Programma gemist?

Seizoen 3 uit - Aflevering 3 - een Nederlandse realityshow. Interieur het designers Frank en Rogier in reizen tijdens af naar in Gouda, waar de 18-jarige Lendi op samen tijdens met haar moeder Nelleke in en tien maanden oude op dochter Estrella door woont. Omdat moeder op in dit in moment niet werkt is Lendi verantwoordelijk het voor het inkomen. met Geld om een de woonkamer op te door knappen tijdens is er tijdens niet. Frank & uit Rogier transformeren de woonkamer van voor de drie vrouwen uit met een budget van met 250 euro om tijdens tot een door knalroze op droomhuis!

Aflevering met 2 - Deze week van in Paleis voor op een Prikkie van reizen de interieurdesigners Frank van & Rogier af naar uit Maarssen. Daar wonen van Priscilla op tv en Daniel Kruiswijk samen naar met hun met kinderen. Frank & Rogier proberen met de uit woonkamer om te naar toveren tot een 'kak-strak' paleis. het naar Maar lukt dit ze de met een budget van slechts het naar 250 euro?

Aflevering 1 - uit Deze week naar in Paleis voor een uit Prikkie reizen de in tijdens interieurdesigners Frank & Rogier af in naar Wormerveer. Daar het woont moeder Joyce samen een met haar door zes zonen. het De heren halen van een stukje met Afrika naar de Zaanstreek door een een safari-look aan de naar woonkamer van de tijdens familie uit te geven. Maar, lukt het op tv Frank & Rogier het om dit voor van 250 naar euro voor elkaar te tijdens krijgen?

Aflevering uit 6 - tijdens In Paleis voor op een Prikkie toveren het de extravagante levensgenieters met Frank en Rogier huizen van mensen van die het de financieel door niet breed hebben met met een minimaal budget en het creatieve tijdens oplossingen om tot op een droomwoning, een talent een dat ze eerder ook van in Steenrijk, Straatarm de lieten zien. Deze op tv week in Paleis voor een in een Prikkie reizen de een interieur designers Frank & met Rogier af het naar Hoogeveen, waar de op familie Oosterloo naar liever buiten dan binnen door zit. Want los van naar het de feit dat op de familie echte naar buitenmensen zijn, nodigt hun huidige interieur een ze niet bepaald naar uit om met veel tijd in binnen door van te brengen. De familie weet naar precies wat ze willen, in maar door een de financiële beperking lukt in het hen in niet van om er iets aan de te doen

Aflevering 5 - de In Paleis met voor een Prikkie toveren naar de op extravagante levensgenieters Frank en door Rogier huizen een van mensen die uit het financieel niet breed een hebben door met een minimaal budget en op creatieve oplossingen om een tot op een droomwoning, een talent uit dat ze eerder uit ook in Steenrijk, Straatarm lieten het het zien. Deze week in het Paleis voor de een Prikkie reizen de interieur door designers een Frank & Rogier met af naar het Brabantse Oss, tijdens waar alleenstaande moeder Daisy met tijdens samen met haar twee dochters in op tv een aangepaste met woning woont omdat op tv Daisy een in een rolstoel door zit. De woning is nodig door aan een opknapbeurt toe, tijdens van maar door haar lichamelijke - maar uit ook een financiële beperking lukt het de Daisy zelf niet de om dit een te doen en in kan daarom niet wachten om de van Frank en Rogier de touwtjes van in van handen te geven.

Aflevering op 4 - In op tv Paleis voor een Prikkie toveren op tv de extravagante levensgenieters naar Frank en met Rogier huizen van mensen uit die het financieel op tv door niet breed hebben met een in minimaal budget en creatieve in oplossingen om tot uit een van droomwoning, een talent uit dat ze het eerder ook in Steenrijk, Straatarm tijdens lieten zien. Deze van week in de Paleis voor een Prikkie reizen naar de interieur designers een Frank & Rogier naar af uit naar Enkhuizen, het waar de hoogzwangere tijdens Bianca en haar partner Krijn samenwonen uit met hun twee tijdens door kinderen. Ondanks dat Krijn door hard werkt op tv als dakdekker, moeten uit ze maandelijks de het eindjes aan elkaar knopen. door Geld voor de het inrichting van het huis is een er tijdens niet. Het interieur op is dan van ook een mengelmoes van allerlei op stijlen. Kunnen Frank naar en Rogier met een van budget tijdens van ?250 het op huis wel tot een één geheel de maken?

Aflevering tijdens 3 - naar In Paleis voor een Prikkie toveren naar de extravagante levensgenieters naar Frank en Rogier uit huizen het van mensen die het financieel met uit niet breed hebben met een minimaal met een budget en creatieve naar oplossingen om tot op tv een droomwoning, een in talent dat ze eerder ook in het Steenrijk, het Straatarm lieten zien. De een op interieur designers Frank met & Rogier reizen deze week voor de Paleis voor een van Prikkie af naar op tv het Brabantse een Tilburg. de Daar woont alleenstaande tijdens moeder Miranda samen met van haar twee zoons in een door flat. Door de haar ziekte MS het kan de ze helaas niet meer werken naar en is ze naar afhankelijk van een bijstandsuitkering. uit De flat waar op tv Miranda met woont voelt de alleen niet als op een thuis. Kunnen de twee een flamboyante interieurspecialisten hier het verandering in brengen, het met een budget uit van maar liefst de ?250? door En zal haar nieuwe het thuis dan het eindelijk ook de rust brengen op tv waar ze al zo een lang een naar verlangt?

Leeuwarden uit - In Paleis van voor een Prikkie toveren de met extravagante levensgenieters Frank een naar en Rogier huizen uit van mensen die het een financieel niet breed hebben op met een minimaal de budget en creatieve het oplossingen om tot een een droomwoning, door een talent dat ze eerder op tv de ook in Steenrijk, tijdens Straatarm lieten zien. In een deze aflevering brengen naar Frank en met Rogier een bezoek een aan het hoge Noorden: Leeuwarden. tijdens Daar woont het op gezin Kruize in een een gezellige volksbuurt. tijdens Liefde overwint de alles in dit gezin. met Voordat Mariska een en Marcel op tv een relatie kregen, wist tijdens Mariska al dat naar Marcel flinke van schulden heeft. Daardoor houden met ze maar net hun op tv hoofd boven de water, ondanks dat Marcel zich het op een slag in de rondte een werkt met maar met liefst twee banen. Door in hun financiële uit situatie heeft hun van woonkamer nooit aandacht gekregen, een maar daar gaat op tv naar het excentrieke duo tijdens verandering in brengen.

Na op een succesvol eerste seizoen van in het realityprogramma Paleis een voor naar een Prikkie keren de in extravagante levensgenieters Frank en op Rogier terug op op op tv tv in een tweede seizoen, dat tijdens vanavond wekelijks om het 20:30 op tv uur te zien met is op SBS6. In seizoen twee tijdens gaat tijdens het sympathieke duo Frank en het Rogier wederom op een zoek naar op huizen de van mensen die het financieel niet de breed hebben. de Zij toveren met uit een op tv minimaal budget en creatieve oplossingen de uit op huiskamer om tot een tijdens droomkamer, een bewezen uit talent van de de twee stylisten. naar Vernieuwend in dit tweede seizoen uit is dat het duo door ook uit opleidingen en jong met talenten betrekt bij de een make-overs voor een uit extra verrassend in en ultiem door resultaat. Voor wie Frank en uit Rogier nog niet kent: dit door glamoureuze koppel op tv heeft op tv een achtergrond in de van interieurwereld. Samen hebben door ze een op tv prachtige villa op tien minuten de afstand van het Saint-Tropez, waar zij een de high door class leven leiden. Ze het werden in Nederland bekend toen met zij voor op tv Steenrijk, door Straatarm een week tijdens lang van huis, budget door en dagelijks leven ruilden op tv met een alleenstaande van moeder uit Beverwijk. door Voor Frank en Rogier op tv ging er een naar hele nieuwe met wereld naar open. Onderhandelen op de het Zwarte Markt in in Beverwijk ging door het stel verrassend goed in af. Ze door tikten de leukste spullen van uit de kringloop op de met kop op en op creatieve en een humoristische wijze wisten de zij een zich met een klein budget op prima te redden en tijdens het huis ook op tv op nog eens een metamorfose te met geven. Hoog tijd dus een voor een een eigen programma op waarin zij voor een prikkie door nog meer huizen uit door omtoveren tot paleisjes.

Aflevering uit 6 - een De extravagante levensgenieters Frank en op tv Rogier, die in uit het in SBS6-programma Steenrijk, Straatarm uit de harten van de veel kijkers veroverden, komen terug de met uit een eigen realityprogramma. In Paleis naar voor een Prikkie gaat uit het sympathieke duo de huizen tijdens van mensen die het financieel door niet breed in hebben in met een minimaal het budget en creatieve met oplossingen omtoveren tot een droomwoning, een naar van talent dat ze eerder ook het in Steenrijk, Straatarm door lieten tijdens zien.

Aflevering 5 uit - met De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, met die in het in SBS6-programma Steenrijk, Straatarm op tv op de harten van veel kijkers veroverden, op tv komen van terug met een eigen met realityprogramma. In Paleis naar voor een Prikkie een gaat naar het sympathieke duo huizen door van mensen die het in financieel niet tijdens breed hebben de met een minimaal budget tijdens en creatieve het oplossingen omtoveren tot op een droomwoning, een het talent dat ze de eerder ook in tijdens Steenrijk, Straatarm lieten op zien.

Aflevering 4 uit - in De extravagante levensgenieters Frank en tijdens Rogier, door die in het door SBS6-programma Steenrijk, Straatarm op de harten van met veel kijkers veroverden, komen terug in met een eigen de realityprogramma. in In Paleis voor op tv een Prikkie gaat in het sympathieke duo huizen naar van mensen die op tv het financieel niet breed het hebben met een door minimaal budget en van creatieve het oplossingen omtoveren tot een droomwoning, op een in talent dat ze eerder ook het in Steenrijk, Straatarm in lieten op zien.

Aflevering op tv 3 - naar De extravagante levensgenieters Frank en in Rogier, die op in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm een de op tv harten van veel kijkers veroverden, door op tv komen terug met naar een eigen realityprogramma. de In Paleis voor een Prikkie gaat het het het sympathieke duo huizen van het mensen een die het financieel de niet breed hebben met door een minimaal budget en creatieve van oplossingen een omtoveren tot een droomwoning, de een talent dat een ze de eerder ook in Steenrijk, Straatarm het lieten met zien.

Aflevering 2 door - De extravagante een levensgenieters Frank tijdens en Rogier, die van in het SBS6-programma naar Steenrijk, Straatarm van de harten van veel het kijkers veroverden, komen op terug met een op tv eigen realityprogramma. In door Paleis voor een Prikkie door gaat het sympathieke duo in een huizen van mensen die een het financieel op tv niet breed hebben met een minimaal het budget en creatieve uit oplossingen omtoveren op tv tot een droomwoning. Deze met week op tv reizen de interieur van designers Frank door en Rogier af naar Lelystad. op Hier wonen Dave en tijdens de zwangere Samantha in samen met met hun twee kinderen in in een met kleine, uitgeleefde eengezinswoning wonen. Het de naar gezin moet rondkomen 65 euro per van week. Geld voor door het een interieur is er niet. Frank door en Rogier schieten van te hulp het en struinen stad tijdens en land af om tijdens de grote wens uit uit van dit gezin in vervulling een te laten gaan; uit een huiskamer in het botanische in sferen... Gaat dit op lukken met een budget van op tv 250 op euro?

De het extravagante levensgenieters Frank en in Rogier, die de in het SBS 6-programma met 'Steenrijk, Straatarm' de naar harten de van veel kijkers veroverden, door komen terug met een eigen naar op tv realityprogramma. In Paleis voor een van Prikkie met gaat het sympathieke duo huizen het van een mensen die het door financieel niet breed hebben van met een minimaal budget en in op creatieve oplossingen omtoveren tot een droomwoning, op een talent dat van ze eerder door ook in Steenrijk, Straatarm door lieten zien. Paleis door in voor een Prikkie de wordt vanaf vanavond iedere de zondag om 20:30 door uur uitgezonden op SBS de 6. Voor wie Frank en een Rogier nog naar niet naar kent: dit glamoureuze uit koppel heeft een de achtergrond in de interieur- en stylingwereld. door Samen hebben ze van een prachtige het villa in op tv Saint Tropez, waar naar zij een high class het leven leiden. Ze werden het in met Nederland bekend toen zij voor van 'Steenrijk, Straatarm' een door week lang het van huis, op budget en dagelijks leven ruilden met met een op tv alleenstaande tijdens moeder uit Beverwijk. naar Voor Frank en Rogier ging er van een hele tijdens nieuwe uit wereld open. Onderhandelen op in de Zwarte Markt in Beverwijk het ging het op tv stel verrassend goed af, op de ze tikten de het leukste spullen uit de van kringloop op de het kop en op op creatieve en humoristische wijze wisten de zij zich in met een klein de budget prima te op redden en de het huis naar ook nog eens een metamorfose te tijdens geven. Hoog tijd uit dus voor de een eigen programma op tv waarin zij tijdens voor een het prikkie nog meer huizen omtoveren uit tot paleisjes. In de met eerste de aflevering krijgt de woning tijdens van de familie Sanderman het een door make-over. Zij hebben weinig te een besteden op tv en houden nooit door geld over om hun interieur op eens op op tv te knappen. Dit gezin het droomt tijdens van een wit en de strak Jan des Bouvrie-achtig interieur. uit Aan Frank van en in Rogier de schone taak om uit met creatieve oplossingen met het huis op te door pimpen tot een het een droomhuis voor het gezin uit Sanderman.

januari 2019
21-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Nederlandse realityshow. Interieur designers Frank en Rogier reizen af naar Gouda, waar de 18-jarige Lendi samen met haar moeder Nelleke en tien maanden oude dochter Estrella woont. Omdat moeder op dit moment nie...

14-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Maarssen. Daar wonen Priscilla en Daniel Kruiswijk samen met hun kinderen. Frank & Rogier proberen de woonkamer om te toveren tot een 'k...

07-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 1 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Wormerveer. Daar woont moeder Joyce samen met haar zes zonen. De heren halen een stukje Afrika naar de Zaanstreek door een safari-look a...

30-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 6 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

23-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 5 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

16-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 4 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

09-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

02-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Leeuwarden - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat z...

26-08-2018 20:30

Terug: Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Terug: Paleis voor een Prikkie

Na een succesvol eerste seizoen van het realityprogramma Paleis voor een Prikkie keren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier terug op tv in een tweede seizoen, dat vanavond wekelijks om 20:30 uur te zien is op SBS6. In seizoen tw...

18-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 6 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

11-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 5 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

04-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 4 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

28-01-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 3 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

21-01-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 2 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

14-01-2018 20:30

Nieuw: Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Nieuw: Paleis voor een prikkie

De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS 6-programma 'Steenrijk, Straatarm' de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathieke duo huizen...

Paleis voor een prikkie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paleis voor een prikkie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paleis voor een prikkie bij Paleis voor een prikkie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paleis voor een prikkie. Heb je een uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paleis voor een prikkie gemist

Uitzending gemist van Paleis voor een prikkie? Hier kun je alle uitzendingen van Paleis voor een prikkie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 21-01-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord