Programma gemist?

Aflevering 7 van - De extravagante van levensgenieters Frank een en Rogier toveren een huizen van mensen die het een financieel niet breed de hebben met een met minimaal budget en het creatieve oplossingen om uit tot een op droomwoning. door Deze week in Paleis uit voor een Prikkie reizen de tijdens interieurdesigners Frank & naar tijdens Rogier af naar IJmuiden. Hier op wonen Wilfred en van Nathalie een met hun twee kinderen. Het op tv gezin is vorig met jaar verhuisd het om dichter bij hun familie een te wonen, van maar op tv door tegenslagen was er geen van geld in om de woonkamer van naar tevredenheid op te knappen. op Frank en Rogier hebben een een budget van naar 250 euro om op dit wel in voor elkaar op te krijgen!

Aflevering 6 - in De extravagante levensgenieters van het Frank en Rogier een toveren huizen van mensen uit die het financieel niet breed een hebben op met een minimaal naar budget en creatieve het oplossingen om een tot een droomwoning. Deze week in de Paleis het voor een naar Prikkie reizen de het interieurdesigners Frank & Rogier af naar in Gorinchem. Een bovenbuurvrouw de uit heeft de familie, tijdens bestaande uit moeder Lisette en haar het een twee dochters Samira en Ashley, aangemeld. uit Zij de gunt het deze familie van zo dat ze een op mooie woonkamer door krijgen. tijdens Frank & Rogier gaan hard aan op tv de slag op tv om van een 250 euro een mooie 'gypsy' in naar woonkamer te creëren! Hopelijk vindt de op tv familie naar het mooi.

Aflevering tijdens 5 - De extravagante uit levensgenieters in Frank en Rogier toveren het huizen van mensen de die het financieel niet breed op hebben tijdens met een minimaal budget en door creatieve met oplossingen om tot een in droomwoning. Deze week met in Paleis voor een tijdens Prikkie reizen de de tijdens interieurdesigners Frank & uit Rogier af naar het in mooie Rotterdam. het Hier wonen Joey een en Nathalie met hun een twee dochters. op tv Joey werkt hard het om de schulden van het Nathalie uit een op tv eerdere relatie af te betalen. op Geld in voor nieuwe een meubels hebben ze daardoor de helaas niet. Frank en Rogier in transformeren de tijdens woonkamer met hun budget door van 250 euro op tv om tot een een romantisch naar droomhuis!

Aflevering uit 4 - in De extravagante levensgenieters Frank uit en Rogier toveren de huizen van mensen die het op financieel het niet breed hebben van met een minimaal op tv budget en creatieve oplossingen om naar op tot een droomwoning. Deze week in in het Paleis voor een Prikkie reizen de het interieurdesigners de Frank & Rogier af naar in Nieuwegein om de op woonkamer op te op knappen uit voor maar 250 euro. met Hier woont Rosita in met haar in drie kinderen in met een klein driekamerappartement. Het met is zo ongezellig op thuis, tijdens dat ze het de huis vaak ontvluchten en door liever de het gezelligheid buiten opzoeken. Frank naar & Rogier weten hier met wel tijdens raad mee en organiseren zelf een op naar straatfestival, maar vergeten ze een hierdoor niet de op tv woonkamer op te door knappen?!

In deze met aflevering van Paleis de voor een Prikkie naar proberen interieurdesigners van Frank en Rogier voor een naar woonkamer naar in Griekse stijl het te zorgen. Hittegolf In op Hengelo wonen Duncan en op tv Angela met in hun drie kinderen. Frank door en Rogier en naar de klussers proberen ondanks de van hittegolf op tv een prachtige woonkamer op tv te realiseren voor van de familie. Grieks Dat willen tijdens ze graag helemaal naar in de Griekse stijl. Lukt in het in de mannen ook deze de week tijdens weer een droomhuis het voor maar 250 naar euro te creëren? Budget In Paleis voor een tijdens Prikkie de worden huizen van mensen die het het financieel de niet op breed hebben met een in minimaal budget en creatieve de oplossingen omgetoverd het tot een de droomwoning.

Aflevering op 2 - De de extravagante levensgenieters Frank de en Rogier toveren huizen uit van mensen die het een financieel niet breed een hebben met in een minimaal van budget en in creatieve oplossingen om tijdens tot een droomwoning. Deze week in met Paleis voor een de Prikkie het reizen de van interieurdesigners Frank & Rogier een helemaal af naar Limburg. in In het mooie op tv Tegelen woont moeder de Sandy op samen met haar twee dochters door Naomi en op tv Demi en haar op kleindochter Jayla. uit Hun interieur is enorm het gedateerd, maar geld op tv voor nieuwe spullen is uit er een helaas niet. Lukt het Frank door & Rogier met om voor het 250 euro een paleisje te maken met voor van de familie?

Vanaf vanavond zijn op uit Frank en Rogier weer terug op het SBS6 uit met een nieuw seizoen uit van in Paleis voor een Prikkie, elke dinsdag met om tijdens 20:30 uur. 250 euro Ook met dit seizoen gaan met de interieurdesigners weer het in hele met land door om naar voor 250 euro huiskamers van mensen door met die het financieel niet door breed hebben om te tijdens toveren tot in een droomwoning. Gooi In deze eerste een aflevering reizen het de extravagante levensgenieters uit Frank en Rogier af naar op het op tv Gooi. In door Huizen wonen Joop en het Claudia samen met op tv hun vier kinderen, op maar de vijfde is met onderweg, een want Claudia is opnieuw naar zwanger. Kille woonkamer Het op lieve gezin heeft het het financieel heel moeilijk en tijdens daarom hebben uit zij Frank uit & Rogier gevraagd een hen te helpen. De mannen van hebben uit nog nooit zo'n tijdens kale, kille woonkamer gezien. Hoe gaan op de ze dit opknappen uit voor slechts 250 de euro?

Aflevering op 8 - De interieurdesigners met Frank & Rogier af het naar de Amsterdamse in door Bijlmer. Daar woont moeder Nicole samen op tv met haar zes tijdens jonge uit kinderen in een uit kleine flat. Omdat elke cent in naar de het kinderen gaat heeft in de familie niet door eens een op eetkamertafel. En door ruimtegebrek slaapt op tv moeder Nicole het al jaren door op de bank. Tijd om in daar verandering in door te brengen. Frank het & van Rogier maken een glamour woonkamer met met een op tv budget van slechts op 250 van euro.

Aflevering 7 - een Frank & Rogier van af naar Alkmaar. naar op De familie Zwart kwam in op tv zwaar financieel naar weer terecht een nadat het gezin te horen op tv kreeg dat hun op tv zoontje van leukemie heeft. Vader Erik moest een een uit stap terug doen van in werken, en moeder Evelien draagt uit tijdens fulltime de zorg naar voor de 3-jarige Twan. Frank & op Rogier op nemen de uitdaging aan om de met een tijdens budget van tijdens slechts 250 euro om op tv voor dit gezin een door rustige woonkamer te uit in creëren die ze makkelijk op schoon kunnen naar houden.

Bad-Nieuweschans - Deze het week in Paleis tijdens voor een op Prikkie reizen de de interieurdesigners tijdens Frank & Rogier af door naar Oost-Groningen. In met het dorp Bad-Nieuweschans woont op de op 8-jarige Ferdy samen met zijn in opa Josef. Nadat uit beide ouders van uit Ferdy overleden zijn kreeg naar opa door de volledige zorg over zijn naar de kleinzoon. Frank & een Rogier nemen de uitdaging aan tijdens om met op een budget van 250 naar euro van de kindvriendelijke woonkamer tijdens creëren.

Puttershoek door - Deze week op tv in Paleis voor met een Prikkie reizen uit de interieurdesigners Frank & in Rogier met af naar Puttershoek. De familie in van den Brom verhuisde in noodgedwongen vijf jaar op tv geleden vanuit het Rotterdam naar een goedkopere het naar woning in Puttershoek. Een het klein, rustig dorp onder uit de rook van Rotterdam. in Het gezin in mist de stad in nog elke dag. En de daarom naar toveren de interieurstylisten hun woonkamer op om van tot een moderne, stadse op tv loft!

Naaldwijk uit - Deze week in Paleis naar voor een in Prikkie reizen de de interieur designers door Frank & Rogier tijdens af naar Naaldwijk, het waar het jonge tijdens gezin Kok woont. Ze wonen door in het op ouderlijk huis in van de ouders op van vader Rick. Maar door in hoge schulden de is het er geen geld om de het huis eigen te op maken. Frank & met Rogier struinen in het Westland af om hun naar woonkamer voor 250 een naar euro op te een fleuren!

Aflevering 3 - de Deze week in door Paleis naar voor een Prikkie in reizen de van interieur designers Frank & Rogier af op in naar Gouda, waar het de 18-jarige Lendi samen met op tv haar moeder Nelleke tijdens en tien op tv maanden oude dochter Estrella woont. het uit Omdat moeder op dit moment op niet werkt is het Lendi verantwoordelijk met voor het op tv inkomen. Geld om de naar woonkamer op naar te knappen is er op tv niet. Frank in & Rogier transformeren door de woonkamer voor de op drie vrouwen met op een budget van op tv 250 euro van om tot een knalroze op droomhuis!

Aflevering de 2 - Deze week in naar Paleis voor een uit Prikkie reizen uit de interieurdesigners Frank & tijdens Rogier af naar op Maarssen. Daar op tv wonen Priscilla op en Daniel Kruiswijk samen op tv met hun kinderen. Frank uit & Rogier tijdens proberen met de woonkamer om te toveren naar tot een 'kak-strak' paleis. door Maar lukt dit tijdens ze met het een budget van de slechts 250 door euro?

Aflevering in 1 - Deze op week in door Paleis voor een Prikkie reizen de de interieurdesigners Frank uit & Rogier uit af naar Wormerveer. Daar woont tijdens moeder het Joyce samen door met haar zes zonen. De het heren halen een met stukje Afrika naar de op tv Zaanstreek een door een naar safari-look aan de woonkamer van de het tijdens familie te geven. van Maar, lukt het Frank de & Rogier om door dit voor 250 euro de voor elkaar op te krijgen?

juli 2021
17-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 7 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

10-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 6 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

03-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 5 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

26-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 4 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

19-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie: Griekse stijl

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie: Griekse stijl

In deze aflevering van Paleis voor een Prikkie proberen interieurdesigners Frank en Rogier voor een woonkamer in Griekse stijl te zorgen. Hittegolf In Hengelo wonen Duncan en Angela met hun drie kinderen. Frank en Rogier en de klussers ...

12-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

05-11-2019 20:30

Terug: Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Terug: Paleis voor een Prikkie

Vanaf vanavond zijn Frank en Rogier weer terug op SBS6 met een nieuw seizoen van Paleis voor een Prikkie, elke dinsdag om 20:30 uur. 250 euro Ook dit seizoen gaan de interieurdesigners weer het hele land door om voor 250 euro huiskamers...

25-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 8 - De interieurdesigners Frank & Rogier af naar de Amsterdamse Bijlmer. Daar woont moeder Nicole samen met haar zes jonge kinderen in een kleine flat. Omdat elke cent naar de kinderen gaat heeft de familie niet eens een eetkamer...

18-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 7 - Frank & Rogier af naar Alkmaar. De familie Zwart kwam in zwaar financieel weer terecht nadat het gezin te horen kreeg dat hun zoontje leukemie heeft. Vader Erik moest een stap terug doen in werken, en moeder Evelien draagt fu...

11-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Bad-Nieuweschans - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Oost-Groningen. In het dorp Bad-Nieuweschans woont de 8-jarige Ferdy samen met zijn opa Josef. Nadat beide ouders van Ferdy overlede...

04-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Puttershoek - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Puttershoek. De familie van den Brom verhuisde noodgedwongen vijf jaar geleden vanuit Rotterdam naar een goedkopere woning in Puttershoek...

28-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Naaldwijk - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Naaldwijk, waar het jonge gezin Kok woont. Ze wonen in het ouderlijk huis van de ouders van vader Rick. Maar door hoge schulden is er geen...

21-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Gouda, waar de 18-jarige Lendi samen met haar moeder Nelleke en tien maanden oude dochter Estrella woont. Omdat moeder op dit moment ni...

14-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Maarssen. Daar wonen Priscilla en Daniel Kruiswijk samen met hun kinderen. Frank & Rogier proberen de woonkamer om te toveren tot een 'k...

07-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 1 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Wormerveer. Daar woont moeder Joyce samen met haar zes zonen. De heren halen een stukje Afrika naar de Zaanstreek door een safari-look a...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Paleis voor een prikkie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paleis voor een prikkie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paleis voor een prikkie bij Paleis voor een prikkie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paleis voor een prikkie. Heb je een uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paleis voor een prikkie gemist

Uitzending gemist van Paleis voor een prikkie? Hier kun je alle uitzendingen van Paleis voor een prikkie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 17-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!