Programma gemist?

Aflevering 7 door - De extravagante een levensgenieters Frank naar en Rogier met toveren huizen van mensen die het tijdens door financieel niet breed hebben met een naar minimaal budget de en creatieve oplossingen om op tot een op tv droomwoning. Deze week in op tv van Paleis voor een naar Prikkie reizen de interieurdesigners naar Frank & Rogier op tv af naar een IJmuiden. Hier wonen in Wilfred en Nathalie met hun op tv twee kinderen. Het gezin de het is vorig jaar verhuisd om dichter door bij hun familie tijdens naar te wonen, maar uit door tegenslagen was er geen geld naar op tv om de woonkamer naar van tevredenheid op te knappen. Frank de en Rogier hebben door een naar budget van 250 met euro om de dit wel voor elkaar te naar krijgen!

Aflevering 6 op tv - op De extravagante levensgenieters Frank in en Rogier toveren huizen van in mensen die het het financieel niet op breed hebben met met een minimaal tijdens budget en creatieve oplossingen door om tot een in droomwoning. Deze week op tv in Paleis voor een naar van Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & naar Rogier af uit naar Gorinchem. Een bovenbuurvrouw de heeft de tijdens familie, bestaande op uit moeder Lisette en haar een twee dochters Samira in en Ashley, aangemeld. tijdens Zij gunt het het deze het familie zo dat ze tijdens een mooie woonkamer van krijgen. Frank & door Rogier gaan hard aan op tv de slag naar om in van 250 euro een tijdens mooie 'gypsy' woonkamer te creëren! op Hopelijk vindt de een familie het met mooi.

Aflevering van 5 - De extravagante levensgenieters het Frank op tv en Rogier in toveren huizen van mensen die het met op tv financieel niet breed op tv hebben met een minimaal budget naar en creatieve oplossingen om op tv tot een met droomwoning. uit Deze week in op tv Paleis voor een Prikkie tijdens reizen de interieurdesigners Frank & op Rogier af naar uit het mooie met Rotterdam. Hier een wonen Joey en Nathalie met een hun op twee dochters. Joey werkt een hard om de schulden op tv van Nathalie uit uit een eerdere in relatie af te van betalen. Geld door voor nieuwe meubels hebben door ze van daardoor helaas niet. op Frank en Rogier transformeren het de woonkamer met uit hun budget van uit 250 euro om tot een het van romantisch droomhuis!

Aflevering 4 op tv - De met extravagante levensgenieters in Frank en Rogier toveren huizen van tijdens mensen die het het financieel niet breed de hebben met van een tijdens minimaal budget en naar creatieve oplossingen om tot door een droomwoning. Deze week de in Paleis voor van een Prikkie reizen de van interieurdesigners Frank een & Rogier af door naar Nieuwegein om van de woonkamer het op te uit knappen voor maar met 250 euro. Hier de woont Rosita met haar drie een kinderen met in een klein door driekamerappartement. Het is zo ongezellig een thuis, dat ze met het de huis vaak ontvluchten op en liever de gezelligheid buiten opzoeken. uit Frank & Rogier van weten hier het wel raad op tv mee en organiseren zelf een de straatfestival, maar van vergeten in ze hierdoor niet de door woonkamer op te naar knappen?!

In deze een aflevering van Paleis met voor een Prikkie door proberen naar interieurdesigners Frank en Rogier voor een in woonkamer het in Griekse met stijl te zorgen. Hittegolf In naar Hengelo wonen Duncan en Angela een met hun drie naar kinderen. Frank en Rogier op en de klussers in van proberen ondanks de hittegolf een prachtige tijdens woonkamer te van realiseren voor de familie. Grieks Dat het willen ze uit graag helemaal in de op naar Griekse stijl. Lukt het de mannen uit tijdens ook deze week weer de een droomhuis voor uit maar 250 euro te creëren? Budget In de Paleis voor van een tijdens Prikkie worden huizen met van mensen die het financieel de niet breed hebben met op een van minimaal budget en de creatieve oplossingen omgetoverd tot op een op droomwoning.

Aflevering 2 - het van De extravagante levensgenieters Frank en met Rogier op toveren huizen van mensen die op tv het financieel van niet breed hebben een met een minimaal budget de en creatieve oplossingen om de tot een een droomwoning. Deze week in door in Paleis voor een Prikkie met reizen de interieurdesigners Frank op & Rogier helemaal af in het naar Limburg. In het op tv mooie Tegelen woont een moeder Sandy samen met tijdens haar twee dochters door Naomi en Demi en op tv haar kleindochter een Jayla. Hun interieur is van enorm gedateerd, maar naar op tv geld voor nieuwe spullen het is er helaas niet. Lukt op de het Frank & Rogier het om voor 250 euro het een paleisje te op tv maken op tv voor de familie?

Vanaf een vanavond zijn Frank en Rogier het met weer terug op SBS6 met een in nieuw seizoen op van Paleis uit voor een naar Prikkie, elke dinsdag om 20:30 van uur. 250 tijdens euro Ook dit seizoen gaan de interieurdesigners uit weer het hele tijdens land door in om de voor 250 euro huiskamers van op mensen op tv die het financieel niet breed hebben tijdens om te toveren uit tot een droomwoning. Gooi In naar op tv deze eerste aflevering reizen een de extravagante in levensgenieters Frank en tijdens Rogier af naar het Gooi. In in Huizen wonen Joop met en Claudia in samen naar met hun vier kinderen, op maar de vijfde is onderweg, in van want Claudia is op opnieuw zwanger. Kille woonkamer Het lieve gezin een heeft het financieel heel door moeilijk het en daarom hebben zij Frank naar & naar Rogier gevraagd hen te tijdens helpen. De mannen tijdens hebben nog nooit zo'n uit de kale, kille woonkamer gezien. Hoe uit gaan met ze dit opknappen voor in slechts 250 door euro?

Aflevering 8 uit - De op tv interieurdesigners Frank & Rogier af tijdens naar de de Amsterdamse Bijlmer. op Daar woont moeder Nicole in samen met het haar zes jonge een kinderen in een in kleine flat. Omdat elke het cent naar de de kinderen gaat heeft de de familie niet eens door een uit eetkamertafel. En door ruimtegebrek slaapt een moeder naar Nicole al jaren op de op met bank. Tijd om daar op tv verandering in te brengen. Frank een & Rogier maken door een een glamour woonkamer met een een budget van slechts door 250 het euro.

Aflevering 7 - tijdens het Frank & Rogier af naar naar Alkmaar. De familie Zwart de uit kwam in zwaar financieel de weer terecht nadat het een gezin te horen in kreeg dat hun een zoontje leukemie heeft. Vader de Erik moest een van stap met terug doen de in werken, en moeder tijdens Evelien draagt op tv fulltime de zorg voor de het 3-jarige Twan. Frank & het Rogier nemen de het uitdaging aan om van met een door budget van door slechts 250 tijdens euro om voor van dit gezin een uit rustige woonkamer te met creëren die ze makkelijk de schoon kunnen het houden.

Bad-Nieuweschans uit - Deze week in Paleis naar voor een Prikkie op reizen tijdens de interieurdesigners Frank het & Rogier af naar Oost-Groningen. in In het dorp met Bad-Nieuweschans woont naar de 8-jarige met Ferdy samen met zijn het opa Josef. Nadat door beide ouders het van Ferdy overleden een zijn kreeg naar opa de volledige zorg over zijn van kleinzoon. naar Frank & Rogier van nemen de uitdaging aan tijdens om met een budget naar van 250 op tv euro de kindvriendelijke door woonkamer naar creëren.

Puttershoek tijdens - Deze week in op tv Paleis de voor een Prikkie reizen de met interieurdesigners Frank & op tv Rogier af uit naar Puttershoek. De familie een van den Brom verhuisde uit tijdens noodgedwongen vijf jaar geleden vanuit uit Rotterdam naar door een goedkopere woning in op tv Puttershoek. Een op tv klein, rustig dorp onder van de rook van op Rotterdam. Het gezin mist in de stad naar nog elke in dag. En daarom toveren een de interieurstylisten hun woonkamer met tijdens om tot een moderne, stadse een loft!

Naaldwijk - Deze op tv week in Paleis door voor een door Prikkie een reizen de interieur designers de Frank & Rogier op af naar Naaldwijk, van waar het jonge gezin in Kok woont. door Ze wonen in het op ouderlijk met huis van de ouders van vader in Rick. Maar naar door hoge van schulden is naar er geen geld om het huis de uit eigen te maken. Frank een & Rogier struinen het de Westland af de om hun woonkamer voor op 250 euro op in te door fleuren!

Aflevering 3 - in Deze tijdens week in op tv Paleis voor een Prikkie reizen het de interieur designers Frank van & op Rogier af naar Gouda, tijdens waar de 18-jarige met Lendi samen met haar in de moeder Nelleke en tien maanden oude van dochter de Estrella woont. Omdat moeder op het dit moment niet in werkt met is Lendi verantwoordelijk voor door het inkomen. Geld door om de woonkamer naar op te knappen is met er niet. Frank met het & Rogier transformeren de op tv woonkamer voor de drie vrouwen naar met een een budget tijdens van 250 euro om tot een in knalroze op droomhuis!

Aflevering een 2 - Deze tijdens week in Paleis een voor een op Prikkie reizen de uit interieurdesigners Frank & Rogier af naar door Maarssen. Daar wonen in Priscilla op en Daniel Kruiswijk samen met uit hun van kinderen. Frank in & Rogier proberen de woonkamer om uit de te toveren tot een 'kak-strak' paleis. in het Maar lukt dit ze met een de een budget van slechts 250 tijdens euro?

Aflevering 1 - in Deze week tijdens in Paleis voor een met Prikkie van reizen de interieurdesigners uit Frank & Rogier af tijdens naar Wormerveer. Daar uit woont moeder Joyce samen op met met haar zes het zonen. De heren van halen een stukje Afrika naar de de Zaanstreek door het een safari-look in aan de woonkamer van de op familie te door geven. Maar, lukt uit het Frank & met Rogier om in dit voor 250 euro door voor elkaar het te krijgen?

augustus 2020
17-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 7 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

10-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 6 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

03-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 5 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

26-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 4 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

19-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie: Griekse stijl

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie: Griekse stijl

In deze aflevering van Paleis voor een Prikkie proberen interieurdesigners Frank en Rogier voor een woonkamer in Griekse stijl te zorgen. Hittegolf In Hengelo wonen Duncan en Angela met hun drie kinderen. Frank en Rogier en de klussers ...

12-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

05-11-2019 20:30

Terug: Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Terug: Paleis voor een Prikkie

Vanaf vanavond zijn Frank en Rogier weer terug op SBS6 met een nieuw seizoen van Paleis voor een Prikkie, elke dinsdag om 20:30 uur. 250 euro Ook dit seizoen gaan de interieurdesigners weer het hele land door om voor 250 euro huiskamers...

25-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 8 - De interieurdesigners Frank & Rogier af naar de Amsterdamse Bijlmer. Daar woont moeder Nicole samen met haar zes jonge kinderen in een kleine flat. Omdat elke cent naar de kinderen gaat heeft de familie niet eens een eetkamer...

18-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 7 - Frank & Rogier af naar Alkmaar. De familie Zwart kwam in zwaar financieel weer terecht nadat het gezin te horen kreeg dat hun zoontje leukemie heeft. Vader Erik moest een stap terug doen in werken, en moeder Evelien draagt fu...

11-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Bad-Nieuweschans - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Oost-Groningen. In het dorp Bad-Nieuweschans woont de 8-jarige Ferdy samen met zijn opa Josef. Nadat beide ouders van Ferdy overlede...

04-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Puttershoek - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Puttershoek. De familie van den Brom verhuisde noodgedwongen vijf jaar geleden vanuit Rotterdam naar een goedkopere woning in Puttershoek...

28-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Naaldwijk - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Naaldwijk, waar het jonge gezin Kok woont. Ze wonen in het ouderlijk huis van de ouders van vader Rick. Maar door hoge schulden is er geen...

21-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Gouda, waar de 18-jarige Lendi samen met haar moeder Nelleke en tien maanden oude dochter Estrella woont. Omdat moeder op dit moment ni...

14-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Maarssen. Daar wonen Priscilla en Daniel Kruiswijk samen met hun kinderen. Frank & Rogier proberen de woonkamer om te toveren tot een 'k...

07-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 1 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Wormerveer. Daar woont moeder Joyce samen met haar zes zonen. De heren halen een stukje Afrika naar de Zaanstreek door een safari-look a...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Paleis voor een prikkie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paleis voor een prikkie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paleis voor een prikkie bij Paleis voor een prikkie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paleis voor een prikkie. Heb je een uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paleis voor een prikkie gemist

Uitzending gemist van Paleis voor een prikkie? Hier kun je alle uitzendingen van Paleis voor een prikkie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 17-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!