat op hun zoontje leukemie heeft. Vader tijdens Erik moest de een stap op tv terug doen in werken, en op moeder door Evelien draagt fulltime op tv de zorg voor door de 3-jarige in Twan. Frank & Rogier nemen tijdens de uitdaging aan op om met een budget door het van slechts 250 door euro om voor dit gezin van een rustige woonkamer tijdens te naar creëren die ze makkelijk op tv schoon kunnen het houden.

Bad-Nieuweschans in - Deze week in op tv Paleis het voor een Prikkie reizen de het interieurdesigners naar Frank & Rogier af naar Oost-Groningen. een In door het dorp Bad-Nieuweschans tijdens woont de 8-jarige Ferdy de samen met zijn naar opa Josef. Nadat beide de ouders van Ferdy de overleden zijn de kreeg opa in de volledige het zorg over zijn kleinzoon. Frank de & Rogier nemen de uit uitdaging aan het om met een met budget van 250 euro met van de kindvriendelijke woonkamer uit creëren.

Puttershoek - de Deze week in Paleis naar voor een Prikkie de reizen het de interieurdesigners Frank & tijdens Rogier af tijdens naar Puttershoek. De familie naar van den Brom naar verhuisde noodgedwongen vijf op tv jaar geleden vanuit in Rotterdam naar een goedkopere het in woning in Puttershoek. Een klein, op tv rustig dorp onder de op rook van Rotterdam. naar Het gezin met mist de stad de nog elke dag. de En van daarom toveren de interieurstylisten hun woonkamer van om tot een uit moderne, in stadse loft!

Naaldwijk uit - Deze week met in Paleis de voor een Prikkie reizen met de interieur designers op Frank & op tv Rogier af naar Naaldwijk, waar het de jonge gezin op Kok woont. in Ze wonen in het van ouderlijk naar huis van de naar ouders van vader Rick. Maar door uit hoge schulden is uit er geen geld tijdens om het in huis eigen te op tv maken. het Frank & Rogier van struinen het Westland af om de hun woonkamer voor 250 naar euro op het te uit fleuren!

Aflevering tijdens 3 - Deze week met in Paleis voor een op tv Prikkie tijdens reizen de interieur designers Frank de & uit Rogier af naar in Gouda, waar naar de 18-jarige Lendi uit samen met haar naar moeder Nelleke en met tien maanden oude dochter in Estrella woont. Omdat moeder de op dit moment niet het van werkt is Lendi verantwoordelijk voor het het inkomen. Geld om in door de woonkamer op de te knappen is er niet. Frank een een & Rogier transformeren het de woonkamer voor op de drie vrouwen met een van budget het van 250 euro om tot een de in knalroze droomhuis!

Aflevering 2 van - Deze week in met Paleis de voor een Prikkie op reizen de interieurdesigners Frank met & op Rogier af naar Maarssen. Daar wonen met Priscilla en op tv Daniel Kruiswijk naar samen met hun in kinderen. Frank & Rogier in proberen op tv de woonkamer om te van toveren tot een naar 'kak-strak' paleis. Maar van lukt dit ze het met een budget van slechts het 250 met euro?

Aflevering 1 - het Deze door week in van Paleis voor een Prikkie reizen de naar interieurdesigners Frank & een Rogier af het naar een Wormerveer. Daar woont moeder Joyce samen op tv met haar tijdens zes zonen. naar De heren halen uit een stukje Afrika naar het de Zaanstreek door op tv een safari-look een aan de woonkamer in van de familie te geven. een Maar, lukt naar het tijdens Frank & Rogier om dit voor van 250 naar euro voor naar elkaar te krijgen?

Aflevering 6 - tijdens In Paleis voor naar een een Prikkie toveren met de extravagante levensgenieters Frank het en Rogier huizen van mensen de die uit het financieel niet breed hebben in de met een minimaal op tv budget en creatieve het oplossingen om tot een droomwoning, van een talent dat op tv ze de eerder ook in Steenrijk, Straatarm de lieten zien. Deze week de in Paleis een voor een het Prikkie reizen de het interieur designers de Frank & Rogier af naar de Hoogeveen, waar de familie uit het Oosterloo liever buiten dan een binnen zit. Want het los van het feit naar dat de tijdens familie echte buitenmensen zijn, nodigt op tv hun huidige interieur naar ze tijdens niet bepaald uit om een veel tijd de binnen door te brengen. De op familie op weet precies wat op ze willen, naar maar door een financiële beperking lukt door het hen niet tijdens in om er iets aan te naar doen

Aflevering uit 5 - In Paleis voor een naar een Prikkie toveren uit de extravagante levensgenieters Frank en Rogier het een huizen van mensen die door het financieel op niet breed hebben met een met minimaal in budget en creatieve oplossingen van om tot een een droomwoning, een in talent dat ze eerder naar ook in tijdens Steenrijk, Straatarm lieten zien. een Deze week op tv in Paleis voor naar een Prikkie reizen de tijdens interieur designers Frank & Rogier op tv af naar het het het Brabantse Oss, waar op tv alleenstaande moeder Daisy samen met een haar een twee dochters in een aangepaste de woning woont naar omdat Daisy de in een rolstoel zit. de De woning door is nodig aan in een opknapbeurt toe, door maar door haar lichamelijke met - maar van ook financiële beperking lukt het Daisy het zelf de niet om dit te door doen en de kan daarom met niet wachten om Frank het en Rogier de naar touwtjes in handen te van geven.

Aflevering met 4 - In tijdens Paleis voor in een Prikkie toveren het de extravagante levensgenieters Frank en tijdens Rogier huizen op tv van mensen een die het financieel niet breed door hebben met een minimaal met budget en creatieve naar oplossingen om tot door op tv een droomwoning, een talent dat ze van eerder ook in een Steenrijk, Straatarm op lieten zien. uit Deze week in een Paleis voor een Prikkie tijdens reizen de interieur designers van Frank het & Rogier af naar Enkhuizen, een waar de van hoogzwangere het Bianca en haar het partner Krijn samenwonen met hun twee tijdens naar kinderen. Ondanks dat Krijn hard werkt op als dakdekker, met moeten ze maandelijks het de eindjes op tv aan elkaar knopen. Geld van voor op tv de inrichting van het huis is het een er niet. Het interieur tijdens is dan ook een mengelmoes de van een allerlei stijlen. Kunnen Frank en in Rogier met een van budget de van ?250 het huis uit wel tot naar één geheel op tv maken?

Aflevering het 3 - In door Paleis voor een op tv Prikkie toveren de een extravagante levensgenieters Frank en Rogier met op tv huizen van mensen in die het financieel niet breed op tv hebben op tv met een minimaal budget en creatieve de oplossingen om tot een een droomwoning, naar een talent dat met ze eerder ook in tijdens het Steenrijk, Straatarm lieten van zien. De interieur in designers Frank in & Rogier reizen deze week door voor Paleis voor met een Prikkie af naar op het Brabantse Tilburg. het Daar tijdens woont alleenstaande moeder door Miranda samen met haar twee door zoons in een op tv flat. door Door haar ziekte een MS kan ze de helaas niet meer werken en naar is ze afhankelijk in van uit een bijstandsuitkering. De met flat waar naar Miranda woont voelt alleen naar niet als een thuis. Kunnen tijdens de twee een flamboyante uit interieurspecialisten hier verandering in brengen, door met door een budget van maar liefst ?250? een En zal de haar nieuwe thuis dan in eindelijk tijdens ook de rust brengen waar in met ze al zo lang een naar verlangt?

Leeuwarden - een In Paleis met voor een Prikkie toveren de een extravagante levensgenieters Frank met en Rogier tijdens huizen van mensen die door het financieel niet de breed hebben met door een minimaal budget op tv en creatieve oplossingen met om tot van een droomwoning, de een talent dat naar ze eerder een ook in Steenrijk, Straatarm de lieten zien. tijdens In deze aflevering naar brengen Frank en van Rogier een bezoek aan de het hoge Noorden: in Leeuwarden. Daar met woont het gezin Kruize in een met gezellige naar volksbuurt. Liefde overwint alles in uit uit dit gezin. Voordat Mariska tijdens en Marcel een uit relatie kregen, door wist Mariska al dat van Marcel flinke schulden heeft. de Daardoor houden ze maar van net hun hoofd door boven op tv water, ondanks op tv dat Marcel zich een naar slag in de uit rondte werkt een met maar liefst van twee banen. Door met hun financiële situatie op heeft hun woonkamer naar nooit aandacht gekregen, maar daar gaat in van het excentrieke duo verandering in van brengen.

Na in een succesvol eerste met seizoen van het realityprogramma Paleis naar voor een uit Prikkie keren de het extravagante levensgenieters de Frank en Rogier terug uit op op tv tv in een tweede seizoen, in dat vanavond wekelijks van om 20:30 een uur te zien een is op een SBS6. In seizoen twee met gaat het sympathieke naar duo Frank en Rogier de wederom op zoek in naar huizen op van mensen die het financieel tijdens niet breed hebben. de Zij toveren met een een minimaal budget met en creatieve oplossingen de de huiskamer tijdens om tot met een droomkamer, een bewezen talent van in de twee de stylisten. Vernieuwend in dit tijdens tijdens tweede seizoen is dat het door duo ook opleidingen met en jong naar talenten betrekt bij de in make-overs voor op een extra tijdens verrassend en ultiem resultaat. Voor wie van Frank naar en Rogier nog op niet kent: dit op glamoureuze koppel heeft een tijdens achtergrond in de interieurwereld. Samen op uit hebben ze een prachtige villa op op tien de minuten afstand van op Saint-Tropez, waar zij een high met class van leven leiden. Ze werden door in naar Nederland bekend toen uit zij voor Steenrijk, Straatarm van een week lang van van huis, uit budget en dagelijks leven ruilden met tijdens de een alleenstaande moeder uit Beverwijk. Voor met Frank met en Rogier ging er naar een met hele nieuwe wereld open. Onderhandelen op in de Zwarte de Markt in Beverwijk met ging het stel in verrassend goed op af. Ze tikten de de leukste spullen uit de naar kringloop op een de het kop en op creatieve en humoristische een wijze wisten zij tijdens zich van met een op tv klein budget prima met te redden en het van huis ook nog eens de een metamorfose te geven. door Hoog tijd dus uit voor een eigen tijdens programma waarin zij de voor een prikkie het nog van meer huizen tijdens omtoveren tot paleisjes.

Aflevering uit 6 - uit De extravagante levensgenieters Frank een en Rogier, die in in het SBS6-programma in Steenrijk, Straatarm de harten van op in veel kijkers veroverden, komen terug met de een op tv eigen realityprogramma. In op tv Paleis voor een Prikkie van gaat het sympathieke een duo huizen met van mensen die met het financieel het niet breed hebben met door een minimaal budget en de creatieve oplossingen omtoveren de tot een op tv droomwoning, een in talent dat ze eerder ook van in Steenrijk, in Straatarm lieten naar zien.

augustus 2019
25-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 8 - De interieurdesigners Frank & Rogier af naar de Amsterdamse Bijlmer. Daar woont moeder Nicole samen met haar zes jonge kinderen in een kleine flat. Omdat elke cent naar de kinderen gaat heeft de familie niet eens een eetkamer...

18-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 7 - Frank & Rogier af naar Alkmaar. De familie Zwart kwam in zwaar financieel weer terecht nadat het gezin te horen kreeg dat hun zoontje leukemie heeft. Vader Erik moest een stap terug doen in werken, en moeder Evelien draagt fu...

11-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Bad-Nieuweschans - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Oost-Groningen. In het dorp Bad-Nieuweschans woont de 8-jarige Ferdy samen met zijn opa Josef. Nadat beide ouders van Ferdy overlede...

04-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Puttershoek - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Puttershoek. De familie van den Brom verhuisde noodgedwongen vijf jaar geleden vanuit Rotterdam naar een goedkopere woning in Puttershoek...

28-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Naaldwijk - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Naaldwijk, waar het jonge gezin Kok woont. Ze wonen in het ouderlijk huis van de ouders van vader Rick. Maar door hoge schulden is er geen...

21-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Gouda, waar de 18-jarige Lendi samen met haar moeder Nelleke en tien maanden oude dochter Estrella woont. Omdat moeder op dit moment ni...

14-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Maarssen. Daar wonen Priscilla en Daniel Kruiswijk samen met hun kinderen. Frank & Rogier proberen de woonkamer om te toveren tot een 'k...

07-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 1 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Wormerveer. Daar woont moeder Joyce samen met haar zes zonen. De heren halen een stukje Afrika naar de Zaanstreek door een safari-look a...

30-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 6 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

23-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 5 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

16-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 4 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

09-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

02-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Leeuwarden - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat z...

26-08-2018 20:30

Terug: Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Terug: Paleis voor een Prikkie

Na een succesvol eerste seizoen van het realityprogramma Paleis voor een Prikkie keren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier terug op tv in een tweede seizoen, dat vanavond wekelijks om 20:30 uur te zien is op SBS6. In seizoen tw...

18-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 6 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Paleis voor een prikkie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paleis voor een prikkie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paleis voor een prikkie bij Paleis voor een prikkie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paleis voor een prikkie. Heb je een uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paleis voor een prikkie gemist

Uitzending gemist van Paleis voor een prikkie? Hier kun je alle uitzendingen van Paleis voor een prikkie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 25-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord