Programma gemist?

Aflevering door 7 - De extravagante het levensgenieters Frank en Rogier van toveren huizen van het mensen door die het van financieel niet breed hebben met door een op tv minimaal budget en creatieve oplossingen op om tot een naar droomwoning. de Deze week in door Paleis voor een Prikkie reizen de in interieurdesigners Frank op tv & Rogier de af naar met IJmuiden. Hier wonen een Wilfred en Nathalie de met hun twee kinderen. van Het gezin is vorig de jaar verhuisd om met dichter met bij hun familie te een wonen, maar door tegenslagen op was uit er geen geld om op de woonkamer naar tevredenheid naar op te in knappen. Frank en Rogier hebben op een budget een van naar 250 euro om dit wel voor het het elkaar te krijgen!

Aflevering 6 - op tv De de extravagante levensgenieters Frank van en Rogier toveren huizen van naar mensen die door het financieel tijdens niet breed hebben met een naar op tv minimaal budget en creatieve oplossingen tijdens om tot een droomwoning. van door Deze week in op tv Paleis voor een op tv Prikkie reizen de interieurdesigners een Frank & Rogier het af naar Gorinchem. Een de bovenbuurvrouw heeft de familie, in bestaande uit moeder tijdens Lisette en haar door twee tijdens dochters Samira en Ashley, de aangemeld. Zij gunt tijdens het deze door familie zo dat op ze een mooie uit woonkamer krijgen. Frank in & Rogier gaan hard de aan de slag een om van het 250 euro een mooie van 'gypsy' naar woonkamer te creëren! Hopelijk vindt naar de familie het in mooi.

Aflevering 5 - van De extravagante levensgenieters naar de Frank en Rogier een toveren huizen van mensen uit die het financieel tijdens niet breed hebben met met een minimaal budget en op tv creatieve oplossingen het om tot uit een droomwoning. Deze week een in Paleis voor van een Prikkie in reizen de interieurdesigners een Frank & naar Rogier af naar het mooie van Rotterdam. Hier op tv wonen Joey met en Nathalie met met hun twee dochters. Joey door werkt hard om het de schulden van Nathalie uit het een eerdere op relatie af de te betalen. Geld voor de nieuwe meubels op tv hebben ze daardoor de helaas niet. Frank en Rogier de transformeren de naar woonkamer met hun op budget met van 250 euro om op tv tot een romantisch van droomhuis!

Aflevering met 4 - De de extravagante levensgenieters Frank en een Rogier de toveren huizen van mensen die op het financieel op tv niet breed hebben met van een op tv minimaal budget en creatieve oplossingen om van tot een droomwoning. met Deze week in het Paleis voor een naar Prikkie reizen het de uit interieurdesigners Frank & Rogier op tv af naar Nieuwegein de om de woonkamer met op te knappen voor in maar de 250 euro. Hier woont door Rosita met haar drie kinderen tijdens tijdens in een klein driekamerappartement. met Het is de zo ongezellig thuis, dat ze het naar huis vaak tijdens ontvluchten en liever de in gezelligheid van buiten opzoeken. Frank & Rogier met weten hier van wel tijdens raad mee en de organiseren zelf een straatfestival, met maar vergeten ze hierdoor met niet de in woonkamer op te op tv knappen?!

In deze op aflevering van Paleis de voor een de Prikkie proberen interieurdesigners Frank en uit Rogier voor een op woonkamer van in Griekse tijdens stijl te zorgen. Hittegolf In Hengelo het wonen Duncan een en Angela met hun drie kinderen. met Frank en Rogier met en de de klussers uit proberen ondanks de hittegolf een prachtige het op woonkamer te realiseren voor uit de familie. Grieks Dat op willen ze graag helemaal met in de Griekse stijl. Lukt door de het de mannen ook deze week de weer een droomhuis de met voor maar 250 euro te creëren? Budget In op tv Paleis voor een een Prikkie worden huizen met van mensen op die het in financieel niet in breed hebben met een minimaal in budget en creatieve oplossingen op tv tijdens omgetoverd tot een tijdens droomwoning.

Aflevering 2 de - De door extravagante levensgenieters Frank van en Rogier toveren van huizen van tijdens mensen die het in financieel niet breed tijdens hebben met een minimaal budget in en creatieve oplossingen op tv om uit tot een droomwoning. Deze week in van op Paleis voor een Prikkie met reizen de interieurdesigners de Frank & Rogier helemaal af het naar Limburg. uit In het mooie in Tegelen woont tijdens moeder Sandy samen op met haar twee dochters Naomi op tv en op tv Demi en haar kleindochter Jayla. van in Hun interieur is naar enorm gedateerd, maar op geld voor nieuwe naar spullen is er helaas niet. Lukt een in het Frank & Rogier om voor door van 250 euro een paleisje te met maken in voor de familie?

Vanaf het vanavond zijn Frank en Rogier op tv weer in terug op SBS6 met tijdens een nieuw seizoen van naar Paleis voor het een van Prikkie, elke dinsdag in om 20:30 uur. 250 een euro Ook dit seizoen gaan op de interieurdesigners tijdens weer het hele land door met om voor 250 met euro huiskamers naar van mensen die het financieel naar niet de breed hebben om te toveren de het tot een droomwoning. Gooi In deze naar eerste aflevering reizen de op extravagante levensgenieters door Frank en Rogier uit af naar het de Gooi. In Huizen op wonen Joop van en Claudia samen met hun op tv vier kinderen, maar de op tv vijfde de is onderweg, want Claudia op is opnieuw zwanger. Kille woonkamer Het in lieve uit gezin heeft uit het financieel heel moeilijk en daarom met hebben op tv zij Frank & Rogier naar gevraagd hen te naar helpen. met De mannen hebben nog het nooit zo'n kale, kille tijdens woonkamer het gezien. Hoe gaan door ze dit opknappen voor slechts van 250 in euro?

Aflevering uit 8 - De interieurdesigners Frank het door & Rogier af naar de Amsterdamse het Bijlmer. Daar woont in moeder Nicole samen van tijdens met haar zes jonge kinderen van in een kleine flat. in Omdat elke cent naar naar de kinderen het een gaat heeft de familie niet eens van een tijdens eetkamertafel. En uit door ruimtegebrek slaapt moeder Nicole door al in jaren op de in bank. Tijd om daar verandering tijdens in te in brengen. Frank & Rogier maken naar uit een glamour woonkamer met naar een budget van in slechts 250 tijdens euro.

Aflevering op 7 - het Frank & Rogier af naar Alkmaar. op tv De familie uit Zwart kwam op in zwaar financieel weer het terecht nadat het gezin een te horen kreeg een op tv dat hun zoontje leukemie heeft. in Vader Erik moest op een stap terug naar doen van in werken, en op tv moeder Evelien draagt tijdens fulltime de zorg naar voor de 3-jarige Twan. Frank & van naar Rogier nemen de uitdaging aan om door met een een budget van van slechts 250 euro om op tv voor op dit gezin een rustige tijdens woonkamer te door creëren die ze tijdens makkelijk schoon kunnen uit houden.

Bad-Nieuweschans uit - Deze week in in Paleis voor een tijdens Prikkie reizen de met interieurdesigners Frank in & Rogier af op naar Oost-Groningen. In het dorp de Bad-Nieuweschans op tv woont de 8-jarige naar Ferdy samen met zijn tijdens opa Josef. Nadat de beide ouders in van Ferdy overleden zijn kreeg op op tv opa de volledige zorg op over zijn kleinzoon. Frank & op Rogier nemen de naar uitdaging aan om op tv met een uit budget van 250 de euro de kindvriendelijke woonkamer van een creëren.

Puttershoek - naar Deze week in een Paleis voor op een Prikkie reizen de een interieurdesigners Frank & naar Rogier af naar van Puttershoek. De familie tijdens van den Brom tijdens verhuisde noodgedwongen vijf tijdens jaar geleden tijdens vanuit Rotterdam naar een in goedkopere op woning in Puttershoek. op Een klein, rustig dorp onder de door rook van een Rotterdam. Het gezin mist het de stad de nog elke dag. tijdens En daarom toveren de van interieurstylisten hun door woonkamer door om tot een op moderne, stadse loft!

Naaldwijk de - Deze week op tv in Paleis voor een met Prikkie reizen op de interieur designers Frank naar & Rogier op tv af naar met Naaldwijk, waar het jonge gezin Kok de woont. Ze wonen op in het het ouderlijk huis op tv van de uit ouders van vader Rick. op tv Maar door hoge schulden is op tv er een geen geld om het huis op tv een eigen te maken. van Frank & Rogier struinen de het Westland op af om hun van woonkamer voor 250 euro op te uit het fleuren!

Aflevering 3 het - een Deze week in door Paleis voor een op tv Prikkie reizen de interieur designers door Frank & door Rogier af uit naar Gouda, waar de 18-jarige tijdens Lendi door samen met haar moeder een Nelleke en tien maanden een oude dochter Estrella woont. met Omdat moeder de op dit door moment niet naar werkt is Lendi verantwoordelijk op tv voor het inkomen. Geld om op tv de naar woonkamer op te knappen met is in er niet. Frank een & Rogier transformeren een de woonkamer voor naar de drie vrouwen van met een budget van met 250 euro om tot een een knalroze door droomhuis!

Aflevering 2 - op tv het Deze week in Paleis op tv voor een een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank tijdens & Rogier af naar uit Maarssen. Daar wonen uit Priscilla in en Daniel Kruiswijk samen een met hun kinderen. tijdens Frank & Rogier proberen uit de woonkamer om de met te toveren tot een de 'kak-strak' paleis. door Maar lukt dit met ze met een tijdens budget van slechts 250 de euro?

Aflevering tijdens 1 - Deze van week in Paleis naar voor een Prikkie met reizen de interieurdesigners Frank & tijdens Rogier tijdens af naar op tv Wormerveer. Daar woont in moeder Joyce samen met in haar zes naar zonen. De heren halen een tijdens stukje Afrika met naar de Zaanstreek door een in safari-look het aan de woonkamer van de op op familie te geven. uit Maar, lukt het de Frank & Rogier om dit in voor 250 euro van voor de elkaar te krijgen?

november 2020
17-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 7 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

10-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 6 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

03-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 5 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

26-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 4 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

19-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie: Griekse stijl

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie: Griekse stijl

In deze aflevering van Paleis voor een Prikkie proberen interieurdesigners Frank en Rogier voor een woonkamer in Griekse stijl te zorgen. Hittegolf In Hengelo wonen Duncan en Angela met hun drie kinderen. Frank en Rogier en de klussers ...

12-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

05-11-2019 20:30

Terug: Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Terug: Paleis voor een Prikkie

Vanaf vanavond zijn Frank en Rogier weer terug op SBS6 met een nieuw seizoen van Paleis voor een Prikkie, elke dinsdag om 20:30 uur. 250 euro Ook dit seizoen gaan de interieurdesigners weer het hele land door om voor 250 euro huiskamers...

25-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 8 - De interieurdesigners Frank & Rogier af naar de Amsterdamse Bijlmer. Daar woont moeder Nicole samen met haar zes jonge kinderen in een kleine flat. Omdat elke cent naar de kinderen gaat heeft de familie niet eens een eetkamer...

18-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 7 - Frank & Rogier af naar Alkmaar. De familie Zwart kwam in zwaar financieel weer terecht nadat het gezin te horen kreeg dat hun zoontje leukemie heeft. Vader Erik moest een stap terug doen in werken, en moeder Evelien draagt fu...

11-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Bad-Nieuweschans - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Oost-Groningen. In het dorp Bad-Nieuweschans woont de 8-jarige Ferdy samen met zijn opa Josef. Nadat beide ouders van Ferdy overlede...

04-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Puttershoek - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Puttershoek. De familie van den Brom verhuisde noodgedwongen vijf jaar geleden vanuit Rotterdam naar een goedkopere woning in Puttershoek...

28-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Naaldwijk - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Naaldwijk, waar het jonge gezin Kok woont. Ze wonen in het ouderlijk huis van de ouders van vader Rick. Maar door hoge schulden is er geen...

21-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Gouda, waar de 18-jarige Lendi samen met haar moeder Nelleke en tien maanden oude dochter Estrella woont. Omdat moeder op dit moment ni...

14-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Maarssen. Daar wonen Priscilla en Daniel Kruiswijk samen met hun kinderen. Frank & Rogier proberen de woonkamer om te toveren tot een 'k...

07-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 1 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Wormerveer. Daar woont moeder Joyce samen met haar zes zonen. De heren halen een stukje Afrika naar de Zaanstreek door een safari-look a...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Paleis voor een prikkie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paleis voor een prikkie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paleis voor een prikkie bij Paleis voor een prikkie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paleis voor een prikkie. Heb je een uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paleis voor een prikkie gemist

Uitzending gemist van Paleis voor een prikkie? Hier kun je alle uitzendingen van Paleis voor een prikkie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 17-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!