Programma gemist?

In deze een aflevering op tv van Paleis voor een Prikkie proberen tijdens uit interieurdesigners Frank en Rogier voor een in tijdens woonkamer in Griekse stijl te zorgen. Hittegolf In tijdens in Hengelo wonen Duncan uit en Angela met hun drie tijdens kinderen. Frank en in Rogier en de tijdens klussers proberen ondanks de op tv hittegolf een prachtige in op woonkamer te realiseren voor uit de familie. Grieks Dat willen ze van graag helemaal in door de Griekse stijl. Lukt door een het de mannen ook deze het week een weer een droomhuis voor maar de 250 door euro te creëren? Budget In met Paleis voor een Prikkie worden huizen op van mensen het die het financieel niet op tv breed hebben met tijdens een minimaal budget van en op creatieve oplossingen omgetoverd tot een op tv het droomwoning.

Aflevering 2 uit - De extravagante op levensgenieters met Frank en Rogier toveren huizen van uit mensen op die het financieel niet breed de hebben met met een minimaal budget en op creatieve oplossingen om van het tot een droomwoning. Deze week in in Paleis door voor een Prikkie reizen van de interieurdesigners tijdens Frank & van Rogier helemaal af naar in Limburg. In het door mooie Tegelen woont moeder Sandy naar in samen met haar de twee dochters Naomi en Demi en het haar uit kleindochter Jayla. Hun interieur is de enorm gedateerd, maar op tv geld voor op tv nieuwe spullen het is er helaas niet. de Lukt het in Frank & van Rogier om voor 250 euro een een paleisje te uit maken voor naar de familie?

Vanaf een vanavond zijn van Frank en Rogier uit weer terug op SBS6 met een de nieuw seizoen van met Paleis voor een naar Prikkie, elke uit dinsdag om 20:30 op uur. 250 euro Ook het dit seizoen het gaan de interieurdesigners weer het hele uit land op tv door om voor 250 euro door huiskamers van op tv mensen die het financieel de met niet breed hebben om op tv te toveren tot een droomwoning. Gooi In de deze eerste aflevering op reizen de extravagante uit levensgenieters een Frank en Rogier af met naar het met Gooi. In Huizen naar wonen Joop en tijdens Claudia samen met hun met vier kinderen, van maar de vijfde uit is onderweg, tijdens want Claudia is opnieuw op zwanger. Kille woonkamer Het lieve gezin uit heeft op het financieel heel een moeilijk en daarom hebben zij Frank met & door Rogier gevraagd hen te tijdens helpen. De mannen op hebben nog nooit tijdens zo'n met kale, kille woonkamer gezien. door Hoe gaan ze dit opknappen op tv voor de slechts 250 op tv euro?

Aflevering van 8 - De interieurdesigners het Frank & Rogier het af op tv naar de Amsterdamse Bijlmer. in Daar woont moeder Nicole naar samen met haar tijdens zes uit jonge kinderen in een kleine flat. naar Omdat elke cent de door naar de kinderen gaat uit heeft de familie een niet eens een eetkamertafel. op En naar door ruimtegebrek slaapt moeder Nicole uit al jaren op tv op de bank. Tijd om van daar een verandering in te naar brengen. Frank van & Rogier maken een uit glamour woonkamer met een budget door van de slechts 250 naar euro.

Aflevering 7 - in Frank met & Rogier af naar Alkmaar. in De familie tijdens Zwart een kwam in zwaar financieel weer terecht in met nadat het gezin op tv te horen kreeg naar dat hun zoontje leukemie de heeft. Vader Erik naar moest een stap terug doen van in werken, en van moeder Evelien met draagt fulltime door de zorg op tv voor de 3-jarige Twan. Frank de & op tv Rogier nemen de uitdaging aan om naar op met een budget van slechts naar 250 op euro om voor dit gezin door een in rustige woonkamer te creëren die ze de met makkelijk schoon kunnen door houden.

Bad-Nieuweschans - Deze tijdens week in op Paleis voor een Prikkie tijdens op reizen de interieurdesigners Frank van & Rogier af naar het Oost-Groningen. In het dorp met Bad-Nieuweschans de woont de 8-jarige Ferdy de samen met het zijn opa van Josef. Nadat beide ouders tijdens van Ferdy overleden zijn kreeg het van opa de volledige zorg in over zijn kleinzoon. Frank het & Rogier een nemen de door uitdaging aan om met van een budget van naar 250 euro de kindvriendelijke woonkamer door van creëren.

Puttershoek - Deze van op tv week in Paleis voor tijdens een Prikkie reizen in de interieurdesigners naar Frank & Rogier af op naar Puttershoek. De familie het van den Brom verhuisde op tv noodgedwongen een vijf jaar op tv geleden vanuit Rotterdam naar door een goedkopere woning in met Puttershoek. Een klein, rustig door met dorp onder de tijdens rook van Rotterdam. de Het gezin mist de stad nog een elke op tv dag. En daarom toveren in de interieurstylisten hun een woonkamer om tot op een moderne, van stadse loft!

Naaldwijk - een Deze het week in Paleis het voor een Prikkie reizen in de interieur designers naar Frank & Rogier op af naar Naaldwijk, met waar het in jonge gezin Kok van woont. Ze wonen in in het ouderlijk huis van de op tv ouders van vader op tv Rick. Maar door naar hoge schulden is in er geen geld een met om het huis eigen te maken. door Frank & een Rogier struinen het Westland tijdens af op om hun woonkamer voor in 250 euro op te in op tv fleuren!

Aflevering 3 - de tijdens Deze week in Paleis voor een in Prikkie een reizen de interieur designers Frank op & Rogier naar af naar Gouda, op waar in de 18-jarige Lendi tijdens samen met haar moeder Nelleke door en tien een maanden oude een dochter Estrella woont. Omdat het moeder op dit moment niet door werkt van is Lendi verantwoordelijk voor het uit inkomen. Geld om het de woonkamer uit op met te knappen is er niet. Frank door & Rogier door transformeren op tv de woonkamer voor de drie vrouwen van met een budget van naar van 250 euro om tot een met in knalroze droomhuis!

Aflevering 2 - tijdens Deze week het in met Paleis voor een Prikkie reizen de naar interieurdesigners Frank het & Rogier een af naar door Maarssen. Daar wonen Priscilla op en Daniel op tv Kruiswijk samen met hun het kinderen. Frank & Rogier proberen in het de woonkamer om in te toveren tot in een 'kak-strak' paleis. Maar het lukt dit ze met in een budget van het slechts 250 het euro?

Aflevering op tv 1 - Deze op week in Paleis voor met een Prikkie reizen de tijdens interieurdesigners Frank op & Rogier op tv af naar naar Wormerveer. Daar woont uit moeder Joyce samen met haar zes van met zonen. De heren halen op tv een stukje het Afrika naar de Zaanstreek door in een safari-look uit aan de woonkamer van de het familie te geven. van Maar, lukt het door Frank & Rogier op tv door om dit voor 250 euro het voor in elkaar te krijgen?

Aflevering 6 naar - uit In Paleis voor een Prikkie door toveren op tv de extravagante levensgenieters Frank uit en Rogier naar huizen van mensen die door het financieel niet van breed hebben met de een minimaal budget de en creatieve oplossingen op om tot een droomwoning, een door de talent dat ze eerder ook in op Steenrijk, Straatarm met lieten zien. uit Deze week in het Paleis voor een een Prikkie reizen de interieur designers naar Frank & Rogier door af op tv naar Hoogeveen, waar de familie met Oosterloo liever buiten het dan binnen zit. op tv Want door los van het feit dat op tv de de familie echte buitenmensen zijn, nodigt op een hun huidige interieur ze een niet bepaald door uit om veel tijd binnen op door een te brengen. De familie weet precies in wat tijdens ze willen, maar door een op financiële beperking door lukt door het hen niet om er een iets aan tijdens te doen

Aflevering 5 - door tijdens In Paleis voor het een Prikkie toveren op de extravagante levensgenieters Frank met en Rogier huizen op tv van mensen die het de financieel niet breed hebben op tv op tv met een minimaal budget de en creatieve oplossingen om tot de een tijdens droomwoning, een talent dat ze van naar eerder ook in Steenrijk, Straatarm door lieten de zien. Deze week tijdens in Paleis voor een Prikkie uit reizen de door interieur designers Frank uit & Rogier af naar het op tv Brabantse Oss, naar waar alleenstaande moeder Daisy met samen met haar met door twee dochters in een aangepaste woning een woont op tv omdat Daisy in een rolstoel uit zit. De woning uit is nodig naar aan een opknapbeurt van toe, maar het door haar lichamelijke een - maar de ook financiële beperking lukt het door Daisy zelf niet op om op tv dit te doen en kan daarom een niet in wachten om Frank en Rogier een de touwtjes in uit handen te in geven.

Aflevering 4 - tijdens van In Paleis voor een op tv Prikkie toveren de tijdens extravagante levensgenieters een Frank en Rogier naar huizen van mensen die in het financieel niet het breed hebben met een naar minimaal budget en van creatieve oplossingen uit om tot een tijdens droomwoning, een talent dat met ze eerder ook op tv in Steenrijk, Straatarm lieten naar zien. Deze de week op in Paleis voor een Prikkie met reizen de interieur designers de Frank op & Rogier af door naar Enkhuizen, waar de hoogzwangere op tv Bianca en haar de op partner Krijn samenwonen met de hun twee een kinderen. Ondanks dat op tv Krijn hard werkt het als dakdekker, moeten ze maandelijks de op tv eindjes aan elkaar in knopen. door Geld voor de inrichting van op tv het in huis is er op niet. Het interieur met is dan ook op tv een mengelmoes tijdens van allerlei stijlen. Kunnen Frank in en het Rogier met een budget van het ?250 het huis wel op door tot één geheel het maken?

Aflevering 3 - in op tv In Paleis voor een Prikkie toveren de op tv de extravagante levensgenieters op tv Frank en Rogier huizen van tijdens mensen een die het financieel met niet breed hebben met een in minimaal budget en creatieve een oplossingen de om tot een door droomwoning, een talent naar dat ze eerder op tv ook in uit Steenrijk, Straatarm lieten zien. De naar interieur designers door Frank & Rogier op reizen deze week op voor Paleis een voor een in Prikkie af naar het naar Brabantse Tilburg. Daar woont alleenstaande uit moeder Miranda de samen met de haar twee zoons in een op flat. in Door haar de ziekte MS kan ze helaas uit niet meer werken en een tijdens is ze afhankelijk van een de bijstandsuitkering. de De flat waar van Miranda woont voelt alleen niet als op tv op tv een thuis. Kunnen de op tv twee flamboyante interieurspecialisten het hier verandering een in brengen, met een op budget van uit maar liefst ?250? En zal uit haar nieuwe thuis dan naar eindelijk ook uit de het rust brengen waar ze al in zo lang op naar verlangt?

november 2019
19-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie: Griekse stijl

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie: Griekse stijl

In deze aflevering van Paleis voor een Prikkie proberen interieurdesigners Frank en Rogier voor een woonkamer in Griekse stijl te zorgen. Hittegolf In Hengelo wonen Duncan en Angela met hun drie kinderen. Frank en Rogier en de klussers ...

12-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

05-11-2019 20:30

Terug: Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Terug: Paleis voor een Prikkie

Vanaf vanavond zijn Frank en Rogier weer terug op SBS6 met een nieuw seizoen van Paleis voor een Prikkie, elke dinsdag om 20:30 uur. 250 euro Ook dit seizoen gaan de interieurdesigners weer het hele land door om voor 250 euro huiskamers...

25-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 8 - De interieurdesigners Frank & Rogier af naar de Amsterdamse Bijlmer. Daar woont moeder Nicole samen met haar zes jonge kinderen in een kleine flat. Omdat elke cent naar de kinderen gaat heeft de familie niet eens een eetkamer...

18-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 7 - Frank & Rogier af naar Alkmaar. De familie Zwart kwam in zwaar financieel weer terecht nadat het gezin te horen kreeg dat hun zoontje leukemie heeft. Vader Erik moest een stap terug doen in werken, en moeder Evelien draagt fu...

11-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Bad-Nieuweschans - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Oost-Groningen. In het dorp Bad-Nieuweschans woont de 8-jarige Ferdy samen met zijn opa Josef. Nadat beide ouders van Ferdy overlede...

04-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Puttershoek - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Puttershoek. De familie van den Brom verhuisde noodgedwongen vijf jaar geleden vanuit Rotterdam naar een goedkopere woning in Puttershoek...

28-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Naaldwijk - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Naaldwijk, waar het jonge gezin Kok woont. Ze wonen in het ouderlijk huis van de ouders van vader Rick. Maar door hoge schulden is er geen...

21-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Gouda, waar de 18-jarige Lendi samen met haar moeder Nelleke en tien maanden oude dochter Estrella woont. Omdat moeder op dit moment ni...

14-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Maarssen. Daar wonen Priscilla en Daniel Kruiswijk samen met hun kinderen. Frank & Rogier proberen de woonkamer om te toveren tot een 'k...

07-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 1 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Wormerveer. Daar woont moeder Joyce samen met haar zes zonen. De heren halen een stukje Afrika naar de Zaanstreek door een safari-look a...

30-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 6 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

23-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 5 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

16-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 4 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

09-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Paleis voor een prikkie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paleis voor een prikkie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paleis voor een prikkie bij Paleis voor een prikkie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paleis voor een prikkie. Heb je een uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paleis voor een prikkie gemist

Uitzending gemist van Paleis voor een prikkie? Hier kun je alle uitzendingen van Paleis voor een prikkie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 19-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!