Programma gemist?

Aflevering 6 naar - het In Paleis voor de een Prikkie toveren uit de extravagante levensgenieters van Frank en Rogier in huizen van mensen die het door financieel niet breed door hebben van met een minimaal budget op en creatieve op tv oplossingen om tot een droomwoning, een naar de talent dat ze eerder ook in de Steenrijk, Straatarm uit lieten uit zien. Deze week in Paleis voor op tv een Prikkie reizen met de van interieur designers Frank & Rogier uit af naar met Hoogeveen, op waar de familie Oosterloo liever op buiten dan binnen van zit. Want los van van het feit op dat de familie echte van buitenmensen het zijn, nodigt hun op huidige interieur ze niet van bepaald uit van om veel tijd binnen het door te brengen. De door familie weet precies in wat ze willen, naar maar door een door financiële naar beperking lukt op het hen niet in om er iets aan met te doen

Aflevering 5 - in In Paleis voor op een een Prikkie toveren de extravagante tijdens levensgenieters het Frank en Rogier huizen uit van mensen van die het financieel niet breed hebben op met uit een minimaal budget en op tv creatieve oplossingen om tot op op een droomwoning, een op talent dat ze eerder ook in op Steenrijk, Straatarm tijdens lieten zien. Deze week naar door in Paleis voor een Prikkie reizen met de interieur designers het uit Frank & Rogier af met naar het Brabantse Oss, waar uit alleenstaande het moeder Daisy samen op tv met haar twee dochters een in een aangepaste woning een woont omdat Daisy met in een van rolstoel zit. De door woning is de nodig aan een in opknapbeurt toe, naar maar door haar lichamelijke op - maar ook naar financiële beperking op lukt het Daisy naar zelf niet om dit te doen op tv en naar kan daarom uit niet wachten om Frank op tv en Rogier de touwtjes een in de handen te geven.

Aflevering van 4 - tijdens In Paleis voor een van Prikkie toveren de extravagante levensgenieters met Frank en in Rogier huizen in van mensen een die het financieel op niet breed hebben met een naar minimaal budget en creatieve op oplossingen om het tot een droomwoning, een uit met talent dat ze eerder ook van in Steenrijk, Straatarm lieten van de zien. Deze week in in Paleis voor een Prikkie reizen met de interieur designers van Frank & Rogier met af naar op tv Enkhuizen, waar de de hoogzwangere Bianca met en haar tijdens partner Krijn samenwonen met hun van twee kinderen. Ondanks uit dat de Krijn hard werkt als dakdekker, moeten in ze met maandelijks de de eindjes aan elkaar door knopen. Geld voor de inrichting van op het de huis is er niet. Het naar interieur is op tv dan ook het een mengelmoes van allerlei stijlen. op Kunnen Frank en de Rogier uit met een budget van op ?250 het door huis wel het tot één geheel door maken?

Aflevering 3 - van In Paleis de voor het een Prikkie toveren de extravagante naar levensgenieters Frank en Rogier naar huizen tijdens van mensen die het het financieel met niet breed hebben met een op tv minimaal budget en tijdens creatieve oplossingen van om tot van een droomwoning, een talent dat van ze eerder het ook in Steenrijk, Straatarm tijdens lieten zien. De uit interieur in designers Frank & Rogier reizen door deze week voor door Paleis van voor een Prikkie af de naar een het Brabantse Tilburg. met Daar woont alleenstaande moeder met Miranda samen met met haar twee zoons in een het flat. Door haar door ziekte MS kan een op ze helaas niet meer werken van en het is ze afhankelijk van een een bijstandsuitkering. De tijdens flat waar een Miranda woont voelt alleen tijdens niet als een thuis. Kunnen de door de twee flamboyante een interieurspecialisten hier verandering in brengen, naar met door een budget van op tv maar liefst ?250? En naar zal haar nieuwe thuis dan de eindelijk ook de het rust brengen waar de ze al uit zo lang op tv naar verlangt?

Leeuwarden de - In een Paleis voor een Prikkie door toveren de extravagante levensgenieters van Frank op en Rogier huizen van mensen die met het uit financieel niet breed tijdens hebben met een op minimaal budget door en creatieve oplossingen om tot een op tv droomwoning, met een talent met dat ze eerder ook in uit Steenrijk, Straatarm lieten zien. naar door In deze aflevering brengen Frank naar en Rogier een bezoek het aan met het hoge Noorden: Leeuwarden. van Daar woont een het gezin Kruize in een het naar gezellige volksbuurt. Liefde overwint naar alles in dit gezin. Voordat het Mariska naar en Marcel een relatie kregen, door in wist Mariska al dat Marcel met flinke schulden een heeft. Daardoor houden het ze maar op tv net hun hoofd boven water, tijdens ondanks dat Marcel tijdens zich een tijdens slag in de rondte van werkt door met maar liefst twee banen. in Door hun financiële met situatie heeft hun op woonkamer nooit een aandacht gekregen, maar daar gaat naar het op tv excentrieke duo verandering in met brengen.

Na een op tv succesvol eerste seizoen van van het in realityprogramma Paleis voor een Prikkie naar keren het de extravagante op tv levensgenieters Frank en Rogier terug op tv op het tv in een op tweede seizoen, dat vanavond wekelijks om een de 20:30 uur te door zien is op uit SBS6. In seizoen twee gaat het het sympathieke duo Frank en van Rogier wederom op van zoek naar van huizen van mensen in die het uit financieel niet breed hebben. op tv Zij toveren uit met een een minimaal budget en creatieve het oplossingen de huiskamer om tot tijdens een droomkamer, een door bewezen talent op van de een twee stylisten. Vernieuwend in tijdens dit tweede met seizoen is dat het duo op tv ook opleidingen in en jong in talenten betrekt bij het de make-overs voor een extra met verrassend en ultiem het met resultaat. Voor wie Frank en Rogier nog het niet kent: dit een glamoureuze tijdens koppel heeft een achtergrond met in de interieurwereld. het Samen hebben ze op een prachtige villa op het tien op tv minuten afstand een van Saint-Tropez, waar zij een op tv high uit class leven leiden. in Ze werden in Nederland op tv bekend toen zij in voor Steenrijk, op tv Straatarm een week lang van van huis, budget en op dagelijks met leven ruilden met een met alleenstaande moeder uit Beverwijk. Voor een Frank en Rogier naar ging er uit een hele nieuwe van wereld open. met Onderhandelen op de Zwarte de Markt in Beverwijk door ging tijdens het stel verrassend goed af. door Ze tikten uit de leukste spullen met uit de kringloop uit op de kop en op een naar creatieve en humoristische wijze wisten zij in zich met een een klein naar budget prima te redden en een het de huis ook nog eens een op tv metamorfose met te geven. Hoog door tijd dus voor op een eigen programma met waarin zij op voor een prikkie nog meer de huizen tijdens omtoveren tot paleisjes.

Aflevering 6 - een De extravagante een levensgenieters Frank naar en Rogier, die in het op tv SBS6-programma Steenrijk, Straatarm uit de harten van het veel door kijkers veroverden, tijdens komen terug met een eigen realityprogramma. de In Paleis uit voor een in Prikkie gaat het sympathieke tijdens duo huizen de van mensen op die het financieel niet breed hebben in met het een minimaal budget en uit creatieve oplossingen het omtoveren tot een droomwoning, een op talent op tv dat ze met eerder ook in naar Steenrijk, Straatarm lieten in zien.

Aflevering de 5 - De extravagante levensgenieters met Frank en Rogier, de die de in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm van de harten van van veel door kijkers veroverden, komen terug met door een eigen realityprogramma. de In Paleis met voor een tijdens Prikkie gaat uit het sympathieke duo naar huizen van mensen die uit het financieel niet breed hebben tijdens met een in minimaal budget op en creatieve naar oplossingen omtoveren tot een droomwoning, een van het talent dat ze eerder de ook in Steenrijk, Straatarm lieten uit de zien.

Aflevering 4 naar - De op extravagante levensgenieters Frank en Rogier, op op die in het de SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van in op tv veel kijkers veroverden, komen terug met tijdens een eigen realityprogramma. tijdens In Paleis voor op een Prikkie gaat uit een het sympathieke duo uit huizen van mensen die het in financieel niet naar breed hebben met op tv een minimaal budget en van creatieve oplossingen in omtoveren tot een droomwoning, naar een talent het dat ze eerder ook in een Steenrijk, Straatarm door lieten met zien.

Aflevering 3 tijdens - in De extravagante levensgenieters Frank door en Rogier, die in het op tv SBS6-programma Steenrijk, in Straatarm de harten van het veel kijkers veroverden, op komen terug met tijdens een een eigen realityprogramma. In Paleis een voor door een Prikkie gaat het sympathieke op duo huizen van tijdens mensen die het financieel op tv het niet breed hebben met een uit minimaal budget en met creatieve een oplossingen omtoveren tot een droomwoning, tijdens een talent dat tijdens ze een eerder ook in Steenrijk, tijdens Straatarm lieten naar zien.

Aflevering 2 de - van De extravagante levensgenieters Frank en het Rogier, die in het op tv SBS6-programma Steenrijk, uit Straatarm de door harten van op tv veel kijkers veroverden, komen terug met in een eigen realityprogramma. uit In op tv Paleis voor een van Prikkie gaat het sympathieke van duo huizen van op mensen de die het financieel niet breed het hebben met door een minimaal budget uit en creatieve oplossingen van omtoveren tot uit een droomwoning. Deze week reizen de uit de interieur designers Frank en Rogier op tv af naar op tv Lelystad. Hier wonen Dave en het de zwangere het Samantha samen met het hun twee door kinderen in een kleine, het uitgeleefde eengezinswoning wonen. in Het tijdens gezin moet rondkomen 65 door euro per week. Geld in voor tijdens het interieur is er niet. Frank de naar en Rogier schieten te in hulp en struinen stad en naar land af om op de grote van wens van dit gezin uit in vervulling in te in laten gaan; een huiskamer van in botanische sferen... Gaat met dit lukken met op tv een budget tijdens van 250 op tv euro?

De extravagante levensgenieters de Frank en Rogier, het de die in het SBS 6-programma tijdens 'Steenrijk, Straatarm' de het harten van veel met kijkers veroverden, komen terug naar met een eigen in realityprogramma. In Paleis uit door voor een Prikkie gaat tijdens het sympathieke naar duo huizen van van mensen die het financieel niet uit breed hebben van met een minimaal budget en van creatieve oplossingen tijdens omtoveren door tot een droomwoning, een talent dat in ze eerder ook door in Steenrijk, tijdens Straatarm lieten zien. Paleis met voor naar een Prikkie wordt naar vanaf vanavond iedere zondag door om 20:30 uur van uitgezonden op SBS 6. Voor op tv wie Frank en met Rogier nog niet in kent: dit glamoureuze een koppel heeft een op tv achtergrond in naar de interieur- en naar stylingwereld. Samen hebben op ze een prachtige villa tijdens in Saint Tropez, met waar zij een met high uit class leven leiden. Ze werden het in Nederland het bekend toen in zij voor 'Steenrijk, Straatarm' met een week lang van in huis, budget door en dagelijks leven ruilden op met een op alleenstaande moeder uit Beverwijk. op op tv Voor Frank en Rogier ging op tv er een in hele nieuwe wereld open. Onderhandelen van op van de Zwarte een Markt in Beverwijk ging naar het stel verrassend uit goed af, ze tikten de de leukste op tv spullen uit de kringloop naar op de kop het en het op creatieve en humoristische tijdens wijze wisten zij tijdens zich met een met klein budget prima te de redden en uit het huis door ook nog eens een metamorfose te een geven. Hoog een tijd dus voor uit een door eigen programma waarin van zij voor een prikkie nog meer naar huizen omtoveren op tot uit paleisjes. In de eerste aflevering krijgt de op tv woning van tijdens de met familie Sanderman een een make-over. Zij hebben weinig te besteden naar en houden de nooit geld over door om hun in interieur eens op te de knappen. op Dit gezin droomt van een wit het naar en strak Jan des met Bouvrie-achtig interieur. Aan Frank en uit de Rogier de schone taak om met uit een creatieve oplossingen het huis een op te pimpen tot van het de droomhuis voor het gezin in Sanderman.

november 2018
30-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 6 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

23-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 5 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

16-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 4 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

09-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Aflevering 3 - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat...

02-09-2018 20:30

Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een Prikkie

Leeuwarden - In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat z...

26-08-2018 20:30

Terug: Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie - Terug: Paleis voor een Prikkie

Na een succesvol eerste seizoen van het realityprogramma Paleis voor een Prikkie keren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier terug op tv in een tweede seizoen, dat vanavond wekelijks om 20:30 uur te zien is op SBS6. In seizoen tw...

18-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 6 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

11-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 5 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

04-02-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 4 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

28-01-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 3 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

21-01-2018 20:30

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Paleis voor een prikkie

Aflevering 2 - De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathiek...

14-01-2018 20:30

Nieuw: Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie - Nieuw: Paleis voor een prikkie

De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS 6-programma 'Steenrijk, Straatarm' de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathieke duo huizen...

Paleis voor een prikkie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Paleis voor een prikkie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Paleis voor een prikkie bij Paleis voor een prikkie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Paleis voor een prikkie. Heb je een uitzending van Paleis voor een prikkie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Paleis voor een prikkie gemist

Uitzending gemist van Paleis voor een prikkie? Hier kun je alle uitzendingen van Paleis voor een prikkie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-09-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord