Programma gemist?

Aflevering 7 - van De door extravagante levensgenieters Frank en op tv Rogier toveren huizen door van mensen een die het financieel niet de breed hebben met in een minimaal budget en naar creatieve naar oplossingen om tot een de droomwoning. Deze uit week in Paleis de voor een een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & een Rogier af een naar door IJmuiden. Hier wonen Wilfred en Nathalie van met hun met twee van kinderen. Het gezin is uit vorig jaar in verhuisd om dichter bij hun familie met te door wonen, maar door tegenslagen was het er geen uit geld naar om de woonkamer van naar tevredenheid op te in knappen. Frank uit en Rogier hebben een op budget van 250 euro om op tv dit naar wel voor uit elkaar te krijgen!

Aflevering 6 tijdens - tijdens De extravagante levensgenieters Frank en Rogier van toveren huizen in van op mensen die het financieel op niet breed hebben met een naar minimaal budget door en creatieve oplossingen om van tot een droomwoning. van met Deze week in een Paleis voor een Prikkie op reizen de interieurdesigners op Frank & Rogier af naar op tv Gorinchem. van Een bovenbuurvrouw heeft de een familie, bestaande met uit moeder door Lisette en haar twee dochters Samira van en van Ashley, aangemeld. Zij gunt naar het deze familie zo naar op dat ze een een mooie woonkamer krijgen. Frank & Rogier uit gaan op tv hard aan de op tv slag om van 250 euro met een tijdens mooie 'gypsy' op tv woonkamer te creëren! Hopelijk het vindt de het familie het mooi.

Aflevering naar 5 - De extravagante op levensgenieters Frank en Rogier met toveren een huizen van in mensen die het een financieel niet breed hebben met een op minimaal budget en van van creatieve oplossingen om tot tijdens een droomwoning. Deze week van in Paleis van voor een Prikkie reizen tijdens de van interieurdesigners Frank & tijdens Rogier af naar het mooie Rotterdam. door Hier wonen Joey in uit en Nathalie met hun op tv twee dochters. met Joey werkt hard om de schulden de van Nathalie uit tijdens naar een eerdere relatie in af te betalen. Geld voor uit nieuwe meubels hebben ze naar daardoor helaas niet. op door Frank en Rogier transformeren de met woonkamer op tv met hun budget van 250 euro in om tot van een romantisch op tv droomhuis!

Aflevering het 4 - De extravagante tijdens levensgenieters door Frank en Rogier toveren door huizen van mensen die het van financieel niet naar breed hebben een met een minimaal tijdens budget en creatieve oplossingen in om naar tot een droomwoning. Deze tijdens week in Paleis met voor een Prikkie de reizen de in interieurdesigners Frank & een Rogier af naar Nieuwegein tijdens om de het woonkamer op te knappen voor met maar 250 euro. met Hier woont Rosita met het haar tijdens drie kinderen in van een klein driekamerappartement. Het met is zo ongezellig thuis, in dat ze met het huis op vaak ontvluchten en liever op de gezelligheid buiten in opzoeken. Frank de & Rogier de weten hier wel met raad mee en organiseren op tv zelf een straatfestival, maar vergeten met ze hierdoor niet naar de woonkamer op in te van knappen?!

In deze uit aflevering van Paleis voor op een in Prikkie proberen interieurdesigners Frank het en Rogier met voor een naar woonkamer in Griekse stijl te een zorgen. Hittegolf In Hengelo van wonen Duncan en van Angela met hun drie een kinderen. door Frank en Rogier en de klussers door proberen ondanks de de hittegolf een door prachtige woonkamer te realiseren uit voor de met familie. Grieks Dat willen ze tijdens graag helemaal in het de Griekse het stijl. Lukt op tv het de mannen ook deze week uit weer uit een droomhuis voor het maar 250 naar euro te creëren? Budget In Paleis de voor een met Prikkie worden huizen van het mensen die het een financieel niet breed de hebben met een minimaal op tv budget en creatieve oplossingen met omgetoverd tot op een uit droomwoning.

Aflevering 2 een - De in extravagante levensgenieters naar Frank en Rogier toveren huizen van van mensen die het van het financieel niet breed naar hebben met een minimaal budget naar en creatieve oplossingen in om tijdens tot een droomwoning. Deze week in op tv Paleis met voor een Prikkie een reizen de interieurdesigners op tv Frank & Rogier helemaal op af van naar Limburg. In het het mooie Tegelen uit woont moeder Sandy samen met haar in op tv twee dochters Naomi en Demi door en haar kleindochter het Jayla. Hun interieur uit is enorm gedateerd, op maar geld voor nieuwe met spullen het is er een helaas niet. Lukt het een Frank & Rogier om van voor 250 op euro een paleisje te maken een voor de uit familie?

Vanaf vanavond zijn naar Frank en Rogier op de weer terug op een SBS6 met een nieuw seizoen van in Paleis voor een tijdens van Prikkie, elke dinsdag het om 20:30 uur. 250 met euro Ook dit seizoen gaan de interieurdesigners een weer met het hele land een door om voor 250 een euro huiskamers van op mensen die het op financieel naar niet breed hebben om te toveren de uit tot een droomwoning. Gooi In deze eerste aflevering door reizen de het extravagante levensgenieters in Frank en Rogier op af naar het Gooi. In tijdens Huizen wonen Joop met en Claudia op samen met hun vier het in kinderen, maar de vijfde is onderweg, uit want met Claudia is opnieuw zwanger. Kille woonkamer Het het lieve de gezin heeft het financieel heel op moeilijk en op tv daarom hebben een zij Frank & Rogier gevraagd op tv hen te helpen. van De mannen hebben naar nog nooit in zo'n kale, kille woonkamer uit gezien. Hoe gaan op tv het ze dit opknappen een voor slechts 250 een euro?

Aflevering tijdens 8 - De in interieurdesigners Frank & Rogier af de op naar de Amsterdamse Bijlmer. Daar woont uit moeder uit Nicole samen met haar door zes jonge door kinderen in een kleine naar flat. in Omdat elke cent naar naar de kinderen gaat heeft de op naar familie niet eens op tv een eetkamertafel. En met door ruimtegebrek slaapt door moeder Nicole al jaren op het de de bank. Tijd om daar verandering in in te brengen. Frank uit & Rogier maken de een glamour woonkamer uit met een een budget van slechts 250 op het euro.

Aflevering op 7 - Frank & op tv Rogier af op naar Alkmaar. door De familie Zwart kwam in zwaar het financieel weer uit terecht van nadat het gezin te horen kreeg uit met dat hun zoontje leukemie het heeft. Vader Erik moest naar een de stap terug doen naar in werken, en de moeder Evelien draagt fulltime de de zorg voor de door 3-jarige Twan. Frank uit & Rogier nemen uit de uitdaging aan op tv om het met een budget van slechts tijdens 250 euro uit om voor tijdens dit gezin een rustige uit woonkamer te creëren tijdens die ze met makkelijk schoon kunnen met houden.

Bad-Nieuweschans - Deze op tv in week in Paleis voor een de Prikkie door reizen de interieurdesigners tijdens Frank & Rogier af naar Oost-Groningen. van een In het dorp Bad-Nieuweschans op tv woont de 8-jarige Ferdy een samen met naar zijn opa Josef. Nadat met beide ouders in van Ferdy overleden tijdens zijn kreeg op opa de volledige zorg de over zijn een kleinzoon. Frank & in Rogier nemen de uitdaging aan om van met de een budget van naar 250 euro de kindvriendelijke met woonkamer van creëren.

Puttershoek - Deze met week in Paleis naar op tv voor een Prikkie reizen de de interieurdesigners Frank op & Rogier af naar naar Puttershoek. De naar familie van den Brom verhuisde door noodgedwongen met vijf jaar geleden naar vanuit Rotterdam naar een van goedkopere op tv woning in Puttershoek. Een klein, het rustig dorp onder de uit rook van Rotterdam. de Het gezin uit mist de stad nog het uit elke dag. En daarom toveren het de door interieurstylisten hun woonkamer om tot op tv een moderne, stadse naar loft!

Naaldwijk - de Deze week in met Paleis van voor een Prikkie op tv reizen de interieur designers een Frank & Rogier af met naar Naaldwijk, waar de het jonge gezin Kok uit van woont. Ze wonen in het van ouderlijk uit huis van de ouders van met vader Rick. Maar door tijdens hoge schulden in is uit er geen geld om het in huis tijdens eigen te maken. Frank & met Rogier struinen het Westland van af om hun met uit woonkamer voor 250 euro een op te een fleuren!

Aflevering 3 op tv - Deze week in naar Paleis voor een het Prikkie reizen van de een interieur designers Frank & Rogier op af naar Gouda, door waar de 18-jarige Lendi op tv met samen met haar moeder Nelleke en uit tien in maanden oude dochter Estrella woont. het het Omdat moeder op dit op moment niet werkt is op Lendi verantwoordelijk met voor het op tv inkomen. Geld om door de woonkamer op te knappen met is er niet. uit Frank & Rogier in transformeren uit de woonkamer voor de drie vrouwen uit met een budget door van 250 de euro in om tot een knalroze een droomhuis!

Aflevering 2 - de Deze op tv week in met Paleis voor een Prikkie reizen met de interieurdesigners van Frank & Rogier af naar door Maarssen. Daar door wonen Priscilla naar en Daniel Kruiswijk samen door met hun kinderen. met Frank uit & Rogier proberen de woonkamer met om te toveren tot het een met 'kak-strak' paleis. Maar met lukt dit het ze met een budget van op tv slechts 250 het euro?

Aflevering de 1 - Deze week tijdens in van Paleis voor een Prikkie reizen de uit interieurdesigners door Frank & Rogier in af naar met Wormerveer. Daar woont moeder op tv Joyce samen met haar zes het zonen. een De heren halen een stukje naar Afrika naar de naar Zaanstreek met door een safari-look aan van de op woonkamer van de een familie te geven. Maar, lukt een het Frank & van Rogier uit om dit voor 250 euro voor op elkaar de te krijgen?

maart 2020
17-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 7 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

10-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 6 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

03-12-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 5 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

26-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 4 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

19-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie: Griekse stijl

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie: Griekse stijl

In deze aflevering van Paleis voor een Prikkie proberen interieurdesigners Frank en Rogier voor een woonkamer in Griekse stijl te zorgen. Hittegolf In Hengelo wonen Duncan en Angela met hun drie kinderen. Frank en Rogier en de klussers ...

12-11-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier toveren huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reiz...

05-11-2019 20:30

Terug: Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Terug: Paleis voor een Prikkie

Vanaf vanavond zijn Frank en Rogier weer terug op SBS6 met een nieuw seizoen van Paleis voor een Prikkie, elke dinsdag om 20:30 uur. 250 euro Ook dit seizoen gaan de interieurdesigners weer het hele land door om voor 250 euro huiskamers...

25-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 8 - De interieurdesigners Frank & Rogier af naar de Amsterdamse Bijlmer. Daar woont moeder Nicole samen met haar zes jonge kinderen in een kleine flat. Omdat elke cent naar de kinderen gaat heeft de familie niet eens een eetkamer...

18-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 7 - Frank & Rogier af naar Alkmaar. De familie Zwart kwam in zwaar financieel weer terecht nadat het gezin te horen kreeg dat hun zoontje leukemie heeft. Vader Erik moest een stap terug doen in werken, en moeder Evelien draagt fu...

11-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Bad-Nieuweschans - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Oost-Groningen. In het dorp Bad-Nieuweschans woont de 8-jarige Ferdy samen met zijn opa Josef. Nadat beide ouders van Ferdy overlede...

04-02-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Puttershoek - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Puttershoek. De familie van den Brom verhuisde noodgedwongen vijf jaar geleden vanuit Rotterdam naar een goedkopere woning in Puttershoek...

28-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Naaldwijk - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Naaldwijk, waar het jonge gezin Kok woont. Ze wonen in het ouderlijk huis van de ouders van vader Rick. Maar door hoge schulden is er geen...

21-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar Gouda, waar de 18-jarige Lendi samen met haar moeder Nelleke en tien maanden oude dochter Estrella woont. Omdat moeder op dit moment ni...

14-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 2 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Maarssen. Daar wonen Priscilla en Daniel Kruiswijk samen met hun kinderen. Frank & Rogier proberen de woonkamer om te toveren tot een 'k...

07-01-2019 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 1 - Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar Wormerveer. Daar woont moeder Joyce samen met haar zes zonen. De heren halen een stukje Afrika naar de Zaanstreek door een safari-look a...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Paleis voor een prikkie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paleis voor een prikkie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paleis voor een prikkie bij Paleis voor een prikkie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paleis voor een prikkie. Heb je een uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paleis voor een prikkie gemist

Uitzending gemist van Paleis voor een prikkie? Hier kun je alle uitzendingen van Paleis voor een prikkie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 17-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!